Julkalender 2012 ♥ 12 december - ÖPPNAD!

För att delta:
Motivera vad och varför du skulle köpa för presentkortet.
Hitta inspiration i Guldfynds julkatalog
Bästa motivering vinner
 
GRATTIS Helena!
Till min sambo jag vill ge
något fint som alla kan se
En ring till kärleken min
med presentkort från bloggen din
När han på fingret sitt trä
något honom så grant kommer klä
Han stråla av lycka,
jag borde vinna, kan man tycka

Ringen med Onyx skulle sitta fint på hans finger
Nu en klocka i bakhuvudet även ringer
Önskan om ett band runt sin arm
han även uttryckt med all sin charm
Så tänk när jag skåda'
Kortet räcker ju till båda
526
Frida

Motivering är; för att spara till våra vigselringar ;)

Louise

Hade jag vunnit ett 1000 kr presentkort hos guldfynd hade jag lagt till lite själv för att köpa ett par förlovningsringar till mig och min sambo. Sedan hade jag friat till honom då vi åker till Egypten i Januari.

Johanna VL

Jag har önskat mig smycken i både trettioårspresent (fyller på juldagen) och i julklapp. Tyvärr tillåter inte min makes och min ekonomi några större utsvävningar, så jag tror inte att jag får smycken av honom, och mamma tänker praktiskt vid present- och julklappsköp så av henne blir det nog inga smycken heller. Så då står förhoppningen till tomten, eller till dig ;)
Guldfynd har mycket fint, så att hitta något som passar min smak blir nog inte särskilt svårt :)

Sofia

Av pengarna jag vunnit
Skulle jag ett halsband köpa som jag funnit
Antingen till mig själv, min sambo eller syster Sara
Till vem som helst skulle nog bra vara
Till syster för att hon är bäst
Eller sambon för det är han jag älskar mest
Till mig själv skulle det vara för att jag snart med mina studier är klar
För att på nya jobbet slippa gå med halsen bar
Men nu när jag efter tänker
Mamma vore fint i något som blänker
Att jag jämt så svårt att välja ska ha
När jag vet så många som är bra
Men ett hjälp på vägen till min gåva
Hoppas jag inte är för svår att in håva

Emma

Åh, jag skulle köpa det otroliga fina Q-halsbandet som finns till min mamma. Min mamma har hjälpt mig så mycket och alla andra runt omkring hon tar aldrig hand om sig själv. Har länge velat köpa henne något fint men dom pengarna finns inte :( så nu hoppas jag på vinst så jag kan ge min mamma en fin julklapp.

fridah

Jag skulle köpa ett armband till min mormor, med ett hjärta och en vinge av något slag. Helst i silver eller guld. Detta pga att hon fightat sig igenom cancern som hade spridit sig i hela kroppen och hela tiden hållit hoppet uppe för familjens skull. Det har alltid varit hon som hållit ihop familjerna! Hon är vår allra finaste bästaste mormor! och som om inte det vore nog, så har hon även precis köpt en flygbiljett hem, till mig, för att jag ska få komma hem igen till min familj (jag åkte till Australien som au-pair men hamnade hos en familj som jag verkligen inte trivs hos) Så hon är min räddare i nöden skulle man kunna säga.. Därför skulle jag ge detta smycke till henne, om jag skulle vinna :)

Helen

jag skulle köpa ett pandora armband och några berlocker då jag tyvärr inte kan hitta mitt :/ tror att jag måste ha tappat det ute någonstans!

LittleMissWitty (Daniela Brantlind)

Mina sparade pengar och även min tid går till min lilla (väldigt spralliga) 10 månaders son Oliver. Men mjo, man har allt glömt bort att skämma bort sig själv nu efter man blev mamma, så jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett halsband, kanske med någon typ av berlock på så som ett "O" för Oliver eller någon annan liten symbol som symboliserar min kärlek för min lilla kille.

Denna mamman vill med få något roligt någon gång. Ett ack så enkelt men ärligt svar.

Caroline

De skulle bli ett bidrag till min & sambons förlovning som är på G ! :)

Jennifer på Fashioncut

För en kille som inte förtjänat mycket
vill jag till jul kunna ge bort ett smycke,
eftersom studentplånboken ofta är tom
vore detta kanske något att sätta runtom,
ett finger? :)

Emma

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta. Jag och sambon har länge pratat om förlovning, men har ännu inte riktigt råd att köpa de perfekta ringarna, detta skulle hjälpa iallafall en liten bit på vägen :)

Shopaholic - Nybliven mamma till tre!

Oh jag ramlade nästan av stolen, det här vill jag så gärna vinna!! Min kära sambo blev av med sin guldkedja som han hade fått för länge sedan, jag vet hur mycket han gillade den och det skulle värma så i hjärtat att få ge en ny kedja till honom. De kostar såklart en del så ett bidrag på 1000kr skulle hjälpa mig på traven :)
Hoppas verkligen på tur!

Mikaela - ung och ofrivilligt ensamstående mamma

Örhängen antingen i guld eller med kubisk zirkonia, skulle jag köpt till min älskade mamma om jag hade turen att vinna detta presentkort.

Hon har ställt upp så himla mycket för mig och min dotter nu sista tiden. Funnits vid min sida och stöttat mig igenom hela denna sorg jag har efter min dotters pappa. Vissa dagar när jag bara velat lagt mig ner och inte nå mer gå upp, så är det HON som ALLTID varit där och fått upp mig på fötter igen. Hon är en underbar mamma och mormor. Min och min dotters kärlek till henne går inte att beskrivas med ord. Min STORA GLÄDJE vore att kunna ge henne en sån här speciell julklapp, som jag aldrig kunnat tidigare pga dålig ekonomi.

jen- mamma till Ewelina och planerar bröllop 2013

vi planerar ett bröllop till nästa år då min underbara sambo friade till mig på min födlsedag :D
jag skulle verkligen vilja vinna då jag redan har spanat in en jag verkligen fastnat för. och att få presentkort är ju perfekt!! och min sambo hade nog gillat det med, blir ju så dyrt i bröllopskassan med allt de andra, detta blir en hjälp på traven till dagen vi längtar efter :)
kram och god jul


www.guldfynd.se/page.jsp?node=170&articleNo=0365593&attributeType_4=472&attributeType_2=&attributeType_1=437&productType=1&priceRange=&&step=4&articleNo=&articlesPerStep=8&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E

Malin

Jag skulle köpa något fint till mina döttrar från Guldfynds barnkollektion. De älskar smycken och att matcha varandra, så det skulle bli en fin julklapp till mina små prinsessor :) De skulle bli överlyckliga!

Jenny

Vem vill inte vinna detta fina pris, att kunna unna sig ett fint armband eller kanske bara en fin spargris;) På guldfynd det finns allt mellan himmel och jord, det är som ett enda stort smörgåsbord.

Eva

Jag skulle börja med att köpa ett smyckeskrin så jag får lite ordning på de smycken jag har. Sen fanns det fina ringar o armband (bla sid 19 & 21) som inte var så dyra,som jag kan tänka mig.

Carita Skeppstedt

Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag vann så skulle jag välja ett par klassiska guldörhängen på sidan 11. Ett par ringar i öronen fungerar till vardags som till fest. Jag skulle välja att ge dem som en julklapp till mig själv. Jag kommer inte ihåg senast jag köpte något fint till mig då jag alltid kommer hem med något till barnen efter en shoppingrunda. Det är ju så roligt att shoppa till barnen men även en mamma behöver lite lyx ibland. :-)

Mvh. Carita

Susanne

Tänk om.....lilla jag kunde få ha en sådan tur att få ett presentkort. :)

Fick en gång av mamma för längesedan en kandelaber, men den har blivit helt förstörd, och önskar mej så otroligt jättemycket en ny.

Sedan skulle jag köpa en klocka i presentask med halsband till, till min väninna. Jag gillar att överraska och detta väntar hon sej verkligen inte. Vi träffas inte så ofta p g a långa avstånd, men när vi träffs, så är det precis som det var igår!!!

Hoppas jultomten kommer till mej denna gång, ingen skulle bli gladare än jag!! :)

Ellinor

Jag skulle vilja vinna presentkortet och skämma bort min underbara mamma med en fin julklapp. Hon är världens bästa och ställer alltid upp och det tycker jag hon ska belönas för :)

Emelie Carlsson

Efter att jag bläddrat i katalogen med mod då var det något som ja förstod. Jag fann bara lite inspiration, så då gick ja istället in på guldfynds hemsida, begav mig mot allt silver och log.

Nu vet jag nog säkert vad jag skulle köpa för presentkortet som snart blir mitt. Det ska förstås bli så fint, att inte kalla halsbandet jag kikade på, mitt istället för ditt. ett halsband i silver med en liten detalj som är lagom fint till vardags, men till andra tillfällen lite ballt. Att bära med sig halsbandet varenda dag skulle ge mig styrkan. För jag, jag önskar mig allra helst det man kan gravera egna bokstäver på. Ska då gravera in något som får mot att minnas, som nära mitt hjärta förevigt kommer att finnas. Ger du mig vinsten är det ett mirakel, kring jul, vad kul. om jag fick just den saken. För vet du, det skulle sitta bättre med ett halsband än självaste julmaten.

Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Jag skulle köpa två Kenza ringar "Infinity"/Evighetsringar, en till mej och en till min lillasyster.
Hon kommer alltid vara viktig i mitt liv och vill med denna ring visa henne att även om jag har barn nu som självklart alltid kommer först, så kommer hon tätt efter.
Vill att hon med ringen ska bli påmind om hur viktig hon är för mej, varje dag.

Sen skulle jag köpa MOOD-berlocker till dotterns MOOD-armband, för det finns så många fina berlocker och man kan aldrig ha för många! :)

Emelie

Guld, silver och en massa bling
Ett fint halsband eller bara en ring

Tänka att blända på nyårsfesten
Jag tänker då inte på resten

Erina - Wilmers mamma. Gravid med nr:2 i V.35

Detta presentkort skulle bli en hjälp på traven till min vigselring som kostar 13.000 -16.000. Inte bestämt helt vilken jag ska ha och priserna varierar ju lite.

Pernilla

Önskar mig detta presentkort som ett litet hjälp på vägen till en vigselring till min blivande man som vi aldrig hann införskaffa till vårat bröllop som vi var tvugna att skjuta upp ett år pga vattenskada. Ska gifta oss juli 2013 och jag vill att min blivande ska få sig sin ring :-) håller tummarna och önskar dig en god jul och ett stort lycka till med bebis.

~Sandran.

Åh, jag skulle köpa något riktigt fint, kanske ett armband, till min mamma som blev av med det mesta av sina smycken när vi hade inbrott i vårat hem för säkert nio år sedan. Hon har sedan dess gett mig och mina systrar allt vad vi har velat ha istället för att återbygga sin smyckessamling. Det hade varit fint att ge tillbaka till henne. (:

Nette

Skulle jag vinna detta presentkort, skulle jag förmodligen höra med min envisa pojkvän sedan 8 år, om vi inte ska förlova oss ändå! Han tycker att det känns dyrt och onödigt, då kan vi ju stryka dyrt i alla fall? hehe :)

Isabell

Varje dag de senaste fyra åren har jag burit det guldhalsband jag ärvt av min mormor som gått bort. Jag har hela tiden haft ett hänge av guld på kedjan som betytt mycket och haft stor symbolik. Då jag nu går in i ett nytt skede i livet behöver jag ett nytt hänge som kan symbolisera det nya, det gamla måste jag lämna bakom mig. Därför vill jag vinna.

Sanna

Jag är gärna med och skulle så gärna vilja överraska både min dotter och min mamma med lite nya smycken nu till jul. De förtjänar det där lilla extra, och det kommer precis lagom nu när min dotter ska ta hål i öronen och kommer behöva nya och fina örhängen när läckarörhängen ska tas ut sen.

Kram Sanna

Jennifer

Jag skulle köpa ett set med armband och halsband till min sambo. Han har inte de senaste åren kunnat bära de halsband och armband han velat då han har vägt rätt mycket. Men nu när han har gått ner över 30 kg så skulle jag vilja överraska honom med ett sånt set i julklapp för att göra honom glad.

Lotta

Eftersom jag snart fyllar 50 år(22/12) så hoppas jag denna överraskning får. Jag har så otroligt svårt att välja något, finns så mycket fint. Men det hade nog blivit ett fint hängsmycke eller en fin ring. Så jag kan vara fin till julens alla fester

Sandra

Att få se extra fin ut nån dag
Vore roligt tycker jag
en silver ring
Med lite bling bling
Är vad ja
På mitt finger vill ha :)

Daniella olsson

Åh! Bästa Linda, läser din blogg varje dag tillsammans med min sambo. Vi tycker båda du har så fina bilder och de är så spännande att följa bäbis magen å erat harmoniska liv. Jag vill absolut delta i tävlingen om presentkortet på guldfynd. Det är nog första gången jag är med och tävlar i en blogg och detta för att jag verkligen vill vinna. Vi har nämligen funnit jätte fina förlovningsringar på just guldfynd och planen var att de skulle bli på jul ihop med släkt & familj. Men dessvärre blir utgifterna kring jul alltid enorma så vi bestämde att julklappar får gå i första hand och vi i andra. Stor besvikelse då vi lyckats spara en del till dom kommande ringarna, men jag hoppas och drömmer om att till nyår ha ringen runt mitt finger. Julklapps peng som bidrag och ett presentkort står högst på vår önskelista iår. Hoppas tomten ser, han hade gjort mig/oss till världens lyckligaste nyförlovade <3

Sara - 18årig mamma

Jag och min sambo har inte ekonomin till att köpa julklappar till varandra detta året efter alla utgifter och alla julklappar till familjerna, så jag hade velat vinna så jag kunde ge min älskling en silver kedja (halsband) i julklapp för det är han verkligen värd!
Vi blev tillsammans 6 veckor efter jag fött min och mitt ex son. Han gick från datornörd till bonuspappa, sambo och fick även en liten vovve på köpet. Han har tagit sitt ansvar från dag ett, hjälper till med allt och är världens underbaraste. Vill ge han allt i världen som tack, men tyvärr sätter ekonomin stopp för detta...
Jag hade varit evigt tacksam om jag hade vunnit!

Mette

Hej Linda!

Jag hade nog köpt delvis förlovningsringar till mig å min sambo. Å så hade jag fan friat nu när vi ska till Thailand ;)

Minna

Vann jag detta så skulle jag köpa en berlock till min mamma. Som tack för att hon alltid ställer upp/lyssnar och finns där. Hon är värd allt guld i hela världen och som hon sliter för att hjälpa oss och min sjuka mormor. Då kan man bara önska och hoppas att allt löser sig. Lots of love <3

Nicole

Hej!
Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag och min fästman (och nyblivna sambo) har varit förlovade i snart 1 år! Därför skulle jag vilja ge något riktigt fint, och då passar ett smycke med en personlig gravyr perfekt! Speciellt eftersom att han gett mig så fina smycken och jag bara gett honom ett, som såklart gått sönder dessutom...
Så.. nu hoppas jag att vinna ett "Graverbart halssmycke i äkta silver med kulkedja
Artnr: 2590354
Pris: 698:-
Gravyr: 98:-"

kunde inte länka men det finns i kategorin namnsmycken :)

Alexandra

Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag och min pojkvän vill förlova oss, och då hade vi lagt pengarna på en extra fin ring:)

Malin

Jag är student så det är inte ofta jag kan skämma bort någon, men idag fick min mamma ett jobb som hon har länge velat ha. För presentkortet hade jag köpt ett guldarmband till henne som en grattis till jobbet och en påminnelse hur hon inte gav upp för att få det. Jag blir så stolt över henne och skulle älska att få unna henne detta.

Linda H

Om jag vinsten i tävlingen skulle knycka
Skulle det ge mig stor lycka
1000 kronor är en bra start
På det nya livet jag vill ska börja snart
Till två ringar det kanske inte räcker
Men en del av kostnaden det täcker
Jag och min sambo kan äntligen då
Visa för världen att det är bara vi två
Som för evigt tillsammans ska vandra
Och så småningom äkta varandra

My

Jag vill vinna för att kunna skämma bort min älskade mamma lite extra nu under jul. Hon är en ängel som alltid ställer upp och hjälper mig och min dotter!

Stella

jag skulle vilja vinna detta presentkort då jag och min sambo vill förlova oss och vi i dagsläget inte riktigt känner att vi har råd. så detta skulle ge oss en skjuts på vägen :)

Jenny

Om jag hade turen och detta vann
En liten dröm skulle bli sann
Halsband från Q-smycken jag tittat på länge
Så vackert i silver med hjärta som hänge
Perfekt att runt halsen med detta få smycka
En bättre klapp blir svårt att få kan man tycka

Liselott

Jag skulle vilja ha ett fint halsband eller armband med mina barns namn ingraverat och som det går att fylla på med ett till namn. Varför jag vill ha det är för att mina barn är mitt liv, vet inte vad jag skulle göra utan dom.

tove

om jag skulle vinna detta presentkort skulle det bli ett bra bidrag till nya förlovningsringar jag vill köpa till mig och min sambo. vi köpte de billigaste i äkta silver förut så det skulle vara kul att kunna köpa lite finare. och nu med en bebis påväg så skulle det definitivt sätta guldkant på vardagen. det kommer ju inte bli så mycket fokus på oss längre när den lilla kommit till världen, alla prioriteringar kommer gå till henne/honom! så det skulle kännas fint att kunna unna sig nya ringar och stärka bandet mellan oss, för man får ju inte glömma bort kärleken till partnern mitt i denna fantastiska upplevelse!

ha en fin dag linda! gillade verkligen rundturen du körde tidigare ikväll med dina favoritprodukter, var kul att höra din röst :)

Caroline Andersson - Mamma till Elias

I januari har jag och sambon våran dag. Länge har vi pratat om förlovning, men det är dyrt med ringar och det är väl egentligen ända anledningen till att vi inte förlovat oss än. Vi lägger hellre pengarna på saker som måste köpas. Det skulle vara riktigt kul att få gå och äta fin middag och sedan ta med honom till guldfynd och överraska honom med detta. Jag tycker det är på tiden nu när vi har Elias tillsammans och försöker få ett syskon och förhoppningsvis håller vi ihop många många år till! :)

Anonym

Jag skulle köpa ett par guld örhängen åt min mamma i julklapp, hon är min bästa vän och har hjälpt mig mycket i svåra tider. Detta skulle göra henne så glad! God Jul :)

Linda

Om jag vann detta underbara pris så hade det blivit ett bidrag till min vigselring, gifter mig den 1 juni nästa år och ringen är det enda som vi inte planerat klart än men med guldfynds sortiment så kommer jag hitta min drömribg som ska pryda mitt finger livet ut! Kram

Malin

Jag skulle vilja vinna detta och ge min syster som jobbar och sliter och hinner med sina fyra barn. Hon är väl värd att få lite lyx i vardagen.

sara

Jag skulle använda till nya förlovningsringar åt oss, då båda våra är trasiga/försvunna.

Anonym

Jag hade ett par perfekta små örhängen i guld för ett par år sedan. Små, korta, så man kunde ha på sig dem jämt. Fantastiskt om man inte är sådan som prioriterar att matcha örhängen med outfit varje dag. Var på resa i Indien och var ute och snorklade utan att tänka på att jag hade just örhängen. Dumt. Den tajta masken drog jag över huvudet ett flertal gånger, såklart att ett örhänge åkte av.

Jag har ännu inte köpt några nya och går allt som oftast omkring utan örhängen till vardags. Så jag skulle använda presentkortet till att köpa ett par vardagsörhängen. Skulle köpa ett par i vitt guld med 0,2 c diamanter för att matcha min förlovningring
. Kommer dock komma ihåg att ta av dem vid nästa snorkeltur!

Kajsa

Jag hade ett par perfekta små örhängen i guld för ett par år sedan. Små, korta, så man kunde ha på sig dem jämt. Fantastiskt om man inte är sådan som prioriterar att matcha örhängen med outfit varje dag. Var på resa i Indien och var ute och snorklade utan att tänka på att jag hade just örhängen. Dumt. Den tajta masken drog jag över huvudet ett flertal gånger, såklart att ett örhänge åkte av.

Jag har ännu inte köpt några nya och går allt som oftast omkring utan örhängen till vardags. Så jag skulle använda presentkortet till att köpa ett par vardagsörhängen. Skulle köpa ett par i vitt guld med 0,2 c diamanter för att matcha min förlovningring
. Kommer dock komma ihåg att ta av dem vid nästa snorkeltur!

Trillingnöten

Jag skulle köpa ett par snygga örhängen till min finklänning.

Maria

Jag skulle vilja vinna detta presentkort för att köpa ett riktigt fint smycke till min mamma som tack för att hon ställer upp så mycket och hjälper oss med vår nya lilla dotter när min fästman jobbar övertid hela tiden. Hon ställer alltid upp så fort det strular eller det bara blir för mycket för mig så jag skulle verkligen vilja unna henne detta för att visa hur mycket vi uppskattar henne!

Emelina Hagerskans

Jag skulle använda presentkortet till att köpa en klocka eller två, så jag kunde vara fashionabelt sen, istället för bara sen. Haha.

Bella - Levis mamma

Jag tycker jag är värd detta presentkort för att ska kunna skämma bort mig själv lite grann. Jag tänker alltid på alla andra i första hand och glömmer lätt bort mig själv på vägen så detta presentkort skulle göra enormt stor skillnad - jag skulle kunna köpa något till mig själv för en gångs skull :)

Cherie

Jag skulle gärna vinna för att få extra bling till våra vigselringar. :)

Roy

Min flickvän har varit svårt sjuk och tagit sig otroligt långt. Jag vill vinna detta åt henne, för att hon förtjänar det. Tänk vilken underbar julklapp det skulle va.

Madelene

Jag är med :)

Emma Elisabeth

Jag hade använt presentkortet och knåpat ihop de i något finurligt litet paket och gett till min pojkvän på julafton, kanske med en lapp i som det står något i stil med "Time to put a ring on it?".. (Beyonce single ladies är en utav mina favoritlåtar!). Vi har myspratat lite grann om att förlova oss men jag som är student och han tyvärr arbetslös snickare nu under vintern så har det bara vart en fin dröm än så länge men ett presentkort skulle göra susen! :)

Jessica

Åh, vilken lucka!
Vann jag skulle jag köpa ett halsband till min mamma!
Hon hade en fin länk från hennes mormor som försvann från huset vid ett inbrott, och jag vill kunna köpa henne ett halsband som liknar det..!

