Mina hår-favoriter!

Det finns otroligt mycket produkter som jag tycker om, som funkar bra och som jag köper både en och flera gånger. Men så finns det även de där små guldkornen som jag alltid går tillbaka till. Ni har undrat och bett om ett sådant här inlägg, så nu kommer det!
 
Sebastian Light Shampoo: Doftar otroligt gott och har en härlig gele-aktig konsistens. Men framförallt är det ett väldigt lätt shampoo, glansgivande men ändå lämnar det håret väldigt luftigt. Det älskar jag!
 
Sebastian Light Conditioner: Precis som shampoot är det väldigt lätt. Det är utredande utan att tynga ned, ger fin glans men lämnar håret luftigt.
 
Loreal Absolute Repair inpackning: En inpackning för torrt och skadat hår. Jag gör den varannan vecka ungefär, då mitt hår inte längre är så skadat som innan. Men jag är fortfarande väldigt svag för den här inpackningen. Den gjorde under för mitt hår när det var sönderblekt kan jag tala om.
 
Sebastian Trilliant: Ett fantastiskt värmeskydd. Dels ger det väldigt fin glans, utan att det på något sätt känns eller tynger ned håret. Sedan skyddar den ju såklart mot värme från fön och plattång, funkar i både blött och torrt hår och effekten sitter kvar tills du duschar. Du behöver alltså inte "bättra på" den dagen efter. Detta gör den väldigt dryg också.
 
Lanza Healing Strength Neem Plant Silk Serum: Ett serum som gör det mesta för ditt hår! Skyddar mot värme, ger fin glans, innehåller UV-skydd, kontrollerar frizz och halverar torktiden vid applicering i torrt hår. Funkar i både torrt och blött hår.
 
Schwarzkopf OSiS Session Extreme Hold Hairspray: En torr och väldigt hård spray. Perfekt i alla lägen och luktar gott också.
 
Har ni några favoriter? : )
28
Elina :)

Lanza Healing Strength Neem Plant Silk Serum använder jag och älskar det !

Svar: Jag med :) Grym produkt!
Linda Blom

Thres

Hej linda!

Undrar om du skulle kunna ge tips på något mirakel som jag kan lägga i håret för att det inte ska bli lockigt så fort jag går ut i minsta lilla fuktiga väder? Hela dagen kan nämligen förstöras pga detta.. Hah!

Kram

Svar: KMS Hair Stay Anti-Humidity Seal är en fuktresistent spray som du sprayar över en färdig frisyr :)
Linda Blom

Malin | Mamma - Träning - Mode

Lanza Silkesdroppar har jag och jag ääälskar det! Som du säger gör det susen för håret på många sätt och vis :)

Svar: Ja : ) Dom är riktigt bra!! :)
Linda Blom

E M E L I E

Gud vilken otroligt fin blogg du har, kram :)

Svar: Tack snälla! :)
Linda Blom

Malin

Lanzas serum är en favorit hos mig också! :)

Svar: Ja den är kanon! :)
Linda Blom

Jennifer

Finns Lanza healing strenght på Headspot? Varit nyfiken på detta förut men aldrig fått tummen ur att köpa :)

Svar: Aboslut :) Både i Duvanhuset och MittiCity :)
Linda Blom

Sofia

Hej Linda! Älskar din blogg :) följer dig även på instagram.
Undrar om du hade kunnat lägga ut priser och var man kan hitta dessa produkter?
Behöver lite mirakel för mitt eget hår som är väldigt torrt i sig själv!
Tack på förhand
Kram
Sofia

Svar: Det är bara att klicka på respektive produkt så kommer du till en webshop där dom finns att köpa samt priser :)
Linda Blom

jenny - more than a size

Loreal absolute repair inpackningen gjorde under för mitt hår också. Jag har blekt mitt hår i flera år & kvaliten på håret har blivit så mycket bättre sen jag började använda den här inpackningen & schampot. Tummen upp för Loreal repair;)

