I friska luften.. Typ!

Hej vänner!
Vi känner oss mycket piggare nu, jag och Selma, även om jag är enormt hes fortfarande och S väldigt rinnig ur lilla lilla näsan. Vi hade en heldag tillsammans med vår mamma-mormor idag och gick ned på stan för lite shopping och fika. Poff så hade timmarna flugit iväg och det var dags att bege sig hemåt för lite måsten. Men mamma följde med och sedan kom min pappa dit också och spenderade ett par timmars lek på golvet med barnbarnet. Det finns inget bättre än att se sitt barn älskas så högt, av personer som betyder så mycket för en själv. Magiskt!
 
Nu skall jag snart natta Selma, innan jag sätter mig för att jobba en stund. Jag blir tydligen gräsänka ikväll också, då J sticker iväg på innebandy : ) Men inte mig emot. Kvällarna är så otroligt mysiga att få sitta och pyssla och greja. Passa på liksom.. Men även om det är lite skönt när S somnar för kvällen, så saknar jag henne ganska fort igen. Och när hon vaknar om nätterna så vill man helst att hon skall somna om. Haha, vad konstigt man är egentligen..
 
Har ni haft en bra torsdag?
Imorgon är det freeeeedag igen och jag och Selma sticker iväg på fotojobb.
9
Sanna

Hejsan! Förlåt för en sån orelevant fråga men jag undrar om det går att tona ett ljusblondt(slingat och blekt med ett halvårs cendré-utväxt) mörkbrunt och sedan ifall en inte passar i det få tillbaka nuvarande blonda hårfärg helt och hållet utan ytterligare frisörbesök?
Tack för en jättetrevlig blogg med riktigt fina bilder!

Madeleines.se - Fotoglad Tvåbarnsmamma

Så skönt att ni är på bättringsvägen, och mysigt med mamma-mormor-tid, kan verkligen sakna (eller sakna kan jag ju inte göra för vi har ju aldrig haft det men du förstår vad jag menar) den där vardagliga tiden, att ses bara en sväng och att de kommer förbi en eftermiddag eller kan hämta i barnehagen osv - det låter så mysigt! :)

Och så svaret :D Ja fy, alltför fort - hinner verkligen inte med!! Och jag kände samma när jag kikade igenom alla bilder till kollaget - saknar er! Måste ses snart, i jul om vi inte hinner hem något innan dess <3 <3 <3

Svar: Åh! Jag förstår det vännen! Att det snarare kanske är en längtan än en saknad att kunna ha sina nära.. På nära håll! Otroligt tacksam för det. Det är otroligt mysigt stt umgås med dom tilö vardags. För det är ju det snarare än barnpassning man vill åt. För vi har haft barnvakt åt Selma 1 gång. Och det var när jag var hos frisören och Jimmy jobbade, resten vill jag liksom.. Vara med henne!! :) Vi längtar efter er! Hojta tilö om ni kommer innan jul :) jag messade dig igår föresten :) <3 men man brukar ju missa dom där jädra Viber :)
Linda Blom

Louise

Då var man inte ensam om att känna så ;)
På dagarna när min lilla sover i flera timmar i sträck så längtar jag sååå efter att han ska slå upp dom blå men på kvällen är det så skönt när han väl somnar, men inte för tidigt för då är man ju vaken och kommer sakna honom på två röda hihi

Malla

Himla söt hon är! :)

Jag undrar om du kommer göra nån farsdagstavla till farsdag ? Vore såå uppskattat! finns ju jättefina farsdagsdikter du kan använda :) *hoppas*

Svar: Jajamensan : ) Det är på gång!Dock inte med dukter, för det finns det ju regler och lagar, typ copyright m.m. Men annars så! : )
Linda Blom

Emma

vad ska Selma få i julklapp? vi har också en liten så svårt när de är så små tycker jag :)

Jeanette

Bra du bloggar

MissJeni - mamma till Lucas ♥

haha känner igen det där med att sakna när dom sover och när dom vaknar på natten vill man inget hellre än att dom ska somna om ;)

Hoppas det gick bra på ert fotouppdrag idag :D

Leon Collection - Kläder för busiga ungar...

Selma är så himla fin! Tänk att min lilla prins vart sådär liten, kan inte förstå att han snart fyller 2, tiden verkligen springer iväg!

Hoppas du haft en trevlig fredagskväll!
//Leon Collection

emma - mamma till Olivia

Skönt att ni mår lite bättre! :) Hoppas det fortsätter åt rätt håll!