Lindas julkalender 2014 - Lucka 18 - AVSLUTAD!

I dagens lucka finner ni en apple-TV samt 6 månaders gratis Netflix - huuuur bra!? För att delta: Skriv att du vill delta och berätta gärna varför just nu skulle vilja vinna detta pris. 
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 18 december klockan 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL : )
 
Ett stort grattis till Rebecca!
827
Rebecca

Så länge har vi kollat på en Apple-tv men inte unnat osa att köpa en. Hade varit perfekta julklappen till mannen i huset, vilken överraskning!

Trixiyo

Under mina vakanätter med en febrig son önskar man att man kunde ha netflix som hjälpte en att hålla sig vaken :) håller tummarna :)

Sofie

Detta skulle vara fantastiskt då vi behöver en Appel tv för att kunna spela upp exakt vad man vill, när man vill. Särskilt när våran lilla Ahlvar blir större och vill kolla på en hel del tecknat 😍 och dessutom med Netflix som man alltid kan kolla på bra filmer och serier som jag älskar!💖 vilken höjdare till julklapp.
Instagram : Mammaslovely

Sarah

Klart jag vill vara med i tävlingen😍

Natalie

Hej Linda, jag vill så gärna vara med och tävla!
Jag är en riktig serienörd och sitter alltid med näsan framför skärmen när jag vet att det är dags för ett nytt avsnitt! Följer just nu runt 15 serier men favoriterna är alltid Game of Thrones och Criminal Minds. Jag äger ingen tv själv och måste alltid välja mellan att sitta med näsan pressad mot laptop skärmen eller dras med familjens serier som jag inte alltid är så förtjust i - förstår inte varför 'vem vill bli miljonär' är så himla kul - och det skulle vara guld att få ha min helt egna med Netflix dessutom! Det finns faktiskt inte mycket som skulle toppa en sådan julklapp under granen, mer än min Goa familj såklart!
Massor av kramar
Natalie @twinkletwank på instagram

Sarah

Klart jag vill vara med i tävlingen😍

Emelie

Självklart vill jag delta 😄 jag ska flytta till en lägenhet nu och har ingen tv, så att vinna denna vore guld värd då man är ensamståendemamma ☺️

Ms-senorita@live.se
Instagram: EmelieM90

Erica Jonsson

Hade ju varit perfekt med en till tv, med netflix! Jag och sambon har väl rätt delade meningar om vad som ska få rulla på tvn då vi ser tillsammans så en till tv hade ju underlättat övertalningsdiskussionerna vi nu måste hålla innan det bestäms vad som ska ses 😄😝

Anna

Testar om lyckan kanske är oss med denna gång.

Instagram setsuhen

Frida

Men vilket pris!!! Jag tog en fika med mina svärisar ikväll och de beklagade sig lite över sin gamla tjock-tv som strular sådant nu. De har dock inte råd med en ny nu då de ska bjuda sina barn med respektive på resa i sommar, hur söta? Hur fränt skulle det inte va att komma på julafton och bara "god jul" med den här?! Haha hur kul som helst! Håller tummarna :D insta: fridasallermo

Caroline

Nattmänniska som jag är, kollar jag filmer/serier varje natt. Detta vore drömmen för mig att vinna! Jag som aldrig skulle ha råd att unna mig ngt sådant, hoppas hoppas 🍀

Selma sedef

Hej! Vi har en liten tv i vardagsrummet och jag älskar att somna till en film vilket är rätt tråkigt om man måste somna i soffan varje kväll. Har länge kollat runt efter en billig tv då jag har CSN lån och därmed inte den bästa inkomsten, vilket gör allt lite mer komplicerat. Skulle vara så mysigt att få somna till lejon kungen i sängen bredvid min snart 2 årige son. Vilken fantastisk julklapp. :)

Instagram: sselmaadnan
Mail: selmasedef@Hotmail.com

Ha det bäst! :)

Jonna Tiensuu

Åh denna vinst skulle vara så braa. Här hemma har vi endast 1 tv. Å den har sambon tagit beslag på. Vore så kul att överraska honom med en till som jag kan få kolla på. Så jag kan fåse vad jag vill. Att sedan få netflix med på köpet är ju jelt galet bra. Kolla på filmer när man vill. +att man har något att sysselsätta sig med nätterna när sonen bara vill amma sittandes hela tiden..

Hoppas såå!! Att köpa en tv när man går på föräldrapenning finns tyvärr inte...

Maria

Skulle vilja vinna en ny till sovrummet. Jag älskar serier o min man blir galen på alla enligt honom "tråkiga" serier jag ser o han måste kolla på. Med en ny tv kan jag kolla ifred 😁

Millah

Tappa nästan hakan, vilket fantastiskt pris! Jag är absolut med och tävlar och det här skulle bli den bästa julklappen till mig och min dotter. För några år sen när jag flyttade in i lägenheten här så hade jag ingen tv och köpte en begagnad. En gammal plasma som har gjort sitt. Det flimrar till på rutan och ljudet är jätte dåligt. Och som ensamstående och studerande så finns det int på kunna unna sig listan. Skulle betyda så otroligt mycket att vinna detta pris och ett stort plus att man även får testa på Netflix :) håller tummarna nu. Massa varma "kalla" kramar från Norrland.. / Millah
Millahoman@hotmail.com

Emilia Bennecn

Åh det här vore perfekt för min farmor som ser på så otroligt mycket film, dagligen. Jag och min familj har varsin och vi bara älskar våra. Så himla enkelt att använda! Vore bästa julklappen till världens bästa farmor.

Olivia

Jag vill vara med och tävla. Vinner jag kommer jag ge denna till min pojkvän som är en filmälskare.

Elin

Hej! Jag är helt klart med i tävlingen.

Detta är första tävligen jag är med i, bland alla andra tävlingar du haft. Anledningen är den att.. Jag vill vinna den hör tv:en till min mamma. Min mamma är den absolut starkaste människan i mitt liv och min absoluta förebild. Vi lever tillsammans med min syster och vår hund i en trea. Mammas ekonomi är inte på topp och vår tv som vi har nu är min brors som han gärna vill ha tillbaka.
Det finns så många saker jag vill ge min mamma och detta skulle vara den perfekta julklappen till henne. För jag vet att tyngden på hennes axlar skulle släppas lite om den hör vinsten blev hennes.

Kram
Elin

Jennie

Vill jättegärna vara med och tävla. En Apple Tv skulle lösa mkt för oss eftersom vi bor i hyresrätt och det digitalanätet har stängts av skulle vi nu även kunna titta på Tvn på andra våningen också. Vilket gör att barn och vuxna kan titta på det de vill. Alla i familjen nöjda😊 @jeaner75

Anna

Vet inte ens vad en Apple TV är, men nu när vi ska flytta till landet vore det ju super med netflix så vi kan mysa i soffan och ta igen alla serier vi missat senaste halvåret 😍 annah_85

amanda berglund

Då min karl tjatat om en ny tv ett bra tag nu vore detta en perfekt julklapp till honom! :) & netflix är aldrig fel så man kan mysa framför film under jullovet :)

Charlotte

Jag vill gärna vara med och tävla! Då jag precis blivit ensamstående med två barn behöver jag "sällskap" på kvällarna och då skulle denna passa väldigt fint!

Indira

idag är min födelsedag och detta hade vart perfekta presenten!! Perfekt med appeltv och netflix när man har småbarn som ofta är vakna på nättern! Hade gjort livet sååå mycket enklte,!! Håller nu alla tummar och tår!!!

My

Detta skulle vara perfekt att få överraska sambon med! Han gör allt för mig och skämmer bort mig så men med min mammapeng är det svårt att ge tillbaka det han förtjänar. Detta skulle han bli sååå glad över!

Angelica

Vi, jag och min sambo har kikat och pratat en del om en Apple tv. Skulle passa utmärkt att ha i sovrummet, spenderar en hel del tid här nu. Vart sjukskriven pga foglossning i snart 16 veckor och har ett par kvar innan lillen tittar ut. Sen att man kan ha en bra anledning till att hålla sambon kvar och mysa framför film i sängen lättillgängligt vore toppen! :) superbra kalender!

Petra Enf

Vilken lucka! Hade varit perfekt här hemma med en tv på övervåningen där vi spenderar mest tid. Då kan sonen titta på tv och jag laga mat/diska men ändå vara nära. Han slipper sitta i källaren och känna sig ensam och jag slipper känna mig otillräcklig som mamma. Hade jag vunnit så hade det underlättat så i vår vardag.
Petra (petramargaretha på Instagram)

Angelica Fransson

Sedan min tredje ryggoperation som skedde i september har det blivit många vakna nätter tillsammans med massvis av filmer. Då smärtan är som värst om nätterna så skulle denna lucka vara ett bra sällskap. Jag är 22 år gammal & har hunnit operera min rygg tre gånger på 5 år pga en väldigt svår bilolycka 2009, där jag bröt ryggen på tre ställen. Alla läkare säger att allt är ett mirakel, att jag funkar som jag gör & inte behövde leva ett liv i rullstol eller som förlamad. Så en appel-tv med Netflix skulle underhålla en sjukskriven med massa smärtor dag som natt, kanske det skulle bli lättare för mig att vila till sängs med massa filmer & serier som sällskap? Håller tummarna på tur & hoppas på en vinst, vore en väldigt bra julklapp! Tack för en rak, ärlig & bra blogg. Och god jul till dig & din familj!:)

mimmi

Hade varit en lycka att få vinna detta. Skulle ha tvn i sovrummet, då kan jag liggamma alla de timmar Melvin vill ammas utan rygg ont från soffan, plus att jag kan kolla på dem bästa seriena. Glad mamma = glad bebis

insta:mimmiijohansson

Emma

Detta skulle vara en toppengrej i vårat hem då jag snart (när som helst om bebis behagar komma ut) går på föräldraledighet. Att kunna slöglo på något och så småningom kunna sätta igång barnprogram snabbt genom netflix. Vore en toppenjulklapp till mig och min sambo som högst troligen kommer få spendera julafton på BB.
Emhsie@live.se
Instagram: mirakelbarnet

denise skoglund

Å denna vore perfekt att vinna då min två åring "lekt vilt" med våran tv. Så en ny lagom till jul vore toppen :)

Pernilla

Jag är självklart med och tävlar! En Apple-tv är precis vad som saknas i vårt hem. Och netflix är det mest fantastiska som finns för en serienörd som mig😄

Linn.W

Denna vill man vara med och delta i för mina föräldrars skull så dom slipper kolla på samma program för att det inte finns någon annan valmöjlighet. Det skulle även vara kul för deras barnbarn att kunna mysa ner sig en mörk höstkväll med sin mormor/morfar och kolla på någon bra film osv...eller varför inte kolla med gubben sin.

Ida Berg (idacberg : instagram)@

Jag vill verkligen vara med och tävla! Både Apple tv och netflix skulle göra sig så bra här hemma hos oss! Skulle vara så skönt att slippa å krångla med att försöka hitta en bra film på fredags kvällarna när det är dags för våran lilla familj att varva ner ett par hack! Och alltid är det reklam som drar ut på filmen med 40-50 minuter så vi hinner inte ens kolla färdigt innan vi slocknar! Apple tv verkar fruktansvärt smidig och har önskat mig en super länge! Jag hoppas verkligen att just jag har lite extra tur den här gången och om jag inte har det säger jag ändå god jul Linda till dig och din fina lilla familj och tack för en super julkalender med fantastiska priser :)

Zorina

Jag älskar alla Apples grejer och en Apple tv är verkligen rena drömmen att få ha i sovrummet, gosa ner sig under täcket och kolla på Netflix i detta mörker skulle garanterat vara perfekt under just nu en tuff period :')
@Nickischzorina Instagram

Madeleine w

Jag och min karl älskar att kolla på film. Vi kommer inte ge varandra något i julklapp. Så om vi vinner detta så skulle både han och jag få en julklapp tillsammans.

Jennifer

Denna tävling kan man inte missa.
Detta hade jag gett till min mamma om jag vann. Sjukskrivning pga förstörd rygg gör att hon är hemma hela dagarna ovh hon hade verkligen uppskattat att kunna välja emllan en massa serie att kolla på.

Therese

Jag vill jättegärna vara med och tävla! :) älskar att kolla på film och teve och det hade varit helt perfekt! Är en fattig student så sånna fina och dyra saker hör inte till vanligheterna :) kram och god jul linda o selma!

Rebecka

Vilken super lucka!
Självklart att jag är med och tävlar. Jag skulle ge denna till min sambo som hade blivit mer än överlycklig! Vi firade 10 år tillsammans för inte så längesen. Att mysa tillsammans till en film.
Instagram: Rebeckaarbman

Deni Mårdvall

Vi skulle gärna att vinna den här Apple-tv för att vi funderar fför ganska länge att byta vår gamla tv som vi haft sedan 2003. Nu, går alla pengarna till lillan och vi drömmer fortfarande för nya tv. Hoppas att vi har tur den här gången, amen.

luckysafir

min sambo ska operera foten och jag behöver honom roa för annars blir han så gnällig och trist och med detta får vi en frist.

Anonym

Jag är med och tävlar. Jag skulle så gärna vilja vinna denna tv då jag och min son just nu tittar alla våra favoriter på världens minsta tv :) instagram: mmarleneochmilton

mammamoller.blogg.se

Jag skulle vilja vinna för att jag blev för en månad sen lämnad av min kärlek för att hon träffat en annan, som hon dessutom haft känslor för i smyg. Så jag skulle vilja vinna för att bli lite glad igen och för att den skulle passa perfekt i lägenheten som jag och hunden flyttar till om 2 veckor för en nystart.

luckysafir

min sambo ska operera foten och jag behöver honom roa för annars blir han så gnällig och trist och med detta får vi en frist.

Scrap och Ting

Här sitter jag och jobbar in i det sista,
tog en liten paus och titta vad jag hitta!
En fin klapp till min pojkvän jag gärna skulle vilja ha,
helt enkelt för att han gör mig så gla'! :))

Fast det ligger ju lite mer i det ändå.... :)
Vi har nyligen flyttat till ett hus i Edsbyn och i samband med det sa vi upp oss från våra jobb i Stockholm. Jimmie hade ordnat med ett fast jobb här och jag ville starta en fysisk butik. Ganska omöjligt med tanke på att jag inte hade så mycket sparade pengar men med mycket stöd från min älskade pojkvän så kunde jag göra det! Han har inte bara hjälpt mig med pengar, han har även trott på mig och mina ideér när ingen annan har gjort det. DET är så himla fint tycker jag eftersom jag själv tvivlade och var rädd att förlora allt och lite till men han trodde som sagt på mig och utan honom hade jag inte klarat det. Och utan honom och hans fasta jobb hade vi aldrig kunnat flytta eller skaffat hus. Han har som sagt gett mig så mycket och förutom MASSOR med kärlek :)) vill jag ge honom något tillbaka vilket jag inte riktigt har råd med då jag driver mitt egna företag nu som inte lönar sig så pass ännu att jag kan ta ut en lön för att köpa "onödiga" grejer om du förstår vad jag menar.. :)

Men alltså, det här hade varit så himmelens perfekt. Han skulle bli så glad och som jag skrev på instagram, jag ska hålla mina tummar och tår OCH jag ska leta fyrklöver under snön ;))

Kram!

Lisa Öberg

ÅÅh detta vore verkligen en drömvinst!
Jag kan bara föreställa mig hur glad sambo skulle bli, för att inte tala om hur GLADA våra tre barn skulle bli.
Vi har haft problem med våra nuvarande tv-kanaler så vi har inte kunnat se tv när vi vill. Vi har till och med missat julkalendern ibland (vi har dock kunnat se den på datorn)
Tänk att få överraska familjen med en sådan vinst,
de skulle tjoa, dansa och jubla högt! :-)

Jag håller tummarna för massor med tur :-)

Kram!
Lisa
(lillategelhuset)

Victoria

Vi kikar på apple-TV till sovrummet då vår dam har börjat vägra att sova ensamen uppe om kvällarna. Så hur bra vore det inte att vinna ett sånt paket :)

Malin

Våran gamla tv la av för ca 5 månader sedan (och tv har inte varit högst prioriterad på våran lista denna höst med massa födelsedagar och inköp av julklappar) så sedan dess har vi kikat film genom datorn istället. Visserligen har det ju varit bra för barna ;) Men såklart saknar vi ju att se film på en riktig tv! Det skulle vara en riktigt fin julklapp till hela familjen. :)

Emma

herregud, dina priser är helt otroliga. Likaså verkar du och din familj vara det. Jag skulle verkligen vilja vinna den här, hade kommit till stor användning då vi för tillfället bara har 1,2 och 4 hemma och jag kollar jämt på min dator istället. Apple TV hade varit helt underbart och Netflix på köpet ja vad säger man, underbart helt enkelt!!

Amanda

Vill gärna vara med och tävla.
Skulle gärna vilja vinna dels för att jag aldrig vinner något och för att jag skulle vilja ha Netflix samt Apple tv. Är apple nörd av rang!

Anna

Jag skulle jätte gärna vilja vinna en apple tv åt min underbara sambo och pappa till våra barn. Jag vet att han önskar sig en:)

Rebecka

Jösses! Om jag skulle vinna så skulle jag bli så otroligt glad! Allså det går knappt att tänka tanken! Vilket pris! Jag skulle leva på detta väldigt länge kan jag säga ❤️ Jag ska hålla alla tummar och tår! Kram

Maria Byland

Känner mig som en stenåldersmänniska med min Tjock-TV här hemma. Dotterns kompisar tittar väldigt konstigt på den stora klump som visar någon bild med ganska taskiga färger. Tänk om jag får överraska Julia med en ny TV.

Delat din tävling här http://nouw.com/majavirrpanna/wow-kolla-in-vad-du-kan-vinna-hos-linda-16639279

Linnéa

Åh, det vore underbart att vinna! Det är snart ett år sedan vi flyttade in i vårt lilla hus och vi har fortfarande inte fått iordning ett extra tv-rum på övervåningen i "allrummet". En lillasyster föddes nämligen en månad efter inflytt och därefter följde sju månaders sömnlöshet som gjorde att allt annat ställdes åt sidan... Nu är vi på banan igen och ska äntligen ta tag i att fixa iordning och en tv är precis vad som saknas (och netflix på det vore guld värt!)

Helena (standbyhellyh)

Jag skulle vilja ge bort en till min fantastiska mamma som ställt upp så otroligt mycket i mitt turbulenta liv med cellgiftsbehandlingar, operationer, komplikationer till sjukdom och som hjälper mej med min äldsta son som är lungsjuk, min äldsta dotter som har autism och min minsting med hjärtsjukdom. Hon tänker aldrig på sej själv och jag har aldrig haft möjlighet att tacka henne riktigt ordentligt, vilket jag nu skulle kunna om turen är med mej. Kram

emelie viljamaa

Vinna denna till min man som är en nattugla ;) hade varit bra, men helt perfekt till hela familjen som älskar att mysa framför tvn tillsammans. Instagram Fruviljamaa

Armina

Jag skulle jättegärna vela vara med i tävlingen. Skulle bli jätteglad då det just nu känns som att världen har rasat. Min lilla flicka på 5 månader ska operera ögonen och det gör så ont i mammas hjärta!

Carro

Är med och tävlar :) Hade velat ge min sambo detta i julklapp :) han hade blivit så glad då :)

Instagram : Mamma_carro

Jasmin

Jag e med och tävlar.
Hoppas på att vinna detta som en julklapp till min fina man. Gjort allt för att vi ska kunna leva bra även om vi inte haft några pengar över till nått förutom det viktigaste.
Han är verkligen värd den!

elinochcanada.blogg.se

Åååh jag är med!

Om jag skulle vinna skulle jag ge Apple-TVn till min pojkvän som inflyttningspresent till hans lägenhet han får imorgon. Perfekt för myskvällar tillsammans med honom.

Maria Österskog

Hur bra som helst!!!! Jag är just nu mammaledig och tv-kanalsutbudet här i lägenheten där vi bor är uselt, dessutom är lillans dygnsrytm lite upp och ner. Hon mer vaken och piggare på nätterna än på dagarna...så en Apple-tv med Netflix som bonus skulle vara väldigt uppskattat i det här hemmet, både av mamma och bebis. Kram @mariaosterskog på Instagram.

Linn Holm

Jag är självklart med och tävlar ! Drömmen att kunna se det man vill när man vill speciellt nu med en liten när nätterna har blivit ens vakna stunder så vore det skönt att kunna se på någon man vill se än att bara bläddra sig fram och tillbaka mellan tråkiga program .

Emma K

Vill vinna till mina föräldrar, det skulle underlätta såå med en Apple-tv, den är så grym! Har tänkt köpa en sådan till dem, men hoppas här istället då. 😃👍

Kaltrina ibrahimi

jag är gärna med och tävlar om detta fina pris. Anledningen till att jag deltar är för att jag inte har den bästa ekonomin och en tvmed Netflix hade varit världens bästa present !
Så en julklapp till mig själv skulle jag säga:)

God jul

Emma

Önskar vinna denna till mig själv! Det skulle innebära att jag kan titta på vad jag vill, när jag vill 😊 oavsett vad det är för sport på tv på den andra tvn som sambon tittar på! 👍😉
Följer dig även på instagram: emmmmzans

Anonym

Hade varit en perfekt julklapp till oss nu när vår andra tv inte vill fungera längre och vi inte har möjlighet att köpa oss en ny.
Och Netflix är en enorm bonus för en serienörd som jag ^^
MAhlroth på instagram :)

Isabelle

Hej Linda och vilken superrolig tävling! Jag är med och tävlar och skulle gärna vilja vinna då det är dags för mig att snart flytta till min första egna lägenhet. Som bekant så kostar typ allt SKJORTAN och det hade underlättat så enormt om jag redan hade en kicking tv <3 Samt att det vore så kul att vinna :) Kram

Jennifer

Vem vill inte vara med, och vinna denna tävling?! :D perfekt för många kalla vintermånader!

Hammarstromm

Jag är med och tävlar om detta fantastiska pris!
Varför jag skulle vilja vinna är för min son skull, netflix! Han älskar filmerna som är med där och tänk att kunna se det på en stor tv!
Så att vinna detta vore en perfekt julklapp till både mej och min son!

Instagram: Hammarstromm
Mejl: maddo_hammarstrom@hotmail.com
Blogg: www.nouw.com/hammarstromm

Josefine

Hade så gärna velat vinna och ge detta till mina föräldrar i julklapp. Har själv Apple tv och det är så bra! Håller alla tummarna ✊

Elin

Jag hade velat vinna denna tv och Netflix till min underbara mamma som ALLTID har ställt upp för mig. Hon är min bästa vän och hade jag kunnat hade jag velat ge henne allt som hon vill ha. Min mamma har sedan hon var ung haft det väldigt jobbigt. Hon förlorade sin bror när hon var liten, hon har gått igenom flera skilsmässor där hon senast blev satt i stor skuld. Min mamma har det jätte svårt med ekonmin just nu. Hon och de andra i min familj har det så svårt, det är med nöd och näppe de klarar sig varje månad. Hon är sjukskriven för svår depression och jag hade så gärna velat vinna detta till mamma. En ny tv och Netflix som kan hjälpa henne alla svåra sömnlösa nätter, som kan ge henne egen tid där hon inte behöver tänka på någonting annat än bara sig själv för en kort stund. Jag älskar verkligen min mamma och det gör så ont i mitt hjärta att se henne när hon mår som sämst. Jag är helt säker på att hon skulle bli glad över detta i den svåra tid som hon går igenom! Jag håller tummarna! :)

Elin

Självklart glömde jag kontaktuppgifter!
Min mail är elin.josarp@gmail.com
Instagram : elinochdecibelle

Queenie

Jag är självklart med och tävlar!! Jag och ett gängkompisar brukar alltid vara hemma hos oss varje helg för myskväll! Vi älskar att kolla på film tillsammans och ibland är det jobbigt att komma på en bra film och sedan leta & ladda (köpa) ner filmen men jag vet att netflix skulle underlätta det :)

Anna

Åh!
Jag vill absolut vara med. Har tittat jättelänge och suktat efter en Apple-TV. Med mycket sjukskrivning senaste året har jag dock inte riktigt haft råd att köpa. Under detta året har jag börjar följa en hel del serier och vad är väl ett lättare sätt att fortsätta följa än via Apple-TV? :)

Emilia

Till min fina man jag önskar denna Apple TV

Han skulle då kunna se OITNB (orange is the new black) och jag sitta bredvid

Att installera den i vårt lilla hem kommer kanske behöva en del trix

Men det skulle det allt vara värt för lite NETFLIX!


Amanda & Luna

Hej Linda! Jag vill gärna vara med och tävla å här kommer anledningen! :) -En Apple tv vi gärna vill ha, det vore väldigt bra. Jag har en liten dotter, med namnet Luna som karaktären i Harry potter. Hon fyllde precis ett år & snart är hon uppe å går. Vi älskar att titta på barnprogram å mysa, detta priset får mig att rysa. Tänk om jag kunde vinna en tv till oss, så vi kan mysa ännu mer förståss! Vi håller alla tummar & tår, och hoppas att vi denna tv får :) kram från Amanda & Luna 💗 instagram: aamaandaaeriksson

Amanda & Luna

Hej Linda! Jag vill gärna vara med och tävla å här kommer anledningen! :) -En Apple tv vi gärna vill ha, det vore väldigt bra. Jag har en liten dotter, med namnet Luna som karaktären i Harry potter. Hon fyllde precis ett år & snart är hon uppe å går. Vi älskar att titta på barnprogram å mysa, detta priset får mig att rysa. Tänk om jag kunde vinna en tv till oss, så vi kan mysa ännu mer förståss! Vi håller alla tummar & tår, och hoppas att vi denna tv får :) kram från Amanda & Luna 💗 instagram: aamaandaaeriksson

Amanda & Luna

Hej Linda! Jag vill gärna vara med och tävla å här kommer anledningen! :) -En Apple tv vi gärna vill ha, det vore väldigt bra. Jag har en liten dotter, med namnet Luna som karaktären i Harry potter. Hon fyllde precis ett år & snart är hon uppe å går. Vi älskar att titta på barnprogram å mysa, detta priset får mig att rysa. Tänk om jag kunde vinna en tv till oss, så vi kan mysa ännu mer förståss! Vi håller alla tummar & tår, och hoppas att vi denna tv får :) kram från Amanda & Luna 💗 instagram: aamaandaaeriksson

Emmy

Eftersom vi bara har standardkanalerna här hemma kan de bli ganska tråkigt då de ofta inte finns någonting att se på vore denna klapp till mig vara perfekt. Dessutom en tidig födelsedags present då man fyller år på söndag ;)

Emma

Kommer snart flytta så skulle vara perfekt med en Apple tv till den kommande nya tv:n :) Netflix är perfekt till barnfilmer för dottern och romantiska komedier till mig och min sambo ☺️

Caroline

Denna lucka är ju nästan för bra för att vara sann! Jag har rätt nyss blivit med villa. Och från ett bohag som rymdes på 53kvadratmeter till över det dubbla finns många tomma utrymmen att fylla. Vår "sociala hörna" som är planerad på övervåningens enda rum ekar tom. Denna luckvinst skulle kunna hjälpa oss en bit på vägen till filmmys med kära vänner.