Denise

I söndags födde jag äntligen min lilla dotter och jag har länge tänkt på att köpa ett smycke som symboliserar det på något vis. Antingen ett hängsmycke i guld där jag graverar in hennes namn, eller kanske ett berlockarmband... Ett presentkort skulle helt klart hjälpa till att finansiera det hela. :-) kram!

frubalken.blogg.se

Av presentkortet ska jag ge bort en stor summa, min pojkvän är värd ett helt nytt halsband som han har önskat sig så länge! Även mamma ska få ett par örhängen eller två. Jag vill göra deras jul lyckad! =)

Nathalie

Jag skulle vilja vinna för ett presentkort på guldfynd skulle kunna göra det möjligt för mig och min pojkvän att köpa dom där förlovningsringarna vi kikat på. Har nämligen planerat att förlova oss på nyår när vi åker till Dalarna och ska bo på hotell. Men bakrutan på min bil explodera i fredags när vi precis packat in oss i bilen och skulle fara hem från Göteborg till Gävle. Så nu gick ju 1500:- till att sätta i en ny ruta, som egentligen skulle gå till att köpa ringar. Känns som det inte blir nån förlovning nu heller, inte roligt när såna oförutsägbara utgifter kommer :(

m a j a n

Jag vill vara med! Jag skulle använda presentkortet (om det går) till att gravera våra vigselringar. Vi gifte oss i maj och det har inte blivit gjort än och med två småbarn och husköp så har det liksom inte varit speciellt prioriterat. Så jag skulle bli jätte glad om vi äntligen kunde få det gjort!

Anna

Jag skulle vilja vinna till mig själv, nu när man har tre barn blir man inte lika bortskämd längre ;) så presentkortet skulle vara perfekt att vinna

care69

Jag skulle välja bestick, skålar och ljusstakar och det skulle min dotter få som samlar saker till flytt hemifrån.

Amanda

Jag vill gärna vara med och vinna presentkortet. :) Jag vill vinna för att jag aldrig annars har råd att köpa mig lite finare eller dyrare smycken då jag går hemma om dagarna, så vore kul att faktiskt få skämma bort mig själv lite ibland :) Och vad är roligare än smycken liksom? :) Kram!

sandra

hej vilken fin blogg du har :D

Helena

Då jag har ganska mycket smycken, men ingen plats, skulle jag (om jag vann) absolut köpa ett stort smyckeskrin, så att jag får plats och på de sättet kanske jag kan köpa ännu fler smycken :-)

Alexandra

Hej Linda! Jag vill gärna vara med i din tävling. Om jag skulle vinna hade jag köpt änglasmycket på s. 9. En guldig hängande berlock. Jag har önskar mig detta smycke väääldigt länge...

Smycket symboliserar så mycket för mig. Framför allt symboliserar det min underbar mormor, som sitter i uppe himlen och vakar över mig.

Det hade varit så betydelsefullt att få bära med mig min skyddsängel, vart jag än går. Därför håller jag nu båda tummarna, och hoppas på vinst!

Vill även önska dig en riktigt god jul! :D Kram

monika gustavsson

I mars föds mina barns första kusin och jag skulle handla underbara doppresenter till flickan.

vh
Monika

Stephanie

Jag vill verkligen vinna!! Då skulle jag köpa ett riktigt fint armband (har verkligen INGA armband) så det skulle sitta så bra! :D
Hoppas veeeeeeeerkligen jag vinner!!

Cim von Wowern

Presentkortet skulle bli en bra start på ett köp av två ringar. En till mig, en till sambon. I sommar firar vi 12 år & 4 barn tillsammans & pja, det är väl dags för någon slags ringmärkning kan man tycka. :) Tänkte vara modern & vara den som ordnar med det & överraska!

sandra

Jag ska gifta mig i sommar och gillar att ligga steget före i allt. Jag håller just nu på att kika på fina smycken, till mig och till min dotter som vi kan bära på den stora dagen. Ett presentkort skulle vara en stor hjälp på traven för mig, för då skulle Jag kunna kika på dom lite dyrare..

Elina

Om jag vann presentkortet skulle jag köpa
1. Vänskapshalsband ur Kenzas kollektion. Jag och min bästa vän har letat några fina sådana hur länge som helst och upptäckte Kenzas väldigt nyligt!
2. Om de har Norrbottensringar vill jag så gärna köpa mig en sån också, nu när jag förhoppningsvis snart ska börja plugga söderut.
:)

EvelinaM

Om JAG skulle vinna, då skulle jag ge bort en fiin ring till min mamma som har hjälpt mig i torrt och vått och som ja får tröst hos! Själv skall ja åckså
kunna tänka mig en fin ring till mig själv. Tycker också jag har hjälpt andra med mycket, en belöning till mig själv tar ingen skada. Jättebra nu till juletider när jag har varit sååå trött, skulle verkligen uppskattas.

Angelica

Jag och min pojkvän sen 2 år tillbaka har tankarna om en förlovning. Vi firar 2 år på nyårsafton faktiskt, och under våren har vi sagt att en ev förlovning ska ske om ekonomin lyder dvs. Detta bidrag skulle göra så vi får ett litet skjut i kassan :) tack för en super mysig blogg, kramis !

Evelina

Väntar bebis i juni, tycker det hade varit ett fin möjlighet att köpa bebis första smycke :)

Karina

Det här är något som ju är så ombytligt precis som jag ! Och idag är det ju 12"12"12 och tänk att få vinna något då! Skulle vara extra roligt!

Saga

Jag skulle köpa ett berlockarmband med en Eiffeltornet-berlock till min underbara storasyster. Jag själv är 12 och min syster är 25.
Jag har därför aldrig haft råd med något riktigt fint till henne. Jag har ju inte haft något jobb som hon har.. Det känns inte heller kul att bara skriva mitt namn på något som mina föräldrar köpt och betalat.

Hon däremot bjöd mig på en resa till Paris och det var oerhört mysigt. Just därför skulle jag köpa en berlock med Eiffeltornet på till henne, för att hon ska kunna tänka på mig när hon sitter där i England flera hundra mil bort från mig. Hon flyttade nämligen dit för några år sedan och jag saknar henne så mycket.

Bara tanken av att kunna ge henne något så fint känns ganska underbart faktiskt ;) Så nu är det bara att hålla tummarna antar jag!

mammaTea

Jag skulle köpa ett armband bara till mig och för en gång skull inte köpa något till barnen,

Madelene Elisabeth Jacobsen

Jag tycker att jag och min familj är värda denna vinst då vi har haft ett tufft år, flyttat mellan olika jourhotell, fått en ny bebis mitt i allt kaos som dessutom var jättesjuk med hjärnhinneinflammation, nu bor vi på ett jourboende i 1,5 rum med 2 kokplattor, litet kylskåp med frysfack, ingen egen toalett och ingen egen dusch, tufft ställe och bo på 4 personer men vi kämpar och vi lever på vår kärlek. Denna vinst skulle bara ge oss en liiiten guldkant i vardagen!

Amanda

Hej, jag skulle så gärna vilja vinna pressentkortet så jag ska kunna köpa en silver bricka ingraverat keep on fight, pga att jag fått min diagnos nu och vill ha något som påminner mig om att fortsätta kämpa trots att det är jobbigt och svårt!

mariekarolina

Jag väntar, och väntar, och väntar på att min sambo ska överraska med ringar och den stora frågan, men eftersom det dröjer och jag börjar fundera om han någonsin kommer slå slag i saken så vore detta perfekt så jag kan ta tag i saken själv, äntligen! Att det ska krävas ett fruntimmer för att något ska hända ;)

Michaela

I somras tog jag nya hål i mina öron för jag vet inte vilken gång i ordning. Jag är jätte allergisk mot nickel, och har inte heller kunnat ha silver eller guld i öronen. Nu har det blivit bättre, så det jag skulle köpa är snygga örhängen så jag kan byta ut mina "läkörhängen". Gärna 2-3 par, så jag har lite att välja mellan.

Emelie

Jag skulle köpa ett halsband till min bästa vän Kristin. Bara för att visa henne all min uppskattning för allt hon gör för mig! :)

Genta

Jag är med och tävlar.

Om jag nu hade vunnit hade jag köpt några örhängen åt mig själv sedan några smycken till mig och min mamma. :)
Ska snart ta hål i örat och jag vill så gärna ha något från guldfynd. Älskar butiken.
Kram!

Sandra

Åååååhhh!! Jag har velat ha Guldfynds lilla julby (http://www.valbokopcentrum.se/shoppingtips/guldfynd-erbjuder/julby-2/) men känt att jag har viktigare saker att lägga pengarna på nu, har flyttat till hus för ca 4 månader sen så renoverar för fullt och nu är det även snart jul och vi måste köpa julklappar. Så om jag skulle vinna så skulle jag köpa den julbyn. Vill verkligen verkligen verkligen ha den! Sen för resterande pengar skulle jag nog köpa en (eller flera) julklappar så sparar vi lite pengar på det med och kan lägga det på vårat nya golv vi ska lägga på hela övervåningen efter nyår;P

Jossan utan blogg

Snart jag flytta hemifrån ska, "fattig" student som jag är, hade det varit roligt att kunna unna sig något sånt här! ;-)

Hannah

Skulle jag vinna så skulle jag köpa mig ett fint äkta armband eller halsband eller varför inte både och.
Varför? Jo jag vill unna mig själv något fint och dyrt istället för att köpa alla smycken på ur & penn osv..

Linn

Hej!

Om jag blir den lyckliga vinnaren av detta presentkort så kommer jag förmodligen lägga det till ett par förlovningsringar!
Jag har varit tillsammans med min pojkvän i sju (!!!) år och det har inte hänt något än! Vi har pratat om det vid många tillfällen men det händer som inget. Han tycker det känns lite "onödigt". (Han är sååå snål, det är det allt sitter i egentligen.) så jag tänkte att det är väl på tiden att jag tar tag i det på egen hand, så detta presentkort hade kommit väl till pass :) Då kanske jag friar lagomt till julafton! Hihi.

Kram Linn

Carola

Det har varit en tung höst när jag och min sambo har haft en svacka i förhållandet samtidigt som jag haft mycket jobb (eget företag), studier, sjukdomar och så har det varit fullt upp med familjen - en ettåring, en femåring och dessutom är jag höggravid. Snart kommer bebis nummer tre och jag känner mig slutkörd. Har försökt hitta på olika sätt att muntra upp mig på. Men man känner sig inte så fin när man är enorm och dessutom ständigt trött. Nya smycken skulle sitta som ett smäck!

Det är svårt att välja, men jag skulle nog satsa på ett halsband och örhängen. Sen så skulle jag ge ett smyckeskrin och ett vackert halsband till min äldsta dotter som också har haft det tufft den här hösten med bråkande föräldrar, en krävande lillasyster och en gravid mamma som inte har haft samma tid och ork som förr.

Hanna Malmqvist

okej, bästa motivering.. Alla hittar på saker för att vinna?
Men jag kan ärligt säga att jag ch min familj haft ett otroligt jobbigt år, och jag bara önskar att julrn blit årets höjdpunkt.. För speciellt mamma! Ifall jsg skulle vinna skulle jag köpa ett underbart smycke till henne, och kanske ett par nya örhängen till mig själv <3

Emma B.

Jag har en ledsjukdom som för några år sedan blev värre och gjorde att jag hade inflammation, enorma smärtor och feber var och varannan dag. De dagar de var som värst kunde jag inte ens kliva ur sängen för att jag hade så ont. Detta ledde såklart till extrem viktuppgång då jag helt plötsligt fick gå från väldigt aktiv till inte aktiv alls. Jag fick dåligt självförtroende och tappa livsglädjen. För 1 år sedan fick jag en akut behandling och rehabilitering, det var räddningen. Nu lite mer än 1 år senare är jag piggare än någonsin och klarar av att springa ett halvmaration (21 km), något jag aldrig trodde jag skulle klara av att göra igen. Jag har dessutom nästan gått ner halva min kroppsvikt (helt på egen hand) vilket har bidragit till att min förlovningsring numera måste sitta på höger pekfinger för att den inte ska ramla av! Ringen är dessutom i titan så det går inte att förminska den. Jag måste alltså köpa en ny, men har inte pengarna till det. Därför skulle jag bli oerhört tacksam och glad om jag vann då min nuvarande förlovningsring kommer just från guldfynd. Jag är såå nära mitt mål nu och att köpa en ny ring när målet är nått är som en nystart/bevis på mitt nya, friska liv fyllt med livsglädje!

Sofie

Hmm, det finns ju tusen möjligheter men helst skulle jag nog vilja ge ett pandora armband till min underbara mamma. Hon skulle bli super glad och hon förtjänar det verkligen. Eller så skulle jag ge en klocka eller något annat fint till pappa. Jag skulle också bli super glad ochkså har jag ju en julklapp då. ;)

Sofia Frisell

Jag skulle köpa ett halsband till min sambo/fästman. Han har önskat sig det så länge, sedan hans gamla gick i sönder. Eftersom jag varit arbetslös en längre tid har jag inte heller haft råd att ge honom något och nu skulle jag så gärna vilja ge tillbaka för allt han gjort för mig. Han förtjänar det, mer än någon annan.

Lina

Jag och min sambo skulle vilja förlova oss och har sett världens finaste silverringar på guldfynd , problemet är bara att jag studerar och han är arbetslös så att lägga så mycket pengar på ringar är inget vi har råd med just nu men 1000 kr är en stor hjälp påvägen och sparandet till fina ringar och för att kunna göra det vi verkligen vill och sätta ringar på varandras fingrar!! Vore en lycka och oerhört underbart få denna hjälp!!

Amanda

Jag skulle vilja förlova mig med min älskade pojkvän så det hade varit perfekt med ett litet bidrag till det. Ha en fin dag!

Elin

Jag skulle vilja köpa en silverring om jag vann. Har länge velat att ha och nu när det är slut med pojkvännen så får jag ingen från det hållet så en fin ring till mig själv tycker jag att jag är värd :)

Emma

Ååh, ett presentkort skulle passa utmärkt nu då jag och min bättre hälft, efter snart fem år ihop, pratat om att förlova oss till sommaren. Håller mina tummar ( och ringfingret!) för det här! :)

camilla

Jag och min sambo ska förlova oss i januari. så ett presenkort på guldfynd skulle vara ett jättebra tillskott =)

camilla

Jag och min sambo ska förlova oss i januari. så ett presenkort på guldfynd skulle vara ett jättebra tillskott =)

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Måste nog vara bästa tävlingen du haft hittills, såklart jag vill vinna detta när jag tjatar dagligen på min sambo att jag vill ha en diamantring i julklapp så det kan bli storslaget bröllop till sommaren ;) Brukar pika honom dagligen haha, stackarn. Han får press på sig!

ms. b

Jag skulle köpa berlocken på s 9 till min dotter där hon sn ha en bild på sin favoritmormor. Jag har alltid velat ha en sån själv och vill såklart ge in dotter det istället...

malle

Spelande smyckegarderob till barnet
Vit klocka från O.N.E till henne (mig)
Ett snyggt armband i svart stål och gummi till honom (min man)

Tre julklappar på samma gång, till barnet, honom och till mej
Det blir till oss alla en varsin grej
Och inte så dyra, tänk det blir nån krona över
Jag något mer kan handla, till den av oss som behöver
Guldfynd vackra ting har
Man alltid hittar något som in till ens hjärta tar.

Mathilda

jag skulle köpa en fin, dyr julklapp till min mamma för presentkortet för hon förtjänar det verkligen. världens bästa mamma!

Anette

Jag skulle köpa en ny fin halskedja. Den jag hade gick sönder och det som skulle sitta på den är såklart det halva hjärta som jag och min son delar på. Min son finns inte med oss idag men han fick med sig den andra halvan av hjärtat när vi bäddade ner honom i hans lilla kista.
Och skulle det bli pengar över på presentkortet så skulle jag unna mig nåt vackert till jul.

Cherie | Börja Spring

Det skulle komma väl till pass då det finns en plan på att köpa två ringar snart :)

Julia johansson

underbar tävling! Jag hade helt klart köpt en ring till min fina pojkvänn som så länge nämn att han velat ha de, dock är det svårt att ge honom allt han förtjänar så ett presentkort som hjälp med det hade vart underbart! Så kul att få göra andra glada, kram!!

Malin

Jag skulle faktiskt köpa något vardagligt och enkelt. En fin kedja eller något liknande.

Caroline

Åh, det skulle jag verkligen vilja vinna. Dessutom är det idag, den tolfte december, min dag som 30dagar skadefri. Och det är även 90dagar sen min sista natt på psykiatrin.
Skulle vilja köpa något som påminner mig om vad jag gått genom, något som kan ge styrka när de svåra stunderna kommer tillbaka.

Louise

Ååh, skulle verkligen bli överlyxklig om jag fick vinna ett presentkort på Guldfynd för det skulle vara en bra hjälp till våra förlovningsringar!

M

Jag är på jakt efter den bästa doppresenten, och varför va' traditionell och ge bestick, brio-leksaker etc när man kan ge ett par snygga manschettknappar graverade med initialer? Med ett presentkort från Guldfynd kan detta stoppas i paketet.

Birgitta V

Jag skulle nog köpa mig nya örhängen och ett nytt halssmycke till vi firar våran 1-årsdag som gifta i mars. Vore kul att bara spontant få gå in och köpa sig något. Kram och sköt om dig tills vi får glädjen att se din lilla bebis.

Sandra

År 2008 hade min mormor inbrott, två dagar efter att hon flyttat. i denna veva stal de alla hennes smycken som hon ärvt, samlat på sig genom åren. Pga att alla papper med hemförsäkringen inte var klara fick hon ingen ersättning för dessa. Varje gång jag ser henne bär hon plastpärlor och det gör mig ledsen eftersom jag minns de vackra smyckena hon alltid bar.. Hon straffar sig själv genom att inte unna sig själv något nytt smycke. I somras fyllde hon 70 år och vi i familjen lyckades skrapa ihop pengar till ett guldhalsband.. Den glädjen och de tårar som kom var obeskrivliga. Inte pga halsbandet som sådant utan pga den historia som finns bakom. Vi slängde plastpärlehalsbandet och nu vill jag slänga plastpärleaarmbandet hon ännu bär. Skulle jag vinna detta presentkort skulle det utgöra ett bidrag till det tillhörande armband som jag så gärna skulle vilja ge till min mormor i julklapp. Som studerande skulle det vara till stor hjälp...

sabina

Jag skulle köpa ett av de fina smyckeskrinen på sidan 29 till min mamma. Hon har ingen smyckesförvaring och varje morgon springer hon runt i lägenheten och letar efter sina örhängen så jag tror det skulle vara väldigt uppskattat.

Hondjur

Hej!
Jag hade köpt ett halsband till mamma som ett tack för allt hon har ställt upp med för både mig och min dotter sedan vi flyttade ut i skogen. Med att köra vattendunkar, köra och hämta oss och att alltid finnas till hands oavsett vad vi än har behövt. Utan henne hade vi aldrig klarat det här! Hon är värd ett riktigt fint smycke!
Jag tänkte mig det hjärtesmycket i silver och guld som ligger under q - smycken..
För resterande hade jag köpt ett halsband till dottern... den vackraste dottern i världen som jag ännu inte fått gett ett "riktigt" halsband till.
Till henne hade jag velat ge - hjärtat på barnsidan. 18 k guld .. och även ängeln så hon kan byta på.

Med detta hade julen varit perfekt då vi som sagt hamnat lite i en ekonomisk svacka då förhållandet tog slut mitt i flytt och allt..
Det hade lättat mitt hjärta att få visa mina mest älskade hur mycket jag faktiskt älskar och uppskattar dom!

Tack på förhand!

/Elin

Tilda

Anledningen till att jag vill vinna detta presentkort på Guldfynd är att jag och min pojkvän funderar på att förlova oss. Vi har snart varit tillsammans i tre år och med honom mår jag som bäst. Vi har tittat runt på olika förlovningsringar, och de som vi tyckte bäst om var just de som fanns på Guldfynd. Egentligen har vi inte satt något datum för när vi ska förlova oss, det har vara kommit upp på tapeten. Men jag skulle jättegärna vilja överraska min pojkvän på nyårsafton, med att jag har två ringar som är menade för oss. Presentkortet från Guldfynd skulle verkligen vara en hjälpande hand, då jag själv just nu lever på studiebidrag och inte har den högsta inkomsten i månaden. Så att bli utnämnd till vinnare i denna tävlingen skulle betyda otroligt mycket för mig, och min älskade.

Kramar från mig så länge! :-)

Jennie Svahn

Jag skulle köpa ett halsband som jag kan bära min dotters namn på när jag börjar jobba i slutet av januari! Kalla det motivering eller ej men det skulle betyda enormt o få den chansen!

Elin

Jag hade velat köpt dels det underbart fina armbandet med en bricka på till min underbara pojkvän.
Och Lord of the ring halsbandet

Jag hade velat kunna ge min pojkvän den present han verkligen förtjänar. Kunna ge honom någon som verkligen visar all den tacksamhet som jag känner gentemot honom och all den hjälp och stöd han ger mig med hundarna och skolan.

Hade de inte vart för honom hade jag inte kunnat haft de 2 underbaraste hundarna, men nu så fungerar allt perfekt och vad hade då vart underbarare än att kunna ge honom något så otroligt fint och minnesvärt för att kunna visa en stor del av min tacksamhet och kärlek!

/Elin

Jenni

Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag unna mig ett armband från Thomas Sabo som man kan bygga på med olika berlocker (såg inte att det fanns med i julkatalogen dock). Det skulle vara roligt att ha ett sådant "byggbart" armband som man kan samla på sig minnen på. Kanske från resor man gör, andra minnesvärda stunder i livet, gåvor från nära och kära, osv. Det skulle jag välja om jag blev den lyckliga vinnaren! God jul. :)

Vendela

Jag skulle köpa för presentkortet för att jag vill dela med mig och ge bort presenter. Dessutom så skulle jag köpa saker till mina nära och till mig själv. :)

erika

Det skulle bli mannens vigselring. Iinte sett ut den än.

Mia

Oohh jag skulle köpa en fin "jag-kan-inte-längre-ha-min-vigselring-efter-graviditeten-ring". Trots att jag gått ner alla 20 kg kan jag ha varken förlovning-eller vigselringen. Nu planerar vi Liten nr.2 så det är ingen id'e att göra som större än.. Så en fin ring står på önskelistan!

Emmy

Hej!
Hade varit jättekul att vinna, då jag snart ska på barndop! :)

Elisabeth Öberg

Vi försöker boka in ett datum för bröllop, men det kommer annat emellan som kostar. Eller så har vi pausat för att vi har fått barn :-)
Nu är jag inte gravid, har gått ner hittills 28 kg så nu kommer jag i en fin klänning.
Till sommaren ska det bli av! Så det jag skulle köpa på Guldfynd är RINGEN jag verkligen vill ha, som jag drömmer om.

