Ett nytt litet liv..

I tisdags var vi hem till våra vänner Becky och Magnus och hälsade på deras ljuvliga lilla nytillskott. Helt fantastisk med dom sötaste små skrattgroparna jag sett! Lilla Ellie, välkommen till världen! Storebröderna var så fina med henne att jag blev varm i hjärtat. Pussades, gosade och ville hjälpa till med det mesta. Syskonkärlek, det är vackert det!
 
Ellie fick lite paket, en napphållare, en rosettavla jag gjort fylld med hårrosetter och en klänning. Grabbarna fick ett varsitt cellofanpaket med godis och figurer jag vet att dom gillar. Tog även lite nyföddbilder på henne, men dom visar jag framöver. Har inte hunnit med dom riktigt ännu, men längtar efter att få sätt tassarna i dom : )


Milo, Selma, Leo & Ellie och voven Zelda på vänsterkanten.
11
Karin O

Åh vilken liten sötnos, känns såå länge sen sin egen var så liten men så himla länge sedan var det ju inte:)
Kram

Sandra (blivande frisör)

Men å va mysigt:)

Kattis

Jag har lite grejer uppe på Tradera; kläder från bland annat Gant, Ralph Lauren, Guess, Topshop, Benetton, Urban Outfitters, Levi’s 501-shorts och saker från Clinique och Lancôme. Titta gärna in och buda om du hittar något du gillar! http://www.tradera.com/profile/items/2484103/seller

Anna Pettersson

åh vilka härliga och fina bilder! har precis avslutat min praktik på BB och har myst med många små bebisar, så mysiga :)

Johanna

Vad söt!

Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma

Åh så söt!

Sandra Katarina, Tvåbarnsmamma <3

Så underbara bilder. Man minns som igår när barnen var så små. oförglömmligt!

Anonym

Hej
Vet du vart Ellies rosa filt/snutte kommer ifrån? :)

Svar: Jaa :) det är jag som har köpt den :D snutten.se
Linda Blom

Matilda

Vilka härliga bilder! kram

andrea

jag dör så söt!!

andrea

jag dör så söt!!