Sjukstuga och första febern

Usch och fy.. Det är lite kämpigt här hos oss just nu. Igår var jag helt väck.. Skyhög feber, kraftig förkylning och en huvudvärk som inte var av denna värld - ingenting hjälpte! Jag var sängliggande från morgon till kväll och de få gånger jag försökte ge mig upp en sväng så snurrade allting och jag fick snabbt gå tillbaka till sängen igen. J kom in med Selma då och då för amning, mys, sovstund m.m. Tack och lov är hon ganska medgörlig vår lilla älskling.
 
Framåt kvällen märkte jag dock en skillnad på henne, snoret började rinna och hon var gnällig. När hon sedan vaknade många timmar tidigare än hon vanligtvis gör om natten och var ledsen så tempade vi henne. Ingen feber, men hon kändes mer hängig och var tät. Nässug och diverse knep för att underlätta för henne gav oss en, nåja.. Inte var natten "bra". Men åteigen, hon är ganska medgörlig och får hon ligga hos mig somnar hon om fort och jag kan flytta henne till sin säng. Hon vaknade många gånger och tillsist flyttade jag över henne till oss där hon fick fortsätta sova hela natten..
 
Imorse vaknade jag lite lite piggare.. J åkte till jobbet och ju mer förmiddagen gick, desto hängigare och varmare blev Selma. Hennes allra första feber var ett faktum! Nog för att jag är tacksam över att det dröjt nästan 7 månader (och 2 vaccineringar) innan hon fick utstå det, men det är jobbigt att se henne sådan. En tom och trött blick, vinglig och bara sådär loj som man blir av feber. En alvedon och ett par timmar i soffan på mitt bröst senare kom mamma-mormor och höll oss sällskap. Då var S så gott som vanligt igen. Alvedonen gjorde susen ett tag. Om än snoret bara forsar ur den där lilla lilla näsan. Lite nässpray och en alvedon till fick hon innan hon somnade halv 8 ikväll. Jag hoppas att hon får sova ordentligt inatt och att vi vaknar mycket piggare imorgon, jag skall krypa till kojs jag också. Det här med sjukdomar är inte alls roligt alltså, men det skall ju utstås det också tyvärr. Vi hoppas dock pappan i familjen håller dig frisk. Hoppas även att ni är piggare!
24
Linda Cathrine Liljemalm

Krya på er!!

Svar: Tack <3
Linda Blom

Lovisa

Men åh, krya på er!<3

Svar: Tack snälla! : )
Linda Blom

Malin, gravid med tvillingar

Krya på er!många kramar

Hanna

Ush! Vår lilla har klarat sig från feber men varit förkyld ett par gånger. För henne har det varit skönt att höja huvudänden på spjälsängen med ett par tjocka böcker. Hjälper mot täppta små näsor. (Fast det tipset kanske du redan fått) hoppas ni kryar på er!

Svar: Det har vi redan gjort : ) Hihi. Hoppas hon vår sova gott.. Lilla älskade skatt.
Linda Blom

Eve

Bra blogg du har! Vill du kolla in min blogg? Kanske länka den?
Ha en bra dag!

Hanna-mamma till Melissa

Krya på er kramar! Vi är lite snoriga men än så länge inget mer. Peppar peppar!! :-)

Anonym

Krya på er :)

nayomi

jeesus vilka ögon! ^^

Annelie - mamma till Tyra

När presenteras vinnarna av tävlingen? :)

Svar: Tävlingen är inte avslutad än, avslutas 31 oktober :)
Linda Blom

Annelie - mamma till Tyra

Åh okej! Tack så vet jag! :) nu håller jag allt jag har för att min dotter ska slippa se sin mamma som en fluffig golvmopp i huvudet. Min plattång har gått sönder och nu har jag ingenting att fixa mitt hår med, så det är knut på huvudet hela dagarna och det sliter så otroligt med hårsnodd. Jag vill att min dotter framförallt ska få ha en fräsch mamma, och jag vill också såklart kunna känna mig fräsch och inte bara vara en sliten småbarnsmamma. Så nu hoppas jag på att för en gångs skull vinna en tävling, en tävling med produkter som mitt hår skriker efter :)

emma damm

Ja usch det är hemskt att se dom små hängiga :-( Krya på er!

Malin - Mamma till Alice

Vi gick igenom vår första förkylning och feber förra veckan :/ Nu är hon bara lite slemmig i halsen och lite hosta! Men hittade något som funkade så hon sover hela natten...Jag tog hennes kudde och la under madrassen för att få upp hennes huvud lite och det funkar...hon vaknar inte och hostar en massa utan hon får sova! Ett tips bara, utifall lilla Selma blir lika :)

Svar: V har redan höjt upp sängens huvuddel för att underlätta hennes täppa :) inatt har vi fått sova väldigt bra, både hon och vi :)
Linda Blom

Johanna

Droppa lite bröstmjölk i den täppta näsan, det ska vara väldigt bra!

Svar: Jaa :) vi vet och har försökt. Men det är inte lättaste att få in bröstmjölken i hennes lilla näsa :) hehe.
Linda Blom

Malin -Änglamamma och gravid

Krya på er!

Cornelia - Stil & Ungmamma-blogg

De där ögonen är helt underbara :-)

Cornelia - Stil & Ungmamma-blogg

De där ögonen är helt underbara :-)

Madeleines.se - Fotoglad Tvåbarnsmamma

Åh lilla vännen, inget är jobbigare i mammahjärtat än när de små är okrya - hoppas att hon är piggare idag, krya på er <3

Tigerhonan

Ta inte illa upp, men tycker din blogg har blivit en aning tråkig sedan du fick barn. Tyckte den var mycket roligare förr :)

Svar: Livet förändras i samband med att man får barn, likaså gör prioriteringar, tid, vardag och då självklart även innehållet i bloggen. Gillar du den inte finns det tusentals andra att läsa :)
Linda Blom

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Nje usch inge kul när dom är så små och ska få feber. Wilma har ännu inte haft feber under sina 9månader (peppar peppar) Storebror wilmer har haft en gång när han var 11mån och jösses vad han var totalt utslagen då. Rörde sig knappt en centimeter och han som annars är så vild och inte kan sitta stilla.

Hoppas ni mår bättre idag hela familjen

Stina

Din blogg är bättre än NÅGONSIN om jag får säga vad jag tycker, hihi. Minst sagt beroendeframkallande. Krya på er! <3

Svar: Underbara du!! <3
Linda Blom

Anonym

Måste bara säga att du har en jättefin och intressant blogg. För att inte tala om din fantastiskt söta dotter!
Såg bilderna du la ut på instagram. Det enda jag kan säga är att du borde skita i allt sånt.
De sitter bakom skärmen och slänger ut massa fula kommentarer som är så onödiga!
Vet du varför de gör det?
Jo för att de aldrig skulle våga säga det face to face och vill känna makt. Och för att de är avundsjuka!
Även om det är svårt i dessa situationer. Stå på dig. Och var stolt! ♡

Svar: Stort tack för din fina och värmande kommentar! <3
Linda Blom

Emilia Norström

Så fruktansvärt söt! :)

Thess

Näsdroppar, höjd huvudända på sängen och nässug är vår räddning när lillen är sjuk. :)

MArielle Sjelin

Gud vilka ögon den lilla hade då. Verkligen vackra.

Och eftersom att jag inte vart här inne på VÄLDIGT länge får jag säga grattis till tillskottet. :) haha ^