Ett år sedan dopdagen..


Idag är det ett år sedan.. Ett helt år sedan Selma döptes och vi fick uppleva en av dom finaste dagarna i våra liv. Det var så vackert och känslosamt och när jag stod där framme i kyrkan så insåg jag verkligen att jag var mamma. Vi var en familj och alla människor som kom för att dela dagen med oss, gjorde det för vår och framförallt vår dotters skull. Åh.. Jag är så tacksam för denna dag, människorna omkring oss och tänk så många fina minnen som skapades den dagen.

Jag är så tacksam för att Linda-Pauline kom och tillbringade dagen med oss, förevigade den på ett sätt som bara hon kan. Det är något magiskt dom gör tillsammans, hon och hennes kamera. Och det finns ingen annan än hon som skall fotografera vårt bröllop när den stunden är inne. Det bara är så.. För att inte tala om fler dop, om vi får den gåvan fler gånger.

Nåväg.. Ett år sedan alltså. Därför vill jag bjuda på lite bilder från hur vi tillbringade just 17 augusti 2013. Klicka här för att se fler bilder på dukningen, här för ceremonin och här för dopfikat.

19
maria

Är ni kristna eller troende på något vis? skulle vara roligt om du berättade lite vad ni tänker om det :)

Svar: Både jag och Jimmy är döpta och konfirmerade. Sedan kan jag inte säga att jag är speciellt aktiv, men för mig var det självklart och viktigt att döpa vårt barn, likaså känner J. Gifta oss kommer vi göra kyrkligt också, den dagen det blir dags. Sedan tycker jag att det är enormt fint också.. Det känns bara rätt liksom.
Linda Blom

Elin och Lovelin

Underbara bilder! Och dop är så mysigt! :D

Kan inte du tipsa om typ 5 kanonbra 1 års presenter att önska åt bruden. Hon fyller den 6 september och det är så svårt att komma på presenter. Känns som om hon ha allt...

http://saraelinrebecca.blogg.se/

michaela- mamma till tre 💗

verkligen ljuvliga bilder från selmas stora dag. hon är lycklig, den här lilla tjejen, som hamnat hos en så kärleksfull familj ♥

fashion

Super härliga bilder! :D

Carola Leihed

Vilken lite solstråle och så mycket gott ni bjöd på. Ha en fin söndag!

Anonym

Vilka ljusa och fina bilder!

Anna [foto]

Vilka ljusa och fina bilder :)

Ida

Ser ut som ni ordnat ordentligt med dekorationerna, och snyggt blev det! Jag tycker att dop är väldigt fint osv, men skulle aldrig tvinga på mina barn en religion förrän de själv kunde säga ja eller nej, ens om jag själv var troende. Tycker det trampar ned på deras egna integritet. Men smaken är som baken och alla kan inte tycka likadant :)

Svar: Tänk att du hade sådant stort behov av att berätta för mig vad du "aldrig skulle tvinga dina barn till" :) Hon har en egen fri vilja att stanna inom Svenska kyrkan eller ej i framtiden. Vi kommer inte tvinga henne, men jag kan garantera att hon inte kommer må dåligt av att ha blivit döpt och välsignad som bebis. Jag kommer stötta henne genom allt.
Linda Blom

Jessica

vilka fantastiska bilder och vilken underbar dag ni verkade ha.

Anonym

Wow va vackert!
Ursöta servetter och så fint ni hade piffat rummet!
Ni kan verkligen vara så nöjda med dopet!
Besök gärna min blogg
http://ireneblank.blogg.se

Anonym

Oj lite passiv aggressiv? Det jag menar är att man faktiskt inte KAN gå ur svenska kyrkan förrän man fyllt 18. Vilket är därför jag tycker det går emot barnens egna vilja.

Svar: Det handlar inte om att vara passiv aggressiv, bara för att jag uttryckte att jag är ganska less på att människor känner att dom bara måste berätta vad dom ALDRIG någonsin skulle göra i sin egen föräldraroll : ) Så fort jag på något vis säger ifrån så får jag höra hur otrevlig jag är, passiv aggressiv eller något annat trams. Jag tänker inte diskutera detta, för Selma är redan döpt och det känns rätt i våra hjärtan. Sedan får hon göra precis vad hon vill när hon blivit vuxen : )
Linda Blom

Martina

Ser ut att ha varit ett riktigt fint dop! Man kan inte göra annat än att gilla dina otroliga bilder och fina blogg! =)

Kram

Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma

Så fina bilder. Att det redan gått ett år!

Helena

Haha "Ida". Linda svarar på en kommentar, dessutom med en smiley = hon är "passivt aggressiv"?

Förstår inte riktigt vilket svar du "Ida" förväntade dig? Nått i stil med "Oj, nähä, det skulle du aldrig göra för du tycker det trampar på integriteten?! Vänta då ska jag bara backa bandet och få dopet ogjort eftersom du tycker det" ??

Linda valde att döpa sitt barn - du gör det inte.
Kanske gör du någonting för dina ungar som Linda aldrig skulle göra.

Alla är olika vettu.


Anonym

Helena. Förstår inte varför du insisterar på att upprepa mitt namn emellan två citattecken, som om jag försöker vara anonym. Mitt namn ÄR Ida och inte "Ida". Jag försökte inte vara otrevlig mot Linda, tycker som sagt att dop är fint men skulle inte göra det själv, ens om det var tradition. Däremot är jag en av dem som blev döpta som en 2 månaders bebis och har aldrig känt mig välsingnad, snarare kränkt utav mina föräldrar ytliga val att döpa mig helt utan religiösa själ. Jag tvivlar inte för fem öre att Linda gör det som hon anser bäst för sin dotter. Jag tycker själv bara att barnet borde kunna godkänna innan. Inget annat, "Helena". Och till Linda, tvivlar inte på dig som mamma, vet hur mycket du älskar din dotter, men jag skulle valt annorlunda till mina egna barn.

Pauline Grindvall

ÅÅÅH vad fint och mysigt ni hade det! Älskar temat och alla dekorationerna :) Kan knappt vänta tills jag ska "gå loss" på mitt (nåja…) eget dop!

Maja

Tänk att det redan gått ett år! Mina tankar kring dopet är att tänk om det händer henne något och nu gud finns .. ska vi hamna i himlen då och hon någon annanstans pga att jag inte döpt henne?! Näää hujeda mig;) sen är det väl upp till var förälder att göra sina val... döpa elller

Lina

Åh, jag älskar din klänning linda! Vart är den ifrån? :)

Svar: Tack : ) Från Nelly eller Bubbleroom, kommer inte ihåg : )
Linda Blom

Lina

Åh, jag älskar din klänning linda! Vart är den ifrån? :)