T a c k ♥

Jag måste bara få tacka alla underbara människor som kommenterade mitt förra inlägg. Jag har läst varenda kommentar med en varm känsla i magen. Vad underbara ni är! Att skriva så peppande ord till en människa ni egentligen inte ens känner, visa omtanke och medmänsklighet.

Det brukar inte vara speciellt mycket kommentarer här i bloggen och därför känns det ofta så avlägset att det faktiskt är tusentals människor som läser om mig varenda dag. Det blir liksom bara en siffra på ett diagram. När ni sedan i text visar att ni faktiskt existerar så blir det så mycket mer verkligt. Och det uppskattar jag verkligen till tusen! Det vill jag att ni skall veta.. Tack igen!

17
gilraen

Fina du! Du är en underbart god människa. :)

Sandra

Du verkar vara en super gullig tjej som har samma intressen som mig! Bakning, inredning och kläder! Därför läser jag din blogg varje dag för du är en otrolig inspiration för mig:) tycker om när du lägger upp nya recept och tipsar om heminredning och kläder!! Kramar/ Sandra fr sthlm

isa

vacker du är! du är en fantastisk person och det märker man av att bara läsa i din blogg. så ödsla inte ens tankekraft åt de korkade människor som finns i världen! KRAM! <3

Hannah & Alexandra

Hej! Jätte fin blogg med fina bilder:)



LÄNKBYTE?? :)

viktoria

vad fin du är linda! :)

AnneliH

Tappa för allt i världen inte modet att vara just du!! Fortsätt som du gjort och strunta i de avundsjuka som inte förstår bättre när de trackar ned på andra människor, de är ju inte ett dugg bättre själva. Kram

Cissi

Du är bäst! Glöm aldrig det

Jennifer Filippou

Har alltid gillat dig och din blogg. Så naturligt och lättsamt. Sluta inte blogga Linda :)

Annster

Som jag alltid sagt. Bry dig inte om kommentarer som vill dig illa. Det är oftast bara osäkra människor och absolut inget som är personligt mot dig. Dom vet bara inte vad det ska göra av sin vrede, tyck synd om dom eller skratta bara :)

Blopparna - Emmy

Det är så fint vad ens läsare kan göra för en, som du säger inte ens känner en! Det är otroligt skönt att få bekräftelse på att större delen av dem är underbara, fina och inte alls hemska på något vis! Jag en en av dina läsare som stöttar dig, du är stark! Kram

Josse

Du är bra som du är!!! <3



Ush så hemska människor det finns, varför vill man kasta så många hemska ord på nån i överhuvudtaget?! Tror de elaka kommentarerna beror på avundsjuka! Ta inte åt dig!



"Girl you are amazing just the way you are" :)



Kramar!!!

Isabelle

Du är bäst!! Fortsätt med det du gör, för du är grym!

David

Mycket fin blogg, och bra inlägg! :)

Carin

Usch vad ledsen jag blir när man läser vad du får höra genom din blogg....varför lixom. Nä ucsh man slutar aldrig förvånas över hur mycket konstigt,dumt,elakt folk det finnstyvär. Skäms på er där ute. Sitt inte och läs sånt som ni stör er på då-enklare än så är det väl inte...Jag tycker din blogg är super-gillar speciellt frisyr videoinläggen!

Blondie

Jag hittade till din blogg strax efter att jag köpt min första chihuahua :) Han fyller fyra i Juli så något bra gör du för att få mig och så många andra att stanna kvar så länge :)

Rebecka Vigren - Fotoblogg

Tack för att du har en sån bra blogg! :)

Annie

Nä usch, ta inte åt dig av de elaka kommentarerna. Dessa anonyma "hatare" på nätet består ju av folk som är avundsjuka och inte mår bra. Jag läser ofta din blogg men kommenterar sällan. Jag tillhör nog dessutom inte dina vanliga läsare då jag är ganska mycket äldre än dig. Jag hamnade här för något år sedan då jag är intresserad av hår, sedan har jag fortsatt följa bloggen(trots att det inte är så mycket hårsnack numera) för att jag tycker att du verkar var så gullig och jordnära och jag vill helt enkelt följa dig och ditt liv. Så fortsätt blogga snälla du, och fortsätt ignorera hatarna! Stora kramar från mig!