Ett öppet brev om kritik och påhopp

I början när min blogg växte sig större så besvarade jag ofta den kritik och påhopp som dagligen trillade in här i bloggen. Nu, ett par år senare, så trillar kritiken fortfarande in men jag har valt att försöka att inte lägga någon energi på den och absolut inte besvara den. Med kritik menar jag givetvis inte konstruktiv sådan, utan rena påhopp.

Men jag är trots allt inte mer än människa. En människa som i princip varje dag under flera års tid har lagt ned både tid och kraft på den här bloggen. Jag är otroligt tacksam över den respons jag får här, alla härliga människor som klickar sig in här och uppskattar att läsa om mig, gillar att se mina bilder, mina projekt och liknande. Men det  finns fortfarande en skara människor som väljer att försöka trycka ned mig, både några jag känner eller tidigare känt (IP-adresser jag avslöjat) samt personer som för mig bara är just det, en människa. Som av egen fri vilja har klickat sig in här, men av någon anledning inte gillar den jag är eller det jag gör.

Det är ju naturligt att det är på det viset! Alla människor kan inte älska alla. Men det jag inte förstår och egentligen aldrig har kommit underfund med under alla dessa år är varför man inte bara väljer att klicka på det röda krysset uppe i höger hörn. Hur svårt kan det egentligen vara?

Jag är tragisk för att jag inte bildar en egen familj, istället för att lägga upp bilder på andras barn. Jag är för ful för att lägga upp bilder på mig själv. Jag har alldeles för mycket reklam här i bloggen. Jag är äcklig, fet, horig, dålig o.s.v. Jag bloggar för mycket om si och för lite om så. Varför skall jag lägga upp bilder på någons "fula barn", för det ger ju varken mig eller mina läsare något? Ibland kommer det riktigt råa kommentarer som jag nog inte riktigt tror att ni kan förstå att det faktiskt gör. Exempelvis att dom hoppas på att jag aldrig kommer kunna bli mamma. Att jag förevigt blir ensam o.s.v.

Många gånger den senaste tiden har tankarna slagit mig, funderingar om vad som egentligen är bäst. Ignorera påhoppen eller besvara dom. För stunden känns det bättre att på något sätt ha "försvarat sig", men i längden blir inte påhoppen färre. Å andra sidan så blir dom inte färre när jag ignorerar dom heller, men jag vet inte om det känns bättre i hjärtat att inte ägna dom min tid i form av ett svar. Jag vet inte riktigt vad som är det bästa.. Vad tror ni? Hur tänker ni ang. detta?

142
Ida

Skulle Du va ful?! Gud, den tjejen måste verkligen vara avundsjuk! Vilket jag ioförsej förstår, du är ju jätte fin! Har tänkt himla många gr asså!

Malin

Hej! Jag läser din blogg i princip varje dag. Jag brukar inte lämna kommentarer men känner att jag nu vill lämna några ord.

Det gör ont i hjärtat att läsa vad du får skrivet till dig. Varför gör man så? Det är helt sjukt. Och jag vet att du förstår att det är dom som är helt störda. En eloge till dig som ändå tar det så bra!

Jag vill iaf säga till dig att jag tycker du är underbar. Älskar din blogg, dina bilder och bara läsa om din vardag :) Kram från Jönköping

Becca

Det är verkligen helt sjukt att det finns människor som går in i folks bloggar och lämnar elaka kommentarer, bara för att! Det går knappt att fatta! Samtidigt så kan jag ju inte låta bli att tycka synd om dessa människor för de lär må så dåligt och vantrivas med sig själva eftersom de håller på så!Men ta inte åt sig, för alla, vet ju att de aldrig har rätt! Jag tror det är bäst att försöka att inte tänka på det, de är liksom inte ens värda en tanke! Men samtidigt förstår jag att man ibland vill svara, för det är ju svårt att bara ta emot och ta emot. Det är svårt det där. Jag hoppas bara att du inte låter dem göra dig ledsen! Kram!

ellan

Det är bara ren avensjuka!

jag gillar det du gör och tycker du skall fortsätta med det. du tar underbara bilder..skit i dem låt dem vara avensjuka

Lilian

Hej, fin blogg :D

kolla gärna in videon på mohombi och autografen som jag fått utav honom! :D

http://liilss.webblogg.se/2012/january/mohombiautograf-3.html#comment

Maria

Känner precis igen mig i det där. Har fått en massa kritik och så. Först ignorerade jag det. Tog bara bort kommentarerna direkt och struntade i dem. Människan är ju trots allt bara som den är. På senare tid så började jag svara på kommentarerna och frågade varför den personen, om den nu tycker så illa om mig, lägger ner sin tid på mig? Ja det kunde hon ju inte svara på. Jag tror i själva verket att dom försöker vara coola eller så är dom avundsjuka. Man vet ju inte. Men nu har jag helt enkelt slutat svara på dem, för varför ska jag slösa bort min tid på dem som hatar mig? Alla kan ju inte tycka om en, men varför måste dom då säga det? Kan dom inte hålla det för sig själva? Det är nog en fråga som man aldrig kommer få svar på. Vad jag tycker om detta behöver du ju inte bry dej om. Men mitt tips är bara att inte svara. Kanske är det de bästa eller så är det inte det :)Och jag tycker din blogg är jätte bra :D Gillar bara hur du skriver ett inlägg :D Kraam

Hanna

Om människorna inte har något bättre för sig än att försöka trycka ner andra får de skylla sig själva tycker jag. Vi är hur många som helst som gillar det du skriver!

Kom ihåg: If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

"Felicia"

Usch, vad hemskt att folk beter sig så illa!

De som hoppar på dig kan ju inte ha mycket till liv, eller hur? Jag tycker du ska ignorera dem (och anmäla då det behövs). DU vet ju att de flesta av oss som klickar in på din blogg gör det för att vi gillar den. Puckon finns det överallt och det finns alltid de som vill förstöra för andra.

Men ignorera dem, annars ser de att du bryr dig om de dumheter som de skriver och det ger dem energi att fortsätta.

Det är lättare sagt än gjort, men jag är övertygad om att du fixar det :)Stor kram!

Henrik

Jag tror faktist att du mår bättre av att försöka att ignorera det. Ser du en kommentar eller mejl som börjar med något påhopp, radera på en gång. Skit i vad som står längre ner även om det kanske står något bra. Bara skit i det och radera det.Man ska inte lägga energi på saker som gör att man mår dåligt, eller på folk som vill få en att må dåligt. Så skit i det helt enkelt.Jag har börjat tänka mer och mer på att leva i nuet och ha kul för dagen, inte tänka så mycket på morgondagen. Varför ska man hela tiden oroa sig för vad som ska hända? då kan man inte leva fullt ut idag. Så lev fullt ut idag och lägg energi på det som är bra. strunta i det som är dåligt. Livet är för kort att ens orka lägga energi på dåliga personer:)Stå högt och skit i de som vill trampa ner på dej:)Ha det fint!

Elin

Hej Linda!

Jag läser din blogg dagligen men kommenterar sällan. Att du utsätts för en massa påhopp dagligen är fruktansvärt. Vad är det för människor som inte vet bättre än att hålla på sådär? Jag hoppas att du kan finna styrkan genom dina nära och kära och de människor som uppskattar din blogg.

Maria

Du är vacker för det första men vet hur det känns.

Jag får med skit på bloggen. Jag kan bli arg men jag skiter i det nu. Eller inte skiter i det. Men skriver Inget om det. Jag publicerar kommentarerna så andra kan se hur patetisk människan är.

Det är svårt att veta hur man ska göra men dom som håller på är bara patetiska kräk som antingen mår skit och inte har något liv eller bara patetiska människor som har fel i skallen

Anmäl

Alla normala människor vet att de är socialt misslyckade människor som försöker att må bättre genom att trycka ner andra. Det känns kanske bra i stunden men är helt säker på att elakheten grämer dom och ger dom ännu sämre självkänsla. Ingen lyckad lycklig person är elak, det vet man ju. Häng ut alla!! Och sätt ner foten och polisanmäl. Om samma person trakasserar dig kan de fällas för stalking akt ofredande. Finns en ny lag för det numera. Om du inte anmäler så visar du inte att mobbing inte är ok. Polisanmäl. Jag vet flera vänner vara anmälningar togs på allvar tro mig personerna skämdes och hängdes ut m namn, personnr o rubbet.

Jessica

Men usch vilka hemska saker folk har skrivit till dig! Än värre att människor du känner eller har känt har skrivit elaka ord. Jag kommer aldrig förstå människor som medvetet försöker såra andra genom att trycka ner dem och komma med kränkningar.. Tycker det är extra illa när det dessutom drabbar sådana som dig, som inte skriver alls provocerande.Nu är det ju inte säkert att du fungerar på samma sätt som mig, men för min del tror jag det skulle fungera bättre att bara ignorera och radera istället för att lägga tid och energi på att svara. Om man bara läser igenom lite snabbt och sedan raderar tror jag inte att det som skrivs fastnar lika lätt. Och jag, som är extremt bra på att ta åt mig andras negativa ord, skulle nog vinna på att bara försöka gå vidare på en gång. Men det var flera år sedan sist jag fick påhopp, så jag är osäker på hur jag skulle reagera om det hände nu.Stor kram till dig

Rebecka Vigren - Fotoblogg

Usch, det är verkligen hemskt att det ska vara på det här sättet. Kan inte förstå att de orkar lägga ner så mycket energi på att hata när det inte finns något att hata på! Det är bara onödiga nertryckande kommentarer som inte gör någon gott!Jag tycker att du ska ignorera dom, dålänge du orkar. Tycker att energin som skulle läggas på att skriva ett svar som denne kanske inte heller bryr sig om kanske istället kan läggas på dina fantastiska hundar, dina fina talanger eller dina nära och kära :)Du är en jätteduktig bloggerska som förtjänar all cred i världen, fortsätt som du gör och skit i alla haters, vi älskar dig!

