Vecka 2 med Emma.

I fredags var jag iväg på mitt andra PT-pass tillsammans med Emma. Underbara Emma.. Hon har någon form av energi runt sig och jag blir liksom glad och motiverad bara hon visar sig. Min löpning har fullkomligt gått åt skogen och mitt samvete för det var såklart inte det bästa. Det beror dels på att, som jag sade till Emma, jag tycker att det är så in i norden sjukt tråkigt. Men även för att jag haft så mycket att göra under veckan, sedan min nya skrivare kom och jag kunde börja försöka komma ikapp allting igen, att jag tagit ut mig totalt. För en gångs skull var jag villig att erkänna att jag var enormt trött efter nattjobb. Jag vaknade inte utvilad, tvärtom, men körde ändå på i samma tempo både dag och natt. Hon bromsade upp mig lite och sade att det kanske inte gjorde så himla mycket att löpningen inte blev av. Faktum är att den inte hade gett ett dugg med en redan så trött kropp, tvärtom, brutit ned den ännu mer. Men jag vill komma igång, lära mig springa och kommer ge det fler försök. Jag måste bara försöka finna en rimlig balans när det kommer till heltid hemma med Selma, heltids arbetande egenföretagare och få in träning och bra kost i allting. Lite i taget! Men jag skall finna en balans!
 
Hur som helst. Passet var sådär löjligt roligt även denna gång och jag brister ut i skratt när det blir tungt och jobbigt. Imorgon är det dags igen och jag LÄNGTAR verkligen efter att komma iväg. Då följer även J med och vi båda skall teckna ett varsitt träningskort på STC för att kunna komma igång och gymma mer regelbundet, även tillsammans. Det tror jag kommer vara både roligt och nyttigt för oss båda, då vi är ifrån varandra ganska mycket, med tanke på att vi jobbar om varandra : ) Det känns även skönt att vi bestämt oss för ett gym nu. Vi har pratat om dom flesta gymmen här i stan och flertalet vänner, som tränar på olika gym har såklart velat att jag skall börja just där. Vi var på möte på Optimal träning innan det öppnade, men nu blir det alltså STC istället. Bra pris och under grovrenovering! Det kommer bli kanonbra tror jag. Dessutom underlättar det när jag har Emma där också. En spännande höst väntar alltså!
10
livet med Asperger och kronisk smärta

älskar brallorna:)

Svar: Jag meeed : ) Och SÅ sköna!!
Linda Blom

Sandra - Mamma till Theodor ♥

Vilken ny energi du verkar ha fått Linda! Fantastiskt roligt att läsa :) Och vilken lycka att komma igång med träningen och faktiskt tycka att det är roligt :) Snygg är du också! Kram

Svar: Jag har nog alltid en himla massa energi, men just träningsmässigt har det legat på minus. Tills nu! Styrketräning är svinkul än så länga :D Hoppas och skall försöka se till att det håller i sig. TACK : )
Linda Blom

Sofia

Hejja Linda! Vart ligger stc i Karlstad? :)

Svar: Kasernhöjden :) Gamla nJoy : )
Linda Blom

Catrin - nybliven mamma

Skönt att komma igång ordentligt! Längtar tills ag kan börja gymma igen!

lisa

Vad kul att komma igång! men alltså DÖR så fina tights, var köper man dem?

Svar: Visst är dom underbara? : ) Och så sköna! Kappahl it is :D
Linda Blom

Anonym

Härligt med en PT, det skulle jag oxå vilja ha :) efter att jag blev mamma i mars har jag inte hittat tillbaka till träningen än, hoppas jag gör det snart! Man vill ju ta hand om kroppen som klarat av något så fantastiskt som att utveckla en människa, eller hur :)

Undra varför du jobbar natt? Kan du inte arbeta när din sambo kommit hem eller har du så mkt att göra att du måste jobba natt oxå?

Ha det gott och tack för fin blogg!

Svar: Jag vill helst inte jobba när Selma är vaken :) så jag sätter mig vid 19-19:30 för det mesta och då jag har så mycket att göra måste jag jobba heltid :) vilket då blir kvällar och nätter :)
Linda Blom

Heidi

Sorry, glömde signera mitt inlägg :)
// Heidi

Anonym

Du är flitig som en myra du! Man skulle haft hälften av din energi!
Får man vara lite nyfiken och fråga hur många tavlor du gör per vecka. En vanlig vecka altså inte när du som nu måste ta igen massa jobb pga av allt leveranskrångel av skrivaren!
Förstår helt om du inte vill svara!
Men keep up tje good work :)

Svar: Hejsan :) hihi, jag försöker iaf! Det är helt omöjligt att säga, vissa perioder väldigt många och andra perioder liten mindre. Men säg 50 i snitt kanske :) och så allt det administrativa utöver det :)
Linda Blom

Mirja

Tips från mig: joggingvagn! Så kan du hänga med Selma och träna på samma gång. Men det förutsätter ju att hon gillar att åka vagn såklart.

Linda

du är grym!:D