Svar: Kan bara hålla med :)
Linda Blom

Jess

Min favorit är inte en enskild produkt, men sedan jag började med balsammetoden för snart ett år sedan så är det min nya favorit! Kan inte tänka mig att tvätta håret med schampoo längre, möjligvis med undantag för ett sls-fritt schampo :)

Svar: Kul att du hittat en metod som fungerar för dig :)
Linda Blom

Anonym

Åh där kom ju inlägget.. :) Använder också lanza serum, älskar det!! :) Och just nu använder jag tigi schampo o balsam, de där rosa.. volume queen :)

Svar: Javisst : ) Här kom det! Kul att du också använder Lanza's serum :)
Linda Blom

Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!

Får testa trilliant nästa gång. Älskade KMS (den lila) sprayen innan de gjorde om den, men nu känns dte inte alls likadant :(

Fungerar den på jätte lockigt hår?

Svar: Trilliant är verkligen toppen, men den ger inte samma stadga som KMS:en gör. Den här är mer "lätt" och glansgivande :)
Linda Blom

Malin S

Jaa.. silkesdropparna är ju som mirakeldroppar ;)

Svar: Oh ja :)
Linda Blom

Ida

Vad kostar Lanzas serum hos dig på headspot? :)

Svar: 249:- :)
Linda Blom

Anna

Tänkte beställa den inpackningen och testa. Vet du om shampoot och balsamet i samma är bra?

Svar: Absolut! Dom är otroligt bra : ) Jag använde som sagt dom när mitt hår var som mest skadat. Nu är det inte alls lika skadat längre och jag använder produkter som passar ett sådant hår bättre : ) Risken finns annars att det blir alldeles för vårdat och därmed tungt. Men har du väldigt torrt och skadat hår? KÖR PÅ! Det är fantastiskt bra för den hårkvalitén :)
Linda Blom

Alexandra

Oavsett hur många olika schampoo och balsamsorter man testat så är, precis som du säger Sebastians de bästa.

Svar: Ja, dom är verkligen fantastiska :)
Linda Blom

i

Jag funderar på att börja andvända TIGI bed head (den röda, för mycket skadat hår) tycker du de är bra? :)

Svar: Den är super!! : ) Har använt den jag också : )
Linda Blom

Marielle

Jag har en fråga. Det är så att ibland efter duschen och när håret har torkat så känns det ofta fett i längderna. Jag är väldigt noga att skölja ur allt men ändå känns det äckligt.
Vad är felet?

PS: Kan du inte visa någon hår eller annan video? Har för mig att du har sagt några gånger att du ska fixa, men det kommer aldrig?

Svar: Vad använder du för produkter? För du kanske använder produkter som helst enkelt inte fungerar på dig? : )
Linda Blom

Andrea

Om jag har skadat hår, men idag klippt bort lite utav de fjun till toppar - hur ofta tycker du då att ska jag då använda Loreal Absolute Repair inpackningen?

Svar: Ialla fall 1 gång / vecka :) Gärna tillsammans med shampoo+balsam i samma märke. Förutsatt att du har väldigt skadat hår då :)
Linda Blom

Olivia

Hej! Jag har fastnat för loreal thermo repair. Använder alltid den i handdukstorkat hår. Har du testat den? Vad tycker du? :D

Olivia

Hej! Jag har fastnat för loreal thermo repair. Använder alltid den i handdukstorkat hår. Har du testat den? Vad tycker du? :D

Svar: Den är toppen! :) Otroligt bra för torrt och skadat hår. På mig däremot blir den aningens för tung, bara för att jag föredrar spray framför creme. Men som sagt, den är otroligt bra om man har skadat hår, behöver värmeskydd samt gillar creme-form : )
Linda Blom

Jenny ☂

Hej! Jag tänkte höra om du har något bra tips på Shampoo och Balsam och/eller andra hårprodukter för tjockt hår (mycket hår men fina hårstrån, om du förstår hur jag menar då). Tack för en superbra blogg! =)

Svar: Det beror på vad du vill ha ut av produkterna : ) Vill du ha volym, fyllighet, fukt, utslätande eller vill du mest att håret skall bli rent utan att påverka det något större? :)
Linda Blom

Jenny ☂

Hej igen! Eftersom mitt hår är så pass tjockt som det är så behöver jag ingen volym eller fyllighet utan mer fukt och glans i så fall.