Mathilda berglund

Jag vill vara med att tävla.
Hmm, vrf just jag ska vinna är svårt, men känner att just idag skulle det sitta fint att vinna något extra fint, då min chef tog in ett kris möte idag och berätta att för alla sjukhus i Stockholm ( är nyutbildad undersköterska) så finns det inga pengar kvar, så vikariat som jag då har kommer att avslutas 1 januari och att det är total stopp på att anställa eller skaffa vikarier inom vården. Så inte nog med att du jobbar på ett jobb där du tjänar en lön så du har råd att köpa en tv som tar upp halva golvet så har nu regeringen satt stopp på att anställa unga och ny utbildad personal. Så det skulle vara extra fint att just nu vinna något fint :)

Matilda

Meeen vilket fantastiskt pris!! Applenörd som man är så skulle jag bli superglad över en apple-TV, som jag har kikat på länge men inte tagit mig råd att köpa. Jag är inte bara en Applenörd utan jag ÄLSKAR serier också så Netflix skulle vara perfekt😍

Linda

Ja det här skulle ju vara helt perfekt till mig som är gravid och fick foglossning redan i vecka 10.
Jag ligger framför tvn hela dagarna då jag inte kan göra något ansträngande för kroppen och nu har man ju tröttnat på precis allt som går på tv.. Dessutom håller karln på att renovera vårt nya sovrum och då blir ju tvn helt perfekt där inne :)

Johanna L

Vilket pris, hade varit underbart att vinna denna. Då sambon/pappan här i huset är bortrest med jobbet två-tre dagar i veckan är de kvällarna väldigt tråkiga och jobbiga. Men med en Apple tv hade kvällarna blivit lite bättre och tiden gått fort. Instagram: Johanna.lind mail: johannalind88@gmail.com

Lisa

Jag vill vara med och tävla om detta fina pris. Är mammaledig och skulle vilja överraska sambon med denna i julklapp! Någon skulle bli riktigt glad!

Kim

Hade varit en perfekt julklapp till sambon som älskar filmer och serier. Nu när vi har datorn och teven i olika rum kan vi inte längre kolla de filmer vi vill tillsammans så vore en perfekt klapp under granen :)

Kimellim på instagram

Anonym

Winston skulle ropa högt Hurra!! Om han Netflix och filmer skulle ha!
Ont om plats i soffan skulle det bli och vinnaren kan sitta med ett smil 😍 bestämma allt som liten, då blir han nog i filmvärlden biten. 😂

Amanda

En tv kan vi högst upp på sambons önskelista finna. Åh, tänk om jag åt honom denna kunde vinna! Han har längtat så, att få en tv i vår lilla säng vrå! Håller alla tummar och tår att vi framför netflix lugn kan finna, innan vi samlar sömn i några timmar! Heja Marcus jag håller tummarna för dig. Detta vore verkligen din grej!

Instagram : bymandyy

Anonym

jessie8008@hotmail.se är min kontakt för rimmet och inlägget om Winston 😍

Yasmine

Ååh, jag skulle jättegärna vilja vinna! Älskar att se på serier och filmer, så det vore perfekt!
y_bergh@hotmail.com
@yasber

Linda

Detta hade vart perfekt för våran lilla familj som älskar tv och film👌
Hoppas verkligen turen är på min sida denna gången✊✊
IG : lindasraven 😘

Elin

Åh det är precis vad jag skrivit på min lilla "att köpa lista" så vore en perfekt julklapp! 🙈

Ida

Vore en fantastisk vinst, då jag och min man i år inte har råd att köpa något åt varandra till jul. Ett gemensamt intresse & ett sätt att varva ner/drömma sig bort för oss, är att mysa ner oss i soffan framför en bra serie eller film.. Så den här luckan var som gjord för oss <3

Emma H

Oj! Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att detta skulle kunna bli mitt!

Jag skulle så gärna vilja vinna! Efter 7 år tillsammans med min föredetta gick vi skilda vägar och sedan dess bor jag ensam i en liten etta. Men jag har otroligt låg inkomst och äger ingen TV alls i dagsläget. Och sedan min laptop havererade för snart två månader sedan kan jag inte ens se på webb-tv. Så detta hade varit den bästa julklappen någonsin :)

Sophie

Jag vill jättegärna vara med och tävla. Det vore en perfekt julklapp både till mig och min sambo som de serienördar vi är. Då min sambo jobbar till sent på nätterna har han ingen möjlighet att följa serier på TV.

Susanne bengtsson

Önskar vinna detta då ekonomin är i kras och får tv har blivit knas.. Netflix hade varit perfekt att vinna nu när vår dotter bestämt sig att vara vaken om nätterna & en trött mamma hade gärna håkt ögonen öppna till en bra serie. Håller alla tummar och tår att vi denna vinsten får

Agnes

hej jag skulle gärna vara med och tävla!
Är en serienörd så det skriker om det så netflix skulle passa mig som handen i handsken. Jag kommer dessutom alldeles strax flytta hemifrån och att då ha en tv hade ju varit toppen! Att vinna dagens lucka skulle vara så kul :)

Ida

Jag är gärna med och deltar :). Jag vill vinna detta priset för att jag och min kille ska äntligen få flytta till eget, han har länge viljat ha en appel-TV men har jag nekat honom eftersom vi äntligen väntar vårat första barn och jag vill inte att han ska köpa såna saker just nu utan vänta tills barnet har kommit då har man köpt allt viktigt till bebisen. Jag skulle så gärna vilja vinna detta åt honom för han har hjälpt mig så mycket speciellt nu när jag har foglossning, har har till och med fått klä på mig ibland för jag har så ont vissa dagar. Han är så noga med att jag inte överanstränger mig och att både jag och bebisen mår bra. Han är en riktig pärla!

Amanda Leijon

Klart jag är med.. Sitter hemma med min 3,5månders bebis och de blir mycke tv och serier tid när hon sover. Får varje gång koppla in datorn till TVn när jag vill se nån serie.. Med Apple tv går det ju fortare och det gynar en små barns familj väl..

Email: Amanda.leijon@live.se

Kristiina

Hej!

Jag är gärna med!

Med Netflix skulle familjen alltid bra TV ha,
alltid något som passar bra!
Med ett utbud för stora och små,
massor av TV äventyr skulle bi få!

Ha en fin dag och tack för chansen!
Med vänlig hälsning,
Kristiina

Annster

Jag är gärna med i tävlingen!!

Här hemma skulle det behövas en bättre tv. Främst för att tv:n vi har är för liten för väggfästet. Min sambo är en riktig inredningsnörd och kan störa sig kraftigt när det inte är perfekt. Då kan du tänka dig hur det rör sig hans huvud när väggfästet sticker ut ovanför tv:n. Han har tjatat hål i mitt huvud om det där. Med denna vinst skulle tv:n med all säkerhet passa fästet bättre. Min sambo skulle få sitt livs chock om vinsten blev vår. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kan få möjligheten att ge min älskade den bästa julklappen. Bara för att han förtjänar det och är världens finaste kille med hjärtat på rätt ställe. Som behöver mycket uppmuntran i kompensation för tiden som flydde och för att han är den har är.
Vi älskar film och avslutar varje kväll med kvalitetstid framför tv:n. Oftast framför en film som de filmfantaster vi är.

Denna vinst är som gjord för oss båda :)

Em

Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla! Jag älskar serier, så Netflix är den största källan som stillar mitt beroende. Apple TV skulle göra mitt liv så mycket enklare, eftersom det skulle bli tusen gånger smidigare att koppla padda/telefon/dator till TV:n. :)

Jenny

Vill gärna vara med och tävla. Detta skulle vara den perfekta julklappen till världens bästa sambo/pappa. Som han alltid ställer upp för mig och vår son. Med en appletv och netflix skulle jag kunna unna honom lite egentid ibland för att titta på dom serier han gillar allra mest. Håller tummarna hårt och hoppas på det bästa!

Jeanette

Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle vilja ge den till min 13-åriga dotter Nellie som önskar sig en sån. Jag har precis fått reda på av min man att jag inte är önskvärd här hemma så jag måste skaffa mig ett eget boende. Inget kul alls.
Så då skulle det kunna vara så kul att kunna ge Nellie något som hon har hos mig som hon inte har hos pappa... ;) Instagram: Jeanettelundblad

Karin R

Woooow vilken kanon tävling!!! Jag studerar och har 3 små barn, sa det är väldigt sällan jag har rad att unna mi själv något så fint. Har länge velat ha en tv I mitt sovrum, så jag riktigt kan slappa på kvällarna när barnen lagt sig! Desävrre är det alldeles för dyrt for mig just nu. Så jag håller tummar och tår och hoppas hoppas HOPPAS!!!!

Anonym

Men jösses vilken kalender du har!! Super fina priser varje dag! Jag vill gärna vara med och tävla om en Apple-tv.

Therese E

Jag håller tummarna att min familj vinner. Vi är alltid sist med den senaste tekniken trots att vi är teknikintresserade så att vinna en Appletv och kunna se på Netflix låter som rena drömvinsten. Håller tummarna 💕✊✊

Mirjam

Åh, men vilket pris! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom jag - precis som resten av familjen - länge har pratat om att skaffa Netflix. Det har tyvärr inte blivit av än så vore verkligen kul att vinna! Har dessutom en väldigt stor familj så det blir en fin julklapp för oss alla! :)
Kram!

Jessica

Detta skulle vara underbart för våran familj nu i detta trista regniga göteborg att bara få mysa framför tvn allihopa under en filt och titta på en massa roliga barnfilmer och självklart lite serier åt mamma och pappa på kvällarna
Instagram: jessicaemmie

Malin

Jag vill gärna vara med i tävlingen. Har länge spanat på en Apple tv men så fort jag har tänkt unna mig en har det kommit andra utgifter mellan. Så nu håller jag tummarna för att den äntligen kan bli min :) samtidigt kunna kolla på hur mkt serier/filmer som helst genom :)
Tack för en toppenblogg! Kram Malin

Sofia

Skulle så gärna vilja vinna detta till min mamma eller pappa! De båda skulle må bra av lite netflix-mys :)

Emilia

Vilken underbar present att ge till min man! Det är han som är "tekniknörden" i familjen. Han har tyckt att vi ska köpa en ny tv länge, men jag tycker alltid att det finns andra saker att lägga pengarna på. Så det vore ju klockrent att vinna en istället!✊☺️ Instagram: Emiliasvardag

Malin Forsman

Deltar i denna tävling med min äldste son i tankarna. Han är tolv, fyller 13 i januari och han bröt foten så illa i oktober att han behövde sövas och opereras. Han har behövt sluta med din sport - hockey. Innan han bröt foten hade han just gått klart kurserna för att även bli hockeydomare. Han ville ha ett extrajobb och tjäna lite egna pengar eftersom han samlar och sparar till en tv. Min stora lilla Lukas som alltid ställer upp och hjälper till. Passar sina småsyskon och städar eller plockar disk. Håller tummarna! ♡ /Malin (sexfina på Instagram) ☆

Marie Stifors

Det behövs slitas på min soffa!
Vi är alltid hos kompisen för att hon har både Apple tv och netflix😜

Emelie

Jag skulle vilja vinna denna till min sambo som verkligen finns för mig i ur o skur! Vi har kämpat med att skaffa barn länge nu utan framgång. Har varit på tester o det visar sig att jag ej har ägglossning som jag ska o därav kommer det bli svårt att få ett barn. Trots att jag sagt att jag kanske inte kan ge honom ett barn så kommer han ändå stanna hos mig o dela livet med mig! Det är otroligt fint tycker jag o därför hoppas jag på att få vinna för att kunna ge honom denna då han länge pratat på att han vill ha den. Det skulle värma mitt hjärta att se honom öppna en julklapp som denna :)

Emelie

(Min mail blev fel i förra inlägget, gör ett nytt inlägg nu med rätt mail)

Jag skulle vilja vinna denna till min sambo som verkligen finns för mig i ur o skur! Vi har kämpat med att skaffa barn länge nu utan framgång. Har varit på tester o det visar sig att jag ej har ägglossning som jag ska o därav kommer det bli svårt att få ett barn. Trots att jag sagt att jag kanske inte kan ge honom ett barn så kommer han ändå stanna hos mig o dela livet med mig! Det är otroligt fint tycker jag o därför hoppas jag på att få vinna för att kunna ge honom denna då han länge pratat på att han vill ha den. Det skulle värma mitt hjärta att se honom öppna en julklapp som denna :)

Emma

Jag vill vara med att tävla!! Jag vill vinna tvn för att ha i sovrummet! Har precis byggt nytt rum och hade varit mysigt att kunna ligga i sängen på helgmorgonen och titta på tv/film hela morgonen.

Lisa

jag vill gärna vinna!

Ida

ÅHH! Jag är med ch tävlar!
Min mamma och pappa har Apple tv och Netflix och jag vet inte hur jag ska klara mig utan det när jag flyttar till en annan stad! En Apple tv är något som behövs i varje hem!

Sofia Skoog

Men åh helt underbart 😍 du har ju helt fantastiska luckor att man vill vinna alla men det går ju inte :/ hoppas iaf på tur i någon lucka :D
Skoogen@live.se

Louise Berglund

Åå, vore en perfekt julklapp till sambon! Han prata senast igår om Apple tv!:)

Danniellas mamma

Åh, tänk om jag kunde ge min man detta i julklapp då han jobbar mest hela tiden och gör allt för oss. Då jag är utan jobb för tillfället och hemma med små barn så får jag inte in så mycket pengar så det finns inget utrymme för julklappar till oss vuxna. Detta är perfekt, när han väl är hemma så kan han krypa upp i soffan och få slappna av samtidigt som han har tv-mys med barnen. Håller tummarna!

FruKullman

Vill gärna vara med i tävlingen. Skulle bli en underbar julklapp till hela familjen, alla kan ta del av den och inget slår en bra film med god mat framför tv:n. :)

Sandra

Vill delta :D Tittar på serier dagligen på min laptop då jag inte äger nån tv, att kolla på grejer är en av de få nöjen jag kan dela med min pojkvän på distans :)

Sandra

Vill delta :D Tittar på serier dagligen på min laptop då jag inte äger nån tv, att kolla på grejer är en av de få nöjen jag kan dela med min pojkvän på distans :)

Madde

Jag är med

m a j a n

Detta skulle jag vilja vinna till mina barn. Håller på att göra en myshörna för dem här hemma, där de kan sitta och se på film lite mer ostört, så detta hade ju passat perfekt. Fast kanske främst för att mamma och pappa ska få lite lugn och ro och kunna se på vilken film vi vill i fred ;) Det är inte alltid så lätt med olika viljor :)

Anonym

Eftersom min lille kille inte alls sover på nätterna så skulle en appel-tv och Netflix passa sååå bra. En totalt oslagbar julklapp även till den morgonpigga storasystern😉 instagram: LIE6

Evelina Ingemansson

Hejsan Linda!
Tänk vilken dröm att få äga en apple-tv! Kunna få ta med sig den till studentlägenheten, och få spara en slant! Nerflix dessutom - det är ju för bra för att vara sant!! Åh, jag vill så hemskt gärna vinna denna dröm, då ska jag mysa ner mig i soffan med alla dem som jag tycker om allra mest och njuta! KRAM

Erika

Men skojar du?! :) Vilken vinst!! Wow! Jag skulle verkligen vilja ha detta för då skulle min fina man (min bättre hälft) få detta av mig i julklapp :)

Erika

Men skojar du?! :) Vilken vinst!! Wow! Jag skulle verkligen vilja ha detta för då skulle min fina man (min bättre hälft) få detta av mig i julklapp :)

Anonym

Deltar. Behöver en ny tv då vår förra började ryka å sedan gick sönder efter bara fyra år.. 😢
Helena_herner@hotmail.com

Emma

Åh en sån vill jag vinna, och jag vet precis ven som skulle få den, min fina storebror. Han har det lite tufft och på grund av avstånd kan jag inte krama om honom så ofta.

Maria @elvismamma

Klart jag är med och tävlar. Detta vore en dröm! Med huset fullt av barn (6 st) & bara en tv, känns det ofta som att jag förlorar "kampen om fjärrkontrollen". Denna fantastiska vinst skulle öka mina möjligheter att följa mina favoriter på Netflix!
Vilken julklapp. Till mej!

Johanna

Åh vilket fantastiskt pris! Givetvis vill jsg vara med och tävla😍 Varför ska just jag vinna? Jag är väl egentligen inte mer värd denna vinst än någon annan men jag har funderat på att skaffa Netflix ett antal gånger men aldrig kommit till skott och dessutom hur fantastiskt vore det inte med en ny tv. Övertygad om att både jag och min sambo skulle bli överlyckliga!

Elin

Oj! Vilken vinst. Var tvungen att läsa tre gånger innan jag förstod! Jag skulle jättegärna vinna den och ge till min syster. Vi har en ny bra tv, men min syster som är student (och älskar appel) har inte haft möjlighet till det. Hon skulle inte heller ha råd med tv-kanaler, så det vore perfekt med netflix till henne också! Hon skulle bli så tacksam det vet jag!!

emelie

Vår tv fyller 10 år nästa år. Dags att byta ut tycker jag!! Skulle dansa av glädje om jag vann!

malincatrin

So far årets bästa pris så självklart vill man inte bara delta utan även vinna. Perfekt julklapp och/eller födelsedagspresent till min 30-årskrisande sambo.

Att utan tv va, är dessa mörka kvällar blaha. Med detta pris, vi kan titta på allt i repris.

Linda

Hej Linda! Jag är med och tävlar, och just varför jag gärna vill vinna är för att det snart är dags att flytta hemifrån, en Apple TV och Netflix skulle sitta otroligt bra mellan juridikplugget ❤️

Linda

Hej Linda! Jag är med och tävlar, och just varför jag gärna vill vinna är för att det snart är dags att flytta hemifrån, en Apple TV och Netflix skulle sitta otroligt bra mellan juridikplugget ❤️

Lotta

Min man har pratat om att han vill ha en Apple tv läänge. Jag hade tänkt ge honom en i julklapp men eftersom vi ska flytta snart har vi bestämt att snåla lite på julklapparna i år. Tänk så glad han skulle bli ändå! :)

Elin Söderberg

Klart jag är med och tävlar 😊 Jag skulle vilja vinna för att en tv är ju alltid bra att ha om man är rn serienörd 😝 har aldrig ägt en appelgrej så skulle vara kul att testa va de är alla pratar om 😊 Håller tummarna 👍

michelle

vilket superpris! Självklart vill jag vara med och tävla! Varför jag vill vinna..? Ja vem vill inte ha en appel tv och kunna streama med . Perfekt när man har småbarn och vill se något speciellt program men inte har tiden.

Joanna

Självklart vill man vara med i en sån bra tävling! Det vore helt underbart att överraska min man som är världens finaste, tar så bra hand om våra två barn, hittar på roliga saker med dem jämt och är toppen på alla vis och låter mig vila som väntar vårat tredje barn. Han har alltid velat ha en Apple-tv. Vi älskar serier så Netflix vore perfekt för oss och barnen med! Snart blir det många dagar med amning, då vore det toppen att passa på att se massa bra serier och mysa. Håller tummarna! :)

Jessica

Jag och min man brukar titta på serier eller nån film när barnen har gått och lagt sig. Men ibland är det svårt att komma på vad man ska titta på och då vore ju Netflix toppen. Och att sen kunna överraska min man på julafton vore ju ett plus i kanten :)

Caroline Lundin

Jag vill gärna vara med :)

Och denna skönhet skulle ges till maken ! Han skulle go-banans om han fick denna inslagen :) Vi kollar mycket på serier och filmer på kvällarna när det är dags att varva ner efter en fullspäckad vardag , och på helgen är det familjemys till en bra tecknad film . Vore väl super mysigt att den får sin plats i vårat sovrum .. mm vad skönt .

jessica

åh detta hade vart en perfekt julklapp till min sambo då han hade blivit jätte glad att få en apple-tv jag med med andra ord :) Netflix skulle dottern bli jätt glad för just nu har vi bara barnkanalen och där visas inte mycket för en 3 åring. så detta hade vart toppen nu i juletider :) hoppas på vinst . god jul på er. instagram: alfredssson.

Emma

Jag vill jättegärna vara med och tävla! Denna tv skulle jag vilja ge bort till min man som en sen julklapp, eftersom vi precis har flyttat skulle detta vara en perfekt present! :)

camilla blank

Det skulle vara fantastiskt att vinna denna tv men nästan ännu bättre att vinna 6 månaders netflix då jag precis fått barn för 8 veckor sedan och det blir ganska mycket ammande i sovrymmet där det inte finns någonting att titta på förutom min ljuvliga dotter! Jag skulle inte unna mig detta själv just nu men hoppas på vinst! Skulle bli en fin födelsedagspresent då jag fyller år idag :)

Chamilla_89@hotmail.com

Anna F

Jag deltar gärna i tävlingen om en Apple - Tv!

Vi har inget antennuttag till Tv:n i sovrummet så Tv:n hänger på väggen och samlar damm.. Men om jag skulle vinna en Apple-Tv så skulle vi kunna använda Tv:n och jag skulle kunna ligga i sängen och amma på nätterna 😊

Lena

Här vill jag delta och vill jag göra, en TV så barnbarnen och jag på barnfilm både kan se och höra

Lina Sällberg

Skulle vilja vinna en egen tv med bra möjligheter att se på bra serier och filmer eftersom min sambo allt som oftast ockuperar tv:n här hemma och ser på tråkig sport som inte alls intresserar mig!:)

Sara Andersson

Jag skulle vilja vinna för att överraska min familj! Min sambo hade blivit så glad över apple-tv och netflix är perfekt åt våran Harry som älskar att se på film :) jag hade själv blivit glad över att få chansen att unna dem det :)

Du har verkligen fantastiska saker i din kalender varje dag!

Ida

Jag är med!
Jag vill vinna bara för att det skulle vara hur härligt som helst om man kunde slötitta på netflix. Det finns så mycket filmer och serier där som jag gärna skulle vilja se. Å en tv skulle vara jättekul att ha i mitt rum.

Maria

En fantastisk present att få
När vi sitta i soffan båda två
Barnen sova lugnt i sin vrå
Vi unnar oss en pralin eller två

maria.boger@gmail.com

Terese

Det här priset skulle jag vilja vinna till min pappa. Han är världens bästa pappa och morfar och skulle bli jätteglad för en appletv. Också kan ju han och mamma kolla på mysiga serier på netflix.
Hoppas hoppas!

Linn

Wow vilken lucka! Vi har tänkt att testa om Netflix är något för oss, så att få prova i ett halvår skulle passa oss perfekt! Vi behöver även en ny tv och en appletv skulle vara superhäftigt i vårt "Apple-hushåll"☺️

Sara Bjerstedt

Jag vill gärna vara och tävla om detta fantastiska pris. Jag hade velat ge denna till min underbara pojkvän, det hade han verkligen förtjänat. Håller tummarna! :)
instagram: Bjerstedt94

Elin Jönsson

Imorgon går jag på föräldraledighet för att vara hemma med båda min söner hela 2016. Jag hoppas på många mysiga filmstunder med dem och massor av kvalitetstid. Då vore det verkligen guld med apple-tv och netflix. Föräldrapenningen är inget att jubla över! ;)

Otilia

En Apple-tv många har, jag känner mig väldigt bar. Här har vi en tjej som så himla gärna vill ha en grej! ☺️
Jag är såklart med och tävlar ☺️
Instagram: jhog

Elin

Älskar serier och är ofta uppe väääldigt tidigt med vår 9-månaders. Som föräldraledig student finns inte minsta utrymme till att köpa nåt sånt här, så att vinna vore fantastiskt kul :)

God jul!

Pia

Vem vill inte vinna detta pris. Tänk att kunna överraska mannen i huset med detta!

Annika

Jag deltar gärna i tävlingen. Vår tv är tyvärr på sluttampen och kommer nog inte hålla så länge till så en apple tv skulle vara så underbart att vinna, och att få 6 månaders netflix till är ett extra stort plus.

Olivia

Jag är jätte gärna med och tävlar och vill vinna för det hade varit en perfekt julklapp till mig själv, för det får man ju inte så ofta :-) håller alla tummarna för att jag vinner.
Mvh Olivia

Sara Bjerstedt

Jag vill gärna vara och tävla om detta fantastiska pris. Jag hade velat ge denna till min underbara pojkvän, det hade han verkligen förtjänat. Håller tummarna! :)
instagram: Bjerstedt94

Cecilia

Vilken grym julklapp det här hade blivit till min pojkvän som ställt upp och funnits där för mig under några tuffa år.

Anonym

Detta vore ju toppen, vi har alla möjliga Apple prylar här hemma men SAKNAR just en sådan. Bästa julklappen i år!

Rose-Marie Brorsson

Klart jag vill vara med älskar serier , filmer fast nu har min gamla tv gått sönder på mitt sjukbidrag har jag inte råd att köpa en ny så jag hoppas att 🎅 kommer att lägga en tv🎁under 🎄 till mig .
Kram♥❤

instagram rose_marie_brorsson

Rose-Marie Brorsson

Klart jag vill vara med älskar serier , filmer fast nu har min gamla tv gått sönder på mitt sjukbidrag har jag inte råd att köpa en ny så jag hoppas att 🎅 kommer att lägga en tv🎁under 🎄 till mig .
Kram♥❤

instagram rose_marie_brorsson

Elin

Jag deltar! Har funderat på att köpa en apple-tv länge men det har inte riktigt blivit av en så nu skulle det vara perfekt att vinna en istället! :)

Emelie Feuk

Vilken drömvinst! Håller tummarna hårt för vinst! Tänk att få överraska sin käraste med en ny fin tv! 😍 @feukan på instagram!

Therese

Efter några veckor med den värsta värken man kan tänka sig (värk av saknad) så ska vi idag begrava våran lillebror och ge honom den sista vilan❤️ Han var en tekniknörd och en seriefanatiker, han brukade se alla möjliga serier tillsammans med mamma om kvällarna. Hans egna tv som stod i hans rum gav han faktiskt bort till bättre behövande bara nån vecka innan han lämnade oss här på jordelivet. Han tänkte spara ihop till en Apple-tv själv.

tullezz.blogg.se

Jag vill självklart vara med och tävla:). Det skulle vara kanon och vinna tävlingen då vår lilla tös och vi kan se på vilka serier och annat hur mycket vi vill. Och det är ju perfekt till och spara på enheten också. Det är ju hur mysigt som helst att kunna visa vår dotter det underbara tecknade som vi växte upp med.

MansonDust - en mammablogg om barnmode

Jag hade velat vinna denna till mina döttrars rum (12 & 8½ år) då dom inte har någon egen tv & ibland hade det varit skönt om dom kunde ligga där inne ensamma när vi vuxna vill se på annat & tjejerna på något helt annat. :) Vilken vinst!

Camilla Bengtsson

Åhhh!! Hade så gärna vunnit detta! Så smidigt!
Dottern älskar att titta på bilder och filmer på sig själv och tänk att på ett enkelt sätt få se sig själv på på en mycket större bild. :) Och att en lördagkväll, då det oftast inte går någon bra film, bara genom telefonen kunna sätta igång en film till mig och sambon!

