O n s d a g

Idag är Karlstad grått, men häromdagen njöt vi av sol och värme på vår stora, inglasade balkong.
 
Onsdag, mitt i veckan.. I skrivande stund har jag en dotter sovandes på bröstet. Jag har färdigställt en inbjudan jag fått i uppgift att göra inför ett spännande event som kommer äga rum i maj. Skall bli enormt roligt! Mer om det snart.. Jag hade kunnat lyft in Selma till sin säng, men ärligt talat passar jag på att bara njuta av att höra hennes andetag och lukta henne i håret som POFF, börjat växa i rasante fart senaste tiden. Det är avkoppling om något.
 
Senare idag skall jag ta en sväng till tårtpinglan igen. Jag har sprungit där en del i samband med Selmas kalas, men jag behöver köpa mer marsipan till helgens tårta. Klurar lite på vad för fluff jag skall göra också, för den behöver jag få till idag om jag skall fylla tårtan imorgon. Det vankas alltså släktkalas i helgen - äntligen! Sedan skall vi gå påskparaden med kompisarna samt åka till Storfors och fira både påsk och Selma. Det blir en händelserik helg med andra ord.
 
Så därför.. Klickar jag nu ned datorn och fortsätter njuta av denna underbara stund med en sovande dotter på bröstet..
 
9
Annster

Så fina och härliga bilder :)

Linn

Kan du inte lägga ut receptet på tårtan du gjorde? Och hur du gjorde? Hur fin som helst:)

Linn

Kan du inte lägga ut receptet på tårtan du gjorde? Och hur du gjorde? Hur fin som helst:)

Milla

Fina bilder på er!

Anonym

Nu blev jag nyfiken! Tårtpinglan, vad är det för nått? Klurar lite på en dröm just nu.. Liten butik med bakredskap, kanske ta lite beställningar på t.ex cakepops, cupcakes. Ha lite barnrumsinredning. I denna lilla staden finns inget sånt och det är verkligen nått jag saknar! Berätta gärna mer om Tårtpinglan, kanske finns någon facebooksida?
Och grattis i efterskott till Selma!
Kram!

Svar: Googla tårtpinglan i Karlstad :) det är en butik med bakgrejer och tårtkurser :)
Linda Blom

Jennifer

Nu var det ett tag sedan jag var inne på din blogg Linda, så jag måste gå igenom ALLT jag har missat! :-) Jag har ju alltid läst din blogg i alla dessa år, men nu har jag helt enkelt bara inte varit en sån aktiv läsare som förut. Jag ser att Selma har blivit stor och hon är då världens sötaste tjej! Hoppas att ni alla mår bra, hela familjen, stora som små! Stor kram Jennifer

Lilla Lii

Åh, vilka härliga bilder!!

Linda

Linda vad använder du för kamera och program för dina bilder?

Li

Allt låter så mysigt och grattis till Selma igen =)
Du vet ditt recept på scones? Jag har använt mig av det flera gånger men ofta smular de sönder sig när man ska dela dem. Hur gör du för att de inte ska bli så smuliga när man ska dela dem? Behöver jag mindre mjöl, mer smör eller vad kan vara felet? Jag följer receptet ganska exakt, använder 4,5 dl mjöl där det står 4-5 dl, men i övrigt exakt som det står.
Tack på förhand och mejla mig gärna =)

Svar: Hejsan! : ) Hmm.. Kanske gräddas mindre? Alternativt kanske tillsätta lite mer vätska? : )
Linda Blom