Lindas julkalender 2014 - Lucka 15 - AVSLUTAD!

I dagens lucka vinner ni alltså bedåååårande Bamsen storlek STOR från Ellis Corner. För att vara med och tävla skriver ni en kommentar nedan. Berätta gärna något mysigt ni kommer att tänka på när ni ser gosegrisen.
 
PS: Ange rabattkod "LindaBlom" så får du 20% rabatt på hela deras sortiment. Perfekt inför julens alla klappar.

Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 15 december klockan 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL : )
 
 GRATTIS till Linnéa!
538
Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Men underbara Maileg och BAMSEN, jag är ju hel tokig i dessa söta grisar och Wilma likaså som har mini grisen. En mamma gris hade gärna fått flytta hem till oss också och sova med Wilma om nätterna.

Carro

Den hade jag velat vinna till min son :) hade tänkt på "Lotta på bråkmakargatan" som jag älskade när jag var liten och kommer visa mina barn Lotta också :)

Instagram : Mamma_carro

Johanna - RosaBubbla.se

Haha... Jag kommer att tänka på Lotta på Bråkmakargatan-filmen, när Bamsen badar och Lotta blir så sur för att han är en smutsgris. Inte direkt mysigt, men hela filmen är så himla charmig och gullig! Min syster såg den på repeat när hon var liten.

Hade älskat att vinna den här till vår Sigge, som faktiskt påminner en hel del om Lotta. Sigge är lika bestämd, påhittig och söt!

Kram Johanna

Emelie Lundblad

Åh! Lottas gris! Jag älskade Lotta filmerna när jag var liten, okej, jag älskar dom än. Jag kan inte vänta tills min son är stor nog att få se som filmerna. Ska visa han alla och vi ska mysa rejält då! Kanske har vi turen att få en egen 'bamse' att krama om samtidigt! (Mindre mysigt minne är kanske att jag lärde mig klippa sönder kläder så som Lotta gjorde)! ;)

Elin Nilsson

Jag är med idag igen och hoppas att jag vinner!
Ett mysigt minne är från förra julen när min dotter kollade på Astrid Lindgrens julfavoriter heeeeeela december. Där var Lotta på Bråkmakargatan med sin lille gris!

Anonym

Jag minns hur vi alltid satt hela kusinhögen i soffan hos farmor & kollade på Lotta på Bråkmakargatan. Allas önskan var att ha en likadan gris som Lotta, skulle vara så roligt att få ge en sådan till min yngsta kusin i julklapp som fortfarande önskar sig en Lotta-gris :)

Johanna

Jag håller tummarna!
Jag tänker på en gång när jag var liten och såg på Lotta på Bråkmakargatan. Mamma satt mellan mig och min syster, regnet öste ner och jag minns att jag önskade mig en egen Bamsen. (Men det fick jag aldrig..) så himla fint minne med min lillasyster.

Anna H

Gosegrisen får mig att tänka på min son som fullkomligt älskar sin syster. Han kommer mer än gärna fram å ska krama henne samtidigt som han säger, gosig, jag gosig 😊

Elin

Jag önskade alltid att jag hade en egen "Bamsen" när jag var liten och tittade på Lotta. Nu däremot skulle jag gärna vinna en till min son som ofta går under benämningen "grisunge", pga olika läten och miner, här hemma :)

hanna ångman

Åh, denna skulle jag så gärna vilja vinna till min dotter.

Malin

å va kul en sån har
alltid mamman i familjen velat ha 😜

Jenny Ström

Jag tänker på min barndom, och vill vinna denna underbara så mina barn också kommer relatera till sin barndom genom att kolla på samma sak som jag :)

Queenie

Varje gång jag säger till min 1.5 åriga dotter "gosa, gosa" så kramar hon alltid om mig och pussas! Det gör hon även med sina gosedjur och med en liten gosig bamsegris skulle hon älska :D

Olivia

Ååh tänker direkt på alla härliga minnen från allt filmtittande på Lotta på Bråkmakargatan som ung. Vill såå gärna kunna ge min bästa vän som har en underbar dotter på 8 månader denna i julklapp alltså!! :) Kramar från Sundsvall

frida losell

Denna var ju drömmen att få när man va liten och tittade på lotta. Nu skulle jag gärna vilja vinna den till min lilla dotter som hade älskat den!!!

Annika - drömmen om 11 barn [med julkalender]

Jag kommer att tänka på en bondgård i närheten där jag bodde som liten <3 Idag bor jag nära en grisgård, vilket ofta för minnena till barndomen. När jag går ut o går min runda - så passerar jag denna grisgård, med glädje...

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Malin - MalinBelle.com

Jag kommer såklart att tänka på Lotta och alla äventyr hon och Bamsen var på! :)

Caroline

Älskar grisar och ville alltid ha en egen "Bamse", nu får dottern chansen ist ❤️

Anna

jag vill va med :)

jag tänker på min morbrors grisar som han hade ett år, och på att vi ska köpa ekologisk julskinka så att grisarna har fått vara glada :)

Linda D

Å denna skulle vara underbar till vår lillfisa som knappt har något eget gosedjur

Ida

Man kan ju inte låta bli att tänka på Lotta 😊 va på gränsen till för stor när den släpptes på video men de va syrtans favorit och hon sa alltid Lotta på måkbrakargatan så kul att min son 3,5 år säger precis på Sanna sätt son hon. Idakallberg på instagram

luckysafir

lotta är farliga saker att titta på ;) sötnosen började säga dumma innan både det ena och andra och var mycket road. mamma var inte lika glad och som tur var gick det över efter ett tag.

Annster

När jag ser gosegrisen så tänker jag tillbaka på min barndom och Lotta-filmerna. Hur fantastiskt mysigt det var med alla Astrids sagor. Nostalgi. hur jag hade gosiga stunden hos mormor och morfar. När jag såg Bamsen så tyckte jag alltid att den var så söt. Blev så glad att det finns till försäljning. För mig är det ett självklart gosedjur till min framtida och jag tror att inom det närmsta året skulle det kunna ske. Jag önskar vinna då det skulle vara en glädje för mig att ha en bamsen till min förstfödda. En lite gris som väntar här hemma. En första gosedjur :)

Sofie

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna bamsen till min bonusdotter juni som älskar Lotta på bråkmakargatan.

Kristiina

Hej!

Jag är gärna med!

Bamsen får mig att tänka på mina barn och alla deras älskade gosedjur. Som hängt med ett tag nu, lite slitna, lite trötta men så älskade! Tänk att få en ny Bamse att gosa med, kramas med, hålla i och bli kär i! Den skulle passa fint hemma hos oss!

Ha en fin dag och tack för chansen!
Med vänlig hälsning,
Kristiina.

Lissy

Klart man vill vinna en gris vilket underbart pris! Älskade lotta som liten serien blev aldrig sliten. Nu önskar jag mig en bamsen till min lilla tjej vore en häftig grej, tänk om Olivia en extra klapp kunde få hoppas det kan gå! God jul :)
Instsgram lissy1337

caroline

Åååhh! JAG ÄLSKAR ALLT SOM HAR MED ASTRID LINDGREN ATT GÖRA ;) Blir alltid glad av hennes underbara gimmer

Caroline.bjornkvist@gmail.com

Hade blivit så glad att vinna grisen till min Vince som börja få tänder. Otröstlig på nätterna kanske ett mjukdjur hjälper ☺️💙

Caroline.bjornkvist@gmail.com

Hade blivit så glad att vinna grisen till min Vince som börja få tänder. Otröstlig på nätterna kanske ett mjukdjur hjälper ☺️💙

Jenny

Jag är med och tävlar! 😊

Caroline P

Åh mys! Tänker på alla mysigastunder tillsammans med mina barn. Bara få ligga kvar några extra minuter o gosa innan det är dags att få upp! Älskar mina barn så mycket o hade varit underbart att få ge de en gosig bamse att mysa med!

Susanne bengtsson

När jag ser "bamsen" så tänker jag tillbaka på tiden när jag var liten ovh satt och kollade på Lotta varenda dag, min mamma brukar ofta säga att jag var som Lotta när jag var liten. Så nu önskar jag vinna denna till min dotter.

Camilla Ne

Min dotter på 2,5 år önskar sig en gris av tomten i julklapp och eftersom vi inte kommer köpa en riktig gris skulle det va en dröm att få ge henne en Bamsegris istället :)

Eva

Åh! Bamsen <3! Astridfilmer/böcker.
Vi läste mycket när barnen var små och då när dottern valde blev det gärna Lotta flyttar hemifrån. Varje gång Vi kom till stycket där Lotta kände sig ensam på tant Bergs vind så kom det små tårar på henne. Varje gång sa hon: sån himla tur att Lotta har sin Bamsen :-)
Nu har jag små barnbarn och nu är det snart dags att ruska igång den boken igen. Myysigt om vi skulle kunna läsa den tillsammans med Bamsen :-)

emelieeriika

Tänker alltid på när jag själv var liten och kollade på lotta filmerna, önskar att jag hade haft en sån då. Nu håller jag tummarna för att få vinna en till dottern så hon har någon att gosa med :)

Instagram: emelieeriika

Malin L

Vill gärna vinna till min son. Jag tänker på föräldraledighet när jag ser bamsen eftersom hi tittade mycket på Lotta tillsammans då!

Therese

Åh denna skulle min dotter älska!! Jag tänker alltid på "Lotta på Bråkmakargatan" när jag ser denna gris :)

Frukullman

Den fina grisen får mig att tänka på en gammeldags jul med doftande gran, levande ljus, tindrande barnögon som är förväntansfulla över vad julafton ska ge. Den ger den där julkänslan man hade som barn. Min dotter på 3-år skulle få grisen och förhoppningsvis ha den kvar genom livet.

Karin Antonsson

åh, vill så gärna vinna en bamsen till min son! Tänker så mycket på Lotta på Bråkmakargatan när jag ser bamsen. 😊

JOSEFINE

jag hoppas på att vinna denna till mitt barn som kommer i maj, jag har alltid älskat lotta och velat ha en egen bamsen.

Emma

Tror att både dottern och jag skulle bli överlycklig om vi kammade hem denna vinst. En egen liten bamse!

Elin {Mamma till Theo och änglarna Meja och Svea och bebis i magen}

Åh denna skulle vara en helt perfekt julklapp till min son som bara älskar grisar! :D Han älskar även att titta på just Lotta på Bråkmakargatan och har sagt flera gånger att han också vill ha en Bamsen :D
Nu håller jag alla tummar och tår på att turen ska infinna sig :D <3

Jane Larsson

Jag är gärna med! Min ena son går hela tiden och sjungen "lille gris, lille gris osv" för han älskar Grisar! Hade nog blivit kanonglad för denna! :)

Emelie Gullehag

Den underbara grisen får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan. Hur hon så bestämt pratar med Bamsen och berättar att "hon kan faktiskt allting". Precis så som min lilla också är nu. Hon kan allt och vad vore inte bättre då än en Bamsen som sällskap? ❤

Kajsa

Mysigt med alla minnen man får från barndomen och Lottas alla påhitt :)

Kristin

Jag tänker på mitt egna gosedjur som jag hade när jag var liten, hans öron var trasiga...men det gjorde inget för där kunde man stoppa in fingret och där var det alltid svalt! Hoppas på att vinna en sån här mysig gris till mina barn!

Elin Jönsson

När jag ser Bamsen så tänker jag på hur jag som liten ville vara som Lotta och göra som Lotta gjorde. Jag packade mina saker som fyra-åring och gick hemifrån men vände 20 meter från huset. Jag saknade ju redan mamma! ;)

Ida

Jag är med!
Den där söta gosegrisen får mig en sån härlig mysig känsla, tänk å ha det, åh så mysigt!

maria

Jag har önskat mig denna gris i evigheter och faktiskt till mig själv och inte till barnen för en gångs skull! 😉 jag ÄLSKAR grisar och har varit avundsjuk på lotta på bråkmakargatan sen jag var liten för att hon har världens mysigaste gosedjur! 😍

Jessica

Denna skulle jag vilja ge till min sons kusin för jag tänker på Lotta på Bråkmakargatan när jag ser grisen och hon är precis lika busig och härlig som Lotta :)

Anonym

Åh vi har tvillingflickor på 2 1/2 år som älskar älskar Lotta på Bråkmakargatan. Av snälla vänner fick vår ena flicka den här underbara Bamsen som nu hänger med överallt:) Dock är det en bamsen för lite då vår andra flicka också vill ha en Bamsen att krama <3

Sofie andersson

Jag var precis som Lotta när jag var liten. Sa alltid min mamma! Och önskade mig alltid en "bamsen grisbjörn" :) vet att våran lilla tjej skulle älska den!

Sarah

Åh, DEN här har jag tänkt köpa som första gosedjuret till min bebbe i magen!! Den är SÅ himla mysig, håller tummarna för tur och en tidig julklapp :) Ha en toppendag Linda och tack för en jättefin julkalender!

Emilia

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna till min 2-åriga kusin som verkligen är som Lotta på Bråkmakargatan. Lika envis och rolig ;)

Lisa

Jag vill gärna vinna! Skulle passa perfekt som sovkompis åt vår 16-månaders kille som börjat få nattskräck!

Anna

Men åååå! Vad jag skulle vilja vinna denna till min lilla Juni..hade tänkt köpa till hennes 2årsdag så det skulle vara alldeles perfekt ♡
anna-hjelm@live.se

Mikaela

Men så kul:D Lova och jag sitter just och tittar på Lotta på Bråkmakargatan. Det enda som kan få den lilla sjuka tösen att sitta still;) Men jag klagar inte då Lotta var bland det bästa jag visste som liten här med:-) Hoppas bara på att Lova inte gör som mamma och även härmar hyss som att klippa i tröjor haha. Men en egen bamse måste hon ha iallafall så självklart vill vi tävla om den:-D

Linda

Åh, min son som är tokig i Lotta skulle älska den där grisen :)
Själv blir jag alltid att tänka på när jag och mina syskon lekte olika Astrid-lekar, när vi lekte Emil i Lönneberga fick minstingen i syskonskaran alltid vara just griseknoen (och när vi lekte Pippi Långstrump fick hon vara apan, haha).

Michelle

åh vad mysigt det skulle vara att vinna bamsen! Vilka barndoms minnen det väcker, jag är och har alltid varit frälst i Astrid Lindgrens filmer och självklart har vi en hel

Marlene

Tänker på min lilla tös ♡ som älskar

Therese

Jag tänker på Lotta när jag ser grisen, och Lotta var en stor favorit hos mig som barn, jag älskade att krypa upp i soffan och titta på Lotta. Jag hoppas även att Lotta kan bli en favorit hos min dotter så vi kan krypa upp i soffan tillsammans o titta på Lotta, och förhoppningsvis få mysa med Bamsen under tiden.

Victoria

Jag tänker på min 5-månaders brorsdotter Eleonora. Trots att hon är så liten så kallar jag henne redan för Lotta (efter Lotta på Bråkmakargatan) då hon är mycket bestämd och inte ett dugg lättcharmad. Bamse hade passat perfekt till lilla Eleonora i julklapp. Trots att hon ibland är butter är hon världens finaste!

