29 juli 2012 - 29 juli 2013

Idag är det ett år sedan jag tog det där testet på bilden ovan. Ett plus som skulle förändra vårt liv för alltid! Så efterlängtat, så önskat och så känslosamt när det visade sig den där morgonen. Där satt jag på golvet i badrummet och skrattade och grät om vartannat. Vilken magi att sedan på eftermiddagen få berätta för den blivande pappan.
 
Och i följande 9 månader skulle magen växa sig större och större vecka för vecka. Omöjligt att greppa att där inne låg vårt barn. Vår bebis. Vår dotter! Du hickade, du sparkade, du bökade och knödde. Men inte kunde vi  föreställa oss vad som komma skulle. Och det med besked! En förlossning på 1 timme och 40 minuter...
 
... Och ut kom du! Det vackraste våra ögon någonsin skådat och du tog våra hjärtan med storm. Alltid skall vi skydda dig, alltid skall vi sträva efter att göra det bästa för dig. Från den dagen, 29 juli 2012, prioriterade vi dig högst!
33
Elaine

Så underbart :) Dina bilder är alltid så fina!

Charlotte

Underbart! :) åh vad jag längtar själv!

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så underbart! :)

Linda Cathrine Liljemalm

Oj vad tiden har gått fort, och vad mycket som egentligen hänt för er det senaste året. Ni har fått det finaste man kan få :)

Josephine Foto

Så fint!

michaela- mamma till tre 💗

åh. tänk att det gått ett år. att ni varit föräldr till er lilla böna ett år. minns det som igår när jag satt på bussen på väg till jobbet med min stora mage och läste ditt inlägg om att ni skulle bli tre. så glad för er skull ♥

Carina

Visst är det fantastiskt!! Precis så känner jag med med vår son. Dock gjorde jag mitt test den 27augusi på min och min sambos förlovningsdag!

Vad får du alla rekvisita idéer från? Du får till det så himla bra!

Tack för en bra blogg!

mariekarolina

Tänk vad otroligt det är att två personer kan skapa ett litet liv <3 Och att man kan älska en liten människa så mycket! Barn är verkligen livets gåva <3 <3

Linnea

Underbart<3

Gammelmommis

Hej skruttfamiljen, nu blir jag så berörd igen. Du skriver så fint. Det sägs ju att barnbarnen är livets efterrätt, då måste ju Selma vara världens största gräddklick på världens goaste barnbarn kramizar gammelmommis

Emmet

Grattis !! Så härligt att få följa er resa. Jag läSer bloggen varje dag. JAg och sambon är nu där ni var förra året, dvs i bebisfabriken . Vi längtar så !!! Vi har försökt i 3 månader och det är kanske en kort tid men för oss en oändlighet . Vi gick igenom ett tidigt missfall för några veckor sedan och hoppas nu på att vår tur är snart .

Peter Daggert

Vilka vackra bilder!

Longevity - en blogg om hälsa

Jättefint inlägg, det är ju precis så här det känns. Härligt så det gör ont i hjärtat!

JUNITJEJ

Så fina bilder! En sådan dag måste du väl alltid minnas.

JosefineG

åh vilken lycka!! :D

http://josefineg.com

Denise - Mamma till Noah!

Gud så fint skrivet! O jag kan verkligen känna igen varje liten grej! Att få ett barn är fantastiskt o helt obeskrivligt! :)

Cajsa Lindahl

snygg blogg! :D

allt bra?

min syster är gravid också.:) hon är i 7e månaden. :)

AW - Fotograf

Gud så fort tiden har gått, har följt dig sen långt innan du plussade, men kommer ihåg den dagen faktiskt :) Så kul att följa dig varje dag och se hur lillan växer upp :)

Simone Hallberg

Gud va mysiga bilder!
Längtar massa till det är min tur :)

/tjejen som blev utsatt för mordförsök, sexuella övergrepp, misshandel och en flod andra saker under min uppväxt. Som idag står stadigt på egna ben!

Jenny - mammaliv i Nashville

Åh så fint! Jag minns den där känslan så väl. Sådan fullkomlig lycka blandat med någon slags rädsla. Fantastiskt! Hoppas & önskar att få uppleva den igen!

alexandra

hur lång tid tog det innan ni fick ett plus?

Anna-nu ska vi flytta !

Ja tänk vad som kan hända på ett år:) Kram

Camilla ♥ 130510

Jösses så fort ett år går :)
Snart ett år sedan vi oxå plussade :)
Superkul att var det att följa din gravditet och lika kul nu :)

Agnes

så fina bilder! :)

becky

coolt! 1 år sedan :D

Ebba Molin

Åh vilket underbart inlägg... Att veta att det finns en liten unge som växer i magen måste vara en fantastisk känsla<3

Sandra

Men åhhh <3 Vilken fin tillbakablick <3

Hanna Karlsson

Vilket fint inlägg!

Sandra

Linda, fantastiska bilder som vanligt. Du har säkert fått frågan flera gånger tidigare, hur har du lärt dig fota så bra?

Svar: Hihi, jag provar mig fram och exprimenterat :) är helt självlärd :)
Linda Blom

ettorditaget

Så fint! Har denna spännande resa framför mig. Vet inte riktigt vad jag väntar, men jag gör det med glädje.

Sanna Andersson

gud jag ryser bara av tanken på hur fantastiskt det måste kännas att få det plus:et på stickan.
Hoppas av hela mitt hjärta att jag oxå får uppleva det någongång...

Miranda Ståhl

söt bebis ni har fått! Och vad fina foton du har i bloggen :) lycka till med allt!

Svar: Tusen tack :)
Linda Blom

Tösen

Grattis till din underbart fina dotter! Jag längtar till och hoppas att jag också någon dag får se det där +:et en dag! Hur länge tog det för er att bli gravida?Har nyligen blivit bekant med din blogg, så vet inte om du skrivit det någonstans.. och är överlag en novis gällande bloggläsande och bloggandet! Lycka till i fortsätnningen! :)