Tre generationer på vift

Bilder från instagram @LindaBlom
 
Och så tog jag och Selma en tur till Bergvik med mormor. Hon sov nästan hela tiden, men blev plötsligt hungrig precis innan vi var klara, så amning och blöjbyte innan hemfärd fick det bli. Oj vad vi har shoppat till lillan idag, jag och hennes mormor. Så mycket fint!! Jag tittar verkligen inte åt min egen avdelning längre, det är inte alls lika kul. Jag handlar mest det som är behövligt liksom. Nätshopping är mycket smidigare, gå i butikerna och dra i kläder till mig.. Njaae.. Mycket roligare på barnavdelningen : )
 
Nu ligger lillsnosan och sover i sin säng och jag skall greja lite här hemma, kanske fotografera nytillskotten i Selmas garderob? Det är för övrigt SÅ varmt i lägenheten nu när solen ligger på. Solen föresten! Skulle det inte regna idag? Karlstad har bjudit på helt fantastiskt väder och det tackar vi varmt för. Mera mera! Våren du är välkommen : )
19
Ellie

va mysigt! Alltid roligare att handla till barnen än till sig själv :)

Frida

Följer både din blogg och dig på instagram. Tycker det är så häftigt att se, ni känns så självklara i era roller som föräldrar , du och Jimmy, även innan eran lilla fina dotter kom. Tror ni är och kommer vara fantastiska föräldrar åt henne. Jag brukar inte kommentera utseende på folk, men herregud va du är vacker, de lyser verkligen om dig. Visst var du det även innan din lilla flicka kom, men det är helt annorlunda nu.

Svar: Men jisses!! Nu börjar jag nästan gråta! Fy attan vilken fin och värmande kommentar! Tack!!!
Linda Blom

elin

Vilka söta bilder :)

Anonym

Kan inte du visa hur det ser ut i Selmas rum/garderob ? :)

Signe

Så gulligt barn! :)

Fanny-Mamma till Theodor!

Jag känner igen mig! :) Från att jag blev gravid och nu ett år senare så hamnar jag alltid på barnavdelningen och när jag kommer hem är det bara kläder till Lilleman som packas upp. Men i dag kom jag faktiskt hem med kläder även till mig själv, hihi.

Svar: Hihi! Helt rätt att unna dig lite själv också! Men inte alls lika kul ;)
Linda Blom

Frida

De är så roligt att komma in på din blogg och läsa dina inlägg med all den glädje du sprider och se de fina bilderna på eran underbart söta dotter! Och så de strålar om dig, du vackra kvinna :)
Ni är verkligen som gjorda att vara föräldrar!

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Efter två år så börjar jag känna mycket starkare intresse för kläder till mig igen:) Det är ganska skönt ändå efter två år att intresset har återkommit hehe:) Stor kram till er!

Malin S

Typ hundra gånger roligare att köpa barnkläder :) Och ja, visst har det varit helt underbart väder idag? Love it!!!

Chelsea

Va gullig bäbis!!
Kolla gärna in min blogg, skriver om chelsea, vinnarna 2012.

marycaroline.blogg.se

Så roligt att se mer av dig och tösen :)

Jen Fotografi

Ni är så himla fina! :)

Sara Björk

Numera kan man bara inte undvika barnavdelningen =)

Christina

Jaa jag vill gärna se vad som åkte med hem åt lillan, jag har själv inga barn men jag längtar så oerhört mycket efter den tiden, så nu får jag nöja mig med att frossa i tokmysiga gravid och bebisbloggar och självklart har du favoritbloggen!!
Kramar från skåne

Msz

Åhh där ser man verkligen hur liiiiten hon är, så söt! :)

Mysan - väntar på knodden

Åååh ser så mysigt ut.. Nu längtar jag bara mer efter min knodd..
Och din förlossnings berättelse om du tänker skriva någon.

/ Mysan

Junitjej

Kan tänka mig att det är roligare att handla till Selma än till dig själv.

Denise - Mamma till Noah!

Nej som du säger gå o kolla kläder till sig själv är inte alls lika roligt =) Man går hellre på barnavd o shoppar loss=)

Emma

När jag nu har läst igenom några inlägg, är det precis som du va jag för ett år sedan. Jag var så inne i bebis bubblan med min son, helt u n d e r b à r T! Hela jag ler och blir varm i hjärtat, av att läsa det du skriver, minne. För mig:-) du lever verkligen här och nu med din bebis ( precis som det ska vara). Jag läser många andra bloggar och får faktiskt ont i magen av vad det första dom fokuserar på efter bebisen är född, är att få tillbaka sin kropp !? Jag blir helt ställd och ledsen av sånt. Träna om fler va som du...lite mer här och nu<3 stort grattis.