Anonym

Efter att vi flyttat så har vi ingen tv pågrund av att vi inte kunde flytta med abonnemanget hit. Och vi har inte råd att skaffa ett nytt och betala på 2 st. Hade varit så kul att kunna få titta på lite film åtminstone :) Cassieblack6 (instagram )

Anonym

Jag vill därför vinna den här tv:n och ge den till mina föräldrar i julklapp, dom förtjänar allt och mycket mycket mera!❤️ insta: tesslundin.
tesslundin.blogg.se
tesslundin@hotmail.com

Erika

Hej Linda!
Det här vore så fint att få ge min familj en helt ny tv i julklapp!
Tänk om lyckan når mig idag!?
Vänlig hälsning Erika

Louise

Åh, klart man vill vara med och tävla om en appel tv, vilket pris! Hade blivit så glad om jag skulle vinna den till mitt studentboende, hade nog blivit populär bland de andra i korridoren när vi kan kolla på vad vi vill, när vi vill. Fantastiskt!
gerner_l@hotmail.com

Isabella

då jag och dotter på 18 månader har precis blivit ensam. vi har en extremt tajt plånbok och hade verkligen behövt en tv. håller alla tummar och tår!

Lottaan

Åh! Jag skulle vilja överraska min älskling med denna superfina julklapp. Förutom att vara världens finaste pappa till vår lilla kille så sliter han just nu med plugg 100% samtidigt som han jobbar 100 %. Plugget blir han äntligen klar med nu i januari och då är han helt klart värd att få slappa i soffan framför ett gäng serier och filmer. Nu håller vi både stora och små tummar <3

Lottaanw på instagram

Sara

Åh en ny fin tv vore ju underbart! Och att få mysa framför serier med sambon i vintermörkret. Jag vill så gärna delta :)

Tabita

Jag skulle gärna vinna detta priset :) är student och en teve är inte vad som står överst på priolistan tyvärr.

Erika

Tänk om jag fick ge min familj en helt ny tv i julklapp! Har jag tur idag?!
Vänlig hälsning Erika
antikvit.blogg.se
erikawarme@hotmail.com

Linda D

Vilken underbar julklapp detta skulle bli till min underbara make som står ut med mig i vått å torrt

Lina

Jag vill såå gärna ha turen att vinna denna, tänk att kunna få sätta på något bra när man äntligen kan slå ner rumpan i soffan... ❤👏😀 så nu hoppas jag äntligen på lite tur.. 👍

Frida

Åh! Detta skulle vara en såååå underbar julklapp till oss hela familjen ! Att kunna sätta på netflix på tvn och inte bara på mobilen! 😍
Instagram: Malte_Milo

Anonym

Vill vinna detta till min sambo, han önskar sig detta. Men med min mammalön får det vara ett önskemål fortfarande. Så jag får hoppas på turen. ☝️🙈

Ida

Vill vinna detta till min sambo, han önskar sig detta. Men med min mammalön får det vara ett önskemål fortfarande. Så jag får hoppas på turen. ☝️🙈

Jenny Ljunggren

Jag skulle vilja vara med och tävla om en apple tv samt netflix. Tänk nu när man ska gå hemma andra delen av det mörka vinterhalvåret, första föräldrarledigheten med start i januari. Hört att det är bra med saker som går snabbt och lätt, så en apple tv där man fort kan bläddra sig fram bland filmer och serier hade varit perfekt :)

Elina

December har hittills varit s k i t
Så en Apple TV skulle gärna få hitta hit
Netflixmaraton att se fram emot
Skulle nog på sorgen råda bot :-)

Instagram: elinaellas

Frida mattsson

Åh en sådan tv hade varit perfekt här hemma i med jag har en liten bebis som sover väldigt dåligt så man kollar rätt mycket på tv här hemma på nätterna för att hålla sig vaken även den lilla sover bättre när den är igång så hoppas på vinst :)!

Lilith - livet efter diagnosen

Jag är galet förtjust i serier, följer säkert 20 st. Ibland blir det lite svårt att hålla ordning och med Netflix skulle jag få en bra överblick över vad som visas när.

friskisfrida@hotmail.com

En Apple-tv har jag längtat länge efter. Då kan vi äntligen se på tvn i sovrummet. :) skönt att slippa sitta i den kalla skinnsoffan alltid. Att få Netflix också vore ju en superbra bonus. Hoppas på tur! :)
Med vänlig hälsning
/Förskollärare Frida

Sanna

Med en 20 månaders som klappat lite väl hårt på TVn så har vi flera streck med döda pixlar i vår TV så en ny TV som vi kan sätta upp på väggen vore perfekt. Tack!

Maria Pettersson

Skulle va perfekt i sovrummet som man kan slå på till morgonmyset när man har hämtat in en nyvaken liten fis, sen blir det ju inte sämre av att mannen i huset skulle dansa av lycka 😀😀💖

sofia frank

Skulle så gärna vilja vinna! Tänk att överskatta familjen med en apple-tv och Netflix! Skulle va underbart att få den stressade pappan (min man) att sätta sig ner och koppla av till en film tillsammans med mig och barnen!

Annie

Dethär priset skulle jag verkligen vilja vinna. Inte bara för min egen skull, men för att få slut på makens tjat om att få köpa en apple-tv...

Joy Gustavsson

Jag vill gärna vara med i tävlingen. Jag skulle ge bort detta till mina föräldrar då de verkligen skulle uppskatta Apple-tvn 😁.

Caroline

Åh detta vore en underbar födelsedagspresent/julklapp till min man. Han fyller år strax efter julafton. Dessutom är stackars sjukskriven för allvarligt diskbråck. Han behöver lite uppmuntran ❤️ Kram.

Linda

Guuud så grym!

Yohanna

Vi har faktiskt pratat om att skaffa en Appel tv, så att vinna en vore så underbart! Speciellt med Netflix också 😃

Alisa - Mamma till Nathan!

Bananas vilken vinst! :D Jag som är en Apple nörd (macBook, ipad 2, ipad air och iphone6) vill givetvis inte missa chansen :)

elin

Denna lucka skulle jag gärna vilja vinna till min man, som ständigt tjatar om en ny tv och säger att han kommer råka välta ner den gamla med dammsugaren :-) elinpie@hotmail.com

Emelie M

Detta hade varit en perfekt julklapp till mina barn som gärna vill titta på tecknat och vi har inget större kanalutbud nu. Håller tummarna :-)

Kristin Lönnqvist

Åh herregud! Jag är jätte jätte gärna med och tävlar! :) Vi har nu en Andersson tv från NetonNet som håller på att ge med sig och för närvarande har vi inte råd att köpa en ny (eller Netflix heller för den delen) så om jag skulle vinna denna skulle min sambo tycka jag är väääärldens bästa flickvän och fästmö! Snacka om värdens bästa julklapp!

Kram!

Mejl: Kristin.lonnqvist@hotmail.se
Instagram: Kristin.lonnqvist

Josephine

Jag vill gärna vinna denna! Vi har en Apple-tv idag och det är familjens bästa vän. Men mina föräldrar har ingen och dom som älskar att titta på filmer och serier så vore denna toppen. Även när någon av alla barnbarnen kommer på besök vore denna luckas vinst utmärkt så barnen kan se sina favoritserier när dom är hos mormor och morfar. Så skulle jag vinna denna så är det en given julklapp till mina kära föräldrar :-)
josse_tjena@hotmail.com

Hanna

Gud vilken rolig lucka detta var!!!! :') just nu tittar jag och pojkvännen på serier via telefonen eller paddan, och må det vara mysigt att ligga nära och titta på den lilla skärmen, men hade varit tio gånger bättre att kunna titta på både serier och allt annat roligt vi har i våra telefoner via tvn istället! Håller alla tummar och tår! :D

Elin B

Oj vilket fint pris! :)

Vi har idag kanalerna 1,2,4 och 6:an och fler kanaler vill vi faktiskt inte ha. Då det oftast är "skit program" man fastnar för då, istället för att göra något vettigare som att umgås, ta en promenad eller pyssla. Men filmer och serier när man själv väljer vad och när man vill se är såå himla mysigt! Vi ska få vårt första barn i vår så jag antar att det blir lite tid framför teven och då att en pausknapp skulle kunna behövas ibland ;-)
God jul! Kram

Lovisa

Jag skulle vilja vinna denna för att ge den i present till min älskade man. Det hade varit en så stor överraskning för honom! :)

Evelina

Vill vara med! Nu flyttar barnen ur vårt sovrum och det är dags att "ta tillbaka" vårt rum så att det faktiskt är vårt igen. Hade passat utmärkt med en TV att mysa framför från sängen, lyx!

Emelie Johansson

Jag deltar! Vilken kanon vinst och varför jag vill delta är dels för att få överraska min älskade sambo som förutom det är en underbar och fantastisk pappa till vår son. :) sambon har pratat om en sån här, vore ju verkligen så kul om man vann en åt honom. Sedan Netflix på det, tror både sambo och vår son skulle tycka de va grymt. Netflix har mycket bra serier /film, även till barn.. Så denna vinst vore verkligen kanon :) Håller tummarna, kram Emelie!
X_emelie@hotmail.com ❤

Emma

vilket underbart pris. Skulle så gärna vilja vinna detta pris så jag kan ge det till min bror och hans familj som inte har det jätte bra ekonomiskt och kan inte unna sig sånna här saker. Skulle vara så kul att få ge dom detta för det förtjänar dom verkligen
Instagram duffy_eme

Emelie

Studerande och fattig student med ett extra pass över jul
Men ja tror att du kommer få de kul
För att det inte ska bli nått groll
Hoppas ja få låna din fjärrkontroll

Jag hade velat ge min farmor en apple tv då hon sitter själv i sommarstugan, då kan hon välja att se precis vad hon vill!

Malin sjögren

Deltar!
Detta vill jag vinna då dottern precis slängt vår iPad i golvet så den inte längre fungerar och kan erbjuda henne en filmstund som start på dagen. En appletv perfekt som ersättare då vi hela familjen tillsammans då kan se Netflix och film på tvn och på så sätt få en gemensam mysig stund som start på dagen :)

Anonym

Detta skulle vara perfekt att ha i vårt sovrum när man vill få barnen att ligga kvar lite längre i sängen, de brukar vakna vid 5-6 tiden. (Vi har inte sådan tur som er med sovande barn på morgonen :) )

Emma

Hej Linda! Självklart vill jag delta i dagens lucka:)
För ett tag sedan bestämde sig mina föräldrar för att gå isär. Jag har en lillebror som är i tidig tonår, 13 år. Han har tagit skilsmässan otroligt hårt men varje dag håller han ändå smilegroparna uppe.
Denna jul är första julen som han firar med föräldrar på separata håll och jag vet att det kommer kännas tungt.
Jag skulle väldigt gärna få ge honom denna underbara julklapp, en klapp som verkligen är hans intresse.
En kille i tonåren spenderar mycket tid på sitt rum och jag vill så hemskt gärna få ge honom någonting som passar honom alldeles perfekt.

Håller mina tummar och tår! Kram och Tack för en underbar blogg.

Vänligen, Emma

Susanna Pettersson

Jag är med och tävlar 😊

Anonym

http://sofienb.blogg.se
Instagram: frujgo
Mail: snb1@hotmail.se

Jag vill vinna så jag jan ge den till världens bästa make och pappan till vår dotter och kommande bebis ❤️
Han är fantastisk på alla sätt och ställer alltid upp! Han är en så fruktansvärt bra och närvarande pappa fast han jobbar heltid och renoverar hela vårt hus ich Freya är verkligen pappas flicka ❤️

Pauliina

En fantastisk julklapp som jag skulle ge till min syster som precis flyttat till sin första egna lägenhet. Klart jag deltar!

Katarina

Åh, jag har precis sagt upp mitt netflix-konto pga att jag måste skära ned på kostnaderna nu när jag är föräldraledig. Tänk vilken julklapp för hela familjen detta skulle bli!! :)

Elin

Jag vill så gärna vara med och tävla då vi verkligen behöver en ny tv då vi inte har råd att köpa en ny vi har nu en liten 25 tums tjock tv här hemma och man ser knappt texten på teven. Detta skulle vara helt perfekt :) vilken fin julklapp det skulle bli. Håller alla fingrar och tår på vinst :)

Sara

Hej Linda.
Detta pris hade jag gärna vunnit. Då hade min bästa mamma fått tv:n, hon har just nu en gammal, stor tjocktv som lär gå sönder inom en snar framtid. Dags för henne att gå in i den moderna världen :)
(sara90m@hotmail.com)

Longevity - en blogg om hälsa

Åh vill gärna vara med och tävla!! Dotterns dator har kapsejsat efter många år och det här hade blivit perfekt åt henne eftersom hon främst kollade på film på den gamla. Hoppas på tur!!

maja

Som småbarns förälder vet du nog att det inte alltid går att välja när man kan slå sig ner i soffan då det inte alltid passar sig för små fröknar på snart två fyllda som helst vill ha en lekkamrat för jämnan. Dessutom vill man inte välja att kolla på tv ISTÄLLET för att leka med sitt barn! Därför vore det så perfekt att få denna så man kunde slå sig ner när lilla fröken sover, så man kan leka med henne och ändå hinna med lite vuxenmys framför någon bra serie om kvällarna. Sen finns ju så många bra barnprogram på netflix, perfekt för mysiga soffdagar eller myskvällar med familjen. Nu hålls alla fingrar och tår för att turen är kommen till oss. God jul och tack för en fin och läsvärd blogg! :-)

Elin

Hur bra blir en Apple-TV nu när en stundande mammaledighet med förhoppningsvis en massa ammande och mys med bebis väntar. Klart jag vill vinna! :)

Tanja S V Ä R D

Åh det vill Jag gärna vara med och tävla om 😍

Linda Ö

Hej
jag har precis avslutat min utb till uska - en sak ;-)
Sen är jag gravid med bf i april, så ingen vill anställa mig just nu = mycket ensam och tråkig tid sen när mitt andra barn börjar på förskolan igen, plus inga pengar att röra mig med ute på nöjen i väntans tider - andra saken
Så detta skulle hjälpa mig enormt att få tiden att gå snabbare :-)

Millan

Åh wow. Jag är mer är gärna med o tävlar 😊
Jag hade verkligen behövt en ny tv då min lever sitt eget liv och kontrollen är borta sedan länge 😊 håller tummarna 👍

Michelle Moberg

Åh perfekt! Min sambo är så grinig just nu och pajar hela julstämningen hemma, jobbar 05-17 varje dag, är trött och gnäller på små saker som liten tv, vore guld att få honom att bli lite glad och pigg igen om så bara för en stund. Dessutom har vi bara en tv så då slipper jag lägga mig i sovrummet med en laptop och kolla mina serier, då försvinner ju halva känslan 🙈 Han skulle ramla av stolen om vi vann! 😍

Anna Kihlström

Å fina Linda om min familj denna fick vinna. Vi inte någon har & det skulle göra julen underbar! Vill givetvis delta om de fina priset! Kram Anna

Anonym

Jag vill gärna vinna! Vi har precis flyttat och har inga kanaler! Så skulle ju vara kanon med det här!

Anonym

Efter att ha spanat in tidigare luckor har jag äntligen tagit mod till mig och bestämt mig för att delta. Detta skulle vara en perfekt present till mina systrar!

Tack föresten för en fantastisk blogg och ännu ett år med en underbar kalender. Du är så himla bra och verkar ha en fantastisk familj och vardag!

Frida Andersson

Åh vilken generös vinst! Vi skulle behöva en apple tv då twinsen gärna vill se tecknat på ipaden men de slåss så om vem som ska hålla i den. Kan vi få upp bilden på tv:n hade problemet varit löst :)

sara hedlund

Det vore super att ha något att roa sig med på nätterna nät jag sitter uppe med minstingen. Eftersom jag är själv blir det en hel del nätter kan jag lova :)

Camilla N

Om jag vann denna lucka skulle jag ge den till min man i bröllopspresent. Oj va glad och överraskad han skulle bli:)

rebecka rydén

Efter att vi haft de väldigt tufft sen i somras då vi fötlorade vårt kommande barn och han fick reda på att han hade en tumör i benet. De skulle varit super kul att få vinna detta till min man. Han jobbar häcken av sig för att vi ska klara oss. Han fullkomligt älskar apple men vi har inget av det. hade vi haft pengar hade vi redan haft det. Han som jobbar och sliter och jobbar över tid varje helg för att vi ska ha det bra har inte kunnat unna sig något. Kan se framför mig att han skulle gråtit av lycka om jag fick berätta för honom att jag vunnit detta till honom 💕 tänk vilken lycka för den som vinner detta. Men jag tror du drar en värdig vinnare oavsett vad 💕💐 kram från mig

Instagram: rebeeeckahhh
Mejl: rebeeeckahhh@live.se

Sara

Detta vore ju perfekt nu när våran samsung tv börjat krångla! Inte jätteprio att lägga pengar på en ny tv när man är föräldraledig direkt! Och netflix är ju kanon, finns alltid nåt att kolla på!

Anonym

Om jag vann en Apple TV så skulle jag bli överlycklig. Jag och min sambo äger bara Apple produkter så som iPhones, ipads och Mac datorer. Det hade varit den sista pusselbiten till vår samling. Dessutom älskar vi att kolla på filmer och serier. Vi har varit jätte snälla så ni får jätte gärna ge detta till oss i julklapp 😁
Min mail är karimwazzi@hotmail.com
Instagram: chickenwiingz

Ellen

Ska efter årsskiftet gå på mammaledighet, tror det hade passat perfekt med en ny TV+Netflix i väntan på bebis :)

Emelie

Jag vill gärna vara med :)

sara hedlund

Det vore super att ha något som håller en ensam mamma sällskap under vakennätterna med minstingen. Detta skulle verkligen uppskattas nu under juletid som en julklapp till mig själv :) Hedlund.sarah@gmail.com

pernilla hannukainen

Jag är med och tävlar!! 😍
Vill vinna och överraska min sambo, han har gjort ordning ett allrum på övervåningen där allt på plats förutom tvn (pengarna tog slut där)! Vore underbart!:D skulle dessutom passa med en Apple TV med tanke på min 1.5 åring här hemma hur bra!? ;D

mammamelle

Hej Linda! Vilken härligt vinst! Det skulle vara så fint att denna tv få vinna,med flera barn blir det lätt bråk om vem som ska titta på vad:) skulle vi vinna denna fina vinst så skulle den installeras på de smås rum på en gång så att storebror får ha sin tv ifred och se på vad han vill när han vill *frihet* :) min mejladress är mammamelle@live.se

mammamelle

Hej Linda! Vilken härligt vinst! Det skulle vara så fint att denna tv få vinna,med flera barn blir det lätt bråk om vem som ska titta på vad:) skulle vi vinna denna fina vinst så skulle den installeras på de smås rum på en gång så att storebror får ha sin tv ifred och se på vad han vill när han vill *frihet* :) min mejladress är mammamelle@live.se

Linnea

Hej! Då Vi mitt i julruschen håller på att sätta upp en vägg i hemmet behövs det en ny tv till nya vardagsrummet! Ekonomin är ju lite tajt under december månaden :) hela familjen skulle bli överlyckliöverlyckliga om vi vann! :)

Lisa

Såklart man vill vinna en tv! Speciellt nu när den man har har brunnit upp.. och nerför vore ju super kul att prova på nu när man ser på så mycket serier och filmer i mörkret:)
Instagram:lisasvita

Pauline - Sparkling eyes

Sonen med Autism lär sig bäst via att upprepat se saker på film. Bland annat Pocoyo som finns hos Netflix är en bra hjälp för honom! Därför hoppas vi vinna så han kan få tillgång till detta!

Annica L

Vore perfekt när inte hela familjen vill se på samma sak.

Ellinor

Åh vilken fin vinst fanns i luckan idag! Jag skulle så gärna vilja vinna detta :) Min pojkvänn har så länge velat skaffa både netflix och Apple tv, pratat om det i säkert ett år. Men eftersom vi nyss flyttat hemmifrån så är det mycket annat som måste komma före så detta hade varit en underbar julklapp att ge honom! Instagram: sofieellinorlangstrom

Josefine

Finaste julklappen till min sambo! eftersom han älskar film och serier och mys i soffan så skulle han bli så himla glad över detta! :)

Elin

Åh jag hade såå gärna velat ge en Apple tv till min sambo i julklapp!! Jag är alltså gärna med i tävlingen ;)

hanan

Hej. Jag är gärna med och tävlar 😄 hremmo på insta.

Christine Carlström

Jag vill gärna vara med och tävla.
Jag skulle så gärna vilja vinna detta. Perfekt nu när jag är mammaledig och dagsljuset snabbt försvinner. Då kan jag och sonen musa in oss i soffan med en bra serie.

Emelie

Självfallet är jag med om detta pris! Jag är en tv älskade och att kunna se allt skoj på Netflix vore ju helt sjukt bra nu i vinter kylan.. Iheartserier! kram från emeliekolsson @ IS.

Camilla

Men oj... Detta kom lägligt då vår gamla tjocktv håller på ge upp... Så självklart vill jag vara med och tävla och skulle lyckan tillfalla oss så kan ni lita på att julen är räddad för mina barn. Nu håller jag tummar & tår och knäcker lite lyckonötter och önskar allt vad som går...👍😉😝📺

Sandra

Det här hade varit så himla perfekt för oss! Vi älskar att titta på serier och brukade koppla ihop datorn och tvn med en sladd så att vi kunde se netflixprogram på en stor skärm. Men när vi i somras uppdaterade till en nyare dator insåg vi att tvn var så gammal att den inte kunde hantera det. sedan dess har vi fått trängas framför en datorskärm varje kväll när vi vill titta på något bra tillsammans.

Emmy

Jag är med och deltar!Jag ovh min pojkvän har precis flyttat hemifrån och har ännu inte haft råd att köpa en tv. Så detta hade varit en så underbar julklapp till oss båda!

Karin

Med tre barn som ska läggas på kvällen är det svårt att följa serier när de visas på tv, så en Appel-tv och Netflix skulle förgylla vår tillvaro! Då kan vi titta när det passar oss (läs barnen). Kan inte tänka mig en bättre julklapp till oss föräldrar! <3

Matilda Nilsson

Jag vill verkligen vara med och tävla om detta fantastiska pris! 😍 Min sambo har länge önskat sig en ny TV och hans största julklappsönskan var en Apple-TV. Vi båda är studenter och plånböckerna ekar tomt för det mesta.. Det hade varit jätteroligt att få överraska honom med denna!
Håller tummarna för det! 😃

Amanda

Jag vill vara med och tävla! Det är så otroligt svårt att hitta julklappar till sambon, han tjatar om att han vill ha en appletv och netflix men vi har precis flyttat Så kassan för julklappar är inte stor nog. Hade varit den bästa julklappen till honom. Sen hade det även varit intressant för lillan.. Tänk att få se babblarna på storbild, bara det hade vart den bästa julklappen för henne. Min mail är Amandajaconelli@hotmail.com och instagram @amandajaconelli Mvh Amanda

Anonym

Är med och tävlar! :) härligt att sätta sig och se en film eller serie under egentiden..och härligt med mycket att välja på till dottern när hpn börjar se på film! :)
Instagram: korpii
Mail: felicia.siberg@hotmail.com

Johanna B

Hej Hej!
Hoppas på tur att bli vinnare av detta för jag har en man här hemma som älskar att titta på fotboll nu är det är fotbollstiden. Med detta pris skulle även jag få kolla på något!

Sara

Jag tittar sällan på serier eller filmer då min gamla laptop är allt för trög och oftast inte vill samarbeta med mig .. Så en apple tv skulle vara fantastiskt! Ska dessutom börja studera till våren så det skulle vara kul att kunna bjuda in nya vänner till seriemaraton! 😄 sara.dalsman@hotmail.com

Anonym

Om jag vann en Apple TV så skulle jag bli överlycklig. Jag och min sambo äger bara Apple produkter så som iPhones, ipads och Mac datorer. Det hade varit den sista pusselbiten till vår samling. Dessutom älskar vi att kolla på filmer och serier. Vi har varit jätte snälla så ni får jätte gärna ge detta till oss i julklapp 😁
Min mail är karimwazzi@hotmail.com
Instagram: chickenwiingz

MammaP

De här skulle ja vilja vinna till min sambo Marcus som slitit så hårt med att renovera utsidan på vårt hus i sommar och som oftas får jobba över på kvällar och ligger borta på jobb på veckorna! Ja vill unna honom de! Min stora kärlek! 💞

Sandra Skogholm

Åh, som hittat då vår nuvarande tv plötsligt bestämt sig för att inte fungera som den ska! Och apple-tv vore ju underbart att ha, så smidigt! Hoppas hoppas!

Natalie

När jag blev gravid så började jag spy otroligt mycket. Jag svimmade och åkte ambulans. läkaren sjukskrev mig en vecka i taget och ett tag sjukskrev dom mig inte överhuvudtaget. detta resulterade i nästan inga pengar. sambon pluggar och eftersom vi var på sjukan jämt med mig så ville han inte extrajobba för att kunna stötta mig. vi klarade ju oss levande för att min pappa ställde upp med att låna pengar..Men tvn fick vi sälja och så lånade vi en. dock om vi skulle vinnadenna skulle vi bli överlyckliga. att dessutom få Netflix nu när bebisen kommer hade varit gudomligt. håller tummarna på denna vinst..:-)

Evelina

Oj, vilken fantastisk julklapp! Vi har önskar oss en Apple TV länge men inte riktigt kunnat prioritera detta. Den här vinsten skulle göra både mamma, pappa och lilletjejen i familen alldeles överlyckliga! Håller alla mina tummar och tår:)

Malin

Vi har två barn på 17 och 2 månader och det blir en del vaknätter och då skulle en apple-tv vara perfekt. Även våra äldre barn på 5 och 7 år skulle få glädje av en apple-tv och netflix. Då vi har fyra barn har min man och jag valt att inte ge varandra några julklappar i år utan satsa på barnen men det skulle vara väldigt roligt att överraska honom med en apple-tv.

malinol@hotmail.com

Anna Ökvist


Jag har alltid gillat julen och dess atomsfär,
främst för att man ända från småbarn till pensionär,
fortfarande tillåts att ha barnasinnet kvar,
med alla traditioner så fantastiskt underbar.
Jag vill bjuda mina barn på kärlek, värme & allt det där, som jag sedan hoppas att de minns och inom sig bär.
Så under julen vill jag ta tid att mysa, pyssla & njuta av att vi, tillsammans får inspireras av all härlig fantasi.
Så i soffan med maken, barnen och vovven i härlig mysig mix, önskar jag njuta framför Apple TV:n som tillsammans med Netflix,
serverar alla Disney filmer som hos oss är bäst och mest populärt,samtidigt som vi får mysa med dem som är oss så kärt.

Towe andersson

Jag är gärna med och tävlar om denna!
skulle vara fruktansvärt skönt att vinna denna och få unna sig själv något någon gång samt att de är perfekt med netflix för barn.
Instagram toweodouglas

anna

Jag vill vara med i tävlingen! Skulle vara perfekt med en appeltv och netflix så familjen kan mysa i soffan framför någon bra film nu när vädret inte verkar visa sig från sin bästa sida här. :-)

Jennifer

Jag vill delta!

