Kvällen innan första födelsedagen..

Krupit ned i sängen.. Skriver ett brev som beskriver det första året tillsammans med min dotter. Känslor, upplevelser, kärleken. Tanken är att lägga in det i hennes första-året-bok sedan. Kanske värdefullt för henne att ha kvar? Först tänkte jag skriva för hand.. Men jag har lite tappat det där med att texta fint, så det fick bli i dataskrift ändå. 
 
Herregud.. Jag kan inte begripa att hon fyller 1 år imorgon. Vår skatt, lillsnos, Selmis, smula, lillsmula, plupp, snosan, älskling. Kärt barn har många namn. Och herregud lilla barn vad vi håller dig kär. Du är det bästa som har hänt oss.
 
Såhär såg jag ut 2 april 2013..

8
Cassandra

Det är nog väldigt uppskattat och fint att läsa när hon är stor. Jag har en sån bok där mamma skrev lite i början om samma sak, hur de var när jag kom och att jag var älskad från första stund, just den meningen betyder SÅ mycket. Sen uppskattar jag väldigt mycket att de är hennes handstil också, men de är väl inte världsviktigt. ;) Min mamma gick bort för 7 år sen idag och jag säger ju inte att de ska hända något hemskt för er, men ja de är väldigt uppskattat att ha en sån bok att titta i, oavsett!

Longevity - en blogg om hälsa

Oj vad tiden går fort! Tyckte inte det var längesedan ni fick lilla prinsessan. Var längesedan jag kikade in här med. Ha en fin födelsedag! Grattis till er alla!

Annster

Vilken häftig känsla det måste vara :)

Joanna

Grattis till lilla Selma på hennes dag!!! :) ♡

e

Vad stor hon blivit :)

Therese

Tiden går så fort!

Emma

Haha efter andra barnet kmr du inte ha tid med känslor och brev.

Svar: Prioriteringar säger jag :) inget "haha" i det :) vem vet om det ens blir något andra barn. Knappast någon självklarhet :)
Linda Blom

Helen

Grattis till er fina 1åring! Måste bara säga att jag älskar din ödmjukhet inför att få barn! Det är verkligen ingen självklarhet, har också en dotter men har själv upplevt den stora längtan efter ett barn! Hoppas att ni haft en riktigt fin födelsedag!♥

Svar: Tack för dina fina och värmande ord! Och som du säger! Barn är INGEN självklarthet!! Men så fantastiskt att få uppleva <3
Linda Blom