M å n d a g

Hej vänner!
Idag är tapeten beställd, så förhoppningsvis dyker den upp på torsdag och vi kan få upp den på väggen under helgen. Skall bli så roligt och skönt när allting är på plats och vi kan börja inreda där inne också. Ja.. Men de få grejer som får plats alltså. Men bara golvet där inne gör känslan tusen gånger bättre än innan.
 
Så himla trist med människor som skall påpeka hur vi lägger golvet, varför, eller vilken ordning vi gör alla steg i bara. Det är vår lägenhet och våra önskemål m.m. Inte en enda sak kan jag publicera här i bloggen, utan att det skall tyckas och tänkar om hur, vad eller varför vi gör saker. Utmattande!
 
Något som däremot inte har varit utmattande är min underbara måndag. Åh vilken härlig dag jag och Selma har haft idag, så fylld av energi och varma om kinderna av frisk luft. Publicerar bilder under kvällen.
 
27
Anonym

fint kort :)

Mathilda

Åh vilka söta bilder!

Anonym

Hej.
Jag förstår inte varför det är vissa som ska kommentera och göra saker för att såra och vara elak. Varför läser man då din blogg? Jag tycker du har en jättebra blogg. Förstår att du inte vill skriva så mycket privat när det finns såna människor. Hade gärna hört ännu mer om dig/er och Selma då min tös bara är 6 dagar yngre. Så kul att prata/läsa/höra med andra som har barn i samma ålder!

Jag tycker ni valt en fint golv och jag bryr mig inte ett dugg hur ni lägger det!

Kör hårt!

Kram

Amanda

Det var väl bara en kommentar som ifrågasatte? Min kommentar är i alla fall positiv. Jag tror att eran dotters rum kommer att bli så mysigt!! Visa gärna andra bilder på hur erat hem ser ut så vi inredningsintresserade kanske kan snappa upp nya ideér!!

Svar: Fast nu menar jag ju inte bara i bloggen, utan vid sidan av samt instagram också. Bloggen visar ju inte hela min värld : )
Linda Blom

Cherie | Börja Spring

Härliga bilder på er!

Skoj att få inreda och spännande att få se tapetvalet sen :)

Sofia

Selma är ju som en liten docka - så söt!

Gott nytt år till er! =)

Svar: Tack! :) gott nytt år!
Linda Blom

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh va fina ni är !

Svar: Tack!!
Linda Blom

Anonym

Åh, bilden till vänster 😍 Så fin!
Sen.. Jag förstår du blir utmattad, det är inte bara att sopa av sig av de kommentarerna du får dagligen.
Jag tänker så här: De är avundsjuka, missunnsamma & säkert olyckliga människor som ska pika, konstatera, påpeka, sprida negativ energi..
Dom är avundsjuka på eran drivkraft, för er lilla Selma, för ditt företag, för eran drivkraft att göra såååå mycket själv, som dom själva säkert lejer bort, för ert första fantastiska år som super fina föräldrar till ett allra första barn.
De är så tråkigt och jag blir så ledsen för er skull.
Ni är värd all lycka & framgång, ni gör ett fantastiskt jobb med allt som jag skrivit ovan & jag myser ner mig i dina texter & uppskattar din blogg :)

Jag önskar er ett riktigt Gott Nytt År!
Kram

Svar: Tack för din fina och peppande kommentar <3
Linda Blom

Malin

Jag vill inte vara anonym, missade skriva mitt namn iden lååånga texten.. :)

Sanja

Men snälla. En enda kommentar och du bryter ihop?

Svar: Det är inte bara en kommentar, min blogg är inte hela mitt liv, jag har en instagram, jag plockar bort kommentarer härifrån samt att jag har ett privatliv UTANFÖR sociala medier också. Men det tycks glömmas bort : ) Överdrivet att säga att jag "bryter ihop" för att jag nämner att jag blir utmattad i ett inlägg ;)
Linda Blom

Elin

Hej . Jag måste bara säga Gud så söt Selma är skrattar alltid och tycker din blogg är så rolig och läsa :) kram Elin

Svar: Tack :)
Linda Blom

Annica H

Nu har inte jag läst igenom dina kommentarer från föregående inlägg. Men reagerar på : det skall tyckas och tänkas om hur, vad eller varför vi gör saker.
Ja, men varför vill du blogga? Vad är det som gör att du vill skriva och ta bilder och visa?
Jag är absolut inte bitter och jag har följt din blogg ett bra tag nu, men jag känner en stor skillnad på din blogg nu och 2år tillbaka, din inställning i bloggen tycker jag känns negativ oftare nu. Det klagas en hel del på dina läsare och kommentarer. Jag FÖRSTÅR att det känns fruktansvärt när någon skriver av dina ord eller använder dina bilder. Men förstår du mig också när jag menar på att inställningen från din sida till mig som läsare blir väldigt negativ?
Jag hoppas du förstår och jag önskar verkligen dig och dina fina familj ett Gott Nytt År! :D