Sofia

Hej gulliga du❤ jag tycker det är sjukt rått att människor gör så. Men du, bry dig inte om de. Vad jag ser här i bloggen, har du ett hjärta av guld, och du är så sjukt gullig och söt och vacker. Jag skulle gett min högra arm för att va som du. Fortsätt att vara dig själv, för det är du bara helt grym på! Kram

Petra

Det är lätt för en annan att skriva att du ska strunta i det, att de som skriver är avundsjuka och egentligen skulle vilja ha det som du osv. Men samtidigt är jag nog som dig, skulle vilja försvara mig på något sätt. Därför tycker jag att du försvarat dig och besvarat påhoppen på ett mer moget sätt. Man kan bara hoppas att de som skriver sådana hemska kommentarer, växer upp och till slut inser att det de gör faktiskt kan såra.

viktoria

säger som många andra här, det är tragiskt att läsa saker om att du är ful och att andra vänners barn är fula, för så är de verkligen inte! förstår att du tar upp de här nu, jag vet att det är svårt att förstå. hemska människor det finns! kram på dig linda!

Lina

Det är hemskt hur taskigtmänniskor kan bete sig, de verkar inte ha några gränser.

Strunta i dem, innerst inne är de bara osäkra på sig själva och är avundsjuka på andra.

Din blogg är jättebra, du är en duktig fotograf och skriver om blandade och intressanta saker. Recept, mode, vardag, skönhet.Vi är så många som uppskattar att du bloggar och hoppas att du kommer att göra det ett långt tag framöver, så länge du vill och orkar.Kram

Malin

Jag förstår inte hur man kan ha ork att lägga tid på att kommentera en blogg med sådana kommentarer och även om jag inte har en blogg som är stor och även inte får så många sådana så har det trillat in några stycken genom åren. I början försvarade jag mig direkt, men ju mer man läser om dessa påhopp på andra bloggar så känns det som att det bara rinner av en. Jag orkar inte lägga energi på det, just för att jag tycker det är otroligt onödigt att man just hoppar på någon för helt sjuka saker, så jag brukar ignorera det. Varför lägga energi på människor som vill få en att må dåligt är en fråga jag brukar ställa mig själv. Kanske det fungerar som ett svar även för dig?

Sarah

HEJSAN!

Jätte fin blogg! Och jätte fina bilder! :D

KRAM!♥

Malin

Jag har följt din blogg länge och älskar att läsa dina inlägg.. stå på dig, du är inte värd all den skiten, folk är avundsjuka och har inget bättre för sig på dagarna, gör en deal för dig själv att inte överhuvudtaget visa dom elaka kommentarerna för andra! Du skriver inte för någon annan än dig själv, då ska ingen annan få bestämma vad du ska skriva heller!Stå på dig och hoppas dom slutar

Mvh Malin :)

K

Tycker verkligen om att läsa din blogg. Och jag hoppas att du inte slutar blogga. För jag kan tänka mig att det är många otrevliga kommentare. Och du har ju tillstånd och lägga upp dina vänners barn och släktingars barn.Är ju underbara bilder som du lägger upp ju. =)

Natalie

Vilka tragiska människor. Hoppas karma biter dem hårt i arslet.Dessutom så är det här din blogg vilket betyder att du postar vad fan du vill, när du vill. Gillar inte folk det kan de klicka ner sidan.Det värsta är att de verkar ha så mycket fritid att lägga ner på att trycka ner andra och få dem att må dåligt. Fulare människor får man leta efter. Och då pratar jag om insidan.

Malin | Mamma - Träning - Mode

Åh vad tråkigt att läsa Linda :(Har du funderat på att byta portal? Jag fick väldigt mycket tråkiga kommentarer och skit när jag var på blogg.se men nästan allt upphörde när jag bytte portal i somras.Tyvärr är det många unga människor som hittar till en via blogg.se och det är ofta de människorna som gör de värsta påhoppen... Jag har säkert förlorat dessa läsare men det gör mig ingenting. På det stora hela har jag inte tappat något på att göra portalbyte.Nu är det ju inte säkert att det fungerar för dig men det kan ju vara något att ha i bakhuvudet?Stor kram <3

Hanna

Linda, du är fantastisk :)

Lisabeth

Vad ledsen jag blir när jag läser det du skriver! Jag gillar dig, dina bilder och hela din blogg jättemycket!!! Så himla tråkigt att det ska finnas idioter som ska förstöra för andra.Det där om barn och mammarollen osv., är ju vidrigt att folk skriver så.Jag tycker att du ska försöka ändå att ignorera de elaka människorna och tänka på att jag, och många med mig, uppskattar dig och din blogg!!Många kramar

Linn

Eftersom det inte finns någon logik bakom något av påhoppen är det bara avundsjuka, avundsjuka, avundsjuka. Även om de suger, försök att ta det som en komplimang. Det gör jag med all skit jag får, o då är min blogg inte i närheten så stor som din men :)

Linda

Tycker det är jättesorgligt att det finns människor som beter sig såhär. Vad får dom ut av det?

Jag har läst din blogg i många år och kommer fortsätta med det sålänge du bloggar. Du är fin och låt ingen annan säga annorlunda!

Stor Kram från en Linda till en annan <3

Emelie

Du har inte planer att göra som Kissie, att koppla kommentarerna till Facebook så att de som kommenterar måste stå för det?Oförståeligt hur många tragiska och elaka personer som finns där ute. Stå på dig! Du är super duktig och fin!

Challen

Linda, det är första gången jag fått läsa vad du skrivit två gånger för att jag vid första läsningen inte trodde vad jag just läst.

Med detta menar jag kommentarerna du får.

Det är ju allmänt känt att ni storbloggare får ta en hel del obefogad skit i form av kommentarer osv, men att det skrivs SÅNA elakheter, det visste jag inte. Jag blir mörkrädd av det du skriver, att du fått kommentarer av detta slag är helt sinnessjukt i mina ögon.

Jag är imponerad (och tacksam) att du fortsatt blogga trots detta, det är starkt gjort.

Det är hemskt egentligen att det ska sticka så mycket i ögonen på andra när det går bra för någon.Keep up the good work.

Och hoppas att du orkar fortsätta med din härliga blogg (som vi så många uppskattar) trots elakheternaKram

Hanna

Tragiska människor! Du är vacker som få och har en jätte mysig blogg. Lider med dig som måste utstå detta, men hoppas du kan låta det rinna av dig och förstå att du är grym!

Johanna

Människor kan vara så himla elaka, det är lite svårt för oss snälla och omtänksamma personer att förstå tror jag, men världen är faktiskt full med onda människor. Jag håller helt med dig om att de borde trycka ner sidan om de snubblar över din blogg och inte gillar den, man har absolut ingen rätt att säga/skriva sådana saker som du skrivit ovan att de gjort till dig. Hur lågt får man sjunka egentligen!? En del människor verkar inte ha något eget liv utan är antagligen olyckliga och försöker få andra att må dåligt för att de själva gör det. Riktigt illa är vad det är!Johanna

Jag kan verkligen inte förstå hur man på något sätt kan skriva så elakt till en annan människa? Jag hoppas att du inte tar åt dig, även om det är svårt. Starkt gjort av dig att fortsätta blogga trots att du får såna responser. Jag uppskattar din blogg till tusen och hoppas verkligen inte att de som skriver sådär elakt får som dom vill, att du slutar.Kram

becca

Herregud... vad är det för fel på folk? Lätt att vara elak framför datorn va när man tror man är anonym. Helt sjukt !! Att säga sådana saker visar bara hur dåligt de mår som skriver så, är synd om dem. Att inte förstå allas lika värde. Tycker de inte om det du gör, klicka bort det. Skriv ingenting om det, för de har ingenting med det och göra. Väääligt små människor som gör sånt ! Fy fan!Mamma till William och Wilma

God kväll söta Linda :)

Oj det är så tråkigt att det finns så många människor som inte har bättre för sig än kränka ner andra,tror det beror mycket på avundsjuka...Som du skrev att du vet vem det är och har känt dem en gång i tiden det förklara rätt mycket rena avundsjuka.

Har tyvärr med fått massa kretig genom åren om mina nära och kära och riktigt elaka kommentarer att ja inte ska finnas o skulle personen se mig skulle den gör vad som helt för inte ha mig i liv..ja det låter riktigt hemskt men vad är det för sjuk värld vi lever i...

Så det är mycket det som har gjort att jag inte vill dela med mig bilder på mina fina barn..man vill så gärna men vågar inte för man vet inte vad de kan göra med bilderna..men inte skoj att läsa att det är fler som får vara med om det..Jag känner inte dig men vad man får lära känna dig genom din fina blogg verkar du va världens finaste människa och det är klart du kommer bli världens bästa mamma när den tiden kommer :) Håller med dig det är så svårt att låta bli att inte bry sig men hur lätt är det när man kommer in coh får såna kommentarer,,,man får sån chok när man läser det när man är van med alla fina kommentarer man får av alla fina läsare..Ja som många andra skriver ...om man inte gillar en persons blogg varför lägger man ernergi till att titta i den o lämna elaka kommentarer..människorna har inte mycket till liv och är så avundsjuka..Sorry att det blir många stav fel men är inte hajare på stava..hihi...

Ha en fin kväll söta blogg vän :) Stor kram.

