Hos Malin & Leon

Idag fick jag sova tills jag vaknade själv, det var sååå sköööönt att slippa larmet och ännu mysigare att höra Selma sitta och leka inne i sin säng i sitt rum. Lugn och ro på morgonen är det bästa sättet att få vakna till på. När vi ätit frukost och det närmade sig lunch packade vi in oss i bilen och begat oss till Malin och Leon.. Jag har längtat så jag nästan sprängts efter dom två. Varje gång vi skall ses så lyckas någon av oss bli sjuk. Men idag så <3 Vi bara var.. Lagade mat och skrattade åt två tokiga barn.
 
Världens bästa start på en ny vecka alltså och Selma tycker så mycket om Leon. Pussas och kramas, klappar och gosar och låter honom knappt vara ifred en sekund stundvis. Det är så roligt när han är så med nu också - fem månader gammal. Älskade ungar!

 
12
Helena R

Gud så söta ihop :)
Älskar också att ta det lugnt på morgonen och på fredag tar min 9 åring jullov och då kan vi ta det jätte lugnt och mysa !!

ERINA - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer och Wilma

Men åååh vilka godingar och Selma så goo mot bebisar ☺️ Ni verkar haft en underbar dag.

Hanna Karlsson

Vad mysigt!

Mamma till fyra pojkar

Åhhh så mysigt! <3
Och du Linda, din blogg är bara så härlig- Jätteroligt att du orkar skriva och uppdatera vad ni gör och pysslar, verkar som att du är i farten hela tiden.

Julkalendern är super men stressa inte med den, vi väntar! Det är inte den som är viktigast här utan vi vill bara att ni har det bra och mår bra!
Kram!

Joe

Men gud så söta :)

Ida Nilsson

Åh vilken söt liten knubbis!

Anonym

Söt

Anonym

Söt

Anna [foto]

Så fint! Andra bilden är ju för söt :)

Emma - williams mamma

va härligt fina bilder =)

Louise Lars -bebis, resa & eko-nörd.

Vilka charmtroll ! :)

Vanessa Ljundahl

Men gud vilka kinder åååh! Så söta!