X-factor

X-factor har kommit till Sverige och jag sitter (läs: ligger utslagen i sängen) givetvis bänkad inför varje avsnitt. Kvällens program bjöd på riktigt duktiga killar och tjejer även idag. Första tjejen, Sara Nutti, stal verkligen mitt hjärta. Hoppas på att programmet kommer bjuda på många fler duktiga människor.
 
Ovan ser ni ett av mina favoritklipp från x-factor USA och vi skulle ju kunna hålla tummarna för att vi får se en sådan stjärna här i Sverige. Men jag tvivlar. Den unga, 13-åriga tjejen är unik och jag är helt hänförd av henne. Tänk vilka fantastiska barnstjärnor det finns där ute!! Det är ofattbart! 13 år? Helt galet..
 
Vad tycker ni om "våra" program hittills?
19
Rebecka Vigren - Fotoblogg

Haha, gick runt på jobbet och tänkte här om dan att X-factor inte har kommit till Sverige än och hur knepigt det ändå var, nu visar det sig att det precis har haft premiär, skoj :)

Sofia

Vilken liten stjärna! Tack för att du la ut den här videon Linda!

Sabina Engman

Gaah. Gåshud, tårar och leende haha. Har du sett denna med Jillian Jensen?

http://www.youtube.com/watch?v=BmUL72dIbTA

Svar: Jadu! Det klippet har jag också sett! Helt fantastiskt : )
Linda Blom

Ina den Fina

personligen är jag så less på den typen av program så jag spyr... kram från Ystad

Linnea

Jag har tittat på de avsnitt som gått i USA och det är mycket bättre (såklart). Dels pga juryn, men också hur de filmar deltagarna innan de går upp på scenen. Det svenska har varit lamt hittills då de skickat vidare personer som inte ens varit bra? Men helt klart värt att se vidare på!

Svar: Jag vet, har blivit lite irriterad stundvis.. Dom skickar vidare clowner utan direkta talanger, men skippar människor som är riktigt riktigt duktiga. Märkligt!!
Linda Blom

Ebba

Jag älskar X Factor och kollar varenda avsnitt! :)

Cherie | Börja Spring

Man fick ju gåshud när man hörde henne sjunga :D

Svar: Men visst får man det!! :D
Linda Blom

Jenda

Men herregud! Det här var det sjukaste! Hon är så j*vla duktig! Jag sitter med tårar i ögonen, för såna talanger ser man inte varje dag! Jag är helt... Tagen. Wow! X-factor USA är sååå mycket bättre är den svenska! Jag tycker den svenska är fjantig - jag förmår mig inte att kolla på det. Men Carly Rose Sonenclar är min nya idol! Helt underbar! W-o-w!

Ska lägga upp videon på min blogg också så så många som möjligt får upp ögonen för henne!

Svar: Jag kan bara hålla med dig i allt du skriver : ) hihi
Linda Blom

Frida

Man blir helt tagen av hennes röst ju. När alla reste sig upp i publiken så föll man ju en glädjetår för henne :) Fick gåshud! Så duktig för att bara vara 13 år. Hoppas vi har såna i sverige.

Svar: Eller huuur!!
Linda Blom

Mammi

Ännu ett av dessa fantastiska underbarn, vilken tjej. Jag rös över hela kroppen. Och sedan mitt hjärta så vet du ju vad jag gjorde förutom att jag rös. Gissar att du känner din mammi allt för väl <3<3<3

Svar: Jag förstår att du snörvlade lite, mammsen ; ) Som vanligt! Haha.Håller med dig, hon är fantastisk : )
Linda Blom

Alexandra

Jag har inte kollat så mycket på svenska X-factor men av dom få jag sett så verkar det ändå finnas några guldkorn :)

Och angående klippet så kan jag inte säga något att än att hon var grym!

anna

oh va duktig hon är! (:

Johanna

Hej! Sökte på L'Oréal Absolut Repair och hittade på så vis in på din blogg. som jag för övrigt inte kan sluta läsa nu!! Jag har en fråga till dig, vad är skillnaden mellan L'Oréal Absolut Repair och L'Oréal Intense Repair? Jag har långt,torrt,slitet och ganska glanslöst hår. Så vilken av dom tror du passar bäst till mig? Hoppas du vill svara på min fråga :D Mvh Johanna

Svar: Jag brukar beskriva skillnaden såhär:Absolute repair: För torrt och väldigt SKADAT hår.
Intense repair: För torrt hår

KUL att du gillar min blogg : ) Kram
Linda Blom

Johanna

Snälla Linda. Skulle du kunna ta bort en kommentar som jag har skrivit under detta inlägget: http://lindablom.se/2009/september/dagens-fraga-mandag.html
Jag är "kommenterare" nr 31 och skriver om att min blogg då handlade om tågluff och min vistelse i USA. Jag vill nuförtiden inte att någon ska hitta till min blogg, men det är väldigt enkelt att googla fram den genom att man kan hitta min blogg-adress på detta kommentarsfältet. Det skulle vara supersnällt om du kunde ordna det. Då skulle jag slippa att ha det lösenordsskyddat.
Tack på förhand! Kram, Johanna

Svar: Det är tyvärr ett olidligt projekt för mig att leta bland tiotusentals (minst) kommentarer de senaste 3 åren : (
Linda Blom

C

Hej Linda!
Vill först säga att jag älskar din blogg, du verkar vara en sån himla klok och snäll tjej men ändå skinn på näsan.
Jag funderar på att flytta till Karlstad, men försöker få en känsla av hur staden är först. Kan inte du skriva lite om karlstad, typ ge tips eller något? Är det en mysig stad, trevligt folk osv osv... U get the point :)

C

Hej :)
Vill först börja med att säga att jag älskar din blogg! Du verkar vara en sån himla snäll och klok tjej, men ändå ha skinn på näsan :)
Jag funderar på att flytta till Karlstad men vill få en känsla först hur staden verkar, kan inte du skriva lite om Karlstad?
Kanske ge något tips eller sådär... Är det en mysig stad, bra shopping osv osv, u get the point :)
Ha det fint!

Svar: Tack söta du! Åh! Det är så svårt att beskriva sin stad tycker jag.. Men jag älskar Karlstad. Tycker det är lagom stort, fint, då vi har mycket vatten. Utbudet i butikerna är kanske inte överdrivet stort, men vi har ändå det mesta.. Kan känna att jag saknar bl.a Zara.. Men det finns en hel del guldkorn. Utelivet helt okej, möjligheten till familjedagar och liknande finns det också fina platser för. Det är lagom liksom : )
Linda Blom

Malin

Vilken tjej! Hon kommer nog bli stor i framtiden! :)

Ella

Hej, gillar verkligen din blogg. Det skulle verkligen vara jättekul om du kunde gå in på min blogg och slänga in en liten kommentar eller kanske ställa lite frågor ? :) Kram!

Hanna

Tycker att z factor är bättre i USA är bättre än sverige för det finns så många bra röster där! :)