Svar: Det där är så märkligt dock :) för många uppfattar mig som "omänskligt positiv". Att jag aldrig skriver något negativt och harr jag därmed skulle vara falsk. Medan andra uppfattar mig som en bitter person. Så har det alltid varit, även för två år sedan. När det kommer till varför jag bloggar, så är det såklart ett sätt för mg att uttrycka mig. Få ge utlopp för min kreativitet. För att kunna gå tillbaka och minnas. Ja det är många anledningar. Givetvis även kontakten med er läsare, men som jag skrev som svar till en annan kommentar här, så är det stor skillnad när jag ber om råd, eller bara delar med mig. Jag får liksom så otroligt mycket råd OM ALLT från såå mycket olika håll och vi måste få göra på vårt sätt utan att folk påpekar det också :) även om jag bloggar.
Linda Blom

An

Kommenterar man o ger råd eller tips så ska det ju inte tas som något negativt

Svar: Självklart inte! Men vi får så otroligt mycket tips och råd, från såå många håll gällande alla våra val, tankar och beslut. Det blir lite mycket då :) privat, instagram och bloggmässigt. Vi måste få göra på vårt sätt :) det är en helt annan grej om vi ber om råd! :)
Linda Blom

Paula

Äntligen fick vi se lite av dig också! Lika fint som alltid! :-)

Svar: Men tack!! : )
Linda Blom

Sabina

Snark. Vad en del orkar hålla på. Huvudsaken är väl att saker o ting blir gjorda å att alla mår bra, vilken ordning å hur spelar väl ingen jävla roll.

Svar: Tumme upp på den! : )
Linda Blom

Julia

Ååh vad tröttsamt med alla som måste påpeka hur ni ska göra och inte göra...

Men måste bara säga att ni är såååå underbart söta du och selma! ♥ och vilken söt min lilla selmis har där på första bilden! ;) sköt om er!!!

Svar: Ja, det är ju det : ) Tusen tack!! :D Älskar när hon flinar sådär stort <3
Linda Blom

A

Du behöver inte be om råd, du kommer ändå få råd, kommentarer , förslag. Sen hur du tar emot dom är
En sak. Kändisars bilder vimlar ute på nätet, dom
Har inte bett om kommentarer eller råd, Men ändå tycker 1000 olika 1000 olika saker om just någon kändis val av klänning eller respektive. Har man valt att vara offentlig så får man räkna med kommentarer trots att man inte bett om dom.

Rebecka

Åh men va stor hon har blivit, sötaste Selma!! Fina ni <3

Lillgarden

Underbara kort!

Min kära far sa alltid till oss som små:
Har du inget snällt att säga så var tyst!
Det känns som att fler i världen borde tänka så!

Gott nytt år på er!

Isabelle Verdien

Åh så söt Selma e! Hennes ögon är så underbara :) Hon liknar en prinsessa <3

Bella

åhh hon har en exakt likadan klänning som min lilla prinsessa och min lilla är bara 1 månad och ska ha sin klänning idag på självaste nyårsafton gott nytt år på dig !!! och ett gott slut

Kaka - SIMSING.BLOGG.SE

Dom där ögonen alltså! :')))

Milla

Oj. Hoppas inte det var min kommentar du syftade på. Det var verkligen inte meningen att trampa på några ömma tår eller så! :-( jag bara undrade. Vi (ok, mest min karl) håller på att renovera ett hus just nu och jag trodde man "skulle" sätta lister och foder sist, att det var lättast på nåt vis och undrade bara varför ni gör tvärtom. Det kanske är ännu bättre? Jag är ingen snickare/målare så jag vet inte. Förlåt om du tog illa upp! Gott nytt år!

Sara Björk

Gu så fina ni är!

Nikita

Alltså selmas ögon är så BEDÅRANDE !! wow !

Å va fint de blev med tapeten i hennes rum !

Victoria

Förstår verkligen inte varför folk ska lägga näsan i blöt. Antagligen har de inget eget liv de kan glädjas åt eller så är de bara allmänt bittra. Om ni nu skulle göra något fel så lär ni er ju. Jag tycker ni har gjort otroligt fint & Selma kommer/har fått ett otroligt fint rum som ni hennes föräldrar gjort fint & det kan ni vara stolta över :)

Victoria

Förstår verkligen inte varför folk ska lägga näsan i blöt. Antagligen har de inget eget liv de kan glädjas åt eller så är de bara allmänt bittra. Om ni nu skulle göra något fel så lär ni er ju. Jag tycker ni har gjort otroligt fint & Selma kommer/har fått ett otroligt fint rum som ni hennes föräldrar gjort fint & det kan ni vara stolta över :)