Jenny Ljunggren

Med tanke på alla kaniner och andra nallar som är populära nu så skulle det vara fantastiskt att få sätta denna i händerna på min dotter och hoppas på att just grisen blir favoriten :) Den väcker ju helt klart en del barndomsminnen från allt tittande på Lotta på Bråkmakaregatan.

Evelina Larsson

Grisen får mig att tänka på Lotta på bråkmakargatan när de är på utflykt hela familjen, helt plötsligt är "Bamsen" borta, och Lotta är helt förtvivlad. Men sen får hennes bror eller syster (längesedan jag såg filmen på VHS nu hahah) napp, och upp kommer Bamsen helt dyblöt haha! Sen kommer jag även igår när ´de retar Lotta för grisen, och hon arg som ett bi skriker tillbaka: Det är ingen GRIS det är en GRISBJÖRN hahah! Helt klart min favoritfilm som liten. Och jag hade gärna vunnit "grisbjörnen" till min bebis som bor i magen. Ett mysigt mjukisdjur att busa med tills mini är tillräckligt stor för att kunna kolla på filmen tillsammans med mig :)

sofia

Bamsen får mig att tänka på min älskade lilla bebis i magen som ska få den ifall jag vinner :)

Josefine eriksen

Jag önskar vinna en stor bamse till min son Elton. Syrran Molly har en hund som hon släpar omkring på och hoppas Elton vinner denna så kan han släpa omkring med. Så sött 😍

Jennifer

Åh, en Lotta på Bråkmakargatan bamsen! Vem vill inte ha det? Lite. Som stor, om jag vinner får den antingen pryda min lägenhet, då här inte finns några barn ännu, eller så kan jag inte låta bli att ge den till något av mina härliga kusinbarn, lutar åt det sistnämnda!

Josefine

Åh denna "stor" bamsen har jag trånat efter länge nu!! skulle betyda jättemycket med en vinst!
Jag tänker ju såklart på Lotta på bråkmakargatan när jag ser bamsen! så himla mysigt! :)

tullezz.blogg.se

Oooo så gosig o mysig den skulle bli i min dotters famn. tullezz@hotmail.com

Emma Rydén

Tänker på min barndomsföljeslagare och vinn nu att min son ska få möjlighet att få en trofast vän som alltid ställer upp.
Instagram emmamariamagdalena

Ida

Skulle så gärna vilja ge vår dotter Alva en bamsen i julklapp! Hon är stundtals så otroligt lik Lotta på Bråkmakaregatan! När jag såg att du lottade ut just den här grisen så kom jag och tänka på när jag som barn var galen i att titta på filmer om Lotta och Bamsen, så till den grad att jag en dag när jag var hemma och var sjuk ritade en bamsen som jag gick och gosade med. Känns dock som att min dotter skulle uppskatta en mjukt gris istället för ett knöligt sparat papper :D
Instagramnamn: Radhus30

Pauliina

Lotta är något jag växt upp med och min största dröm när jag var liten va att ha en bamse. Då fanns inte den möjligheten. Nu har mina barn upptäckt Lotta och dem skulle mer än gärna vilja ha en egen bamse när dem på dagarna kryper upp i soffan och kollar avsnitt efter avsnitt!

Hanna

Åh tänk vilken lycka med en egen bamse nalle. Jag blir alltid så nostalgisk när ja ser dessa. Därför skulle jag vilja vinna denna till min lilla favorit människa. Mitt syskonbarn ❤️

Elin

Ellen älskar å krama å gosa med gossedjur. Att kunna ge henne bamsen hade varit en underbar gåva. Å att hon har lärt sig å krymta som en gris hade varit grädde på moset å ge henne bamsen 💞

Elin

Glömde min insta 😄 1984ELIN

Elina

Jag tänker på när jag var liten och vi gjorde en familjeresa till Astrid Lindgrens värld och samtidigt besökte vi Bullerbyn och Emils hus. Det var otroligt mysigt och det är en upplevelse som jag vill att mina barn också ska få

Clara

Det är ju stört omöjligt att inte tänka på Lotta... Tänk om min dotter skulle kunna få rulta runt med den fantastiska grisen. Vilken lycka!

Elin

Jag skulle gärna vinna denna gris åt min dotter. Hon älskar mjukisdjur och jag kan se henne framför mig sitta och "prata" och kramas med denna stora bamsen :)

God jul!

Emelie M

Den här skulle nog min dotter vilja vinna. Hon har redan 2 kaniner och 1 panda att bära runt på så hon skulle gärna vilja ha en till att gosa med :-)

Elin

Jag tänker såklart tillbaka på när jag själv var liten och älskade Lotta på Bråkmakargatan. Tyvärr hade jag ingen egen Bamsen, men jag har sett till att alla små barn i min omkrets har en egen Bamsen. Därför är det även självklart att jag vill vinna en Bamsen till min lilla bebis som fortfarande bor i magen.

Emelie

Skulle vilja ge denna till min dotter som går under namnet Lill Lotta både hemma och på förskolan. Lotta är idolen och hon älskar att härma Lotta när hon blir arg.

Elin

Ååh jag skulle så gärna vilja vinna Bamsen till min treåriga dotter! I somras var vi på Astrid Lindgrens Värld och hon fick hälsa på hemma hos Lotta. Lotta filmerna ska hon få i julklapp, så vad skulle passa bättre än en alldeles egen Bamsen?

Pernilla Kilstrom

Så klart vill jag vinna. Jag hade nästan precis en sån här liten gris när jag var liten. Sliten och smutsig då den var väl använd. @lantfroken

Tove

Jag skulle vilja vinna en sådan till min kommande bebis! Den skulle passa så fint i den lilla vaggan som står och väntar :)

Marianne

Till min dotter. Minner om när vi var på djurparken och hon klappa grisarna där.

Elin

En Bamse har jag velat köpt till min dotter sen hon låg i magen, men ekonomin sätter stopp för det. Vore så himla kul å få vinna den till henne. Jag tänker på Lotta och vilken viljestark och härlig tjej det är, övertygad om att min dotter kommer bli en riktig liten Lotta!

hanan

Den skulle jag gärna vinna till min dotter=)

hremmo på instagram...
hananremmo@hotmail.com

Madeleine w

Åh den vill jag gärna vinna till mina flickor. Bamsen ville jag ha själv när jag var liten så det skulle vata kul att ge den till mina flickor.

Anonym

Ja visst va det Lotta på Bråkmakargatan som hade en sån. Önskade så mkt att jag hade en sån när jag va liten. Tänk att få ge en sån till sina egna barn :), hoppas på tur!!
Vänliga hälsningar Anna
Mail: zablon@me.com

Sara

Denna skulle jag vilja vinna till min lilla tjej !

Liselott

Den gosigaste bamsen EVER, så fin !
Vill verkligen vinna denna till min dotter som bara älskar att gå omkring & bära på gosedjur dag ut & dag in & för att hon är så gosig hela HON. :) @frukimsater

Camilla Bengtsson

Åh, blir helt lyrisk!! Denna hade jag så gärna velat vinna till min 2-åriga Lotta-tokiga dotter Luna!!
Lotta ska det helst tittas på varje dag! Och lyckan i Lunas ansikte när Lotta hittar Bamsen igen vid sopbilen är underbar! :)
Hade varit en fantastisk julklapp till henne! 💕

Therese B

Denna skulle jag verkligen vilja vinna till min dotter! mvh Therese

Maria

Jag vill gärna vinna denna åt min systerdotter Saga.

Maria

Jag vill gärna vinna denna åt min systerdotter Saga.

LILITH - Boktokig mamma med borderline

Jag kommer att tänka på min son som jag alltid kallade "lillgrisen" vid matbordet när han var mindre.

Madeleine Svensson

När jag ser dessa grisar tänker jag alltid på Lotta på Bråkmakargatan som jag älskade som liten. Min 2 åriga dotter upptäckte Lotta nu under hösten och älskar det med. Om vi vann skulle vi bli jätteglada och mysa med grisen tillsammans i soffan.

Cissi

Har som så många andra fantastiskt varma barndomsminnen av Astrids sagor & berättelser. Lotta på Bråkmakargatan är självklart ett av dem, särskilt när alla granar i stan är slut.. Men Lotta & Bamsen lyckas ju minsann hitta en! (Insta: cecilia_koch)

Petra Christensen

Hej!
Bamsen tar mig tillbaka till då jag var fem,
de underbara minnena sitter i än,
Lotta var ju min idol,
speciell roligt med alla hennes arga vrål,
jag kunde ju också fixa allt i världen,
och hade min egen grisbjörn med på färden,
men den här är ju riktig, superset och fin,
och den skulle få massor av kärlek av lillkillen min!

Hälsningar
Petra
gnuttisen@hotmail.com

Vicky

Perfekt till vår lilla gos tjej!

Vicky

Perfekt till vår lilla gos tjej!

Anonym

Min son han ingen favvo mjukis har, men förhoppningsvis om några dar! Denna gris hos oss ska få bo med massa kärlek, gos & snooze

Therese Jansson

Denna hoppas jag att min son vinner, tänker genast på en vecka i somras när min son lärde sig att lära grisljud. Det var det enda han gjorde hela tiden och man blev så lycklig av att se honom!

Annica L

Är gärna med och tävlar, dottern älskar Lotta.

Therese

När jag ser den grisen tänker jag på min egen barndom, mys framför tv och Lotta på Bråkmakargatan :) Vill ge mitt barn och mitt blivande barn samma minnen.

maria

Hejsan! Jag heter Linnéa, är 20 månader och älskar grisar, denna skulle jag så gärna finna under granen i jul ;) min mamma tävlar såklart åt mig :)

Therese

Bamsen var alltid en favorit när man själv var liten men jag fick aldrig någon egen Bamsen så jag skulle vilja vinna denna till min lilla tös som oftast låter som en liten gris, speciellt när det är dags att ligga vid bröstet och äta mat, lillgrisen våran som hon kallas.

Lotta Anderström

När jag ser bamsen så tänker jag på Lotta på Bråkmakargatan som jag är döpt efter. Hade gärna velat ge den till min son då han just nu älskar Astrid Lindgrens figurer!!

Sanna Stenberg

Det första som jag tänker på när jag ser den är "Lotta på Bråkmakargatan". Jag undrar hur många gånger dom filmerna har rullat framför mina ögon. :)
Jag hoppas innerligt på en vinst till min dotter.
/ Sanna (scstenberg på instagram)

Camilla

Tänker genast på en liten Gustav som verkligen älskar kor & grisar... Han har burit med sig en liten ko vart han än går och en gris skulle göra honom överlycklig!❤️🐖

Annelie

Så mysig! Min dotter har en annan gosedjursgris i miniformat som hon tycker så mycket om och som alltid följer med till förskolan. Hon skulle älska den här stora, goa bamsen! Håller alla tummar och tår för vinst :)

Sandra Skogholm

Många Barndomsminnen med lotta! Den där grisen är ju så söt och mysig, skulle passa utmärkt till sonen 😊

Linda

Minnen från min barndom kommer fram då man tittade på Lotta och önskade sig en sån grisbjörn😊 min dotter skulle älska den .

Frida R

Åh denna skulle jag så gärna vilja ge min dotter. Hos mormor och morfar fanns det en "bamsen" när jag var liten. Den lekte jag och myste med varje gång jag var hos dem. Så "bamsen" väcker så många härliga minnen <3

Elin

Är gärna med och tävlar om Bamsen till min dotter. :) När jag ser bamsen tänker jag på när jag var liten och fick titta på när dom spelade in Lotta på bråkmakaregatan. Magiskt! :)

Johanna Hall

min lilla kille skulle få grisen, jag tänker tillbaka på Lotta på Bråkmakargatan när jag det bamsen och tycker den är så söt :')

emma

Jag önskar att våran son ska få bära runt på sin egen "Bamse" likt Lotta på Bråkmakargatan gör det mysigt. Jag ser mig honom komma upp på natten med att bära sin "Bamse" i handen. Mysig dagdröm.

Anna Kihlström

Men den gosigaste nassen som påminner mig om min sönderälskade lilla nasse som jag själv hade som barn..& de små kultingarna i verkligheten är ju bedårande! Hoppas på tur & lite nostalgi :-) Kram Anna

Annette L

Jag önskar vinna grisen till min son. Han skulle älska den lika mycket som Lotta älskar sin bamse.

Tatyana

Vår äldsta dotter har en giraff som följer med överallt. Lillasyster vill oxå ha ett gosigt mjukisdjur. Hon älskar Lotta så hon skulle nog bli jätteglad om hon fick en egen Bamsen att mysa med i sängen.

Towe andersson

Denna gris får mig att tänka på alla härliga roliga barndoms minnen jag fått ifrån Astrid Lindgrens hemby Vimmerby jag har bott där nästan hela mitt liv men har nu flyttat därifrån och skaffat mig en egen familj. Skulle vara jätte roligt att vinna denna gosegris till min alldeles egna gosegris här hemma 😊
Instagram toweodouglas 🐖🐷🐽

Linda, mamma till majken & arvid

När jag ser denna gris tänker jag på en bondgård jag var på när jag var liten när jag bodde i Partille utanför Göteborg. Min farfar kände bonden så vi åkte dit & de första de gjorde var att sätta mig på en gris :) jag blev såklart ledsen men de gick över *hihihi* hoppas denna gris vill komma hem till oss & till mik dotters säng :)

Anna Pernryd

Åhh Bamse får mig att tänka på min barndom då jag och min älskade pappa (som tyvärr inte finns med oss längre) satt i timmar och tittade på Lotta på Bråkmakargatan. Jag ville alltid ha en egen Bamse men jag fick en säl :). Nu sitter jag i min tur och tittar på Lotta med min dotter och hennes önskan är just en egen Bamse så nu vill jag ge henne en Bamse och inte en säl :)
/Anna

carro

SOM jag och min lilla tjej tittat på denna bedårande skapelse! Vet inte vem av oss som hade blivit gladast av att hitta bamsen under granen! Villka minnen från förr också, absoluta favoriten är när bamsen hänger med Lotta och fixar granen men också när han stannar kvar och vaktar fågeläggen❤️Ingen hade blivit gladare än oss av att vinna honom❤️

anna

När jag ser bamsen så kan jag ju inte låta bli att tänka på just filmerna jag såg när jag var liten. Astrid lindgren filmerna var dom bästa jag visste. Så myset som var när man satt i soffan när man var liten och säkert då hade älskat att ha en egen bamsen vill jag att min dotter ska få.

Matilda

Jag vill vara med och tävla:)

Sandra

Åh! Min systerson skulle älska denna. Varje gång han kollar på Lotta,som är hans favorit, så säger han -Nej, glöm inte banden när de glömmer honom på ängen vid fågelboet. Det upprepas om och om igen tills de faktiskt hämtar banden igen :)

Stina

Men åh tänk om jag denna grisen kunde vinna...
till min son för att jag på stan inte hinner pinna!
Vem minns inte grisen från Lotta...
jag vill ge honom samma fina minnen och ingen äcklig råtta! 😝
Håller alla tummar och tår...
att jag denna grisen får 😁

Linda

Tänker såklart på Lotta, och mitt eget favoritgoedjur när jag var liten :)

Tess

Jag har alltid vela haft en precis som lotta 😊 och nu har jag chansen att kunna ge min son en ist 😊😊👍

denise skoglund

Tänker tillbaka på när man själv va liten och så gärna ville ha en sån go liten gris, när lotta gick på tv:n. Skulle jag vinna skulle min dotter få den så att hon skulle ha sin egen lilla gosegris att mysa med framför lotta i vinter <3

Madeleine Pettersson

Hoppas på att få vinna Bamsen till min son Felix. Kram

Lina Eckerström

Storasyster Älva fyller snart 4 år, en egen Bamse högt upp på önskelistan står.
Hon vill ju ha en precis som Lotta, och vill inte vänta tills hon fyller åtta.
Sova och kramas varje natt, puss på dej och god natt min skatt.
Hon tar så väl hand om alla sina gosedjur, jag lovar att Bamsen kommer aldrig behöva bli sur.

