T o r s d a g

Hej vänner!
Torsdagen är här och därmed även snart helgen, jag längtar!! Jobbade sent, sent, sent igår och sov väldigt gott inatt, men det känns i kroppen att gårdagen var intensiv. Foglossningen var relativt lugn igår, men tusen gånger värre idag. Jag märker tydlig skillnad när jag har möjlighet till mer vila, även om dom tillfällena är otroligt få. Hur som helst, upp tidigt idag och fortsätta jobba hemma, för att sedan bege mig mot Headspot där jag befinner mig nu. Slutar 19 ikväll.
 
Igår var jag och Becca en sväng till Barnens Hus som hade babykväll mellan 19-21. Vi gick hem tomhänta, antingen var alla bra erbjudanden slut när vi kom, eller så var det helt enkelt inte så bra som det lät enligt reklamen. Mysigt att komma iväg och få lite paus i jobbandet ialla fall. Det är så sjukt, för det skiljer verkligen bara EN dag mellan när vår lilla tjej är beräknad och deras lilla, även det en dotter, är beräknad. Vi den 9:e och hon den 10:e april.
 
Senaste två dagarna har lilla hjärtat varit helt galen i magen. Jag tror att hon ligger med huvudet ned och sparkar mig högt upp. Det är liksom små utbuktnader under revbenen som är enormt tydliga och starka. Igår blev jag t.o.m. öm efter att hon bokat så, haha. Så himla häftigt!!
17
BelleBoo

Gud va roligt att ni är beräknade så samtidigt! Måste vara jättehäftigt att ha någon att gå igenom allt med :).

ebba

helt underbart när de sparkar :) min lilla trycker med något (rumpa eller fötter) upp mot revbenen så de är helt ömma, men finns ändå inget jag tycker är mysigare än att känna den röra sig :D

Anna

Oh mysigt att hon håller igång så:)

captivatedminds.blogg.se

Ja, verkligen himla häftigt!!

Vilma

Hoppas hon föds den 10:nde, då fyller hon år samma dag som jag! :D

Emma

fian bilder! underbar blogg!

Emma

fina bilder! underbar blogg!

Elina

Hej snygging! :D

Kolla gärna in min blogg, släng in en kommentar eller bara hjälp mig att uppnå min dröm genom att få en större blogg!

Kram! :)

Sandra

Kul att ni är beräknade så när varandra:-) Jag och min allra bästa vän är beräknade med ca 3,5 månad emellan så det är också lite kul, dessutom första barnet för oss båda:-)

Är det inte dags för en frågestund snart förresten?:-)

Monica-Gravid med nr 1

Man tröttnar ju aldrig på dessa underbara sparkar och bökande ♡ Nog för att det gör ont ibland men det får det vara värt. Jag kommer garanterat sakna det där när bebis är ute!

michaela- med syskon i magen ♥

så himla roligt att du och din vän kommer ha helt jämngamla bebisar. mycket mys kan jag tro :)

Cissi

Hej!
Vilken fin blogg du har!
Jag tänkte tipsa om att jag har två tävlingar just nu på min blogg! En där du kan vinna ett valfritt plagg från SNOOZY och en där du kan vinna ett fint startpaket med blöjor från finska MannaMaa.

Om du vill får du jättegärna skriva ett inlägg på din blogg och länka till oss, det vore jätterart av dig!

Ha en skön kväll!
Vh Cissi

elin

Du är så fin!

Mikaela

O vad jag saknar di där små sparkarna. Även om det är mysigt när det ligger två små brevid än i sängen och sparkar omkring om än lite trångt ibland ;)

ebba

har just nu helgens blogg uppe på bloggen , va gärna med i den :)

Mommis

Mommis going .....................

Josefine

Åh! Alltid tyckt att du är så vacker!

Svar: Men :') TACK!
Linda Blom