Smurfarna

Selma och vi tackar hennes underbara mormor och morfar för detta babygym
 
Vi har känt ett större och större behov av ett babygym det senaste. Delvis för att Selma nästan sedan start har varit väldigt mycket för att lyfta huvudet. Hon är väldigt vaken och mycket för att titta sig omkring. Jag nämde detta för min mamma i veckan och sade att vi måste köpa ett babygym till Selma. "Eller så gör mormor och morfar det" svarade hon. Hon har mest generösa mor och far-föräldrar jag varit med om. Vi är så tacksamma!
 
Men så kom det till det här med att välja ett gym då.. Jag hade kunnat gå på någonting som passar inredningen här hemma, eftersom att det kommer att stå i vardagsrummet. Men ärligt talat, hur roligt är ett babygym i  pasteller för en bebis? Det fick bli det ovan i klara färger och med figurer som pappa J gillar. Smurfarna! Utvecklat för både rygg och magläge och det skall bli spännande att se vad Selma tycker om det.
 
Kommer från Babyshop och fram till imorgon gäller rabattkoden "LINDA" som ger 10% rabatt.
17
Therese

Det babygymmet har jag med tittat på och vill ha det till min son, men sambon tycker det var dyrt :(

Svar: 629:- med rabattkoden :)
Linda Blom

Cajsa

Åh detta skulle vi ju haft. Så fint. Får bli till nästa Bebbe hihi

Thess

Vi köpte ett som är mer åt pastell-färger för jag personligen hatar alla dessa skrik-färger :P ännu värre med grönt som tyvärr är på 90% av alla gym. Läste även att alla dessa sängmobiler med mycket färg gör att barnen sover dåligt? Undra om det kanske ligger något i det? :) jag har ingen erfarenhet av det iof. Någon som har? Tillbaka till babygym.. Erat var Jättefint fast det är grönt hihi :)

Stina

Åh, superfint!! Jag tänkte likadant som du med inrednings-matchningen, vad fasen.. Det är ju faktiskt till för våra bebbar och klart att det måste vara mer spännande med lite färg att titta på :-D Jag älskar smurfarna! Eller någon slags hatkärlek känner jag nog, han den där Gargamel är ju lite läskig minns jag att jag tyckte som liten och känslan fick jag tillbaka när Mayia häromdagen satt och kollade på samma gamla avsnitt som jag själv gjorde, haha.. Nostalgi..

marycaroline.blogg.se

Vilken superfin :) Mycket roligare än de flesta :)

Frida

Åh, vilket fint, det skulle vi haft till vår lille istället för det vi har som han inte alls gillar. Tror faktiskt han skulle gilla detta bättre...

michaela ♥

finaste gymmet jag sett..underbart! tror selmis kommer gilla dom fina färgerna med..rött brukar ju va poppis :)

elinberholt@hotmail.com

Vad gulligt! :)

Hanna Karlsson

Vad fint det ser ut!

Anna_aka_Schlierie

Vår dotter tyckte inte alls om babygym när vi testade på bebisträffen. Gud vilket skrik. Dock har vi inte testat efter det tillfället. Men snart är la hon för stor för sånt ändå?
Dottern sitter så nöjd i babygymmet och ev. mattan, så tror inte att babygym behövs alls hos oss! :)

Jennie Wettergren

Nu har jag delat med mig av mina åsikter om skolan på min blogg.Kolla gärna in och se vad jag tycker , och dela gärna med dig av dina åsikter inom det ämnet.

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll ! :)

Carro

Jaa håller helt med. Gymnet är ju flr bebbens skull o inte för att de ska matcha i inredningen! Bebbens behov först!!:)

Mathilda

Fin blogg du har :)
Vad ska du göra idag?

Annster

Så fin :)

Annie

Superbra val tycker jag! Vi köpte ett pastelligt fint som passade in i inredningen och vad tyckte bebis om det, trååkigt! Fick byta ut de små bondgårdsdjuren mot andra färgglada små djur och då tyckte han det va mycket roligare. Till nästa bebis blir det ett nytt gym!

Emelie

Riktigt sött babygym. Kanske blir något att köpa till kommande bebis! :) färgglatt och kul med smurfarna!

Becky

hihi vilket gulligt!!! :)

Svar: Det tyckte vi också :D Även om det finns dovare och kanske stilmässigt finare, så är Selma och hennes behov viktigast :D Färgglatt fick det bli!!
Linda Blom