Svar: Okej : ) Det finns egentligen två sorter jag skulle kunna rekomendera dig isf. Antlingen fuktgivande produkter eller utslätande produkter. Dessa finns i de flesta märkena.. Sebastian har en hydra-serie som är ofantligt bra. Matrix har både en fuktgivande och en utslätande serie, väldigt prisvärda produkter. Har du provat något märke som du fastnat för tidigare? : )
Linda Blom

Jenny ☂

Tack Linda för snabba svar!

Jag har provat en del märken men inget som jag fastnat för så, förutom Macadamia Natural Oil. Gillar deras Repair Masque och Healing Oil Treatment men Shampoot och Balsamet i den serien var inget som föll mig i smaken. Det här med märken och hitta något som man aldrig kan tänka sig att byta ut igen är verkligen inte lätt!!

Svar: Nej, det är ju inte det, därför är jag så glad att jag funnit Sebastian :D hihi. Min räddare <3. Tänk vad många gånger folk blivit förvirrade. "Guuuud vad gott du luktar, vad är det" "Sebastian" svarar jag och får en konstig blick tillbaka. Eller som jag sagt till fästmannen någon gång "Nu skall jag gå och duscha med Sebastian". Haha.
Nåväl! Prova deras hydra-serie : ) Otroligt bra. Sedan har matrix som sagt en sleek serie och en moisture-serie. Matrix biolage har även en hydra-serie och en smoothing-serie dom också, biolagen är matrix lite mer "naturliga" serie. Spana in dessa produkter. Otroligt bra priser för bra produkter : ) Bangerhead.se säljer alla : )
Linda Blom

Hen

Använder du både Sebastian Trilliant och Lanza serumet efter du tvättat håret eller ett åt gången?
Är Sebastian Trilliant bra utredande och mjukar upp håret om det känns torrt och trassligt efter duschen? Behöver något att lägga i håret som är värmeskydd men som också mjukar upp och gör så jag får ut trasslorna i håret.

Svar: Då skulle jag hellre göra som jag gör, använda Lanza när det är blött, just för att det reder ut och gör håret mjukare och glansigare. Sedan använder jag Trilliant i torrt hår när jag skall platta/locka. Även om Lanza's serum innehåller värmeskydd så känns det alltid bra att bättra på ytterligare, dessutom ger Trilliant en tyngdlös glans som jag gillar : )
Linda Blom

Lovisa

Jag gillar Sebastians volupt.
Schampo, balsam och volymspray! =)

(Kan hända att jag råkade skicka en tom kommentar, slant på tangenterna)

Svar: Ja volupt är också kanon! :) Sebastian ääääär sååååå braaaa : )
Linda Blom

anna

Hej!
Såg din blogg igår kväll. Jättebra verkligen! Skulle vilja rekommendera dig märket Silk Oil of Morocco som är en hårvårdsserie som innehåller Argan olja. Den passar alla hårtyper. Du hittar den på www.fiorihairextensions.se

Svar: Tack för tips : )
Linda Blom

Sofia

Hej,

Jättebra inlägg!! Tänkte prova Sebastians Volupt shampo, vad tycker du om balsamet? Ska jag köra på matchande balsam eller på deras "Light Conditioner" som du rekommenderade?

Och vad tycker du om shampon och balsam utformat för blonda så att det ska hålla längre? Använder du sånt?

vilma

hej linda!
jag har också loréals absolut repair inpackniing för skadat hår. på bruksanvisningen står det att den ska verka i 2 minuter.
kan man istället ha i den i 20 minuter? skulle det göra bättre resultat? skulle det vara farligt för hårstråt isåfall?
tacksam för svar :)