Lekparkshäng

Två som hade saknat varandra.. Selma & Stella.
 
Och så var vi samlade alla fem mammor och våra barn igen. Det var länge sedan vi var det allihopa.. Långt innan sommaren faktiskt. Det har alltid varit minst ett par (mamma+barn) som saknats vid träffarna. Men klockan 10 körde vi lekparkshäng i det härliga vädret, nybakade bullar a'la Ehlin, prat, skratt, sång och jagande av små illbattingar. Ibland slår det mig verkligen hur mycket dom har växt på det här året.. Det känns så nära, men ändå så långt bort som alla låg på mage på filtarna och kampades om samma leksak. Jag är så glad att jag har förevigat varje träff, varje tillfälle, varje vardagsmys. För det där liksom dom jag kommer sakna när barnen har blivit ännu större.
 
Nåja.. En utmärkt start på dagem blev det i alla fall.. Om bara den där jädrans getingen hade kunnat låta Selma vara ifred och inte surra runt hennes ansikte, tills hon i panik försökte veva bort den och bli stucken i sitt lilla pekfinger. Hon är så hård och svullen att det ser ut som att det skall explodera. Men vi kyler, smörjer och håller koll efter råd av sjuksköterska. Det märks att hon har ont, men i övrigt är hon sig lik.
 
7
livet med Asperger och kronisk smärta

mys men de där jävla getingarna är överallt:(

Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma

Mysigt att ses! Mindre mysigt med getingstick. Stackars Selma.

Anonym

Gud vilka fina bilder :D hoppas du får en härlig helg :)

Anonym

men gud vilka mysiga bilder!!

Karin

Så söta bilder!

Anonym

Nästa gång någon blir stucken av geting, lägg på en sockerbit där den stack, då sugs giftet ur och man slipper det onda!

Svar: Jaa :) Jag har hört detta.. Men det är inte alltid man har en sockerbit med sig :)
Linda Blom

Anonym

Nästa gång någon blir stucken av geting, lägg på en sockerbit där den stack, då sugs giftet ur och man slipper det onda!