Sofie

Självklart är jag med och tävlar om denna lilla gris till min dotter. När jag ser den kommer jag att tänka på när jag var liten och man såg Lotta på Bråkmakargatan. En riktigt mysig känsla sprider sig i kroppen.

Theresia Vidén

Denna ska min systerson får. Han är en liten gosunge. Denna skulle han älska!

Monika Johansson

Åh Lottas Bamsen. Hon är mina döttrars favorit hos Astrid Lindgren. Hoppas på vinst till lillebror som kommer snart!

Vh
Monika

Emelie Emanuelsson

å dottern skulle älska denna. tänker direkt på lotta ! :D

Sandra

Tänker på underbara Lotta som jag äälskade som liten & som min son fastnar mer & mer för❤️ Han hade verkligen blivit glad över en egen Bamse :)
@sandraekarlsson

Linn

Den är så söt och självklart vill jag vinna den åt min lilla skatt.

Anna Kihlström

Ps,,,min lilla dotter som är hemma & sjuk sa direkt"Lotta på Bråkmakargatans nasse".. Hoppas hon vinner den :-) Kram Anna

Lina - Mamma till Elias & Meja

Åh, jag som så länge velat ha en egen "Bamsen" till våran lilla Meja. Oj, vad glad jag hade blivit om vi hade vunnit denna. Lovar att han hade blivit så älskad här hemma.

My

Kan man annat än tänka på Lotta och Bamsen när man ser denna goding?

Emma J

En riktig liten gris är alltid söt och gullig så denna skulle få ett riktigt bra hem hos oss med många kramar och mycket lek! Kommer den innan jul är slut kommer den få sitta under granen och mysa...

Elin

Kommer att tänka på min 1 åriga systerdotter som älskar att läsa i boken om grisar och samtidigt själv låta som en gris. Så en Bamsen skulle ju vara en perfekt julklapp åt henne.
God Jul!

Karin

Jag kommer att tänka på mina allra bästa vänner som länge försökt få barn, de kallar allt de älskar för "grisen". Varandra, sina hundar, min son... Alltid lika kärleksfulla! De är nu i full fart att göra sina barndrömmar till verklighet och jag skulle så gärna vilja vinna denna underbara "Bamsen" till deras egen lilla gris. <3

Linda Engström

Gosegrisen får mig att tänka på min dotter. Då hon är då lik lotta 😂 tror att hon skulle bli riktigt glad över ha en likadan gris som lotta😄

Sabina

Min Frank har en liten bamsen nu, 7veckor gammal. det är så mysigt att se honom med den pyttegrisen och skulle vara lika mysigt att se honom med den stora när han blir större :)
Sabinaribba@gmail.com

Linda

Jag kommer genast att tänka på vem jag skulle ge den till eftersom den skulle vara perfekt till min lilla guddotter i julklapp. Jag blev gudmor för första gången och det är en sån otrolig stolthet och lycka att bara tänka på :)

Alex

Åhh, en sån där ville man ju alltid ha när man va liten och tittade på lotta :) kanske har min dotter turen att få en! Jag håller tummarna :)

JoHaNNa - julkalender på bloggen 1-24 December

jag tänker direkt på Lotta på Bråkmakargatan vilket får mej att tänka på alla mysiga stunder som barn då man såg denna älskade film :)

Kajsa Arnesson

Skulle så gärna vilja vinna denna goa Bamsen till min son Walter :)

Kajsa Arnesson

Skulle så gärna vilja vinna denna goa Bamsen till min son Walter :)
Insta: kajjjza
Mail: i_gotu@hotmail.com

Carita

Åå, den vill jag vinna :)
Tänker på alla fina jular med Lotta :D
Asbra film ^^

Marie Olsson

När jag ser Bamsen så ser jag bara massa värme och kärlek! Bamsen är nog den mest älskvärda gosedjur jag vet, som väldigt många andra oxå tycker.
Min son hade blivit glad om han vann en "nöffnöff-bamse" :)
@fliiine

Helena

Åh, då kommer jag att tänka på Emil i Lönneberga. Som är min brors sons älsklings program.

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag kommer att tänka på när jag var kanske 13-14 år och allt jag önskade mig var en liten minigris. Vi var faktiskt och kikade på några men sen insåg väl mina föräldrar att det inte skulle funka. Så det här är nog den enda gris som kommer in i mitt hus. Min son skulle älska den.

Har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/15/lucka-15-hos-linda-1512-3/

sara hedlund

Den här skulle sonen älska att gosa med :) vill verkligen vinna! Hedlund.sarah@gmail.com

Caroline

Min dotter är precis likadan som Lotta på Bråkmakargatan. Dom har samma humör och charm, skillnaden är dock att dottern saknar en Bamse att ha under armen och mysa med :)

Saragunmarie

Jag tänker ju såklart direkt på Lotta på Bråkmakargatan. Jag brukade lyssna på en ljudkassett då jag var liten, där Astrid Lindgren läste sina mest kända sagor. Lotta var ju alltid en favorit, och jag drömde om att få ha en egen Bamse.

Vår efterlängtade lillkille skulle få den då han kommer ut till våren. Den skulle platsa fint i hans spjälsäng eller på hyllan intill :)

saragunmarie@gmail.com

Marie Stifors

Min dotter Selma fullkomligt älskar Lotta på Bråkmakargatan så hon hade blivit överlycklig för en Bamse ❤️

Johanna

Utantvekan varesig vinst eller ej så får min minsta son på 2,5år en "bamsen" i julklapp. Han ser ut som Lotta med sitt yviga långa blonda hår, beter sig precis som Lotta och säger "dumma mamma" till allt. Han älskar alla gosedjur som han kramas med och bär på JÄMT, helst allihop på en gång, och den här söta grisen skulle göra

Rebecka

Jag är uppväxt med Lotta på tv. När hon glömmer bamsen i fågelboet eller när hon försöker cykla med bamsen där bak. Jag skulle så gärna vilja ge min gudson denna härliga bamse. Kan tänka mig att just denna bamse också kommer få vara med överallt, precis som Lottas!

Email: etrella_@hotmail.com

Johanna

Utantvekan varesig vinst eller ej så får min minsta son på 2,5år en "bamsen" i julklapp. Han ser ut som Lotta med sitt yviga långa blonda hår, beter sig precis som Lotta och säger "dumma mamma" till allt. Han älskar alla gosedjur som han kramas med och bär på JÄMT, helst allihop på en gång, och den här söta grisen skulle göra honom väldigt glad 😃

(Opps, råkade skicka iväg innan jag skrivit färdigt, därav två!)

Ingrid Gunilla

Hoppas få se lyckan i den minstas ögon när hon öppnar detta paket! Då hon älskar Lotta på bråkmakargatan kan detta bara bli en stor hit! Kram!

Cilla A

Jag har alltid gillat grisar och ville så gärna ha en Bamsen när jag var liten. Nu läser jag och min "Alicia Grisia" ;) varje kväll om Lotta när hon fixade en julgran till sin familj. Det hade därför varit så underbart att vinna en Bamsen till min dotter!

Catrin

Åh, som vi har pratat om bamsen denna höst, men jag har liksom inte kommit till skott att köpa en. Min lilla Julia skulle älska att mysa med Lottas älskade Bamsen!

christina

Hejsan!

Och jag vill packa in denna goa gris i ett paket till min dotter Alma!

Anna Bengtsson

Min största dröm när jag var liten var att få ha min alldeles egna Bamse, precis som Lotta hade och känslan jag får än idag så fort jag ser bamse är trygghet och vänskap som ingen annan kan förstå mer än dem som har en alldeles egen bamse, så jag önskar att vinna denna åt min dotter och hoppas att hon ska känna samma trygghet och värme som jag :') Tänk vad mycket en liten gris kan göra :') 🎁🎅🍀✊🎄

Mail: annabengtsson_90@outlook.com
Instagram: AnnaMBengtsson

Anna

Jag tänker direkt på Lotta på bråkmakaregatan, och den idyll som de sagorna ger! Tiden, miljön och familjen gör att en Bamse såklart är välkommen hem till oss och våra små barn!

Rebecca

Jag skulle gärna vinna denna till våran Leon som verkar älska mjukisdjur. Han har en stor nalle som han skiner upp mot såfort han ser den och så kryper han fram och kramar den, biter den lite i nosen m.m. Det tycker jag ser så mysigt ut :)

Emma

Fantastiska Bamsen! Jag önskar mig :) Tänker på Lotta och Bamsen som får hänga med i ur och skur.. och på när hon åker tåg och klistrar fast korv på rutorna, haha!

Rebecca

Glömde en liten kråka med min instagram (rebecca.robe)

Sanna

En gosegris skulle inte sitta fel! Tänker ju självklart på Lotta på Bråkmakaragtan och speciellt avsnittet där de inte får tag i nån gran. Så mysigt. Hoppas min dotter kommer gilla det när hon blir större. tack o hej!

Sofia

Det mysigaste jag ser fram emot ihop med bamsen är när vår efterlängtade dotter föds i februari och kan ha Bamsen som sin beskyddare i sängen =)

Emelie

Jag tänker på Lotta på Bråkmakargatan å då tänker jag på min söta brorsdotter som är så väldigt lik henne både i sättet och utseende :)
emeliej_88@hotmail.com

Lina Askbrink

Tänker på min systerson som älskar Astrid Lindgren filmerna, speciellt Lotta med hennes "Bamsen" men också Emil och "Griseknoen". Han skulle bli överförtjust om han fick denna.

Elin

Bamsen förknippar mig med barndomen och Lotta. Ville också ha en sån när jag var liten.
Äldsta sonen har en likadan Bamsen som han älskar och det vore så kul att få ge lillebror en likadan.

Jenny

Vi kallar alltid vår hund för minigrisen och min dotter älskar honom och ska mer än gärna krama honom hela tiden, skulle hon vinna denna söta bamsen skulle hon för resten av livet minnas sin bäste vän och kan då krama honom när hon vill trots att han inte alltid kommer finnas där för henne ❤️ Bästa vänner för alltid

Veronica

Jag tänker givetvis på min lilla gris här hemma :-) därför är vi med och tävlar!
veroniiica@msn.com

Jennifer

Den underbara grisen eller grisbjörn som Lotta hade sagt, skulle min dotter vilja vinna. Den får mig även tänka tillbaka på min barndom fylld med Astid Lindgren filmer med Lotta på Bråkmakargatan som en favorit.

Emely Korabik

Jag är gärna med och tävlar. Vår lilla Vera hade älskat att gosa med denna när hon ska sova!! Hon har en liten tiger och en liten hund nu som hon prompt ska ha med i sängen, denna hade nog blivit nästa favorit. :D

Emilia Karlin

Åh jag tänker direkt på Bamsen från Lotta på Bråkmakargatan! Min lilla dotter är än så länge bara 8 månader, men ser redan så mycket bus i henne, precis som Lotta har! Min lilla Leah skulle älska att få en egen Bamse :)

Camilla Sjö

Åh va jag vill vinna. Tänkter på Lotta på bråkmakaregatan :)

Camilla Wihlborg

Vet inte varför, men varje gång jag ser den där söte grisen så får jag Astrid Lindgrens röst i huvudet... och den tanten har varit min idol sen jag var liten ♥
Bamsen får jättegärna flytta hit till oss, har två flickor som skulle ta väl hand om honom :-)

Therese h

JaG kommer att tänka på min gosebjörn när jag ser bamsen. Gosebjörne hade jag med mig överallt. Den var mitt fel "allt". :) på gott och ont! ;)
Kanske bamsen skulle kunna bli min sons gosegris att ha med sig överallt. :)

Mikaela D

Grisen får mig att tänka på min underbara son, han älskar att mysa och favoriten just nu är kudde och gosedjur så ska han sitta i famnen och gosa med det + våra händer och det finns nog inget mysigare just nu ❤️

emma rudbeck

Jag tänker på minförra hund som kallades för gris hon (henne saknar jag så) Vinner jag får Bamsen sitta i soffan

Angelica

Precis vad jag alltid önskade att jag hade när jag var liten.. Jag är med och tävlar :)

Ha en fin dag!

Lisa Persson

Åh jag älskar Lotta på Bråkmakargatan och har redan tittat flera gånger på henne med lilla Alma 7 månader så det skulle vara så kul att vinna en Bamsen till henne

Elin - Livat på torpet

Har tittat på den "bamsen" länge nu, men aldrig tagit mig råd. Har ju en massa annat som ska handlas.

Eftersom vår lilla busfrö Ingrid är lite som "Lotta" så skulle den där grisen göra succé här hemma :)

Håller tummarna och hoppas på tur :)

Sandra

Åh, bamsen önskade jag mig när Jah var liten och tittade på Lotta :) tänk vad lyxigt att den i magen kan få ha en framför Lotta :)

Frida

Åh denna skulle Vincent uppskatta. Lotta är en av hans favorit filmer :)

Michaela

Åå Gud så söt! När jag ser bamse så tänker jag på sjukdagar när jag var liten. Pappa och jag satt i soffan med varsin kopp te och tittade på olika Astrid Lindgren filmer under massvis med filtar och bara var! Så skönt när man är liten och ynklig :)

LindaViola - Mamma till Svea!

När jag var liten drömde jag om att ha en egen Bamsen, precis som Lotta på Bråkmakargatan. Nu hade det varit en dröm att få ge min dotter en alldeles egen "Bamsen" :)

Mikaela

Åh min dotter skulle så gärna vilja vinna en bamsen! Hennes kompis har en och varje gång vi kommer dig letar hon efter bamsen och när hon hittar den blir hon så lycklig och ger den en massa pussar och kramar. Det sötaste som finns!! Hoppas hoppas!

Nina Lundberg

Å nostalgi såg alltid på Lotta när jag var liten och kommer låta dottern se de med när hon blir lite äldre. Tänk va mysigt om hon fick en egen liten bamsen att gosa med.

Anonym

Så söt passar lille Viggo 5 mån. ullafriberg60@gmail.com

Anita

Jag kom att tänka på när man själv va mindre och kollade på Lotta på Bråkmakargatan, hon hade en sådan gris. Älskade hennes filmer och det gör jag forfarande. Instagram: aniiitad

Carola Wahlström

Jag är gärna med, när jag ser grisar av alla slag tänker på en gullig liten minigris som bodde hos oss en sommar när jag var tonåring, han var bra gullig (och så där gulligt i efterskott jobbig), sen hittade vi ett hem åt honom på en gård på landet, där trivdes han superbra, om jag jag någon gång flyttar ut på landet kanske jag skaffar mig en minigris

Åh denna skulle passa åt min dotter som är i gosedjur perioden. Hon påminner om lotta på bråkmakaregatan som också hade sin lilla gosegris. malinms@hotmail.com

Emelie Feuk

Bamsegrisen får mig att tänka på min barndom och allt fint som jag fått uppleva! Min dotter älskar djur, men tycker att grisar ibland är lite läskiga. Önskar en egen bamse till henne så hon kan få uppleva många fina stunder och faktiskt se att den inte alls är farlig. Den får mig också att tänka på Lotta på Bråkmakargatan som är ett annat ljuvligt barndomsminne som jag vill föra över till min dotter . Jag hoppas att denna bamsen ska bli hennes favorit och skulle bli en perfekt julklapp till lilla E!