Emelie

Jag förtjänar väl inte det mer än någon annan men oj va glad jag skulle bli :) har nämligen sedan länge kollat ut ett par jättefina örhängen som jag tänkte ge till min mor i julklapp :)

SOFIAAERIKSSONN ♥

Jag är med i tävlingen!
Jag vill vinna presentkortet för jag har länge velat ha ett armband som man ristar in ett budskap på och där vill jag att det ska stå: "be strong" jag vill att det ska stå be strong för jag har haft ett väldigt jobbigt halvår då min kille lämnade mig efter 1 år & 7 månader tillsammans och vi är unga men vi hade det verkligen perfekt tillsammans och sen så hände det som inte fick hända. Den andra anledningen är att jag har skadat min rygg och jag har vart hos alla möjliga läkare, sjukgymnaster, röntgen men de kan inte hitta felet! Vissa stunder har jag så ont så jag knappt kan sitta eller stå och på nätterna är det som värst. Får knappt någon sömn varje natt för jag har så ont.
Jag vill att armbandet ska påminna mig att jag är stark, att jag klarar av vad som helst och stå ut med smärtan!

Rebecca

Då jag och min sambo i förlovningstankar går,
Vill vi väldigt gärna vinna så att vi får,
De fina Ringarna, så speciella,
Fast ändå traditionella.

Linn

Om detta presentkort skulle bli mitt skulle jag hoppa av lycka,
och sedan jag skulle kunna ut mig smycka.
Olika smycken i silver och guld,
nu kan jag göra min fin utan skuld.
Något till mig, mamma och bror,
ja vinsten räcker till många eftersom den är så stor.

Jag vill väldigt gärna denna lucka vinna,
jag direkt till guldfynd skulle springa.
Jag har aldrig vunnit något så fint till mig,
och jag skulle bli extra glad om jag gjorde det av fina dig.

Christine Carlström

Åhh jaa, vilket fint pris i dagens julkalender.
Detta presentkort hade jag använt till min systerdotter. Hon har haft struligt i livet med benskörhet. Hon har en ganska allvarlig form av denna sjukdom och hon är så liten och svag i dagsläget. I november halkade trillade hon ute och bröt armen på två ställen. Nu har hon blivit opererad och kämpar med Rehab. Jag tycker docj hon håller humöret uppe och är väldigt stark strots att hon är 11 år. Hennes vänner är mycket ute och springer och leker, tränar inom lagidrotter och rider. Tyvärr har inte detta varit möjligt för min systerdotter då hon är så skör och man har inte fått rätt på medicinering i och med att hon växer. När de andra åker på lagträningarna så får hon åka på vattengympa och rehab träning. Jag skulle så gärna vilja ta med henne till Guldfynd och låta henne välja vilket smycke hon vill, ett tapperhetssmycke som visar på att hon är stark och ska kämpa vidare. Jag hoppas jag får ge henne det.

Hälsningar Christine

Pia

Åh vilket fint pris. Jag skulle köpa en ny ring. Jag tappade bort min fina silverring som jag köpt på guldfynd för ett par år sedan och jag skulle så gärna vilja köpa en ny, det skulle mitt presentkort gå till.

emilia

Jag skulle vilja vinna för att kunna skämma bort mej själv med ett fint smycke, som alltid är det jobbigt i skolan nu före julen så jag behöver verkligen skämma bort mej efter att det är över :b

Linn

Jag och min sambo sparar till ett par förlovningsringar men jag är mammaledig och han pluggar så vår ekonomi tillåter inte så mycket sparande, det här skulle vara ett stort steg till de perfekta ringarna :)

Nena: Foto - DIY - Livsstil

Till min sambo jag vill ge
något fint som alla kan se
En ring till kärleken min
med presentkort från bloggen din
När han på fingret sitt trä
något honom så grant kommer klä
Han stråla av lycka,
jag borde vinna, kan man tycka

Ringen med Onyx skulle sitta fint på hans finger
Nu en klocka i bakhuvudet även ringer
Önskan om ett band runt sin arm
han även uttryckt med all sin charm
Så tänk när jag skåda'
Kortet räcker ju till båda

Therese

Hade jag vunnit detta pris så hade jag köpt ett halsband till min kära sambo som verkligen förtjärnar att få saker =)

Ciccie

Åh vilken härlig lucka :)
Jag skulle vilja vinna detta, för att kunna köpa en fin present till min underbara fästman! :) Han har funnits vid min sida under detta tuffa år och har alltid älskat mig utan stopp!
Jag vill visa min kärlek genom att honom något vackert som symboliserar vår kärlek! :)

Emelie

Min alskling fyller ar dagen till ara, sa skulle jag vinna skulle det sjalvklart bli en present till honom! En vigselring till honom skulle det bli (da vi ar gifta men han ej har en ring an! :)

martina

Jag hade köpt en ring från Bismarck, jag fick en när min farmor gick bort och den har tyvärr gått sönder efter att jag fastnade i något. En ny kan aldrig ersätta en gammal men det skulle betyda så oerhört mycket.

HANNA

jag är med och borde vinna för att jag har världens bästa pojkvän som alltid köper dyra, fina smycken till mig. Jag har hittat en hel del på guldfynd, som jag skulle ha råd med om jag hade denna extra tusenlappen, men som är alldeles för dyra nu. Jag vet att han skulle bli alldeles tårögd om jag också kunde krafsa ihop ett fint smycke.. Så jag håller tummarna!

Christina

Åh, vilken fin tävling. När jag var i Strasbourg för att vara värd på en kongress där så var jag på toaletten och skulle sedan såklart tvätta mina händer. När jag tog studenten fick jag en silverring av mina föräldrar som minne, samt en av min mormor och morfar som minne från dem. När jag då ska tvätta mina händer tar jag av ringarna, och idag vet jag inte var de är någonstans. Kändes jättejobbigt att åka hem från kongressen utan dessa två minnena från mina närmsta. För detta presentkortet hade jag därför köpt ett par identiska silverringar som kompensation för de jag förlorade i Frankrike. :-)

Kram.

Lisa

Jag vill vinna eftersom jag nyligen har lämnat allt och flyttat till en ny stad för kärlekens skull, och eftersom alla smycken i mitt skrin är av partajvarianten behöver jag något mer vuxet och diskret att ha när jag går på jobbintervjuer.

Därför skulle jag om jag vann använda presentkortet till ett par klassiska örhängen med odlade sötvattenspärlor, som de på sidan 11 i katalogen. De är alltid stiliga och går aldrig ur tiden!

Felicia

Jag vill va med! :)

Matilda

Jag är 21 år, bor med min sambo som jag älskad över allt. Jag har precis pluggat klart en kurs och får idag kl13 besked om jag får fortsätta plugga i januari. Det är drygt 5-6veckor tills jag eventuellt får fortsätta plugga men akassan vägrar ge mig akassa då jag "har planer på fortsatta studier". Jag gick självklart till arbetsförmedlingen men de ger mig inget aktivitetstöd. De hänvisar mig till soc, men min sambo tjänar för bra så han får försörja mig(SJUKT VA?) men jag kan ju inte direkt be honom köpa/betala sina egna julklappar :(

Motivering: Jag är alltså nollinkomst-tagare som vill bevisa min kärlek till min tvillingsjäl och jag skulle kunna hitta något riktigt fint till min kära på guldfynd med presentkortet :)

Caroline

Jag förtjänar denna julklapp eftersom jag använder smycken varje dag, tycker om att matcha smycken till olika kläder. O sådana hära utgifter till sig själv har man inte riktigt råd med nu vid juletid o ett tag efter jul ;) sedan har jag aldrig vunnit något i hela mitt liv (förutom typ Max 100 kr på triss, haha!), så därför hade det varit väääääldigt kul att vinna!!

Lina

Vilken lucka! Jag vet precis vad jag skulle köpa.
Som student har jag inte möjlighet att lyxa till det och unna mig det där lilla extra. Skulle jag vinna dagens lucka skulle jag köpa en fin ring till mig själv för att jag är så duktig och pluggar för fullt även när det tar emot. Kanske en ring från fina Q-serien. En riktig powerring för att jag är stolt över mig själv, som Blondinbella skulle sagt. Det skulle göra mig så glad!

Kram till dig och fina familjen

Ida

Hej!

Jag och min älskade har haft ett tungt år med mycket sjukdom och bortgång av flera anhöriga. Nu har äntligen något ljust kommit och vi väntar nu vårt första barn.Skulle vilja köpa något fint för att fira denna lycka och ett presentkort hade ju varit väldigt bra!

Tack för en bra blogg!

Camilla Sjö

Jag äger inte ett enda smycke i äkta silver eller guld, kan inte köpa såna på grund av studier och studieskuld. Om jag detta presentkort vann, skulle jag få känna mig väldigt "grann", klädd i smycken som jag kan skina i, ingen annan lika glad som mig skulle bli.

Jennifer

Ville bara säga att du har en jätte fin/söt blogg! :D Hoppas du får en bra dag!

Emma S

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta så jag kan ge min syster det hon önskar sig i julklapp, ett fint halsband! Hon är min bästa vän och förtjänar det bästa :)

Anna

Det i mina tankar glimmar och blänker
när jag på detta pris tänker.
Jag skulle köpa ett armband i julklapp till min syster,
så att hon på julafton kan vara allt annat än dyster.
Hon är värd sin vikt i guld och diamanter,
men det skulle ju spräcka min budget på alla håll och kanter.
Nej ett presentkort på Guldfynd vore perfekt,
då kan jag verkligen glädja den bästa i min släkt.

Evelina

Jag och min sambo har inte förlovat oss ännu, mer än i ord. Vi har varit tillsammans i snart 5år och har en dotter på 2,5 år. Vi vet båda två vad vi vill med livet och har självklart bestämt att vi en dag ska gifta oss. Någon förlovning har inte blivit av ännu eftersom vi vill gifta oss inom kort efter det.

Med detta presentkort kan vi få en skjuts på vägen att ta oss till guldfynd och välja ringar. Jag vill ju så gärna dela efternamn med min kärlek och underbara dotter <3 Och att få kalla honom för min man.

Kram Evelina

Jessica

Min make hade ett halsband han alltid använde, men eftersom vår ena son har autism så drog han i allt när han liten, drog i armarna på oss, kläder och även han "pansarlänk" halsband. Det gick av och han har velat ha ett nytt sen dess. Har tyvärr inte kunnat finnas med på prioriteringslistan då barnen behöver först innan en så "onödig" sak. Han skulle bli superglad om han fick ett likadant vilket jag såg fanns hos guldfynd.

jessamy

Jag skulle köpa den där ringen jag drömmer om. Sambon är snål och tycker det räcker med en billig ring när vi väl ska gifta oss och jag vill gärna ha min drömring.

elin

Jag skulle gå in på guldfynd och köpa en riktigt fin julklapp åt min bästa vän som under hösten har hjälpt mig mycket när jag har haft det jobbigt.

Fia - mamma till Lucas & Kasper

Jag skulle köpa en namnbricka & halskedja till min yngsta son som dop-present. Sen skulle jag även köpa något fint till min 3-åring för att han har blivit storebror. *håller tummarna*

Karin

Tänk att bidrag till en förlovningsring få
Så att vi så småningom till stadshuset får gå
För att vi inget hellre vill än att bli en
Och leva lyckliga i alla våra dagar sen

Elin

Nu är det jul, hoppas det blir kul.
Det är kallt i mitt vinterland, jag längtar efter en öppen hand.
En ring är ett väldigt fint och glänsande ting.
Jag skulle glänsa med min nya Kenza klo ring, tuff och annorlunda får nog andra att dö av avunda.

Eller ett halsband runt min hals skulle få mig att glänsa i en vals.
Om jag detta presentkort vinner kanske jag den rätta finner!
Glänsande smycken på min kropp, jag kanske nu får chansen att var på topp! (:

erika

Hej Linda. Jag är just nu en arbetslös tjej på 19 år som ska få min första summa av bidraget ifrån af. Dock inte hela då jag var tvungen att få lite pengar innan jul fick skicka in papper tidigare.

Jag har länge tänkt att till julklapp vore det perfekt att köpa ett matchande armband till ett halsband till min pojkvän, halsbandet har han redan, det fick han utav sin pappa när han tog studenten. Nu några år senare skulle det därför vara rätt otippat att jag köper ett armband som matchar hans halsband. Dock kostar det ju en slant och jag har som det ser ut nu tyvärr i råd med något sådant. Så ett presentkort på guldfynd skulle hjälpa mig jättemycket att ge min pojkvän den julklapp jag verkligen vill ge honom och som han verkligen förtjänar. kram!

Jennifer

Jag skulle definitivt köpa någon fin julklapp till min mamma. Ett fint smycke är något jag länge velat ge henne men när man är student får man tyvärr prioritera annat. Så ett fint halsband skulle det nog bli, sen kanske något litet till mig själv, man får inte glömma att unna sig själv också.

Marie

Jag skulle köpa ett armband i stål&läder till min fästman och det skulle jag göra för att jag annars inte har råd att köpa julklappar i år så det skulle bli en fin överraskning och gärna ett halsband med vinge där 30 kr går till BRIS och det skulle nog bli en julklapp till mig själv. Så skulle julen vara räddad och ändå känna att man även har kunnat skänkt en gåva till något bra genom BRIS. God Jul!

Malin Stjernberg

Vår mamma dog nu i Oktober (hon fattas mig <3) så jag skulle köpa ett likadant smycke till mina 2 systrar och mig! För att visaatt vi hör ihop mer än någonsin nu =)

Louise

Presentkortet skulle gå till förlovningsringar till mig och min sambo :) hihi

thelaptopdiaries.blogg.se

Om jag vann skulle jag köpa silverhalsbandet med ett wish bone på sid 18 och Kenzas silverring med eternity-symbolen på Julkatalogens framsida.

Kram

Malin

Jag och min sambo hade planer på att förlova oss den 2 december i år men eftersom vi blev oplanerat gravida så fick vi lägga de planerna på hyllan ett tag då pengarna inte riktigt räcker till. Däremot har vi funderat på att förlova oss till våren/sommaren när vår väntande guldklimp döps och presentkortet skulle göra stor skillnad för oss att kunna genomföra planerna :)

Anna

Hej! Jag är jättegärna med och tävlar.

Om jag skulle vinna tusen kronor på guldfynd skulle det första jag köper vara riktigt fina guldöronhängen till min älskade lillasyster. Hon blir sju år gammal nu den 26 december så det skulle vara en perfekt födelsedagspresent. Hon kan bara ha guldöronhängen då hon är allergisk mot det andra, vilket gör att hon inte har så jättemånga öronhängen att välja mellan. Hon älskar öronhängen och tycker hon är så söt i de hon har, vilket gör mig så varm i hjärtat. Jag tror hon skulle bli överlycklig ifall jag tog med henne till Guldfynd här i Jönköping så hon fick välja helt själv mellan vilka öronhängen hon skulle vilja ha. Min lillasyster är det finaste jag har, jag skulle så gärna vilja ge henne en riktigt riktigt fin present!

Kram och god jul! :)

isabella f.s

Med detta presentkort, skulle jag köpa en ring eller två. Jag glänser som en stjärna och känner mig som en prinsessa, jag har aldrig känt mig så lycklig och jag är bunden till mitt livs kärlek.

isabella f.s

Med detta presentkort, skulle jag köpa en ring eller två. Jag glänser som en stjärna och känner mig som en prinsessa, jag har aldrig känt mig så lycklig och jag är bunden till mitt livs kärlek.

Sara

Om jag skulle vinna skulle dom pengarna tillsammans med lite sparade pengar gå förlovningsringar, jag och min kille har pratat länge om att förlova oss och det är verkligen något vi vill göra men det har inte funnits pengar till det så tyvärr har det inte varit prio ett.. Vi har vart tillsammans i fyra och ett halvt år nu, så de känns som det är dags nu! Tänk att få överraska på jul med tusen kr som endast ska användas till ringar. Hade vart fantastiskt!

Teodora

Jag vill vinna det presentkortet så jag kan köpa p

Anna

Denna fina tävling vill jag gärna tävla i
för i januari jag ska till en prinsessa gudmor bli
Ett presentkort att handla ett fint smycke till en flicka
Eller kanske en namnbricka
Jag hoppas jag vinner detta
Till min lilla prinsessa

GOD JUL
kram Anna

Sandra

Jag är verkligen med!:D jag och min kille ska snart fira våran 3 årsdag :D så ett smycke vore ju en jättebra present, killsmycken är dock dyra så presentkort vore super :D:D

Teodora

Jag vill vinna det presentkortet eftersom jag inte har råd att köpa fina julklappar till alla nära och kära. Det skulle varit julmirakel om jag vinner, så kan jag överraska de jag älskar med fina presenter tack vore dig Linda och tack vore Guldfynd.

linda

Jag skulle gå o köpa mig ett fint guld halsband. Bara för att jag är värd det! =)

angelina

jag skulle köpa mig och min sambo förlovningsringar, de räcker inte till hela summan men det är en bra bit på väg

Jennie

Att få sätta guldkant på livet i dessa tentatider vore inte fel :)

Annie

Åh, vilken fin present!

2010 till slutet på 2011 behandlades jag för min sneda rygg vilket var otroligt jobbigt då man måste ha en korsett 23h/dygn. Denna period var väldigt svår för mig som var 15 år och kan säga att jag inte vet var jag hade gjort utan min mammas stöd. Hon fick mig på fötter varje dag och hjälpte mig genom hela perioden. Hon är världens snällaste och jag har inte kunnat tacka henne riktigt då det är sådan speciell situation.

Mamma älskar smycken och jag skulle SÅ gärna vilja ge henne något fint i julklapp, så detta skulle sitta så fint..

TACK och hej!

Sandra

Jag skulle köpa något fint halsband till mig själv i julklapp, för det är jag värd!

Paola

Jag skulle välja den supersnygga klockan från o.n.e. (Stål, 10 ATM på sidan 14) till min sambo:

En hopplös tidsoptimist min sambo är, kanske för att han ingen klocka bär.
Den försvann under vår flytt, han har låtsats som han inte om det sig brytt.
Men nu är goda råd dyra inför vårens nya jobb.
Om denna får pryda hans arm kan han bli en riktig ordningssnobb!

Anonym

Jag skulle köpa ett guldrings armband de armbanden som är som en hård ring har sucktat efter det i år men det blir sällan så mycket pengar över med tre små rara här hemma

Tatyana

Jag skulle köpa förlovningsringar. Efter 9 år och 2 barn så tycker jag att det är dags för oss att knyta ihop banden.

emma - livet - längtan - inredning - radhus

Min motivering lyder.

Jag skulle för detta presentkort köpa något litet eller stort, då till min systerson som också blir min gudson, han är flera veckor sen men vi väntar och välkomnar honom till världens sken.

Kramar Emma God Jul !

Frida

Jag skulle köpa två jättefina doppresenter till mina nyfödda kusinbarn. Det är någonting som jag verkligen önskar att få göra. Det är dem så himla värda.

Ebba

Förlovningsringar till de blivande föräldrarna! Har pratat om det men i väntans tider går alla pengar till bebis :)

Emelie

Jag skulle vilja vinna för att kunna ge min fina mamma ett fint halsband (i julklapp eller födelsedagspresent) som jag länge kikat på till henne men inte haft råd med.

Jennifer

Aldrig mer ska jag köpa en massa billiga skitsmycken från lågpriskedjorna, visst de är kanske snygga i butik och första gången man använder de, men när man kommer hem är man helt smutsig av smyckena och de har tappat färgen, speciellt ringar, så tråkigt, så nu har jag bestämt mig, från och med nu är det bara äkta smycken som gäller, kanske lite dyrare att köpa från början men i längden sparar man så mycket på det! (precis som att köpa GHD plattången istället för en billig, syftar på gårdagens mycket trevliga och givande surftåg!)
Så om jag nu skulle ha turen att vinna detta presentkort skulle jag köpa mig ett par äkta ringar, och en fin julklapp till min underbara mamma!

Ha en fin dag med lilla familjen!

malin

Hej Linda!

Jag skulle blir oerhört glad om jag vann detta pris av dig. Pengarna skulle direkt gå till ett par förlovningsringar. Jag och min sambo har varit tillsammans i 7 år och vi har redan en dotter på snart 2 år. Barn nummer 2 kommer så småingom men nu har vi tankar på bröllop och vi vill att allt ska vara perfekt och precis så som vi vill ha det. Och vad vore då bättre än om vi kunde vinna detta pris så vi kan få köpa de ringar som vi önskar oss.
Tack Linda för alla dina roliga tävlingar!
Spännande att följa din blogg och din vardag med barn i magen och i väntans tider. Önskar er all lycka! Mvh Malin från Älmhult

anna-maria

Vilken kul tävling :-)
Om jag hade turen att vinna skulle jag sjävklart köpa armbandet i silver på s 20 i katalogen med ett litet hängande hjärta och gravera in min pojkväns namn, i maj 2013 har vi varit ihop i hela 10 år :-)
Hälsn
anna-maria

Maria

Åh det hade varit skoj att få vinna detta pris :)
Är en tvåbarnsmamma som inte unnar mig saker speciellt ofta då alla mina slantar går till mina fina pojkar. Jag skulle köpa mig halsbandet som jag har tittat på sen jag tog studenten 2003 men har varit lite dyrt för min plånbok.

Anna

Först av allt så älskar jag smycken! Det är det bästa och roligaste som finns! :) Hade jag vunnit detta presentkortet så hade jag köpt smycken ur Kenzas kollektion. Bland annat oändlighetsringen och uggleörhängena! Då jag är student och inte har råd med dessa smycken hade det varit jättekul att vinna presentkortet :D

Frida

Om jag vann skulle jag köpa ett armband till min dotter som är 17 månader. Ett sånt armband man kan ha olika berlocker på, så kan hon få en ny berlock varje födelsedag som symboliserar just den tiden/perioden i hennes liv. Om hon t.ex gillar hästar när hon är 8 så kan hon få en berlock med hästar på, sen när hon är äldre och kollar på berlockerna så "speglar" dom hennes liv :)

Elin

Jag skulle verkligen vilja vinna detta! Skulle vela ha ett nytt hängsmycke som man kan gravera på. Som jag skulle skriva blivande barnets namn på. Det skulle betyda jättemycket!

alexandra

Vi ska förlova oss nästa år, hade ju varit trevligt att spara en slant på ringarna :)

Maria

De har så himla fina smycken och jag skulle köpa något av de här armbanden till en kille jag tycker om, vi har haft det ganska komplicerat i snart ett år och jag skulle vilja ge honom något fint!
http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=170&articleNo=2560597&step=1&&productType=4&priceRange=&attributeType_4=&articlesPerStep=24&attributeType_2=&attributeType_1=&articleNo=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E
http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=170&articleNo=2560316&step=1&&productType=4&priceRange=&attributeType_4=&articlesPerStep=24&attributeType_2=&attributeType_1=&articleNo=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E
Sedan så skulle jag även köpa det här halsbandet till mej själv, då det är såna diskussioner om att vissa inte får vara pepparkaksgubbe på skolan så ska jag minsann ha en silverfärgad pepparkaksgubbe, så ingen kan "ta illa upp" ^^
http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=170&articleNo=6015887&step=16&&productType=5&priceRange=&attributeType_4=&articlesPerStep=8&attributeType_2=&attributeType_1=&articleNo=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E

Jennie

Jag är 22 år, lever ensam och har gjort det i flera år. Jag har aldrig haft en pojkvän och därmed ingen som köpt fina smycken åt mig (sådär som man kan se många andra tjejer få, titt som tätt). Så om jag har velat ha ett smycke, så har jag alltid fått köpa det själv. Har dock aldrig köpt ett dyrt smycke som för 1000 kr. Det har alltid fått bli billigare, ifrån typ H&M, Gina Tricot osv. Självklart skulle jag tycka det vore kul att för en gångs skull få ha ett lite dyrare smycke, även om ingen speciell person köpt det åt mig.

