Glöggmys

Jag är så otroligt nöjd med vårt nya glögg-set från Sagaform och vi har redan provat att glögg-mysa med det ett par gånger. Är så glad att jag köpte 12 muggar också, för då kan det hänga med länge länge och även användas i större grupper. Om man ändå hade det där underbara huset också.. Hihi.
 
Såg föresten att Campadre har dom på kampanj idag igen med garanterad leverans innan jul. Perfekta julklappar till dig själv eller någon annan. Bara att bli medlem, gratis och shoppa bland alla kampanjer. Själv tänkte jag slå tassarna i Gripsholms julkollektion där inne idag.
21
Louisefoto

Så snygga :)

Nena: Foto - DIY - Livsstil

Gillar normalt inte när det blir för rött i det juliga men de här va supersöta :)

Sanna

De där ja köpte till mamma o pappa som tack för hjälpen på dopet:) Men är sååå sugen på o köpa dem själv...

Anna

Hej Linda. Du verkar som världens gulligaste tjej och jag är så glad för din och din fästmans skull.
Jag hade bara lite frågor som du kanske kan tänka dig svara på.
Jag har läst din blogg till och ifrån sedan du började och bara för något år sedan verkade du otroligt osäker och nära på fjortisaktig. Hur har du burit dig åt för att tillsist hitta den du är idag och vad berodde det på?
Hur ser din sambo på din totala förvandling från småkaxig 18-21årig fjortis till den söta lilla flicka/23åring du framstår som idag?
Hur kommer du stötta din dotter så hon inte blir smått bekräftelsetörstande och osäker så långt upp i den ålder du verkade vara?
Du framstod stundtals som småkaxig och pratade om bröstoperationer och liknande hit och dit, är din nu så söta framtoning mer en roll och finns kaxigheten kvar där utanför bloggen?
Du klär ju dig mest sockersött, hur känner du inför din gamla tatuering på sidan som är totalt missmatchad till den stil du har idag?

Ida

Älskar din nya header! Undrar bara vart du gjort kollaget, skulle själv vilja ha precis ett sånt till min blogg! :D

My

Anna.. vad är det för konstiga frågor??? :S

Matilda

De där är så fina! Tyvärr gillar jag inte glögg så det känns lite ovärt att lägga pengarna på det eftersom jag själv inte skulle använda dem :)

timbo

mycket hårda ord där lilla fröken Anna, taskigt ordförråd och helt tvetydig personlighet :) Men du verkar ju trots allt vilja väl i slutändan eller?

Jag tycker det är en härligt blogg, hoppas glöggen var alkoholfri^^
All lycka

ebba

Mogen kommentar Anna! frågar du för att du själv vill framstå som mer vuxen? kan inte folk bara sluta slänga skit och vara trevliga istället?

Linn

Nämen Anna, vad är det där för jäkla frågor? Har svårt att läsa din kommentar med en trevlig ton...

Linn

Nämen Anna, vad är det där för jäkla frågor? Har svårt att läsa din kommentar med en trevlig ton...

Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Så mysigt med glöggmys! Fick en hel plåt saffranskusar av min mormor igår. Ska nog värma ett par stycken och äta tillsammans med lite glögg ikväll.

Jeanette♥

Sött:)

Frida

Men Usch så illa berörd man blir av Annas ord!

Vilket otroligt fint glöggsett ni har, själv har jag bara några små muggar som gått i arv från min farmor så detta fina skulle inte alls sitta fel i skåpet hemma :)
Hoppas ni får en skön fredag!
Kram

Ella

De är så söta, älskar Glögg!!

Annika

Härliga bilder :)

Rebecka Vigren - Fotoblogg

Åh så fint set! Det vill man verkligen ha i sin lägenhet när man flyttar hemifrån... trots att jag inte dricker så mycket glögg!

Säger som övriga här ovan, har svårt att läsa Annas kommentar med trevlig ton, tråkigt att vissa personer ska komma med sån taskig attityd...

Karin O

Ser jättefint ut!

Trevlig lördag och 1:a december!:)

ida sofi

men vad fina! ser riktigt mysigt ut

Frida - blivande mamma i feb.

Såååå fina! :)

Victoria

Otroligt fina. Jag ska köpa nya till nästa år har jag tänkt då vi ska införskaffa oss lite nytt till huset :)