Att minnas med fotoböcker

Som att fantastiska Linda-Pauline och hennes familjs närvaro vid Selmas dop, att hon dokumenterade dagen med sin fantastiska talang bakom kameran inte vore nog! Hon skickade bilderna i raketfart på en skiva OCH en alldeles ljuvlig fotobok med porträtt på Selma. Så generös att det ryser i hela mig. Vi kunde inte ha fått en bättre fotograf och jag är så glad att vi fann varandra här på nätet och numera även är vänner med barn i exakt samma ålder. Magiska bloggvärld!
 
Med mina absoluta favoritbilder som hon tog sammanställde även jag dom till en fotobok. Jag gjorde den genom ifolor och valde deras mest exklusiva, lay-flat-modell, vilket gör att du kan ha en bild på ett helt uppslag utan att det blir något som försvinner. Så värdefullt att kunna plocka fram och minnas tillbaka - utan att behöva se dom i digital form. Jag skrev lite om dagen, vilka låtar vi hade och lade in mina egentillverkade kort så att Selma i framtiden kan se tillbaka på sin dopdag. En dag som hennes föräldrar kommer minnas för alltid.

 
33
Frida

åh så fint :D
var deras bok dyr att köpa? vad tog dem ? :D
kram frida

Jimmy

Jaa STORT tack till henne=) Grymma bilder, som du skrev Linda så kunde vi inte fått en bättre fotograf=)!

Louisefoto

Ååh va fint :)

JosefineG

älskar fotoböcker, så himla vackert :)

http://josefineg.com

Martina

Gud va fint! Önska jag oxå hade en sådan från min pojka dop. Kanske till min lilla tös dop! Har kompisar som kan fota oxå! Men det skulle vara extra kul att kunna göra det själv och ha en systemkamera!

Sahra - mamma till Olivia

Oh vilken fin bok du har gjort!!
Vilken sida har du gjort den på? :)

Kram

Svar: Det står i texten :) hihi. Ifolor :)
Linda Blom

Hanna Z | Mamma Mode Skärgårdsliv

Åh vad fiiiiint! Fantastiskt roligt att ha kvar som minne. Har med gjort fotobok (elliots första år, och ska påbörja Noomis här snart) hos ifolor. Galet nöjd! :)

Svar: Jag håller på med Selmas första år också :) så värdefullt att kunna ta fram och bläddra i, istället för att dom skall ligga på hårddiskar eller skivor. Funderar på att framkalla pch köpa gamla hederliga album också :)
Linda Blom

Linda-Pauline

Åh vad kul att du gillar den! Dom där coffee-table böckerna är SÅ suveräna! Jag älskar dom. Och man får vad man betalar för ;) älskar att göra dessa lyxiga bröllopsalbum som jag gör! <3

Hanna, mamma till Elliot.

Men HUR mycket kommer Selma älska den där boken när hon blir äldre? Sjukt mycket! :)
Håller själv på med "Elliots första år" och den är redan rätt tjock och han är bara åtta månader, haha.

Superfina bilder! =)

Ebba Molin

åh så vacker bok, vilket härligt minne!

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Men så fiiint!

Michaela

Åhh :') så himla fint! Det kom faktiskt en liten tår från ögat. <3

Catrin- Två bli tre

Oj va fint du har gjort dem!

Sofia

Det är verkligen en trevlig present också!

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Så himmla fint att ha i framtiden när man vill plocka fram bara favorit bilderna från ett speciellt tillfälle.

Jag fick hem avi idag och ska imorgon hämta ut fotoboken jag gjort till Wilmer om hans första år. Vi har också beställt via ifolor, grym sida enligt mig och värt vartenda öre. Det komme rbli många fotoböcker därifrån framöver. :)

The Written word

The Written word är en nystartad blogg för och med kreativitet. Bloggen är till för alla som gillar att skriva eller att läsa. Alla får skicka in texter för publicering och vem som helst får klicka in sig och läsa.