Amy

Hej linda! Jag har deltagit i din kalender nästan varje dag. Alltid har det varit fina saker som jag gärna velat ha. Men just idag var luckan väldigt speciell. Jag ska berätta vad jag hade gjort om jag vann detta presentkort.
Det finns ett halsband på sidan 8-9, där man kan gravera in en text. Det kostar ca 1200 kr. Jag hade köpt detta med graveringen: Never Lose Hope. Halsbandet skulle jag ge till en speciellt person i mitt liv, min bästa vän sedan barnsben. För 1,5 år sedan fick hon diagnosen akut leukemi. Sedan dess har varje dag varit en kamp för henne, men hon är SÅ stark, alltid så glad och positiv. Jag vill ge detta till henne, det hade gjort mig och förhoppningsvis henne så glad!

Lotta

Om jag vann så skulle jag köpa ngn form av matchande smycken till mig och min sambo som firar två år tillsammans i jul! Vore en underbar present till oss båda i jul 😊 god jul på dig!

sara

Hej Linda! Jag skulle vilja välja ut ett smycke till min kära mormor eftersom hennes man(min morfar) gick bort för 2 år sedan. Hon har varit lite deppig sedan dess och jag skulle vilja muntra upp henne med något extra fint. Hon bodde tidigare i Arvidsjaur som är 12 mil från Piteå där jag bor, men jag fick henne att flytta till Piteå nu i oktober. Jag ville inte att hon skulle vara ensam och gräva ner sig ännu djupare i sorgen. Hon har blivit gladare sedan hon flyttade hit men inte som innan min morfar dog. Jag tror verkligen hon skulle uppskatta om hon vart överraskad med ett vackert smycke nu i jul

Ebba

Jag hittade ett rim som motivering:

Såhär års är det mycket att göra,
Mycket läxor som skolan vill förhöra,
Med ett presentkort på Guldfynd jag i stressen kan vinna,
Kanske jag åter ljuset kan finna,
I vinterns mörker verkar det omöjligt,
Men en vinst blir då oförglömligt,
Jag blir oerhört tacksam om jag faktiskt vinner,
Då glädjen höjs och inte ut i snön försvinner.

Amanda

Jag skulle vilja vinna detta presentkort för att jag skulle vilja köpa någon fin julklapp till min pojkvän! Jag har länge funderat på att köpa ett guld armband eller halsand till honom, men det är så dyrt till killar.. Så en liten hjälp på traven skulle inte vara fel!

Malin

Jag vill vinna ett presentkort
Så att fina smycken jag kan ge bort
Till min syster och bror
Till min far och min mor
Jag är en student som spar och spar
Men ändå inga pengar jag har
Därför hade detta suttit som en smäck
Kanske finns det något som kan smycka min häck?!

Anna

När jag fyllde 20 år fick jag min farmors vigselring (hon och farfar är skilda) och till ringen fick jag välja med en liten sten.
Vid en flytt för fyra år sedan så hade jag, korkat nog, glömt ringen i en byrå som stod i förrådet. Det förrådet blev helt länsat - allt blev stulet! Sedan dess har jag gått och grämt mig över ringen. Och ju äldre jag blir, ju mer stör detta mig - hur jävla dum jag var som glömde den där ringen i byrån som sedan blev stulen.
Nu vill jag köpa mig en likadan ring, en guldring med en liten sten i, som ett plåster på såren och som en ring som kan "ersätta" den jag fick när jag fyllde 20 år. Så ett presentkort på 1 000 kronor på Guldfynd skulle betyda jättemycket som ett tillskott till en ring som jag - mest i hjärtat - saknar.
Tack för en bra blogg också :)

Sara

Om jag vann presenkortet från guldfynd så skulle jag köpa en silverbricka med en personlig text på till min pojkvän som han kan hänga på sitt halsband. Det här borde vara den första julen vi firar tillsammans men eftersom han har åkt yill Norge för att jobba och inte kommer hem förrens i maj kommer vi inte få våran första jul tillsammans. Så även fast vi inte kommer ha varandras fysiska närvaro så vill jag att han ska få den presenten nu under tiden han är borta så han vet att jag alltid finns hos honom oavsett avståndet.

Lisa K

Då tänkte jag ge mig på det hära,
och motivera varför jag vackra smycken begära.
2012 ett tufft år var,
har hunnit med kandidatexamen, hus o ett nytt jobb , o ännu är det en bit kvar.
Året har gått upp o ner, o när jag velat ge upp, då har jag kämpat mer.
Jag har varit både glad o ledsen, o förvånad över hur jag överlevt stressen.
Har hittills inte hunnit stanna upp o se - tänk, det har blivit något av mig me.

Med dessa ord jag menar väl - jag tycker nog att jag förtjänar detta av flera skäl!

sanna d

Jag skulle använda det till en del av två ringar
och om min kille säger ja får jag nog vingar
av lycka, kärlek och himmelsk frid
så ska det vara vi två i all evig tid

Millah

Jag skulle köpa halsbandet som man hittar på sidan 18 för det var otroligt fint och jag skulle köpa det åt min mamma som aldrig unna sig själv nånnting, som alltid finns där för mig och min dotter och det betyder så himla mycket och skulle vara fint att få överraska henne med ett vackert smycke!! Ha det bra Kramar // Millah
millahoman@hotmail.com

REBECCA Karlsson

Jag vill otroligt gärna vinna detta pris för att överraska min mamma när hon fyller år. Att hon själv ska få välja ut något vackert halsband eller liknande.

ÅHH HOPPAS denna magiska dag 12-12-12 förmedlar någon slags tur då jag inte tror det kommer ske!

Men håller tummar och tår för detta !!!!

Jebs

Jag skulle köpa en ny förlovningsring till min fästmö. Vi förlovade oss på julafton 2008 men hon tappade ringen något år efter vilket hon mått jätte dåligt över. Vi har inte riktigt haft råd med någon ny ring pga att jag varit sjukskriven mycket. Därför skulle detta bli en perfekt julklapp!

Anna

Jag ska på dop i januari för en liten tjej. jag tänkte då redan innan jag såg tävligen att jag skulle köpa ett armband med berlocker som symbolirerar allt i hennes liv. tex en uggla för hennes nyfikenhet, en jordglob för hennes resa både ordagrant och livets resa, osv osv.

Fanny

Hej Linda! Vill bara börja med att säga att jag älskar din blogg verkligen jätte mycket. Jag vet precis just nu vad jag skulle köpa om jag vann men jag vet precis till vem och varför. Min mamma är den bästa som finns i mitt liv. Hon finns alltid där och tröstar om det behövs. Men mamma är mycket sjuk, hennes ben orkar knappt bära henne och när hon går ut måste hon antigen ha kryckor eller rullator. Hon skäms för det och mår väldigt dåligt för det är många som hånar henne för att hon går med rullator när hon bara är 47 år. Det jag skulle vilja göra är att kunna ge henne något smycke eller dylikt som visar hur mycket jag uppskattar och älskar henne. Men när man är studerande så har man inte en så rik sparbössa om man säger så. Tack för mig och tack till dig för en blogg som gör vardagen lite ljusare. :D

Sofie

Jag hade köpt mig något fint halsband som har någon betydelse.
Jag hade blivit världens gladaste tjej om jag vann ,

kramar

Linda Cathrine Liljemalm

Jag skulle köpa en snygg klocka till min sambo eftersom han har kämpat ända sen sin examen i juni med att få ett jobb och verkligen mått dåligt över att vara arbetslös. Nu har han lyckats få ett jobb som verkar jättebra och han börjar i januari. Han skulle få klockan som en grattispresent och något nytt och snyggt att ha på sig första dagen på nya jobbet.

Nathalie

Jag vill så gärna vinna, jag skulle köpa en fin ring i silver till mig, jag älskar ringar! Det finns massa fint att välja på.. Kram kram från mig till dig!:)

Emily

Ska gifta mig med min underbara Micke i mars. Blir ett väldigt enkelt bröllop med bara våra föräldrar då vi är ett par enkla personer som inte vill ha det stora sagobröllopet. Det enda vi vill göra är att gifta oss med varandra, lova varandra evig kärlek och äntligen får samma efternamn som honom och sonen. Presentkortet kan hjälpa oss med vigselringen som jag har hittat på Guldfynd. När man är föräldraledig så har man inte överflöd av pengar så detta skulle verkligen hjälpa! :)


Sarah

Vilket fint pris det var i julkalendern idag, vill självklart vara med och tävla om detta! Om jag vann presentkortet skulle jag ge det till min lillasyster som fyller 22 år i januari. Hon och hennes pojkvän firar sin 7-års dag i början av februari och då de båda pluggar har de inte haft råd att förlova sig ännu. Skulle vara så roligt om hon kunde få presenkortet på sin födelsedag så hon och hennes fina pojkvän kunde få gå och titta på ringar tills deras årsdag! *Håller tummarna
Hoppas att du får en fin onsdag!

Sanna

hade jag haft turen att vinna så hade jag helt klart använt presentkortet till att köpa förlovningsringar till min och min kille.

Min kille har under hela vårt förhållande ( 5 år ) sagt att han inte vill förlova sig eller gifta sig, men plötsligt för någon vecka sedan så svängde och plötsligt sa han att han kan tänka sig att förlova sig och vi har skojat om att idag kanske vore en fin dag då det är 12/12/12 och om jag vinner så skulle det garanterat vara ett tecken på att det VERKLIGEN är dags men tyvärr så har vi inte riktigt möjlighet att köpa ringar nu innan jul.

En stor del av mig håller tummarna så dom blir blå då jag verkligen skulle vilja förlova mig =)

Anna L

Var länge sedan jag fick något blingbling så jag skulle verkligen njuta av att få gå in i guldsmedsaffären och bara få välja något vackert till mig själv.

Sara från Västerås

Hej Linda!

jag skulle vilja vinna presentkortet för att min nära vän fyller 18 år snart och hon är min bästa vän som jag någonsin har haft. Jag skulle vilja köpa ett fint guldhalsband till henne som hon alltid kan bära runt halsen för det är hon värd! :)

Cazandra

förtjänar och förtjänar..
Vi har bestämt att inte ge några julklappar i vår familj i då hälften av vår redan lilla familj gått bort, i år försvann morfar så nu finns det inget att fira längre men det hade ju såklart vart trevligt att få i alla fall en liten julklapp ändå.

Elin

Hej :)
Jag och min sambo väntar vårat första barn tillsammans till nästa år :) grattis tiller också, visst är det spännande :)
Jag skulle vilja ha ett guldhjärta och kedja till bäbisen, och sen kunna gravera in bäbisens namn på hjärtat. Det skulle betyda massor för mig och min sambo :)
Ha en bra jul och mys för fulla muggar, det ska vi göra. Kram från mig.

Emelie Eriksson

Om jag skulle vinna presentkortet skulle jag köpa "Häng smycke med sju diamanter" som finns på sida åtta. Detta hänge skulle jag i så fall ge till min mamma i 50års present (hon fyller några veckor efter jul). Jag vill ge hänget till henne för att visa min kärlek till henne (smycket har formen av ett hjärta) och jag vill ge henne något hon alltid kommer att ha kvar, man fyller ju faktiskt bara 50år en gång i livet och de väl nästan så jämt det kan bli!

Julia Wallner Brynås

Om jag hade vunnit så hade jag köpt en väldigt fin julklapp till min mamma. Hon är världens bästa mamma men jag är inte alltid världens bästa dotter så jag skulle för en gång skull vilja bli det! <3

Annika Andersson

Jag skulle köpa ett graverbart hängsmycke i silver till min man med texten "Du är allt".

Det är första orden i den dikt jag läste till min man för lite mer än ett år sedan när vi gifte oss. Och det är fortfarande så. Han är mitt allt. Min bästa vän, min trygghet, min klippa, min älskare. Han som får mig att skratta och han som håller om mig när jag gråter.

Jag älskar honom av hela mitt hjärta! <3

Martina Wiklund - JULKALENDER PÅGÅR

Hej!

Jag skulle vilja vinna halsbandet och den enkla silverringen från guldfynd by kenza! Då jag är nickelalergiker och silversmycken är så otroligt dyra så har man som student med ensamstående förälder inte mycket pengar att kunna handla fina smycken till sig själv för. Därför skulle detta vara perfekt att unna sig själv, även vara superfint att ha på nyår för att glamma lite extra!

Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Vart är min tävlingskommentar? :(

Elin

Hej fina Linda. Hade jag vunnit dagens lucka hade jag till Guldfynd och köpt ett armband. Det är en tunn silverkejda med ett hjärta mitt på och på det hade jag graverat in "Henrik". Anledningen till det är att min fina sambo är på utlandstjänst i Afghanistan och när man blir tvungen att vara ifrån varandra så länge, bara höras av någonting i veckan på en dålig telefonlinje och samtidigt peppa varandra så hade det varit så skönt att ha något att bara titta på och ständigt påminnas om att han kommer hem igen och att allt kommer gå bra. Kram!

Therese

Om jag vann så hade jag köpt ett fint smycke till min underbara mamma i julklapp, men då jag studerar och inte har mycket pengar till julklappar och en massa syskon att köpa till så har jag inte råd att köpa något till min mamma! Hade underlättat och det hade känts så bra att kunna ge min mamma något fint då hon förtjänar det!(:

Emma

Jag skulle ge min fantastiska mamma något fint.
Hon har alltid varit en stark och fantastisk mamma (och pappa) till mig.
När jag själv fick min son i våras, så har jag ännu mer insätt vilken fantastisk kvinna min mamma är, hon finns stöttar och göra allt för att hjälpa mig/oss.

Jag vill kunna visa min uppskattning!
Ge henne en extra gåva.

Hoppas på tur, jag skulle bli så himla glad!

EvelinaLinnea

Eftersom min dotters halsband hon fick i doppresent gått sönder skulle jag köpa ett nytt till henne! Är gärna med i lottningen =)

Linda

Planerar att fria till min pojkvän inom en snar framtid (jag är inte såmycket för traditioner utan vill själv vara den som friar), ett presentkort hade ju hjälpt till med ringarna lite vilket hade varit väldigt skönt nu vid jul och allt :) Hoppas verkligen!

Emilia

När man går på gymnasiet och inte har något jobb så är dyra saker något man bara kan gå och kolla på. Drömma lite om att man någon gång kanske kan få möjligheten att köpa något för lite mer pengar än vanligt. Om jag vann så skulle jag ta chansen att köpa något fint till min pojkvän till vår 1 års dag. Han är värd mer än allt och jag har aldrig någonsin varit såhär lycklig. Har gått och kollat på ett jättefint armband ett tag nu, hade varit enormt roligt att få ge det till honom. :)

Therese Börjesson

Jag skulle så gärna vilja vinna och på så vis köpa något till min fästman som verkligen ställer upp i vått och torrt för mig och vår lilla dotter, samt att han jobbar heltid medans jag går hemma. Tycker han behöver något fint från mig som visar hur mkt jag älskar honom och uppskattar att han finns här hos oss <3

Alexandra

Jag hade köpt ett smycke med chansen att gravera in ordet mamma på sedan skulle jag ge det till min mamma. Hon är just nu väldigt ledsen då hennes mamma (min mormor) plötsligt blivit mycket dålig då hon är gammal och kommer förmodligen inte klara sig. Smycket skulle förmodligen inte vara någon större tröst i första taget, men med tiden skulle det förhoppningsvis påminna henne om att hennes mamma aldrig riktigt lämnar hennes sida ♥

josefine

Min kille har alltid velat ha en guldkedja av äkta guld runt halsen. Detta kostar tyvärr väldigt mycket och speciellt för mig som pluggar och lever på CSN. Han bjuder mig alltid på massa olika saker så det skulle vara så himla kul att kunna ge honom en överraskning tillbaka för en gångs skull.

Emma

Jag har tittat på smycken av märket edblad på guldfynd och jag skulle bli så glad om jag vann och fixk bära dessa smycken till jul :)

Elaine

Ring på mitt finger är vad jag vill ha
Med detta presentkort kan det bli väldigt bra
Jag vill spendera mitt liv med denna man
Snälla hjälp mig så att jag kan!

Amanda

Vill vara fin till kommande festligheter och köpa lite finare smycken till mig själv. Brukar sällan unna mig något dyrare.

Jenny

Jag vill vara självisk för en gång skulle och skulle vilja köpa något fint till mig själv.

Jennie

Jag skulle vilja vinna detta presentkort och sen ge det eller köpa något riktigt snyggt till min mamma! Hon har det svårt med flera sjukdomar och har vissa dagar svårt att ens gå, så jag vill visa min uppskattning till henne, visa att hon är världens bästa mamma :-)

Ronja

Skulle vilja köpa något fint till min systers dotter som fyller år snart. Första barnbarnet är hon så något fint skulle jah vilja köpa eftersom jag e student å inte har råd så mycket. Hoppas du väljer mig Linda. :)

Tove L

Åh, jag skulle lagt presentkortet i vår "spara" hög till framtida bröllop (tänker på ringarna då), känner verkligen att detta är något som jag & min sambo förtjänar att vinna då jag precis blivit uppsagd från mitt jobb sen 4 år tillbaka och att spara till ringar har fått ligga på is och jag vet inte hur länge det kommer vara så nu..

Mathilda

Jag skulle köpa ett fint halsband till min mamma. Jag blev i våras väldigt sjuk och fick ligga inne på sjukhuset i en månad, min mamma fanns då där för mig varje dag och bodde på sjukhuset med mig. Jag är fortfarande inte frisk men det räcker med att besöka sjukhuset en gång i veckan då min mamma alltid följer med. Hon har i flera månader valt att vara hemma från jobbet för att kunna hjälpa mig att bli frisk, även fast jag är 16 år. Den här resan har varit hemsk för mig men det är även en resa som stärkt min och min mammas relation, vi står nu varandra närmare än någonson. Därför skulle jag vilja ge henne något fint smycke just för att kunna ge något tillbaks, hon har gett mig så mycket det senaste halvåret och jag kan lova att jag inte varit den enklaste att handsakas med men hon har ändå funnits där för mig.

Kram :)

Jessica

Jag skulle köpa ett smycke med ett A på (som skulle representera våran sons namn Adrian. Sedan skulle vi sätta det runt halsen på hans namngivning. <3

Amanda

Ååh jag skulle vilja vinna något fint armband eller ring till mig själv :)

Lena B

Jag skulle vilja ge en uppskattande present till min underbara man som alltid står vid min sida i vått och torrt <3

Emma

Jag hade köpt mig ett fint halsband som "belöning" efter månader av slit med mitt nyuppstartade företag :) Äntligen är det igång och jag är så glad!

Jenny

Jag skulle köpa ett par fina örhängen till min mamma som har hjälpt oss så himla mycket nu när vi inte har några pengar. Hon har skickat varma kläder under vintern, sponsrat med matpengar och skickat en present då och då till mina barn. Snälla, låt mig vinna så att jag kan ge henne något tillbaka som tack för all hjälp.

Sophie

Min motivering:

Ett armband i guld skulle uppskattas till tusen,
och till min nyårsoutfit skulle det göra susen,
Skönheten ligger som bekant i betraktarens öga,
men när man står ensam framför spegeln så hjälper det föga!
Med detta smycke skulle min outfit vara i goda händer,
och jag kan vara nöjd när jag mig framför spegeln vrider och vänder!

olivia

Hej! Vinner jag presentkortet ska jag köpa ett armband i silver till min pojkvän.

Camilla H

Jag vill så oerhört vinna då jag verkligen kämpar mig fram för att skapa mig och min sambo en bättre framtid. Men vi båda har extremt lite pengar, och jag tar de tider jag får som vikarie, och hoppas var dag att de ska ringa så jag kan få pengar. Jag vill visa alla att vi själva har makten att förändra våra liv. Kan jag, så kan du med!

Jag skulle vilja köpa något fint till mina närmsta, då jag inte har några pengar alls denna jul att köpa klappar för. Så dem kan förstå hur mycket de betyder för mig, ställer upp och finns här för en. Nu vill jag ge tillbaka till dem.

Sandra

Jag skulle köpa något fint att gravera till min mamma som snart ska bli mormor. Som ett tack för att hon bara finns och allt hon gjort för mig.

Emely

Jag och min sambo vill otroligt gärna byta ringar, som ett tecken att vi hör ihop även utåt sett, att vi är en familj, med tanke på att vi också har en son. Är man som jag, endast timvikarie och min sambo som pendlar räcker sällan pengar över till något extra. Dock försöker vi spara så gott det går till just detta, och ett presentkort hos guldfynd skulle verkligen vara ett rejält tillskott! Jag hoppas på vinst, och att vi snart kan få möjlighet att byta ringar!

L

Jag är med!
Jag och min sambo har varit tillsammans i 5år i februari. Vi har alltid sagt att vi ska förlova oss då. Som det ser ut nu så kommer vi inte göra det. Jag har varit sjukskriven och han är ledig från jobbet då han studerar. Så detta vore peefekt och underlättar för oss. Då vi själva har lite ont om pengar..

Huong

Om jag vann så skulle jag köpa en riktigt guldhalsband till min sambo. Vi har varit tillsammans i 9 år nu. Han har stöttat mig i det som har varit mitt livs dröm att bli barnmorska! Genom gymnasiet då jag studerande omvårdnadsprogrammet, sen tre år på sjuksköterska utbildningen och nu i september har jag börjat läsa till barnmorska (därför tycker jag att det är så roligt att läsa om din graviditet):)

För många år sen gav jag honom en fin guldfärgad halsband och sa till honom att han är guld värd i mina ögon och det är han verkligen. Så om jag vinner så vill jag ge en riktigt guldhalsband till honom denna gången för att visa honom att allt han gör för mig och att han alltid har funnits vid min sida är guld värt för mig:D

lisette

jag skulle ge min älskade mamma ett smycke. hon ställer upp i alla väder och detta utan att tveka! det finns så mycket fint att välja på, jag är en person som hellre kollar i en affär på utbudet, så VAD jag hade köpt kan jag inte svara på. men det hade fått bli en ring! =)

med hopp om vinst till min lilla mamma. :D

Anna

Jag skulle unna mig själv en ring jag gått och spanat på länge.. Sedan skulle jag helt klart kika efter ett halsband till mamma! Min underbara mamma som alltid har funnits där för mig. Skulle bli jätteglad om jag vann detta, vore så himla roligt att få ge något extra fint till henne!

