Lekdejt med Anna & Julia

Idag var vi bjudna hem till Anna & Julia på lekdejt. Vi har följt varandra väääldigt länge, men idag var första gången som vi verkligen träff-träffades, på något annat vis än bara stött på varandra, hihi. Småtjejerna var lite blyga i början, men efter att Selma öppnat upp för rejält puss-kalas så sade det bara POFF och dom röjde järnet, medans mammorna skrattade så vi fick ont i magen. Så himla rolig ålder dom är i nu, helt sanslöst. Dessutom fick jag en ny kompis i fyrbente Theo också, han var sååå go!!
 
Kanonmysig förmiddag för både stora och små och efter lite mat åkte vi hemåt igen, Selma totaldäckade i bilen och sov i ett par timmar innan det väntade ännu en fredags-dejt med en kompis - Milton!

(De två sista bilderna snodde jag från Anna)
8
Maja

Verkligen underbara bilder!
Vad använde du för objektiv när du fotade dom här bilderna? :)

Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma

Vilken mysig lekdejt!

Anonym

Vilka underbara bilder och vad mycket inspiration! Kommer absolut att kika in här ofta nu när jag väntar vårt första barn :)

Jessica Persson

Hej, var köper du alla fina kläder till Selma? Fick en liten tjej i måndags och älskar romantiska klänningar mm. Älskar newbie men har du några tips om andra märken? Tack Jessica.

Elin och Lovelin

Vad underbart att lära känna så många nya såhär :D

http://saraelinrebecca.blogg.se/

Att vara teenager - Anonym, 13 år, adopterad

så otroligt gulliga!

mot plus

så söta bilder!! =)

delta gärna i min tävling. Ha en fin kväll!

kaffehörnan

Vad underbart detta låter