T.G.I.F

Denna gråa slutet-av-november-dag sitter jag och kikar tillbaka på en desto varmare och grönare dag. Jag fylls av en sådan varm känsla i magen när jag tänker tillbaka på Selmas dopdag och ser bilderna som Linda-Pauline tog. Den blev verkligen så otroligt härlig och fin.. Jag förberedde alla tackkort och fick iväg några få, men när jag sedan insåg att jag lyckats med ett tryckfel så måste jag göra om dom. Det må vara väldigt sent, men bättre det än aldrig, inte sant? Två fina människor fick sig ett extra stort tack i form av ett varsitt paket fyllda med gåvor förra veckan. Linda-Pauline som fotograferade och min tremänning som sjöng.
 
Selma sover förmiddagsluren nu, hur lång den blir får vi se. Sömn har inte varit något vi fått speciellt mycket hon och jag det senaste, varken dag eller natt. Men jag märker en enorm utveckling på henne varje dag, så jag antar att det händer mycket med henne nu. Och barn i 8-månadersåldern kan drömma ganska intensivt och otäckt och det märks ibland att hon i sömnen riktigt vrålar. Hon somnar oftast om då, men i övrigt blir det ändå ett antal uppvak och då ganska utdragna sådana. Älskade lilla barn vad du växer.
 
Idag är det fredag igen. Ack du härliga fredag.. Denna lite speciell då det blir fästmannens första helg efter en arbetsvecka på sitt nya jobb. I eftermiddag tänkte vi åka iväg till KöpBarnvagn och prova lite bilstolar i vår bil. Just nu lutar det åt en Maxi Cosi Mobi. Men vi får se.. Sedan blir det en lugn kväll hemma. Jag var bjuden på tjejmiddag ikväll, men då magsjukan flyttat in hos värdinnan så blev planerna plötsligt ändrade.
 
Hoppas ni mår bra allihopa! : )
12
Fotograf LindaPauline

Fina fina ni! Saker er!

Svar: Och vi er <3
Linda Blom

Anonym

Spännande med nytt jobb! Grattis till j! Vad ska han jobba med nu då? :)

Svar: Badrumsrenovering och inredning :)
Linda Blom

Ida

Hej! Skulle inte du kunna svara på just varför ni valde att döpa Selma? Tyckte ni fixade till ett alldeles bedårande dop till henne, men jag är väldigt nyfiken på varför ni valde att göra detta. :)

Svar: Först och främst och förmodligen den största anledningen är att vi båda är döpta och det är en tradition långt bakåt i båda våra familjer. Även om vi inte är aktiva i kyrkan på det viset, eller lever efter "en typiskt troende kristen" när det kommer till etik och moral (exempelvis barn och sex före äktenskap, alkohol m.m.) så var det för oss en otroligt betydelsefull och viktig ceremoni.
Linda Blom

Linda N

Åk till babyproffsen i Karlstad!!! Sååååå mycket proffsigare, där står även alla priser ute (på KöpB har de noll koll på vad deras grejer kostar eller vilken barnvagn som är vilken - pinsamt)
Ett ärligt tips från mig :)

Svar: Jag har varit mycket på båda ställena och gillar båda, men köp barnvagn har varit bättre för min egen del. Babyproffsen beställde vi ett skötbord som var slutsålt ( betalade förskott) och när det gått flera månader och vi fortfarande inte hört något, så ringde jag. Då var dom inte ens beställda.. Så vi fick köpa ett annat :)
Linda Blom

Carro

Ni kommer inte ångra er EN sek om ni köper mobin! Min dotter hatar att åka bil, men när vi åker bilen med
Mobin i är hon relativt lugn iaf. För att inte tala om att slippa ha henne hängandes med huvudet om hon somnar. Klockren stol!

Ella

Oh vilkan fina bilder!!

Malin , Gravid med tvillingar

Åååh så vackra! Kram

Ida

Tack så mycket för svar Linda! Känner ni dock inte att ni berövat Selma hennes rätt att välja sen egen tro genom att döpa henne?

Svar: Absolut inte : ) Hon kommer få göra precis som hon själv vill i framtiden och vill hon inte fortsätta vara en del av Svenska kyrkan så är det ingen som tvingar henne. Ingen säger att hon måste leva utefter den kristna tron fullt ut för att hon är döpt. Att hon är döpt är ingenting hon kommer att ta skada av, tvärtom tror jag att hon kommer vara glad och tacksam för den dagen. Så känner jag själv för mitt eget dop, trots att jag inte är aktiv inom kyrkan. Men vi får helt enkelt se när hon är tillräckligt stor. Vem vet, hon kanske gör som jag och J och konfirmerar sig också : )
Linda Blom

Lusa

Vi har det precis likadant med våran tös som bara är några dar yngre. Igår somna hon 19.30. Vaknade 23 och var vaken till 01.30. Inte hungrig men lite gnällig. Vaknade igen vid 4 och då fick hon komma över till oss. Strök på henne så hon somnade varje gång hon var orolig. Men hon har börjat krypa, ställa sig och allt möjligt. Det har hänt så mycke dom senaste 2 veckorna så man hinner inte med. Vill bara stanna tiden nu.

jennie

Vilka vackra bilder och extra härligt att se dessa nu när det är kalt och kallt ute! :-)
Vår kille, som snart fyller ett, hade en jättejobbig period när han var runt åtta månader och vi hittade på både den ena och andra anledningen till att det var gnäll och stök och bök på nätterna (tänder? mardrömmar? varmt? blablabla, du vet!). Men så gick det plötsligt över och vi insåg att det var nog bara en "fas", haha älskar att alla pratar om faser hela tiden och så stod man där själv och bara "ja, det var nog en fas ändå". Jag upplevde också att det hände så otroligt mycket i utvecklingen just då, inte konstigt att det blev lite upp och ner med allt… Hoppas att ni får fina dagar ändå och att ni får sova gott snart igen! Kram!

MissJeni - mamma till Lucas ♥

så fina bilder på er ♥

Philippa

Gud vilka härliga bilder!! Så himla kul att kolla på. Kommer aldrig komma härifrån, man vill bara fortsätta se och läsa!!! Ha det bra :-)