Pernilla

Jag tycker det låter helt sjukt. Jag läser din blogg för att du verkar vara en så gullig och genuin tjej med stort hjärta, familjär och barnkär. Jag tycker det är så gulligt hur mkt du älskar dina hundar och när du visar oss andra tjejer med lite mer tummen mitt i hand hur man gör alla snygga frisyrer. Jag blir på allvar förbannad när jag hör att folk skriver så. Men det glädjer mig att du trots din ödmjukhet (som tydligt lyser igenom) har ordentligt med skinn på näsan. Mobbning och elakhet bottnar oftast i avundsjuka eller en osäkerhet på sig själv som man försöker hävda genom att trycka ner någon annan som vågar stå rak som en fura och stå för den man är. Stå på dig! Vi är 1000 gånger fler som älskar din blogg än dom som ska sprida dålig stämning med trista komentarer! Tips, ignorera dom som du gjort tidigare. Då tröttnar dom! Dom är inte heller värda din tid och framför allt energi! Varma Kramar från skåne

Hanna

Ignorera det, de vill ha uppmärksamhet. Hemskt att det ska vara så, men jag uppskattar i alla fall det du gör!

Mli

Kram Ja, jag börjar med en kram till dig just för hur fin och underbar du är ! Jag känner dig inte personligen bara mött dig på stan några gånger men jag älskar din blogg. Jag själv har en blogg och får påhopp då och då och de ser ungefär samma ut som dina påhopp.. Jag blev jätte ledsen först men sen insåg jag att det handlar bara om ren avundsjuka eller att denna människa/människorna som skriver detta har det jobbigt själv ! De måste tycka ner andra för att må bra själva !Jag vet många bloggar jag tycker är både dåliga eller provocerar mig MEN till skillnad från dessa "hemska människor" som skriva elaka kommentarer så tar jag till det röda krysset uppe i hörnet ! När jag inte vill läsa eller ta del av en blogg så tar jag bort den - för varför ödsla tid att läsa eller irritera mig på något sådant ? Därför är jag säker på att dessa som skriver de elaka kommentarerna är avundsjuka eller har det jobbigt själva...Så jag tycker du ska ABSOLUT inte ta dig av kommentarerna - din blogg gör du vad du vill med ! Visar vilka bilder du vill, gör reklam om det du vill, skriver om det du vill för bloggar är ju till för DIG och de som inte gillar den behöver ju inte läsa !? Svårare än så är det inte..Du ska inte behöva svara på påhoppen, men jag förstår dig - ibland vill man skriva av sig o visa att det faktiskt döljer sig en riktig människa bakom bloggen också ! Tror inte någon av de som skriver dumheterna skulle säga det rakt till dig utan de gömmer sig bakom ett ip-nummer.. Det är vad jag tror..Så Linda, se alla fina kommentarer och tänk på oss som verkligen tycker om din blogg och vill läsa ! För vi är många !Ta hand om dig <3

Marie

Jag tycker du ska försöka Ignorera alla elaka dumma kommentarer, för jag tror ju mer dom får din uppmärksamhet desto roligare är det att hålla på, ignorerar du så tröttnar folk för det blir ingen respons, och fokusera endast på det positiva!! För enligt mig så existerar det inget negativt med din blogg!! Jag har följt din blogg i flera år och kan säga det att den är Bäst:)!! så forsätt som du gör<3 Kram/Marie!

Carolina

Hej!

Jag tycker inte du ska bry dig om att dessa människor skriver elaka saker till dig. Dom vill bara att du ska må dåligt och antagligen är dom avundsjuka eller mår dåligt själva. Dock förstår jag att du blir besviken av dessa komentarer. Angående om vad andra tycker att du ska skriva om, väljer du det själv, det är väll din blogg va? ;) Jag älskar din blogg och är inne varje dag liksom väldigt många andra. Hoppas att du inte bryr dig om dom negativa komentarerna, utan fortsätter blogga. Kram på dig!

carro

Du ska veta att jag läser dig blogg varje dag, du är en sån otroligt vacker & smart tjej. Jag beundrar det du gör :) Hoppas du fortsätter sprida glädje, för det är precis vad det är! You go girl! :)

Jessica

Klart att man blir illa berörd av taskiga kommentarer, men jag tror att de är uppmärksamhet de vill ha. Jag hade raderat och ignorerat.

Kram på dig Linda, du är en av mina favoritbloggare. =)

Anna - The life of Anna

Fyfan vad arg jag blir när jag läser sådant här! Hur kan man frivilligt klicka sig in på en blogg och bara skriva en massa skit till personen bakom bloggen? Hur kan man vilja någon så illa att man önskar att hon aldrig kan bli mamma? Usch, jag blir så ledsen!Det är svårt att veta vad du ska göra i den här situationen. Det är som du säger, å ena sidan är det bäst att ignorera, men å andra sidan blir man så arg att man vill försvara sig.

Gör vad som känns bäst för dig själv, Linda. Och som du tror gynnar dig själv mest i framtiden.

Stå på dig!

Kramar

Maria

Jag har läst din blogg ofta, till och från under flera år och det har aldrig varit något fel på den eller dig någonsin!

Du måste hitta ett sätt att hantera det på som får dig själv att må bra. Se på det positiva, alla som vill stötta dig med sina gulliga kommentarer!Keep on going <3

Frida

Jag förstår inte varför folk lägger ner sin energi på att klaga och vara så taskig mot andra! Tycker de inte om så varför ens läsa?

Lägg inte ner någon energi på dessa människor, de är inte värda den uppmärksamheten.Nej usch o fy! Stå på dig Linda, din blogg är din & ingen annans :)

Kram

rebecca

Vet inte vad som egentligen är bäst, men kanske de här människorna blir ännu mer tragiska och kommenterar mer om de får svar på tal.. Men tjejen stå på dig och försöka att inte ta åt dig. Jag är en trogen läsare och kikar in här varje dag för att jag tycker att dina bilder är fina och din blogg är intressant läsning!

Blondie

Jag kan inte förstå varför dessa människor ens klickar sig in på din blogg. Det måste ju vara något med den som de gillar. Jag tror att det handlar mycket om avundsjuka, kanske på dig och din framgångsrika blogg, att du har många fina vänner, ett fint förhållande m.mDet är svårt att förstå vad som driver dessa sjuka människor som försöker trycka ner andra för att må bättre själva. Om de hade lagt den energin på sitt eget liv så hade de kanske haft det bättre...Jag klickar mig in på din blogg dagligen för att jag gillar din blandning här på bloggen...fortsätt i samma stil :)Mathilda

Du ska inte behöva svara sådana idiotiska människor! Vilka människor det finns alltså. Du är en jättego tjej och jag älskar att läsa din blogg för den är väldigt ärlig och kärleksfull. Förstår inte hur man kan sätta sig och skriva sådana saker till en person som inte gjort någonting dumt alls, utan som öppnar sig för oss läsare och delar med sig av sitt liv. Om de inte tycker om vad de läser, varför läser de då kan man undra? Förstår om det är svårt att inte bry sig men gör inte det. Vissa människor är idiotiska i denna värld och det sorgliga är att det alltid kommer finnas sådan människor. Kram på dig!

Anna-panna

Jag blir glad av att läsa alla uppmuntrande kommentarer alla skrivit till detta inlägget för du är värd var enda en av dem. Trots att jag inte känner dig överhuvudtaget har jag på din blogg sett dina värderingar, sätt att se på saker, din talang som frisör ( som jag verkligen kan bedömma då jag själv är frisör) , din kreativitet, ditt utseende, din stil och grafiska talang. BRA JOBBAT. Låt alla påhopp rinna av. RAKT ner i avloppet :)

Anna

Jag blir inte annat än ledsen när jag läser det du skriver. Jag förstår verkligen inte hur man kan med att säga sådana saker till någon! Tycker de är bra att du skriver om vad som faktiskt händer, jag tror det får oss (i alla fall mig) som inte gör det att vilja stötta dig ännu mer! Även om jag inte på något sätt känner dig personligen så känns det som att jag känner dig genom dina texter, genom dina bilder och Formeli och av det jag har att basera min tro att du är en bra människa finns här i bloggen! Jag hoppas dig all lycka här i livet! Och jag bara älskar din blogg!kram på dig!

Malin

Hej Linda!Lyssna inte på sån skit, du verkar vara en fantastisk människa som ställer upp för dina vänner i vått och torrt! Du är begåvad med ett konstnärligt sinne och du är vacker! Klart människor måste hävda sig mot det! Hoppas du tar mina ord till dig!//Malin

Janni

Alltså Linda, jag dör! Vilka iq-befriade no-lifers som säger sånna vidriga saker. Jag ångar igång som bara den nu. Riktigt förbannad blir jag!!!Men vet du, nåt jag lärt mig är att sånna människor mår så in i vassen illa själva att det är enda sättet för dom att se ljuspunkter i sina egna liv, när de kränker och sårar andra. Man har det för bra egentligen. Synd bara att dessa människor inte inser att man gjort sig förtjänt av ett gott liv också.

Tragiskt, ja verkligen. Ännu mer tragiskt när DU som människa ska behöva utstå deras hemska påhopp just bara för att du valt att skriva i din egen blogg, som tyvärr de här nötterna kan klicka in sig på hur ofta de vill.Det finns inga ord för hur ledsen jag som Din Vän blir av att läsa hur någon önskar dig ensamhet och att du aldrig ska kunna bli mamma. Vänskap, kärlek och att bli mamma är det finaste som finns och du har det så gott Linda, eller hur :)Som tur är står vi alla här och stöttar dig i livet, oavsett vilka idioter du möter på vägen.

