Första PT-passet

Jag skall erkänna att jag var väldigt pirrig när jag stod och väntade på Emma. Herregud.. Jag känner mig ju inte riktigt hemma på ett gym, snarare som en RIKTIG amatör. Träningen har varit i princip lika med noll sedan jag gick ur grundskolan egentligen (då jag iofs tränade väldigt mycket på precis samma gym som jag stapplade in på idag, dock i ny tappning). Jag tränade väldigt hårt under fitnessfighten, men blev mättad och tappade det. Nu var det alltså dags igen och denna gång är det på riktigt. Jag har en tjej vid min sida som är helt fantastisk! Som jobbar med långsiktiga mål och lyssnar på MIG. Hon utformar detta efter MIG.
 
Passet började på crosstrainern med lite uppvärmning, sedan fortsatte vi med en genomkörare av min kropp - som jag faktiskt klarade bättre än jag trodde. Jag ballade inte ur en enda gång, visst sjutton var det jobbigt, men bannemig! Jag orkade mer än vad jag trodde. Och jag kände mig sådär löjligt lycklig och tillfreds efteråt. Styrketräning är roligt!!  Precis den känslan önskar jag att jag kunde känna när jag är ute och löper.. Hoppas komma dit någon gång, för just nu blir jag bara irriterad på att vara ute och springa och inse hur dålig min kondition är. 
 
Nu längtar jag efter nästa pass med Emma, men innan dess har jag minst tre löpturer att ta mig ut på innan. Och troligtvis med en hejdundrande träningsvärk. Det blir en prövning : )
9
Moa

Å så kul att läsa! Har själv haft Emma som pt efter min graviditet. Jag kan ärligt säga att det var det bästa jag gjort. Lycka till med din träning och att hitta ditt sätt att må bra! Jag vet att du har den bästa hjälp det går att få!

Ereeka

Visst är det roligt med styrketräning! :D
Fortsatt lycka till!

e

Ja, träning ÄR roligt :)

Sandra

Låter som en kanonstart ! :D Hoppas du kan hitta nån bra musik eller rolig runda när du ska ut o springa för att hjälpa till att distrahera tankarna ^^ När jag kom igång i somras var det cykeln och det roliga i att utforska som fick igång mig, var så roligt att få se sidor utav min stad som jag inte visste fanns, och upptäcka att vi hade så nära till naturen, 5-10 minuter åt vilket håll som helst och man är ute på landet ! Älskar Runkeeper och att få statistik och så på mina rundor, tycker det är motiverande att se förbättringar i dels tempo och dels hur långt man orkar :D Gäller ju ba att hitta det man själv tycker är roligt <3

Sara

Vad duktig du är! ♡

Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma

Vilken bra start du fått. Löpning är roligt när man känner hur mycket bättre man blivit och att man orkar mer. Jag kommer själv ihåg de där första löprundorna där det var en pina att springa. Men efter mycket jobb är det nu roligt att springa. Men jag tycker inte du ska känna att du måste springa. Alla gillar inte det och det är också okej.

Johanna

Grymt vännen 💪👏👊👊👊👊😘😘

Svar: Tack!!! <3
Linda Blom

MissJeni - mamma till Lucas ♥

hejja hejja :D

K

Jag tänkte på dig i natt när min dotter sov och jag satt uppe o grejade med hennes fotobok. Hur imponerande du är som jobbar sena kvällar, ibland nätter, och ändå är vad man av bilderna ser en underbar mamma som ser både fin och pigg ut, pysslar till dina vänners babyshowers och det ena och det andra, fotograferar och utvecklar dig inom området, bloggar, och så mycket annat! Och nu lägger du till träning på detta! Vilken supertjej du är, väldigt duktigt och väldigt inspirerande och imponerande som sagt. Lycka till med träningen, jag följer dig på instagram och du har den enda bloggen jag besöker då och då, och nu ska det bli oftare för utöver alla fina bilder på Selma ska det bli kul att även få lite matinspiration, imorgon blir det nog lax i foliepaket för oss här hemma :)

Svar: Men guuuud! Tack för en helt otroligt värmande kommentar!!! Blir obeskrivligt glad :) jätte roligt att du gillar min blogg också. Kram!!
Linda Blom