Jag hade gärna vunnit denna tv då jag och min sambo alltid vill se olika. Det hade varit perfekt med en till så vi kan se det vi vill utan massa gnäll :D

Amanda

Hej Linda! Jag skulle också vilja vara med!
Detta skulle få bli en julklapp då jag och min sambo redan har både ock. Men tjejen jag skulle ge detta till har en tuff period i livet och har fått lämna alla sina ägodelar i Australien för att mer eller mindre fly tillbaka till Sverige. Kort och gott så har hon knappt något kvar och skulle gråta av lycka. Planerar att ge henne en av våra tv-apparater och det skulle kännas så sjukt bra om man kunde få med hela kittet ;) håller tummar för henne, och hennes lilla sons skull! :)

Amandaahlm@live.se insta: aahlmen

Melinda

Vilket pris!
Jag skulle SÅÅ gärna vilja vinna detta! Min sambo är galet svår att köpa presenter/julklappar till, de tröjor och smycken jag har köpt till honom har han väl mest rynkat på näsan åt, haha. Att han av mig skulle få en TV tror jag inte finns på hans världskarta, och det vore SÅÅ roligt att få överraska honom med det. Han är alltid så gullig och köper blommor m.m till mig, och åkte i all hast och köpte en bröstpump när amningen krånglade på kvällen när sonen var mindre. Jag tycker helt enkelt att han är värd något riktigt ordentligt, så därför skulle jag bli så glad om jag kunde vinna den här åt honom! Att han dessutom är en riktig serienörd gör ju inte saken sämre.. ;)

Ulrica Mickelsson

Vilken vinst💞 vet att många säkert skriver de men de är faktiskt sant. Vi sitter hemma med en tjockis TV just nu. Vår pajade för 2 veckor sedan😪 bestämde att lägga pengar på barn å jul just nu. Köper en ny mot våren. Tänk lyckan om vi vann denna lucka😂👍 Netflix vore perfekt till😍🎅✊

Sabrina

Men vilka underbara priser man blir ju alldeles till sig här hemma utan att man ens vunnit något! 😂 den här vore perfekt att ha nu när snart tv'n i vardagsrummet vill ge upp. Sambon har alltid varit extra intresserad utav tv'n, kollar gärna tills han somnar på soffan, ja sån är han! Men tänk så många mysiga kvällar vi kan få ha, framför våran nya tv 😳👍

Sabrina.hauta@hotmail.com

Emma

Åh vilken fantastisk lucka! 😍 Gud va du har fixat👍😊 skulle så gärna vilja vinna denna, just nu är det många vakna nätter med min lille Sixten som är sjuk både nu o då (just nu i magsjuka) det hade underlättat i allt gråt o tråkigheter❤️ Hoppas hoppas!🙏 emmastellac på instagram, emma_pemma88@hotmail.com på mail

Anonym

Detta vill jag verkligen vara med och för

Emma

Detta vill jag verkligen vara med och tävla om! Vi har funderat över Apple-tv så länge men aldrig riktigt kommit till skott att köpa en. Skulle bli en perfekt kompletterande julklapp till min sambo :) håller tummarna!!
@emmalennartsson på instagram!

Malin

Å vad jag skulle vilja vinna detta, er, s

Malin

Har länge suktat efter en Appletv men inte kommit mig för att köpa en, tillsammans med netflix så finns ju alltid något bra att titta på!

Evelina Larsson

Åååh drömpriset!

Jag skulle vilja vinna detta fina pris inför kommande vår. Med en bebis i magen och en handbollsspelande sambo så kommer det bli en del tid i soffan. Hade underlättat otroligt att med en apple tv bara kunna dra upp sambon match på tvn medans man ammar, eller inte kan sträcka sig efter kontrollen haha! Att desutom ha netflix under kommande vakna (?) nätter skulle vara lovley!

Angelica Andersson

Detta hade varit perfekt till oss, har pratat om att köpa en men allt man ska köpa till sitt barn går såklart före! Hoppas 😊

Ullis

Jisses vilken vinst! Självklart vill jag delta och håller tummarna hårt.
Detta skulle vara en perfekt julklapp till min älskade man som vissa nätter inte kan sova pga tinnitus och då gärna lägger sig i soffan och tittar på tv.

Frida

Vilken vinst! Hela familjen håller tummarna att vi vinner 😃 hade varit en fantastisk julklapp!

Malin

Är nog de smartaste ja sett liten o behändig :), har alltid velat haft en Apple tv så de är så smidigt o se på film utan o ha dator, ja kikar mycket på film dock får de bli dvd, då en aldrig har råd o köpa nån Apple tv. så ja håller tummarna de hade varit den perfekt julklappen :))
🌹😜 @ mallaaannnn på instagram :)

Frida Kristoffersen

Vilken vinst! Hela familjen håller tummarna att vi vinner 😃 hade varit en fantastisk julklapp!

Carola Wahlström

Vi har en ganska gammal och dålig TV i sovrummet så vi skulle behöva en ny och sen älskar jag Netflix, kan nog inte sova utan så skulle vara lyx att slippa betala i ett halvår

Sarah

Herregud vilken bra vinst! :)
Jag vill delta & önskar vinna denna vackra tv till vårt sovrum för alla dessa vakennätter med barnen (som sover hos oss ännu) *håller tummarna*

Johanna

Jag vill delta! Jag använder själv Apple tv och netflix nästan dagligen och är hur nöjd som helst. Nu har jag precis övertalat mamma att byta ut all elektronik som går till Apple och jag bara vet att hon skulle älska att få detta paket i julklapp.

Sara Ervik

Tänk att få inviga vår nya lägenhet med en ny tv och netflix! Vilken dröm, det skulle vara fantastiskt!

Emelie Lundblad

En tv skulle ju underlätta livet totalt! Nu har vi en gammal skrutt som står i vardagsrummet, min sambo säger alltid att han knappt ser den från soffan då den är långt borta och liten. Skulle men glädje flytta in sen gamla i sovrummet då jag oftast får lov att gå och lägga mig vid 9 med sonen, för att sedan ligga vaken i några timmar innan jag kan somna. Så denna tv skulle förgylla vardagsrummet!

Dennis

Jag är gärna med och deltar!
Skulle vara underbart att vinna denna till min älskade familj.

Johanna

Detta paket skulle passa oss väldigt bra nu när vi snart får ännu en bebis i denna familj och ja, vi räknar med många vaken nätter, inga sovmornar och mycket tid hemma innan amning och allt blivit en rutin. Då skulle detta komma väl till pass för att underhålla både vi vuxna och vår äldsta dotter.

Dennis

Jag är gärna med och deltar!
Skulle vara underbart att vinna denna till min älskade familj.

Ida Lundström

Jag vill vara med och tävla! :)

Nästa år är min tionde och sista termin på lärarutbildningen och det hade varit underbart att få passa på att nöta lite serier innan jag beger mig ut i arbetslivet på riktigt till hösten. En ny TV hade varit super för att vi håller på att renovera för ett TV-rum på övervåningen där den hade passat perfekt.

På instagram heter jag frulundstroom.

/Ida

Max Ekberg

Härlig lucka, jag tror jag måste sucka. Vår tv nu, så liten är, en större ryms, så fin denna är! Håller tummarna här, för att denna där ska in här!

Elle

Om vi har tur fungerar våran TV här hemma,
det sker bara då och då, om TV:n själv får bestämma.
Svarta prickar vi har över hela vår skärm,
nästan så man är attackerad av en getingsvärm.
Men inte hänger vi läpp för detta,
vi har fått så mycket tid över till att tvätta.
Men en TV i jul vore ändå ganska kul,
så att även gammelfarmor och sambon få se på tomteverkstan och vi får en fridsam jul.

Kram Elle

Maria irene

vilken toppenvinst detta är! Vi har länge drömt om en apple-tv så att få lägga den här godingen med Netflix på köpet under granen hade varit guld och gjort både stora som små i familjen lyckliga!

Sofie

Med en liten bebis som håller mig vaken om nätterna vore detta en fantastisk julklapp! Jag är gärna med och tävlar! När tröttheten blir för stor vore lite film på en Apple-tv perfekt för att orka med timmarna i soffan medan lillan äter. Hoppas! God jul!

Sofie7 I❤️🍏

Vi har fler apple enheter hemma, dock ingen tv! Så vinner jag denna blir det fulländat🍏 med Netflix till som cherry on top!! Puss och kram vill önska en god jul och gott nytt år

tess

detta är jag självklart med att tävla om, skulle passa perfekt nu när min tv har gått sönder, och en perfekt julklapp till mig själv :), då jag inte unnar mig någonting! Jag håller tummarna på att det är just jag som vinner :)

Maria

Vår TV har gått sönder så vi måste ha en ny å därför skulle denna komma lägligt till vår familj :)

Evelina

Hej Linda, om jag skulle ha turen att vinna en Apple TV skulle jag ge den till min älskade pappa, som en julklapp. Att få visa hur mycket han betyder för mig och hur glad jag är för att han alltid finns där för mig hade varit jättekul. Jag vet att han har har tittat på en Apple TV men han tycker att det är lite för mycket pengar för en tonårstjej så därför har han inte sagt något. Jag håller tummarna! God jul på dig!

Kram Evelina
På instgram: @evelinawandal

Nathalie

Hej, Linda! Jag vet inte hur länge sambon min har pratat och längtat om just en Apple TV... alldeles för länge tycker jag! Han skulle köpt en för ett tag sedan, men då blev jag sjukskriven och inkomsten sjönk.. :( Det hade varit en helt underbar julklapp att ge honom för att visa att jag verkligen uppskattar hans stöd och tålamod. Så jag är gärna med och tävlar och hoppas innerligt att jag vinner detta pris till honom. Tack än en gång för att du är så fantastisk, Linda!

ilknur

Hoppas jag vinner för att tv börjar bli gammal o ger problem mest av fjärrkontroll av min prinsessa som dreglade 😊 att titta netflix hur bra kan de inte vara mysa med min prins och prinsessa med barnfilmer ☺💕💕

Emelie Ericsson

Vilken häftig klapp bakom dagens lucka,
min familj får vara beredd på att ducka,
när jag hoppar till soffan för att sitta,
och eventuellt på min nya Apple-TV titta!

En omodern & tråkig TV vi idag har,
pengarna går åt till annat hur mycket man än spar.
Den är visserligen platt,
men så gammal att man brister ut i skratt.

Därför vill jag tävla & vinna denna TV,
tänk att ha en vinst från Linda på sitt CV!

:)
GOD JUL!

(Insta: emeliemichaelaericsson)

Alexandra

Jag hade blivit överlycklig över detta fina pris! Min motivering är allt annat än rolig men precis blivit lämnad av min pojkvän och sitter nu 7 dagar innan julafton med en liten 2-åring och försöker hitta boende, flytta ut mitt ex saker (tv, möbler och annat), ta hand om min lilla kille och försöka vara stark för hans skull, ordna inför jul och nyår och samtidigt försöka hinna med min skola då jag studerar till sjuksköterska och har två tentor imorgon.

Som sagt, ingen rolig motivering men denna vinsten hade gjort mig SÅ glad och jag och min lilla kille på två år hade kunnat haft många mysiga filmkvällar tillsammans <3

emelieeriika

Jag är med och tävlar! håller tummarna! Vill så gärna vinna :) Det vore perfekt med netflix så man kan se vilka filmer och serier man vill och när man vill, och tvn skulle bli en superbra överraskning/julklapp här hemma :)

Matilda

Åå vad jag skulle vilja vinna, är student så detta är verkligen lyx för mig:)

sara

Jag vill deltaga i tävlingen!! Tjoho:-) saaaran_mmmm@hotmail.com En underbar julklapp för hela familjen.. ;)

Jenniferleander.vimedbarn.se

En Apple tv skulle vara pricken över i då jag är mammaledig till en 3 månaders bebis som bara vill vara nära. Jag har fått lägga alla vardagssysslor bakom mig och bara fokusera på min lilla pojke. Så som du kanske hör så blir det en hel del tv tittande när han sover i famnen. Det som är så trist är alla dessa dåliga program som visas under dagen. Skulle inte sitta helt fel med en tv där man hade en himla massa bra serier att följa när man nu är hemma och njuter av mammaledigheten.

Suzette

Denna tävling kunde inte komma mer lägligt då det verkar som vår tv gav upp igår. Detta hade varit bästa julklappen!

Elinore

Wow vilket pris! Jag har en dotter som fyller 4 år fyra dagar efter julafton. Detta vore en helt fantastisk present till henne, dels för att hon får en tv och främst för att hon älskar filmer! Tror inget skulle kunna slå en sådan present i hennes värld! Wow säger jag än en gång.
elinore_froding@hotmail.com

Henrietta

Vill gärna vara med i tävlingen! Vinner jag så går vinsten till min mamma med familj.

henrietta_karlsson@hotmail.com

Angelica

Men vilken rolig klapp! Vill definitivt vinna en Apple-Tv till vårt nya hus som kommer att byggas till vår/sommar 2015😊

Sofia

Vi skulle verkligen behöva en ny tv men det ligger längst ner på köpa listan för vi har så mkt annat vi behöver, större säng så hela familjen får plats när nr 2 kommer i juni och babyskydd då vi inte har kvar från vår första. Ja mkt nödvändigt till bebis.
Med 2 ban skulle det vara perfekt

Caroline, i väntan på nummer tre!

I mars flyttar jag äntligen till radhus och kan börja göra det mysigt och fint hemma när vi har ett lite mer permanent hem än lägenheten som jag bara sett som tillfällig, men ett mål jag har är att införskaffa en tv, även om det har varit skönt att vara utan så skulle det vara skönt att kunna ha den ibland om kvällarna för att koppla av och även kunna knäppa på åt barnen en stund ex när jag lagar middag, nu blir det ju snart en till i familjen och jag kommer inte ha samma tid att sysselsätta alla barnen på samma sätt som nu. Jag älskar film och serier i vanliga fall men blir tyvärr för lite av det nu när man måste titta på datorn. Så håller tummarna så hårt jag kan här, för jag har inte ekonomin till att köpa en ny tv just nu när vårdnadstvisten ska betalas och jag dessutom kommer få dubbel hyra vid flytten och med en liten på väg som också behöver saker. :)

Jessica

Jag älskar att kolla på olika serier och filmer i sängen, även att kolla på tv. Men ända sedan jag flyttade har det inte gått att kolla på tv i mitt rum för det är krångel med boxen. En Appel-TV skulle vara perfekt! Men som fattig student så har jag inte haft råd att köpa en sån. Att inte behöva betala för netflix skulle också göra att jag hade mer pengar kvar i månaden. Alla pengar räknas...

Instagram: @jellionora

Emelie Bylander

Åå en apple-tv är ju såååå bra! Jag vill självklart va med i tävlingen!
emelie.bylander@hotmail.com
@emeliebylander på instagram 😊

Magdalena (mammatillthea)

Jag skulle vilja vinna detta till min lillebror (17år) <3 han har haft en jobbig uppväxt med mobbing i skolan! Och nu de sista veckorna har han varit så nedstämd :( önskar jag kunde ge han detta <3 då han älskar serier, och netflix har massor! Ber att vi vinner !

Caroline

Vilka fina julklappar du delar ut! :) Jag läser tredje året på juristprogrammet och den här hösten/vintern kom både magsår, håravfall och finnar som ett brev på posten. Det här har gett mig lite panik, men mitt nyårslöfte är i alla fall att försöka vila och vara ledig minst en dag i veckan nästa år. Att trappa ner på stressen skulle såklart vara ännu roligare med mysiga filmer och serier. :)

Ha det fint så länge! Kram

Ala Mirza

Hade önskat detta då vi nyligen köpt TV efter att ha varit utan i många år. Med Apple TV och Netflix kan man själv välja vad man vill titta på istället för vad de olika kanalerna erbjuder. Hade varit en rolig överraskning till maken :)

Annika F

Åh vilken lucka! Jag deltar gärna!😊 Min sambo har haft en hård o tung höst och jobbat borta hela veckorna. Vore så kul att överraska honom med en julklapp som denna!

Mikaela

Denna vill jag vinna till min mamma. Hon är sjukpensionär och har det svårt ekonomiskt. Och hon som är hemma så mycket och blir en hel del sittandes i soffan skulle verkligen bli så glad. I dagsläget har hon bara det simplaste kanalutbudet så det skulle ge stor förändring för henne

Instagram: mikfors

Emelie

Strax ska jag opereras och vara sjukskriven över jul o nyår så detta blir perfekt julklapp för mig som älskar film och serier :)

Amanda Kroon

Jag vill vara med och delta. Min motivering:

Till min syster som aldrig önskar sig nått
Det här skulle bli det bästa hon fått.
För serier kan hon titta på dagar i sträck
Åh vad jag önskar hon fick hitta detta i tomtens säck :)





psychederek@live.se

Jag vill tävla och vinna till min fru. Hon är mamamledig, jätteduktig på ta hand om bebis. Hon kommer sluta på sin jobb för min skull för jag vill flytta. Hon vet pengarna kommer sina och måste vända slantarna hela tiden för att låta mig prova nåt nytt och hela tiden uppmuntra till min dröm. En ny tv önskar jag till henne så hon har nåt att se fram emot när vi ska flytta och söka nytt hem

Victoria O

Hade varit den perfekta överaskningen till pappan i familjen :) han klagar alltid på våran gamla skrutt-tv som säkerligen ger upp när som helst! Ibland funkar inte ljudet och ibland funkar inte bilden :p och netflix skulle helt klart sätta lite spetskant på mammalivet under tiden så lilltjejen sover :) håller mina tummar och tår!

Annelie

Det här blir ju perfekt, det här är vår melodi
Har resonerat att skaffa just sånhär teknologi
För till dottern som har Astrid Lindgren-mani
blir det toppen att med ett klick få fram en barnfilmsutopi :)
Men med klappar, julfix, Ja, bak av ett helt jul-konditori
har det hamnat i julstressens periferi
Och tänk att välja en film att på kvällen mysa till i..
en stor filt, en kopp te och sin älskling brevi´ :)
Ja, med detta i julsäcken blir det nöjdhetsgaranti
Ibland är det ju skönt att spärra allt vardagsbryderi
och trots risk för att vardagsrummet förvandlas till en barnkoloni
så önskar jag att vi till familjen vinner denna apple-tv!

Anonym

Jag vill delta'
Att slå sig ner och kika på oändligt med film skulle inte sitta helt fel efter månaders slit av husrenovering. Tänk att jag och sambon äntligen kan slappa, ja för nu har vi faktiskt TID att zappa :D Mail: Anna.kontakt@outlook.com

Mio Johansson

Efter att våran dotter Safa gick bort, efter en tids sjukdom fick vi ändra om hennes rum -till ett slags mysrum. I "hennes rum" har vi nu en myssoffa o härliga kuddar för att man bara ska kunna vara. Skulle passa perfekt med en tv för att dom andra barnen ska kunna nyttja rummet mer (eftersom det ofta blir jobbiga tankar då man sitter där)..

Mio Johansson

Efter att våran dotter Safa gick bort, efter en tids sjukdom fick vi ändra om hennes rum -till ett slags mysrum. I "hennes rum" har vi nu en myssoffa o härliga kuddar för att man bara ska kunna vara. Skulle passa perfekt med en tv för att dom andra barnen ska kunna nyttja rummet mer (eftersom det ofta blir jobbiga tankar då man sitter där)..

Malin

Den skulle bli perfekt hos oss under alla amningsnätter:)

Marie

Är gärna med i tävlingen! Den perfekta sysselsättningen under alla långa amningstillfällen som kommer att komma! Håller tummarna!

Emma

Åh vilket pris! Jag skulle bli så glad om jag vann denna till min underbara sambo! Han är världens finaste och skulle bli så glad om han fick den. Han ställer alltid upp för andra men unnar sig aldrig något själv. Jag hoppas jag har turen med mig så jag kan skämma bort honom ordentligt❤️

Anu

Klart jag vill va med och delta om att vinna denna härliga lucka. Apple tv:n skulle jag ge i julklapp till min älskade sambo som önskat en sån länge men min mammapenning är inte så hög så har tyvärr inte haft möjlighet att överraska honom med en sådan än. Och netflix är ju perfekt då kan vi båda koppla av och titta på våra favoritserier när lilla prinsessan sover :). Håller tummarna!

Caroline


Självklart vill jag vara med och tävla! 😊
Vi har länge kollat på en Apple-tv men inte unnat oss att köpa en. Hade varit den perfekta julklappen till mannen😊

Elin.s

Jag deltar. Jag skulle vilja vinna pågrund utav att våran andra tv har börjat balla ur ordentligt och vi har inte råd med en ny just nu tyvär.
Sen är min sambo rätt sugen på en ny också nu när hans foster pappa har köpt en ny tv. :)

Anonym

Åhh skulle verkligen passa perfekt i våran applefamilj😍 har velat ha den sååå länge men som student får man prioritera. En perfekt julklapp. Hade blivit överlycklig 😍Angeline.karlsson@yahoo.se

Emmeline Lindvall

Vill vinna den till min sambo som så länge tjatat om en ny tv. Men jag har istället prioriterat vår son. Hade varit helt underbart att se min sambos min på julafton när jag berättar :-P

Sandra

Jag är gärna med och tävlar :)
Denna skulle bli att dela med familjen, för filmkvällar tillsammans allihopa är något av det bästa som finns.

Anna

En perfekt julklapp till både mig och min man. Vi följer alltid en serie tillsammans att varva ner med om kvällarna efter barnen somnat, men vi ligger alltid och kikar på dessa i våra mobiltelefoner. Mysigt - men trångt! :)

Elizaveta Komarova

Jag är hemskt gärna med!
Att ha en Apple-galen pojkvän som precis skaffat eget och själv vara förtjust i Apples produkter skulle göra denna vinst perfekt och passa underbart i vår första egna och (blivande)gemensamma lägenhet :)

Tove Larsson

Vill så gärna vinna detta! Vore verkligen ett lyft! Så vi tex kan kolla Netflix via AirPlay från min iPhone till tvn så vi kan mysa ihop i soffan istället för att barnen ska slåss om vem som ska hålla i plattan! :'D

Vi har redan Netflix så det skulle jag ge till nån som inte har det ❤️

Cassandra

Jag skulle gärna vilja vara med då jag precis har flyttat hemifrån och intr har råd att köpa allt på en gång, man får liksom ta lite då och då. Och kollar på film/serier är verkligen något jag göra ofta så både en appeltv och netflix skulle hjälpa mig!:)

Ellinor

Å en Appel tv med Netflix hade varit så toppen för mig och min sambo som båda jobbar skift, men inte alltid samma tider. Med detta hade vi kunnat titta på våra favoritprogram tillsammans när vi vill, eftersom vi idag missar många bra program då vi måste jobba kvällar, nätter och helger! Och tänk att få överraska sambon med denna under granen i år! Håller mina tummar!!

jenny

jag är med och tävlar! Skulle vara perfekt för mig som älskar alla olika sorters serier! 😊

Malin

Åhh, denna luckan är mer än bra och det är visst något som vi alla vill ha!

Den skulle passa mig perfekt och speciellt nu när man har en liten tjej som är vaken om nätterna (kolik), då skulle jag kunna slå på tv:en och välja och vraka på netflix så att timmarna går fortare...

Emmie

Skulle jätte gärna vilja vara med och tävla! Vinsten skulle gå till min mamma, världens bästa. Som 7-barnsmamma och sjukskriven så kanske man kan förvänta sig att mammarollen skulle bli lite lidande. Men min mamma är alltid glad och lyser som en sol, hon är världens underbaraste och förtjänar det bästa! Hon måste börja vila mer och slappna av så att hon blir frisk men hon har så svårt att göra det, därför skulle denna present bli den perfekta! Då skulle hon kanske vilja ligga och kolla lite mer på tv, slappna av och bli frisk!

Terese

Oj vilken julklapp! En finfin "kompis" till alla vakna nätter med min bebis, som haft kolik i fyra månader och sedan knappt sovit en natt (är nu tio mån). Tycker att jag och min sambo är så värd det! :)

Terese

Glömde skriva min instagram på mitt inlägg nyss terese.halvarsson

Stella

Jag delar absolut i dagens tävling! Och jag skulle vilja vinna för att jag dagligen kollar på serier, och är en riktig äppelnörd :) har dock ingen erfarenhet av Apple tv, men det verkar super. Har många vänner som talar gott om det så det vore kul att testa själv :)

Stellitza_@hotmail.com
Instagram: stellaweronikaelena

Sandra

För att jag aldrig provat netflix och definitivt inte har råd med det här paketet irl - räcker det? :-D
/avdelningen dålig på att motivera

Gonatcha@hotmail.com

Anonym

Självklart är jag med och tävlar och hoppas på tur nu:) hade varit en perfekt överraskning och inflyttningspresent åt min underbara syster (och såklart även systerdotter) som just flyttat till sin första egen lägenhet. Perfekt till både syrran och lillan!

Frida

Vill delta; För att i maj så skadade min sambo sig på en enduro-tävling och körde rakt in i ett träd så handen tog skada, och åkte in direkt men det kunde inte se något, och har haft ont sedan maj, och nu efter många sjukvistelser är det dags för en operation för att båtbenet var av som han gått med sedan maj 2014. Så den 14januari är det dags för operationen och jag är mer nervös än någonsin, för det ska gå in i höften och ta ett ben därifrån, och sätta i handen. Så 3 månader med gips kommer inte kunna hålla på med sina favorit hobbys, kommer inte kunna spela x-box eller något, inte ens åka skidor som han brukar göra på vintern. Han kommer helt enkelt inte kunna använda sin vänster hand utan bara höger, och blir sjukskriven i 6 månader. Och i mars kommer vi ju äntligen få vår älskade barn som vi kämpat i nästan 4 års tid. Och han kommer då vara sjukskriven :( Så därför vill jag delta och vinna denna apple-tv & netflix så min sambo kan få något att se på alla 7 dagar i veckan och slippa bli deppig och uttråkad. Även jag & vår bebis kan få mysa ner oss bredvid honom. Hoppas på tur och skulle bli en mysig vardag med liten och med sambon. <3
*min insta; busfridis

Elin

Ååå vilket fint pris!!
Med ett äpple vid tvn skulle jag orka fler nattliga kräkor torka, med en nyfödd på armen fyller också äpplet tarmen!
Bra på två sätt, kanske på Netflix finns filmer jag ännu inte sett?

Jag & min 6 veckors pojke skulle verkligen vilja vinna denna klapp som tröst mot minusgrader & snö i norr då vi tvingas byta vagnpromenader mot soff-häng!

withloveinside.blogg.se

Är gärna med och tävlar. Hade varit en perfekt julklapp till sambon som är stort fan av Apples produkter och netflix passar ju hela familjen.

Emma

Vilken perfekt julklapp! Jag är nu mellan jobb och utbildning och vet inte riktigt hur jag ska få ekonomin att gå ihop - detta vore en perfekt tröstpresent!

Nathalie S

Jag vill gärna vinna så att jag kan se när den nya säsongen av min favorit serie orange is the new black kommer ut, måste se! :)
@nathaliesthlm

Linda

En ny/en till tv skulle sitta perfekt. Många kvällar i veckan som man missar serier/filmer då sambon kollar på hockey på tvn och sonen kollar på sina favorit filmer på ipaden. Denna skulle passa i nya tv-hörnan 😊

MizzC

När man är ensam utan familj så uppskattar man inte julen riktigt, jag har vant mig och är glad över att jag har katten och mat på bordet, men om jag skulle ha turen att få vinna Appel-tv och Netflix då skulle jag bli en sån glader kvinna.

Elin Sjölinder

(Glömde skriva namn ovan)
självklart med och och hoppas på tur nu :) hade varit en perfekt överraskning och inflyttningspresent åt min underbara syster (och såklart även systerdotter) som just flyttat till sin första egen lägenhet. Perfekt till både syrran och lillan!