Annika - drömmen om 11 barn

Detta är verkligen en drömvinst för mig Linda, du anar inte!!

Det finns så mycket jag själv skulle vilja ha på guldfynd, men om jag har turen på min sida i denna tävling kan jag säga att jag själv kommer stå tillbaka. Denna vinst skulle få gå till min älskade bror.

Skulle köpa "Hängsmycke med en diamant" (2598kr) som finns på sidan 14 i deras julkatalog och ge till honom i julklapp. Utan tvekan!

Örnen står för frihet, inte sant? Detta är något som HAN står för i mina ögon. Idag.

För snart två år sedan inledde han ett förhållande som vi alla trodde var bra. Det verkade så bra utåt sett. Men icke. Det var destruktivt och bröt ner honom, vilket vi inte såg i början. Det slutade med att jag miste kontakten med honom helt. Jag grät mer eller mindre dagligen - jag hade tappat min älskade bror. Min enda bror (jag har två syskon, en syster och en bror). Jag kan tillägga att jag är personen som vill att syskon håller ihop då vi ska ta vara på varandra och det är syskonen som har varandra den dagen då föräldrarna inte längre finns kvar! Nu hade jag honom inte kvar längre.

Sanningen bakom förhållandet kom fram och han lämnade det väldigt fort. Den dagen kom förra julen. Så julen 2011 firade vi ensamma i vår familj, alltså jag, maken och barnen. Min bror ville inte komma hit så han var hos mina föräldrar. Han orkade inte, förmodligen var det för tungt då....

Idag är bättre än någonsin. Han har tagit sig ur det destruktiva förhållandet, han har kommit tillbaka och är den bror han var för flera år sedan. Han är min underbart, högt älskade bror. Jag pratar med honom med tillit och kärlek, och han gör detsamma med mig. Underbart.
I januari kommer hans första barn till världen, med hans nya sambo. En sambo som älskar honom för den han är. Precis den han ÄR, och inte den hon VILL att han ska vara. Han är lycklig idag. Och FRI!

Därför vill jag köpa örnen till honom. Som han kan bära runt halsen och komma ihåg just det. Att han är FRI. Och att jag älskar honom!

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Johanna B

Jag skulle köpa mig en snyggt halsband inför det nya året. Silver vill jag ha :)

Lotta

Jag skulle vilja vinna presentkortet för att få ett bidrag till förlovningsringar. Jag har nämligen efter 7 år i ett förhållande väntat färdigt, och ska därför fria till min underbara sambo när vi åker till Teneriffa i april. =)

Lina

Om jag skulle vinna detta skulle jag ge något jätte fint till min mamma!
Hon har hjälpt mej så mycket med både pengar och tid när mina hundar blev sjuka ich tyvärr fick vi avliva våran lilla chihuahua Linus:(
Men Melker klarade sej med nöd och näppe men nu täcker inte hans försäkring längre!
Som jag sagt tidigare så e de en super härlig blogg och en skit rolig kalender!

Maja

Om jag vinner presentkortet så skulle jag köpa örhängen som jag fick i konfirmations-present men jag tappade det ena i somras och det var mina favoriter! Dem var köpta på Guldfynd :)

Vilma

Läs, tyck till och diskutera socialism och feminism- www.ladylay.blogg.se
Annars kan du alltid läsa om mig i musikhjälpen, skor och kläder!
www.ladylay.blogg.se

Lotta

Hoppsan glömde nog skriva e-postadressen i min kommentar... =)

Astrid

Jag och min sambo vill inget annat än att förlova oss, men våran budget är inte så stor nu då jag är student. Därför vore ett presentkort en stor hjälp på vägen:)

Annica

jag skulle köpa en ny vigselring till min make i titan, även om hans slver ring inte är så gammal så har den redan fått sig några törnar då han har använt den på jobbet, så nu kan han endast använda den på fritiden.

Ika

Jag skulle välja en armlänk med gravyrplatta och ge till min kära sambo och fästman! :) Han är världens bästa pappa, ställer alltid upp för vårat barn och hjälper till. Jag är mammaledig och får minsta belopp föräldrapenning så det är han som står för allt. Han betalar räkningar, handlar mat, kör oss vart vi än ska då jag inte har körkort än. Och så jobbar han och står i, jobbar även extra för att allt ska gå ihop här hemma. Han är min hjälte och förtjänar att få något fint, något mer än bara ett tack :)

Sofie - Mamma till Thalea ♥

Jag skulle så gärna vilja ge min dotter på snart 8 månader ett personligt smycke, med hennes namn och födelsedatum, kanske en ring som hon kan ha när hon blir stor, och skriva ett fint budskap i, från mig och hennes pappa.. jag önskar själv jag hade haft något personligt från min barndom. Vi skulle alla bli glada över att vinna detta, vilken toppenjulkalender :) kram på dig och den lilla gumman du har i magen :)

Mimmi

Jag skulle nog köpa nåt fint till min pojkvän för att visa att jag älskar honom!:)

Mathilda

Jag skulle köpa graverade armband till tjejerna som ska vara faddrar till min son, det ska stå 'älskad fadder' på dom. Vill ge dom en fin gåva och en påminnelse om att de är älskade.

Karin

Hej!
Jag skulle så gärna vilja vinna presentkortet på guldfynd. Jag har gått ner mycket i vikt så min förlovningsring är nu förstor och jag skulle så gärna vilja ha en ny.

Linnea

Jag är med och jag har kommit på ett litet rim som motivering:

Om jag detta presentkort vann
Skulle jag shoppa så mycket jag bara hann
En infinityring från Guldfynd by Kenza jag varje dag skulle bära
För resten av pengarna skulle jag köpa presenter till mina nära & kära

Jennie Svahn

Då jag börjar jobba i slutet av Januari o lämnar min då 5 mån tjej hemma hos min man vill jag ändå bära henne med mig o nu kanske man har turen o kunna detta! Ett fint hjärta runt halsen min minner om hur mycket jag älskar denna lilla tjej!!

Victoria

Bidrag till förlovningaringar skulle det bli :) som student kommer man inte så långt med studentkassan :)

Sara

Skulle vilja vinna presentkortet jätte, jätte gärna!!! Jag skulle ge det till min mamma och pappa i julklapp. Deras bröllopsdag är nu i december och jag skulle vilja köpa ngt speciellt till dem. Har ingen aning om vad och då skulle väl ett presentkort vara perfekt! Vill köpa ngt lite dyrare men har INGA pengar, på presentkortet var det ju hela 1000kr. Grymt bra ju, eller har du något tips kanske? Kram!;)

paulina jonsson

min lilla mamma förtjänar något fint runt halsen, hon finns där i alla lägen!

Petra

Jag är inte så bra på motiveringar, men jag skulle iallafall välja att köpa ett guldarmband till mig själv för att jag lyckats gå ner tio kg. Är på en viktresa som kommer till att ta tid, men är glad för mina första 10 kg som jag klarat av att gå ner genom att äta rätt och träna mer.

Monia - mamma till Tuvalie

Enligt gammalt friar mannen till sin kvinna
men ska jag vänta på min karl kommer vi aldrig hinna
bli gift innan jorden går under,
därför tänkte JAG ställa frågan med blixtar och dunder!
Lite hjälp med den ekonomiska biten - ja gärna,
så ska han föralltid bindas till mig, min ledstjärna <3

Sandra

Jag skulle köpa ett fint halsband till mig själv i julklapp, för det är jag värd! :)

Malin Andersson

Jag skulle köpa något riktigt fint till min kille som ett bevis på hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom. Det skulle vara så otroligt kul att ge honom den där armlänken i present som han går och suktar efter. Han vet själv att han aldrig skulle kunna få den och har inte råd att köpa den själv. Så det skulle vara så otroligt kul att se hans min när han får sin efterlängtade armlänk.

Kram Malin =)

Pernilla H

Örhängen och ännu flera örhängen skulle det bli
Varför? 30 år gammal och har äntligen tagit mod till mig och tagit hål i öronen... mamma skrämde mig som liten och så att jag skulle bli allergisk men nu så..

madde

Hej. Om jag skulle vinna så skulle jag köpa ett halsband där det skulle stå vår sons namn till min sambo. Eftersom vi hade svårt att bli gravida så skulle det betyda oerhört mycket att ge han något sånt. Det var en jobbig tid med massa läkarbesök men äntligen så fick vi vårt mirakel. Det är fortfarande jobbigt att tänka tillbaka på vår resa. Nu har vi en 3 månaders plutt hos oss och vi blickar framåt. Hade varit fint att ge det som en symbol för allt! Hoppas jag vinner!

capturemoment.blogg.se

Om jag vann skulle jag fria till min sambo och köpa ett par fina ringar för presentkortet :)

Madde

Jag skulle vilja vinna för att kunna köpa de perfekta ringarna för en förlovning för mig och pojkvännen när vi åker till Thailand nu i vinter. Kram

Felicia Persson

Jag är med och tävlar :)

Jag skulle jättegärna vilja skämma bort mig själv med ett fint halsband eller en ring, som en födelsedags present till mig själv eftersom jag snart fyller år! :D
Jag köper så sällan smycken till mig själv, och speciellt inte dyra smycken..
så det vore roligt att köpa något extra till mig själv nu eftersom jag fyller 18 år och ska firas lite extra ;)

Kram :)

Emma.b

Jag skulle köpa 5 olika presenter till mina närmsta vänner. De har alltid ställt upp för mig, och alltid stöttat mig. De har även gett mig presenter när jag vart som sämst när jag hade problem med magen och låg inne på sjukhuset.

Har aldrig haft så himla mycket pengar att köpa presenter till dem för, så det skulle vara en ära att äntligen kunna göra det!

Sandra

Åh vilket bra pris!

Jag vill jättegärna vinna detta så jag kan köpa min sambo en fin halskedja, då någon av hans så kallade vänner en gång stal hans enda. Så jag vill köpa en ny till honom och även ett fint halsband till mig själv, helt enkelt för att jag tycker jag förtjänar det. För detta presentkort får jag nog råd med både och. Till mannen och mig själv. Skulle ju vara helt perfekt! :)

johanna Stenmann

Jag skulle ge presentkortet till mig själv i julklapp, det är jag verkligen värd. Innehållet skulle investeras i ett härligt berlockarmband, där varje berlock har en speciell betydelse.

November Lindstrand

Jag skulle vilja vinna detta åt min mamma, då min bror knarkar och har stulit mycket utav hennes smycken, och pantsatt för att kunna ha råd med knark. Så det skulle vara kul att ge henne någonting så fint.
Kram!

Therese Falk

Jag skulle köpt en "powerring" till mig själv, för att jag klarat så fruktansvärt mycket, fast jag bara är 18 år, för att jag var tvungen att flytta hemifrån när jag var 16 år, och för att jag klarade av att lämna dem som gjorde mig ledsen och för att jag faktiskt alltid tänker på alla andra, när jag ser den här ringen vill jag känna att allting faktiskt går, att jag varit stark, att allt är bra nu.

Johanna

Jag skulle köpa något fint till min mamma och till mig själv. Just nu ligger jag hemma gravid i vecka 7 med graviditetsillamående och mamma kommer hit med mat och hjälper mig med råd och tips, så jag skulle vilja tacka henne på något fint sett. Något till mig själv skulle jag köpa för att jag tycker synd om mig :P och behöver något uppiggande.

Helene Lj

På guldfynd finns snygga smycken oavsett tycke.Fina smycken passar dotter,syster och mor för vardag och fest.Personlig service och kvalitet jag vet att guldfynd mig ger och jag kan shoppa med ett enkelt klick som levereras fint förpackad till jul!
/Helene Lj

Lida

Med presentkortet skulle jag köpa julklapp till min dotter - en medaljong hänge och sätta in foto på mig och hennes pappa

FeliciaLycka

Denna tävling behöver jag faktiskt vinna,
Så jag får koll på dagens varje timma.
En klocka i min julesocka,
Skulle göra min jul mycket, mycket kul!

Rebecca

Oh, jag är inte alls bra på motiveringar, men jag skulle så gärna vilja vinna ett presentkort på guldfynd. Jag har alltid önskat mig ett lite finare personligt smycke med mitt namn ingraverat i, ett armband eller en ring, men jag har aldrig haft råd, så om jag vann skulle jag köpa något fint smycke och gravera in mitt namn i! :)

Frida

Åh! Ett presentkort på guldfynd hade vart toppen, då jag & min sambo ska till thailand i början på nästa år & har pratat om förlovning där, 1000;- hade vart en hjälp på traven till fina förlovningsringar. Min dröm är att förlova mig på en vit vaker strand i thailand :) ❤

Jennie

Om jag vann skulle jag passa på att skämma bort min pojkvän riktigt ordentligt! Han har gjort mig såå glad det här året och jag skulle verkligen vilja ha möjligheten att ge honom något lite finare den här julen, just för att han förtjänar det! :)

Victoria ♥

Först och främst skulle jag ge min mamma ett guldhjärta, för hon har haft hjärtproblem och jag tycker hon är värd det efter först och främst allt hon gått igenom och för att hon alltid ställer upp för mig. Hoppas på att bli den lyckliga vinnaren nu.

Anna

Jag och min sambo förlovade oss för 4 år sedan exakt i december, min ring försvann för två år sedan och har inte kunnat hitta den sedan dess. Har haft det tufft, då jag har haft svårt att hitta ett fast jobb så det skulle vara helt perfekt med detta presentkort så att jag äntligen hade kunnat köpa mig en ny ring.

Petra Christensen

På julafton vill jag som stjärnorna; gnistra & glimma,
ett par guldörhängen med sötvattenspärlor jag svagt kan förnimma,
för din blogg och Guldfynd mitt hjärta nu bultar & slår ♥,
tänk om jag denna dröm under julgranen får,
då skulle jag vara lycklig, vacker & otroligt glad,
vilken härlig julaftonsdag!♥

JoHaNNa - Julkalender på bloggen, 1 - 24 December

jag vill vinna så att jag kan överraska min sambo med ett par örhängen till han. han hade en jättesnygg diamant. men han blev tyvärr misshandlad för ett tag sedan och då försvann örhänget :( så skulle vara så roligt att kunna ge honom ett nytt, kanske inte med en diamant för det skulle jag inte ha råd till, men något nästan lika snyggt :)

lottaliza

Efter 12 år i väntan som sambo är jag visserligen van -
men kanske tvingas han på knä om jag fixar en fingersnara i titan...?

Pia Li

Om lyckan står mig bi då det detta får bli!
Ett halsband med en namnring, där ett speciellt datum ska stå!
Kan dock inte skriva här vad det är!
Då flera jag känner också tävlar här!
Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
Så att jag turen har, detta runt halsen på någon hänga får!

Bell-Eve

Jag vill vinna det här presentkortet för att jag planerar att köpa en graverad ring till min sambo i julklapp. Vi har varit tillsammans i 1½ år imorgon och till jul vill jag fira det med en slags förlovning, fast ändå inte, om du förstår vad jag menar :).

Malin

Jag skulle faktiskt ge det till min mamma, då hon alltid ställer upp för mig oavsett vad det är. I 25 år har hon alltid lyckats trösta mig när jag är ledsen eller hjälper mig när jag behöver. Nu är det min tur att ge någonting tillbaka!

Sara

Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Min bästa vän är gravid, så jag skulle köpa nå jätte fint till den lilla tjejen som tittar ut i maj. Tänkte mig en dop present om jag kan hålla mig annars får hon den så fort hon tittar ut! :} Min vän och lille tjejen förtjänar allt på denna jord!

Mie

Om jag priset i denna lucka skulle få,
Varenda liten krona då till min mamma skulle gå.
Min lilla mamma finns där för mig i vått och torrt,
Även om avståndet mellan oss är ganska långt bort.
Därför jag henne något fint vill ge,
Så att hon min uppskattning ska få se.
Jag vet att hon en ring på Guldfynd sett,
En ring som skulle göra hennes glädje komplett.
Så nu jag håller tumme och tå,
För att hon ska få sätta ringen på.

Ebba

Jag och min pojkvän förlovade oss när jag hade ätstörningar. Det var för 15 kg sedan. När jag gick upp till min normala vikt igen kunde jag inte ha på mig min ring längre eftersom att fingrarna också blev större. Min pojkvän studerar och jag är arbetslös så vi har inte särskilt mycket pengar. Vi har inte råd med en ny ring till mig. Det känns så tråkigt att inte kunna ha ringen på mig, för den betyder så mycket. Något fattas där liksom och det påminner mig dagligen om att jag har gått upp i vikt, och det är svårt ibland trots att jag skulle kalla mig själv "frisk" från min ätstörning nu. Antar att viktkomplex kan sitta kvar väldigt länge. Jättehärlig blogg förresten! Kram

Mysanw

Om jag skulle vinna skulle jag ge något fint smycke till min fästman. Med en arbetslös plånbok kommer man inte så långt i vanliga fall. Jag vill ge något och visa uppskattning även materialmässigt eftersom det inte blivit så mycket under denna period som arbetslös.

Kramar Mysan

Emma

Om jag skulle vinna så hade jag köpt ett halsband och örhänge till min syster som hon har velat ha väldigt länge. hon unnar sig dock inget sådant själv. min syster är världens bästa syster som ställer upp för mig oavsett vad och när. hon är en helt fantastisk syster som förtjänar lite uppskattning. hon kämpar själv med ätstörningar och för mig hade det varit viktigt att uppfylla en av hennes få önskningar. hon är verkligen förtjänt av det här

Emma E

Om jag skulle vinna så hade jag köpt ett halsband och örhänge till min syster som hon har velat ha väldigt länge. hon unnar sig dock inget sådant själv. min syster är världens bästa syster som ställer upp för mig oavsett vad och när. hon är en helt fantastisk syster som förtjänar lite uppskattning. hon kämpar själv med ätstörningar och för mig hade det varit viktigt att uppfylla en av hennes få önskningar. hon är verkligen förtjänt av det här

Emma'

varför vill jag vinna? Jo jag vill vinna därför att jag tar examens på lärarprogrammet i januari. Just nu kämpar jag för fullt och min frihet har berövats pga av detta eviga skrivandet, läsandet och forskandet. På köpet har jag fått magkatarr och ett humör som är i botten vissa dagar, jag gråter och tycker allt är skit och att mitt examensarbete är värdelöst och aldrig kommer bli godkänt eller klart till deadline! men sen andra dagen så känner jag mig glad och att gud fasen va snyggt jag fick till denna del i examensarbetet. sÅ JA ALLT ÄR UPP OCH NER och därför vill jag vinna detta så att jag kan få en belöning att se fram emot. Att få köpa ett fint smycke till mig själv för allt slit och för att jag faktiskt klarat 3,5 år på universitetet och för att jag igår fick ett samtal där en enhetschef headhuntade mig och vill absolut att jag skulle börja jobba där 7 januari, GLÄDJEHOPP när vi la på :D!!!!

Emma Roodla - Fotograf

varför vill jag vinna? Jo jag vill vinna därför att jag tar examens på lärarprogrammet i januari. Just nu kämpar jag för fullt och min frihet har berövats pga av detta eviga skrivandet, läsandet och forskandet. På köpet har jag fått magkatarr och ett humör som är i botten vissa dagar, jag gråter och tycker allt är skit och att mitt examensarbete är värdelöst och aldrig kommer bli godkänt eller klart till deadline! men sen andra dagen så känner jag mig glad och att gud fasen va snyggt jag fick till denna del i examensarbetet. sÅ JA ALLT ÄR UPP OCH NER och därför vill jag vinna detta så att jag kan få en belöning att se fram emot. Att få köpa ett fint smycke till mig själv för allt slit och för att jag faktiskt klarat 3,5 år på universitetet och för att jag igår fick ett samtal där en enhetschef headhuntade mig och vill absolut att jag skulle börja jobba där 7 januari, GLÄDJEHOPP när vi la på :D!!!! Jag kommer klara detta!!!!

Ylva

Oh! Skulle jag vinna detta presentkort hade jag slagit till på en ny berlock i guld till min mamma, ett kors. För hon älskar verkligen guldsmycken men de senaste korset hon fick av mig föll stenarna av en efter en och nu har den kommit bort. Vore så fint att ge henne ett nytt, bara sådär. Sen skulle jag nog även ge mig själv 2 nya tunna guldringar till öronen som en julklapp. =)

Ingrid - Mamma till Zelda

Jag skulle köpa en riktigt fin klocka till min älskade sambo. Han är en fantastisk sambo och pappa som sliter hårt för att vi ska ha det bra, och det skulle kännas fint att visa vår uppskattning med en fin klocka som han så länge velat ha. Kram, Ingrid

Maria

Åh vad jag vill vinna detta.
Är en tvåbarnsmamma som tyvärr inte unnar mig något allt för ofta då alla mina slantar går till mina fina pojkar. Skulle köpa halsbandet som jag har tittat på i nu 9 år (sen min student) men har varit för dyrt för min plånbok.

Anonym

Jag skulle köpa lite smått och gott till vår lilla kille som ligger i magen och förväntas komma den 22 maj 2013. Massa fina fotoramar till de första bilderna på gossen. Eller Så skulle presentkortet hjälpa en bit på vägen för att kunna köpa ett halsband till honom, ett lika som min pappa fick när han föddes. Ett i guld. Det skulle värma både mitt och min pappas hjärta att hans barnbarn skulle få en sån koppling till honom (som bor många mil bort)

Emilia

Vore helt underbart att vinna detta! Då jag väldigt gärna vill köpa en ny halskedja i silver till min sambo då han blev så besviken när en vän till oss råkade dra sönder den. Den betydde väldigt mycket för honom så tycker att han förtjänar en ny och en lite extra finare än den innan! Så det hade jag gjort :)

Aliciawilking

Om jag vann, skulle jag ge det i julklapp till min syster och hennes pojkvän som ett litet tillskott till förlovningsringarna dom snart ska köpa. Hade nog varit den bästa julklappen jag kunnat ge :)!

