L å n g f r e d a g

Hej vänner!
Långfredagen är här och därmed börjar påskhelgen. Jag vaknade likt en väckarklocka 07:00 även denna dag, precis som jag gjort resten av veckan. Låg och drog mig till 8-halv 9 tillsammans med resten av den tungt sovande familjen. Grejar och plockar lite här hemma idag, men jädrar vilket tryck nedåt jag känner då och då. Har ju haft så till och från sedan ett par veckor tillbaka och tycker nog att det blir mer när jag håller igång. Det gör inte ont på det viset, men det är lite obehagligt ändå. Stödstrumporna åkte föresten på imorse innan jag steg upp och än så länge känns det väldigt skönt faktiskt. Hoppas jag kommer känna att jag verkligen får ut något av det. Igår kväll hade jag värk i vaderna, så J fick massera dom lite.
 
Idag då? Vad kommer långfredagen att bjuda på? Förhoppningsvis en fotografering och sedan iväg till Storfors för en natt hos svärisarna. Men jag försöker att hålla saker lite öppet nu, beroende på hur jag känner mig. Så trist om man lovat sig själv eller någon annan något och det liksom inte funkar för att jag har ont eller så. Den där känslan som man läser och hör om föresten, att gravida känner sig väldigt mättade på just graviditeten i slutet har jag dock inte känt ännu. Även om jag har lite ont i "musbenet" (haha) och andra krämpor som kommer och går, så har jag faktiskt inte känt den där mättnaden riktigt. Men det kommer nog, särskillt om det blir som jag tror, att vi får gå över tiden. Men jag kommer verkligen sakna magen och det här med graviditet sedan och jag är så glad att jag ändå har fått må såpass bra som jag har gjort och verkligen kunnat njuta. Även om det känns helt surrealistiskt och overkligt att det skall komma en bebis till oss. Och längtan, framförallt hos J är otroligt stor nu, han börjar bli otålig och vill att hon skall komma nu. Jag längtar också som en tok såklart, men känner mig väldigt lugn ändå. Funderingarna är dock många.. Vem är hon och när har hon tänkt komma? : )
34
Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Vackra du! Åh!! Fick en kommentar härom dagen igen om att vi är så lika och att hon ofta tar fel på oss, hihi, vilken komplimang <3

Jag börjar bli såå sliten av allt det onda, men försöker att njuta fullt ut för jag VET ju hur man saknar graviditeten och magen sen när den väl är borta, allt går ju så fort och det är så makalöst häftigt att få uppleva detta!

Glad påsk vännen :D

KRAM

Camilla ♥ Gravid

Vem vet, hon kanske kommer på Påskafton :)

Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Ja de är en spännande tid du har framför dig =)

Jenny

Jag kände aldrig mig trött på det hellre men det beror nog på hur man mått under de andra 39 v :) Själv gick jag över 11 dagar och de sista 4 dagar kändes varje dag som en vecka. Kroppen va mättad på hormoner delux! Kanske du får en påskbebis! Rejält påskägg ;)

Sara Björk

Varje gång jag kikar in på din blogg, så tänker jag att snart är hon där hos er :) Härligt! Ha en ljuvlig påsk nu!

Ee

Hej! Ville bara säga grattis och lycka till har följt dig sedan start och går nu in flera gånger om dagen för att se om det startat. Tycker det är jätte spännande och grattis en en gång! Du kommer att bli en fantastisk mamma och jag kan inte låta bli att tro att hon kommer vilken dag som helst nu!

ellie

glad påsk!

Elina

Lust att göra ett bloglovin-byte? :)
Ha en bra påsk!

Sandra

Jag kände likadant som du och var inte alls less eller otålig mot slutet även om man såklart längtade efter lillen. Jag hade även ställt in mig på att gå över tiden så de första tre dagarna efter BF var inte heller några problem. Men sen... Jag gick över 14 dagar och de sista tio var de läääängsta i mitt liv! Och så alla frågor från omgivningen på det såklart. Men nu när han är här saknar jag graviditeten igen och längtar till nästa gång det (förhoppningsvis) är dags!

