Påskparad 2014


Igår gjorde vi påskparads-premiär med våra barn. Förra året vid påsk (som var betydligt tidigare) var jag minst sagt höggravid, för ca. 3 dagar senare kom en liten liten Selma till världen. Härliga minnen.
 
Vi mötte upp familjen Ehlin och familjen Sofie och trippade med alla andra människor genom paraden, gick till torget där vi lyssnade på Kerstin Andeby och mitt i all sång och dans så vinner Cornelis ett av tio pris för "bäst utklädda". Haha, så himla roligt! Så där fick Ehlin och C bege sig upp på scenen och ta emot ett påskägg. Trots att vädret lovade sol och vi fick grå och ruggig blåst så var det en enormt mysig förmiddag. Det blir tradition såklart och det är roligt att det är så stooort här i Karlstad.
 
Bjuder på lite bilder. Hoppas att ni har haft en jätte mysig påsk! Det har vi! Tänk att vi firar vår första som småbarns-familj. Ytterligare en av alla "första gången"-grejer vi upplevt det senaste året. Magiskt varje gång.
 
11
Emelie

Åh så fina bilder! :D

Sara Björk

Superfina bilder, vilken mysig tradition =)

Elin Fennander Sahlberg

Härliga bilder ❤ Påskparad låter härligt!! Vi snurrar runt varje påsk i hopp om att hitta "den där" traditionen.. Ska inte underskatta Karlstad VS Blåkulla förstår jag!

Amanda

Vilka fina sminkningar :D

Hanna Karlsson

Vad mysigt!

Linda Cathrine Liljemalm

Ser ut som ni haft en härlig dag!

Carolina

Oj vad fina bilder. :D

Anonym

Vilka härliga bilder! Vart kommer din fina jacka ifrån? Grymt snygg va både den och du :)

19 ÅR, TVÅBARNSMOR & GIFT.

Men hon är alldeles bedårande den lilla flickan. :-)

Jenny

Vilka fina bilder! Måste bara fråga vart din fina jacka kommer ifrån?

Svar: Den är faktiskt från Gekås Ullared :D typ 200:- som hittat!!
Linda Blom

Linda Jungarå

Sötaste påskgumman jag har sett någon gång tror jag :D

Svar: Tack!! :D
Linda Blom