T o r s d a g

Bilder från i tisdags, vecka 34+0 (35)
 
Hej vänner!
Hej och hå.. Nu har jag det sådär intensivt igen. Jobbade hela dagen till sen natt igår, sov ca. 4-5 timmar, sedan var det upp tidigt för att jobba vid 7, följt av att sedan åka ned och börja jobba i butiken strax innan 10. Här jobbar jag till 16, för att sedan hem och jobba ett par timmar till : ) Ibland är det lite bökigt att få ihop jobb med eget företag, samtidigt som det är otroligt roligt. Men det är inte länge till.. Imorgon är mars här och det betyder min sista jobb-månad på Headspot. I april kommer lillhjärtat och då påbörjar jag förhoppningsvis det absolut bästa heltidsjobbet man kan tänka sig.. Tillsammans med en gnutta Formeli även då såklart. Det är ganska ofattbart att jag skall gå hemma med en liten bebis. Vår bebis! Jag hoppas så att allting kommer gå bra : )
 
Jag hoppas även att denna dagen går fort, för i eftermiddag skall vi äta älsklingens korvstroganoff och jag är SÅ sugen redan nu, haha. Det är en favorit här hos mig det.. Sedan är det ju dagen innan fredag också. Som ni vet är fredagar min favvo-dag nu för tiden, om man bortser från att jag alltid jobbar kväll då.
 
Nåväl, en dag i taget : )
Hej torsdag!
14
Erina - Mamma till pseudotvillingarna WILMER & WILMA

hihi jag levde på KORVSTROGANOFF när jag var gravid. Det är ingen jätte favorit vanligtvis, men under båda mina graviditeter har jag ätit det MINST 3 gånger i veckan :D Dock var ju inte killen lika glad i att det serverades så ofta så till slut fick jag sitta själv med min talrik med korvstroganoff medans han fick annan mat :)

Svar: Haha, det är ingen craving här utan något jag tycker mycket om alltid och har gjort sedan jag var liten :D Men idag är jag lite extra sugen! Det är ju så gott!! Har faktiskt inte fått någon craving eller craving-attack alls faktiskt.. Grönare bananer är lite extra gott dock :D
Linda Blom

My

Kan du inte lägga ut recept på stroganoffen sen? :)

Svar: Han improviserar bara :)
Linda Blom

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Tänk snart är det verkligen dags för er att träffa er lilla tjej. Fantastiskt det ni har framför er!:) Kram

Svar: Det känns helt galet faktiskt : )
Linda Blom

missluong

åh så mysig!

Svar: :D
Linda Blom

Ann (preggofit)

Ja visst känns det ofattbart att man ska vara hemma med bebis inom en (nästan, för min del) överskådlig framtid!!? Lycka!
Klart att allt kommer gå bra!
Kram på dig & smaklig måltid!

Svar: Jag längtar!! : )
Linda Blom

Nikolina

Förstår inte hur du orkar . Jag sov middag tre timmar varje dag när jag var gravid :P
www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

Svar: Hihi, jag är van att hålla igång, så det känns liksom som att jag inte har något val : )
Linda Blom

Josephinewestling - Mamma till Vira - syskon på väg

ha en toppen bra dag Linda..
och gud va gott med korvstroganoff!!

Svar: Tusen tack och desamma till dig : )OM det är gott!! :D hihi
Linda Blom

michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

hoppas du har en bra dag mitt i allt jobbande. du kämpar på så bra! tänk snart går du på lååångledigt. bästa ledigheten i världen! :)

Svar: Jajjemen : ) Det är en fin dag, har en liten paus här nu i rejäl omorganisering i butiken, hihi. Längtar verkligen tills jag får "gå hem" och framförallt efter lillskrutt. Samtidigt känns det lite vemodigt : )
Linda Blom

Mii

Jättefin blogg Linda!
Lust med ett bloglovinbyte?
Kram

Denise - mamma till lilla N!

Så fina bilder! De verkligen strålar om dig:)

Marie

Det är mer än ett heltidsjobb att vara hemma med bebis ;Dålig lön och jour dygnet runt ;). Helt klart underbart att mysa på,hitta på grejjer och se sin älskling utvecklas osv. men också tugnt,ensamt,trist och jobbigt emellanåt!

Svar: Jag ser fram emot det : ) Är så väl medveten om att det inte alltid kommer vara enkelt och en dans på rosor, men jag är SÅ redo : )
Linda Blom

Sara Björk

Så himla fin! =)

s p i n d e l t j e j e n (mammaliv, resor, fotografering och sånt där)

Härligt och skön outfit tycker jag :D
Svettiga hälsningar från morsa och bebis i Thailand :)

Annica

Vad vacker du är!