Hannah

Har en liten bloppis, kika gärna in och se om det finns något du är intresserad utav! :) Finns kläder, smycken, elektronik m.m.! :)

http://hannahsaljer.blogg.se/

/Hannah

Malin -Änglamamma

Förstår att ni längtar! Ja, vem är hon där inne?! :)

fashiontoofashion

http://fashiontoofashion.blogg.se/

är en blogg för tjejer och killar som älskar fashion som har stil eller som behöver nya tips på frisyrer eller smink!
Jag har precis börjat blogga och hoppas på att du kommer fortsätta att följa min blogg och att du kommer kommentera massa med frågor för det gillar jag!

www.fashiontoofashion.blogg.se

Luucy

Jag har tänkt på en sak... Jag är lite nojig över det här att ens mage ska bli helt lös och slapp efter en graviditet nu när jag har tränat upp den helt haha. Är det något du har tänkt på? Har du planerat någon speciell träning eller så efter förlossningen? kram :D

Ebba

Jag kände mig inte heller mättad, tyckte det var mysigt, men samtidigt hade jag inte velat vara så stor och tung för alltid :) och jag är glad att hon kom i v 39+1 så jag slapp den värsta väntan!

Emma - mamma till Linnea

Åh var glad att du sluppit mättnadskänslan och att du slipper den. Var sjukt trött på att vara gravid redan i vecka 38 och gick över 13 dagar med dottern. De sista dagarna var jag så less att jag seriöst inte trodde att det skulle komma någon bebis. Men hon kom :P

Annster

Förstår att längtan måste vara stor :)

Angelica

Vilken skillnad man ser på ditt ansikte, syns verkligen att du är gravid :) Vill bara peppa också om det där med att allt du köpt "har varit onödigt" det är det inte alls, om inte annat har du gjort allt du kunnat för att underlätta/slippa oroa dej sen när lillan är där, du har allt där att pröva med och det du tror själv kan komma till hjälp :) hehe skulle faktiskt ha velat haft en såndär kom-ihåg-mackapär, för ammningshjärna det finns vill jag lova ! Tror den kommer vara jätte bra :P Lycka till när det är dags.

Hanna Watson - nygift i Kanada

Hej Linda. Har nog aldrig kommenterat här innan men nyligen lagt till dig som favoriter, ser fram emot att följa dig mer och se när lilla bebisen kommer. Blir väldigt inspirerad till att skaffa barn när jag läser här, men jag tror jag väntar lite ;) är nygift.

Kram,
Hanna Watson

Nina

Hej!

Du är så fin linda :D

Just nu kan man på min blogg tävla om bland annat ett detox-kit från Baltex att fräsha upp kroppen med nu till våren! Jag har också en tävling där man kan vinna ett par beautysticks. Det finns stora vinstchanser, så var gärna med och tävla: http://ninakaufmann.se/category/pagaende.html :)

Kram & glad påsk! /Nina

Sandra

Vackra du ! <3
Gud så spännande det är nu ! Hoppas ni har en underbar påsk ! <3

marycaroline.blogg.se

Hoppar in för att önska dig en Glad Påsk! :)

"Musbenet", haha :P :D

Anonym

Skulle bli glad ifall du kunde tipsa om min blogg. Den är till för tejer och killar som har frågor om vad som helst. En speciell fråga, en privat fråga. Och det kan handla om vad som helst. Många ungdomar har massor med frågor i huvudet som dem vill ha svar på, men vågar inte fråga.

Så min blogg är till för alla som har en fråga eller kanske bara vill prata om något speciellt.

Tack i förhand!

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Hoppas hon väljer att komma ut snart :) min tittade ut på skärtorsdagen två veckor för tidigt vi som bara hade en dag emellan. kram!

Elise

GUD vad fin blogg!!

Amanda

Vad heter typsnittet på rubriken. Sjukt fin blogg btw :)
Kram!

Marie

Inget inlägg idag, har hon kommit??? :)

Msz

Jag var jätte slut och trött i kroppen redan vid vecka 33 så du har gjort det himla bra Linda! Önskar er en fin påskhelg :)

2-barns-mamman

Glad påsk på er!
Härligt pirrigt såhär i slutet eller hur!
Apropå stödstrumpor; jag är beroende! http://askmolnochrosaludd.blogg.se/2013/march/antligen-lite-shopping.html

Thelifewelivenow

Hejsan!
Kan du snälla titta in på våran blogg och lämnar en kommentar.
Vi ska fixa bloggen snarast möjligt och då kommer de även upp en massa videoinlägg, sångvideor och såklart en frågestund! :)

Madicken

Hallå inget blogginlägg? Har bebisen kommit? :D

Rami

Sverige har fått en ny festportal! Spana in sajten där festerna aldrig kommer ta slut! :D

http://www.whiteparty.se/
Peace!

Anonym

Hej! följ mitt roliga äventyr i New York. Antagligen den bästa killbloggen du läst. Skriver på mitt eget sätt och många gillar det :D http://erikinewyork.blogg.se/

Sophie - tvåbarns mamman

Åh super fin blogg du har.. Glad påsk på dig :)

Tina

Snygg blogg, kolla gärna in min! :)