Vi tycker att det är viktigt att främja kreativitet och engagemang, och detta är vårt steg för att hitta folk med samma passion som vi som ligger bakom bloggen.

Snälla, hjälp oss att visa att det lönar sig med kreativitet, engagemang och passion. Hjälp oss att sprida bloggen till dina vänner, skicka in en text, eller läsa de som redan skickats in och naturligtvis lämna kommentarer och omdömen.

Fru Högstadius

Fantastiskt fint! så kul att kunna bläddra i och minnas Selmas dopdag i bokform.

Sarah

Åh, vilka fina! Jag såg i någon kommentar här ovanför att du håller på att göra en bok om hennes första år också, hur många sidor blir den på cirka? Jag har också börjat och tycker det är såå svårt att plocka bort bilder.. Men den kan ju inte bli hur tjock som helst..

Svar: Oj, hihi.. Den kommer nog bli maxstorlek ; ) Väldigt tjock alltså : )
Linda Blom

Emelie

Så vackert det lilla man får se =)

Michelle

Hej!! Jag undrar vilken bok valde du inne på Ifolor. Valde du Fotobok Premium eller Fotobok Deluxe??.. Jag följer din blogg och det är så intressant och läsa i den när man har tråkigt och annars också:).. Jag själv fotograferar mycket och så jag gör om bilder osv.. Hur mkt tar du för att fotografera??...

Svar: Premium 28*28 :D
Linda Blom

Anonym

Åh, hade ni dop 17/8? Samma dag som David kom & lämnade denna värld <3 Va den fin?? Kram!

Svar: Åh, ljuvliga lilla David! Att du inte fick mer tid på denna jord.. Det stämmer. Dopet var samma datum som er lilla prins kom och flög iväg.. En minnesvärd dag för oss båda, även om eran förutom att ni blev föräldrar, blev otroligt smärtsam också. Fy Anna.. Jag har tänkt så mycket på er sedan vi mejlades..
Linda Blom

anna

Känns ändå bra att det blev en bra & fin dag för någon, så den inte bara var fylld med sorg! <3

Tänker på er också, tavlan är i vardagsrummet & är jätte fin! Den påminner mig om att även vi kan få ett lyckligt slut! Kram på dig!

Svar: Jag träffade min vän D idag, som var med om samma sak. Hon nämde att hon kontaktat dig. Det är så vedervärdigt att något sådant här kan hända.. Det FÅR bara inte göra det. Inte för någon. Men en dag får lilla David en liten broster.. <3
Linda Blom

Anna

Ja, hon gjorde de, även om de kanske är konstigt att säga så är de ändå "skönt" att prata och läsa om andra som vart med om samma sak. Även om de borde ta slut någonstans och jag önskar att jag va den sista som det händer. Hoppas ni får en fin vecka ♡

Pysslia

Så fina bilder, underbart att ha minnena samlade.
Bra tips, tack :)
Kram

Jessica

Jättefint att spara.

janina niemi

åh din sötis till dotter fyller år på samma dag som mig, fast i år blev jag 18 & hon föddes... sjukt!!

Teresia

Men woaw! Vad vackert och vad fin din version är. Hur får du allt det kreativa att tillsammans bli så klockrent? Mina idéer skulle inte sett ut så, kan jag säga. Ha ha

Svar: Hihi! Nemen! TACK :D
Linda Blom

Jag

Vart har Linda-Paulin gjort sin bok???

Svar: Ingen aning tyvärr :)
Linda Blom

Jenny

Jättefina!

Min ena dotter heter Oliwia Selma ;)

Linda

Gud vad vackert!

Anonym

Fyller år på samma dag, ni har fått ett riktigt tur barn!

sabina

Hejhej. Jättefina böcker. Vet du vart hon gjorde sin fotobok? Letar efter bra hemsidor där man kan designa.

Svar: Det är jag som gör denna fotobok från min graviditet. Ifolor.se :)
Linda Blom