Yasmine

Jag skulle vilja vinna Bamsen till min lilla gogris här hemma!
y_bergh@hotmail.com
@yasber

Annso

Jag skulle vilja vinna till min älskade systerdotter! Och när jag ser bamsen tänker jag förstås på Lotta på Bråkmakargatan som varit/är en stor favorit till mig! Framför allt hennes citat "Det är så kontisgt med mig, jag kan så mycket...jag kan nästan allting när jag tänker efter...":)

Helena

Bamsen får mig att tänka på att en bästa vän inte alltid behöver vara en människa, utan kan lika gärna vara ett djur eller gosedjur. Någon man alltid kan prata med och bli förstådd av. En sådan speciell relation hade Lotta och Bamsen också. Jag skulle gärna vinna Bamsen som en kär vän till bebisen jag har i magen! :)

Helena

Bamsen får mig att tänka på att en bästa vän inte alltid måste vara en människa, utan kan lika gärna vara ett djur eller ett gosedjur. Någon som alltid lyssnar och förstår. En sådan relation hade Lotta och Bamsen. Jag skulle gärna vinna Bamsen till bebisen som jag har i magen! :)

Cecilia Taube @septembermamman

Tänker på att jag brukar läsa boken när Lotta råkar slänga Bamsen i soptunnan för min 3-åring...den är både läskig och mysig på samma gång!

Patricia

Åh! Jag skulle vilja vinna en grisbjörn! Jag delar ju stad med lottas bråkmakargata så detta vore ju superroligt att kunna ge till min sambos systerbarn som tittar ut i början på året!

malin johansson

Åh jag skulle gärna vilja vinna en bamsen till min dotter. Älskade lotta när jag var liten, och gör det fortfarande. Så en dag hoppas jag att jag, min dotter sitter i soffan och ser på lotta med sin egna bamse. 😍 Instagram Maalinjohansson87 ☺ och mailen är malin_johansson87@hotmail.com

Helena R

De är så söta dessa Bamsen !
Gosegrisen får mig att tänka på denna underbara vänskap som min 1 åriga son har med hunden här hemma. De ligger tillsammans och han bjuder på mat. De pussar och kramar varandra och det är så mysigt att se deras vänskap som blommar ut !

helena.rahlenius@gmail.com

Ann-Sofie

Det är svårt att inte tänka på Lotta på Bråkmakargatan när jag ser goa Bamsen! Som barn tittade jag mycket på Lotta och nu skulle jag vilja ge grisen till min lilla dotter!

Maria

Åh så söt!! Är gärna med och tävlar om en gullegris till min egen gullegris här hemma :-)

Natta

suverän julklapp att ge till en av mina brorsdöttrar. :)

Sandra Carlsson

Vill gärna vinna en sån här gosig till dottern :) den får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan som jag älskade när jag var liten! Måste få tag på filmerna till dottern också :D

Sandra Carlsson

Glömde ... Instagram: sandra86c :)

Madde W

Åh, dottern ÄLSKAR Lotta på bråkmakargatan :) Hon skulle bli så lycklig av att få en bamsen i julklapp ;)
Självklart tänker jag tillbaka på min egna barndom när jag ser denna lilla gris, Lotta på bråkmakargatan med sin grisbjörn :)


MADIIIIE på instagram :)

Ulrica Mickelsson

En sötnos att gosa med. Tröst å lek för barnen. Å snygg för mig💞

Tina

Jag skulle såå gärna vilja vinna bamsen till vår lille bebis i magen. Vi har haft en kämpig tid med ivf och först besked om att vi skulle få missfall, men sen gick allt bra ändå lyckligtvis! Storasyster har en annan årgång av bamsen, men jag tycker den här verkar så mysig, o skulle va mysigt o ha den när bebisen kommer. <3

sandra

tanker på lotta, nostalgi. perfekt till 2åriga sonen

Sofie och Stina!

Fina bamsen!
Stinas moster har en bamsen, modell mindre hemma och det bästa Stina vet är när hon får sova över, i mosters säng och krama på hennes "nallegris". Tänk lyckan att få ha en egen, en STOR dessutom att krama på och lyckan för mig att få kolla igenom alla Lotta filmer från när jag var liten tillsammans med henne och Bamsen/nallegrisen!
(=

Kramar

Emma w

Detta kanske låter som en sorlig historia. Till viss del är den det men den får mig faktiskt än idag att känna mig älskad o får mig att ee:-) Min mmamma va sjuk i cancer och hade inte långt kvar. Just den dag mådde hon inte alls bra o när hon började gråta så minns ja som 11 åring att jag började gråta direkt o sa " gråter du mamma så gråter jag också" sen låg vi båda länge och kramades :-)

den stunden va verkligen mysig, även om den va sorlig på sitt sätt. Men just då va det en av de gosiga stunderna som jag minns med henne

Mimmi

Tänker på mig och min lillebror när jag ser Bamsen. Jag var magsjuk när vi skulle se den filmen på bio och då ritade han en Bamsen till mig. Tänker att min son kan få ge den i julklapp till sin syster 😍

Emma

ååh den skulle jag vilja vinna till sonen :)

Johanna D

Den här får mig att tänka på min lillkusin Emma som alltid kommer med så söta egengjorda halsband,kort, och presenter till mig! Vore så kul att ge henne denna i julklapp och jag tror att hon skulle bli jätteglad för den, hon älskar gossedjur!

Anders

Tja, ska jag vara helt ärlig så är faktiskt marsipangris det första jag kommer att tänka på. Kanske inte direkt så mysigt men däremot förbaskat gott!

Christine Carlstöm

Åh Lottas Bamse...Älskade Lotta som liten och min favvoscen är när springer efter lastbilen som tappar en julgran "Du tappade en graaaaan". Skulle vilja vinna denna urmysiga Bamse till min son.

Jeanine

Bamsen får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan, min Astrid Lindgren-favorit när jag växte upp. Vill vinna den till min dotter, som jag hoppas kommer älska Lotta lika mycket som jag gjorde.

Mia

Åh en sådan söt och gosig gris vill jag gärna vara med och tävla om :) Alltid velat ha en sådan sen jag såg Lotta på Bråkmakargaten när jag var liten.
Tänk att få mysa i soffan under en filt med grabben och sen denna söta gris :)

Julia Bengtsson

Jag köptes en annan gris till dottern för att jag kunde inte hitta denna söta Bamsen. Så nu hoppas jag vi vinner den riktiga!

qat

Den får mig att tänka på min kompis dotter som är en KOPIA (både till sätt och utseende) av Lotta på Bråkmakargatan. Det skulle ju vara en helt underbar julklapp att få ge henne...en sån här härlig gris. Det är egentligen det enda som saknas för att bilden av henne som Lotta ska bli komplett. ;)

Jossan B

När jag ser gosegrisen tänker jag direkt på Lotta och min äldsta dotter! Varje kväll somnar hon nämligen till samma ljudskiva med Lotta, hon vägrar lyssna på någon annan skiva! Det hade varit såå roligt att vinna denna till henne<3

Jennifer Carlsson

Man kan ju inte se Bamsen utan att tänka på Lotta, man får enormt mycket minnen från barndomen. Jag skulle ge den till min bästa kompis lille son Liam om jag vann.

Jenny

Å, denna ljuvliga gris hade vart en perfekt julklapp till vår dotter! Hon som ska sova med sina gosedjur och går runt och vaggar de tills de sover 😍😉 de hade blivit goda vänner!

Maria

Min 3,5-åriga son älskar allt med Astrid Lindgren, speciellt Lotta på Bråkmakaregatan och skulle bli så glad om han vann Bamsen :) Det var också en klar favorit för mamma då hon var liten och kanske även jag kunde få låna Bamsen ibland :)

Frida Karlsson

Jag tänker på lotta på bråkmakaregatan som jag själv älskade när jag var liten, och nu tittar jag och min lilla älskling på det tillsammans.

Mari B

Jag tänker på Lotta på Bråkmakargatan och den kollade jag på som barn.

Elin. Mamma till Elton

Jag tänker bara på Lotta och en massa kärlek till grisen. Skulle så gärna vilja vinna en sån gosig bamsen till min son och hoppas isf att han hittar samma kärlek till grisen som Lotta gjorde. ☺️

Heléna

Jag kan bara tänka på Lotta när jag ser den men hon ÄR mysig, och tant Berg.. man blir alldeles varm i kroppen när man tittar på fimen =) Molly skulle lätt gilla att kramas med den =)

Nathalie

Dena skulle jag vilja vinna till min son som brukar titta på Lotta på Bråkmakargatan, skulle vara så mysigt om han fick en egen bamse att gosa med:) @nathaliesthlm

Marie

Denna har jag länge velat köpa till min dotter, hon älskar grisar och mjukdjur! Jag tycker den är så fin och får mig att tänka på Lotta på bråkmakargatan, barndom och lyckliga barn!

Carola

Jag tänker helt enkelt på trygghet. Det senaste året har varit omtumlande för mina barn när jag separerade från deras pappa och han hotade oss så vi hamnade i skyddat boende. Nu håller vi på att bygga upp vår tillvaro femtio mil från vår förra hemstad. Våra saker och prylar har betytt mycket för oss, en känsla av igenkänning och "hemma" trots allt som varit. Och det är väl just det som ett gosedjur förmedlar också.

Maria Byland

Åh en sån sötnöt. Vilken lycka att få vinna denna. Då skall min dotter ge den i julklapp till en liten kusin.

http://nouw.com/majavirrpanna/linda39s-julkalender-2014---lucka-15-16601865

Hanna

Den får mig att tänka på soffmys, brasa, tända ljus, pepparkakor, varm choklad :)

Jeanette

När jag ser Bamsen så tänker jag på "Lotta på Bråkmakargatan" som jag älskade att kolla på när jag var liten, jag hade själv önskat en sån när jag var liten. Min lilla dotter kommer att få den om jag vinner. :)

Jeanettemonicaandersson@hotmail.se

emelie

Vill gärna vinna den till dottern :)

Dennis

Hoppas dottern vinner denna :)

Michelle strömberg

Åh denna bamse skulle bli perfekt till Leonas mailegsamling :-)

Frida

Tänker på när man var mindre och man kollade på lotta och var så avensjuk på hennes söta gris så varje gång man skulle kika på lotta så fick katten våran vara vår lilla gris när vi satt i soffan och kollade på filmen :) Så nu när man själv är gravid och ska få en liten så vore detta perfekt att få vinna så inte vår lilla skatt kommer göra som sin mamma att använda katten (fast i vårt fall hund då) hihi

Därför vill jag vinna : )

Linda

Men åå, vem har inte drömt om en alldeles egen bamse?
Jag kommer och tänka på julen när jag var liten, min gammelfarmor hade sytt mig en egen variation av bamse. Så nu önskar jag att få ge en alldeles egen bamse till mitt barn ❤️

Madelene A

Jag hade en egen gris som gosedjur när jag var liten, vore roligt att vinna grisen till min dotter.

Emma

Denna söta gris hade min gris älskande påg älskat!.. Han har precis lärt sig säga gris och det låter så gulligt! Giiis. Tänker ju såklart på Lotta när man ser den :)

Hillevi

Jag kommer att tänka på mina systrar och min barndom när jag ser Bamsen. Vi tittade o läste en del Lotta på Bråkmakargatan o när jag tänker på det blir jag ofta varm, lite nostalgisk, glad o något ledsen på en o samma gång... Denna gosegris hade jag velat ge min lilla Matilda!

Susanne Pettersson

Denna vore ju drömmen att vinna till min minsta lilla son som ännu inte fått något favoritdjur än! Denna fina skulle man själv ha haft som barn framför alla bra astrid lindgren filmer!

Emily Nyman

Min dotter har redan en sådan men jag ser framför mig att hon och hennes bästa kompis (min bästa kompis dotter) kommer dragandes med en varsin. Så jag skulle vilja vinna en som jag kan ge bort till henne ❤️

Johanna

Åh vad fin den är :) Om jag vann skulle jag ge den till mamma att ha på sitt BVC-rum där barnen ofta använder leksaker i undersökningarna för att kolla tal osv. Den lär ju om något uppmuntra till samtal! Jag kommer att tänka på min egen "gosegris" Uffe som är en kanin döpt efter första kärleken vid några års ålder :)

Anette Eriksson

Jag vill gärna vinna :) Jag vet vem som skulle bli väldigt glad :)

Amanda

Lotta på Bråkmakargatan va väl lika fäst vid sin Bamse som jag vid min ''Kalle'', en nylonflodhäst lagad så många gånger att det va mer sytråd än nåt annat på honom. Viktigast av allt Han hette inte Kalle utan han var en Kalle :) Pappa fick en gång åka ner till köpcentrumet sent en kväll när han hade glömts någonstans, stoppa vakterna och leta och de hittade honom faktiskt :D Så mycket kärlek det kan finns i ett gosedjur, det är helt otroligt. Vinner jag så ska min dotter få Bamsen, kanske inte blir hennes ''kalle'' men den är så fin så då får den pryda sängen eller lekas med :)

a-allvin@hotmail.com

Emeli

Åh bamsen! Den skulle jag gärna vilja vinna till min son :)

Kajsa Johansson

Vilken mysgris! Jag hade gärna velat vinna denna och ge bort som present till en underbar liten unge jag är barnvakt åt emellanåt. När jag ser bamsen tänker jag mest på Lotta på Bråkmakargatan, o den filmen är ju mysig :-)

Linda Pertell Hammarlöf

Ååå fina Bamsen! Min Julia 3 1/2 år vill titta på Lotta på Bråkmakaregatan filmen jämt. Julia går runt med en hund här hemma som hon kallar för Bamsen :-). Det vore så mysigt att få ge henne den riktiga Bamsen istället :-)
lindapertell@hotmail.com

Karin Stjärnkvist

När min son var liten älskade han Bamsen! På öppna förskolan fanns det en och den hade han under armen hela tiden vi var där. Jag sydde en egen Bamsen till honom som är borta sedan länge. Det hade varit så roligt att ge hans eget barn en Bamsen en dag! (Min son är nu 30 år.)

Erika

Jag tycker att hela Lotta är mysig och så fort jag ser denna gris kommer jag direkt att tänka på henne. Hon har ett väldans humör men ändå kan man inte låta bli att skratta då hon får sina utbrott. Min dotter är Lotta upp i dagen och skulle säkert gilla denna!

Louise

Denna lilla gosegris skulle jag vilja vinna till min lilla systerson som med är en lite gosegris.
gerner_l@hotmail.com

Malwin

Åh, gosegrisen är så fin! Vem vill inte ha en sån gosing som myskamrat?

