S ö n d a g

Hej vänner!
Söndag natt och jag skall snart klappa ihop datorn och få mig lite sömn. Det börjar gå mot "vanlig vardag" igen, men först skall vi njuta av en sista semestervecka för J's del och en första-sista-enda-semestervecka för min egen del. 
 
I helgen har vi varit i Storfors. Det var i princip bara hem och sova för att sedan åka iväg igen när vi kom hem från Skara. Tanken var att vi skulle ha stannat till måndagen, men vi åkte hem ett dygn tidigare. Och Karlstad välkomnade oss med det värsta ovädret jag upplevt någonsin. Jisses som det regnat, åskat och blixtrat idag, det bara mullrade en lååååååång hela tiden och himlen blinkade likt en diskolampa av alla blixtar. Ganska otäckt faktiskt! Jag tror jag gått och blivit en fegis i vissa avseenden sedan jag blev mamma. Tidigare har jag tyckt att det varit mysigt och spännande mes åska.
 
Hur som helst.. Vardagen börjar närma sig och förutom att J börjar jobba och jag och Selma blir själva på dagarna igen, så kommer jag att köra igång med lite spännande livsförändringar tillsammans med en urmysig tjej som heter Emma. Hon kontaktade mig ett bra tag innan jag körde igång med fitnessfighten och innan sommaren hade vi ett möte. Det känns pirrigt, kul och nervöst! Men mer om det framöver..
 
Innan dess ser jag fram emot en innehållsrik vecka med familjefotografering, träffa bebis-Ellie som äntligen kommit till världen, bröllop och bröllopsfotograferande, nyföddfotografering och en himla massa familj-och-vänner-mys!
 
Natti natti!
4
erikasblogg.se

Åå vad spännande! Ser fram emot att få läsa vad det handlar om :) Ha en fin dag fina du!

Emma Vikström

www.emmavikstrom.blogg.se - en modeblogg med stort M. Får ej missas. Drivs av en stor goal digger, en som har viljan och som längtar att få sätta sin fot i Stockholms modevärld.

Lina Kristiansson

Vilken härlig bild!

Helena Rahlenius

Tänk att jag inte såg det då....
Lekte ju tittut med självaste Selma på parkeringen vid Toysurus😀
Läser din blogg och instagram dagligen och såg inte att det var ni..
Roligt att ha träffat er !!

Svar: Haha!! Men är det sant?! :D hej hej!! Vad roligt att du följer oss :)
Linda Blom