Syssling - Pyssling

Älskade små pysslingar!
 
Dagen har gått i ett! Förutom den urmysiga lekdejten i förmiddags, hade jag två ärofyllda uppdrag under eftermiddagen. Den första är fortfarande hemlig, men oj vad roligt vi hade! Det andra var en familjefotografering. Min syssling/tremänning Therese, hennes Ola och deras dotter Leia är i Karlstad och hälsar på under helgen. Tyvärr har vi en himla massa uppbokat, men vi hann ändå med en fotografering och picknick ute på Skutberget. En getingfylld sådan tyvärr, så vi tröttnade efter ett tag och begav oss därifrån. Inga fler getingstick idag, tack! Nästa gång hoppas jag att vi hinner ses längre, kanske åker vi ned till dom i Uddevalla.
 
Ni kommer såklart att få se bilder från fotograferingen också! Men det får bli när dom är klara : ) Enkelt var det ialla fall, fina människor framför kameran och Leia var glad och lättsam. Det är ju så roligt det där med barn, man vet aldrig vilket humör dom är på när kameran åker fram. Vår egen skatt har exempelvis tröttnat på kameran och vänder nästan alltid när den åker fram. Tvärtemot sin mamma som har varit en riktig linslus sedan livets början. Fotografen i denna mamma hoppas att det vänder, hihi.
 
 
8
Agnes

Härliga bilder!

Sara Lindahl

Barnen blir bryllingar

Svar: Ja alltså.. Jag tror ju inte att det heter pysslingar, vi bara kallar dom för det :)
Linda Blom

Sara - mamma till Nova&Levin

Supefina bilder. :D

Therese Hedeblom

Så himla roligt att träffa er 😊 och väldigt roligt att se resten av bilderna sen. 👏

Terese

Vi kallar också det för pysslingar :-)

Tess

Så himla härliga bilder! :D Kram

Anonym

Tror personen ovan påpekade att dem blev bryllingar och inte pysslingar då det finns pysslingar i släktträdet också :D Det är ju kusin - syssling - brylling och sen pyssling. ^^

Svar: Det hade jag faktiskt ingen aning om : )
Linda Blom

Josefine || 22 år || Blivande tvåbarnsmamma

Vet inte varför min kommentar blev anonym. Men det var jag som skrev att det fanns även pysslingar. Men ja, det är inte lätt att veta allt och nästan varje dag lär man sig något nytt, hihi. : ) Stor kram till dig!