Johanna Berglund

Wow, vilken tävling! Jag är givetvis med och tävlar om detta som står högst upp på min sambos önskelista i år 😄 Det hade varit så fantastiskt att få överraska honom med detta på julafton, hans lycka hade varit total! Och min med givetvis, för vem vill inte skämma bort den man håller närmast om hjärtat? 😊 Håller verkligen tummarna!! Många kramar

Hanna

Sambon skulle bli så sjukt glad om jag överraskade med det här som inflyttningspresent i nya lägenheten! Som han tjatar om en ny tv!

Louise

Hej!

Vilken bra julkalender du har ordnat!

Denna hade jag gärna velat vinna åt mina kära svärföräldrar. Med 7 barnbarn som de gärna passar hade det varit skönt för dem med både Netflix och en Apple tv så de kan streama filmer för barnen att se på.

//Louise

Jessica D

Jag vill gärna delta i tävlingen on att vinna en appeltv.! Min son bara älskar super Buddys som går att ses på netflix. Och skulle vara härligt att har lite att kolla på själv!

Nathalie. R

woow vilka sjukt grymma priser du har!, denna hade jag helt klart velat vinna till mina pojkar så dom kan ha den på sitt nya rum, speciellt den stora gillar att kolla tv innan han ska sova(lugnar ner sig lite lättare), ooh dom hade ju bara varit så stolta av att ha egen tv på deras rum, de hade helt klart blivit deras bästa julklapp, så håller verkligen mina tummar hela vägen tills en vinnare dragits. :)

Sofie

Åh, vilken underbar utlottning! Jag och min sambo har länge drömt om en apple-TV (och Netflix går varmt här hemma, så det var ju också väldigt passande) men eftersom vi är två "fattiga studenter" så finns tyvärr inte pengarna för det just nu... Därför skulle det vara underbart roligt att få vinna en, håller alla tummar och tår nu! :)

Anonym

Ooooh detta är precis vad jag behöver,för att kunna se på Tv framöver.Idag jag ingen tv har,och när det anloga nätet släcks ner finns det inget kvar.Internet jag ofta använder att titta påoch en Apple TV skulle vara perfekt då.Om inte annat skulle min tonårsdotter bli väldigt glad och skrika ett glatt ja!
Jag håller tummarna och hoppas för fullt, denna vinsten är verkligen kult.

Önskar dig en fortsatt härlig vecka
Hälsningar Frida
fridaelmgren@yahoo.se

Jessica D

Vill gärna delta i tävlingen! En appeltv skulle vara super då min son älskar super buddies, som man kan se på netflix. Skulle även vara härligt att kunna se lite bra filmer på tv.:)

Johanna BW

Wow vilken vinst! Jg skulle gärna vinna denna och kunna ligga och kolla på alla härliga serier medan magen min växer ;)

Jennifer

Är med och tävlar. Vem vill inte vinna denna underbara julklapp? Skulle vara en toppen julklapp till familjen, mig sambon och våran dotter. I natt låg jag vaken med min sjuka ledsna dotter. Netflix hade varit toppen! Håller tummarna!
Instagram - jennifermadeleine_

Frida R

Jag skulle plöja "orange is the new black" varje kväll. Så bra!

Louise

Å det skulle vara perfekt att vinna detta! Sällan som tiderna i verkliga livet passar ihop med tv-tablån. Så detta vore ju perfekt att ha :)

Petra

Gör ett försök att vinna detta, hade varit en dröm att faktiskt vara den utvalda! Har gått och blivit lite av en serienörd nu när jag pluggar om dagarna 😍. Inser nu vad många studenter menar med att pussla ihop vardagens ekonomi - nu när jag själv gått från arbetare till student. Det är en utmaning! Denna skulle ljusa upp tillvaron en aning! 👌😍 @pettipett på instagram

Petra

Gör ett försök att vinna detta, hade varit en dröm att faktiskt vara den utvalda! Har gått och blivit lite av en serienörd nu när jag pluggar om dagarna 😍. Inser nu vad många studenter menar med att pussla ihop vardagens ekonomi - nu när jag själv gått från arbetare till student. Det är en utmaning! Denna skulle ljusa upp tillvaron en aning! 👌😍 @pettipett på instagram

Angelica

Klart jag vill tävla! Pga separation så blir jag nu bland annat utan tv. I juletider har man många utgifter som de är så skulle därför underlätta för min plånbok 😊

Anna

Detta MÅSTE jag vinna!!!! Det är alltid alltid alltid jag som ligger o kryper på alla 4 'under' tv-bänken för att koppla in ljudsladd/bildsladd/scartsladd och alla andra förbannade sladdar medans min fruktansvärt otekniska sambo sitter i soffan o 'gnäller' på att han 'inte kan'

Så snälla Linda, jag vill så gärna vinna för att slippa koppla in/ut med. Jag vill bara koppla av framför Netflix 😄🎅

Karolina, mamma till My & Ines

Wow vilken vinst! ✨ skulle vilja vinna en tv att ha på vår övervåning 🙏

Astrid

Jag är givetvis med och tävlar om denna klapp
För nu innan jul gäller det att vara rapp
Allt min kille önskar är en tv med äpple på
Men jag har inte hunnit fixa en så
Nu förlitar jag mig på att denna vinna
Snälla skicka vinsten till en filmgalen man och hans bloggläsande kvinna!

Annika

En ny tv hade varit perfekt då vår är på väg att ge upp. Netflix är dessutom super nu så vi kan titta på massa film och serier tillsammans med vår son ♡

Annette L

Jag är med och deltar! Skulle bli en perfekt julklapp till hela familjen, då man kan göra så mycket med den och passar oss alla på nått vis!:)

qat

Jag vill jättegärna vara med! Netflix har i princip alla serier jag vill se, men jag har inte möjlighet att skaffa det nu så...ja, det vore ju en drömjulklapp. :)

Theresia Vidén

Jag är gärna med, perfekt när man hemma sitter ensam.

My

Åh skulle så gärna vilja vinna, myser mycket inne nu när vi har en liten nyfödd och då vore det perfekt för vår två åring att kunna titta på massa film :)

Jasmine

Självklart vill jag vara med och tävla om dagens fina pris! Detta vore en helt perfekt julklapp (till mig själv) ;)

elin

Jag vill vinna denna för att ha nåt att mysa med i sovrummet :)

Ida

Tänk om man förängång skull kunde ha lite tur hade jag vunnit den hade iaf inte gubben blivit sur och med Netflix på de man slipper kolla på dålig tv. Hoppas nu jag vinner detta de skulle på många sätt underlätta 😊🎅🎄 idakallberg på instagram

Monica

Jag vill vinna!
När man sitter och ammar under ändlösa timmar, dygnet runt, så inser man hur mycket skräp som visas på TV. Netflix vore toppen!

Holly

Åh vilket bra pris! Jag skulle blivit sååå glad att vinna för att jag har ingen egen tv och det hade varit perfekt att vinna en så jag inte stör resten av familjen när jag ska kolla tv i vardagsrummet. Och jag är en serienörd, kollar serier och filmer hela tiden så detta priset hade varit så roligt att vinna eftersom det verkligen kommit till användning! :)
instagram: @hollyybloomfield

Emma Bergqvist

Som den serieälskare jag är då skulle detta sitta perfekt, lika bra inför julen en påse engelsk konfekt. Detta mig skulle passa då massan i kassan är liten. Speciellt när jag om natten kom hem, och hela golvet var fyllt av slem. På dörren knackade vattenskada, ja jag kunde ju nästan bada.
Taffligt rim, kanske kan laga med lim. Men hoppas att detta räcker och de andra knäcker. Päron kiwi å banan är gott, men apple tv vore ju ändå flott! God Jul & gott nytt år önskar jag dig Linda med familj! 😊🎅

Johanna Andersson

Vi är galna i filmer och serier. Älskar att mysa ner tillsammans allihopa i soffan och trycka chips till en bra film. Detta skulle komma väl till pass till en filmhungrig familj.

Emily Wallin

Jag deltar! !😃😄
Vårt utbud av tv-kanaler här hemma är nästintill obefintlig! ! Dyrt och införskaffa massa nya filmer hela tiden (älskar ju filmer jag). Det här skulle bli en perfekt julklapp för hela familjen och en riktigt uppskattad sådan och skulle passa ypperligt till vår nya tv som jag fick i tidig julklapp av min mamma! Så nu håller jag tummarna hårt! !!😃😄😃😄

Malin

malinlarsson_1 insta
wow hade varit perfekt nu när 3 an kommer till världen och ha i sovrummet under amningen på nätterna 😊

Pernilla Kilström

Med många appleprodukter och halvtaskig syn
skulle allt bli mycket bättre med större bild på TV och titta ikapp på de serier jag missat till förmån för julbaket och studier!

Stephanie Hultqvist

Senaste halvåret har allt gått tokigt hemma hos oss. Glaset på min iPhone sprack, sedan la den av helt. Då jag inte kunde välja ny mobil i mitt abonnemang så fick vi betala 7000kr för att säga upp abonnemanget, som vi inte var så nöjda med i övrigt. Dyrt för två stackars studenter med barn. Glaset på efterföljande iPhone sprack också, efter en vecka. Vår tvättmaskin gick sönder och den nya tvättmaskinen vägrar centrifugera ordentligt. Sambon tappade sin mobil i golvet och datorn la av och vägrade starta och kort därefter tappade sambon ipaden i golvet så att den fick sig en spricka. Allt detta har hänt oss sedan i somras och vi är människor som faktiskt är väldigt rädda om våra saker. Men en extrem otur har vi haft och vi vet inte varför. Så därför skulle jag vilja vinna, så att man kan glädjas åt någon fungerande elektronik hemma, både vi och vår lilla dotter! Det skulle vara en fantastisk julklapp till oss. <3

Linda

Jag vill vara med ich tävla!

Malwin

Jag vill vara med och tävla! Jag vill vinna för att jag vill testa en tjänst (netflix) som gör att jag kan styra vad jag vill se på tv:n. Som det är nu så är det mest slötittande på något man egentligen inte vill se, för det finns inget bättre. För att kunna se serierna på tv:n så behövs ju en Apple-tv! Så jag håller tummarna att jag har tur och vinner detta super-pris! 😋

Anki Almer

Det skulle vara den ultimata julklappen till hela familjen. Dels till Filip som precis börjar tycka om att se på filmer och dels till hans föräldrar som har lite svårt att följa sina serier på utsatt tid då minis läggning brukar kollidera:)

Ingrid - Mamma till två sessor

Åhh jag vill såååå gärna vinna detta! Har länge sagt till sambon att jag önskar mej en liten tv i sovrummet. Tänk att få morgonmysa med döttrarna i sängen framför barnprogram, eller att bara klicka på tvn på kvällen efter att de somnat och ligga kvar i sängen. Vore så skönt och en riktig dröm för den här trötta hemma-mamman :) Håller tummarna för att jag ÄNTLIGEN kan ha lite tur hos dej efter många års tävlande :)

Amanda

Eftersom halva livet (haha, mitt i alla fall) tillbringas i soffan skulle ju detta vara helt fantastiskt!! Tänkt att komma hem till en sådan efter en lång jobbdag, :))))))

Madeleine Pettersson

Jag önskar att få vinna en Apple-tv till min kära sambo som så gärna vill ha en i julklapp egentligen. Håller tummarna på att jag kan få överraska honom med denna :) kramar

Marlene

Jag skulle gå denna i present till min man som finns i ur o skur. Jobbar o sliter men sällan har tid för sig själv. Detta skulle bli början på hans lilla vrå där han kan få spela o ha sin "kul" tid som han så väl behöver

Emma-julkalender på bloggen

Wow vilket pris!

Jag vill gärna vinna för vi skulle behöva oss en ny tv och netflix har jag länge velat ha men inte kommit till skott att fixa och 6 månader är ju perfekt nu under vinterhalvåret då man gärna sitter inne och myser :)

Helena R

Detta vill jag inte missa :)
Vore en kanon present till min goa make !

helena.rahlenius@gmail.com

Susanne

Jag vill gärna vara med i tävligen! Det skulle vara fantastiskt att vinna en tv nu när jag inte har någon. Jag har kämpat hela året med att vända på livet och ta mig ur ett äktenskap med mycket tråkigheter och våld i olika former. Nu har jag äntligen ett tryggt liv till mig och min son. Att få en egen tv hemma vore hemskt roligt för oss båda. Instagram: susanneochenzo

Linnea

Hej! Då Vi mitt i julruschen håller på att sätta upp en vägg i hemmet behövs det en ny tv till nya vardagsrummet! Ekonomin är ju lite tajt under december månaden :) hela familjen skulle bli överlyckliöverlyckliga om vi vann! :)

Linnea

Hej! Då Vi mitt i julruschen håller på att sätta upp en vägg i hemmet behövs det en ny tv till nya vardagsrummet! Ekonomin är ju lite tajt under december månaden :) hela familjen skulle bli överlyckliöverlyckliga om vi vann! :)

Anja

Hej!
Jag vill vara med och tävla.
Har 4 barn och vi vill sitta och mysa tillsammans med härlig film. Vi har lite olika smak så med Netflix skulle den gå varm. Dotterns högsta önskan att få ha den på sitt rum. Alla andra får..... har vi hört miljoner gånger. Vilken överraskning detta kunde bli för hela familjen. EN gemensam julklapp som alla skulle älska.

Mathilda

Oj, vem skulle inte vilja vinna en apple-tv plus netflix? Passar ju perfekt för dessa mörka månader och gosa ner sig i soffan framför någon bra serie, sen borde våran tv verkligen bytas ut!

Camilla B

Vi har redan en Apple Tv så om jag vann denna skulle jag ge den till min älskade mor! Hon är från Polen och tittar mycket på polska serier via mobilen men skärmen är ju sååå liten... Vet att hon skulle älska denna! 😁

Magdalena

Den här smarta julklappen skulle jag vilja ge till min smarta pappa. Det förtjänar han verkligen! Kram

Jessica Hellström

Netflix egna serier har jag hört så mycket om, så jag vill se House of Cards och Orange is the new black, och alla andra serier, filmer som finns. Det som är så bra är att man väljer själv när man vill titta och kan pausa utan problem. Fredagsmyset blir inte något problem med så mycket att välja på!

Sofie

Jag skulle vilja vinna det här då jag snart ska flytta hemifrån, och hur bra är det inte att få en gratis TV då?!

Anonym

Skulle bli mycket glad över att vinna denna lucka. Vi tittar ofta på serier och detta paket skulle passa oss perfekt! :)

susakarl08@hotmail.com

susanne

Skulle bli mycket glad över att vinna denna lucka. Vi tittar ofta på serier så detta paket skulle passa oss perfekt! :)

susakarl08@hotmail.com

Malin

Åh, jag vill hemskt gärna vara med i tävlingen!
Jag vill vinna för att det är ett ohyggligt tävlande om tv'n som vi har hemma, tonåringarna vill kolla på allt möjligt, småbarnen vill titta på barnprogram och tecknat och jag och gubben vill se på serier! Och det hade varit riktigt lyxigt att ha den i sovrummet (även om jag "förbjudit" det innan) så man kan gotta in sig ordentligt, eller om någon av barnen är sjuka.

Håller tummarna! (har blogg, men den är rätt inaktiv, finns på instagram under missparkas)

jane karlsson

deltar i tävlingen. och vem skulle inte bli glad för att vinna detta

Zandra Hellström

Jag vill gärna här delta
vilken lycka att denna få ha

Tv'n vår har tyvärr sönder gått
ljudet finns kvar men bilden är ett minne blott

Som tur är har vi grabbens tv att låna
19 tum, inget att efter tråna

Vi hoppas att vi inte behöver kisa mer
när vi på julafton Kalle ser

Om vi detta äpple skulle vinna
har vi en skål att utbringa

För vi börjar bli less på att bara lyssna på Rix
tänk vilken lycka att få se genom Netflix

Det är svårt bland alla rim att sticka ut
men vi hoppas att denna vinst går norrut

Jag önskar att tomten hittar hit till jul
det hade varit riktigt kul

GOD JUL!

instagram: hellstromzandra

ulrika ekholm

VAB dagarna är många och dagar och även nätter känns ibland långa.
Hade behövt något som kunde roa oss och med denna vinst hade man bara behövt fantasin till vad vi vill se släppa loss

Amanda Jönsson

Jag är med! Jag vill gärna vinna då jag fortfarande har en klumptv, ljude tär helt kasst och bilden är helt kasst också. Så är i väldigt stort behov av en ny tv!

julia

Åh jag är en riktigt netflix nörd och speciellt när det kommer till bra serier som orange is the new black. Längtar som en tok efter säsong 3. Men som student är detta en riktigt lyxkostnad som tyvärr inte kan finnas jämt i min tighta budget.

Sara

Jag vill gärna delta! :) har ingen tv utan sitter med min telefon, som visserligen är den stora iphone 6 plus, men inget slår att fly in i filmen och tv-seriernas värld med en stor tv när livet är som jobbigast!

Johanna Stenmann

Jag skulle ge bort apple-Tvn som julklapp till min familj med följande rim:
Med denna får vi mycket att göra, om vi ska hinna titta och höra, på alla dessa olika delar, som sjunger, pratar och spelar.

Sandra Olsson

Hej Linda!
Det här priset vore den bästa överraskningen och juklappen till min pojkvän (och mig själv hihi). Vi är riktiga serienördar båda två och har sett igenom Lost, Breaking Bad, How I Met Your Mother, Prison Break, Orange Is The New Black och mycket mer!
Att få 6 månader fulla med film och serier i tv:n vore något och apple-tv är också något jag suktat efter länge :)
Kram.

Veronica Marie

Åh! Jag som verkligen älskar att titta på både film och tv-serier skulle bli så himla glad ifall jag vann detta! Nu när jag är gravid och har sådan fruktansvärd foglossning att jag i stort sett bara kan ligga i soffan och inte röra mig skulle verkligen behöva lite uppmuntring av just detta, dagarna skulle nog bli lite lättare (eller iallafall inte bli lika långtråkiga) om jag hade något bra att titta på om dagarna fram till att bebis kommer. Åh, skulle bli så glad! Hoppas!! <3

Madeleine Svensson

Skulle bli såå himla glad om jag vann detta till min familj. Vi gillar TV och film. Vi skulle verkligen behöva uppdatera oss då vi haft vår TV i många herrans år och alla filmer setts flera gånger om. Håller tummarna!

Instagram: medei9

johanna

Testa googla "Elin Reitan" på norsk google. Hon påminner jättemycket om dig! :D

Maria

Flyttat till Stockholm från Falun och lämnade tjocktvn, nu är jag utan så det hade varit perfekt och jag skulle bli glad om jag vann.. :)

Jenni

Vilka fantastiska priser du har!
Jag är egentligen inte personligen i behov av en tv men jag hade gärna gett den till en behövande vän.

Jenny Ström

Detta skulle jag vilja ge mina barns pappa. Han har önskat sig i julklapp, men kommer ej få; men det vore kul att överraska med en grej ändå :)

ida

wow vilka vinster du har :) är såklart med och tävlar, vore helt underbart att vinna detta så vi kan mysa hela familjen framför NETFLIX med en helt ny fin tv :)

Frida Karlsson

Om jag vann skulle jag ge denna till min lillasyster som precis flyttat till egen lägenhet och har haft ett tufft år men kämpat hårt för att må bra igen. Min käraste syster och bästa vän. <3

Clara

Vilken drömvinst! Skulle verkligen vilja vinna denna då vår tv är i stort behov av att bytas, vi håller på att spara ihop till en ny men med ett snålt studentkonto går det inte snabbt. Är en riktig serienörd och med netflix skulle nog tittandet bara öka, och ännu bättre med en apple-tv! Håller alla tummar och tår nu :)

Emilia

Att vara mammaledig är FANTASTISKT. Men det skulle bli så mkt bättre med Apple tv! Jag har varit mamma i 2 månader å börjar bli liite rastlös hemma nu när lillen sover å allt annat är gjort!

Ulrica

Mina döttrar tjatar på mig att jag ska börja följa massa serier, men jag vet inte hur man ska göra förutom play kanaler å youtube. Vad jag förstår så fungerar det med Netflix! Skulle va kul. HiHi

Frida W

Hade sååå gärna velat vinna denna till min pryltokiga andra hälft här hemma! Han hade tappat hakan om jag lyckades kapa denna😁

Denise

Åh, den här skulle jag bara drömma om att vinna! :D
Jag flyttade hemifrån i somras och blev av med mitt dåvarande jobb, så har varit utan tv i många månader nu och kommer förmodligen vara utan i många fler då jag precis fått ett extrajobb som tyvärr bara kommer täcka hyran och telefonräkning.
Det här vore ju en helt underbar julklapp då det inte finns mycket att göra ensam i en lägenhet under juldagarna!

God jul och gott nytt år! :)

kram, Denise

Emilia

Skulle hemskt gärna vilja vinna😍 har en Apple tv på ovanvåningen som används flitigt, och saknar en som attan på nere våningen så vi kan kolla babblarna i tv rummet!
@emiliaboberg

Cecilia Taube @septembermamman

Jag är med! :-) skulle vara perfekt vinst till hela familjen! Att kunna välja vad barnen ska titta på istället för att sätta på en barnkanal på TV. Jag och sambon kunde unna oss att se en bra film då och då när vi lyckas få bebisen att somna lite tidigare om kvällen!

Elin

Är gärna med och tävlar! Det hade varit perfekt med netflix + apple-tv nu när jag är föräldraledig. Så har jag något att göra under tiden lill-tjejen sover i min famn. :)

Anonym

Hej!
Äntligen något i julkalendern som gärna får ligga under vår gran, då jag tidigare haft denna produkt på span, tycker den är något för dyr som student, men perfekt som en present! Jag håller tummarna och önskar dig och din familj en god jul, från en bloggläsare som följt dig sedan du bodde i Storfors! :)

Therese Jansson

Vi har precis avslutat medlemskapet hos netflix för vi insåg stt vi inte hade råd med det längre. Igår kom min sambo hem helt lyrisk över en serie han blivit tipsad om som fanns på netflix så detta vore den perfekt julklappen till honom!

Anna Holm

Jag är med!

och jag skulle jättegärna vilja vinna detta pris!
Snälla, ge mig detta please!
Jag ska snart flyga ur huset,
då har jag inte längre någon TV till fredagsmyset :(
jag älskar film och TV,
och att mysa med min pojvän breve.
Detta vill jag vinna väldigt gärna,
för ibland är det skönt att koppla av sin hjärna...

Emma

Vore superbra att kunna slappa med netflix då hösten varit supertuff! Kram

Therese

Då min pappa plötsligt gick bort i november och jag är enda barnet har jag haft fullt upp med att ta hand om ett dödsbo OCH våran tremånaders dotter, inte finns det mycket tid över till tv men jag hoppas vinna och när allt lugnat sig runt omkring vill jag kunna krypa upp i soffan tillsammans med min man o såklart ibland även dottern och se en serie eller tre. Denna vinsten skulle kanske få ner mig lite i varv o tankarna på något roligare än min far som jag nyss förlorat.

Ida

Serienördar som jag och min sambo är så vore en Apple-tv så underbar att ha! Slippa allt krångel med att starta igång datorn ochkolla att alla femhundra kablar sitter i ordentligt och hoppas att det funkar. Plus att min sambo skulle bli så glad för denna julklapp då han sliter så hårt för att jag och våran dotter ska ha det bra.

Ida

Serienördar som jag och min sambo är så vore en Apple-tv så underbar att ha! Slippa allt krångel med att starta igång datorn ochkolla att alla femhundra kablar sitter i ordentligt och hoppas att det funkar. Plus att min sambo skulle bli så glad för denna julklapp då han sliter så hårt för att jag och våran dotter ska ha det bra.

Anders

Det här skulle jag vilja vinna till mina två äldsta söner. Det blir roligt för dem att ha något eget som de kan roa sig med och det blir roligt för deras mamma och jag som kanske kan hitta på lite att roa oss med vi också.

Evelina

Jag vill verkligen vara med i tävlingen!
Om jag skulle vinna så skulle självklart min älskade storebror få priset. Han ska flytta i januari och det vore ju en perfekt inflyttnings present! Och jag vet att han verkligen vill ha en Apple -tv men har inte ekonomin till det.
Han är den bästa som finns min storebror!!!

Linda

Jag vill vara med & tävla för att vinna till min oerhört generösa & osjälviska pappa. Han borde vara pensionär men jobbar jämt 😩han ställer upp på allt & alla som egenföretagare & hantverkare. Han rycker ut när som helst på dygnet & tar aldrig ledigt. Men han älskar att titta på tv, detta skulle göra honom överlycklig & kanske få svårt att slita sig hemifrån 😉lite oftare...
@lindabusunge

Emma

Det har varit en tuff höst o verkar bli en lika tuff vinter med osäkert jobb, så vore super att kunna koppla av med netflix o apple tv!

Linda

Glömde mail, linnilsson@hotmail.com
@lindabusunge

Mia

Jag vill såklart vara med och tävla! Jag och maken slukar serier, och då våra barn sover dåligt är vi liksom fast på övervåningen på kvällarna just nu. Utan TV:n. Serierace på liten laptop med andra ord. Denna luckas vinst vore en fin julklapp för hela familjen!

Mvh // miah_u på instagram

Lisa Persson

Jag och sambon är riktiga serie och filmnördar och kollar mycket på Netflix men det skulle underlätta och bli roligare att kunna kolla på tv:N istället för ipaden så vi faktiskt kan titta tillsammans.
Vi har tänkt köpa en appletv men inte haft råd då jag är mammaledig med vårt första gemensamma barn.

Fanni

Jag vill vara med! Hade varit roligt att vinna först för att jag kan koppla ihop min macbook med en apple-tv. Tittade på olika serier när jag bodde hemma hos mina föräldrar som jar netflix på sin tv. Sen september bor jag 10 mil från mina föräldrar och här hemma hos mig o min sambo har vi inga tv-kanaler ens. Kram

Emma

Jag vill gärna vara med! Sitter redan med näsan framför Netflix när jag inte har något annat att göra och det blir väldigt mycket. Just nu har jag en 12 år gammal tjocktv med världens sämsta högtalare så får snällt titta på netflix på datorn i min obekväma datorstol, skulle ju vara såååå mycket skönare att kunna ligga i soffan och titta på en riktig tv istället :)

Natalie

Jag är med och tävlar! :D

Jenny

Jag vill vinna! Det är sånt vi behöver och skulle uppskatta här hemma men inte tar oss råd till.

Charlotte Therese Björnström

Jag har ingen tv, så det vore väldigt kul att vinna en! Älskar att se på filmer, och det blir tråkigt i längden på liten 17"-skärm via hyrfilmer i gamla datorn. Tänk att få en stor fin skärm, så man får som en egen hemmabio! Bara att bunkra upp med popcorn då och bjuda in vännerna... :-)

Charlotte Therese Björnström

Jag har ingen tv, så det vore väldigt kul att vinna en! Älskar att se på filmer, och det blir tråkigt i längden på liten 17"-skärm via hyrfilmer i gamla datorn. Tänk att få en stor fin skärm, så man får som en egen hemmabio! Bara att bunkra upp med popcorn då och bjuda in vännerna... :-)

Sofia Larsson

Skulle gärna vilja vinna detta härliga kit och ge bort till min kära sambo i julklapp. Han älskar både sin dator och mobil från Apple, slukar serier och filmer varje vecka, så denna julklapp skulle passa honom perfekt. Vi har sagt att vi inte ska ge varandra något i julklapp detta år, så det skulle vara extra kul att överaska honom med detta ;)

Frida

Min kära fästman har tagit över vår tv med hans ps4 . Alltså får jag kika på datorn ( vilket e osmidigt när man ammar) eller helt enkelt glo på det vilket är hemskt tråkigt. Hade jsg vunnit tvn hade jag blivit så himla glad! :)

moa_k_89@hotmail.com

En Apple-tv vad är de?!
Här har ni en som inte hänger me'!