Puss på dig! Från mig och Lilly

Anna

jag tillhör den skaran av dina läsare som sällan lämnar några kommentarer här. men du ska veta att jag sitter och ler framför datorskärmen varje gång du uppdaterat. jag blir så illa berörd när jag läser vad du får för kommentarer, det som är så skrämmande är att de där människorna säkert är vilka som helst, tjejen på festen eller killen i kassan på ica. människor som jag tror sitter inne på så mycket ilska och kanske ångest som de måste få ut någon stans. Jag önskar att de här människorna som näthatar kunde få ut sitt hat någon annanstans...Jag ville iallfall bara flika in och säga att jag tycker att du har blivit otroligt duktig på att fota, speciellt barn, jag älskar hur du lyckas fånga det lyckliga och lekfulla i deras ögon. DU verkar dessutom vara en sån fin tjej. Jag har faktiskt träffat dig en gång lite snabbt och du har en unik utstrålning, du är en sån där person man blir glad bara av att titta på. Ta snälla åt dit för jag menar verkligen varje ord!!

Jungarå Fotografi

Det är helt sjuk, va mycket vrickade människor det finns där ute. Omogna, okunniga och extremt svartsjuka!

Och jag vet att det är svårt att inte bry sig men du gör nog rätt i det och inte svara. Då får de nästan "mer vatten på sin kvarn" känns det som.

Jag hoppas verkligen att livet straffar dessa människor som skriver såhär till dig på något rättvist sätt, för såhär får man inte bete sig tycker jag.

Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Underbara söta Linda!

Det är så tråkigt att läsa att du (och även många andra) får ta sådan skit! Det är svårt att veta hur man ska bemöta det hela, det bästa är ju trotts allt att skita i att kommentera/svara på påhoppen. Men samtidigt vill man alltid försvara sig osv.Jag hoppas du får ordning på det och att folk kan bete sig som människor istället och sluta slänga skit på andra.Vi skickar en massa kramar till dig!

Tove

Låter helt sjukt, URK!!! Ignorera dem, det gör dem gaaaaalna! :) KRAMAR!! <3

Sandra

Strunt i dem, det är bara ren avundsjuka. har de inget bättre för sig än att skriva massa dumma grejer till folk så har de för mycket tid över.Du verkar som en trevlig och positiv tjej, fortsätt så och skit i alla negativa kommentarer! :)

bella

Människor som skriver så vidriga saker kommer inte sluta bara för att du försvarar dig, tvärtom, dem triggas av det. Dem behöver hjälp irl av sina nära och kära, för dem kan inte må bra när dem har behovet att vara så elaka och trycka ner folk på det sättet.

Louise

Jag läser din blogg dagligen och har alltid tyckt att den är superbra och att du verkar vara en söt, go och rolig person. Så att människor skriver sådana elaka kommentarer till dig måste enbart handla om avundsjuka. Hemskt att de vill trycka ner någon annan för att själva må bättre. Så tänk istället att du har ett sånt underbart liv, bra vänner med fina barn och att du kommer bli en underbar mamma, det är därför folk är avundsjuka och lämnar dessa elaka och tragiska kommentarena.

Stå på dig och ta aldrig åt dig när det kommer en elak kommentar.

Kram!

Jennifer Johansson

Jag skäms verkligen för att människor kan göra så/ skriva sådär. :/Det är lätt för mig att säga om du borde göra si eller så men jag har ingen stor blogg och har inte riktigt varit i den situationen därför kan jag ju inte uttala mig om hur du borde göra.

Jag tycker bara att du absoluut inte borde må dåligt eller ta åt dig över detta. Jag har inte följt din blogg jättelänge men bilden jag har fått av dig genom bloggen är att du verkar vara väärldens trevligaste å finaste människa. Jag tänkte typ oj tänk att det finns så fina och bra människor. Men sen är det ju så att jag inte känner dig utan bara den delen av dig du visar i bloggen. Just därför borde du tänka på att det inte är dig folk hoppar på och hade du skrivit något annat i bloggen hade kommentarerna säkerligen varit lika elaka men om något annat. Min poäng är att det spelar nog ingen roll vad du skriver i bloggen folk kommer att skriva elaka kommentarer ändå. Jag tror att det egentligen är ett sätt för folk att avreagera sig, när någon har varit elak mot dem och de inte vågar stå upp för sig är det så mycket lättare att agera ut det på någon random oskyldig tjej på internet som har en blogg och är så modig att hon vågar lägga ut en del av sitt liv där. Oj vad långt detta blev. Hoppas du förstår vad jag menar.Kram! Keep going strong! Älskar din blogg! :)

Anonym

You go girl!

Alva

Man sitter hemma en söndag, är smått hungrig, har inte duschat på några dagar och har absolut ingenting att göra. Man går in på en blogg och börjar irritera sig på bloggaren. Man ser dess mailadress på sidan av bloggen, och misslyckad som man är bestämmer man sig för att skriva ett elakt mail för att känna sig lite bättre själv. Så har jag gjort en eller två gånger tror jag. Eller nej, det har jag faktiskt inte, men jag har skrivit någon elak kommentar här och där. Jag gör det av den anledningen som jag precis skrev, för att jag är misslyckad och vill känna mig lite bättre själv. Det är dumt, och det är omoget och jag ska inte göra det igen. Ta inte åt dig. Livet är svårt nog utan att någon kritiserar allt man gör.

Vet inte om du förstår, men det jag vill säga är i alla fall att du ska fortsätta vara stark och ta åt dig så lite som möjligt av dom elaka kommentarerna.

Din blogg är förresten jätterolig att läsa. Kul att du kommer med en annorlunda idé till en blogg! Med matlagning och barn istället för killar och festande.

Emma

Du verkar vara en sån gullig tjej Linda! Med söta hundar, fina vänner med fina barn :) en dag kommer du också få söta små barn, men varför ha så bråttom? Du lever ett fantastiskt liv och var nöjd med det precis som det är - det är uppenbarligen folk som inte lever så bra liv som måste hoppa på andras! Kramar i massor!

Bettan

Herregud! Vad är det som gör att vissa människor inte har några spärrar, nåt vett eller hjärta överhuvudtaget.

Du är ju hur fin som helst. Och alla som är här inne och läser ska vara glada över att dom får ta del av ditt liv. Så är det bara!!

Jasmine

Jag är en sådan där "tyst" läsare som i princip aldrig kommenterar, men det här inlägget reagerade jag på så pass att det är dags att slänga in en kommentar.Jag tycker det är bra gjort av dig att berätta om detta! Påhoppen blir ju inte färre utav det, men däremot så får vi andra läsare en extra möjlighet att få uttrycka våra (positiva) åsikter istället!

Själv läser jag din blogg för att jag i flera år inspirerats av dina tips, recept och fina bilder (och ja, även bilder på andras barn, vilka f.ö alla är jättesöta). Sug åt dig av den positiva respons du får nu och tänk på detta när de elaka och omogna kommentarerna trillar in!helen - skönhetsbloggen

Känner igen de där, inte kul alls. Men jag tror absolut att det är bäst att totalt strunta i det, och inte svara eller skrirva om "påhoppen" i sin egen blogg. Radera kommentarerna, och ta åt dig av alla snälla kommentarer istället :)

Sara

Åh gud va arg och ledsen man blir när man ser sånt här! Jag förstår mig verkligen inte på folk!

Förstår inte va dom själv får ut av att vara elaka mot andra :( Usch!

Kolla gärna in min blogg för skrev ett inlägg om detta då jag blev otroligt frustrerad av att se detta!

Du har en av den bästa bloggen som jag läst och läser den troget varje dag sen en längre tid tillbaka och du är en grym tjej med ett stort hjärta och det finns väldigt många där ute som älskar din blogg!

Så ha det nu kanon! Kramar

A

spontan tanke: men oj!

alltså jag blev duktig förvånad av att läsa det här.. jag kollar ständigt in här men kommenterar nästintill aldrig (sorri..) Jag upplever din blogg som jordnära och som här enbart finns en skön atmosfär här inne.. uppenbarligen har jag fel eftersom jag aldrig tittar på kommentarerna... vill dock att du ska veta att all den där trygga, avslappnade och mysiga känslan som du (tror jag iaf..) på ngt sätt förmedlar här dagligen, faktiskt når ut till många av oss!!

Fortsätt att vara du och när det kommer till att besvara de där med de opassande kommentarerna så tycker inte jag att de förtjänar din tid! kramar på vackra, härliga, livfulla, jordnära och glada dig!! & lycka till med vad du än bestämmer dig för att göra med idioterna och med allt annat i ditt liv! :))

sandra

Linda, du är fantastisk på allt du gör! Jag har varit en trogen läsare sedan 2008/2009 och tillhör tyvärr den tysta delen av dina läsare, men känner att DU behöver få ta del av alla oss läsare som vill dig allt väl och vill att du fortsätter på det sättet du gör. Att utvecklas till den person som du själv vill vara och bli.Sedan att du borde bilda din egna familj... HALLÅÅÅ!? det kommer ju tids nog, när DU är redo för det och inte när någon annan är redo för att DU ska få en liten son eller dotter.Detta kan bli en hel uppsats så jag sätter punkt här. Hoppas att all den goda respons du får väger upp för de elaka påhoppen du får.

Kramar.

Julia

Det är så tragiskt att folk håller på så! Kan inte förstå hur man kan ha samvete att skriva sånt faktiskt.Sen är det jättesynd att det är SÅ mycket lättare att ta åt sig av påhopp och fula ord (även om det bara är skitsnack) än när folk ger fina komplimanger. Om man får 20 kommentarer med beröm, sen kommer det en enda från nån stackars anonym krake där det står att man är ful eller kanske dum i huvudet, ja då är det oftast den man kommer ihåg. Skittråkigt.

