Pomp de Lux-party

Igår var det dags för Janni's Pomp de Lux-party. Jag har spanat in flera av deras kollektioner på nätet tidigare, men då jag inte haft egna barn, eller dom går ned till baby-storlekar har det inte blivit av att jag köpt något tidigare. Inte som presenter heller av någon anledning.. Det var otroligt roligt att få se denna kollektion i verkligheten, härliga och fantastiskt vackra plagg. Och trots att deras märke börjar i storlek 80, så fick det bli ett köp inför nästa sommar (eller när hon nu kommer kunna ha den, beror ju på hur hon växer), en klänning i färgen rose.
 
Selma var så snäll och satt och sov i sin bilstol genom hela partyt så hennes mamma fick spana på kläder och äta i lugn och ro. Jag plockade upp henne för mat när det började närma sig sitt slut och alla lade sina beställningar. Lilly fick träffa lillan för första gången och var så snäll och hjälpte till att stoppa om Selma när vi skulle åka hem. En väldigt mysig eftermiddag / kväll :)
19
Johanna

Jag brukar inte skriva så mycket på din blogg..men jag har nyss haft pompdelux party hemma hos mig..och mina två tjejer 9 och 6 år gamla älskar dessa kläder. Har beställt kläder till sommaren då vi ska på bröllop! Ha en bra dag!

Mysan - Väntar Knodd

Ser super mysigt ut!
Tänk om de fanns sånt mysigt i min byhåla! =)

Emma | Mamma till Kira

Hade ett POMPdeLux-party förra söndagen. Fanns så galet mycket fint. Kira fick en hel del därifrån, hade kunnat shoppa minst det dubbla till. Men där sa sambon stopp, haha!

Emmi

Hej Linda! Har kikat på din blogg till och från i flera år nu men mer regelbundet sedan du kom ut med att ni väntade barn, sånt är himla mysigt att läsa om tycker jag, hihi :)
Kommer du att skriva en förlossningsberättelse?

byangelican.blogg.se

Hon är ju så söt!

elin

Härligt!

zobeideh

Riktigt härliga bilder =)

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Vad fin klänning och vad mysigt att gå på sånt party!:)

Sanna Andersson

va mysigt det ser ut =)

Anna_aka_Schlierie

Dom var fina.. men antar att tösen kommer ha storlek 80 när det är vinter och dom såg inte så varma ut ^^

Svar: Man kan ha en långärmad body under :)
Linda Blom

Malin S

Alldeles för mycket fint!! ;)

Ebba Molin

Åh så mysigt!

Fatma

underbara bilder!

Erina - mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Det ser ut som ni haft en trevlig kväll :)

Josefine

Kan inte låta bli att skriva att du verkar vara så genuint genom gullig, kan man skriva så? haha, jag tror att du förstår vad jag menar iaf! Och grattis till den lilla prinsessan Selma! Hon är super söt! Lycka till med livet och allt vad det innebär, här har du då en trogen läsare som gillar dina fina bilder och din sköna inställning till livet!

- Malin

Helt ljuvlig lien klänning du fick köpt till Selma..
Stort grattis, visst är de helt underbart?
Kram till er!

Anonym

Hej fina Linda! Använder du fortfarande bare minerals foundation? Är du nöjd med den? Är ute efter en naturlig täckning och så är ju innehållet snällt för min känsliga hy :)

Annster

Vad roligt :)

Linda

Visst är det Anna-Malin :) Henne följer jag på IG :)
PdL har verkligen söta kläder.

Ha en fin dag!
Linda