Camilla

Blir nostalgisk och tänker tillbaks när jag var liten och fullkomligt älskade Lotta! Till och med så mycket att jag blev som henne en period. (dumma mamma och stampa foten i marken bla) :-)

AnnSophie

Skulle gärna vilja vinna den till mitt lilla barnbarn Molly

Milla

Jag tänker på Lotta o hur avundsjuk jag var för att HON hade en gris men inte jag :(

AnnSophie

Glömde ju min mailadress....ann-sophie1@hotmail.com

Emelie

Åh bamsen är ju helt underbar! Älskar Lotta på Bråkmakargatan och kommer såväl ihåg många härliga stunder när jag och mina småsyskon tittade på Lotta när vi var små, alltid alla vi tre i en och samma fåtölj, trångt men åh så mysigt vi hade! :) Skulle så gärna vilja vinna den till min dotter, perfekt julklapp! :)

Michaela

Min 3åring har precis börjar kolla på Lotta och älskar alla filmer . Men hon har blivit ett litet busfrö tycker hennes mamma😃 hon hade blivit jätte glad om hon fick en bamse precis som Lotta :)

veronica olofsson

är gärna med och tävlar!

Malin

Åhh, grisen får mig att tänka på lotta på Bråkmakargatan, jag älskade att titta på lotta när jag var liten och jag ville själv ha en liten bamse!

Nu hoppas jag att turen är med mig så att min lilla skrutta här hemma kan få sig en gosig Bamse :).

emelie viljamaa

Denna underbara gris har jag i så många år velat ha till mig själv; ) men har varit så svår att få tag i. Idag är det lättare att hitta den.. men hoppas på att vinna grisen till min dotter 🍀

Sandra

Vore roligt att vinna Bamsen till den lilla som ligger i min mage och växer :)

Lida

Jag tänker direkt på min väninnas dotter som älskar, samlar och sover med mjukisar.
Om jag vinner blir hon glad hon får den av mig.

Mikaela

Jag kommer direkt att tänka på Lotta, jag kollade/kollar fortfarande på de filmerna. Och min systerson är så lik henne på många sätt, skulle vara kul att ge honom denna. :-)

Patricia

grisen får mig att tänka på lotta på bråkmakargatan, när hon klampar upp för trappan och smäller igen dörren för att sen klippa hål i tröjan som kliar och sticks! :) grisen skulle min dotter få!

Matilda

Åååh! Den här grisen tar mig tillbaka till barndomen då jag alltid tittade på Lotta! Underbara unge! Påminner faktiskt lite om mig egna dotter men då saknas ju bara bamsen förstås! Hihi, hon har många favorit mjukisar här hemma men slår vad om att hon skulle älska bamsen om hon fick en! Därför gör jag ett försök att vinna en till henne! :)

Linda

Men åå, vem har inte drömt om en alldeles egen bamse?
Jag kommer och tänka på julen när jag var liten, min gammelfarmor hade sytt mig en egen variation av bamse. Så nu önskar jag att få ge en alldeles egen bamse till mitt barn ❤️

Rutistrut

Grisar än nog ett av de sötaste djuren. Skulle bli enormt glad om jag fick vinna denna till min lilla dotter

Malin

Åh jag skulle vilja vinna bamsegrisen till min lilla flicka i magen som ligger och gror, beräknad i mars efter snart 4 års kämpande <3

Joakim hansson

Jag har härliga minnen från julen när vi brukade titta när Lotta ordnar granen till familjen och räddar julen. Så fint!

Helene

Min lilla dotter älskar grisar så det skulle vara den perfekta julklappen:)

Anonym

åh! Har länge tittat på denna men den stora har alltid varit slut. Nu väntar jag en liten tjej, efter två pojkar, och denna skulle bli den perfekta första gosen!

Anonym

åh! Har länge tittat på denna men den stora har alltid varit slut. Nu väntar jag en liten tjej, efter två pojkar, och denna skulle bli den perfekta första gosen!

maja

Om det finns någon som påminner en om lotta på bråkmakargatan så är det vår lilla Elvira så vad vore mer passande i julklapp än en egen liten Bamsen? Hoppas hoppas hoppas!

Sarah

Som liten satt jag alltid och önskade mig själv en Bamsen, den såg ju så gosig ut! Nu skulle jag vilja vinna den till min systerdotter på snart 2 år som älskar "Otta å jåkjakajatan".

Ellinore Nilsson

Kan bara tänka på " jag kan själv". Älskade lotta! Hoppas jag och sonen kommer få gosa med Bamse.

Instagram: ellaicnilsson

Mikaela

Den här skulle min lilla tjej älska då hon har en liten gris 😊

Sen vill jag bara säga att de är så himla kul att du gör en sån här grej! De är inte många som orkar ha så många bollar i luften och vara mamma! Jag vet att jag inte skulle orka :p Såg de du la ut på insta och tycker att folk borde ha förståelse och uppskatta att du tar dig tid och anordnar en julkalender! Så all cred till dig! God Jul 🎅💕

Ellinore Nilsson

Kan bara tänka på " jag kan själv". Älskade lotta! Hoppas jag och sonen kommer få gosa med Bamse.

Instagram: ellaicnilsson

MariaM

Så söt! Den skulle få sitta i sängen hos min lilla systerdotter!

Frida Andersson

Åh min högsta önskan som barn var att få en bamse så nu önskar jag att min lille ska få sitta framför Lotta på Bråkmakargatan o mysa med sin bamse :)

Nikki

"Bamsen" får mig att tänka på att det lilla grynet som just nu växer i min mage ska få gosa med den. Att Bamsen ska få dela spjälsängen med hon/han som ligger därinne. Väntar mitt första barn och Gosegrisen skulle bli såå uppskattad i vårt hem <3

Pernilla

Åhh, den berömda grisbjörnen ur Lotta! Min dotter går runt och säger BIIISEN här hemma och pekar på den när den kommer upp på tv skärmen, skulle vara kul att kunna ge henne en egen.

Emelie Dössing

När jag ser bamsen så tänker jag på när jag var liten och satt och kollade på Lotta som absolut var de bästa filmerna! :)

emilydc

Skulle gärna vilja vinna den underbara grisen till sonen!

emilydc79@gmail.com

Emelie Dössing

När jag ser bamsen så tänker jag på när jag var liten och satt och kollade på Lotta som absolut var de bästa filmerna! :)

Annika J

Kommer så väl ihåg när mina barn tittade på Lotta och vi letade i alla affärer efter en egen Bamsen till dem. Men nu hoppas jag vinna en till mitt barnbarn!

Linda D

Åh denna vill lillfisan ha 😃

Frida

Storebror älskar sin bamse, nu måste ju lillasyster också få en sådan gullegris! :)

Erika

Liten liten söt gris som skulle bli fin tull min lilla prins
Hälsningar Erika
erikawarme@hotmail.com

Irene Eliasson

Så här i juletid, så är det svårt att inte komma att tänka på Lotta på Bråkmakargatan, när hon ordnade en julgran till sin familj. Den filmen är så gullig, så den kan man se hur många gånger som helst! Och när jag ser Bamsen, så vill jag bara krama och hålla om honom. Han ser jättemysig ut!!

My

Skulle vilja vinna en bamse till min dotter, hon älskar lotta på bråkmakargatan <3

Anonym

Jag skulle gärna vilja vinna denna till lillebror som precis kommit till oss. Vore perfekt att välkomna vår lilla kille som låter som en liten minigris ;)

jennifer antonsson

Har en tjej här hemma som skulle bli överlycklig över en egen bamse. Hon är en liten mini Lotta med en vilja av stål och envis som bara den. Minns en gång när jag skulle ta fram kläder till henne och hon tittade beslutsamt på mig och sa - inte den tröjan, den killar och sticks!

@fannybonstrom

Skulle vilja vinna denna till min underbara dotter! Instagram @fannybonstrom

Jennie

Jag skulle så gärna vilja ge denna fina gris till min "Lotta-tokiga" Freja på 3år. Den ser så kramvänlig ut och jag kan verkligen se min dotter sova med den i famnen.

Malin

Min lillasyster hade en bamsen som liten och den bamsen fick vara med om mycket, skulle vara kul att ge denna till mitt fadderbarn och hoppas att den bamsen får vara med om lika mycket kul.

Rikard

Lillegrisen skulle få bo hos min Lotta tokiga dotter Stella! Hon påpekar alltid att hon med vill ha en gris som Lotta har, och är precis lika envis som lilla Lotta! ;)

LillaPsmamma

Ja hade aldrig nån speciell nalle när ja va liten, skulle bli så glad om ja vann denna till min dotter P, som kan hänga med som en trygghetsnalle nu när hon börjar dagis! De skulle värma i mitt hjäta💖 instagram; sandrasjalander

Jennie

Denna gris är ju så underbar. Hade passat perfekt till min lilla Loppa som påminner väldigt mycket om en Lotta på Bråkmakargatan.
Jeaner75

Så älskade från första stund

Men gud vilken härlig gris! Och det är ju Bamsen i Lotta på Bråkmakargatan som var en stor favorit när jag var liten. Jag själv brukade känna att jag var Lotta, båda små blonda flickor med ett jädrans humör och vilja. Jag minns att jag ville ha en Bamse men framförallt en lika fin röd klänning som Lotta hade :)

Frida

Jag tänker på hur mysigt det vore om jag ffått den när jag var barn.

Frida

Jag tänker på hur mysigt det vore om jag ffått den när jag var barn.

Ullis

Bamsen får mig att tänka på Astrid Lindgren! Och vem har inte några bra minnen av hennes verk

Instagram-mammatillcasper. Michaela Busk Michaela@vimor.se

När sonen ser denna gris så säger han min mamma min och så kramar han sin nalle. Denna underbara gris skulle han älska

Elisabeth McCann

Den söta grisen får mig att tänka på marsipan. Jag vill gärna ha den under min gran.

Mirjam

Jag är gärna med och tävlar! Skulle så gärna vilja ge denna till min lille Adrian! :)
Ha det bra!

Pernilla -Bli min jäst

Jag har älskat Lotta på Bråkmakargatan sen jag var liten och därför är det så roligt att min dotter Leia som nu är 4 år också älskar Lotta. Kanske är det för att hon är väldigt lik Lotta vad gäller envisheten, och när hon blir arg blir hon, precis som Lotta, helt svart i ögonen av ilska. Både gulligt och jobbigt... Jag tycker att min Leia borde ha en Bamsen, hon skulle bli överlycklig och det skulle vara så himla gulligt! :)

Lina noleryd

Men åååh ❤️ Sån vill ju bäbisen ha 😍

Sandra

Den här skulle mitt kusinbarn bli så glad av att få!

Kristina Berg

Sonen på 18 månader älskar Lotta och hennes bamsen. Så liten och redan börjar busen bli värre och värre. Vart ska detta sluta:)
Vill gärna vinna den till sonen så han får en egen Bamsen.
För han kommer minsann visst kunna allt- i smyg:)

Minna

Jag tänker på min systers röda rosiga hår, som skulle passa så bra breve den gulliga grisen!

Clara Olsson

Denna bedårande Bamsen! ♡
Det får mig att tänka på en gris som fanns i stallet när jag var barn.
Skulle jättegärna vilja vinna den till min lilla Henning.
Tack för en läsvärd blogg.

Lisa

Minigris stod högst upp på önskelistan varje jul och födelsedag och idag när jag närmar mig trettio kan jag fortfarande tänka mig en liten griseknoé men allergier står i vägen. Denna grisen skulle göra det möjligt att inte behöva neka mina barn en minigris ;)

Katja

Åh denna vill jag vinna till min guddotter :)

Amanda Skog

Åh, denna gris suktade man ju alltid efter som barn när man tittade på Lotta :) Tror dottern skulle älska den!

Alexandra

Skulle vilja vinna till min Lucas! Han har den på sin önskelista, men har väldigt svårt att tro att någon klickat hem den :(

Josefine

Den fina grisen ger mig ett leende på läpparna då jag kommer att tänka på min underbara dotter på ett och ett halvt år. Lotta på Bråkmakargatan går på repeat här hemma och är en stor favorit. Varje gång lottas lilla gris dyker upp i bild pekar och skriker vår dotter giiiis. Därför hade det varit oerhört roligt att vinna denna fina så att vår dotter kan få en egen Lotta på Bråkmakargatan giiiis.

liselotte

Jag är gärna med och tävlar. Jag tänker på mitt goa barnbarn Hugo när jag ser Bamsen, han älskar gosedjur, och det skulle vara underbart att få gosa med både Hugo och Bamsen

Elin

Åh Bamsen!! Den där "grisbjörnen" känns verkligen barndom. Lotta har alltid varit min favorit bland Astrid Lindgrens karaktärer, med inställningen om att hon minsann kan allt! ("..utom att åka slalom") Önskar alla hade lite Lotta i sig ända till vuxen ålder ;) Vi väntar vårt första barn i vår och jag önskar bebis får lite lagom med Lotta självförtroende och en Bamse att krama när mamma och pappa för en gångs skull slutar gosa ;)

Moa boström

Jag skulle vilja vinna denna till min systerdotter som är en liten "Lotta på Bråkmakargatan" för hon tror sig kunna allt!
När jag ser bamsen så tänker jag tillbaka när jag själv var liten och kollade på Lotta å önskade mig en egen sån gris, det var den stora drömmen!
Instagram: msobostrom

Clara

Tänker ju såklart direkt på Lotta på bråkmakargatan som var en självklar favorit när jag själv var liten, vet direkt vilken bus-unge som ska få "bamsen" om jag vinner! Det bor nog en Lotta i alla ungar på nått sätt och vis :)

emelie

Jag tänker på min vän när jag ser bamse. Hon var så otroligt lik lotta på bråkmakargatan när hon var liten. Grisen ger jag till hennes tremånaders tös!

Emma-julkalender på bloggen

Jag är gärna med och när jag ser denna så tänker jag bara på Lotta på Bråkmakargatan det var min favorit film när jag var liten :)

Malin

När jag ser denna söta gris så kan jag se framför mig hur min lilla Olivia kommer tultandes med grisen efter sig när hon lärt sig gå. Hoppas vi denna söta gris kan få!
malineriksson.78@telia.com

Caroline, i väntan på nummer tre!

