Klänning med fastsydd body

Igår kom kläderna jag beställde från Babyshop och bodyn med kjol från Name it var sååå bedårande och så otroligt mjuk och fin i kvalitén att jag var tvungen att beställa två till, en ny färg och en i större storlek, eftersom att rabattkoden går ut inatt (VIPSE ger 25%). Selma har fortfarande 50-56 på sina kläder, men snart säger det väl ännu mer PANG och hon behöver större, lika bra att köra favoriter i fler storlekar då, hihi.
 
Dessa kommer bli så otroligt bra i sommar och bara att slänga på ett par tights när det börjar bli kyligare. Som idag exempelvis. Älskade lilla vän, mamma skulle kunna handla ihjäl sig till dig. Det är såååå roligt!
11
meh.blo.gg

Lilla sötisen :-)

Hanna Karlsson

Vilken gullig klänning!

Julia och Hazal- Skoliosbloggen

Hon är så söt din lilla tjej!

Sara

Kan du kolla in min blogg

llryttarna

Det skulle vara väldigt roligt att höra din åsikt om detta inlägg om självförtroende. är det nån som håller med i det vi skriver?:)

http://llryttarna.horseworld.se/2013/05/31/sjalvfortroende/#comments

Evelina

Jättefin, men jag hade kanske satt in pengarna på ett sparkonto i stället. Barnen växer ju så fort i alla fall :-)

Svar: Haha, jodå! Vi sätter också in pengar och sparar åt henne, men hon lär ju ha kläder på sig i sommar också även om hon "växer fort" så varför inte köpa fler av det som funkar så bra?
Linda Blom

Evelina, nybliven 2 barnsmamma

Men hur goa är inte de låren?! Jösses!! :) Lilla söta charmiga flicka!! :)

Karin O

Åh så söt:)

marycaroline.blogg.se

2-i-1-plagg är kanon :)

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Hon ser ju ut som en liten prinsessa :)

Amanda

Hej Linda!
Är relativt ny läsare, och upptäckte när jag googlade "brio smile" att ni införskaffade en sådan till Selma! Är lite nyfiken på vad du tycker om vagnen nu när ni haft den ett tag, vi ska ha vårt första barn i början av september och jag har börjat kika runt på barnvagnar och brio smile är en jag fastnat för! Kan du inte skriva en liten recension om den? :)
Kram!