En rosa vespa

Åh.. Vespan jag tävlade ut i en av de tidigare luckorna föll både jag, men kanske framförallt J för. Selma. Måste. Ha! Så vi begav oss till KöpBarnvagn och införskaffade den i fredags. Gud vad jag är glad att den butiken ligger 3 minuter med bil hemifrån oss. Sååå otroligt mycket fint : )
 
Och vet ni det bästa av allt? 15% på allt från Kids Concept och Pumpkin får ni också nu fram t.o.m. 18/12 kl. 23:59. Ange bara koden LINDAJUL hos Köp Barnvagn när ni lägger er beställning. Perfekt inför julens alla klapp-köp.
7
sandra - 21år, fru och mamma till 3 flickor

Den är SÅÅÅ himla fin!!!

Svar: Eller huuur : )
Linda Blom

Elin Wred

BLOGG UTMANING TILL MUSIKHJÄLPENS INSMALING!
Var med och hjälp till för att stoppa spridningen av HIV och var med på min bloggutmaning!

http://www.nattstad.se/elinwred

Michaela

Sååå himla fin! Saga är just nu för liten för en sån, men längre fram kanske!

Du Linda,jag har en liten fundering. Om man vill boka dig som fotograf på ett 1-årskalas, hur mycket tar du då? Det är inte aktuellt riktigt än då dottern inte fyller år förrän 15 april. Men jag håller på att planera lite och försöker övertala sambon att man visst måste ha en som tar fina bilder,och då tänkte jag direkt på dig!

Mvh Michaela

Mamma till fyra pojkar

Ååååh så söööööööt! Vill ha en flicka och en rosa vespa. =)

Måste bara säga att du är heeeelt underbar Linda, vilken blogg alltså och har helt klart det bästa julkalendern som finns. Så fint tänkt att man inte MÅSTE ha facebook eller blogg när man tävlar. Det är faktiskt så att alla inte vill ha facebook. Du är så omtänksam! <3

Svar: Åh! Tack för dina fina ord! Det ligger enormt mycket jobb bakom en julkalender, men det är så himla roligt att göra det här varje år och uppenbarligen glädja så många människor <3 Så himla roligt!! : )
Linda Blom

Fidan

Kika också i vår blogg

Melinda

Diaper bag - La Baroque skulle jag jättegärna vilja vinna :)

C A I A . S E ❤

Gud så snygg!