Jess

Läser socialpsykologi och vi nämnde detta fenomen under en kurs, aggression/hot på nätet. Den tråkiga sanningen är att det nog inte är något att göra åt, givetvis kan man ifrågasätta osv men det lär inte upphöra ändå. Tråkigt, men troligtvis sant (och visst är det hemskt att det ska vara så).Personligen tror jag att man mår bättre av att radera sådana kommentarer direkt, släng ett snabbt öga och är det en idiotisk kommentar som de du givit exempel på så radera direkt. Så är de borta sen. Jag tror inte att de minskar oavsett om man raderar eller kommenterar dem, men jag tror att man personligen mår bättre av att ta bort dem och slipper se skiten. Men du känner själv om du mår bättre av att istället ge dem din tid och kraft och besvara dem, vissa behöver säkert bearbeta det så, det är nog individuellt. Jag hoppas du hittat sätt som funkar för dig, du är inte värd en enda sådan kommentar och jag önskar jag kunde plocka bort dem åt dig. Kram!

Anonym

Fast jag håller med! Vad ger det oss som läsare att du håller på och lägger upp bilder på nån annans ungar???Du vill bara ha uppmärksamhet med de här inlägget. Att folk skall tycka synd om dig. Jag står fast vid att jag hoppas att du aldri får barn för du värkar vidrig och falsk!!

Anna

Neeeej, strunta i tråkiga kommentarer!!

Carro

Fina, Goa, söta Linda! Jag förstår dig. Tyvärr är det så i denna värd vi lever i. Känn efter och gör vad som känns rätt för stunden. Eller nej, känn inte efter över huvudtaget. Lägg inte energi på det! Jag vill bara säga att jag vet att du, den dagen du skaffar barn kommer bli en helt underbar mamma. <3

Therese

Ojojoj läste ditt inlägg och tyckte det var fruktansvärt.. Och nu när jag tänkte lämna lite positiv feedback och säga "skit i dem som kastar skit, du är en fantastisk människa och en otrolig inspiration" Då ser jag kommentaren som gjorts innan mig..Sådana människor som skriver "jag hoppas du aldrig får barn.." Dem är mer än vidriga! Hur är dem funtade?! Det sorgliga är att dem inte lämnar några uppgifter för sådana människor borde stämmas för ofredande eller något!Usch, hoppas du står på dig och ignorerar det dem skriver trots allt. Dem får inte få dig att tro att du är något mindre värd bara för att du tar fantastiskt fina bilder. Vilket motiv det än må vara!

Sanna

jag tänker att du ska radera sånna skitkommentarer och inte ens låta dom passera ditt system. Dom är absolut inte värda att ens lägga en bråkdel av en sekund av din tid och din energi.

Kör på bara bruden och gör det du gör bäst.Dock förstår jag att det tar på en, det gör det. Men vi är många som läser och gillar din blogg så försök att suga åt dig av det så mycket du kan iställetmen fy fan vilken jävla elak kommentar jag ser här ovan när jag skriver " hoppas att du aldrig får barn för du värkar vidrig och falsk " va fan är det o skriva?? ursch va arg jag blev nu kände jag. Förstår att det tar hårt på dig. Vad är det för jävla kommentar att skriva !!

Majja

Jaha då har vi en avundsjukt vidrig person som inte vågar att skriva namn. Synd att det finns människor som beter sig på detta viset, att säga du är vidrig och falsk. Att du vill ha uppmärksamhet och att du inte ska få några barn. En så fruktansvärt patetisk människa.

Nej, Linda publicera aldrig sådana kommentarer dessa människor är inte värda att få sin skit på pränt. TA till dig alla underbara människor istället för de är många fler.

Och som kloka Hanna skrev "If people are trying to bring you down, it only means that you are above them"

Gör som någon sa att är det samma personer som skriver skit anmäl.

Stor kram till dig du underbara tjej:)

rozi

du är en av de vackrare tjejer jag har sett.. och du kommer en dag bli en helt underbar mamma...

Emelie

Man kan ju undra vad det är för sorgliga jävla människor som vräker ur sig sån skit. Jag kan bara inte förstå men finns ju dock människor till allt.Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, alla andra ovan har skrivit så mycket bra saker som jag håller med om!Tycker jättemycket om din blogg & du verkar vara en helt underbar person! Kram!

Camilla

Håller med en föregående talare att du kanske ska försöka koppla kommentarsfunktionen till Facebook, men då står du plötsligt inför ett annat val:

Ska du "rensa" bland de som kommenterar genom att göra så de inte längre kan vara en del av din blogg?

Och på så vis slippa alla fega anonyma kommentarer?

I detta läget måste du tänka på dig själv, Linda! Vad mår du bäst av? Jag tror inte någon är så pass störd att de skapar ett fake-konto på FB bara för att få leka cool på nätet- för då är denna personen just det: STÖRD! Lycka till och jag hoppas du med våra kommentarer insett att du inte alls är en dålig person, se bara så många fina stöttande meddelanden du fått här :)

Kram på dig!

Nicklas

Hej där!Skriv ett inlägg om oss på din blogg så har du chansen att vinna 5000:- att shoppa kläder för hos nelly och asos. Tipsa gärna dina läsare om tävlingen. <3

Zandra

Oh herregud! Finns det verkligen människor som själva är så otroligt osäkra på sig själva att de måste hoppa på en go, fin och oskyldig tjej som dig?Jag tycker det är hemskt, du ska inte behöva läsa sådant! OK att folk har olika åsikter, men att man ens kan nämna att de önskar att du inte kan få biologiska barn är det värsta enligt mig! Det är faktiskt jättemånga i vårt avlånga land som inte kan bli gravida, ett stort problem och världen rasar samman för dem.Nej, i mina ögon är det ren avundsjuka!

m a j a n

Jag förstår inte hur en annan människa kan skriva såna saker till någon. Och som du säger, hur svårt är det att klicka ner bloggen om man inte gillar den? Man måste ju inte läsa, istället kan man ju välja att läsa bloggar man tycker är intressanta.Jag har läst din blogg i många år (dock inte så flitig på att kommentera). Jag tycker din blogg är jätte bra. Du är himla duktig på att fotografera. Och att du är en varm, härlig person lyser igenom i det du skriver. Du kommer garanterat bli en fantastisk mamma när den dagen kommer. Blogga om det du tycker är roligt, det är ju trots allt din blogg!Det är lättare sagt än gjort, men låt inga idioter trampa på dig.

Amanda ♥ mamma till Viggo

Om dessa människor har problem med dig så är det deras problem. Låt dig inte tryckas ner av dem kommentarer som är elaka och råa. Att svara dem gör antagligen bara att dem går igång ännu mer och skriver mer elaka saker.Du verkar vara en super mysig tjej som vet vad du vill och vet vart du står. Jag hoppas att du inte ligger och tänker på dessa kommentarer innan du ska sova om nätterna utan bara skiter i dem och förstår att du kommer bli en jättebra mamma om det nu är så att du vill ha barn, alla vill inte det. Du är en otroligt vacker och söt tjej som jag beundrar.Kommentarerna är inte värda att publiceras, då blir det som att dem aldrig kom fram och som att dem inte finns.

Jag förstår inte hur man orkar lägga ner tid och ork på någon/något man ändå tycker är skit. Om det är återkommande IPadresser kan man ju kolla upp dessa och sedan anmäla.Stå på dig iaf, vilket jag tror att du gör :)KramMs.B

Det är så sjukt tragiskt att vissa har så dåligt självförtroende och självkänsla att dom måste trycka ner andra bara för att må bättre.

Mkt handlar nog om avundsjuka men jag kan inte förstå varför man gör så..Jag tycker det är bra att ni väntar med att bilda familj då jag anser att det är bättre att leva lite först. Men när ni väl bestämmer er för att skaffa barn tror jag att du kommer bli en underbar mamma!

Kämpa på å lyssna mer på den positiva feedbacken du får!sofie lönnberg

Linda! Jag tycker att du gör helt rätt i att inte ge dem "svar" på tal! Tänk på alla andra som faktiskt älskar att läsa din blogg och blir inspirerad av dig:) Keep on going och var som en gås...låt det rinna av dig som vatten:) KRAMAR

Lina

Usch vilka elaka människor det finns! Jag tror att de är så avundsjuka på dig och inte vet hur de ska hantera det (inte för ser det är någon ursäkt att vara elak!). Jag gillar i alla fall din blogg!! :)

Patricia

Linda, du är en fin och ambitiös kvinna. Det folk skriver till dig är endast avundsjuka. Hur många skulle inte vilja vara i din situation? Många! Ta inte åt dig av de negativa kommentarerna. Ta istället åt dig allt det goda de andra skriver!Kram på dig

Jonna

Tänker faktiskt inte kommentera ditt inlägg, för det är ju hel sjukt att du ens ska behöva skriva ett sådant... Men, jag tänker skriva att vi fick en tavla från formeli när vår dotter Majken döptes! Oj så fin den var, sitter på bästa platsen i hennes rum!! Heja dig, hoppas verkligen att du kan fortsätta med din fina butik!

fia

Fy vad hemskt att folk skriver så till dig. Hur kan man bara göra så? Du är i alla fall jättefin och har en jättebra blogg! :) kram

Sandra

Suck vilka tragiska människor det finns, blir ledsen när jag läser för jag har följt din blogg i många år och du verkar vara en sån genuint god tjej. Vet att det är svårt att låta hårda ord rinna av en :/ Hoppas du kommer underfund med hur du ska göra för att det ska kännas bäst för dig iaf. Svara inte på påhoppen för deras skull, krävs nog mkt för något skall gå in i deras tröga skallar, men om det känns bättre för dig själv är det kanske värt att lägga tid på. KRAM

Sessan

Jag blir helt mållös när jag läser det du skrivit. Håller med dig om att de inte behöver läsa din blogg om de inte gillar dig/det du gör.