Så vitt jag har förstått är det något man inte klarar sig utan...
Det ska visst bli en ny dimension på hänget framför rutan.

Undra just vad netflix kan vara för nå? Kanske något för våra små?

Eller något för mamman och pappan på tu man hand innan vi besöker drömmarnas land?

Lite rim i juletid hoppas jag ska generera oss dagens klapp. Så vi äntligen vår gamla tv slapp 😉

Kajsa Johansson

Oj vilken supertävling!
Jag är med. Jag själv kollar inte så mycket på TV men min kära mor gör. Hon e sjukskriven och går hemma om dagarna, och hon gillar serier och tittar gärna på det. Jag vill därför vinna detta för hennes skull. Givetvis är det något jag med skulle gilla, och hela familjen! :)

Moa

En Apple-tv vad är de?!
Här har ni en som inte hänger me'!

Så vitt jag har förstått är det något man inte klarar sig utan...
Det ska visst bli en ny dimension på hänget framför rutan.

Undra just vad netflix kan vara för nå? Kanske något för våra små?

Eller något för mamman och pappan på tu man hand innan vi besöker drömmarnas land?

Lite rim i juletid hoppas jag ska generar oss dagens klapp. Så vi äntligen vår gamla tv slapp 😉

Jennie

Vilken underbar vinst! Men två stora och två små hemma och ingen vettig tv-antenn går det inte få in en enda kanal här...förutom om det är vindstilla o bra väder ;) Detta skulle vara toppen för att få titta på någon bra serie när jag sitter och ammar, när barnen sover eller något bra för stora killen.

My Thulin

Älskar att mysa ner i mig i soffan och kolla p film eller serie därför vill jag gärna vinna detta pris :D

Annica Lindqvist

Tänk att denna tv vinna,
Då skulle maken tänka "åh vilken kvinna!
Tänk att hon den bästa klappen gett.
Det måste vara ett under som skett!"
För grejen är att med en ekonomi som tryter,
Att det blir inga klappar som man om skryter.
Men med en tv från Apple och kunna se film hela natten,
Ja det blir så när hon är vaken lilla skatten.
Så kanske maken sin riktiga första jul må minnas,
Och att minnet alltid kvar kommer finnas.
Jag önskar jag kunde ge han allt han någonsin vill ha.
För att han är den bästa make och pappa man kan va'!
Kanske till jul blir det inte en klapp som är tom,
Kanske blir det en klapp som istället vanns hos Linda Blom!

Helene

Åh detta skulle vara perfekt för en student som mig! Skulle passa väldigt bra och kunna förgylla pluggpauserna otroligt mycket. Jag får hålla tummarna för att det är min tur att lyckas vinna något. :)

Mikaela Isaksson

Hej! Är självklart med.
Min bror har en egen tv i sitt rum, men den är ganska gammal. Det känns som att jag varken få se eller röra den utan att han blir sur. Så om jag vann detta otroliga pris skulle jag ha denna tv i mitt rum, så jag kan kolla på tv och filmer när jag vill och utan att min bror blir sur. Han kommer säkert att försöka byta, men det kan han glömma, :)

Maria Karlsson

Detta pris är något min pappa skulle uppskatta,
framför TVn han sitter hela nattá.
Planera kvällen efter vilka program som visas,
och ofta om kanal vi tjivas.
Mamma vill ut och uppleva saker,
medan pappa vill se serier med massakrer.
Om pappa själv kunde välja tid att serier se,
skulle vi ut på resor oss bege!

Lisette Johansson

Jag är mer än gärna med & tävlar, & hade velat vinna det här då jag bara har en 24tums tv hemma köpt för en tusenlapp typ. Då jag inte haft råd att köpa en ny sen jag flytta hemifrån,då jag är sjukskriven & inte har pengar mer än till mat efter räkningarna är betalda.
& att kunna titta på mina favoritserier när jag vill är ju ett stort plus!

Lotta Larsdotter

Jag vill vara med i tävlingen! Har länge funderat på att starta ett abbonnemang på Netflix och har även funderat på Apple-TV så det skulle vara kul att äntligen få prova! Kul att få koppla av med TV-serier och film närhelst man får tid över!

Sara

Mysig blogg :) Ville bara skriva det!

http://hajnal.se/bryr-du-dig-inte-om-sverige/

Kristina O

Åh, detta skulle vara underbart att få vinna för en ammande mamma! :)

Lisen

Men vi är verkligen med å tävlar! Vi är nog det enda 30-åriga par som har kvar tjock-TV:n och som maken önskar en ny. Bara det skulle göra att priset guld värt! Under våren kommer dessutom vårt andra mirakel till världen, när skulle det passa bättre med netflix-månader än under de första sov- och ammamånaderna av föräldraledig?!
lisens@hotmail.com

Mohamed Hamad

Att frun lämnat en av de bloggarna hon läser öppen är inte alls ovanligt. I regel stänger jag av och fortsätter med mitt. Men det fanns många ord i detta inlägg som fångade mitt intresse. Apple, tv och Netflix! Så jag väljer att smygande delta. Tänk va roligt om frun skulle skriva in Lindablom.se och se att mitt namn stod som vinnare. Skulle hon förstå att det var jag? Hade varit roligt att veta. Deltar och hoppas på en grym vinst som vi kan mysa tillsammans framför under kvällarna.

Cherie

Åhhh detta vill jag verkligen vinna! Gått länge och suktat efter en apple-tv men varit för snål för att slå till. Hoppas så att det är min tur att vinna idag!

Susanne

Hejsan!

Här läser vi just nu mycket om din lilla söta bebis, och ja jag älskar det!! <3

Vi har alla vart små från början..ha ha.
Men denna julklapp skulle jag vilja ge till min bebis mormor!!
Hon har fått problem med sina ben och kan inte gå, så det blir mest att sitta och på tv titta på.
Men mannen i huset vill ju se på en annan kanal,
och då lider mamma/mormor många kval.
Hon vill ju inte missa sin serie, den måste hon ju bara se....så hoppas utav hela mitt hjärta hon får en egen teve!! <3

God Jul!

emma rudbeck

Vilket underbart pris så klart man vill vara med. Jag blev sjukpensionär vid 45 och har vissa dagar hemsk värk och utmattning detta gör att jag titttar på tv väldigt mycket, ibland hela dagar då jag inte orkar något annat. Att vinna detta hade varit underbart och gjort mig så glad
mvh emma

erika

Min man har tjatat om ny tv nu ett bra tag men vi har inte ekonomi att lägga pengar på det just nu. Att få överraska honom med denna julklapp hade varit underbart.

Emelie Dössing

Jag är gärna med och tävlar!

En Apple TV är någonting jag länge önskat mig,
då vore det perfekt att få det av just dig.
Att kunna ligga i sängen och sappa,
när det enda man vill är att slappa.
På en dag där man är bakis vore det toppen,
när man är trött och sliten i hela kroppen! :)

Kram

Hanne ingvarsson

Har börjat titta på en alldeles egen lägenhet nu och jag flyttar antagligen hemifrån efter sommaren. Pengarna tar slut när jag betalat insatsen till lägenheten så en superduper-TV hade ju inte varit helt fel alltså :-) God Jul Linda!

Terese

Hej Linda!
Följer både din blogg och på instagram och tycker du verkar så härlig! Att få vinna en Apple TV skulle vara så himla kul. Vi har fortfarande en gammal tjock tv och det vore trevligt att byta ut den. Vi har inte råd att köpa en själva då jag är sjukskriven (har varit i 2 år nu) för djup depression och fibromyalgi. Att få vinna skulle vara en glädje i vår jobbiga vardag! Kram Terese

Hjärtebarnsmamman ♥

Jag är med! Hur kan man låta bli lixom? En ny tv hade varit toppen, den vi har nu har konstiga färger och är repig, men köpte den begagnad efter att lilleman hade vattnat den förra haha. Med en apple-tv och netflix har vi verkligen vinterns alla sjukdomsveckor räddade! :)

Julia

Wow vilken vinst! Det skulle vara perfekta julklappen till mig själv eftersom det inte dröjer aaallt för länge tills jag går hem från jobbet i väntan på bebisen! Och det skulle vara så skönt med ny TV och netflix så att jag kan döda lite tid i den låååånga väntan på vårt lilla barn, och även tiden efteråt mellan alla amningar och bajsblöjor :) Håller mina tummar!

Ellen

Det vore roligt vinna och få netflix gratis skulle jag gilla.Nu hoppas jag turen med mig står så jag denna tv får.

Therése Kunnas Franzén

Åh jag är jättegärna med och tävlar!! :)
Jag har nyligen flyttat ihop med min kära pojk och ekonomin är tuff, jag är arbetslös och han jobbar deltid på en snabbmatsrestaurang.
Jag spenderar hela mina dagar med att pyssla! Måla, göra smycken, skriva, gjuta och massa mer!
Det är så enormt tråkigt att göra detta utan något att kolla på eller lyssna på! Jag måste pyssla för att inte bli tokig och klättra på väggarna under dagarna och har alltid kollat på min bärbara dator på serier och filmer hela dagarna samtidigt som jag pysslar men min dator är väldigt liten och riktigt gammal, musen är trasig och jag får ha ett extra tangentbord inklopplat för att det inbyggda inte funkar längre och det inkopplade står på det inbyggda så ser inte texten på serier och mina högtalare är spräckta så det tjuter mest. Jag brukar ha hörlurar men jag får så ont i öronen av dem så det funkar inte mer än 1-2 timmar och då jag pysslar 14-16 timmar om dagen skulle det vara en riktig dröm att få en bra skärm och kolla på samt netflix! =)
Tuwws@hotmail.com

Julia

Jag älskar att sjunga karaoke med vännerna och då skulle appletvn passa perfekt. Bara att koppla ipaden och få upp stora valmöjligheter över hela youtube. När halsarna värker är det bara att byta till netflix och filmen är igång på ett kick!

Josephine S

Jag är gärna med och skulle gärna vilja vinna därför att det skulle vara kul att pröva netflix!

Therese

Jag skulle väldigt gärna få delta i denna tävlingen. Jag skulle vilja vinna detta oerhört fina paket för att överraska min man med då han älskar apples produkter, och han unnar aldrig sig att köpa någonting. Han är världens bästa pappa och make, och vad kan vara en bättre present än att få lägga detta under granen och ge han världens överraskning? Hoppas innerligt på tur!! Mvh Therese

Alicia Jakobsson

alicia_jakobsson@hotmail.com
Jag skulle jättegärna vilja vinna, då jag älskar att kolla på serier efter en lång dag av massa plugg! Speciellt nu när det är så mörkt...
instagram: aliciajakobsson

Anonym

klart jag vill vara med och tävla om detta så jag och dottern på 3 år kan mysa i soffan bland lite nostalgi barnprogram medans lillebror på 7 månader sover mot kvällen, egen tid och massa mys med dottern bästa som finns speciellt under jullovet:) hoppas på en fin julklapp till oss.. l_maddiz@hotmail.com / madde

Anonym

klart jag vill vara med och tävla om detta så jag och dottern på 3 år kan mysa i soffan bland lite nostalgi barnprogram medans lillebror på 7 månader sover mot kvällen, egen tid och massa mys med dottern bästa som finns speciellt under jullovet:) hoppas på en fin julklapp till oss.. l_maddiz@hotmail.com / madde

Anonym

insta madde__wilda på föregående inlägg :)

MariaM

Jag är gärna med! Perfekt underhållning på kvällen efter att barnen somnat, när man inte orkar aktivera sig utan bara vill slöa i soffan!

Yvonne

Vill absolut vara med och tävla om det här fina priset :)

Elin

Detta skulle vara den perfekta överraskningen till mannen i huset till vårat sovrum då han hela hösten har velat köpa en tv in dit! Skulle vara helt underbar att då överraska honom på detta sätt :)

Ullis

Jisses vilken vinst! Självklart vill jag delta och håller tummarna hårt.
Detta skulle vara en perfekt julklapp till min älskade man som vissa nätter inte kan sova pga tinnitus och då gärna lägger sig i soffan och tittar på tv.

Linda Ingmarsson

jag skulle bli jätteglad om jag vann detta, jag tittar väldigt mycket på film och jag älskar det. Jag följer de flesta serier och nyutkomna filmer. Vore jättekul att få prova på en apple tv då jag inte har råd och köpa en själv. Mina barn skulle också bli jätteglada över denna vinsten

missli76@outlook.com

Anonym

Jag vill vara med! Apple tv är det bästa som finns. Men tyvärr stannade den kvar hos mitt ex när vi gjorde slut.

Rebecka

Hej Linda!

Jag skulle jättegärna vilja vinna denna till mig och mitt kollektiv. VI kollar ofta på serier och filmer tillsammans (när vi inte är drunknar i plugg) men det blir alltid på datorn och någon som inte riktigt ser ordenligt osv. Med Apple-tv skulle vi äntligen kunna kolla på vår tv, och dessutom ha ett asfett utbud med netflix :D

Insta: annarebecka

Andreas N

Min TV gick sönder på grund av elfel tillsammans med två smartphones, en bärbar dator och en datorskärm.
Nu behöver vi något att se Kalle Ankas jul på - och vad skulle vara bättre än en Apple TV?

Therese D

Hade gärna vunnit denna tävling. I kombination med Netflix så skulle min man och jag få ett lite mer varierat tv-tittande, den lilla stunden det tar innan två trötta småbarnsföräldrar somnar i soffan =)
Dels att kunna uppdatera från vår gamla lilla skrutt-tv. Sen att Netflix skulle utöka vårt utbud från kanal 1, 2 och barnkanalen. Det hade varit en fantastiks kombination för oss!

Anonym

Jag skulle så gärna vinna denna tv för att muntra upp min man lite. Mkt jobb och stress innan jul och han förtjänar dettta!!
Mail: carrohultman1@hotmail.com

Sanna

Wow, vilken tävling! Det här har du verkligen lyckats bra med Linda.

Min 7 åriga dotter skulle älska den här vinsten, då hon i princip dagligen pratar om Netflix och hur mycket hon vill ha det när hon ser reklamen på TV, och är det något som skulle toppa det är det ju helt klart att ha en alldeles egen Tv på sitt rum så vi slapp bråka och tjafsa om vilken kanal vi ska se på här hemma. Då skulle hon kunna se sina favorit program och serier när hon vill (eller ja, inte riktigt då hon givetvis skulle få se under begränsade tider). Kort sagt vore detta dock helt klart en helt fantastiskt vinst som jag som ensamstående mamma bara skulle våga drömma om att få överraska henne med nu lagom till jul.

Kram Sanna

Emma

Som nyblivna tvåbarnsföräldrar hinner vi inte se så mycket film längre men serier funkar. Därför vore netflix med alla serier man hört talas om perfekt för mig och min man. :)

Tommy

Perfekt underhållning för hela familjen. Enkelt och smidigt så till och med sambon kan få igång filmen. :)

Nina Kops

Jag skulle så oerhört gärna vilja vinna den här vinsten till min man!
Vi har ingen ekonomi att tala om i nuläget efter ett väldigt tufft år och vi har verkligen fått planera, välja bort och tänkt till för att få ihop julklappar OCH födelsedagspresenter till två decemberbarn. Julklappar till varandra finns liksom inte ens på världskartan.
Men jag kan inte tänka mig nån som förtjänar en julklapp som denna vinst mer än min man.
Han har alltid stått vid min sida. Vi har upplevt en husbrand, tre barns födelser, förlossningsdepression, anorexi, sjukdomar, vår ena dotters död, vår sons födelse för ett år sen och alla de sjukdomar han drabbats av under året och för tre månader dog även min pappa.
Min man har varit min klippa genom allt det här, han har alltid funnits där vid min sida. Villkorslöst!
Samtidigt har han även kämpat så hårt för att sköta sitt jobb och andra förpliktelser.
Det syns i hans ögon att han är så trött. Så sliten. Gnistan och glädjen finns liksom inte där längre.
Och ändå så klagar han inte. Hans omtanke finns alltid om andra.
Jag skulle så gärna vilja få ge honom den här vinsten i julklapp och sen bädda ner honom i soffan med chips, godis och en riktigt bra serie på Netflix och bara låta honom vara ifred och samla energi så länge han behöver!
Det skulle betyda så oerhört mycket!
Jag finns på instagram och heter där: ninakops

Charlotte

Åhhh såklart jag vill vara med i tävlingen :) Skulle bli så glad att få en tv, vi har ingen just för tillfället och snart ska jag amma min nr två och då hade det varit perfekt med sex månaders Netflix till! :)
God Jul!

freja

är gärna med och tävlar :)

Ida

Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om denna! Har gått och velat ha en apple tv hur länge som helst nu, mitt liv skulle bli så mycket lättare om jag vann en :D

Johanna

Jag är med och tävla. Jag vill så gärna vinna detta pris, älskar att mysa i soffan och se på serier eller filmer, speciellt nu när det är mörkt ute. :)

Nathalie,mamma till Alissa och Elize

Vilken grym tävling! Wow! :)

Skulle jag vinna denna luckan så skulle min älskade sambo och pappan till mina barn få detta då han är en serie nörd av högsta rang och så värd något riktigt fint för allt han gör för mig och flickorna! Dessutom skulle mamman i hemmet få se på sina matprogram utan något klagande! Win win! Haha :)

Min mail är: nathalie_pernilla@hotmail.com
Instagram: Dagaalame

Amanda Nordin

Åh detta måste man ju delta i!
Detta hade verkligen varit en fantastiskt vinst för vår familj, Dottern har snart sabbat hela tv så fortsätter detta så blir det inget kalle anka i jul! och netflix är ju så bra, då skulle vi kunna se alla våra favorit filmer om igen och streama lätt och smidigt alla dotterns favorit program! helt underbart hade det varit, sagolik kalender du har! den bästa av alla jag följer <3

Helena Eklund

Jag är jättegärna med! Jag ska flytta hemifrån i sommar och detta skulle vara perfekt i min nya lägenhet! Netflix skulle dessutom vara klockrent när jag får panik på att jag är ensam, haha!
Kram :*

Joakim hansson

Skulle vilja ge detta fina paket till min familj i julklapp. Så att vi kan se alla härliga filmer tillsammans, mysa i soffan, äta popcorn och sätta guldkant på vardag som helg.

Sofia

Jag vill delta i denna underbara tävling. Jag skulle vilja ge bort denna i julklapp till en vän som haft ett tufft år och tvingas vara soffliggande en hel del.

Tomina

ojojoj vilket fint pris! 😍
jag vill självklart vara med och tävla!
och nu undrar du såklart varför jag vill vinna den här tv-apparaten?
jo det är så att min sambo har länge pratat om att han vill köpa en ny tv eftersom vår nuvarande tv sjunger på sista versen men jag har inte tyckt att det är prio ett precis men vi har pratat ett litet tag om att kolla på en tv i mellandagarna som en försenad julklapp till oss själva. men i förrgår fick vi reda på att min sambo blir uppsagt från sitt arbete, han har alltså bara en månad kvar på sin anställning och en ny tv känns inte alls som prio ett längre.
men igår såklart så hände det som inte får hända en vecka innan jul, vår tv gick sönder! den vägrar starta hur man än gör! ):
och såklart så ska jag och min sambo ha julfirandet med våra familjer hos oss i år.
det hade varit helt magiskt om vi med våra familjer fick se Kalle Anka på julafton 💜
Om jag mot all förmodan skulle vinna så vill jag bara tacka dig så hemskt mycket i förväg! Du är en ängel 🎅🎄

Theresa

Jag vill gärna vara med och tävla! Detta skulle vara helt perfekt till min nya lägenhet! Har precis flyttat och kollar mycket på serier på Ipaden så att kunna få upp det på tv:en i sovrummet skulle vara perfekt, slipper man få paddan i ansikten om man slumrar till, vilket har hänt några gånger ;-) Och Netflix har jag länge funderat på att skaffa men inte riktigt fått tummen ur.. Detta skulle helt enkelt bli den bästa julklappen :-)
Instagram: theresanilsson

Tomina

ojojoj vilket fint pris! 😍
jag vill självklart vara med och tävla!
och nu undrar du såklart varför jag vill vinna den här tv-apparaten?
jo det är så att min sambo har länge pratat om att han vill köpa en ny tv eftersom vår nuvarande tv sjunger på sista versen men jag har inte tyckt att det är prio ett precis men vi har pratat ett litet tag om att kolla på en tv i mellandagarna som en försenad julklapp till oss själva. men i förrgår fick vi reda på att min sambo blir uppsagt från sitt arbete, han har alltså bara en månad kvar på sin anställning och en ny tv känns inte alls som prio ett längre.
men igår såklart så hände det som inte får hända en vecka innan jul, vår tv gick sönder! den vägrar starta hur man än gör! ):
och såklart så ska jag och min sambo ha julfirandet med våra familjer hos oss i år.
det hade varit helt magiskt om vi med våra familjer fick se Kalle Anka på julafton 💜
Om jag mot all förmodan skulle vinna så vill jag bara tacka dig så hemskt mycket i förväg! Du är en ängel 🎅🎄

Evelina Lundström

Jag vill gärna vara med och tävla, vem vill liksom inte vinna denna pärla? Så här jag nu sitter och hoppas, på att vinstlistan toppa. Detta pris skulle jag ge min pappa, han skulle definitivt sin haka tappa. Mer än glad han skulle bli, både synligt på kroppen och inuti. Julen är till för att glädjas med varann, försöka att inte se den stressiga sidan. Det kan vara svårt, men med Apple tv blir det möjligt ändå. Avkoppling och slapp, fungerar bäst med Apple tv och Netflix's app.

Tomina

ojojoj vilket fint pris! 😍
jag vill självklart vara med och tävla!
och nu undrar du såklart varför jag vill vinna den här tv-apparaten?
jo det är så att min sambo har länge pratat om att han vill köpa en ny tv eftersom vår nuvarande tv sjunger på sista versen men jag har inte tyckt att det är prio ett precis men vi har pratat ett litet tag om att kolla på en tv i mellandagarna som en försenad julklapp till oss själva. men i förrgår fick vi reda på att min sambo blir uppsagt från sitt arbete, han har alltså bara en månad kvar på sin anställning och en ny tv känns inte alls som prio ett längre.
men igår såklart så hände det som inte får hända en vecka innan jul, vår tv gick sönder! den vägrar starta hur man än gör! ):
och såklart så ska jag och min sambo ha julfirandet med våra familjer hos oss i år.
det hade varit helt magiskt om vi med våra familjer fick se Kalle Anka på julafton 💜
Om jag mot all förmodan skulle vinna så vill jag bara tacka dig så hemskt mycket i förväg! Du är en ängel 🎅🎄

Marri

Självklart vill jag ta chansen att vinna denna underbara kalendergåva till min underbara make som fyller år i januari!
Min motivering lyder:


En Apple-tv för kunna titta på foton med vacker vy,
Samt med Netflix kunna se en och annan familjekomedi,
Kanske inger det en känslan av att vara där,
När trista verkligheten i vinterns kyla känns sisådär.
Att kunna överraska en make som inte önskar sig något i present,
Är inte en tanke som jag någonsin under året undanträngt,
Glädjen skulle ingen kunna ta miste på,
Om jag en av hans tekniska drömmar skulle få uppnå!

God Jul!



Emma Brandmyr

Jag säger bara en sak: fattig student. Nä, men det är klart att jag vill vinna det :D

Mari B

jag vill vinna detta pris, då jag precis fann "orange is the new black" och sträck kollade säsong 1, så bra. sen finns verkligen allt där, passar oss i familjen.

Andrea

Klart jag vill vara med att tävla om detta fantastiska pris.
Jag har aldrig testat netflix (!) så det är verkligen dags!

Camilla Sandmark

Hej!

Det här är något som jag skulle vilja ha! Tänk vilken dröm att kunna titta på favoritserien precis när man vill! Med ett jobb med oregelbundna tider så kan jag aldrig ordentligt följa en serie för jag vet inte om jag är hemma när nästa avsnitt sänds. visst, man kan spela in men hur bökigt är inte det? Det här verkar ju vara så mycket smidigare och Netflix har ju en massa bra serier som jag inte har sett än så det är ju kanon!

Lida

Jag är gärna med och tävlar:
Min gamla TV är föråldrad det skulle vara jättekul att vinna apple-TV och få lite nya funktioner

Josefine

Åh, den här tävlingen håller jag verkligen tummarna för att jag kan få vinna! Skickar även med ett litet rim :-)

Länge har jag tänkt, fantiserat och drömt
om den mackapär, jag med omsorg, skulle vårda ömt.
Serier och film är inte alltid så lätt att hitta,
men med Apple-tv jag ju så enkelt skulle kunna titta.
Att med Netflix komplettera, som ju är en riktigt bra grej
skulle jag bli en så väldans glad tjej


GOD JUL!

Emily

Jag är med och deltar. 😃 Skulle passa bra för mig som är mammaledig när mitt äldsta barn är på dagis 😃

Karin

En ny tv skulle sitta fint då vår gamla har gjort sitt. Flimmer på skärmen är ingen hit men en Apple tv skulle sitta fint! Karin.larsson86@hotmail.com

Emelie

Var tvungen att läsa vad priset var flera gånger innan jag fattade att jag faktiskt läste rätt hahaha, detta vore ju så satans grymt att vinna!! Jag är absolut absolut absolut med!! Kram ❤

Jennifer

åååh! Jag är med och tävlar. Den här vill jag vinna till mig själv faktiskt. :)) har bott i lägenheten i ett år me har fortfarande ingen tv. Denna skulle hela familjen glädjas åt även fast jag skälv skulle styra över ffjärrosem ;)

Josefin

Självklart vill jag vara med:) detta kan man ju bara inte missa!
Vore väl huur bra som helst att kunna titta på det man vill när det passar en själv. Är ensam med min dotter och jobbar obekvämt så dom få program som man faktiskt försöker följa, blir det inte så mycket av. Inte riktigt samma sak att titta i en liten mobil.
hoppas hoppas och håller tummar och tår :)

Cassandra

Jag vill vara med, och vinna för att jag jobbar när min sambo är ledig och tvärtom. Den enda tiden vi har ihop är kvällarna (hemma 23.00). Vore perfekt att kunna ligga i sängen och titta innan båda somnar... :))

Charlotta

Åh jag vill vinna!! Hopoas hoppas!!

Olivia Ohlin

Att sätta sig framför Netflix och se ikapp lite serier så att man hänger med i samtalen i skolan skulle inte vara fel. Vintermörkret skulle bli så mycket ljusare om man skulle komma hem från skola och stall till en liten apparat som kan bringa så mycket. Och oj vilken perfekt för tidig studentpresent det skulle vara!

