Sneak-peak

Hej vänner!
Och så blev det ytterligare en dag som gick i ett.. Dom bara rasar förbi, speciellt när det är så otroligt härligt väder och allt man vill göra är att vara utomhus. Vilket är ganska bra nu dessutom då de flesta barnen i vår lilla grupp är snoriga. Jag ockfå för den delen! Tät som attan, men pigg som en mört. 
 
I eftermiddags befann vi oss bland körsbärsblommorna igen tillsammans med fotografen Caroline Dahlén. Vilken tjej!! Egentligen vet jag vem hon är sedan flera år tillbaka och vi har setts förut, men idag var första gången hon fotograferade oss och jag blir nästan tårögd när jag tänker på bilderna. Vilket ljus, känsla och omgivningen är helt fantastisk med mina favoritträd omkring. Att välja ut bilder kommer bli omöjligt alltså.. Så glad att jag fått familjen förevigad två gånger på kort tid nu, i samband med Selmas 1-årskalas och även själva kalaset av finaste Jennie från Västerås. Och nu, underbara, nästan somriga bilder, där även vovarna fick vara med på ett hörn. Dom är ju lika mycket en del av vår familj som vi tvåbenta : )
 
Imorgon väntar ännu en fotografering, men då blir det i studio istället! Och bara Selma får vara i fokus! Det skall minsann smaschas en tårta och Erik skall fånga det "in action". Spännande!! Det blir Selmas första studiofotografering och det skall bli jätte roligt. 
 
En tjuvkik från dagen.. Jag smäller av!!
9
Cutelittlethings - Ung mamma & Stil-blogg

Ser ut att bli fina bilder <3

Svar: Jaaaa <3
Linda Blom

e

härligt:D

E&L

Nu är Persbrandt-bloggen uppdaterad med nyheter, kika in vetja ;) kram/E&L

E&L

Nu är Persbrandt-bloggen uppdaterad med nyheter, kika in vetja ;) kram/E&L

Linda Jungarå

Hon är världens goaste grymmaste tjej Caroline. Ska bli jättekul att få se bilderna sedan :D

Svar: Kan bara hålla med! Helt fantastiskt duktig! Och lättsam!!!
Linda Blom

Annster

Ser riktigt fint ut :)

Alexandra

Så fina bilderna ser ut att vara! Angående täppt näsa kan det ju vara pollen. Har ju varit sjukt höga värden på pollen nu när det fina vädret kom. Bara en tanke...:)

Svar: Jag har aldrig varit allergisk mot pollen och Selma är också snorig så jag tror mer på en vanlig förkylning :D
Linda Blom

Linda Jungarå

Ja extremt lättsam :D!

semi di maria autofiorenti

apprezzano i tuoi contenuti . Per favore fatemi sapere .

Grazie