Syskonfotografering

I helgen fotade jag dom här små busungarna, Melker & Tuva. Men på bild hamnade även familjens ena (men äldsta) vove Chabo. Så härliga barn och fantastiskt snäll och tillgiven hund. Och när man får höra orden "Bilderna är så fina att tårarna kom", ja då blir man alldeles sådär varm om både kinder och hjärta. Och lättad såklart! För oj vad nervös jag är när jag skall leverera bilder jag själv tagit..
 
 
15
Elin

Du är verkligen super duktig på att fotografera :)

Ebba

Guuud så fina bilder!!
Den sista var ju för söt, det ser ut som hunden ler!!

michaela- mamma till tre 💗

åh. jag kan verkligen förstå att det ger en viss prestationsångest när man ska leverera för någon annans skull. men gud, det kände du helt i onödan! de här bilderna var ju helt fantastiska och jag önskar att det var mina barn du hade fotat sådär fint. otroligt bra jobbat linda!

Anonym

Vilka fina och härliga fotografier! Tummen Upp :D

Anonym

Sjukt mysiga bilder! Har också en Tollare!

Josephine Foto

Superhärliga!

Tezz

Helt orelaterad fråga till inlägget men jag undrar varför ni valde att byta bort babyskyddet nu? Har selma varit nöjd i det och om inte, är hon mer nöjd nu?
Är lite nyfiken då vi älskar vårt just för funktionen att sätta det i vagnchassit och behöver inte byta då vår tjej inte är så lång och väger bara 7,3 MEN hon gillar inte att åka bil och vi tänker att hon kanske blir mer nöjd mer sittande..
Med vänlig hälsning,
Tezz

Svar: Vi har inte bytt ännu : ) Förhoppningsvis kommer stolen under veckan. Selma väger inte heller 8kg ännu och är bara 65cm, men vi använder inte babyskyddet på samma sätt som när hon var mindre längre. Hon har suttit sedan 5 månader och då sitter hon i kundvagn m.m. när vi handlar. Hon sover sällan som hon gjorde när hon var mindre och babyskyddet sitter liksom mest i bilen som en fast bilstol, därför väljer vi att byta till en där hon kommer ha mer plats iom overall och sådär nu : )
Linda Blom

Bullermamman

Ramlade av en slump in på din blogg, och den var ju hur go som helst! :) Här blir jag kvar! Hoppas allt är med med dig & lilla familjen. Kram kram /Elina "Bullermamman"

Svar: Vad roligt att höra! : ) Du är välkommen!
Linda Blom

Cornelia - Stil & Ungmamma-blogg

Åh vilka söta ungar, och hund :-)

Kram!

Karin

Stort tack för dina fina kommentarer Linda<3

Nina Bergquist

Å va fina bilder!

Sandra

Underbara bilden och hunden är verkligen bedårande!

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Vilka fina bilder! Älskar bilderna där hunden är med ❤

Felicia

Gud vilka fina bilder . Det skulle vara roligt att se vilken kamera och lins/linser som du använder när du tar bilderna. Att man tex får se kamerna m.m och sen en bild under som du har tagit med den =)

Jessica Jatala

Vad fint! Ser ut som att hunden ler 😂😂