En torsdag hos Malin

Ginza var nyfiken på Selma.
 
En grå dag blev till en fantastiskt fin och solig istället. Jag och Selma hälsade på mamma/mormor på jobbet och sedan for vi hem till Malin runt lunch där det bjöds på gooood mat i solen medan Selma sov. 
 
Hon varit helt fantastiskt rolig idag. Ja, det är hon såklart varje dag, men det har pratats och flinats mer än någonsin. Jag blir så varm i hjärtat att skulle vilja skratta och gråta av glädje samtidigt. Älskade dotter!
 
Nu sitter vi i soffan och väntar på att pappsen och hundarna skall komma hem från Storfors. Där är dom och har blivit, vad jag gissar på, lika bortskämda som mig och S ❤
 
16
Stina

Lilla Selmisen vad SÖT du är <3 Visst är det spännande att se vad ögonfärgen utvecklas till? Vad tror ni att det blir? Cornelis får nog blågröna precis som mor sin, men man vet ju aldrig =)

Svar: Underbara du!! Jaa, jag var ju, med tanke på Jimmys mörkbruna ögon, helt säker på att Selma skulle få bruna. Men dom blir blåare och blåare, hihi <3
Linda Blom

Simone Hallberg

Det är så jädrans roligt att se din kärlek du ger selma, att det finns sådant också. Och inte bara hat från sina föräldrar, du är så duktig!
Finaste bebisen!

Svar: <3
Linda Blom

Nathalie

Underbara färger på bilderna!

Amanda

Åh vad söt eran Selma är. Sista bilden var ju underbar! Tiden går ju otroligt snabbt, hon börjar bli stor nu :)
Kram!

Annster

Så fina bilder :)

Hanna Karlsson

vilken härlig dag ni haft. Gilla verkligen bilden på Selma och Ginza. :-)

Angelica

Söta bilder :) Vad är Ginza för ras?

Svar: Hon är en blandis mellan chihuahua och ngt mer :)
Linda Blom

Gammelmommis

Gammelmommis'es underbaraste lilla skruttunge. Alltså världens goaste. Kramar i massor till din lilla familj från gammelmommis.

Mie

Så jäkla söt hon är! Ni som snart ska ha dop för lilla Selma, vad står det på hennes önskelista? :) Ska på dop för en liten tjej om några veckor och har inte den blekaste vad man ger på dop idag så tips vore toppen! :)

Svar: Jag kan ju vara partisk och tipsa om mina tavlor från Formeli. Perfekt doppresent :)
Linda Blom

Tilde

Gud, kan inte få nog att kolla på bilder på Selma. Hon är så vacker och lik mamma;) Växt har hon också gjort:) Vad ska ni göra på midsommar? Kram!

Lovisa

Jag har suttit nu en stund och tittat på Formeli.se. Så himla fina tavlor! Jobbar du helt själv med företaget? Så otroligt bra jobb du lägger ner i alla fall, tavlorna är superfina, hihi.

Nu ska jag fortsätta titta lite till, kramar!

Svar: Jajamensan :) jobbar helt själv och har gjort allt själv också :) kul att du gillar sidan ❤
Linda Blom

Rebecka

Jag håller med Simone här ovan, ni verkar vara fantastiska föräldrar båda två ♥ Kärleken till er lilla Selma speglar verkligen av sig i alla bilder och alla fina ord här på bloggen! Ni har verkligen världens vackraste bebis, näst efter min såklart ;)

Rebecka

Jag glömde ju säga... visst är det underbart när de börjar upptäcka rösten och testa nya tonlägen? :D Min Tuva-Li började också att testa rösten för någon vecka sen, och nu skrikpratar hon för fullt. Det låter helkul och man blir alldeles varm i hjärtat ♥

Ereeka

Men åh sötnosen!
Ha en underbar middommar! :)

Liza S.

Underbara bilder Linda!! Som alltid!
Trevlig Midsommar!

Sanna

Vad är det för ras på hennes vackra hund som är på bild ?

Svar: Blandis chihuahua och något mer. Undrar om det är pomerian :)
Linda Blom