Jag vill vara med och tävla om en Apple Tv. :)

sofia juhlin

Jag vill tävla om Apple TV + netflix 😊 jag skulle ge den till min kusin som gärna vill ha en men känner att hon inte har råd att köpa för att hon pluggar, då hon betyder mycket för mig och mina barn 😊

Alice

Är gärna med! :-)

Om jag får äran att vinna en TV med äpplets logga,
Går nyårslöftet åt skogen: "Jag måste börja jogga".
Soffan blir snart min nya favoritplats,
Vi ses inte nästa år heller "SATS"...
Vad gör väl det om jag inte kommer i min klänning?
På Netflix finns ju all världens spänning!


Anna Sixtensson

Jag är gärna med!

Therese

Åh denna lucka skulle jag verkligen vilja vinna, skulle passa perfekt i våran gillestuga där man kan sitta framför braskaminen och mysa samtidigt som man skulle kunna titta på en massa bra filmer och serier och få lite egentd tillsammans med mannen i mitt liv när barnen lagt sig för natten, skulle vara en perfekt julklapp till oss båda.

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med och tävlar. Jag älskar att kolla på serier och film när jag går och lägger mig. Tyvärr funkar inte tvn i vardagsrummet så detta vore guld att vinna och på plattan.

Sen är det också bra inför jullovet när vi är hemma allihopa i familjen.

Har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/18/lucka-18-hos-linda-1812-3/

Sandra johansson

Åh den vill jag vinna! Det hade varit den perfekta julklappen till hela familjen :)
sandra_johansson8701@hotmail.com

Malin

Perfekt vinst för småbarnsfamiljen som inte kan passa tv-tider. En härlig serie när barnet sover tillsammans med sambon är guldvärld

Ida

jag vill självklart vara med och tävla! Skulle så gärna vilja vinna och få ge mina föräldrar en julklapp de så väl behöver men inte vet att det finns lösning på deras eviga tekniska bekymmer!
Instagramnamn: Radhus30

Cissi

Åååå jag vill vinna!!!! 😀✊✊

Kicki

Min pappa fyller 60 på lördag. Vi har funderat på att köpa just en apple tv. Så detta vore en kanonvinst :-)

Mimmi

Skulle vara något till mina härliga vaknätter 😂 har en liten som äter varje timme.
Hoppas på att vinna! 😍✊✊

Minna

ÅÅ vill vinna detta till min familj, då vi är sex personer och älskar att mysa med film :)
Där av är netflix något vi alla använder mycket och skulle vara så fint att kunna ge oss alla detta i julklapp :)

Johanna

Åh vilken rolig tävling!
Vi har provat netflix i en gratismånad och det är ju jättebra! Men fick sedan säga upp det eftersom det inte är helt gratis och det var lite krångligt att titta på eftersom vi bara har en padda och vi är 4 i familjen. Vi kom på att det skulle varit mycket enklare om vi haft en appleTv. Vårt liv skulle bli definitivt mycket enklare att kunna se på netflix i tvn.

God Jul och Gott Nytt År!
Hälsningar Johanna

Mikaela

Detta vore perfekt att vinna till mig&min sambo då vi kollat på Apple-tv nyligen men köpte det inte då det är andra saker som var tvungen att prioriteras. Att ha netflix vore så himla bra, så man kan kolla på vad man vill, när man vill. Speciellt när man är sjuk, vill ha myskvällar eller bara ha en riktig tv-dag!! :-)

Kram

Johanna Eriksson

Åh en Apple-tv skulle passa oss så bra! Vi är riktiga serienördar här hemma men både jag och sambon jobbar heltid och har sammanlagt tre arbeten vilket gör att vi sällan kan följa serier under normal sändningstid. Om vi hade Apple tv och Netflix skulle vi kunna se på serier och filmer när det passar oss istället och få den där härliga avkopplingen en riktigt bra serie kan ge :-) Är riktigt sugen på att se House of Cards på Netflix. God jul!

julia

Jag vill delta!!!!!!!
Jag vill så gärna vinna denna för hela min familjs skull. Nu under julen kommer vi alla vara samlade/komma hem, och det skulle vara så mysigt att få ligga inne å börja se en serie tillsammans efter att man varit ute i minusgraderna. Min mamma har pratat om Orange is the new black väldigt länge, att hon så gärna skulle vilja se den, tillsammans med hela familjen. Så det skulle jag vilja ge henne, för hon är verkligen värd att få göra det, och få en apple tv och kunna se de serier hon vill. Hon prioriterar alltid oss andra före så det är sällan hon kollar på tv, men med netflix kan man ju hitta något alla vill se tillsammans. Så denna gång vill jag prioritera mamma, och vinna denna till/för hennes skull och låta hon bestämma över den så hon får se det hon vill! Det känns faktiskt viktigt, fastän det låter som bara ''kolla på tv/film''.
Dessutom kommer pappa att få en ipad i julklapp så det skulle verkligen bli 2 flugor i en smäll.
Å det är så svårt å förklara, men jag vill verkligen verkligen verkligen vinna denna till henne/oss.

Linda

Hejsan.
Världens bästa tävling:) Detta skulle jag vilja ge min fästman i julklapp då han håller på o rustar gillestugan till tvrum men i dagsläget har vi inte råd med en ny tv dit så detta skulle vara:D

Vera

Jag älskar att kolla på filmer med mina syskon, men det är svårt att hitta gratis sajter då många innehåller virus osv. Det hade underlättat så mycket om jag vann, vi hade absolut använt dom 6 månaderna väl! Speciellt under jullovet, gud vad kul vi hade haft tillsammans.

Emelie Eriksson

Jag vill självklart vara med! Mamma och pappa har både Apple-TV och Netflix och jag måste säga att jag saknar det nu när jag flyttat hemifrån och ibland känns det faktiskt ganska ensamt i min lägenhet (jag är ju van att bo med mor, far, bror och två hundar och bor nu helt själv) och det kanske skulle kännas mindre ensamt om jag kunde drömma mig bort lite mer med tv-serier, jag kan då åtminstone glömma ensamheten ett tag! Så nu håller jag mina tummar hårt och hoppas att jag kammar hem detta.

Sandra

Jag har länge velat ha en tv till mitt sovrum och mina vänner har tipsat om Apple tv. Dock har jag inte råd att köpa mig en. Är ensamstående med två små (4,5 o 1,5 år), har två deltidsjobb (visserligen har jag själv valt att inte jobba mer, hellre mer tid med barnen än mer pengar:). En tv vore trevligt att kunna titta på på nätterna när minstingen , som har problem med sömnen , håller mig vaken. Håller tummarna nu :)

Anna Norell

Hej jag är ju absolut med och tävlar om ett sånt fint pris. Tvn skulle hamna i vår treåriga sons rum ( lilla dottern har inget eget än ) där han kan få gå undan och mysa utan syskonstök.

Sandra

är gärna med och tävlar. Skulle vara jätteroligt att vinna för vi har alltid önskat oss en appel tv och Netflix!

alexandra "axdal"

klart att jag är med.. jag är en riktig film och serie ätare.. tittar på minst en film varje dag och denna vinst skulle göra att jag slipper hyra film via apple tv mm. dessutom finns det ju en hel del filmer för barnen med :)

Mats

Med tre barn och tillhörande fritidsaktviteter är det svårt att hinna se de tv-program vi vill. Därför är play-kanalerna det vi använder allra mest. Tyvärr känns det lite omständigt att koppla en gammal dator till tv:n när man vill se nåt. Att streama från telefon till en apple tv vore klockrent. Med netflix blir det dessutom ännu grymmare!

Kristina Berg

Småbarnsmorsa som
Man är så får man aldrig titta på tv när man själv vill eller så får man aldrig se klart. Med denna vinst har jag möjlighet att titta när lillen sover. Hur perfekt är inte det?
Hoppas på tur:)

Viktoria

Jag vill så klart vara med och tävla :) Skulle vara kul att hitta någon ny, bra serie som jag och mannen kan titta på tillsammans på kvällarna efter att sonen somnat :)

Tina

Har länge velat ha en sån!! Vi har nyligen gått igenom ivf, och eftersom vi gjort det privat så har det kostat oss över 30000:-, så vår ekonomi är inte på topp just nu, även om jag såklart är världens lyckligaste för miraklet i magen! :))

Marie L

Skulle va perfekt julklapp till våran netflix tokiga dotter på 4 år 🙈 o en tv på det skulle va super 😄👍

Anna J

Vi har pratat så länge om att skaffa oss en Apple tv. Men pengarna prioriteras hela tiden till viktigare saker som vår lilla dotter och hennes kommande lillasyster. Pengar som inte strömmar in som småbarnsförälder och sjukskrivning pga av graviditetskomplilationer. Beordrad vila så inte snäckan i magen kommer för tidigt. Vi har inte unnat oss något på länge och vilken lyx detta skulle va. För hela familjen såklart! Jag hoppas jag och min lilla familj har turen med oss! <3

Alexandra

Åh denna vore perfekt till oss! Lilla tjejen här hemma ockuperar vår enda tv med barnprogram. Så vore kanon om vi vuxna kunde få se något annat, eller dottern kunde ha denna fina Apple tv 😍. Håller tummarna!! Carlzon_3@hotmail.com

Caroline

Åh mannens stor önskan är just detta pris!! Dock med en bebis i hemmet har elektronik och allt annat till honom blivit bortprioriterat! Tänk att få överraska honom med detta underbara pris! Lyxigt att få skämma bort honom och mig själv såklart ;)
Caroline.refthammar@hotmail.com
Insta Caarro

Kajsa

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om detta! Jag läser till sjuksköterska och har inte pengar i överflöd så det hade varit en perfekt present till mig för allt kämpande med skolan.

Sandra

Detta måste man ju tävla om! Skulle vilja vinna då jag älskar serier och film men har såå svårt att hinna med nu med en liten som inte sover kvällar som han ska! Skulle vara guld att ha så man kan kolla lite när man vill och inte är låst till vissa tider! Sen har vi en treåring som älskar att kolla film! Kanske man kan få ändra film ibland och slippar se samma om och om igen :)

Katta

Men vill såklart vara med😄 har länge velat ha en Apple tv så att vinna en vore ju fantastiskt kul.

Annie Svensson

Hej jag vill gärna vara med och tävla! Jag tittade på film hos en vän som har Apple-tv och blev helt fast i denna fantastiska uppfinning! Det värsta är att jag mitt i mitt pluggande endast lever på lån och kan inte köpa mig en själv.. Att vinna en sådan skulle verkligen förgylla min jul som består av mycket läsning! En liten paus med Netflix mitt i allt skulle bara göra gott! Kram till dig och din fina blogg
Anniiesvensson@hotmail.com

Hannah

Som ensamstående mamma till en ettåring blir det inte många kronor över på föräldrarpenningen varje månad. Jag sitter med en smal tjock-tv. Ja alltså, den är ganska smal, men lika ful och värdelös som en tjock-tv. Mitt enda sällskap när Alva sover är min tv så det skulle betyda massor med en vinst! @alvensmamma på instagram 💗 hannahnelsater@live.se 💗

Linnea

Vi har precis flyttat till hus och har fått dragit ner på massa utgifter tex netflix. och gud vad vi saknar det!! sen känns det som vår tv är från 90 talet...vilken perfekt julklapp till min älskade sambo och son! :)

Katta

Vill såklart vara med😊 har länge velat ha en Apple tv så att vinna en vore ju fantastiskt!

Tatyana

Om jag vinner kan vi ligga kvar i sängen på morgonen och mysa och se på film i sovrummet. Vi har en tv men finns inget antennuttag, så en apple-tv och Netflix skulle bli en uppskattad julklapp här hemma :)

Emmelie

Vill gärna vara med och tävla!Skulle vara en jättebra julklapp/överraskning till min sambo som pratat om att han vill ha ny TV i över ett år :) God Jul!

Louise

Jag är med! :)

Då jag har haft en väldigt jobbig period under hösten/vintern så skulle det vara helt underbart att få vinna en apple tv! :)

Monica

Vilken fantastisk julkalender!
Jag är gärna med och tävlar ... Detta hade varit en fantastisk gåva att kunna ge till min man som fyller jämnt i helgen!

Terese

Hej Linda!
Följer både din blogg och på instagram och tycker du verkar så härlig! Att få vinna en Apple TV skulle vara så himla kul. Vi har fortfarande en gammal tjock tv och det vore trevligt att byta ut den. Vi har inte råd att köpa en själva då jag är sjukskriven (har varit i 2 år nu) för djup depression och fibromyalgi. Att få vinna skulle vara en glädje i vår jobbiga vardag! Kram Terese

tinabanck.blogg.se

Jag vill absolut vara med och tävla! Både jag och min sambo är tv/film-galningar deluxe - och detta hade passat oss perfekt om kvällarna när sonen somnat inför natten. :}

Caroline

Att få överraska mannen med detta hade varit toppen då han haft en tuff höst med depression och ångest! Håller tummen! CarroHolst på instagram mejl caroline.holst_90@hotmail.com

Heidi

Åh det här skulle vi vilja ha min man och jag! :)

Sonja

Yes jag är med!
Varför? Jo för jag älskar film och serier så då är Netflix något för mig! Och en Apple-TV vetiXXX hur den funkar men hade jag vunnit den så hade jag fått se! :)

Helena S

Åh, jag skulle vilja vinna detta! Jag och maken ska separera och jag har inte någon tv till det nya boendet. Barnen (och jag) skulle bli överlyckliga för detta! :-)

Moa

Jag vill självklart vara med och tävla. Skulle vilja vinna den till min sambo som nästan tjatat hål i huvudet på mig att han vill ha en sån :-P. själv är jag inte så insatt men har förstått att även jag skulle tycka den var riktigt bra :-) så håller tummarna!
Instagram: moabacklund

Anonym

Skulle verkligen vara den perfekta julklappen för vår familj! Har länge velat köpa en apple tv men inte kunnat! Vi kollar dessutom riktigt mycket serier här hemma:)

Rallekhk88@hotmail.com

Anna

Jag vill vara med att delta såklart! 😍 Wow, detta skulle var en peeeerfekt julklapp till min älskade farmor som behöver en ny tv. (Hon är kvar i tjock tv stadiet) Hon genomgick en operation igår för att ta bort en tumör. Hon har ganska många timmar, dagar, veckor framför sig innan hon är på benen ordentligt igen! Skulle va kul att få skämma bort henne med något mordent att få friskna till framför! 🙏💕

Sofie

Det skulle vara perfekt att kunna titta på vad man vill när man vill.
Mail: sofie_karlsson_88@hotmail.com

hanna L

Hej!
Jag hoppas vinna den som julklapp till min syster för det är hon värd <3

Anonym

Åh! Perfekta grejen för mig. Älskar serier och passar gärna på att slappna av mellan studierna till serier. Är ingen teknisk tjej och är tyvärr fast med att titta på datorn. och har fått prova Appletv hos en kompis vilket skulle vara en ultimat pryl för mig :) nu håller vi tummarna:)

Mysan

Hej klart jag vill vara med i denna tävling du har Linda. Varför? Jo för att bådeoch min man och lilla Lovelia är stora filmfantaster. Får vi en timma över så är det film som gäller. Just nu är tingeling favoriten men även vi vuxna tittar också på film och serie. Och nu när ekonomin tryter så skulle detta vara den perfekta julklappen till oss själva. Skulle vara perfekt. Dessutom har vi velat haft denna ett tag. Annars ha en fin fin jul med familjen Linda. <3 my_spangberg@hotmail.com

Anonym

Hej!

Självklart är jag med på tävlar och åh va jag håller tummarna att vi vinner! Skulle så gärna ha netflix så jag och sambon kan få riktiga myskvällar med film och serier när mini somnat! Och en ny tv skulle vi verkligen behöva
då vår är lite skavd på sidan efter vår son smällt med leksaker mot den! :)

Min insta är johannahilmersson och mej är johannahilmersson@me.com

Cecilia Åsén

Hej Linda! Jag skulle gärna vilja vinna. Jag är bland annat världens serienörd och älskar även Netflix. En Apple tv skulle underlätta :) ha en god jul och ett gott nytt år!

Anna

Jag vill vara med att delta såklart! 😍 Wow, detta skulle var en peeeerfekt julklapp till min älskade farmor som behöver en ny tv. (Hon är kvar i tjock tv stadiet) Hon genomgick en operation igår för att ta bort en tumör. Hon har ganska många timmar, dagar, veckor framför sig innan hon är på benen ordentligt igen! Skulle va kul att få skämma bort henne med något mordent att få friskna till framför! 🙏💕 Kramar från mig @annabjorlin på instagram

Linda

Jag vill gärna vara med och tävla! 😍hade passat perfekt nu när vi håller på att fixa ett mys/tv-rum på övervåningen. Soffa köpte vi för tre veckor sedan och just nu är det nästan bara en tv som saknas! 😍 @lindaelver på instagram

Denise

Åååh shit vad vi vill vinna detta. Jag och barnen är verkligen i behov av en tv. Skulle vara super mysigt att kunna ha en tv i vårat rum (vi bor ju hos min mamma förtillfället och barnens far fick ta tvn vid separationen).

Vi hoppas på mega massa tur!

Isabella

Skulle bli så glad om jag vann Appel tv och gratis Netflix i 6 månader! Min son skulle bli överlycklig att äntligen kunna se nya tecknade filmer än dom vi har hemma och sätt miljoner gånger.. Även jag skulle såklart bli överlycklig att kunna se något bra på tv, dom stunderna man får för sig själv. Alltid mysigt att då lätt kunna sätta på någon bra film! 😍
Skulle verkligen vara den perfekta julklappen man annars inte skulle ha råd med. ❤️ Håller tummarna för tur! ✊ kramar
Instagram: Belluu

Anonym

Åh vilket pris, klart jag vill vara med och tävla!!!!

Sandra

Åh! Våran tv har gjort sitt och vi behöver verkligen en ny! Just nu finns inte pengarna till det så att vinna den här tävlingen hade varit helt fantastiskt! Håller alla tummar och tår!!

Instagram: sandraochjoline

Anonym

Åh vilket pris!!! Klart jag vill vara med och tävla 😃
smacki81@hotmail.com

Sanna Andersson

Jag skulle otroligt gärna vilja vinna då jag precis ska få fiber till mitt lilla hus på landet. Då kan jag äntligen börja titta på massa serier och jag kan inte tänka mig något bättre än att få fira det med netflix då jag hört så mycket gott om dom men inte kunnat skaffa pga dåligt internet.

Jasmine

I den här serien och filmtokiga familjen skulle det passa som handen i handsken, då vi båda jobbar/pluggar om dagarna och sedan spelar fotboll på lite högre nivå så finns det oftast aldrig tid att hinna med serier :) så det skulle vara en livräddare här hos oss! :D

Linda Götenmark

Jag vill vara med och tävla! Vi skulle verkligen behöva en ny teve, vår har blivit lite underlig i ena kanten på teven men vi har inte råd att köpa en ny. Skulle också vara underbart att kunna titta på film någon kväll när vi hinner unna oss lite egentid, vilket inte blir så jätteofta längre med en liten hemma. 😉 hoppas på vinst! ❤️Kram Linda (gotenmark på insta)

Denise Nyberg

Hej! Jag är absolut med i tävlingen :) min sambo är en filmfanatiker, efter 3 år på ett filmgymnasium med filmtittande varje dag så blir det en hel del även efter. Tyvärr räcker inte budgeten till så många biobesök som han önskar men det vore kul att få ge bort en Apple TV med Netflix så är han i alla fall road mellan biobesöken! :) god jul på er!

Celinesmamma

Hej Linda!

Detta skulle jag verkligen vilja vinna. Det skulle vara perfekt för min lilla Celine som är astrid lindgren tokig och inte låter mamma och pappa titta på något annat. Och netflix skulle passa en serienörd som mig! Jag håller tummarna!:)

Johanna

Apple tv och netflix är precis det vi här hemma har pratat på att införskaffa, men prövar lyckan här först. 😄

Martina

Vill väldigt gärna vara med i tävlingen😍👍
Med tre barn i familjen och deras serie/film älskande föräldrar vore detta den bästa julklappen för oss🎁🎅
Materiel lycka😍
Så håller alla tummar och tår att vi vinner🙏💗 Och lycka till alla andra💖

Linda Pertell Hammarlöf

Vilken julklapp! Jag vill oxå vara med i tävlingen. Alla snackar om denna Appletv så det vore väl schysst att få en vi oxå. Netflix ska ju vara superbra! lindapertell@hotmail.com

Emelie

Vilket fantastiskt pris! Vi håller på att renovera källaren så att barnen ska få ett sovrum samt ett allrum/ lekrum. Detta pris vore helt perfekt just till de sistnämnda rummet så att barnen också kan avnjuta film utan oss vuxna :-) håller alla tummarna för grabbarna på 3 och 5år nu! 😃

Emelie.ekebrink@gmail.com

Nathalie Larsson

Åh herregud vilken tävling! Klart jag är med. Vi är i stort behov av en ny tv och sambon påminner mig väldigt ofta om det. Tyvärr finns inte ekonomin till det just i detta tillfälle. Så att få överraska sambon med den här vore ju guldvärt. Ser framför mig hur hans ögon kommer lysa upp, tekniknörd som han är :) Håller alla tummar och tår :)

lisett kannenberg

Oj vilket fint pris! Hade varit så passande då vår tv gick sönder igår. En väldigt fin julklapp hade det varit att vinna! @kannenberg på instagram

Veronica

Jag skulle vilja vinna för att kunna ligga i min säng och kolla på netflix med killen. Har önskat mig en tv så länge jag kan minnas men eftersom mamma är ensamstående med 4 barn har hon inte kunnat unna mig det. Det vore hur mysigt som helst att få ha tända ljus i mitt rum, och ligga bredvid pojkvännen och kolla serier hela natten. Skulle uppskatta den så himla mycket! Rena drömmen! :')

veras_96@yahoo.se

Emelie (igen)

Självklart vill vi alltså delta i tävlingen, om inte det framgick 😃
Emelie.ekebrink@gmail.com

Johanna- tvillingmamma

Men detta är precis vad jag önskar mig!
Sen jag och pappan till tvillingarna separerade har man ju inte direkt gott om pengar! Så skulle jag vinna, skulle denna bli den bästa julklappen till mig och barnen <3
Http://JohannaSweden.com

vallewikner

Jah vill gärna vinna denna till Mina barn. Som idag inte har en fungerande tv. Jag har under hela året kämpat ekonomiskt då min tredje son föddes i v 26. Vi har åkt in och ut på sjukhus. Idag är vi hemma med sond och massa mediciner. En enorm kostnad. Det vore en dröm för mig att vinna denna, som ensamstående mamma till 3 barn vore nog, men att vara det till 2 barn varav ett alvarligt sjukt barn. ♡


Heter vallewikner på instagram

Sandra

Det här skulle passa vår stressade småbarnsfamilj toppen! Barnen börjar kunna se kortare filmer och vad är mysigare än att krypa ihop framför en film när barnen somnat? :) Absolut en toppen present!

jessica eliasson

OMG, vilken vinst.
vill absolut vara med.
Bor ju på landet med förlängt bredband, dvs super kass mottagning. Nu nästa år ska vi få fiber!!
Då skulle även vi kunna använda tex Netfllix som ALLA talar om. God jul till dig med!

Ellinore Nilsson

Men oj vilken tävling! Om jag behöver en ny tv! Hade varit en dröm att vinna. Netflix blir ju kalas nu när sonen börjar bli intresserad för teknat. Hoppas.

Instagram: ellaicnilsson

Ellebyme

Jag skulle ge denna fina tv till min morfar som alltid ställe R upp! Han är över 70 år men han hjälper mig med hus å hem å renpverat största delen av det! Han är som en far! Och mina fura barn älskar son morfar! Det skulle visa lite av vad han betyder att fe han en sådan fin present! Godjul vi hoppas på vinst! Ellebyme på instagram

Matilda

Min sambo har suktat efter en appletv under en längre tid. Han har varit världens underbaraste partner under hösten när han tagit hand om mig, stöttat mig och tagit hand om all ekonomi när min depression blivit värre och värre. Skulle vilja ge honom någonting för att visa att jag är så fruktansvärt glad att han finns där hos mig.. Så jag är mer än gärna med! Instagram: matilda.akerlund

sara@kontrakta.se

Åh denna skulle jag vilja vinna och ge till min kära sambo som just renoverat vårt hus helt själv. Han har verkligen gjort sig förtjänt av en ny tv! Det står högst upp på hans önskelista:)

Jossan B

Jag vill vinna för att själv bli övertygad att detta är något att ha! Alla verkar ha Netflix och Apple tv men är det verkligen sååå bra? ;-)

Sandra

Jag är självklart med och tävlar!
Skulle vara perfekt julklapp till mitt hem!
Då sonen gillar film, och vi har en spricka i våran tv, och inte råd att köpa ny!! Håller tummar och tår!! ✊😍❤️

Agnes Bolin

Jag vill vara med och tävla för att vinna detta set till min lillebror som inte har många lugna stunder i sitt liv. Detta skulle ge honom en superbra anledning till att luta sig tillbaka för en stund. Dessutom kanske han kan dela med sig av Netflix till sin syrra ;)

God jul!

LINDAVIOLA - mamma till Svea!

Åh, en Apple tv hade varit grymt nu när CI skall flytta till större! Netflix säger man ju inte nej till heller :). Perfekt när mamma och pappa vill ta det lugnt om kvällen och snart även när dottern vill börja kolla på film :)

Lisette

Jag är gärna med och tävlar. Ska operera mig i januari och vara sjukskriven en månad hade varit perfekt med detta!

Sandra

Jag är självklart med och tävlar!
Skulle vara perfekt julklapp till vårt hem!
Då sonen gillar att kolla på film och vi har en spricka i våran tv, men inte råd att köpa en ny! Håller tummar och tår!! 😍✊❤️
Skhha@hotmail.se
Instagram: mammatillniko

Anonym

Trååk

Sandra

Åh perfekta presenten! Netflix är ju toppen för seriegalningar som jag och min man och självklart bra för barnen! Och en Apple tv har vi ju suktat efter så länge nu! Så bra för oss och smidigt när man behöver roa barnen en stund! Något vi verkligen vill ha men inte haft möjlighet att skaffa innan!

J

Håller tummar och tår för denna och ber till de högre makterna! Perfekt julklapp till min lilla familj då våran tv pajat. Insta @giselemclauren

Caroline

Hej!! Vill väldigt gärna delta i denna grymma julkalender!

Skulle bli SÅ glad om jag vann! Är en fattig student som försöker få familj och småbarnsliv att gå ihop. Skulle bli så glad om jag kunde vinna en appletv och netflix som jag längtat efter så länge!

