Dammat av träningskläderna..

Idag var jag iväg till Emma på STC för första gången. Det vankades lite tester, information om mitt kommande kost och träningsupplägg. Jag vet att det kommer bli tufft, men förhoppningsvis och troligtvis väldigt annorlunda mot när vi körde fitnessfighten i mars. En gång i veckan skall vi köra ett träningspass tillsammans, utöver det har hon lagt upp andra pass jag skall köra. Löpningen kommer bli en prövning! Men jag ser fram emot en lite mer aktiv höst! : )
 
Ni får följa med! Jag kommer behöva all pepp jag kan få. Trots att jag har en enormt mysig och duktig PT, så kan det vara kul att få motivationen som bloggen kan ge också. Både när det kommer till mina egna texter och era kommentarer. Och säkert kul för Emma att läsa mina rader emellanåt också, hihi.
 
 
9
Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma

Heja dig! :-)

Anonym

Hej!
Jag sökte på vitbetsade möbler och fann din blogg och att du har en vitbetsad hemnes byrå. Jag har en bit till ikea och undrar om du tror att en vitbetsad hemnes byrå passar bredvid en vit bänk? Eller blir det inte bra med två olika vita nyanser? Tack för hjälpen, mvh Lisa!

LindaViola - mamma till två!

Hejja hejja! Själv börjar jag imorgon. Skall bli spännande såhär efter graviditeten!

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Jag ska också ta tag i träningen igen nu när Lucas börjat på dagis :D

Malin

Så himla kul att du tar tag i dig själv och kämpar.
Kämpa tills du är nöjd och har nått ditt mål! Heja Heja!

Hannah

Hej och ursäkta om jag stör, men jag skulle vara otroligt tacksam om du bara kunde klicka in på denna tävling och trycka på "tummen upp" för att ge min lilla kattunge Bullen en röst - http://miniwiini.blogg.se/2014/august/rosta-pa-bullen.html . Det är inte för min skull, utan för Bullens skull så han kan få riktigt god mat, han är den som skulle bli mest glad! Hoppas du kan avvara några sekunder och klicka in och rösta på honom! :)

Ronja

Kolla gärna in min blogg och ställ frågor!
Min blogg: mattssonslife.blogg.se

Malin S

Tjoho - heja dig! Skulle också vilja ta tag i de där.. nån gång.. ;)

. Pjumas . ♥

Verkligen kul om du kommer att blogga om din träning, för på så vis kan också jag få lite inspiration och pepp av dig att orka :) Och där av också kunna peppa dig, hoppas jag :)