Ja men toppen, vad roligt!

Under lunchen med tjejerna kände jag att mitt huvud blev tyngre och tyngre. Näsan tätare och tätare och för att inte tala om halsen som började klia mer och mer. Jaha, så var det min tur och tjoff så var gommen full med blåsor. HELVETE! Jag har varken tid eller lust att bli sjuk. Jag trodde jag hade klarat mig.. Jag lyckades ialla fall dra mig iväg till Biltema för att inhandla det som skulles.

Blåbärssoppa, otrivin och zyx får bli mina bästa vänner under kvällen, tillsammans med vår nya, fina, vita sovrums-TV. Tur jag har min laptop också, så jag kan sysselsätta mig ändå. Storstädning och garderobsrens får alltså vänta. Men först skall TV:n upp på väggen och det kommer pappsen och hjälper till med om en timme ungefär.
15
Sandra

Det är mycket sjukdomar nu, har själv varit hemma sen i onsdags med feber och förkylning och tänkte tipsa om Sinova som funkat väldigt bra på mig under de här dagarna. Krya på dig!

Tommy

Krya på dig ..

Malin | Mamma - Träning - Mode

Krya på dig gumman! Vi har varit sjuk i flera veckor nu, så himla tråkigt :( Men nu är vi äntligen på bättre igen. Hoppas det vänder snabbt för dig!

Rebecka Vigren - Fotoblogg

Känns som att det är många som är sjuka nu, jag är själv en av dom. Hoppas du kyrar på dig snabbt!

Marri

Åh vad trist att bli sjuk! Hostan kommer sitta i tyvärr (talar ur egen erfarenhet), men jag hoppas att den mojnar snabbt ändå!



nu till en fråga:



Idag har jag gyllenmellanbrunt hår. Med en liiiten utväxt med råttfärgat.



Jag skulle vilja få en mahognybrun färg i håret och vill fixa det hemma. Dock undrar jag- kommer färgen att hålla? Vet av egen erfarenhet att just knallrött sitter typ 2 tvättar. Men om det är brunrött som mahogny, sitter det bra då eller kommer det släppa bort iaf? Jag vill verkligen inte behöva färga oftare än varannan månad. självklart kan jag införskaffa mig en färgbomb/inpackning om det fixar mellan färgningen....



Help?

DAVID - tillfällig Fotoblogg denna vecka!

O no! :/ Hoppas att du blir bättre! :)

Emma

Lider med dig! Det är såå tråkigt att vara sjuk!

Krya på dig! Kram!!

Niko Järvikari

Krya på dig!!!

Flunsan går ju nu så inväntar själv att bli sjuk när som helst ta i trä

Hoppas du blir bra snart då...



/ Niko http://thecrowningglory.se

Rebecka

Ja, sinova för susen faktiskt, har själv varit sjuk väldigt länge nu :( Gud vilken bra blogg du har, super roligt att läsa verkligen! Kika gärna in på min fotoblogg också. Kram.

frida nyburg

Krya på dig:)



kram Frida

Emely

Krya på dig Linda!

Mammi

Ja inte var du direkt kry, jag håller mig på avstånd och har telefonkontakt med dig istället vill ju inte bli sjuk själv när vi snart ska resa iväg. Krya på dig hjärtat mitt. Kram och mycket kärlek till dig gumman min<3<3<3/Mammi

Hanna Z | Mamma - Mode - Skärgårdsliv

Oh, jag skulle kika in och säga att jag totalt glömt bort bilden här mitt i sjukstugan och så ser jag att du med blivit sjuk:( Låter som samma vi har/haft. Usch! Krya på dig! Jag sitter just nu och hostar mig till snygga magmuskler, haha.

(oj tusan vad avis jag blir på er vita sovrums-tv! har sagt till jens att om vi ska ha tv i somvrummet ska den vara vit! var har ni köpt er?)

embla och julia

hejsan :)

vad gör du?? :D

ps: fin blogg :)

Henrik Stigell

Hoppas du mår bättre nu!