Jag tänker på min gamla barndomsfavorit Lotta, så himla fin gris som mer än gärna skulle få flytta hem till oss här! :)

jossan

Åh vart så glad över just den här tävlingen! Köpte en liten gris i doppresent till min guddotter, och har velat ge en stor, men så fort jag ska beställa så har den vart slut! Så snääälla, hon älskar sin lilla gris och kommer gå bananas på den stora! :D

camilla blank

Den här mysiga grisen skulle jag gärna vinna till min söta dotter. Den skulle förmodligen vara lika stor som henne just nu när hon är 7 veckor. :)

camilla blank

Den här mysiga grisen skulle jag gärna vinna till min söta dotter. Den skulle förmodligen vara lika stor som henne just nu när hon är 7 veckor. :)

Chamilla_89@hotmail.com

Veronica

Åh denna underbara skulle ja vilja vinna till min son, Lotta filmer som e mysiga o absolut ska han få se som sedan! En bamsen är då självklar o gosa ner med under filten :)

Veronica

Jag såg Mailegs gris för första gången för ca 10 år sedan när jag åkte till Köpenhamn en helg med min man, då fästman. Det var advent och på ett varuhus såg jag grisen och blev blixtförälskad. Jag kände inte till Maileg då och hade inga barn att köpa 'Bamsen' till. Det blev mycket beslutsångest och till slut blev det tyvärr inget köp. När jag ser grisen tänker jag tillbaka på vår fina helg i Köpenhamn- och idag, 2 barn senare, är jag inte rädd för det 'barnsliga'. Numera äger jag en ganska stor samling av Maileg, om än ingen bamsegris.

lena

Jag är med och tävlar :)

Jennifer B

Gosedjur får mig och tänka på mitt eget hjärta när jag var liten - min gris som hette Tiger :)
Jag skulle vilja vinna denna till min dotter som kommer i Mars

vayleth

åhh vill vinna till barnbarn som fick sin mammas gamla nass å tappade bort honom

Anonym

Den gosiga grisen får mig att tänka på min dotter som älskar att gosa gärna i mysiga filtar och kuddar, denna grisen blir säkert en gosig sak för henne :)

Anna

Tänker såklart på Lotta och hennes bamse!! :) hur hon älskar din gris och alltid vill ha han vid sig. Min Alma snart 18 mån börjar dagis i januari och det känns tufft och jobbigt just nu. Vill inte att någon annan ska ha min lilla älskling mer än jag själv. Men jag är uppsagd och uppsägningstiden går inte skjuta på mer nu! Skulle jag vinna hoppas jag grisen kan trösta henne om hon saknar mamma om dagarna! :)
Annapaulsson87@hotmail.com

Rebecca

när min dotter gör en koja till sina älsklingsdjur och själv myser in med sin kudde ochbhar en mys stund.

Lisa

Men gode gud jag visste inte ens att Bamsen gick att köpa?!!! Jag som älskade Lotta på Bråkmakargatan när jag var liten! Fast jag undrar jag, om dottern får den eller om jag blir så kär att jag behåller den själv? ;) (skämt åsido, självklart skulle tösa få den att kramas med!)

Elin

Vilken nostalgi :) Den vill jag vinna till min systerson Sixten.

Jonna Aspenstedt

När min son var bebis kallade vi alltid honom för lilla grisen. Han var väldigt täppt i näsan när han föddes och ett tag efter så han lät precis som en gris och namnet hängde kvar länge. Nu är han 1,5 och jag tror att han hade blivit väldigt glad av att få denna stora fina gris i present:) instagram: jonnaaspenstedt mejl: jonnaaspenstedt@hotmail.com

Johanna Carphagen

Jag ville alltid ha en egen bamsen när jag var liten och kollade på Lotta. Nu vill jag att min son ska få gosa med en sån varje dag :)
Instagram@ johannacarphagen

Linn

åh bamsen har man många minnen till, ville alltid ha en egen bamse när jag va liten. Har en Astrid Lindgren tokig dotter som också skulle vilja ha en alldeles egen bamse som trotsiga Lotta. Dock så får hon just nu inte se lotta för har en fröken som vill vara lika trotsig då ☺️♥️

Annelie

En sådan tror jag min dotter hade blivit kär i direkt! Jag tänker att den skulle kunna bli en trogen vän, i ur och skur!

Emelie

När jag ser grisen så tänker jag på min snutte jag hade när jag var liten, det var en hund men den hade samma färg som grisen, men jag har alltid tänkt på den när jag sett liknande grisar. Vet inte varför men det för mig tillbaka till barndomen :)

Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Åhh jag har älskat Lotta på Bråkmakargatan sen jag var liten och jag blev så lycklig när jag fick syn på denna Bamse för ett bra tag sedan.

Nu håller jag tummarna för att Sixten ska få sig en gosig bamse när han fyller 1 år några dagar efter jul :)

Åsa

Tänker på Lotta på Bråkmakargatan. :-)

Stina Polvi

Å, den påminner mig om när jag var liten och älskade Lotta ❤️ Det har jag "ärvt ner" till mina barn, speciellt min lilla dotter som påminner så om henne ❤️ Denna skulle hon älska att få ta hand om och krama på -med skrapade knän och utan... 😄 Hoppas hoppas ❤️

Sandra och Elsa

Tänker tillbaka till när man var liten och tittade på Lotta, jag ville också ha en egen Bamsen då för det verkade så mysigt att ha en sån att krama på och berätta hemligheter för. Så nu önskar jag att min dotter i alla fall får chansen att vinna en egen Bamsen som jag aldrig fick :-)

Mikaela

Den får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan och Bamse.Klart lillebror ska ha en alldeles egen Bamse!

Mattias Olofsson

Jag tänker på när jag och dottern såg på Lotta på Bråkmakaregatan förra gången jag vabbade. Hon hade haft feber länge och när Lotta tog Tant Bergs cykel skrattade hon så glatt och ljuvligt! Det var ett riktigt friskhetstecken!

Annie

Denna skulle jag så gärna vilja vinna till min minsting. Tänk så många roliga gosiga stunder det skulle bli med bamsen

Sofie

Denna bamsen skulle passa perfekt hos lilla Esthers samling. Hon skulle älska den!

Therese E

Bamsen får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan som jag älskade som barn. Hade gärna vunnit en Bamsen till lillebror som fyllde 1 år i förrgår 💙

Sofia

Jag skulle vilja den till min son :)

Jag älskar grisar och hoppas min son skulle gilla den där lika mycket som jag gör! :)

Frida

Åh! Systersonen hade en bamse när han var yngre! Eller en... Fleera ! Då han använde svansen o gosade i sitt öra 😍☺️ Glömmer aldrig hans bamsar.. De användes flitigt =)
Nu hoppas jag vinna till vår son ☺️

Evelina

Den hade passat så bra bredvid min son när han sover sin middagsvila i vagnen. Älskar att sitta och titta på honom när han snusar i sina snuttefiltar som han gärna har täckt nästan hel sig med. Det krävs så lite för att känna enorm kärlek till sitt barn.. :)

Anja

Barnen önskar husdjur i julklapp
jag önskar helst att vi slapp.
Denna gris, Bamsen skulle rädda mamsen.
Det skulle vara grymt om denna till oss rund och go.
Då vi skulle ha vårt eget husdjursSO.
Barnen blir nöjda och mamma pustar ut.

Mie

Jag är gärna med! Jag tänker på tryggheten som bara ett gosedjur kan ge, den man kan berätta alla hemligheter för, den man kan gråta hur mycket man vill i och krama hur hårt man vill. Alla de sakerna kanske inte är så mysiga, men mysigheten över att ha ett gosedjur :)

Emmeline Lindvall

Ååhh grisbjörnen är ju bara det sötaste som finns. Hoppas på att vinna en till min son. Och när han blir lite äldre ska han få titta på lilla lotta med och hennes bus :)

Elin

Åh vilken knubbig och go gris. Den skulle jag gärna vila huvet på efter en lång arbetsvecka

Cathrine Lien

Fy farao vad den är söt (för att delvis citera Lotta). Skulle passa så fint i nya spjälsängen.

freja

är gärna med och tävlar..börjar tänka på barndomen när jag ser denna gris.

Petronella

Om jag vinner ska min syster bebis få den (beräknad i februari) för jag är helt övertygad om att det är en liten gosegris. Lika barn leka bäst!

Monica

Min dotter använder mig som permanent gosegris. Det är väldigt mysigt, men... Det skulle vara skönt om hon kunde somna på någon annan.

Fredric Gustafsson

Jag är med.

Angelica Andersson

Tänker på vilken otrolig trygghet det är för små barn med gosedjur och snuttisar. Vad min dotter skulle bli glad över att få gosa med denna lilla gose-gris 😊

Elin och Lovelin

Åh, något mysigt! Det mysiga jag känner när jag ser den är tryggheten hos mitt sovande barn i sin vagn. När hon ligger med händerna över huvudet, just där och då vill jag bara krypa ner hos henne och pussas massor. Men vore bättre om Bamsen fick ta den platsen tror jag. Annars går nog vagnen sönder...

Viktoria Carlsson

Jag tänker på alla Astrid Lindgrens fina sagor och speciellt på Lotta på bråkmakar gatan .. Jag önskade mig själv som barn en bamse. Så hade varit så mysigt att ge en till min son, ❤️
Brittis82
De_carlos@hotmail.com

Ellen

När jag var liten och sjuk gjorde mamma alltid plättar till mig och så såg vi på Lotta på bråkmargatan och vi gillade båda bamsen. Så jag skulle ge bamsen till mamma som gjorde ett tappert försök till och sy en men den lyser forfarande med sin frånvaro :)

Cilla

Att få en ny sak för lillebror är som det var för storasyster att få ett syskon, hon stod o hoppade av glädje när bebis (lillebror) kommit ut från mammas mage o precis så är sonen 1åt när han får en gåva!

Matilda Pettersson

Åh, dessa är underbara! :)

Tänker på min egen lilla gosegris som skulle få den i ettårspresent på nyårsafton om jag vann! :D

Kram Matilda

Ellenojag

En bamse är ju ett måste till varje hem, håller tummarna 💕

Linn

Det här är väl det bästa gosedjuret genom tiderna?! Vi som växte upp med Lotta på Bråkmakargatan kände alltid ett visst sug efter den där underbara grisen(i alla fall jag!). Så snart min dotter blir lite större så ska jag börja introducera Lotta och andra härliga Astrid Lindgren-sagor, jag hoppas att hon kommer ha lika stor glädje av dem som jag hade, med eller utan en egen Bamsen😊

Sanna

Denna hoppas jag verkligen jag har turen att vinna till min dotter på snart 4 år. Hon är en liten Lotta, både i utseende och i sättet. Hade varit en sån fint present till henna.
sannaa86 (instagram) mija.viola@gmail.com

Sofie

Den grisen skulle min son få ifall jag vinner. Han gillar o ha mjukisdjur i sängen o hålla om när han ska sova.
Mail: sofie_karlsson_88@hotmail.com

Lisa Bergman

Tänker alltid på avsnittet med Lotta när hon glömmer bamsen uppe i ett träd. Tänk om min Henry kunde få en egen bamse. Jag har alltid önskat mig en.

Anonym

Åh vad mysig! Tänker på när man önskade att man hade Lottas gris ♡ Cassieblack6

nadine sporsen

Varför jag vill vinna denna bamsen?!!
För att det är en grisbjörn-tänk det du ;)

Ååååhh denna är så ljuvlig och jag har så många fina barndomsminnen med lotta på bråkmakaregatan. Vill gärna kunna föra över det till min son & jag vill väldigt gärna vinna denna till min Theodor.

Dilligaf_86@hotmail.com

Johanna Almgren

Åh så fort jag ser Bamsen blir jag alldeles varm och får en sån där mysig känsla. Jag får flashbacks från när jag var liten och tittade på Lotta. Tänker även på min syster för när vi var på astrid Lindgrens värld då älskade hon lottas badkar så mycket och ville gå dit hela tiden :). Kort och gott: Bamsen får mig att tänka på en fin uppväxt och det är min högsta önskan att även ge min dotter det så självklart skulle hon få Bamsen!

Joanna

Hoppas dottern kan vinna en sån!:) skulle bli en riktig mys gris som hon både kan leka och gosa med:)
@joannaadollarson

Linn.W

Jag får alltid måbra känsla när jag ser bamsen å tänker på "Lotta" skulle vara kul att leda vidare den känslan till min dotter. Som älskar "Lotta" filmerna.

Shaheena Kashmiri

Vilket sammanträffande, har väntat på att vår lokala butik som bla säljer maileg ska få in denna i modell stor. Men pga liten stad=liten efterfrågan har den inte kommit in än.

Jag kommer att tänka på min lillasyster, som tyvärr inte finns i livet längre. Hon var helt tokig i "Lotta på bråkmakaregatan" som liten & kunde varenda scen/replik!

Är gärna med och tävlar om Bamsen till min 1-åring :)

Elin Söderberg

Åh jag var alltid så avensjuk på Lottas bamsen,så skulle vara roligt att få ge min dotter en 😉

Monica

Bamsen skulle vara perfekt för min dotter som älskar att kramas o brottas med stora mjukisar :)

alexandrallinnea

Jag är med o tävlar åt min lilla kille :)

Terese

Tänker på min egna lilla gris jag hade när jag var liten, dock inte så fin som denna. Min gris var med överallt, därav målarfärg på sig i form av prickar, tunn så man såg vadden igenom, och hår (som den hade lite) som va avklippt då jag skulle leka frisör. Sova utan den kunde jag inte såklart!

Hade varit sååå kul att få ge min Elias (min son) en gris med. Han skulle fått den och gosa med!

jennie svahn

Jag tänker på Lotta på Bråkmakargatan. O hur min dotter skulle bli glad av att få denna gosegris.

Nathalie andersson

Har en liten tös som tror hon är Lotta så en liten bamse hade vart pricken över i:et, den perfekta julklappen från tomten ❤️🎄🎁

Annika Tångring

Den skulle min busiga tjej som alltid säger "aldrig i livet" efter Lotta på Bråkmakargatan vilja vinna 😊

Linda

Ååh denna skulle vi hemskt gärna vilja vinna här i huset ! Får en ju att tänka på när man tittade på Lotta som liten, och nu har jag en son som inspirerats av Lotta då man har hört: DUMMA MAMMA ett antal gånger 😂 Så det är ju bara "Bamsen" som fattas till ungen 👍

Emma

Åh gosegrisen får mig att tänka på min dotter.
Hon har en gris här hemma (som hon fick i en vinst-varje-gång-påse på tivoli) som heter Bettan.
Har tänkt här ett tag på att den där grisen är ju helt oersättlig och att jag skulle försöka hitta en ersättare (som faktiskt går att ersätta). Hon skulle nog bli glad för grisen :)

Ella

Den är ju så söt. Skulle lägga den i spjälsängen och låta den vänta på bebis ankomst ❤️
Instagram: Pryella
elinore_froding@hotmail.com

Sandra B

Håller alla tummar och tår att denna ska bli vår!!! :)
/sandrabylin på instagram

Elin Näslund

Haha, fina bamse! Min mamma berättade för mig (för bara nått år sen) att jag "gjorde en Lotta" när jag var lite. Min första mjukis, en fin rosa gris, döpte jag till nasse. Jag har fortfarande kvar honom. Men enligt mamma är det en nalle (?!) som jag bet bort nosen på.. Därav trodde jag att det var en gris, haha <3

Natalie Rundgren

Åh mamma sa alltid att jag var så lik Lotta när jag var liten (skrek när jag inte fick som ja ville) precis som Lotta o stampa i golvet 🙊 önskade alltid att ja hade en bamsen! nu skulle jag SÅ gärna vilja vinna en till min dotter med så stark vilja att även hon blir väldigt arg när hon inte får som hon vill ☺️ Hoppas hoppas ✊

Therese

Världens mysigaste Bamsen. En sån vill vi välkomna nya kusinen med!! Håller tummen stenhårt! !!

Anonym

Jag tänker på Lotta och hur hon fixar granen till familjen. :) Grisen ska lilla Elsie få!