Helena

Jag skulle köpa ett par matchande örhängen till mig och min 5-åriga dotter som nyss tagit hål i öronen :-)

Saga

Jag deltar självklart! Riktigt fint pris!
Jag vill vinna för inte hittat något jag kan köpa till min mamma än, och vill ge henne något riktigt fint för det förtjänar hon verkligen! Hon har haft det jobbigt den senaste tiden & även blivit sjuk och legat mycket på sjukhus. Så om jag vinner tänker jag köpa något riktigt fint till henne i julklapp! Kram & riktigt fin blogg har du:)

Nelly

Vill så jätte gärna vinna detta. Då skulle jag ge det till min underbara mamma som alltid ställer upp för mig. Hon förtjänar det verkligen och detta skulle vara den perfekta julklappen eftersom hon älskar smycken men inte så ofta har råd att köpa något riktigt fint till sig själv. Håller tummarna !

daniela f.

om jag vann skulle jag löpa
till guldfynd för att köpa
ett mycket vackert ting
med en himla massa bling
min mamma är en stjärna
så visst glittrar hon ändå
men det skulle vara så roligt
att henne få ge något otroligt
som ett halsband i vitt guld eller rosé
så när hon på fester gör entré
känner sig vackrare än vackrast
i något som ej är gjort av plast

Jag har världens finaste mamma som alltid finns där för mig. Att kunna få ge henne något speciellt skulle betyda allt ♥

mikaela

Oj vilket pris! Jag skulle vilja vinna detta presentkort för att köpa en present till en kvinna som står mig väldigt nära och som har ställt upp otroligt mycket för mig genom åren! Jag är själv arbetslös för tillfället och har därför inte råd att ge det jag vill. Det är min handledare jag pratar om, på min frisörsalong. Jag tog stugenten i våras och har under hela min gymnasieutbildning haft praktik hos henne. (mitt ex mamma) Hon är ursprungligen från Bosnien och har gjort sitt gesällbrev där nere och behöver därför göra om det här hemma i Sverige. Hon gör allt detta för min skull för att hon ska kunna anställa mig som lärling under lärlingstimmarna. Du som gått frisör vet att det inte är det billigast att göra gesällprovet :) Hon har en stor plats i mitt hjärta och jag skulle vilja ge henne någon betydelsefullt i julklapp! :)

Ida Sjödin

Om jag vann så skulle jag köpa något riktigt fint till min lillasyster som går ut nian i sommar. Hon är så värd något riktigt fint!! Hon är förtjust i ringar och armband så något av det skulle jag köpa till henne!

:)

Minnaw

Jag är en femtonårig tjej som inte syns genom babbel, utan jag är den lite mer blyga som gärna visar upp smycken och kläder.. skulle vilja köpa ett fint smycke som speglar mig. Något som får någon att säga: gud vad fint!
Känslan är underbar & jag är också en smyckes lover.. en dröm skulle vara en walk in jewellerycloset.. Det skulle vara unikt. Det skulle vara jag.

Ja det är väl min anledning till att vilja vinna detta så jag kan köpa mig mitt första lite dyrare smycke, kram :)

monica

Jag skulle köpa mig något snyggt set med armband, halsband och örhängen. Något festligt som jag kan använda när jag vill klä upp mig och vara riktigt snygg. Äger nästan inga smycken och de kan ju verkligen göra en hel outfit!

Ella

Oj vilken bra lucka! Jag hade valt något lyxigt, silvrigt och enkelt halsband för det är sånt som jag aldrig skulle köpa annars. Man behöver egentligen lite lyx i vardagen.

Jouline♡

Jag skulle köpt ett armband som står för just mor & dotter. Det ena skulle jag ha och det andra skulle min mamma få. Min mamma är min bästa vän, och är man bästa vänner så tycker jag allt att det hade varit fint att visa detta genom varsitt likadant armband. Min mamma skulle bli så glad och så som jag känner henne så skulle hon likt sin vigselring aldrig ta av sig det :)

Jonna Erlandsson

Åh! Jag skulle gärna vilja vinna detta då jag och killen firar 3 år tillsammans den 20 januari och jag hade tänkt köpa ett armband till honom med gravyr på! Har alltid velat att vi ska ha något graverat smycke men det har aldrig blivit av under dessa tre år tillsammans. Men nu så :)

Denise

Jag är inte så duktig på att skriva ner de jag verkligen tänker och tycker men jag skulle verkligen vilja vinna presentkortet då jag väldigt länge har försökt hitta den perfekta julklappen till min mamma. Vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans och jag har inte haft den lättaste uppväxten, men hur svårt det än har var så har hon alltid visat att hon finns där för mig, så nu vill jag göra desamma för henne. Och vad skulle då inte vara en bättre början än en fin julklapp?

rebecca

Jag skulle köpa något smycke till den lilla i min mage samt till mig själv och min sambo. Något smycke var för vår familj, en symbol för att vi alltid ska finnas för varandra

Amanda S

ÅÅÅÅÅH! Vilket superpris!!

Min mamma fyller 50 år snart och jag skulle vilja ge henne något riktigt extra. När man är arbetslös som jag är det dock svårt att ha råd med något riktigt fint. Eftersom hon ÄLSKAR smycken skulle detta presentkort blir en PERFEKT present och hon skulle uppskatta det SÅ mycket!!!

AnnaIda

Den 1/6-2013 står jag som brud bredvid min älskade (sedan tio år tillbaka). Det är verkligen med spänning, förväntan och STOR kärlek som jag väntar på den dagen. Kan faktiskt inte riktigt förstå det än att vi faktiskt ska gifta oss.

Än har vi inte köpt vigselringen men vad skulle inte passa bättre än ett litet bidrag :)

Kram!

Emma

Ett presentkort på guldfynd skulle jag gärna vilja ha
Min mamma förtjänar det för hon är så himla bra!
Hon kämpar och sliter, för att få allt att gå runt
Så om hon får det skulle hon nog göra ett stunt.
Jag hoppas att jag vinner och att handla jag hinner,
Ett presentkort på tusen,
det skulle verkligen göra susen!
Min mamma är den som gör mig glad
Presentkortet ska hon få på julaftonsdag!

Therese

Oj 1000 kr inte illa! Jag är med!! :D
Jag skulle nog köpa mig et berlocker armband och sen delar till det. Men jag vill vinna eftersom jag alltid velat ha ett smycke från guldfynd och ett berlocker armband har jag alltid velat ha. Det passar så bra på allas armar och det finns hundratals delar till berlocker armbanden och jag skulle nog lägga dit symboler som betyder mest för mig något som har att göra med mig. Sen fyller jag även 18 år imorgon, så det skulle ju vara en helt awsome present :D

Filippa

Jag skulle köpt något jätte fint till min fina stora syster.
Vet inte vad jag skulle gjort utan henne, en så bra förebild.
Hon är så värd detta och tusen gånger mer ♥

Johanna Björkman

När man är student är det svårt att få pengarna att räcka till, med detta presenkort kan jag och min pojkvän göra något vi verkligen vill.

Beatrice

Att vinna detta presentkort på 1000 kronor skulle vara fantastiskt fint. Vem vill inte köpa och ge bort ett vackert smycke, eller behålla det själv, såhär i juletid? För min del så skulle jag behålla det själv, men bära det för en annan person.

Den 25 oktober i år så lämnade en betydelsefull och guldvärd människa denna värld, min farmor. Innan hon lämnade oss så sade hon till min farfar, att "dem här ska Beatrice ha". Det var två av hennes guldringar.

Några veckor innan så var jag och min pappa hemma hos min farmor och farfar för att hälsa på. Hennes minne hade blivit såpass dåligt att hon knappt visste vem jag var då. En jobbig känsla uppstod i det ögonblicket. När en människa som man älskar så, och betyder så mycket, inte vet vem hennes enda barnbarn är längre, så blir man ledsen på ett sätt som inte går att förklara med ord. Samtidigt som man tycker så synd om den personen, som i mitt fall var min farmor.

För att visa hur mycket jag uppskattar allt hon har gjort för mig, alla fina minnen vi har tillsammans och alla betydelsefulla ord hon sagt så skulle jag vilja köpa en fin silverkedja och till den en fin silverbricka där jag skulle vilja ha texten "Tack för allt, älskade farmor".

Adisa M

Detta vill jag verkligen vinna! OM jag vann skulle jag köpt något till min mamma. Helst något litet hjärta av guld eller silver som ett tecken på att hon är MITT hjärta. Vart jag än är så ska hon veta att jag är nära henne. hoppas jag vinner :)

Vill vara anonym

Jag vill vara anonym om det går bra.
Min motivering till varför jag ska vinna:

Jag är gift med min man sedan år 2009, men folk bara skrattar och verkar inte tro på mig när jag berättar att jag är gift. Anledningen till att de inte tror på mig är för att jag har ingen vigselring, jag har bara förovningsring. När min man blev svensk medborgare bestämde vi oss för att fira det och gifta oss. Jag hade då även vårat första barn i magen. Vi gifte oss borgerligt i "smyg" kan man säga. Ångrar idag att vi gjorde detta i smyg, det skulle ju bli som en överraskning men det hade varit bättre om vi hade haft släkt/vänner där så de nu idag verkligen kan förstå att vi faktiskt ÄR gifta. Och att man kanske kan få ett litet grattis påsin bröllopsdag.

Alva W

Om jag vann presentkortet skulle jag köpa mig en fin klocka eller ett fint armband.
Jag förtjänar att vinna för att jag har kämpat riktigt hårt i skolan nu under gymnasiet och har fina betyg i alla ämnen. Som student räcker inte studiebidraget till alls mycket så att vinna detta presentkort skulle verkligen vara roligt. Och att unna sig något fint ibland är alla värda, särskilt efter hårt slit!

Vill vara anonym

vill även tilägga att detta med att göra det i smyg inte var nåt smart drag för nu tror en del folk vi inte känner att jag endast gift mig med honom för att han ska få uppehåstilstånd, men det hade han några år innan!

Isabelle

Alla dessa motiveringar om förlovningar och att man ska köpa något som påminner om något fint får mig att förlora hoppet om att vinna en smula. Men hej, man kan ju alltid prova.

Jag skulle så gärna vilja vinna för att köpa en berlock till min lillasyster. Våra föräldrar ska precis skilja sig och jag vill så gärna göra något för att visa att det fortfarande är ok. Ett halsband från Kenzas kollektion skulle passa perfekt, det blir heller inte för dyrt för mig...

Kram

Lisa

Jag skulle vilja vinna presentkortet på 1000kr för att kunna köpa förlovningsringar till mig och min sambo. ^^, Jag är studerande just nu och har inte riktigt pengar till att köpa riktigt fina ringar som jag egentligen skulle vilja ha. Jag har tänkt att fria till honom i smyg (han har ingen aning om att jag ens tänker i dessa banor) eftersom att han förmodligen inte kommer att göra det inom de närmsta åren och vi har ju faktiskt varit tillsammans i över 4 år ^^, Tycker att det är dags nu!

elin

hej jag skulle jätte gärna vilja vinna har alltid sån otur och vinner alldrig. jag jobbar å jobbar så det vore kul att vinna + att jag tyker supper mycket om smycken. och köpa något till mamma i julklapp :)
ha det bra

Sandra

Jag hade velat vinna detta presentkortet för att kunna köpa en jättefin julklapp till min fina pojkvän.. Han är verkligen värd allt, men jag har inte ekonomin till att köpa det fina halsbandet jag har spanat in till honom. Hade varit perfekt att få 1000:- som hjälp på traven! Hade blivit så glad för att kunna ge honom något riktigt fint i julklapp!

Anna

Jag skulle köpa ett vackert halssmycke i silver med ett hjärta i att bära nära hjärtat till minne av min fina Mamma som blev en ängel i år. Hon är alltid med mig i hjärtat vart jag än går.

Ha en fin advent! Var rädda om er och varandra! Alltid

Malin Rautila

Jag har haft tur, min dröm blev sann!
-har 2 vackra barn & världens bästa man!
Alltid finns han där, förtjänar inte det att firas så säg?
Med en extra fin julklapp, från Linda, Guldfynd och mig?

Elin - gravid med första barnet

Jag skulle köpa en medaljong i guld till mig själv så att jag alltid kan ha vår son och min fantastiske sambo där i. På så vis har jag dom alltid med mig vart jag än går.

Malin

Om jag skulle vinna detta presentkort skulle jag köpa halsbandet med en örn till min lillebror. Då vi för ett år sedan förlorade vår pappa och för oss har alltid örnar symboliserat honom, som nu förhoppningsvis svävar fritt i himlen som en örn.

Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Åh, jag vill jättegärna vinna detta!
Jag och min sambo förlovade oss på vår 5 årsdag förra året, vi var dumma nog att beställa ringarna på nätet. Min ring var för stor och det var dålig kvalité på ringarna och nu har vi pratat om att faktiskt gå och köpa riktiga ringa på guldfynd där de har kvalité. Dock är ekonomin den sämre då jag går på mammapenning ett tag till så detta presentkortet hade hjälpt oss att få de ringar vi verkligen vill ha! Jag har aldrig kunnat ha ringen på fingret eftersom den är så stor och det hade varit toppen om jag då skulle kunna få en ring snart 1½ år efter förlovningen!

Sara

ÅH! jag skulle ta med mig min fina sambo och vi skulle kolla ut ett par nya förlovningsringar! jag får utslag av den vi har nu och hans är förliten. vi känner oss nakna utan våra kärleksringar och skulle så himla gärna köpa nya! :) det vore mysigt, att förnya kärleken lite! efter 5år tillsammans. kram!

Emelie W

Vilken toppen lucka! Om jag skulle vinna presentkortet hos guldfynd skulle jag köpa tre berlockarmband, ett till min mamma (mormor), ett till min dotter och ett till mig själv. Självklart med ett varsitt hjärta hängandes. Nu håller jag både tummar och tår :)

Anonym

Ååh detta skulle jag jättegärna vilja vinna!!! :)

Ingrid

Jag är med, har dock tyvärr ingen bra motivering som alla andra här - utan vill bara unna mig själv något för en gångs skull.

Erika Norvall

Jag skulle vilja vinna ett guldarmband till min mamma,
För utan henne skulle ingenting vara de samma.
Hon är min favoritperson i alla lägen,
Och då jag tappar bort mig ibland hjälper hon mig finna vägen.
Jag skulle vilja ge henne en fin och betydelsefull gåva,
Och det förtjänar hon må jag lova.

Hoppas du gillade mitt rim! Kram Erika

Elin

Jag hade supergärna velat vinna detta!! Jag ska köpa något fint till min bästa kompis som går igenom en jobbigt period! Tack för en mysig blogg:)

Helen

Vad skulle vara bättre än att vinna ett presentkort på guldfynd då jag kommit in på universitet idag :) Helst av allt skulle jag vilja förlova mig med min kille som jag varit tillsammans med i 5 år men vi har inte ekonomi till det.

Caroline

Jag skulle köpa mig något till mitt ofödda barn.
Ge denna sin första klapp. :)
Vi har gått halvvägs och jag känner små sparkar och jag tycker om varje sekund.

belinda

Vinner jag så ser jag det som ett tecken, att förlova sig är något jag vill men ser bara skräcken. Eftersom min kära också är lite feg, får det bli jag som tar detta steg. Ett bidrag vore fint till våra ringar, så vi snart i champagne klingar. Må gott Lina, kram

Alicé

Åh, är så himla dålig på att motivera, men jag ger det väll ett försök! :)
Jag skulle köpa ett fint smycke till min kära mamma då hon har haft ett tufft år. Hon har själv diabetes, men har ändå tänkt mer på mina systrar, den ena har endometrios och den andra har anorexia.
Det har varit ett riktigt tufft år för hela familjen såklart, men allra mest för mamma då hon tidigare "gick in i väggen" och vägen tillbaka har varit lång.
Så ett vackert halsband, eller kanske ett par fina örhängen till mamma skulle verkligen få henne att lysa upp! :D

josefinmei

att ge till den person som betyder mest i mitt liv.

elin

Jag skulle vilja vinna detta åt min mamma. Hon har gjort så mycket för mig, mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig en person göra. Hon betyder så mycket, och förtjänar verkligen att få bära något fint smycke.

Amy

Hej Linda! Jag har tävlat flera gånger och det står att bidraget väntar på att bli godkänt, men jag ser aldrig mina kommentarer :(

Titti

Jag skulle vilja köpa något riktigt vackert silversmycke till mig själv, gärna ett par vackra örhängen eller ett halsband, därför att jag just nu kämpar med att gå ner i vikt samtidigt som jag läser på högskola. Skulle vilja ha ett vackert smycke som påminner mig om att jag kan klara av det jag vill, som motiverar mig att hela tiden sätta den ena foten framför den andra. Det är inte lätt att vara överviktig och plugga heltid samtidigt, man blir lätt trött och orkar inte riktigt. Jag har läst halva tiden nu och det är kämpigt, men jag vet att det är värt det i längden. Och jag är så stolt över mig själv för att jag har tagit mig så långt som jag gjort redan.

Jennie

Hej Linda!
Jag vill gärna vara med och tävla. Min motivering lyder såhär:
Jag har världens bästa mormor. Min mormor är väldig generös och omtänksam,framförallt i juletid. Även då jag och mina syskon är vuxna fixar hon varje jul en varsin julkalender med småpaket man jag öppna varje morgon innan jobbet för att räkna ner till Julafton. I år vill jag verkligen visa min uppskattning och vill att denna julen ska bli hennes jul. Jag har i många år tittat på ett berlockarmband åt henne men det är tyvärr lite för dyrt för min plånbok. Jag vet att hon skulle älska det och vägra ta av sig det.
/ Jennie

Amanda L

Åh vilken perfekt lucka! det här med motiveringar är inte min starka sida. Men om jag vann så skulle jag köpa en ny snygg Kedja till min pappa. Det förtjänar han verkligen! Har världens bästa pappa som alltid finns där för mig när det är nåt! Han är min klippa och jag älskar honom till 1000! Han unnar aldrig sig själv något så detta skulle betyda sjukt mycket! Så nu hoppas jag på lite tur! :)

Emelie

Jag vill vara med men motiveringar kanske inte är min bästa gren. Hade iaf köpt förlovningsringar till mig och sambon så vi hade kunnat fira våran 5-årsdag på riktigt. Han skulle bli så överraskad eftersom att han tycker det är mannen som ska fråga :)

Victoria

För att jag helt enkelt är så härlig! Fick ett presentkort i födelsedagspresent på guldfynd för strax över 400kr, la det i fickan där jag absolut inte skulle kunna tappa bort det och vips morgonen efter var den borta. Måste ha åkt ut i fickan när jag var på Mcdonalds eller på elgiganten. ^^ Det jag hade tänkt köpa var i alla fall en klocka till jobbet :)

Pamela

Om jag vinner detta pris skulle jag köpa något till min älskade pojkvän, som alltid finns och stöttar mig i alla lägen. Kanske till och med skulle bli ett bidrag till ett par förlovningsringar...

Tove

Jag hade köpt några nya allergivänliga örhängen och något fint till min älskade mamma för att hon är så underbar!

elin

Min mamma är min förebild, hon är jämt positiv och hittar lösningar till allt. Hon fyller år två dagar innan julafton och hon om någon är värd detta presentkort på guldfynd<3

Sandra

Jag skulle bli super lycklig om jag blev den glada vinnaren, då skulle jag skämma bort min fästman lite extra såhär i juletider.
Det skulle han verkligen förtjäna som han alltid ställer upp på mig :)

sanna

Min pojkvän har inte den stadigaste ekonomin just nu när han pluggar. Så att köpa en förlovningsring till sig själv är väll helt okej? :) hihi

isabellee

kunde ju inte komma lägligare tävling än nu! guuud vad bra okej här kommer min motivering

Jag och min pojkvän har snart varit tillsammans i ett år och har bestämt oss för att förlova oss, saken är den att det är så himla dyrt och med ett presentkort skulle allt bli så mycket lättare. Och även en väldigt fin present till min käraste då jag också kan hjälpa till att betala våra fina ringar. Eftersom jag är en student har jag inte mycket pengar vill säga.

Får bara hoppas min motivering är bra. kram hihi

Veronica

För drygt 3 år sedan friade min kille och då fick bara jag en ring. Nu har förlovningen hamnat lite åt sidan och jag tycker det hade varit romantiskt om jag friade till honom med en ring, bara för att få upp giftermålet i tankarna igen. :)

Elin

Oj, så mycket fint man i tidningen kan hitta.
En present till min familj skulle ej kvitta.
Med beslutångest jag har skulle jag behöva i många timmar sitta.

Till min mamma jag skule välja ring eller armband.
Till min broder ett halsband.

Och till mig själv och min pappa en nybehövlig klocka.
Då har jag en del av jullklappslistan att avbocka.

Detta jag gärna skulle vilja vinna.
Eftersom en students pengar snabbt kan försvinna.
Och jag mycket i tidingen kunde finna.
Som jag vill ge till mig själv, min familj och min värdinna.

Nu hoppas jag att denna motivering räcker och blir bra.
Så hoppas jag att jag vinner och kan hurra hurraaaa!



Iqra

Åhhhh jag skulle köpt något fint till min kära mamma. Hon fyllde år för en och en halv vecka sedan men gav henne bara blommor och så köpte jag en tårta till henne. Men hon förtjänar så mycket mer fast har inte haft pengar till något speciellt så det här skulle sitta alldeles perfekt. Min mamma är värd så mycket så jag önksar att jag skulle kunna göra något fint för henne efter allt hon gör för mig.

Sanna

Åååh herregud så mycket pengar! Min motivering är att jag skulle köpa något underbart vackert till min underbara mamma som har kämpat så i tre år! hon pluggar till sjuksköterska och är inne på sin sista termin. Just nu jobbar hon 50 % praktiserar 75 % och pluggar 25 %. Hon har gått in i väggen en gång förut för ungefär 5 år sedan men kämpar på nu ändå! Hon är en stor förebild och just nu förtjänar hon allt tycker jag! Skulle verkligen vilja skämma bort henne till hennes examen! Håller tummarna nu! KRAMAR

ida

åh! jag skulle vilja vinna då jag och min sambo ska förlova oss den 26 mars på våran tre års dag och vi vill snart börja kolla på ringar och vad skulle då inte vara bättre än att faktiskt ha ett presentkort så man kanske kan unna sig att köpa lite dyrare, finare ringar! så ja, helt enkelt för att jag verkligen älskar denna person mer än allt i världen skulle jag vilja vinna så att vi kan göra detta!

Therese

Oj vill-ha-mekanismer attakerade precis hela min kropp och genast fick jag upp en bild på ringen jag noterat (samt insett att jag inte har råd med) på guldfynd. Och nu snurrar den så fint och glimmar till och med till i mina tankar (du vet sådär sakta så man ser den från alla vinkar) Så du kan nog förstå vad jag skulle lägga det pressentkortet på :)

Sandra

Jag vill vinna för att jag skulle vilja använda presentkortet till att köpa den perfekta födelsedagspresenten till min pojkvän - ett halsband!!
Skulle bli riktigt glad om jag vann och kunde ge honom det!