Sådana personer är fega & avundsjuka så jag tycker du gör rätt i att bara ignorera dem & ta bort dem.Elvira

Jag fattar inte hur dom tänker egentligen ?! Dom är nog inte bättre själva som inte ser Dig och hur underbar du är, Det är deras fel och dom borde inte kommentera något ! Dom borde hitta något annat och göra än och säga sånt skitsnack !Du är så himla vacker och jag älskar din blogg ! Det är min favorit blogg över alla bloggar !! :) Du tar jätte fina bilder och är verkligen jätte duktig på vad du gör :D Fortsätt så som du gör och bry dig inte om vad andra tycker och tänker ! :DKRAMAR ♥

M

Men fyfan vilka vidriga människor det finns. Linda, du är en förebild för många tjejer, så fortsätt vara den du är och ta åt dig av alla fina kommentarer istället. :) Du verkar vara en supergo tjej!

Cissi

Ja det är konstigt det där att folk tar sig tid att hålla på och klaga och vara elaka istället för att bara vara tysta.Kom och tänka på när jag värvade medlemmar för välgörenhet. Det hände flera gånger om dagen att folk stannade och skällde ut mig. Jag tänkte bara "orka!?". Om du inte vill prata med mig, gå förbi?Samma som din blogg, om folk inte gillar den, läs inte då?

Mimmi

Ta ingen skit! =) Du är en fantastisk människa för att Du är Du! Ta hand om dig, din familj och dina vänner! Kramar!

Jeanette

Fyfan vad folk kan vara patetiska, jag blir bara arg när jag läser hur folk kan kommentera..

Varför i helvete bryr sig folk eller??????

Tycker du verkar vara en hel go tjej och stå på dig!!! <3

Sara Orrbén

Det är lätt och säga struts i dom, men det är ju inte så lätt! Men du ska veta att det är så många som gillar din blogg! Jag är jättedåligt på att kommentera, men jag är inne och kikar minst 2 ggr om dagen! Så försök att tänk att det faktiskt är många som gillar det du gör!11

Astrid.

Detta handlar bara om avundsjuka, du har lyckats och du har en blogg som hur många som helst läser. Personer som klankar ner sådär mycket på andra har NOLL självkänsla! Du är fin!

Lusse

Jag tycker inte att du ska lägga din energi på dessa hemska personer som skriver så. Du är en väldigt vacker tjej som skiver en mycket bra blogg och om personerna som kommer med dessa påhopp inte tycker det så förstår jag inte varför de ens bryr sig om att läsa din blogg, ännu mindre komma med så fruktansvärda påhopp! Lägg din engergi på saker som du tycker om, som dina fantastiska projekt eller din kanon-blogg och perssoner som tycker om och stöttar dig i det du gör! Inte på personer som klankar ner på dig för att på något obegripligt sätt framhäva sig själva eftersom personerna i fråga uppenbarligen inte har nog med självförtroende och självkänsla för att kunna ge andra som förtjänar det beröm. Jag kan tänka mig att många av dessa ryggradslösa människorna inte heller ger ut vem dom är, vilket är enormt fegt eftersom du delar med dig av dig själv via bloggen och sedan ger möjlighet att kommentera, anonymt. En stor kram till en toppentjej som kommer att bli en jätttebra mamma när du bestämmt dig för det!

Jennie ♥

Jag orkar inte lägga energi på elaka kommentarer. Låt dem tycka så då. De är dom som mår dåligt av att de lägger ner dit och bara måste knappra in en elak kommentar. Vad får du ut av att lägga all din energi på en elak kommentar? Istället lägg det åt sidan och tänk att det är deras problem om hur de mår. De är inte ditt. Lägg mer energi på dig själv!kramar

stå på dig och skit i vad andra tycker!

Melissa

Det är ju helt sjukt att folk skriver såna elaka saker. Har dom inget bättre för sig. Det är svårt men försök skita i dom. Lyssna på dom som skriver positiva saker och som verkligen tycker om dig.Du kommer få massa barn och det kommer ni få när ni vill inte för att några idioter tjatar och tycker en massa. Det är fint att du vill dela med dig av din familj som du har. Dina vänner med barn är ju din familj. Dom som skriver elaka saker är oftast anonyma. Dom vågar ju inte stå för det dom tycker.Fortsätt med ditt race och skit i alla som står i vägen.

Caroline

Usch, vidriga och avundsjuka människor som skriver så! :( Stå på dig, du är både grym, vacker och kommer bli en fantastisk mamma den dag du är redo :) Man ska absolut inte stressa med sånt, ohnej.. Den dagen kommer! Tack för en bra blogg! <3

Angie, just stay true to u

kika gärna in min blogg är också frisör!

eller utbildar mig till iaf :)

fin blogg :)

Amanda

Strunta i vad andra tycker (även fast det ibland är svårt och då vi bara är människor har vi en förmåga att ta till oss och påverkas oavsett om alla inte visar det) och försök var realistisk. Jag menar, det är inte ditt problem att andra har dålig självkänsla och måste trycka ner dig. Det är inte ditt problem att andra lider av sitt utseende och därför måste kommentera ditt. Det är inte ditt problem att andra har svårt för att få barn och därför önskar dig att aldrig kunna bli en mamma. Det är inte ditt problem att andra människor mår dåligt i sig själva och därför måste försöka få dig att må detsamma.Det sägs att det väcker intresse om man ger respons tillbaka men sen tycker jag helt klart inte det är fel av dig att sätta ner foten och visa att det inte är ok att behandla dig hur som helst. Då riktar du inte det till någon specifik människa utan allmänt till alla som beter sig som skitstövlar.Ta hand om dig. KRAM :)

Cicci

Hej Fina du!!

Jag tror precis som alla andra att det handlar om avensjuka, trisstess (?) och kanske hopp om fler läsare på sin egen blogg? Det är ju allmänt känt att man får fler läsare om man provocerar..

Men vilket fall som helst så är det helt jävla obefogat och efterblivet att lämna negativa kommentarer och påhopp! Jag fattar inte varför man gör så!?

Som du säger, om de inte gillar´t kan de ju bara kryssa ner och sluta läsa!

Ignorera dem, och som någon sa här ovan -radera bara du ser första meningen med hat!

Jag får för mig att de gärna vill att du försvarar dig och svarar.. Så strunta i dem!!Du är superfin och verkar ha ett hjärta av guld!

Stå på dig och var den du är!! <3

♥ Camilla

Jag vet hur ont det gör att bara få EN elak kommentar och kan knappt förstå hur du orkar fortsätta när så många försöker trycka ner dig!Du är en människa fylld av inspiration, motivation och glädje! Det ska INGEN få lyckas ta ifrån dig.Blir så fruktansvärt förbannad på människor som inte kan respektera andra människors liv. Du har ditt liv och lever så som du vill för att det är just bara DU som bestämmer hur du ska leva ditt liv - ingen annan! Ingen annan människa har heller rätt att kränka dig för dina val!Hur svårt det än känns ibland så tror jag på att det bästa du kan göra är att ignorera dessa människor. Tystnad är oftast mer frustrerande än ett ilsket försvar. Det tar närmare en minut (eller mer) att skriva en elak kommentar medan det för dig bara tar någon sekund att radera kommentaren.Låt dem inte vinna över dig! Du är en fantastisk människa och jag vill verkligen fortsätta läsa om den glada och inspirerande Linda som jag började följa för lite mer än 2 år sedan :) Lägg fokus på oss läsare som tycker om dig precis som den du är!<3

Linda

Jag tror tyvärr att det bästa är att ignorera dom.. Hur svårt och irreterande det än är! Försök att tänka att de förstjänar inte din tid, kraft och energi och att elakhet ofta baseras på avundsjuka!

S a n d r a

Jag som läsare uppskattar att det inte skrivs "en massa" inlägg om att försvara sig för påhoppen. Trågigt när bloggen börjar präglas av sådan negativitet, inte det som man är här och vill läsa om.Jag tycker dock att det är sjukt att folk beter sig som de gör och skriver så elaka saker, jag har full förståelse för att du blir sårad/upprörd/förbannad på dessa personer.Men någonting säger mig att "försvars-inlägg" är precis vad de vill ha, och den "glädjen" och energin tycker jag inte att du ska ge dem....Tack för en underbar blogg!

Jennifer på Fashioncut

Allt de vill är att tjaffsa och det värsta du kan göra är att försvara dig, försök att inte tänka på det, skriv ut några riktigt fina kommentarer och sätt upp hemma eller någonstans där du ser det ofta och blir glad av! Du är vacker och du har i nuläget i princip allting jag vill ha inom fem år ;) Så sluta inte bry dig om folk men bry dig om rätt folk! Du är en stor inspirationskälla till mig och jag vet att många andra känner likadant som jag gör. Jag hoppas att du läser dessa kommentarer och ler för dig själv framför datorn och kanske till och med läser någon högt för din fästman! Hoppas att du får mindre med elaka kommentarer och mer underbara! :)

Malin<3

Jag tycker att du inte ska bry dig! Jag vet att det kan vara jobbigt oavsett hur starkt man är som person men jag försöker att inte bry mig om sådana människor. Tänker att det är de som är svaga och har problem.