Josefin

Denna bamsen får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan, den är så himla fin och jag skulle så gärna vilja ge den till sonen och även bebis i magen. Sonen älskar djur och alla dess läten så en liten gris vore super kul om vi kunde vinna :)

Lotta

Vill så gärna vinna denna, den påminner mig om när jag var liten och gick på bio och såg Lotta på Bråkmakaregatan ☺️

sophayi@hotmail.com

Den här önskar vi till vår dotter. Bamsen får en att bli nostalgisk och tänka tillbaka på din barndom med lotta på bråkmakargatan. Dem filmerna ska jag visa för mim dotter när hon växer upp. :)

sophayi@hotmail.com

Den här önskar vi till vår dotter. Bamsen får en att bli nostalgisk och tänka tillbaka på din barndom med lotta på bråkmakargatan. Dem filmerna ska jag visa för mim dotter när hon växer upp. :)

Evelina e

Åh "lottas" gosegris skulle jag såå gärna vilja vinna till min älskare tjej som snart fyller år. Vet att hon skulle ta hand om den av hela sitt hjärta å den skulle få så många pussar o kramar:)

Anonym

Lisa lisan199@hotmail.com
Jag tänker på Lotta och hur hon fixar granen till familjen, allt löser sig och det blir en riktigt mysig jul!

Anonym

Jag skulle så gärna vilja vinna denna till min dotter perfekt julklapp, hon älskar gossedjur och framför allt djur, så denna skulle hon minsann sussa med i sin prinsess säng!! Åh hon skulle bli så glad min älskling, hoppas på min tur denna gång!!! 👌😍😍

Amanda Nordin

Åh lotta <3 Bamsen hade fått en självklar plats i Alises säng, Vi läser ofta "visst är Lotta en glad unge" som godnattsaga<3

Johanna Åkeson @vinterhagen

Underbara grisen! Jag ser framför mig hur min lilla flicka kommer tulta fram på grusvägen vid min sida med sin lilla hand i min i sommar med sitt rufsiga bruna hår, nyfikna blå ögon iklädd blommig klänning och kånkandes på Bamsen under armen för han ska vara med på alla äventyr! Hoppas sååå på att Bamsen får flytta hem till oss!

Anonym

Åh den är så underbar den där grisen. Jag tänker självklart på Lotta på Bråkmakargatan😉

Stephanie Tikkanen

Åhh... Denna film som bamse befann sig i var ju Lotta på Bråkmakargatan. Älskade denna film som liten och även nu som vuxen. Jag är uppvuxen i canada och varje sommar vi kom hem till mormor och morfar för att hälsa på var det alltid denna underbara svenska klassiker jag vela se. Min morfar gick bort innan vi flyttade hem och detta skulle vara ett underbart minne att ha en egen liten gris. Min familjs lilla skydds ängel! 😘 hoppas hoppas!

Lindha Nilsson

Åå när jag ser denna underbara gris hamnar tankarna 10 år bak i tiden, när jag låg hemma på landet och kollade på Lotta på Bråkmakargatan. Så jag älskade Lotta. Vill så gärna att min dotter ska få en alldeles egen bamsen, skulle bli överlycklig om hon vinner den av dig. Kram

Anonym

Jag lämnade visst min kommentar anonymt. Sorry😂

Maja-Lisa

Så fin! Hade gärna gett den till minsteman på 6 månader till jul!:) majaheino@yahoo.com

Mari

Om jag skulle vinna denna söta gris skulle jag ge den till min fina väns dotter ;)

Malin

Åh denna tävling får man inte missa! Önskar såklart att vinna denna till min lilla tös här hemma. Den skulle vara perfekt! 💜
Hoppas turen är med oss! 🍀
Många kramar!
Instagram: malincaroline

Anonym

När jag ser bamsen tänker jag såklart på när jag var liten och såg på Lotta på bråkmakargatan. Jag ville såå gärna ha en egen gris och min mamma gjorde ett försök att sy en, dock blev den ju inte alls som jag tänkt.. Jag skulle så gärna vilja ge grisen till min dotter :)

Anonym

Kommer och tänka på min vän som äntligen ska få en liten pojke! Min önskan är att kunna ge hennes lilla son en stor och mysig trygghet, precis som min lilla som har sin gosiga gris!

Josefin

Som liten ville jag så gärna ha en gosig bamsen som Lotta. Nu har jag fått en dotter som älskar Lotta och såklart önskar jag henne den gosiga bamsen jag aldrig fick :)

Caroline

Skulle verkligen vilja vinna denna till min lilla systerdotter :)

Jenny Hansson

Denna söta gris påminner om min systerdotter som heter Svea...En mycket argsint och bestämd liten dam...Som Lotta på Bråkmakargatan...Hon hade ju en gris som heter Bamsen.Hoppas på vinst till vår lilla Svea✊🎅

Lina

Så fin! :) skulle vara roligt att ha som sista present i paketkalendern :)

Melinda

Den här skulle jag gärna vinna till min godsedjurstokiga dotter! :) Hon skulle bli överlycklig! :)

Anna

Jag vill vinna bamsen för den ser ut som en Grisbjörn 😄

Fridah

Jag önskade mig en bamsen när jag var liten, det till och med gick så långt att jag önskade mig en riktig minigris i flera år. Men inte fick jag varken någon minigris eller Bamse. Så nu önskar jag att jag har turen med mig så att jag kan vinna en sådan här. Inte till mig själv utan till min underbara lillasyster. Hon förtjänar denna gosegris eftersom hon är världens finaste och snällaste lilla syster <3

Linnea

Jag tänker på Lotta på bråkmakargatan och med tanke på att min lilla tjej är i en envis "kan själv"-period skulle det vara en perfekt julklapp till henne, så skulle hon bli ännu mer lik Lotta om hon får gå runt och bära på en sån fin gris.
:D

Michaela

Min dotter fullkomligt älskar grisar! & skulle bli sååå glad utav denna sötnos!

Hanna

Jag skulle vilja vinna denna till en liten Sigge som behöver hjälp att sova.

Johanna BW

Åh vad min son skulle bli glad för denna fina gris!

Marielle

Jag fick alltid höra när jag var liten att jag var så lik Lotta på många sätt, lika tvärtemot, lika blond & så hade jag en gris (dock en annan sort) som jag alltid bar med mig, nu är det dags för min otroligt blonda tvärtemotiga son att ta över, han fyller två i veckan & vill "bara se på Lotta" en egen bamse till han vore rena drömmen, lyckan i hans ögon när han kollat på Lotta är oslagbar.

Marielle

Jag fick alltid höra när jag var liten att jag var så lik Lotta på många sätt, lika tvärtemot, lika blond & så hade jag en gris (dock en annan sort) som jag alltid bar med mig, nu är det dags för min otroligt blonda tvärtemotiga son att ta över, han fyller två i veckan & vill "bara se på Lotta" en egen bamse till han vore rena drömmen, lyckan i hans ögon när han kollat på Lotta är oslagbar.

Anonym

Skulle jätte gärna vilja vinna detta till min 2 åriga dottee

Marielle

Jag fick alltid höra när jag var liten att jag var så lik Lotta på många sätt, lika tvärtemot, lika blond & så hade jag en gris (dock en annan sort) som jag alltid bar med mig, nu är det dags för min otroligt blonda tvärtemotiga son att ta över, han fyller två i veckan & vill "bara se på Lotta" en egen bamse till han vore rena drömmen, lyckan i hans ögon när han kollat på Lotta är oslagbar.

Marielle

Jag fick alltid höra när jag var liten att jag var så lik Lotta på många sätt, lika tvärtemot, lika blond & så hade jag en gris (dock en annan sort) som jag alltid bar med mig, nu är det dags för min otroligt blonda tvärtemotiga son att ta över, han fyller två i veckan & vill "bara se på Lotta" en egen bamse till han vore rena drömmen, lyckan i hans ögon när han kollat på Lotta är oslagbar.

Jenny Olsson

Jag tänker på min söta gris INA som mina föräldrar slaktade till julskinka. Väldigt hemskt när jag stod och borstade och myste med denna snälla gris. Så denna skulle jag ha som fint minne efter henne!

Minna

Vår minsting älskar grisar. Så mycket att alla djur och allting mysigt blir "gris" för henne. Jag kommer sakna när hon inte längre kallar allting för gris

Lina Bjurström

Jag sa till min sambo härom dagen att när våran dotter får Lotta på Bråkmakargatan filmerna så ska hon även få bamsen.
När jag ser den så tänker jag givetvis på Lotta på Bråkmakargatan! jag hör Lotta och hennes bror när han säger att det är en grisbjörn och Lotta säger mycket arg, det är ingen grisbjörn det är bamsen!
Tack Linda för att du delar med dig och ditt liv! Jag är glad jag för följa er.
Instagram Linusid4

Stina

Vill så gärna vinna denna till min son i julklapp. Han är endast 3 veckor än men tänker mig att han gärna vill mysa med denna när han blir lite äldre.

Stina

Vill så gärna vinna denna till min son i julklapp. Han är endast 3 veckor än men tänker mig att han gärna vill mysa med denna när han blir lite äldre.

Sandra Jonsson

Hej,

När jag ser den söta grisen tänker jag direkt på när jag själv va liten, och minnena åker direkt till Lotta på Bråkmakargatan, åh så jag kände igen mig i den trotsiga lilla damen! Lika envis och full i fasen var jag och jag önskade många gånger att jag hade en sån söt liten gris jag med! Nu är jag dock med och tävlar och hoppas på att min kära dotter får äran att ha en sån istället, tror hon kommer bli lika envis som mamma. Verkar gå i släkten det där 😁 tack för en grym julkalender!

Johanna Stenmann

Jag ler stort när jag ser den härliga Bamsen och tänker på Lotta på Bråkmakargatan när hon klippte sönder sin stickade tröja under tiden son hon muttrade åt Bamsen.

Therese

Grisen får mig att tänka på julen när man var liten, ungefär så som i Astrid Lindgrens sagor. Jag vill ge min dotter sådana fina jular framöver o vill även ge henne en "bamsegris" och hoppas den kommer betyda lika mycket för henne som bamsen gjorde för Lotta.

Sofia

Tänker på Lotta som jag såg så många gånger som liten! Tror E hör hemma kommer gilla om filmerna lika mycket som jag gjorde. Tänker även på min lilla som precis lärt sög säga Gris, eller Giii som hon säger, plus att hon älskar allt som har med djur att göra. Därför önskar jag vinna denna till min goa dotter ❤
Instagram: sofialindgren_

Ida Karlsson

Jag ser framför mig min son tulta runt med denna gosegris och finna tröst i den när han känner sig ledsen. Asfaltblomman på instagram

Lina

Jag kommer och tänka på min farfar.. När vi var små tog han oss alltid till en 4H gård där de hade en jättestor gris som vi alltid ville klappa..

Madelene

Jag skulle vilja vinna den till mina små pojkar. Storebror dök rakt ner på soffbordet häromkvällen och slog upp ett stort jack i pannan. Efter ett besök hos doktorn där han var såååå duktig behöver han lite uppmuntran känner jag :)
Inte så mysigt minne, faktiskt bland det värsta jag varit med om, men med om vi vinner så kan vi få ett fint minne tillsammans med grisen :)

elin

HOPPAS!! tänker på lotta på bråkmakar gatan,(favorit när jagvar liten) skulle vilja ge den till min äldsta dotter 1,5 år!

Instagram @ elinngunnarsson

Sandra Dee

Har en 4åring här hemma som alltid har ratat allt som inte är tecknat. Men för två veckor sen såg hon Lotta och blev FAST, det är det enda vi ska se på nu.. Även om hon sett filmen X antal ggr nu, så blir hon lika tårögd varje gång Lotta glömmer Bamsen på ängen!.. Hemska hemska tanke om stackarn skulle bli kvar på ängen 😉 Om det skulle ligga en Bamsen under granen till min Elvie så lovar jag att den skulle bli väl omhändertagen! 😉😊Ävun

Henrietta

"Bamsen" ger mig så mycket minnen från när jag var liten och tittade på Lotta på Bråkmakargatan. Bästa kommentaren när hon hittar en gran på marken. "Det ligger en gran där, tror ni jag törs ta den?" Såå härligt!

henrietta_karlsson@hotmail.com

Anonym

Jag önskar en bamsen till våra barn som älskar Lotta. Tror förmodligen Elias skulle uppskatta den mest, våran lilla gosekille.

Tina

Hade varit så mysigt ge denna till min minsta tjej som är 1år. Tänker på när jag själv var lite och kollade på Lotta och hon hade med sig sin bamse överallt. Älskade lilla goa gris

Johanna Jansson

Så fin! Skulle vilja vinna den till lillkillen eller hans kommande lillasyster.

Anonym

Åh det hade varit en dröm att vinna denna till min son! Lotta på Bråkmakargatan va min idol när jag va liten och jag vill så gärna göra vidare Astrid Lindgrens sagor till min son och hans generation och denna gris är ju på pricken lik lottas! Håller alla tummarna att jag och sonen Elvis vinner :)

Min insta är johannahilmersson och min mejl är johannahilmersson@me.com

Jolin

Vore underbart med en liten "grisbjörn" till min dotter på 3 år som precis börjat titta på Lotta :) kommer både roliga och mindre roliga kommentarer... Fy farao har hon inte sagt innan Lotta premiären i alla fall. God Jul!

Malin

Åh! Denna ljuvliga bamsen hoppas jag vinna till min smulpaj Alice! ♡ /Malin Forsman

Anonym

Jag tänker alltid på Lotta på Bråkmakargatan när jag ser en sån här gris. Nu i juletid speciellt på när Lotta skjutsar Bamsen på sparken och lyckas rädda julen med en julgran. "Där borta ligger det en julgran, och den behöver jag" haha, så söt:)

Angeliqa Cramnell

Perfekt till min svägerskas yngsta dotter som önskat sig en Bamsen i julklapp!
Acramnell@gmail.com
Acramnell på instagram

Anonym

Hade velat vinna denna till min tvååriga dotter som gillar lotta på bråkmakargatan, jag vet att hon hade blivit hur glad som helst an en bamse:)

Zara S

Något mysigt jag kommer att tänka på var när dottern just fyllt 1 år och fått eget rum. Hon trivdes så bra och var omåttligt stolt över att få visa upp sin "egna" säng. När hon första natten skulle sova själv var föräldrarna lite nervösa att hon skulle känna sig otrygg och vilja komma upp mitt i natten, men läggningen gick bra och efter en saga så sa vi godnatt. När jag sedan skulle smyga in och titta till henne, hade hon stoppat sitt gosdjurslamm "Bäbä" innanför pyjamasen så att bara huvudet tittade ut uppe vid halsen. Det såg så sött ut och hon gjorde så varje kväll i nästan ett år. En dag så blev hon "stooojjj" och ville inte sova med "Bäbä". Nu älskar hon Lotta på Bråkmakargatan och önskar sig mest av allt - ja just det; BAMSEN! :)

Jessica Åberg

Åh jag älskade Lotta då jag var liten och gör det än idag! Tittar ofta på Bråkmakargatan med lilla Wilma som verkligen skiner upp då hon ser grisen och nöffar som en liten tok! :D
jessica.aberg89@hotmail.com
jessicaaberg_ (instagram)

Andrea

Åh, jag är med och tävlar. Mina barn älskar den här grisen. (En vän till barnen har en, fuskigt tycker min stora tjej) Så nu hoppas vi på vinst så vi kan göra barnen glada med en egen :)

sabina

Denna gris är ju bara så bedårande. Tänker direkt på Lotta och hennes bamse. Denna hade jag gett till min brors son. Han gör alltid roliga gris läten och är bara för söt. Han hade älskat denna gris!

sofia

Åh denna underbara gris skulle jag vilja vinna till min dotter! Jag älskade lotta på bråkmakagatan när jag var lite. Hade själv en liten gris men inte alls lika fin som denna. Skulle vara kul om jag skulle kunna få ge en "bamse" till min dotter och jag hoppas så att hon kommer älska bamse lika mkt som jag gjorde. Det skulle kännas gott i mitt hjärta.

