Helgerbjudande på Kavat!

Selma fick ett par vita Kavat No:1 av oss i 1-årspresent i torsdags. Jag älskar dom och likaså gör Selma, det är stor skillnad när hon knallar med dom skorna på än ett par med rund och mjuk sula. Nu går hon visserligen inte helt själv och det lär nog dröja, men att hålla oss i en hand eller två när vi är ute vill hon gärna. Därför kände vi att det var perfekt med ett par rejäla skor. Stor skillnad som sagt.
 
Hur som helst, jag har haft enormt stor beslutsångest när det kommer till vilken färg. Vita eller ljusrosa? Det slutade som jag nämde ovan på ett par vita, men igår kväll satt jag och googlade runt efter ett par ljusrosa också. Då kom jag över kampanjen Sportamore kör under helgen - Alla deras kavat-skor säljs till grymt bra priser! Så jag passade precis på att beställa ett par vita sandaler till sommaren också.
 
Passar på att tipsa er andra småbarnsmammor som vill göra ett litet helgklipp! Klicka in här och köp Kavat till toppenpriser!! : ) Finns massa modeller, bland annat de ovan, men även vita No:1 m.fl.
7
Anonym

Jag älskar Kavat-skor, framförallt för att de är fria från läskiga ämnen och kemikalier som tyvärr många andra skor innehåller. Vår lillkille har både vinterskor och sommarsandaler från Kavat. Alltid bra att få tips om bra pris på Kavat. Kram!

Hanna Karlsson

Så fina skor. Bra tips. :-)

Tommy

snygga skor

Emelie

Kavat har så fina skor, när jag jobbade i sko-affär var jag så förälskad i dem och önskade att jag hade en liten unge själv :)

SofiaR

Tack!! Vi köper i princip bara Kavat till våra pojkar, nästan två o fyra år, och jag klickade hem varsitt par vårsneakers till dem med fin rabatt tack vare ditt tips :-)

MissLie - Fucked up

Naw, så söta! :)

Anna

Väldigt fina skor! Jag funderar på att köpa ett par skinnskor men vet inte än. http://citiboard.se/inneskor-akta-skinn-valj-stlk-0-24-man,1374229 Ser att Kavat också är skinnskor, men har du någon gång funderat på om att inte köpa sådana skor till barnen? Jag funderar ibland, men dom är ju så fina.