Jag älskar din blogg och dina bilder! Helt underbar =)

Marie

Det är verkligen så tråkigt att det ska finnas såna människor. Dem kan inte vara speciellt lyckliga som trycker ner andra på sånna hemska sätt. Helt ärligt så tycker jag synd om dem för att dem måste göra så mot en annan människa, då kan man inte må bra själv. Det kommer nog dock fortsätta att finnas dem som beter sig såhär, tyvärr.. Tycker inte det är så dumt med dehär som vissa har att man måste logga in på facebook för att kunna kommentera, så att man slipper anonyma fega jävlar. Fast man ska ju inte behöva göra så heller för att slippa bli påhoppad...Måste dock säga att jag tycker du är stark som orkar med det ändå, jag skulle förmodligen inte det. Jag älskar din blogg och har läst den i fyra år och kommer fortsätta göra det så länge du fortfarande skriver. You go girl! :)

Anna

Jag tycker det är så otroligt tråkigt att bara för att du har många läsare så ska du behöva stå ut med alla dessa elaka kommentarer. Det är hemskt hur folk tror att de kan säga vissa saker bara för att de sitter bakom en annan skärm. Tror knappast de skulle våga stå upp och säga så elaka och korkade saker öga mot öga. Det är som många andra säger nog lättast att bara ignorera de elaka kommentarerna, då det ger dem ny energi varje gång man ger dem svar på tal. Fortsätt vara den du är Linda, du verkar vara en underbar människa ♥

Marie

Jag blir så förvånad, arg och frustrerad när jag läser vad du utsätts för! Jag känner mig maktlös här på min sida datorn, men egentligen vill jag bara ställa mig öga mot öga med de som skriver och fråga "hur tänkte du här, fattar du att du skriver/säger detta till en människa med känslor?".

Jag har följt dig ett tag nu och jag älskar dina bilder, alla dina bilder! Jag tycker om att följa din vardag och jag är nöjd med din blogg precis som den är. Den bild jag har fått av dig är att du är en väldigt söt och rar tjej som bryr dig om dina nära och kära väldigt mycket!

<3

Nathalie

Hej fina du! Ta inte åt dig av alla som skriver negativt, ren avundsjuka! Dom är idioter!Hur går det med vinnarna av julkalendern? Är dom kontaktade osv? Är ju så nyfiken!Kramar!

MissLie - Fucked up

Din blogg är grym!

Jag får också många hatkommentarer, och de är klart att man tar åt sig. Men de som sitter och skriver är bara avudsjuka. eller så har dom inget liv helt enkelt. skit i dom! ge dom inga svar - för det förtjänar dom inte! Fortsätt med det du gör, för du är bra på det! sen kommer du få fin familj med din sambo. fina barn och fint hus. och du är inte ful. jag tror att många skulle vilja se ut som dig.

Massa beröm till dig! och stå på dig :)

Victoria

Alltså det finns så fruktansvärt elaka människor. Det är helt sjukt vad människor kan göra mot varandra. Hoppas de vaknar upp en dag och inser hur hemskt det de skriver och gör är. Ta inte åt dig, svårt jag vet, men det finns så mycket kärlek i världen så försök fokusera på det istället på de här elaka, hemska och bittra människorna!!

Anonym

jag tror att det är yngre personer som angagerar sig att skriva sådant. Spännande med konflikter kanske..?

Johanna

Jag brukar kika in här lite då och då, har bloggen på min bokmärkeslista. Jag vill bara säga att jag tycker du har en fin och inspirerande blogg! Brukar inte kommentera särskilt ofta, men nu kände jag att jag vill klargöra varför jag läser, och skänka ännu en peppande kommentar. Det enda jag skulle önska är fler uppdateringar, eftersom jag tycker du skriver en inspirerande, positiv, snygg och väldesignad blogg med härligt innehåll! Hämtade bla en del inredningsinspiration här inför min flytt nyligen ;.) Hoppas att detta kan bidra till att du får reda på ännu en som UPPSKATTAR vad du gör! Kram!

sara

Jag förstår dig men en sak du skriver har du fel om, att det skulle var DIG det var fel på och att du skulle vara orsaken till att de skriver dumma kommentarer. Så är det inte! Det har ingenting med dig att göra alls, det är bara pantade människor som inte har något bättre för sig. DU är BÄST tycker jag, och du själv tycker också det hoppas jag! Jag tror att ända sättet att kunna skita helt i sånna kommentarer är att förstå att det inte handlar om dig, din blogg eller nått sånt. Utan om dom, om trasiga människor eller människor som har en dålig dag, eller som bara är bittra i livet. Så råkar dom klicka in här och häver ur sig allt. Jag tror det är den enda anledningen. Det har ingenting med dig att göra, för du är somsagt bäst :)

Linda

Stackars människor som mår så pass dåligt att de måste smutskasta andra.

Du är ÄKTA Linda, och jag tror bara dom är svundsjuka.

Du är stark dessutom, så kämpa på. Du är SKITBRA precis som du är <3Med Värme Linda i Borlänge

Anonym

För det första, du är verkligen inte tragisk som inte har bildat någon familj än. Det viktigaste är att du är lycklig i livet som du lever i nu, det finns ingen regel som säger att man måste bilda familj innan nån viss ålder. Man tar det som det kommer, det är det vackra med livet! Du är en av de underbaraste bloggerskorna och jag ser verkligen upp till dig. Du har ett eget företag och ett annat jobb vid sidan om och så bloggar du också, samtidigt som du har tid att umgås med vänner och familj.Du är allt annat än äcklig,fet, horig, dålig osv. och jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig av det idioterna säger. Jag tycker själv att du är så otroligt vacker. Jag uppskattar dig och din blogg till tusen! du är helt underbar!

Mia

Jag läser "underbaraclaras" blogg och hon har nyss valt att helt enkelt ta bort alla elaka kommentarer, hon vill inte att de ska "smutsa" ner hennes blogg, ganska fint tycker jag :) Så ta bort dom, det skulle jag ha gjort! :)

Josefine - Mamma till Alva

Din blogg och DU är fantastisk, en riktig glädjespridare och en ren inspirationskälla ! Det är sjukt tråkigt att du ska behöva tampas med elaka kommentarer men gissar på att det är mååånga som skulle vilja vara i dina skor och gillar att trycka på ömma punkter som dom tror kommer att knäcka dig.Som mamma blir jag sjukt upprörd över vissa ord och det finns inga friska människor som skriver sånt där. Stor kram till dig och hoppas att du fortsätter precis som du gör !

Elin [ n e v n a r i e n ]

Helt sjukt. Jag har sett många många många gånger i ditt kommentarsfält att folk blivit wild and crazy över lite allt möjligt och jag har alltid undrat vad det är med din blogg som gör att du får så många efter dig, för jag kan verkligen inte förstå det. Du är ju bara skitgo och verkar jättesöt och snäll, så jag fattar bara inte varifrån det kommer? Det är ju helt obefogat. Jag menar.. jag tycker att min blogg är lika oskyldig som din och jag får typ aldrig sånna kommentarer :S

Har iaf själv funderat på hur man ska ta påhoppen (de få gånger de kommer) och för mig funkar det iaf bäst att ignorera dem. För även om de kanske inte blir färre, så lägger man/jag själv ner mindre tankar på kommentaren om jag låter bli att tänka över vad jag ska svara och hur jag ska formulera mig.. och sedan kanske tom få ett svar som jag måste svara på och så blir det värsta diskussionen i kommentarsfältet, som bara påverkar mig negativt.

Men det är ju samtidigt inte så himla lätt, vet jag ju också. Det har hänt många gånger att jag skrivit en svarskommentar och sedan raderat.. :)

Jag tycker iaf både du och ungarna är söta och det märks att du blivit bättre på att fota! :)

Lisa - Mamma till Alva och Noah

Jag tycker du ska ha ett filter som tar bort sådana kommentarer, som filtrerar bort de IP numrena som du vet trackar dig och opassande kommentarer. Du ska inte behöva ta den skiten & du ska inte heller behöva försvara dig varje gång patetiska små kräk har en dålig dag. Du ska vara DU och göra det DU tycker om och inte tänka på om det stör någon annan, därför skulle du behöva ha bort dessa kommentarer så du kan fortsätta med ditt i lugn och ro.Du är jättehärlig Linda, både via bloggen och IRL så kör på som du brukar :) STOR KRAM!!!!

Ida

Tragiska människor! Tänk vad tuff man kan vara bakom en skärm.. Tror inte det är många procent av skaran som skulle säga elaka saker till dig öga mot öga. Men sjunker man så lågt att man talar illa om folks "fula" barn kanske man inte har nån gräns. Jag tycker i alla fall att du verkar vara en genomgo tjej och jag uppskattar att du skriver. Är det nåt inlägg som inte intresserar mig finns ju möjligheten att hoppa över det och endast läsa det som man gillar! Keep up the good work!

Mallan

USCH rent ut sagt.. USCH för sånna människor som inte kan se andras lycka utan bara gör massa påhopp för att "den" förmodligen i grund o botten är avundsjuk..

Hur kan man trycka ner en människa på detta sätt?!! Nej fy faan rent ut sagt! Även om det är svårt så hoppas jag verkligen inte att du tar åt dig av dessa sjuka kommentarer.. du verkar vara en himla gullig o rar tjej, och jag gillar din blogg starkt!! Gillar precis allt du skriver, och allt du lägger upp, tips o trix m.m. Fortsätt gå din egen väg och fortsätt stå på dig o vara stark!

Man blir alltid så härligt glad och varm i hela kroppen varje gång man kikar in här!!

jäntan från Linköping

Hej Linda! Tycker det är såå vidrit hur folk kan bete sig mot varandra, speciellt vuxna människor :@ bara för att dem mår dåligt med sig själva så behöver dem inte klanka ner på andra... Det är ren och skär avundsjuka. Vidrigt som sagt.

Du är en vacker tjej som enligt mig verkar vara en hur snäll och go tjej som helst som gör allt för dina nära och kära :)

farmor

Kära Linda!!

Jag blir sååå glad över alla fina kommentaren du fått efter alla sjuka påhopp!!