Malin

Jag tänker på att jag önskade mig en sån Lotta på Bråkmakargatan-gris när jag var liten. Hade sååååå gärna velat ge den till min dotter!

Therese Sundin

Jag minns att jag som liten gärna kurade upp mig i mammas eller pappas knä med snutten i handen och tummen samtidigt som vi kollade på Lotta och att jag VARJE gång blev så förtvivlad när Lotta fick med fel påse till tant Berg och jakten på påsen med Bamsen började och när den tillslut kom till rätta så blev jag genast glad igen. Mysigt minne i min mening! :)

Anonym

Vi får en liten bebis i mars och jag skulle tycka det va roligt för storebrorsan att få denna i present när bebisen kommer då han gillar Lotta på Bråkmakargatan 😃 mail:theresabyqvist@hotmail.com

linnea

Åh! Hade verkligen viljat vinna denna söta gris o ge den till min kusin Tuva. Hon är världens busunge och är verkligen som lotta på Bråkmakargatan, en redig busonge!! Tuva hade blivit världens gladaste 4 åring och hade aldrig släppt taget om lilla (stora) bamsen :)

Mail: neafoto@live.se

Sara

Åh den skulle jag gärna vilja till min dotter 😄

Fanny Markusson

Man kan ju inte undvika att tänka på Lotta när man ser denna Bamse gris. Den kärleken hon hade till sin bamse och alla äventyr han fick hänga med på! Skulle så gärna vilja vinna en till mitt lilla pyre! (:

Emelie

Denna bamsen påminner mig om alla somrar jag spenderade på Astrid Lindgrens värld som barn. Fick en egen Bamsen av mina föräldrar där, men som tyvärr kommit bort.
Hoppas min Olivia får en egen Bamsen som hon kan släpa med sig på framtida Astrid Lindgrens värld-besök. ☺️❤️

Instagram: apollonialindman

Linda Magnusson

Håller tummarna att denna gosegrisen kan få flytta in till vår minsta kille (6mån) som ännu inte fått något eget gosedjur.

Elisabeth C

Min tvååring går ständigt omkring med en isbjörn under armen och kallar honom för "Giisen". Det hade varit så mysigt att få ge henne en riktig Bamsen i julklapp. Hon hade blivit överlycklig! <3

Linda Magnusson

Missade ange mailadress i tidigare kommentar:
Linda.magnusson@yahoo.se

Anonym

Min dotter går runt och luktar på sin gosefilt och kan tänka mig att hon skulle göra detsamma efter ett tag med bamsen!

Jennifer

Åh så underbart det vore att få vinna en bamsen till min dotter som fullkomligt älskar allt man kan krama om."åtta"(Lotta) är även en stor filmfavorit här hemma. 🐽💕

Jennie

Jag är väl inte ensam om att tänka på alla mysiga lotta på bråkmakargatan man såg som liten! Skulle vilja vinna till bebis i magen! :)

Emelie Johansson

Denna goa gris önskar sig min 6 veckor gamla Vera 🍀😊 instagram @emeliepatricia

Hanna

En mysig "liten" gris som skulle passa finfint här hemma! 😄

Gabbies

Denna skulle jag mer än gärna vilja vinna till min systerson. Han är fullkomligt tokig i grisar! Det är så klart honom jag kommer att tänka på =)

Johanna

Grisbjörnen Bamsen i Lotta på Bråkmakargatan kommer jag alltid att tänka på när jag ser denna gris och har velat haft en sedan långt innan jag fick barn. Men vinner jag denna skulle min fyramånaders dotter få den, hon älskar att borra in ansiktet (och helst bita lite) i sina gosedjur!

Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och tänker direkt på Lotta på Bråkmakargatan och på hur jag gärna ville ha en egen liten Bamse när jag var liten. Nu önskar jag den dock till min dotter Alva som tittar lika mycket som jag på härliga Lotta.

Kram Sanna

Inger - trebarnsmamma

Jag tänker så klart på Lotta, det avsnittet när hon stannar uppe hela natten för att påskpynta i trädgården där även bamsen får hjälpa till. En sådan här bamse skulle vår lilla Lykke som idag fyllde 2år, bli så glad över :)

Marie

Skulle vilja vinna denna åt min egna mini gris här hemma 💕

Cecilia Ericson

Självklart skulle jag vilja vinna denna fina gris till min dotter Alicia . Man känner ju igen sig när man var liten och såg på Lotta på bråkmakargatan med hennes bamse. Och den lilla grisen babe som var så söt.Skulle helt klart bli en bra julklapp till min lilla tjej:)
Zicci_88@hotmail.com Instagram:@cicciericson

Mathilda Eriksson

Det bästa med att se denna söta gris kommer vara den överlyckligt glada minen dottern kommer ha när hon får den !

Patricia

åh älskade bamsen! Min dotter som mer än älskar och avgudar Lotta på Bråkmakargatan skulle bli mer än överlycklig om hon fick en egen bamsen <3

Maria

Får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan som man tittade så mycket på som liten, och nu skulle jag vilja ge min egen lilla Lotta en sån här söt!
mirre101@hotmail.com

Victoria O

Åh så roligt det vore om jag lyckades vinna denna till vår dotter :) påminner mig om när man var liten och satt bänkad framför lotta likt många andra barn och önskade sig en egen bamsen!

Amanda

Jag är med!

Caroline

Mina minnen går direkt till min barndom runt juletider då jag alltid såg just Lotta på Bråkmakargatan och hoppades att tomten läst min önskelista där en alldeles egen Bamse stod högst upp. Kanske blir min dröm äntligen sann!?

Jannica

Åh denna hade varit den perfekta julklappen jannicalundgren@hotmail.com

Linnea Wiik

Linda Blom. Om det är någon gång jag ska vinna i livet så är det idag. Jag Älskar den här grisen och jag har suktat efter att få köpa den till min Harry så länge. Min Harry är 3 år gammal och älskar grisar. Han har redan ett antal små grisvänner här hemma, men den här maileg grisen är verkligen så speciell. Jag önskar önskar önskar såå mycket att det blir Harry som får rå om detta underbara djur!! <3<3<3

Caroline

Tänker helt klart på den busiga men ack så söta Lotta. Underbara filmer och grisen väcker många minnen från filmen. Hade en önskan när jag va gravid om att liten skulle få en men har inte kommit loss till att köpa. Hade varit en fin liten julklapp till lillan dessa här hemma 😊

Mamma till Alma

Hoppas så,
Att vi grisen kan få.
Så söt och fin,
Jag hoppas den blir min! / Alma
Instagram; frumizouri

Sanna

Lotta på Bråkmakargatan ger mysiga minnen, Bamsen väcker liv i alla sinnen.

Sandra - mamma till Milla & Molly

Vi skulle ha det supermysigt. Grisen skulle bli en kär familjemedlem som skulle få följa med vart vi än åker. Hockey, tror du grisen gillar det? :)

Caroline

Åh denna skulle jag vilja vinna till min fina pojke som är sjuk med hosta och 39 graders feber, bara 4 månader gammal.... hade livat upp efter tuffa dagar som inte verkar vara över än!
Caroline.refthammar@hotmail.com Insta Caarro

Karin Henriksson

Oj, klockan är redan 23.20!! Tänk att jag höll på att missa att delta i dagens fina tävling!
När jag såg dagens vinst kom jag direkt att tänka på en svagt rosa mjukiskanin (som jag döpte till Kanita) som jag fick av min farmor när jag var liten. Den följde med mig vart jag än gick, tillslut hade den ingen päls kvar, så mycket tyckte jag om den.
Om jag vinner ska jag ge den underbara grisen till min älskade William som blir 1 år i februari och förhoppningsvis blir han lika fäst vid sin mjukis!

karin_nordstroem@hotmail.com

Annika Janatuinen

Åhhh denna söta bamsegrisen...den skulle jag så gärna vilja vinna till mitt kommande barnbarn <3.

Frida

Åh, tänker på Lotta på Bråkmakargatans Bamsennär jag ser dessa mysiga grisar. Hade mer än gärna gett en till min egen "Lotta" här hemma

Bitsk

Åh min dotter älskar bamsen o Lotta o vill så gärna ha en egen😍 hon tappade sin snutte i somras o det vore mys och kunna ersätta den lite med en bamsegris💕😊

Annika Janatuinen

Åhhh denna söta bamsegrisen...den skulle jag så gärna vilja vinna till mitt kommande barnbarn <3.

Anonym

Skulle så gärna vinna den grisen,man aldrig fick själv. Instagram jaca01

Iréne Bolonassis

Hade en liten Bamse när jag var liten. Det var min bästa vän. Nu vill jag kunna ge min egna dotter en bästa vän oxå

Ewa Karlsson

Hej hå : )
Ja de första ja tänker på är ju Lotta på Bråkmakargatan och hur mycket hon tyckte om sin bamsen. Mina pojkar skulle förmodligen slåss om den så då skulle ja väl behöva köpa en till :D hehe, men hade varit en värmande julklapp, tänk va kul om dom skulle älska sin bamse som lotta gjorde.. <3 De ger en mysig och go känsla!

Maria Moberg (mollmia på instagram )

Ååå gosiga Bamsen! Älskade Lotta-filmerna när jag var liten. Min dotter Molly 2 år tycker också om Lotta och tänk om hon hade Lottas Bamsen, då vore nog lyckan total:) Hoppas på tur! Kram.

Emma Eriksson

Jag har en alldeles egen liten Lotta på Bråkmakargatan som kan nästan allt och är tre och ett halvt. Hon brottas just nu med både växtvärk och den nyblivna tillvaron som mellanbarn. Att vara både storasyster och lillasyster är tufft och hon skulle verkligen behöva en trogen vapendragare som Bamsen till glädje och tröst!

Mvh Emma

Sandra Winberg

skulle såå himla gärna vilja vinna denna & ge den som julklapp till min kommade lillkusin som kommer i april :') vet själv att jag alltid velat ha en bamsen, precis som lotta :D

Valona

Jag skulle gärna vilja vinna denna till min systerson. Han fullkomligt älskar grisar!

Maria

Åh vill gärna vinna denna till min dotter. Håller tummarna!!

Emilia

Denna skulle min son älska. Han älskar djur och just bamsen är ju så mysig! Bamsen förtjänar han att få för han är lika busig och bråkig som Lotta :)

Erika Dahlberg

Åååh Neah skulle bli så glad att få
Gosa med denna fina gris. Får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan och när man satt där å tittade euforiskt å minsann också skulle rymma hemifrån å packa sin gosenalle å en frukt. 😍👌
Eriikapiika på Instagram

Emma

Detta är ju den älskade Bamsen från Lotta på Bråkmakargatan 😊 Har alltid velat, om jag får barn, att mitt barn ska ha en sådan Bamsen. Vi fick en son för 6 veckor sen och jag hoppas att han vinner en egen Bamsen ❤️
Följer även på instagram: emmmmzans

Rebecca Andersson

Jag är gärna med och skulle vilja vinna denna till min yngsta son. Jag kan se framför mig hur han går omkring och håller i den, gosar med den och bara att se det är ju mysigt. :)

Heter frutrollmor på instagram

Ellenojag

En bamse är ju ett måste till varje hem, håller tummarna 💕

Sofia

Åh ljuvliga bamsen <3 skulle bli så glad om den fick flytta in i min dotters sovrum :) håller tummarna!

Insatsgränsen: sofiapernefur

Malin

Kommer naturligtvis att tänka på Lotta på Bråkmakargatan och hur mycket jag tyckte om den när jag var liten (och fortfarande gör hihi)
Önskar att få ge denna fiiiina gris till min lilla dotter som är beräknad att komma i feberuari. Och att när hon växer upp ska bli lika förälskad i Lotta som jag är 💕

Emelie Johansson-Maltes mamma

Jag tänker på när jag var liten och mamma och jag kollade på lotta på bråkmakargatan. Det var mysigt Och nu är det ännu mysigare när jag sjölv sitter med mitt barn, min son och kollar på det. De påminner denna grisen mig om :)

Joanna

Denna påminner om en gosegris ( som jag kallade för kaninen) som jag hade när jag var liten. Den var sönderkramad, lappad och lagad, så har inte kunnat spara den till min dotter. Har inte hittat någon liknande (vet att hon inte bryr sig men jag tycker att det skulle vara kul), men den här grisen från maileg är så fin! Önskar att jag vinner den till min lilla flicka.

Mirja

Åhh finaste Bamsen!♡ tänker att de måste vara mysigaste kramdjur man kan ha i sängen.

Milla

Håller tummarna för en egen Bamsen åt min minsting! :)

Anna

Ååh tänker på Lotta såklart:) superfin gris önskas till min dotter:)

Malin Gustafsson

Gosegrisen får mej att tänka på min lilla söta systerson som skulle få den söta grisen i julklapp
om jag har turen med mej. :)

frozenvanilla@live.se

Anonym

Åh jag skulle så gärna vilja vinna denna underbara lilla (stora:) ) gris! Jag vet att vår dotter hade älskat att få gosa med den, och inte minst jag själv som alltid önskat mig en grisbjörn när jag var liten:-) håller tummarna amandaahaglund på instagram :)

Chinni

När jag ser den söta lilla gosegrisen så tänker jag på min brorsdotter som har en gris från Ikea som hon älskar. Nu vill jag att min dotter ska få en så hon kan leka men sin kusin ❤️

Lina Sällberg

Jag tänker på barndomens dagar och mys framför tvn med Emil i Lönneberga. När griseknoen åt för mycket körsbär och blev sjuk!:) Vill gärna vinna en fin gris till min son!

sarha

Jag och min syster tittade alltid på Lotta när vi var små. Och jag skulle gärna vilja vinna denna gris till just min lillasyster för jag harvredaan en. Hon skulle bli superglad och hennes tvillingar skulle bli jätteglada dom med. För dom brukar leka med kusinens gris när dom är här :) sarha_makela@hotmail.com

Julia Bengtsson

Jag köptes en annan gris till dottern för att jag kunde inte hitta denna söta Bamsen. Så nu hoppas jag vi vinner den riktiga!

Therese L

Åååå mysgrisen! Självklart vill jag vinna denna då jag så länge jag kan minnas samlat på grisar.
Skulle vara en perfekt julklapp till min dotter som jag kanske kan föra över mitt samlande på grisar då jag tyvärr börjar bli lite gammal för att samla på grisar ;D

Josefine

Min lille kille Elvis skulle bli sååå glad för bamsen!! <3

Sandra Skogholm

Många Barndomsminnen med lotta! Den där grisen är ju så söt och mysig, skulle passa utmärkt till sonen 😊