En helg att minnas ♥

Glimtar från helgen genom min instagram (@LindaBlom)
 
Hej vänner!
Det har varit en så händelserik helg att jag inte hunnit med bloggen. Det har ärligt talat gått snabbare än det någonsin gjort och jag känner mig så varm när jag tänker tillbaka på just den här, tacksam och glad.
 
I veckan fick jag hem en kort på posten, formad som en rosa blöja. Det var en inbjudan till min alldeles egna babyshower som alltså ägde rum igår. Det var så fint ordnat och jag hade ett par väldigt mysiga och skojiga timmar tillsammans med några av mina absolut närmaste vänner. Emma ställde upp som fotograf och har dokumenterat den, men jag har inte fått några bilder ännu, så både jag och ni får hålla till godo lite. Men givetvis kommer det att dyka upp lite bilder här under veckan.
 
Idag var det dags för en efterlängtad och sedan länge planerad fotografering. Emma var åter tillbaka bakom kameran, Denise ställde upp med både location och smink och jag fick min höggravida mage dokumenterad på flera olika sätt. D likaså. Jag och Emma hade tänkt ta den här fotograferingen för över en månad sedan egentligen, men det fick bli i övergången mot vecka 38 och det känns helt rätt såhär efteråt. Jag är ju minst sagt höggravid och även om ben, fötter, armar, fingrar m.m. är vätskefyllda, så har jag höga förväntningar på bilderna.
 
Den här resan börjar lida mot sitt slut och snart öppnas en ny värld för oss. Jag känner mig så tacksam att jag fått uppleva det här med att bära ett barn, vårt barn och att jag varit flitig med att dokumentera det. Jag har några idéer kvar som jag hoppas vi kan hinna med innan lilla älskade kommer till oss. Men nu är längtan minst sagt stor ♥
19
Monica-Gravid med nr 1

Du verkar ha haft en underbar helg :) Så kul med babyshower och fotografering! Hoppas vi får se resultatet på bloggen sen? Ja, nu är snart denna resan slut och en ny början. Spännande är det minst sagt. Vi har bf imorgon och längtan är stor här också ♡

Malin

Hej Linda! Du som fotar endel. Fotar du i raw? Hur gör du när du framkallar kort? Redigerar du alla då? Eller framkallar du jpeg? Hoppas du kan svara! :)

Svar: Hej : ) Jajjamen, fotar i RAW och redigerar alla bilder jag använder. Framkallar sällan kort eftersom att jag själv har en rejäl fotoskrivare hemma. Men de gånger jag framkallar använder jag de klara och redigerade bilderna som är sparade i jpeg.
Linda Blom

Maria

Kolla in mina auktioner på Tradera, allting startar på 1 kr. Skor och kläder som aldrig använts från Nelly, H&M, Zara, Sixtyseven, Jeffrey Campbell MQ…. Kolla in! Gör fynd! =)

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2862150

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2862150

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2862150

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2862150

Rebecca

Verkar ha varit en mysig helg, vad är det för spännande i cellofan paketen?

Svar: Två underbara blöjtårtor!! : ) Fantastiskt fina och perfekta att ge bort på babyshowers : )
Linda Blom

Mammadrömmar

Men va?!
Jag känner mig helt bakom. Redan v 38??? Men hur fort gick inte det dÅ?!
Då kan ju bebisen komma när som helst egentligen?! :D

Svar: Hihi, jajamensan! På tisdag går vi in i vecka 38 och det betyder att hon kan komma precis när som helst! Helt otroligt :D Så förväntansfull!
Linda Blom

Malin -Änglamamma

Låter som du haft en underbar helg! :)
Ja, man är verkligen tacksam över att få bära ett barn! En underbar tid! <3

Annster

Låter som en underbar helg :)

Kajsa

Hej! Fin blogg du har. Vill du följa min blogg på blogkeen så följer jag din=)

Charlotte

Blir så lycklig av att läsa dina inlägg :)

Emma Karlsson

Och jag är glad att vi fått följa med på din resa, här i bloggen!
Vilka fina bilder på dig och magen! Du är så, så fin gravid och med tanke på alla superkreativa gravid-bilder du har klurat fram kan jag knappast föreställa mig alla de bilder du kommer att ta på er lilla tjej!

Tänk att snart är hon här!

Hanna - Mode, smycken och min vardag

Vilken härlig helg du haft!

Linda

Hihi jag va helt säker på att du åkt in till bb i helgen eftersom det varit så tyst på bloggen ;)

Msz

Du verkar ha haft en underbar helg Linda :) Blir glad av att läsa dina inlägg och jätte fina bilder på din fina mage :)

Rebecca Rehn

Kommer du att blogga även efter att er skatt kommit ut? Förstår att det självklart inte kommer att bli på samma sätt som nu, men lägger du av helt eller fortsätter du lite smått? :)

Svar: Jag kommer självklart fortsätta att blogga, på vilket sätt vet jag inte : ) Men fortsätta kommer jag. Bloggen är ett stort intresse för mig, något jag brinner för och som jag gör för att kunna minnas. Men det är även ett jobb och något jag har en inkomst på sedan ett par år tillbaka : )
Linda Blom

Sara

Hur räknar du dina veckor och varför räknar du en vecka över? Jag har bf den 2april och är i vecka 37 nu. Går in i vecka 38 på onsdag!

Svar: Jag räknar mina veckor som man "skall" göra? : ) Jag är idag i vecka 36+5 alltså 36 fulla veckor och 5 dagar = inne i vecka 37. Du går alltså in i vecka 38+ på onsdag och är därmed inne i vecka 39.
Linda Blom

Camilla ♥ Gravid

Så kul med en babyshower :D Verkar varit en underbar helg :D

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Verkar verkligen varit en underbar helg! Och du är så himla fin!!! JÄMT!

Magda

Hej! Är det bara jag som inte kan se och följa dig på instagram? Jag hittar dig, men kan inte se dina bilder :(

Svar: Man måste ju klicka "follow" så jag kan acceptera det : ) hehe
Linda Blom

Magda

Jag kommer aldrig så långt utan det står "Sorry, failed to load this page.Please try reload.

Also there are some possibility you are seeing this message.

You are trying to see wrong URL.
The user does not exist.
The user deleted his/her profile.
Sorry for your inconvenience."

Svar: Då vet jag tyvärr inte : (
Linda Blom