Ta inte till dig av de sjuka kommentarerna!! Inget de gör och säger är på grund av dig, utan är bara en återspegling av hur dessa människor är och mår. Det bottnar i både avundsjuka och missunnsamhet!! Vem vet, du kanske lever lite deras dröm, Linda??

Försök att bli immun mot deras åsikter,.. låt dig inte bli ett offer för onödigt lidande!!Du är bäst Linda, en härlig och jordnära tjej, som vill alla väl!!Kramar i stora lass från farmor & farfar

carro

Hej! Jag är en ny läsare. Min son fick en tavla, som du gjort, i doppresent, därför hittade jag din blogg.Nu vart jag tvungen att kommentera, jag blev helt chockad, skriver folk så elaka grejer? jag blir helt paff. Tänk att det finns folk till allt. Det måste handla om avundsjuka?!Hur som helst. Tavlan min son fick, var fantastisk fin. Tack!

Jeanna

Om sanningen ska fram, så avundas jag ditt liv (trots att mitt såklart inte är dåligt, men så ligger det till). Du har en fästman, en fin lägenhet, vänner och familj och jobb och är sååå söt (både till sättet och utseendet, såklart) och ja, listan sträcker sig mycket längre.

Haters är bara... patetiska. Och även om det såklart gör ont att läsa sådant, så håller jag med om att ignorera det... förutom ibland. då och då måste man fakiskt säga ifrån ;)

/Jeanna

Cecilia

Lina, du är en av de vackraste och naturligaste bloggaren som man kan finna. Jag är 18 år och hoppas verkligen att mitt liv kommer att likna ditt om ett par år, jag ser dig lite som en förebild. Jag tycker att det är sorgligt att andras avund ska yttra sig på ett sånt fult sätt. Försök att se det som ett tecken på att du lever ett lyckat liv. Försök inte ta det till dig, du förtjänar så mycket mer! Jag hoppas att jag ska få följa ditt liv ett bra tag till :)KRAM Cecilia

Elin

Det är verkligen tråkigt att inte alla människor har förmågan att vara glada för andras skull utan istället stör sig på andras lycka, utmaningar man tar för sig etc. Men det viktiga är inte vad olika personer tycker, det viktiga är vad du tycker och vad ditt nära nätverk tycker. Att du själv gör dina val stora som små för dig och sen får andra tycka vad dem vill om det. Andras lycka kan tyvärr ibland svida i ögonen på en del personer!Hur som helst, vad jag ville komma till var att jag kan inte råda dig till vad som är bäst för dig, att radera, bemöta eller inte bemöta elakheter etc. Jag kan bara säga vad jag själv skulle göra, vilket är att ta bort kommentarerna och inte ge dem mer uppmärksamhet än vad de förtjänar - ingen. Om det skulle kännas som alldeles för hårda ord för att kunna radera och inte låtsas om skulle jag nog välja att bemöta dem på ett öppet, rakt och enkelt sätt. En blogg är en blogg, öppen och tillgänglig för de mesta fall och folk som läser den kan antingen gotta sig i ens uppgångar eller nedgångar, försök att inte ta åt dig - Håll huvudet högt och var lite extra stolt för allt gott i ditt liv istället :)

Frida

Hej Linda! Jag har precis börjat läsa din blogg och vad jag tycker verkar vara en underbar människa som älskar att fota och baka och det du ska göra med kommentarerna är att inte bry dig, dom som skriver så som dom gör, gör det bara (och jag lovar dig) för att dom är avundsjuka så det dom egentligen menar är att du är ursnygg och jag vill vara som dig och jag vill också kunna baka så fina saker som du kan och klippa och färga hår som du gör och göra frisyrer m.m du är bra precis så som du är och ingen som du inte en känner eller känt eller till och med känner ska ta det i från dig! Kram på dig! :)

Jennifer

Du skriver lagom av si och lagom av så, det är därför vi läser din blogg! Dina vänners barn är söta som socker, och vi njuter varje gång du lägger upp dessa bilder! Bilderna på dig är SNYGGA! Hello, model? Mycket reklam i bloggen, vardå?? Du har ett företag med UNDERBARA tavlor! Du har en sambo som (jag antar) du ÄLSKAR och han ÄLSKAR dig minst lika mycket tillbaka, varför skulle han annars spendera sitt liv med dig om det inte vore för att du är du? Och många gånger när jag läser din blogg tänker jag på hur mkt jag längtar efter att få läsa om dig som mamma, du kommer vara en FANTASTISK mamma!!Din blogg har blivit stor för att du är du. För att du kan konsten att skriva underbara texter. För att dina bilder är så man smälter! LINDA, du ÄR underbar!! KRAM<3

Dixi Wonderland

Tycker självklart att det är jätte hemskt att människor är så elaka! Men man måste komma ihåg att kritik är något man får som ska hjälpa en att utvecklas, det är de ända kritik är. Så de påhopp du får är så långt ifrån kritik man kan komma. Jag har ju själv såna här människor efter mig. En person har till och med erkänt att hon har hållt på i över 2 år! Jag har märkt att desto mindre publicitet dessa människor får desto färre kommentarer. Ibland vill man bara skriva ut allt så som du gjort här och så länge de känns bra för en själv så ska man de. Men de är ingen ide att ge svar på tal för då blir de bara värre. I ett inlägg jag skrev och frågade varför? Så fick jag till svar att dom ville att jag skulle svara vilket gjorde att jag slutade. Nu vet jag inte om detta kommer funka för dig men jag hoppas att du fortsätter och gör din grej!

Maria Caroline

Ja vad ska man säga, allt detta hat...Fega kommentarer som inte gör någon gott, varken de som skriver - och absolut inte dig. Jag förstår att det är svårt att bara ignoerera så hemska saker. Men det bara tomma ord egentligen, från väldigt olyckliga människor. Kramar!!

caroline

Gud vad sjukt blir arg när jag läser att det finns såna människor gillar dom inte det du skriver kan dom väl bara gå därifrån, jag tycker du gör det som känns bäst för dig eftersom det är som du säger påhoppen blir inte mindre för det så tänk vad du själv tycker känns bäst då istället. Tycker du är stark som ändå står på dig jag skulle bli förkrossad om jag fick såna kommentarer som är så råa som du skrev, men kanske är det man får förvänta sig också om man har en större blogg vad vet jag..men kämpa på!:)

Josefine

Ush nej fy!

det där är sviniga människor som säger så. Din blogg är perfekt annars skulle jag inte läsa den. Dessutom är du perfekt linda och ska inte känna dig sämre än någon annan!Inte för att du gör det, men bara så du vet. Det är vad jag tycker som vilken som helst annan läsare också gör.Tre grundsaker till människor som kommenterar så.

1. Människan är avundsjuk på dig.

2. Människan har inget liv.

3. Människan är en person som är pure evilness och lever på att trycka ner och kränka andra genom att själv dra till sig "mer" energi och kunna trampa på andra för att själv stå "högst".Alla dessa anledningar är sanna.

Det är sådana människor som faktiskt kommenterar med avskyvärda kommentarer. Klart man tar åt sig, ingen kan inte ta åt sig av så hårda och vidriga kommentarer, det är faktiskt nät-mobbing. Men man kan vända det positivt genom att se det som att, dom slösar sin energi för dom vet innerst inne att du är på en mycket högre nivå än vad dom är och att dom antaligen är avundsjuka,önska dom var dig och hade ditt liv.End of story. True story.Linda , ignoerar och forsätt som den du precis är och som din blogg redan är! :). Du är perfekt för du är dig själv.

Ellinor

Nej, fyf*n. Blir ledsen av sånt där. Jag reagerade direkt på vilka sorts kommentarer du skriver att du har fått. Vidrigt, och det gör ont i hjärtat av att bara läsa att du har fått såna kommentarer.Jag förstår om det är svårt men tycker ändå du borde försöka att inte bry dig, för dom människorna är inte värda din uppmärksamhet överhuvudtaget.

Dock förstår jag inte hur man ens kan komma på tanken att skicka iväg en sån kommentar (till ingen nytta). Man blir inte en bättre människa av att trycka ner andra, snarare tvärtom.

Organics Botanics

Hej Linda! Självklart skall du inte besvara illasinnade avundsjuka kommentarer. Gumman! Du är värd att spendera din energi på dig själv, tänka på dig själv, njuta av livet & aldrig bli bitter och lam.

Tänk dig själv som en anka: Dom simmar, men blir dom blöta? Nej just det! Eller en svan, det är svårt att vara hermelin bland en massa bloggkattor, om du förstår vad jag menar.

Egentligen är avundsjuka ett sätt att "tycka om" en annan människa, men det är vridet och det är sjukt, det finns dessutom något på "psykologspråk" att, man ibland "projicerar" det vill säga speglar, den skiten man bär inom sitt hjärta, mot någon annan som är bättre.

Att du får en massa negativa kommentarer från avundsjuka människor och folk som inte kan eller vågar styra sin svartsjuka, det är deras egna skit som dom kastar på dig, men du är ju en svan eller hur?

Du kan ducka & aldrig bli någonsin blöt, eller ens tänka, eller bry dig om misserabla människor som mår dåligt själva & speglar sin bild av sig själva på dig. :).

Stå på dig, vart du än gör, stå på dig för du är en stark figur, du är framgångsrik & du bestämmer själv vad Du vill i DITT liv. Ingen annan skall eller kan komma och kommendera & bestämma hur din dag skall se ut om du skall vara ledsen eller glad!!!!

Var alltid glad och som Robyn säger: Your heart will never get bitter, if you remember how to play! Så spela med ditt hjärta & fundera på vad som gör dig lycklig, oroa dig aldrig. Oroa dig aldrig för dom som vill dig illa, dom är inte värda den "omtanken"...

Kram från en som vet hur det är & känns