Stephie

Idag dog min svärfar och min svärmor blev änka. Jag skulle gärna vilja pigga upp henne med ett fint smycke i julklapp (vi ska fira julafton hos henne i år), jag vet att det inte kan ersätta det som hon förlorat på något sätt alls, men hade varit så himla kul å ge henne något fint och lyxigt :)

Och till alla härinne, ta vara på det ni har och dom ni håller kärt!!!

Johanna

Jag skulle köpa något fint till min mamma kanske ett hjärta eller en ängel för hon är en ängel och ställer alltid upp för mig. blir det något över så blir det till en present till min underbara pojkvän.

Annika

Jag hade nog köpt ett fint halsband och gravera in min dotter namn eller kanske skulle överraska min älskade med förlovningsringar och fria :-)

Annika

Jag hade nog köpt ett fint halsband och gravera in min dotter namn eller kanske skulle överraska min älskade med förlovningsringar och fria :-)

Bokälskarinnan

Då jag är väldigt förtjust i Sagan om Ringen filmerna och boken The Hobbit så hade jag velat införskaffa halsbandet med guldringen från Sagan om Ringen vilket kostar 298 sen hade jag velat dela med mig av priset då där inte var mer än den jag kände ett verkligt begär efter:)

Annster

Jag skulle unna mig ett fint armband och ett par örhängen. Sen julklappar för resten :)

Marica

Åh, jag skulle verkligen vinna för att kunna köpa fina smycken till min mamma och min bästa vän. Helt enkelt för att dom är bäst och förtjänar fina smycken!
Kram <3

Ebba

Jag gjorde ett rim till motivering :)

Såhär års är det mycket att göra,
Mycket läxor som skolan vill förhöra,
Med ett presentkort på Guldfynd jag i stressen kan vinna,
Kanske jag åter ljuset kan finna,
I vinterns mörker verkar det omöjligt,
Men en vinst blir då oförglömligt,
Jag blir oerhört tacksam om jag faktiskt vinner,
Då glädjen höjs och inte ut i snön försvinner.

Michaela

Skulle vilja vinna en liten hjälp på traven till mig och sambons ringar:D

jennifer

jag och min pojkvän har länge pratat om att förlova oss, men så har det inte blivit än med tanke på att vi inte hittat ringar som passar, plus kostnader. detta vore en stor hjälp tills dit vi vill nå! :)

Anne C

Alla förtjänar att känna sig fina. Detta skulle underlätta det hela ganska mycket :)

Ellen

Bidrag till förlovningsringar :)

hanna

just nu studerar jag och alla mina pengar går åt böcker och jag skulle vilja köpa något riktigt fint till min underbara mamma som hon verkligen förtjänar :)

Matilda

Jag skulle köpa ett fint halsband till min mamma. Jag blev i våras väldigt sjuk och fick ligga inne på sjukhuset i en månad, min mamma fanns då där för mig varje dag och bodde på sjukhuset med mig. Jag är fortfarande inte frisk men det räcker med att besöka sjukhuset en gång i veckan då min mamma alltid följer med. Hon har i flera månader valt att vara hemma från jobbet för att kunna hjälpa mig att bli frisk, även fast jag är 16 år. Den här resan har varit hemsk för mig men det är även en resa som stärkt min och min mammas relation, vi står nu varandra närmare än någonson. Därför skulle jag vilja ge henne något fint smycke just för att kunna ge något tillbaks, hon har gett mig så mycket det senaste halvåret och jag kan lova att jag inte varit den enklaste att handsakas med men hon har ändå funnits där för mig.

Kram :)

Sanna

Jag skulle vilja vinna det här för att kunna köpa ett fint smycke till min mamma i julklapp :) tror det senaste smycket hon fick som hon använder var när hon tog studenten? så skulle vara perfekt om jag vann så att jag kunde köpa ett fint till henne!

Janina

Jag skulle köpa en klocka åt min man då han sällan köper någonting åt sig själv och förtjänar någonting speciellt bara för honom. Det skulle göra mig lycklig att få ge honom någonting fint

fotograf louise åkesson

jag skulle köpa något snyggt till min fina storasyster som haft ett tufft år!

Mirela

En ny kedja till min pojkvän som önskar sig en men har inte kunnat köpa då jag aldrig haft tillräckligt med pengar.
han förtjänar det verkligen då han köpte massor med presenter till mig värda flera tusen...!

Linda

Jag skulle jätte gärna vilja vinna så jag Änterligen kan köpa vigselringar så jag kan fria till min sambo. Har väntat på han ska göra de men nu vill ja ta saken i egna händer för i denna
Världens händer de så mycket så vill hinna gifta oss innan de Kanske är försent. Vi var med en nära döden olycka för några år sen å då förlovade vi oss. Men efter de har de inte hänt något så nu vill jag visa min kärlek till honom å bli hans fru men har inte tillräckligt med pengar till nya ringar. Så hoppas verkligen! De hade gjort min dag!!!

Linda

Jag skulle jätte gärna vilja vinna för då kan jag Änterligen fria till min sambo som jag längtat men har inre tillräckligt med pengar för har fått lägga på annat än de jag vill. Å eftersom man aldri vet vad som händer här i världen så skulle jag vilja skynda mig med å gifta mig men kan tyvärr inte de pga pengar inte räcker till. Därför skulle de göra min dag om jag vann!
Älskar min gubbe så mycket å vill Inge annat än vara hans fru!! Håller tummarn!!!

chanette *pixi-jo* andersson

jag skulle faktiskt köpt en ny vigsel ring för den jag fick då jag gifte mig e rent för liten nu, konstigt nog, och den går tyvärr inte att förstora..känns tomt på mitt finger..

Carro

Jag skulle vilja vinna :)
Had eköpt något från "Herr avdelningen" då min pojkvän är tokig i deras olika armband, hade varit en perfekt "bonus julklapp" :)

Jenny

Jag skulle så gärna vilja ha presentkortet och köpa ett fint smycke till min son. Vi hade namnkalas nu i november och köpte då en guldmedalj i choklad.. Han fick en medalj eftersom han heter Viktor som betyder segrare. Chokladmedaljen kommer antingen bli uppäten eller smälta. Skulle vara väldigt roligt att vinna så jag kan köpa ett fint smycke som han kan ha hela livet!

Sanna

Jag skulle vilja vinna silver armbandet som finns på sidan 20. I hjärtat på armbandet så skulle jag vilja gravera in Världens bästa mamma och ge bort till min fina mamma. Detta året har varit det hårdaste för mig hittills eftersom att jag först nu har blivit friskförklarad från en svår ätstörning, och utan mamma vid min sida så är jag inte säker på att jag skulle klarat det. Världens bästa mamma är hon.

Johanna

Jag skulle köpa lite smått och gott åt hela min familj och pojkvän till julklapp. När man är studerande har man inte så mycket pengar som man önskar. Jag vill kunna unna mig själv och kunna överraska min familj med fina gåvor. Detta presentkort skulle verkligen förgylla min jul. :)
kram

Fanny Jäderfeldt

Jag skulle först och främst köpa glasfigurer, jag samlar på dom och nu har dom fått in massa fina! Om det blev något över så skulle jag använda det till silversmycken.

Annika

Wooow! Före detta lagerarbetare här som fått nytt jobb där jag får ha mina egna kläder!! På smyckesfronten är det dock väldigt glest och jag längtar så efter att få klä upp mig lite extra i vardagen.

Denise

Köpte i present till min sambo en silverkedja och skulle vilja ge honom en vanlig armlänk plus armlänkennmed gravyr platta så vi kan gravera in vårt första barn som kommer nästa år.

Erika

Detta VILL jag vinna!!
Jag och min sambo har varit tillsammans i 7år och har två barn på 2år och 3år. Vi har länge pratat om förlovning men har aldrig blivit av. Nu ser jag chansen att överraska min sambo med en fin ring:)))! Hade blivit så glad om jag vann detta.
Med vänlig hälsning, Erika

Marina

Vann jag så skulle jag köpa nå till mor min, så att hon kan få känna sej som lite extra! Hon har haft ett tufft år med diagnoser (både Parkinson och Parkinsondemens). Det skulle vara så kul att kunna köpa nå fint till henne som påminner henne, när hon ser på det och det glittrar till, om att även om livet är tufft och tungt ibland så finns det ljusglimtar emellan varven, och hon är en av mina <3

Hanna

Jag vill vinna för att jag aldrig unnar mig materiella saker själv :) skulle gärna ge mig själv ett vackert smycke i julklapp, något jag annars inte har råd med!

Simon

Hej! :-) om jag skulle vinna det fantastiska presentkortet, hade jag velat köpa ett berlockarmband med någon berlock i till min älskade sambo. hon betyder verkligen allt för mig och hon förtjänar absolut att få det jag vet att hon önskar sig. jag jobbar mycket och är ofta hemma sent,.hon pluggar och har mycket att läsa på kvällarna. trots det lyckas hon vara vara så fantastisk och laga mat, tvätta och annat vanligt hushåll ssarbete.
Men det är inte enbart det som gör henne fantastisk såklart, det är alla hennes olika egenskaper. nu i december har hon gjort en paketkalender till mig med små fina betydelsefulla saker till mig. hon förtjänar att få det tillbaka av mig, ännu mer och detta passar perfekt till henne.
hoppas på tur :-)

Caroline L

Den som fyller år på juldagen,
det är jag det!
Då är jag väl värd en fin present
trots att jag inte fyller jämnt.
En klocka jag önskar så jag slipper
vara den som i tidsnöd springer!

*(första klockan på sidan 14) ;)

julia

Hade jag vunnit presentkortet så hade jag köpt ett fint armband till min mamma, hon har haft ett tufft år så det hade varit kul att kunna köpa något riktigt fint till henne! :)

Kram

Liza

Min motivation är Kärlek. Ren och äkta kärlek.
Har länge funderat på att köpa ett brythjärta i guld och dela med min fantastiska dotter som fyller 2 år nu den 27:e December <3

Michaela

"Förtjänar" och förtjänar... Min mamma förtjänar detta priset efter ett hårt år med dåligt med pengar och problem med barnbarn och inte ha fått träffa dem. Jag förtjänar absolut inte det här fantastiska priset men min mamma gör det för hon skulle bli så oerhört tacksam.

MissLie - Fucked up

Jag skulle köpa armband med text till mina nära och kära. På varje armband skulle det stå något speciellt till just den personen. Motiveringen skulle bli lång, men min sambo och syster förtjänar det bästa, för att dom finns där för mig när jag har det som svårast psykiskt, och min syster har, även hon, problem psykiskt...

Johanna

Vår dotter är så intresserad av tid och klockor så hon skulle lätt få ett armbandsur om jag vann! Sen behöver jag förvaring av mitt smyckestrassel, vissa dagar orkar jag inte ens gräva i högen med halsband och örhängen så jag går naturell till jobbet fast jag vill vara fin! :( Så jag skulle nog satsa på ett smyckeskrin till mig! :)

-

.

Michaela

Åh det hade vart jätte kul att vinna detta! :D jag har nog ingen bra motivering till varför, men jag tycker att jag är värd de vad jag än vart med om haha. Tack för en bra blogg! <3

Charlotte

Vilket helt otrolig julklapp detta skulle vara till min underbara flickvän som väntar vårat första barn ihop, det skulle antingen bli ett bidrag till förlovningsringar eller något riktigt fint till den lille som snart kommer till världen :) Jättefin blogg helt ärligt så är det första gången jag är inne på just din blogg, fastnade efter 5 sekunder och kommer absolut fortsätta följa den <33

Jenny - mammaliv I Nashville

Nu måste jag ju vinna när det är min födelsedag & allt ;)
Jag skulle faktiskt ge mig själv en gåva. En vacker ring som symboliserar min son skulle det bli <3

Hannah

Vill detta till min mamma skänka,
för då kan hon själv betänka,
jag slipper ge henne något hon ej vill ha,
för då blir ju ingen mamma gla' :)

Petra Stenberg

Jag är med! :)

- Jag skulle vilja vinna detta presentkort då jag önskar mig smycken i äkta guld/silver i juklapp. Det vore en perfekt för tidig julklapp :)

- För presentkortet skulle jag köpa riktigt eleganta smycken som ser lyxiga ut. Skulle vilja ha lite finare smycken, som man kan ha när man ska bort och vara fin, inte bara till vardags.

Kram!

Spacegirl

Har jag turen att vinna skulle jag välja ett vackert halsband till min kära mamma, en ny klocka till mig därför att jag behöver en och kanske en julby :-)
Jag kämpar på varje dag och tycker att vi är värda lite extra uppskattning :-)

EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/12/lucka-12-hos-linda-1212/

MyzaaN

OM jag vinner detta finns pris. Så kommer pengarna gå till förlovningsringar till mig & min pojkvän.
Vi har länge pratat om att förlova oss, men tyvärr har massa annat kommit imellan.Blandat ekonomin. det här skulle vara en hjälp på traven:D

Diman Dilir

Jag är mer än gärna med:)
Hade köpt guldfynd by kenza silver hänge(delad hjärta) och dela den med min tvilligsyster som är nickelallergiker. Hon är min bästa vän så hon förtjänar något fint:)

Philippe

Jag skulle vilja ge min flickvän ett fint smycke i julklapp, vad det skulle bli är dock svårt att bestämma bara genom att se på bilder, jag behöver nog ta mig till butiken för att se vad som skulle vara "rätt" för henne. Antagligen skulle det bli ett fint halsband eller öronhänge i silver eller vitt guld.

Motiveringen till varför jag skulle vinna är helt enkelt att det skulle göra henne så fruktansvärt glad, och att få göra en person man älskar så glad är det bästa som finns. Varken hon eller jag har ekonomi i nuläget att lägga massa pengar på presenter till jul och därför skulle hon bli extra överraskad om hon fick ett fint smycke!

Denice Eriksson

Jag skulle gett min mamma ett fint smycke som tack för att hon alltid ställer upp och finns där för mig! För att få visa hur tacksam jag är över allt hon gör för mig och för andra hur hon än mår själv!

Sofia

Om jag detta presentkort vunnit
Skulle jag ett halsband köpa som jag funnit
Kanske till mig själv, min sambo eller syster Sara
Till vem som helst skulle bra vara
Till min syster för att hon är bäst
Eller till sambon för att det är han jag älskar mest
Eller till mig själv för att jag med mina studier snart är klar
Och på nya jobbet slippa gå med halsen bar
Eller nu när jag efter tänker
Mamma skulle också vara fint i något som blänker
Åh vad jag svårt att välja jämt ska ha
Vilket som av detta vore ju bra
Så en hjälp på biten med denna gåva
Hoppas jag att jag in kan håva!

Nathalie

Om jag vann denna lucka så skulle jag köpa en guldring till min mormor! Hon har inte mått så bra på sistone och inte haft det lätt. Det gör ont när man har så mycket i livet att man knappt hinner med att ses. Hon säger aldrig något hon önskar sig i julklapp osv så länge hon får fira med oss. Men jag såg att hon kryssat denna ring i ett reklamblad och ja, om jag skulle få kunna ge henne den skulle det vara toppen kul!

Jessica sundberg

Jag skulle köpa en förlovningsring till pojkvännen. Nu är det väl dags att slå våra påsar ihop?!

Maria L

Jag skulle köpa en 6-årig bröllopspresent till mig själv! ;) Jag och maken gifte oss en gnistrande kall nyårsafton för snart 6 år sedan. <3 Önskar mig en guldring med en liten diamant som påminner om de små gnistrande snödiamanterna som förgyllde naturen på vår bröllopsdag. Den skulle passa ihop med vigsel- och förlovningsringarna och det skulle passa perfekt att köpa för presentkortet!. :)

Amanda

Jag har haft ett riktigt tufft år. Flera nära personer till mig har hastigt avlidit. Mitt i allt gjorde min pojkvän slut. Skulle vilja köpa en ring som påminner mig om detta jobbiga år men även om att det inte kan bli värre och att jag ska fortsätta kämpa oavsett vad!

Louise H

Hej!
Skulle gärna vilja vinna då jag jättegärna vill förlova mig med min fina sambo.. och då passar detta presentkort väldigt bra!!
Hoppas min dröm kan gå i uppfyllelse !

Denise

Till min fina vän Sara skulle jag köpa ett par guldörhängen med diamanter eller det fina "ving-halsbandet" från Guldfynds samarbete med BRIS. Sara är min blivande tärna (maid of honor) och hjälper mig så mycket med planeringen! Vi diskuterar klänningar, skor, smink, smycken, buketter, hår, mat, placering, ja allt du kan tänka dig.. Jag har aldrig tur när det gäller tävlingar men den här gången vill jag verkligen vinna så jag kan visa henne min tacksamhet och uppskattning (som jag tyvärr inte har råd att visa på egen hand)!

Tina

Idag blev min sambo morbror för första gången. Och jag skulle gärna vilja köpa ett armband till han som en kombinerad julklapp/ morbrors present då jag blev helt rörd av att se hur glad han blev över att hans syster fick en liten pojke, 2 veckor försenat men den 12-12-12

Natalie

Jag skulle köpa ett par ringar som mina mamma titta på i katalogen till henne i julklapp för det tycker jag hon är värd!

Marika

Skulle ha det som hjälp för att köpa förlovningsringar till mig och min pojkvän eftersom det är så dyrt.

Gabriella

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta.
Om jag vann skulle jag köpa ett armband som man kan hänga på berlocker.
Eftersom att jag går media på gymnasiet skulle jag köpa, en kamera berlock för den skulle verkligen visa vem jag var. Jag skulle även köpa fler berlocker som visa vem jag är som person, jag har alltid vilja ha ett sånt armband och detta gav mig hopp om att kanske ha råd.

Gabriella

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta.
Om jag vann skulle jag köpa ett armband som man kan hänga på berlocker.
Eftersom att jag går media på gymnasiet skulle jag köpa, en kamera berlock för den skulle verkligen visa vem jag var. Jag skulle även köpa fler berlocker som visa vem jag är som person, jag har alltid vilja ha ett sånt armband och detta gav mig hopp om att kanske ha råd.

Gabriella

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta.
Om jag vann skulle jag köpa ett armband som man kan hänga på berlocker.
Eftersom att jag går media på gymnasiet skulle jag köpa, en kamera berlock för den skulle verkligen visa vem jag var. Jag skulle även köpa fler berlocker som visa vem jag är som person, jag har alltid vilja ha ett sånt armband och detta gav mig hopp om att kanske ha råd.

Gabriella

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta.
Om jag vann skulle jag köpa ett armband som man kan hänga på berlocker.
Eftersom att jag går media på gymnasiet skulle jag köpa, en kamera berlock för den skulle verkligen visa vem jag var. Jag skulle även köpa fler berlocker som visa vem jag är som person, jag har alltid vilja ha ett sånt armband och detta gav mig hopp om att kanske ha råd.

Gabriella

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta.
Om jag vann skulle jag köpa ett armband som man kan hänga på berlocker.
Eftersom att jag går media på gymnasiet skulle jag köpa, en kamera berlock för den skulle verkligen visa vem jag var. Jag skulle även köpa fler berlocker som visa vem jag är som person, jag har alltid vilja ha ett sånt armband och detta gav mig hopp om att kanske ha råd.

Jess - Bröllop 2013 ♥

Efter en stormig höst förtjänar verkligen min älskade Mamma en fin present... Jag skulle köpa halsbandet med odlade pärlor på sida 13 och ge det till henne i julklapp :)) Är student så detta skulle vara ett väldigt välkommet bidrag till julklappskassan.

KRAM

cissi

Hej Linda! Jag bara älskar smycken och kan aldrig få nog! Skulle bra gärna vilja skina upp julaftonen med nått nytt läckert armband eller kanske en ring :-D Blir det en slant över så hamnar det såklart något under granen också...

Lea Gabriella

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta.
Om jag vann skulle jag köpa ett armband som man kan hänga på berlocker.
Eftersom att jag går media på gymnasiet skulle jag köpa, en kamera berlock för den skulle verkligen visa vem jag var. Jag skulle även köpa fler berlocker som visa vem jag är som person, jag har alltid vilja ha ett sånt armband och detta gav mig hopp om att kanske ha råd.

Emelie Johansson

Jag skulle köpt den snurrande julspeldosan till min 2 åriga son, som detta år visat sig en väldigt stort intresse för julen :) Vilket är oehört kul då jag älskar julen (Så det har han minsann ärvt av mammsen!)
Sedan skulle jag överaska min sambo om jag säger så, vill inte säga riktigt vad då han ska vara den förste att få veta.

Håller tummarna!
Kram Emelie

Katarinaz

Om jag vann presentkortet så skulle jag överraska min sambo med en förlovningsring! Ibland ska vi tjejer ta steget! Åh vad jag vill vinna!

Caroline

Jag skulle jättegärna vilja vinna! Jag skulle faktiskt unna mig själv någonting, kanske några vackra smycken från Guldfynd by Kenza! Jag köper alltid grejer till alla andra, och spenderar mina sista slantar för att göra mina nära och kära lyckliga, men är så otroligt dålig på att unna mig själv saker! Smycken vet jag inte när jag köpte senast!

Det hade verkligen suttit fint med en liten uppdatering i smyckeskrinet! :-) Stor kram <3

Sus

Ebba 6 år: Mamma ett sådant smyckskrin skulle jag vilja ha!
Vad mysigt det vore att uppfylla hennes dröm!
Kram

Hanna

Jag borde vinna en extra julklapp,
och gärna något roligare än en tvättlapp.
Även om det inte är klapparna som gör julen härlig,
det roligaste är ju att man kan vara så konstnärlig.
För om jag skulle vinna suklle jag välja en ring,
som inte skulle användas som det simplase vardagsting.

Emma

Det läckra halsbandet med ett hjärta i silver och ett i guld önskar jag runt nacken.

Zandra E

Om jag skulle bli den tursamma som vann presentkortet på guldfynd så skulle jag unna mig några fina örhängen i silver och kanske något fint armband till, även det i silver. Jag vill ju gärna se fin ut till allt kommande julfirande! Passar inte så bra i guld så detta presentkort skulle räcka till många fina smycken från guldfynd! :)

Lorina

Hej! det skulle verkligen vara jätte kul med ett presentkort, min kära kille fyller år den 21 och jag skulle vilja köpa honom ett fint smycke :)
tack för en bra blogg! kram :)

Lotta Larsdotter

Jag skulle köpa ett smycke till vår lilla dotter i doppresent. Minne för livet från hennes mamma och papppa!

Marina

Jag skulle vilja vinna för att förra året fick jag två presentkort, men jag flyttade i oktober och presentkorten har kommit bort och det känns enormt tråkigt.

Sabina

Jag skulle välja ett fint smycke till min kära sambo, han förtjänar det <3. Och kanske något litet till mig själv ;).

Stina

Jag skulle köpa mig ett nytt halsband! Min son på nio månader älskar att rycka och dra i saker och lyckades tyvärr rycka tag i min halskedja.. :( Så ett guldfynds presentkort skulle göra mig glad! :)

Kram Stina

sofie

åh, jag har alltid gått och sneglat lite på kenzas kollektion. jag älskar silver och hennes stil. är ganska intresserad av hennes kompishalsband som jag skulle delat med min syster =)

pernilla

jag skulle köpa ett namnhalsband till min underbara mamma som tyvärr bor alldeles för långt bort från mig och mina barn "kiruna" och vi bor i stockholm då skulle hon kunna bära deras namn närmast sitt hjärta saknaden efter henne är enorm !detta är en present som verkligen skulle uppskattas av henne då hon skulle kunna känna på den med handen då hon är näst in till blind oxå =(

Johanna

Jag och min mamma satt och kollade i denna katalog bara för några dagar sen och hittade ett så vackert halsband! Det påminde väldigt mycket om ett min mormor brukade bära när hon fortfarande var i livet. Jag såg hur mammas ögon glittrade upp men suckade sedan för att inse att det kostade alldeles för mycket för hennes budget. Hade jag vunnit detta presentkort hade jag kunnat köpa halsbandet till min mamma och se henne stråla upp i den glädje som jag sett henne göra innan. Förlusten har tagit hårt på oss alla och jag vill göra allt för att bringa lita ljus i vardagen hos min mamma. Kram på dig.

Elin Zäta

Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom jag så länge suktat efter ett Tomas Sabo armband. Vill så gärna köpta ett men det är inget jag köper bara sådär, så därför vore det så fint att vinna ett presentkort. En fin julklapp till mig själv efter en jobbig skoltermin! :)

Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

Jag är med! (guuud vilken fin blogg du har!)

När man är mamma får man lida pin
men man måste också få känna sig fin!
Namnen Alicia & Kevin i ett halsband kan hänga
kanske Anders namn i ett hjärta som går att stänga.
Det finns mycket fint att önska till mig
jag kan även tänka mig att köpa något till dig :)

Anette

Jag skulle använda presentkortet till att renovera våra förlovningsringar. De har blivit lite för små både för maken och mig och mönstret har slipats bort så de skulle behöva ett ansiktslyft för att bli lika fina som när vi förlovade oss för 12 år sedan!

Linda

Jag skulle vilja vinna för att kunna köpa förlovningsringar, det skulle vara den bästa julklappen :)

Ida Banck

Jag skulle vilja glädja flera,
Alla dom som ger mig mera.
Kärlek, stöttning och de glada orden,
Nu får vännerna fina presenter på julklappsborden.
Ett hjärta av guld till kära mor,
Det är just vad som i hennes kropp bor.
Hoppas jag har turen med mig,
Så jag tusen tack kan ge dig!

God jul

Johanna

Åh skulle så gärna vilja vinna och då skulle jag köpa halsbandet för 998 som är på sidan 18 i katalogen. Skulle ge den till mig själv, jag har slitit i flera år för att bli undersköterska och är nu bara några få veckor kvar till att nå mitt mål. Har läst en kurs i taget och pluggat på kvällar medan jag jobbat, varit gravid och sen mammaledig, tufft men det har gått över förväntan bra. Skulle vara så roligt att få vinna och få bära det vackra halsbandet som en påminnelse om att allt går bara man ger sig fan på det! :)

Elin

Glömde skriva mitt namn...

Elin

Hello! Jag är jättegärna med och tävlar. Jag är en väldigt klantig person och har lyckats tappa bort en jädra massa smycken under senare år. Skulle jag vinna presentkortet på guldfynd skulle jag unna mig några smycken från Guldfynd by Kenza, helst någon snygg ring! Dessa skulle passa perfekt för partykvällarna när man vill vara lite extra snygg :)

Emmett

Historieböcker i mängder och pendla var da',
en fattig student är inte lätt att va'.
Förlovningsringen sitter på mitt finger,
men det lär dröja innan bröllopsklockor ringer.

Jag är rik på så många olika sätt,
på kärlek och vänskap är jag mätt,
men det vore vackert att få en hjälpande hand,
nu när vi kämpar för att få bli hustru och man.

Sandra

Skrev en motivering i förmiddags men verkar som att den försvann? Gör ett nytt försök...

År 2008 utsattes min mormor för ett inbrott. Pga att hon inte hunnit fixat med hemförsäkring utgick ingen ersättning. I denna veva försvann alla hennes smycken som hon samlat på sig genom åren och ärvt. Visserligen kan inga pengar ersätta dessa smycken eftersom det snarare är fråga om ett högt affektionsvärde.

De smycken hon hade kvar att bära var ett plastpärlehalsband med tillhörande armband. "Materiella ting är inte de viktigaste utan det är att vi alla är friska" som hon brukar säga. Min mormor har rätt men jag blir ändå ledsen då jag minns de vackra smyckena hon brukade bära.. Hon har inte heller velat unna sig något nytt smycke pga det som hände.


I somras fick jag nog och jag lyckades samla ihop pengar inom familjen till ett guldhalsband till hennes 70 årsdag. Den glädjen hos min mormor och de tårar som föll är något ingen kan ta i från mig, inte ens en inbrottstjuv. Sedan denna dag bär hon halsbandet varje dag och hon tar aldrig av sig det. Plastpärlehalsbandet åkte i soporna.. Och jag vet att även plastpärlearmbandet borde ha gjort det samma stund... Som student var det inte möjligt..

Skulle jag vinna detta presentkort, skulle jag därför köpa ett armband som tillhör det halsbandet min mormor fick i på sin födelsedag.

louise

jag skulle köpa något matchande till hela min familj. hemskt sentimentalt, men efter nyår splittras hela familjen över hela världen, och detta hade gjort att vi alltid kom ihåg varandra.

Nina

Jag skulle vilja köpa en armlänk till min lillebror. Han är den bästa bror man kan ha! Han älskar sina två systersöner och ringer så ofta han kan för att få höra deras röster. Den äldsta sonen har sin morbror som idol och vill göra allt som han. Bror min studerar utomlands och kommer att göra det i flera år till. Han kommer hem till jul och då skulle jag mer än gärna vilja ge honom något fint som han kan ha på sig dagligen och känna att vi är med honom :).

Roger

Jag hade köpt ett snyggt berlockarmband till min tjeje som hon ska få i morgongåva. Berlockerna ska jag välja ut efter händelser som skett i vårt liv. Upplevelser vi haft tillsammans och minnen som vi alltid kommer bära med oss. T.ex. Eiffeltornet, napp för vårt barn, snöflinga för att vi träffades i sälen osv. Jag tror hon kommer bli jätteglad av att bära med våra livsminnen på sin handled. Då kan hon minnas tillbaka så fort hon ser på sin handled. =)

Erik

Åh, detta pris skulle jag gärna vinna! Har funderat och funderat på vad jag ska ge min flickvän i julklapp jättelänge, men inte kommit på något riktigt bra som passar min budget. Genom att vinna detta pris skulle jag verkligen kunna ge henne något hon är värd, och på så sätt även kunna visa hur mycket hon betyder för mig. Guldfynd är säkerligen en affär där jag kan hitta något som är lite extra till min flickvän.

Skulle bli superglad om jag vann! God jul och tack för en bra blogg!

Sofie - Mamma till Thalea ♥

Jag vet inte om min kommentar kom fram förut.. hmm så ja testar igen :) Jag skrev i tidigare i kommentaren att om jag skulle vinna detta så skulle jag köpa ett graverat smycke till min dotter på snart 8 månader, med hennes namn och födelsedatum..eller kanske en ring med ett budskap från mig och hennes pappa..jag saknar sjäv något riktigt personligt smycke från min barndom så ja skulle verkligen vilja ge våran lilla Thalea ett så hon kan bära det genom hela livet :) kram!!

Johanna-mamma till 2

Om jag skulle vinna så skulle jag köpa ett halsband till min nära vän som förlorade sin nästan 3åriga dotter(även min guddotter)för en kort tid sedan!Skulle ge henne ett halsband med dotterns namn och detta vore ett perfekt bidrag till det:)
Något fint i allt det sorgliga tycker jag att hon är sååå värd!

Anna Norell

En klocka i stål från O.n.e
passar speciellt bra till just min man
Den skulle inte bara hans arm förgylla
När han är sen skulle han inte längre på klockan kunna skylla
Vinner vi dagens pris, kommer han nog faktiskt i tid
och sen kan vi äntligen få lite julefrid.

Sara

Om jag vann detta presentkort skulle jag köpa en berlock till min pojkväns halsband som han alltid har på sig. Vi skulle firat våran första jul tillsammans iår men det blev ändrade planer då han nu har åkt till Norge för att jobba ända till Maj, därför vill jag kunna ge honom berlocken (även om det så blir på posten) som ett tecken på att även då vi är ifrån varandra så finns jag alltid i hans närhet.

Eva

Hej Linda! Min mamma fyller år i Januari. Då hon inte har möjlighet att unna sig så mycket till sig själv så vill jag ta med henne på en shoppingdag. Att även få ge henne ett presentkort på Guldfynd vore fantastiskt roligt!

Kram

My

Jag är med. Är mammaledig och ekonomin är inte den bästa nu men vill så gärna köpa ett fint halsband med dotterns namn <3

Linda

Så underbart:D Jag skulle vilja vinna för att äntligen kunna köpa något riktigt fint till min mormor! Hon ställer upp så himla mycket för oss alla i familjen och för mig att nu är det hennes tur att bli bortskämd! Sen skulle jag dela upp det för att köpa en riktigt stor tack present till min bonusmamma för att hon tagit hand om min pappa under två års tid med sjukhus besök och annat dystert. Vet att det är hennes man och i nöd och lust, men det är min pappa och då uppskattar jag ändå att hon funnits där som hjälp i dessa tider och tar hand om hans behov ännu. Vore kul att ha råd att visa uppskattning till sina nära och kära!:D god jul!:)

Caroline

Hej Linda! Vilken toppen vinst. Jag skulle köpa ett armband till min man i samma serie som han har ett halsband ifrån. Perfekt julklapp och något han absolut inte skulle förvänta sig att få :) Tycker det är så himla svårt att hitta bra julklappar men nu när jag såg Guldfynd loggan så kom jag ju på han vill ha ett armband därifrån :) Håller tummarna. Kram Caroline.

Kashaya

En enkel guldkedja men lite längre än den jag har, så snyggt

Sanne

Jag skulle köpt något fint armband till min pappa och om det blir något över ett par örhängen till mig själv.

Evelina

Jag vill hemskt gärna vara med. Skulle vilja köpa ett fint halsband till min mamma i julklapp för att hon helt enkelt är världens bästa mamma som ställer upp för mig och mina syskon i alla väder.

Annica L

Jag skulle köpa ett smycke med mina barns namn på har i många år velat ha ett sådant.

EMMAGENCY

Skulle vilja vinna det för att få skämma bort min mamma på riktigt! Hon är så värd det, men med studentekonomi är det inte så lätt att krysta fram massa pengar till smycken. :)

Janina

Alla här har motivertat så fint om förlovningsringar,syskon, barn och föräldrar att jag egentligen skulle vilja vinna för att kunna dela med mig av presentkortet till alla, men det går ju inte. Jag har egentligen ingen bra motivering till varför jag skulle vinna, åtminstone ingen som är bättre än de andras. Så jag hoppas att det räcker med att jag skulle bli väldigt väldigt glad om det var jag som vann!

Frida

Jag skulle köpa klockan i stål från One till min fantastiska man! Han ställer alltid upp, han peppar mig när jag är hopplös och och han kompletterar mig. Han är världens bästa man och pappa, och han förtjänar verkligen något alldeles extra fint i år!

Lena Eriksson

I denna sena timma vill jag ett presentkort hos Guldfynd vinna. Ett halsband av salt pärlor, vita som snö, vill jag ge till en ung mö. Då hon stolt skulle vara, för hon sin utbildning snart har klara.

Sandra

Om jag vinner skulle jag köpa ett fint halsband till min mamma. Hon har ställt upp så otroligt mycket för mig. I våras opererade jag min rygg. Hade en skit period rent ut sagt för att det förekom komplikationer. Men min mamma fanns vid min sida hela tiden och stöttade mig. Så för att tacka henne ännu en gång och för att visa hur mycket hon betyder för mig skulle detta vara fantastiskt.

Emma

Jag är ingen kung på det här med motiveringar men jag får ofta höra att jag är för snäll och generös mot människor i min omgivning. Den här månaden hade jag tänkt unna mig själv lite fina smycken (som jag aldrig köper annars) men jag hittade så fina julklappar till mina vänner så det finns inga pengar kvar till mig själv, som vanligt. Så rent egoistiskt så vill jag helt enkelt vinna det här för att kunna köpa mina smycken som jag suktat efter så länge!!

Kylie Larsson

I deras smycke är jag kär;
Orkar inte leva ett år till isär.
Tomten, snälla.
Vinner jag så slutar jag gnälla.

Therese

Jag skulle köpa en kedja till min sambo. Han är hantverkare och kan inte ha sin förlovningsring på sig på jobbet så det skulle vara kul att ge honom ett halsband så han ändå kunde ha ringen på sig:)

Linda

Jag och min mamma har en väldigt svår relation och jag har aldrig riktigt visat hur mycket jag faktiskt älskar henne. Jag skulle vara super glad om jag vann detta så att jag kan ge henne något fint som jag vet att hon skulle uppskatta. Det skulle inte bara göra henne glad utan mig med.

Elin S

Jag älskar klockor och guldfynd har några riktiga klockfynd som skulle vara en perfekt julklapp till mig själv :D

Malin

Jag köper i princip aldrig smycken av den anledningen att jag är känslig för oäkta smycken och inte tycker att det finns så många billigare "trendiga" smyckesalternativ. När jag kikade i katalogen nu så såg jag ett par jättefina guldörhängen med swarowskikristaller i modell större och det skulle verkligen vara den perfekta julklappen till mig själv så att jag kan få glänsa på nyårsafton! :)

Jeanette

Jag har länge drömt om ett par pärlörhängen - det skulle nog absolut bli ett par sådana!

Susanne

Jag skulle köpa ett riktigt fint smycke till min pojkvän så att han får gnistra lite i vardagen, precis som han gnistrar för mig varje dag :D

mathilda

Jag skulle köpa ett silverarmband som man kan hänga i berlocker som betyder något på.

Madeleine

Jag skulle jätte gärna vilja vinna presentkortet för att min lillasyster fyller 10 år och mamma fyller 41 år i januari och jag vill sååå gärna ge en tomas SABO smycke till min lillasyster som hon kan ha länge tills hon är vuxen plus hon har alltid varit avundsjuk på mig som har fått Tomas SABO smycken. Skulle vilja ge henne En länkarmband med betydande hängsmycken som hund (hon ääälskar hundar), läppstift och massor med mer som visar vem min syster är som person.
Till min käre mor vill jag ge en armband eller halsband med namnet Madeleine, Andreas och thilda ( min och mina syskons namn) på som ska vara graverat på hjärtan som kan hänga på armbande eller halsbandet. Jag vill jätte gärna göra min mamma och syster glada och rörda över sina födelsedagspresenter så vill jätte gärna få chansen att göra det genom att vinna presentkortet! :)

Tack för chansen! Kram och puss <3

Alexandra

Jag skulle ge presentkortet till min mamma. Hon har haft ett tufft år. Hon förlorade sin mamma (min mormor) väldigt hastigt i oktober, och går runt med stor sorg i hjärtat. Hon blev även arbetslös i juni och har det kämpigt med allt som vardagen kostar. Mitt i allt är hon en väldigt stark mamma trots hennes mammas bortgång och har alltid ett leende på läpparna.

Hon skulle bli väldigt glad av att kunna köpa sig någon snygg ring eller halsband då hon är tokig i smycken. Då jag själv inte kan ge henne något så fint så skulle hon bli så glad på julaftonsmorgon om det låg under granen. Då hon har satt oss barn före henne själv halva året.

Jag håller alla tummar och tår!
Tack för en väldigt fin blogg. Har läst den i många år! :)

Hanna

Åh, det skulle vara så super-mega-roligt att få vinna detta presentkort. Har länge velat skaffa en guldberlock i form av ett hjärta (alternativt en svala/fågel av något slag) med guldkedja för min älskade mormor som är den starkaste jag vet på denna jord.

Ellinor

Om jag vann skulle pengarna gå till ett armband åt min sambo, på armbandet har jag tänkt gravera in namnan på hans två söner samt vår gemensamma bebis vi väntar nu. Han har haft en jobbig höst då barnen drastiskt slitits från honom av modern och han är i en svacka med vårdnadstvist och advokater hit och dit. Armbandet vill jag ge honom som ett tecken på hur mycket jag älskar honom och pojkarna, och så han kan "bära med sig dem" dagligen då vi för tillfället bara ser dem var annan helg medan de innan sommaren bodde här fullt ut. Jag vill ge honom något att glädjas åt, ett tecken så han inte ger upp. Han har gjort så mycket för sina barn och han förtjänar bättre än det här!

Lotta Mattsson Fröjd

Urtavla och visare som piggar upp min vardag,
behöver ingen inslagning - inget cellofan-omslag.
Min trista handled blir levande på nytt,
klockan fångar den tid som flytt.

Sara

"Presentkort från Guldfynd vill jag gärna vinna
För att kunna smycka mig som en vacker kvinna

Stel halsring i silver står högst på min lista
Inte en oäkta, de blir gröna och trista

Vill önska god jul och hoppas att ni inte fryser
Ni får värma er vid tanken på att ni snart med er lilla dotter myser"

Kramar och julhälsningar från Sara i Stockholm

emmy

Jag skulle vilja skämma bort min mamma som förtjänar det enormt.Utan henne vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. Då hon är världens bästa men också glömmer bort att prioritera sig själv ibland så skulle jag vilja skämma bort henne. Dock är det aningens svårt på en osäker vikarielön, men jag vill på något sätt kunna unna henne lite lyx i vardagen.
Jag skulle vilja ge henne något fint armband eller halsband!

Ida K

Min sambo fick precis veta att han kom in på sin drömutbildning, och han fyller även år här i juldagarna, så jag hade jättegärna velat ge honom ett fint armband i present

Lisa K

Min kommentar jag lämnade i går morse verkar inte ha kommit med.. :/ Nu är det väl försent, men jag testar igen:

Då tänkte jag ge mig på det hära,
och motivera varför jag vackra smycken begära.
2012 ett tufft år var,
har hunnit med kandidatexamen, hus o ett nytt jobb , o ännu är det en bit kvar.
Året har gått upp o ner, o när jag velat ge upp, då har jag kämpat mer.
Jag har varit både glad o ledsen, o förvånad över hur jag överlevt stressen.
Har hittills inte hunnit stanna upp o se - tänk, det har blivit något av mig me.

Med dessa ord jag menar väl - jag tycker nog att jag förtjänar detta av flera skäl!

Belinda

Hade inget internet igår så kunde inte tävla. :( skriver en motivering nu så hoppas jag att det kan tas med ändå!

Efter 3.5 år med tandställning, och 2 operationer med käkabentransplantation och titanskruvar. Otaliga röntgenbilder och avgjutningar. Efter att gång efter gång hos tandläkaren haft ont i dagar, så vill jag unna mig ett tandsmycke. Och jag har kollat ut ett på just guldfynd. Sedan skulle jag vilja köpa ett vackert halsband till min mamma som tack för allt hon gör för mig, något riktigt dyrt och fint.

Denise

Intresse för smycken är något jag har,
men problemet mot allergi finns kvar.
Det är sällan jag kan unna mig utan skuld,
eftersom det 'billigaste' jag tål är silver eller guld.

Riktigt dålig på att rimma men jag gav det ett gott försök, haha. Jag har någon slags allergi som gör att jag inte kan använda mig av billiga smycken från t.ex. glitter eller kicks, utan det ända som funkar är titan, silver och guld osv. Dessa smycken är väldigt dyra och jag kan sällan unna mig, det vore väldigt kul då att kunna ha något fint på julafton!

God jul på er och bebisen :) <3


andrea

Om jag vann presentkortet så skulle jag köpa någonting fint till min mamma för att nu när jag själv blivit mamma så förstår jag vilken stark människa hon är!

Marianne

Jag skulle vilja vinna dagens lucka så otroligt mycket för att jag älskar smycken men jag går på gymnasiet och har långt ifrån råd till att köpa sådant bara för att det är fint. :)

Jess

Hej jag skulle jätte gärna vilja vinna för då skulle jag köpa julklappar till familjen som jag inte har råd med annars och det hade vatt jätte roligt för oss :D jag önskar dig en god jul! MVh Jess

Camilla H

Hej, när får vinnaren reda på om de vunnit detta fina presentkort från Guld Fynd?

Jag lämnade en motivering och allt, dock glömde jag julrimmet jag skulle bjudit på:

Liten, platt och perfekt är ju denna,
om vad magisk den är jag känna,
julens glädje sprider sig fort,
denna är ju super tuff.

Jennie

skulle passa mig perfekt för kommande bröllop! kram

Jennie

Jag skulle vilja vinna detta presentkort och sen ge det eller köpa något riktigt snyggt till min mamma! Hon har det svårt med flera sjukdomar och har vissa dagar svårt att ens gå, så jag vill visa min uppskattning till henne, visa att hon är världens bästa mamma :-)

Ebba

Hmm, vad bittra människor det finns som slänger ur sig att alla ljuger för att få vinna. Himla tråkigt. Har läst många fina och hoppgivande motiveringar som gör mig alldeles varm i hjärtat. Har själv skrivit en motivering om varför jag vill vinna och tycker att det är riktigt trist att människor berättar både lyckliga och sorgliga historier som motiveringar och blir beskyllda för att ljuga. Nej, jag tycker att alla förtjänar att vinna för att ni vågar dela med er av saker som hänt i era liv, eller bara vill ge bort en fln present/ge er själva något. Kram på er alla.

Och till Linda: En fantastiskt fin och mysig blogg med roliga tävlingar och fina bilder. Brukar titta in här för att hitta inspiration och för att bli glad. Tack! :)

Charlotta

Jag vill vinna!
Jag ska överraska min sambo med ett frieri, jag tänker att vi tjejer oxå kan stå för friandet! Varje slant kommer då väl till pass!

Jennie

Jag skulle vilja vinna detta presentkort och sen ge det eller köpa något riktigt snyggt till min mamma! Hon har det svårt med flera sjukdomar och har vissa dagar svårt att ens gå, så jag vill visa min uppskattning till henne, visa att hon är världens bästa mamma :-)