Kram

Rebecca

Jag vill väldigt gärna vara med och tävla!
Jag och min sambo har bott ihop i snart 2 år. Vi har den första "platteven" som kom ut och den har gjort sitt. Jag jobbar inte så har inte råd att prioritera en ny tv. Så att vinna denna tävlingen skulle vara guldvärt! Kan ju bli en överraskningspresent till sambon, då vi inte kommer fira jul ihop. Plus Netflix, skulle passa perfekt till oss, filmnördarna! Haha.
Ha en bra jul. 🎅 kram

Maja Eliasson

Gud vilken lyxig tävling! Om jag vann så skulle jag ge denna tv till mina föräldrar eftersom deras till sovrummet gick sönder när vi flyttade i somras. Och som 15 årig serie-nörd så skulle inte Netflix sitta fel. Just nu är pretty little liars favoriten. Kram

Julia

Hejsan!
När jag såg din bild på instagram så gick jag direkt in här, hallå vem vill inte ha en Apple tv? Den man ser på inspirations bilder och som lockar en inredningsfantast så mycket! Tänk få ha den vita smäckra tv:n i ett lantlig och romantiskt vardagsrum. Kombon är ju helt perfekt!
Med hela kära familjen framför tv:n, tittandes på netflix. Hur kan ens ledighet bli bättre?
Kram <3

Daniel Andersson

Min flickvän är för snål för att köpa köpa en ny tv så denna skulle vara perfekt för oss då vår gamla tv nu håller på att ge upp :)

Sandra

Åh jag vill gärna delta! Skulke vara så grymt kul att få ge bort i julklapp till min kära sambo! Jag är världens tråkigaste sambo och somnar vid 21 pp kvällarna, så med denna vinst kan jag sova med gott samvete om han får titta på Netflix på fin-TV! :-)

Pernilla

Denna skulle min lilla karl få i klapp, för då jag hans längtande (Apple)tjat slapp. Att under 6 månader film och avsnitt kunna se, det är ju nästan mer än vad man kan be. En bra present för både små och stora, kanske kan dottern då barnprogram prova.

Jag vill vara med och tävla hihi ! :) heter pnilla88 på instagram 👌

Jennifer

Jag är med och tävlar och hoppas med hela mitt hjärta på tur denna gång för detta pris skulle passa vår familj perfekt då vi älskar att mysa framför tvn framför bra serier och filmer. Netflix och en Apple tv vore rena drömmen och skulle va den bästa julklappen till familjen! ✊😍

Mikaela

Åå den här skulle vara perfekt julklapp till hela familjen! Så vi kan sitta allihop och titta på frost tillsammans istället för att en sitter med paddan och tittar själv :)

Sandra och Elsa

Ååhh vi har alltid velat ha en apple-tv så vi skulle bli såååå glada om vi vann. Håller tummarna!

Kristina

''Jag är värd denna smarta Apple-TV efter ett hårt och slitigt år, blir därför överlycklig om vinsten nu jag får.
Att koppla av framför TV:n är allt jag behöver för att komma i balans, när jag vill se något har jag då Netflix och Apple-TV tack vare Linda Blom som gav mig denna chans.'' 👍😊❤
@kristinasemborg på Instagram

Avva

Självklart vill jag vara med och tävla om en Apple-tv.
Då 28" tjocktvn har börjat fundera på pansion. Och pengarna inte redigt finns. Jag skämmer bort familjen lite väl mycket, men unnar inte mig själv något värst stort, o mannen är inte den bästa på och visa uppskattning eller att skämma bort mig ^^
Jag hoppas verkligen att jag vinner denna tv så jag kan skämma bort mig själv för en gångs skull.
Den perfekta julklappen/förtidiga födelsedags presenten skulle den vara.

Elin Näslund

Detta skulle vara en PERFEKT julklapp till min sambo! Han jobbat hela tiden och jag tar hand om lillan. Vi missar alltid de vi vill se på tv. Med denna skulle vi kunna kolla på vad vi vill, när vi vill 👏 hoppas hoppas!

God jul, och krya på dig ❤️

Caroline

Jag vill gärna vara och tävla! Och ännu hellre vinna denna fiffiga mediaspelare! Perfekt till tv-rummet!

Linnéa

Jag vill självklart delta! Jag har en fantastisk fästman här hemma som gör så mycket för mig hela tiden så drömmen vore att få vinna denna & göra honom överlycklig! Mail: linnea.stenmark@live.se instagram: hallojlinnea

Amanda L

Är med! Skulle bli så glad om jag vann då skulle vi kanske ta oss i kragen och kasta ut den gamla tv vi har nere. :)

Minna

Skulle vilja vinna denna som julklapp till min man som har haft ett tufft år på alla sätt och vis och skulle behöva lite uppmuntran. Håller nu tummarna.

Hanna Olsson

Hej!
Jag skulle vilja vinna detta till min sambo... Nyligen drabbades jag av en förlossningdepression och jag grät mig igenom de två första månaderna av min lilla dotters liv. Min älskade sambo fanns där för mig, för oss, och tog hand om allt. Tack vare honom är jag på god väg att må helt bra igen. Jag skulle vilja göra något för honom. Men med föräldrapenning på lägsta nivå är ekonomin som den är. Därför hade denna vinst varit guldvärd att ge till min fina sambo som tack för allt han gjort! ♡
Min mail: hanni1988@hotmail.com

Victoria

Åh vill jättegärna vara med och delta! :) Skulle vara sååå kul att vinna detta, särskilt nu när det är så mörkt och grått ute :)

Caroline Eklöf

Min son har tagit över tv:n totalt här hemma 😃.. Babblarna älskar han..
Har länge velat ha netflix så detta pris skulle vara super just nu. Och Apple tv verkar ju hur smidigt som helst.

Kan inte bli bättre. Är gärna med och tävlar och hoppas på vinst för en gång skull. 😃

//Carro

Linnea

Jag vill vara med, en appletv vore perfekt hos oss. Då den inte bara skulle ge Netflix i sovrummet utan även SVT och TV4-play. Håller tummen!

husnr3

Jag vill vinna för att det skulle vara chansen för oss icke teknik-intresserade att testa nåt nytt.

elin

Hej Linda jag vill jätte gärna vara med och tävla hade vart en jätte fin julklapp till mina föräldrar och hoppas på att förengångs skull på att vinna en tävling 👍😊🎅

Anonym

Jag vill delta!😊 då skulle jag äntligen kunna se NHL ifred i sovrummet..😊

Anna Berg

Åh vilken otroligt fin vinst!
Jag är jättegärna med och tävlar och håller tummarna super hårt för att vinsten ska gå till mig denna gång.
En ny TV skulle passa mig alldeles perfekt så att jag kan byta ut min ungefär 10 år gamla TV mot den där fina, och slippa lägga ut pengar man annars egentligen inte har på en ny.
Hoppas verkligen att jag drar hem en julklapp till mig själv. :D

elin

Jag vill delta och min motivering är att man spenderar ju nästan 50% (om inte mer) inomhus än vad man gör de andra årstiderna. Och vad ska man göra nu vid jul, när alla sällskapsspel är färdigspelade, alla julfilmer tittade och allt julgodis uppätet? Jo då tar man fram sin appe-tv! Därför skulle jag vilja vinna en för att jag just kommer att sakan en sån i jul :)

Johanna

Skulle vilja vinna denna underbara tvn så vi fick en tv som funkar, har just ju en tv som har över 10 år gammal som knappt funkar. Har inte budget till att köpa en slipper ny tv, som är passe stor. Så hade vart helt magiskt att vinna en tv som man kan ha i flera år. Så slipper man oroa sig över de problemet.

Anna

Åh de skulle va helt underbart att få vinna de! Aldrig vunnit nånting nångång och detta hade varit prefekt tidsfördriv nu när man precis separerat med sambon. Få tiden att gå lite :)
Håller alla tummar och tår!😃😃

Sarah Eriksson

Jag vill jätte gärna vara med och tävla om detta otroligt fina pris.
Varför just ja ska vinna tycker jag är för att jag vill kunna se alla bra tecknade filmer tillsammans med våran fina Theodor som har börjat gilla alla färgglada filmer. Och sedan när han har somnat så skulle jag vilja tillbringa egentid i detta mörker tillsammans med min underbara och fina sambo.
Håller tummarna att jag kanske har en liten tur att vinna för jag har faktiskt varit mkt snäll i åt. ❤️

God Jul vännen! ❄️🎄🎅

Jonna

Jag vill gärna vara med och delta! Jag vill gärna ha en ny tv för att fira att jag tagit mig igenom första terminen på socionomprogrammet! Det har varit tufft men jag har klarat mig. Att få nått som belöning vore en toppen julklapp!
Mailadress: jonnaselin@hotmail.com och på instagram är det: Jonnaselin
Jag hoppas innerligt.

Madelene A

Jag vill vara med och tävla! Appeltv vore perfekt att ha i sovrummet under alla vakna timmar under nätterna.

Marie

Ensamstående utan barnkanal med en 1,5 åring. Och vilken dag som helst så kommer en bebis till världen. Hade varit lyx med Netflix till pojken, så han inte behöver klänga på mej å bebis hela tiden. Hade även varit roligt för mej att titta på Netflix, om jag ammar, eller när pojken är på dagis eller hos pappan sin.

Jolie

Oh jag vill vara med och tävla, av alla anledningar. Jag vinner aldrig, vi behöver en tv (gör man någonsin det?!) Jag har inte köpt någon julklapp till min kära, tänk så många plus poäng jag får om han får en tv?! håller alla tummar.

Åsa

Jag är gärna med, skulle vara roligt med lite att titta på eftersom jag idag bara har fyra kanaler.

Linda

Hej, jag och hela min familj vill gärna vara med i tävlingen och håller alla tummar och tår för en vinst. Vi har nämligen fått pixelfel i våran tv vilket gör att det går en svart linje genom hela skärmen. Självklart mitt i! Å med föräldrapenning som inkomst så lär det dröja innan vi har råd med en ny..

Linnea

Åh hade varit perfekta julklappen till pojkvännen då vi kollar mycket serier o filmer tillsammans 😍

Ciccie

Jag skulle vilja vinna denna till min sambo! Vi är båda arbetslösa och de pengar vi har går till julklappar till barnen. Vår tv gick sönder i veckan och en ny tv finns inte på vår lista just nu. Min sambo är en riktig tv nörd och är rätt förkrossad just nu ;p Fick han denna skulle jag nog bli utnämnd till årets flickvän av honom ;)

Bea

Jag vill vara med och tävla för min älskling
En Apple tv och Netflix hade varit en underbar vinst till en underbar pappa som så jämställt hjälper till med en lillebror som ibland får för sig att han vill vara vaken nattetid :) Då turas mamman och pappan om att följa sina favoritserier, med Netflix blir utbudet ännu bättre ;)

Saija

Åhh såklart jag vill vara med!
Eftersom jag ska separera så har jag snart ingen tv alls. Jag klarar mig nog för jag har min dator men det är synd om tonårsdottern som varken kommer att ha dator eller tv. Det vore en perfekt vinst för att lätta mitt lite brustna hjärta...

Ulrika Norberg

Detta skulle vara så himla toppen att vinna!! En stark serie- och tvfantast som man är när dottern somnat på kvällen, så skulle detta vara kanon då de är ett perfekt sätt för mig o sambon att varva ner på efter en lång dag :) så håller tummar o tår att jag vinner !!

instagram : mammatillelwira

Elin Nilsson

Självklart är jag med och tävlar! Min man och jag har funderat länge på en sådan. Och det hade ju blivit en perfekt julklapp! 😃🎅

Elin Mattsson

Jag skulle så gärna vilja ha en apple tv med 6 månaders netflix. Kommer flytta snart till egenlägenhet och det vore fantastiskt att ha en tv med bra kvalité och kunna unna mig lite härliga tv serier från netflix när sonen har somnat. Lite egentid i hemmet, något jag som ensamstående mamma behöver ibland. Håller tummarna!

Jenny

Vill gärna vara med och tävla :D

Lova-Li

Jag skulle vilja vinna då jag nyss flyttat hemifrån, ganska så tyst i min nya lya då jag ännu inte köpt någon tv så ett underbart tillfälle som jag gärna tar del av :) spännande! varma julhälsningar lovali

Sarah

Vill såklart vara med och tävla om detta otroligt fina pris! Har inte kunnat se min favoritserie under hela tiden jag varit föräldraledig, vilket jag hade sett fram emot, och kommer förmodligen inte kunna se den sen heller eftersom jag som ensamstående inte prioriterar en ny tv.
sarahnavdal på instagram.

Anita

Klart att jag vill vara med på denna underbara tävling!! :)
Vore underbart vinna detta, våra tvillingar fyller 4 år 3/1, då skulle vi ge det till dom till deras rum!! :)
Instagram - aniita81

Ylva

Jag är så klart med och tävlar! Vår tv är så dålig att vi måste flytta fram den för att titta på den. Så det hade varit fint att få en ny till jul. 💕🎅

Rebecca Andersson

Jag hoppas på turen då ungarna ritat på vpran tv hahahahaha nu sitter den högre upp och en stor skänk under så de inte kan nå Tven. ;) men fortfarande störigt med ritmärken. ;) så vinna detta skulle vara en grym jävla vinst! :)

Ylva

Ylva
Jag är så klart med och tävlar! Vår tv är så dålig att vi måste flytta fram den för att titta på den. Så det hade varit fint att få en ny till jul. 💕🎅 min instagram är vonandy och min mail soderlund_ylva@hotmail.com

Ida

Detta skulle verkligen vara kul att vinna! Min man skulle bli överlycklig och alla vaknätter skulle vara räddade :)

Nathalie

Gud detta vore en gudagåva för oss. Vi bor utomlands och har inga tv kanaler alls, vi har varit utomlands i drygt tre år och är så hungriga på svenska serier och program. Vi kör just nu gratismånad med Netflix och både jag och barnen älskar det. Därför vore detta perfekta julklappen till våran familj!

Anita

Jag vill vara med och tävla för vi har precis köpt hus och då har vi inga kanaler förutom 1,2,4 så detta skulle bli en perfekt julklapp till hela familjen så vi kan njuta av bra filmer framför tvn i julledigheten

Karin Stjärnkvist

Jag brukar inte ha turen på min sida, men skam den som ger sig. Vinsten är för bra för att vara sann, och jag skulle så gärna vilja vinna en apple-tv med möjlighet att se vad jag vill på Netflix under 6 mån dessutom! Snälla tomten!

Linda

Hej! Jag vill så himla gärna vara med och tävla. Min anledning är följande 😊 Jag är 3 barns ung mamma 😉 Jag och min man unnar oss sällan något då vi ALLTID sätter barn, hus mm i första rum. Dock är vi GRYMMA efter våra 12år ihop på att mysa fortfarande. Vi myser gärna nerbäddade hand i hand med filmer och serier och vad vore då inte bättre än med en apple TV plus Netflix? 😉 Hade jag vunnit så hade detta varit en fantastisk julklapp till min man 😊

Anonym

Skulle vara en perfekt julklapp till mig eftersom jag sitter framför Tv:n nu med inflammation i höften. @evakje60

Klart jag vill vinna detta. Då kan jag kolla på mina favorit serier när jag vill och särskilt när barnen sover :) malinms@hotmail.com

Rose-Marie B

Hejsan Linda jag vill oxå vara medoch tävla älskar titta på
serier å csi tyvärr gick min tv sönder i höstas å jag har sjukbidrag pga MS, fibromyalgi å genomgott en lungoperation så jag har inte kunnat köpt en ny . Håller tummarna ♥✊🍀❤

Josefine

Det här skulle vara den perfekta julklappen till hela familjen! Det passar oss alla och vi skulle bli sååå glada om vi vann denna lucka :)

Många julkramar från oss
Fanny, Elton, Gry med föräldrar :)

Irene Eliasson

Jag vill se tv när jag vill,
inte när tv-hallåan säger till!
Med ett "äpple" jag har egen makt,
att titta på favoritprogrammen när
jag barnen har lagt!
Netflix utbud lockar till sköna tv-stunder,
bara jag inte i soffan tar en blunder! :-)

Sandra

Jag är med och tävlar! Sedan barn kom in i bilden så har kvällarna i soffan blivit min och sambons gemensamma stund framför tv-serier så det skulle passa oss perfekt :)

Linda Nordh

Jag vill gärna delta! Jag och barnen har länge tittat på det här med Apple-TV men aldrig gjort slag i saken. Vi har en Ipad och Iphone men har nog inte riktigt förstått hur man ska använda det och själva finessen. Vinner vi en så blir det ju ett givet pyssel under julhelgerna att få den att fungera och det blir i så falls såååå roligt att kunna se filmer via Netflix med tjejerna!

Cissi

Det är dags för min mamma, som spenderar stora delar av sin fritid framför tvn att då bli uppgraderad från sin tjockTV till en appleTV! Hade min eller hennes ekonomi räckt till tidigare hade vi införskaffat det, men nu i juletid får vi hålla tummarna för att det är vår tur med lite tursamhet! ❤️

Angelica

Jag vill delta. Jag skulle vilja vinna för vi har en jättegammal TV och inte råd med någon ny när det är jul och jag är dessutom nybliven mamma =)

Anna

Den skulle jag vilja ge min man. Vi har bestämt att inte köpa julklappar till varann, och istället satsa på barnen. Men tänk vad härligt att få överraska med en sån här 😊

Anette

Åhhh,detta paket skulle sitta fint, då jag endast har de fria kanalerna att titta på...tänk att få mysa ner sig i soffan & kolla vilken film man vill 😍
Insta: nettis74

Anonym

Jag är gärna med i denna tävling! Har hoppat över de tävlingar jag känner att vi inte är i behov av. Denna känner jag att jag gärna vill vinna för att vi är i behov av en ny tv och med denna kan vi spela upp allt när som helst utan extra kablar och datorer! Theo är väldigt förtjust i sånt som finns på netflix och internet så min sambo haft netflix tidigare, vi har inte den ekonomin just nu att kunna ha det. Att slippa ha Theo sittandes framför datorn och istället kunna ha en tv för att spela upp hans favoritprogram och även mina favoritserier vore super! Vill gärna önska dig en god jul från Norrland 😃 Kram Emelie
Mejladress: emelie_90@hotmail.se
Instagram: Harnerudems

Lilla My

Här e en fattig kvinna
som gärna vill vinna :)
En Tv vore inte fel
Då våran vi knappt ser ( vi har en pytteliten tv 18tum typ)
Så snälla Linda ger mig tur
så kan julen gå i dur
Så vi kan se pippi säga -jag vill inte bliva stur :)
God jul o gott nyttt år
hoppas du mysigt med familjen får!

Emelie

Jag vill gärna uppdatera vår tv men vi har inte råd tyvärr!
emeliej_88@hotmail.com

sarah axelsson

Jag är gärna med och tävlar.

En julklapp till dem jag gillar bäst, med denna i huset blir varje dag en fest.
Med en massa roliga serier att se, en bättre julklapp blir svår att ge.

Anonym

Men va perfekt det vore! Sambons högsta önskan till jul, men inte riktigt min, vore dock kul att kunna överraska honom med ändå eftersom han definitivt inte tror han kommer få det av mig ;-)

Jessica

Åh jag vill verkligen vara med!! Har länge funderat på både en Apple-TV och Netflix.. Netflix har vi bara inte fått fingrarna ur att skaffa och kanske tjocktvn borde bytas ut snart... Skulle bli perfekta julklappen till min älskade sambo!
Instagram jessicaaberg_ (
Mail: jessica.aberg89@hotmail.com

Mio Johansson

Glömde att lämna min adress
instagram:MIIIIOOO

Viktoria

Detta hade jag kunnat ge min pryltokiga sambo i julklapp om jag vann :)

Frida

Detta skulle vara perfekt för min man och mig! Vi älskar film och serier:)

Anonym

Hej, jag vill så hemskt gärna vara med och tävla. :D Jag och sambon har testat lilla underbara Apple tv förr. Vi älskar den verkligen och vi har länge funderat på att köpa en. Såklart har det inte blivit av och med en fyramånaders liten bebis samt jul så har pengarna gått till annat. Hade varit perfekt att ha något att titta på efter att lillan somnat på kvällarna. ^_^ *håller tummar och tår*.

Lisa

Självklart vill vi vara med och tävla om detta fantastiska pris!

Har suktat efter Apple tv lääänge men ekonomin tillåter mig inte att köpa en, småbarnsföräldrar med bara en fast inkomst från en 63% tjänst(sambon studerar) då jag vart tvungen att gå ner i tjänst, så det finns inte mycket utrymme för några utsvävningar.
Netflix kollar vi film/serier på vareviga dag utan undantag (just nu kollar jag på serien the Nanny som gick på 90-talet ;)

Hoppas hoppas att vi vinner, det skulle göra hela familjen (mamma+pappa+2 barn) glada!

Lisa

Självklart vill vi vara med och tävla om detta fantastiska pris!

Har suktat efter Apple tv lääänge men ekonomin tillåter mig inte att köpa en, småbarnsföräldrar med bara en fast inkomst från en 63% tjänst(sambon studerar) då jag vart tvungen att gå ner i tjänst, så det finns inte mycket utrymme för några utsvävningar.
Netflix kollar vi film/serier på vareviga dag utan undantag (just nu kollar jag på serien the Nanny som gick på 90-talet ;)

Hoppas hoppas att vi vinner, det skulle göra hela familjen (mamma+pappa+2 barn) glada!

Katarina

Jag är mer än gärna med och tävlar :) vilket fantastiskt pris! Jag och sambon har precis köpt en lägenhet och denna skulle verkligen inte vara dum där 😍 Stor kram till dig! Katarina.andersson@live.se

Mica

Skulle så gärna vilja vinna en Apple TV som jag kan ge till mina snälla föräldrar som alltid ställer upp och har hjälpt oss så otroligt mkt senaste året :) Håller tummarna!

JoHaNNa - julkalender på bloggen 1-24 December

jag skulle vinna denna vinst för att jag har börjat kolla en massa på tvserier och filmer för första gången i mitt liv. men har tyvärr inte ekonomin att beställa netflix. har hört så mycket bra om netflix så vore kul att äntligen få chansen att prova på det själv :)

Angela

Detta är ju den ultimata julklappen till min tekniknörd till man! Hoppas hoppas jag vinner denna till honom!

Emelie

För att kunna ha mysiga filmstunder med familjen : )

Ayse

Hej! Serienördar som följer 30 serier här hemma. Har testat netflix en gång o det är superbra kvalité!!

Jennifer Doverfors

Åh! Detta vore toppen, eftersom sonen är född förtidigt kommer vi inte iväg på mycket mer än promenader (inget babysim eller liknande med folk på grund av infektionsrisken). Vi spenderar mycket tid hemma och det skulle underlätta för oss båda om vi hade något trevligt vid tvn för att underhålla mamman under tiden lilleman övar upp sina muskler i babygymmet!

Lissy

Ett apple id till min mor och far då dom jämt mitt tar! Vore skönt att slippa ta med sig utan istället få ett av mig! Netflix skulle passa min lilla tjej hon skulle älska varje grej, som visades på teve läänge leve,lindas julklappar nää nu måste jag koka nappar. :D

Andrea

Jag vill vara med och tävla om detta fantastiska pris! Jag och sambon älskar att titta på filmer och serier och det skulle vara så sjukt kul att överraska mannen med detta!

Lissy

Glömde instagram namn lissy1337

Sofie

Jag vill självklart vara med och tävla om det här! Jag borde vinna eftersom vi fortfarande dras med en gammal tjock-TV.. Snart flyttar vi till nytt hus och det känns nästan pinsamt att släpa med sig det gamla åbäket. En ny appleTV att titta på nästa säsong av Orange is the new black skulle inte sitta fel helt enkelt!

Erika Alexandersson

Jag vill väldigt gärna vara med i denna tävling. Motiveringen är enkel, vinner jag denna så kanske jag äntligen kan få se lite saker som jag vill se också. På dagen bestämmer barnen vad som ska tittas på och på kvällen är tv:n upptagen av min man. Detta vore därför guld värt!

Michaela Lundgren

Jag vill ha 😃😃👍

Helena

Min älskade busfia till dotter skulle bli lyckligast då hon får en alldeles egen tv i julklapp & pappa sa upp felabonnemang för barnens gemensamma tv. Dvs netflix istället för viaplay så ramsor har man hört. Så JA skulle göra henne lyckligast. Lycklig dotter = lycklig mamma<3
Min instagram: bellasweetie

Jane Larsson

Jag är gärna med och tävlar!
Jag har tvillingar på 2,5 år, dom snöar i perioder in på olika filmer/program dom tvunget vill titta på. Med netflix hade det underlättat massor när jag måste laga mat och dom BARA MÅSTE titta på JUST DET DÄR programmet som inte går just nu....

Emelie

Åh en ny tv vore perfekt! Vår är 6 år gammal 🙈
Jag älskar serier och kollar gärna Orange is the new black eller Homeland. Sen finns det ju så mycket bra för barn att se på Netflix och snart blir nog Olivia intresserad av att se på barnfilmer. ☺️❤️

Instagram: emelielindman

Linnéa

Världens finaste sambo och pappa till två små tjejer fyller 40 år på Juldagen. Tänk att få kunna ge bort en sådan fin present. Att själv kunna få välja när och vad han vill titta på. Vilken lyx & frihet, när tiden under småbarnsåren är knapp :) KRAM Linnéa

Lina

Hej!
Men å perfekt, jag har lääänge tittat på en appleTV. Kikar alltid i reklambladen vilka priser som gäller. Men blir alltid snål i sista sekund som alltid jag ska handla något åt mig själv. "Men är det verkligen nödvändigt å värt pengarna?" ;)
Så just detta skulle vara helt perfekt då jag älskar serier å sonen vill se på filmer.
Håller tummarna extra hårt då jag aldrig vunnit någon tävling innan å detta vill jag verkligen vinna!

Jenny Olsson

Min sambo satt och glodde på tvn när han var med vår lille grabb, med att säga upp tv-abonnemanget var jag väldigt snabb. Saknar nu alla kanaler som finns, nu är han snart tre år min lille prins. Är hemma med mina två små jämt, och inser att jag missar allt som i världen hänt!

Mattias Olofsson

Efter en lång dag, full av måsten och bestyr,
tar Netflix oss med på avkopplande äventyr

Maje

Klart jag vill va me:)

Jobbar så mycket kvällar att det är omöjligt att se serier när de går, så det här vore en välkommen vinst hos mig!

Louise Axelberg

Jag vill vinna detta till min syster. Hon är just nu gravid med första barnet och ska även flytta in i sitt nya hus med sin sambo i början av 2015. En ny tv och 6 mån. netflix kommer rädda henne (och sambon) sista tiden som gravid och första tiden med nya familjemedlemen som kommer i maj.
Tv och film är som räddare i nöden både innan och efter en förlossning säger jag. För alla parter ;)

Ina

Jag instämmer! Vilket pris! Jag är mammaledig med en 4 månaders som mest ska ligga och amma hela tiden så är fast i soffan långa stunder, då hade det varit toppen med Netflix och alltid kunna ha något bra att titta på.

Frida

Just nu har vi inte så många kanaler att titta på då detta vore en rolig julklapp.

Mikaela

Min man hade blivit överlycklig om han fick en Apple-tv.

Mikaela

Min man hade blivit överlycklig om han fick en Apple-tv.

Susanne

Jippi en ny TV till vårt nya vardagsrum som håller på att bli färdigrenoverat...det skulle va toppen! Och som grädde på moset film i sex månader så jag och min käraste kan unna oss lite mys.

hanna

Jag skulle vilja vinna för att jag som ensamstående inte har råd att hyra filmer, skulle vara roligt att ge någonting till sig själv någon gång

Elin

Hej Linda! Jag vill jättegärna vara med och tävla!
Aldrig tidigare har jag skrivit en motivering för att vinna någonting, men nu kände jag att jag var tvungen.

En ny tv och dessutom gratis Netflix! Jag och min familj har haft en tung höst, då min bror valde att avsluta sitt liv här på jorden. Mycket av min tid spenderas nu framför tvn när jag är sjukskriven. Tråkigt nog finns det ofta ingenting bra att vila ögonen på!.. Så det skulle passa perfekt med gratis netflix och ny tv till vår familj i jul. <3

Kramar Elin @Eliinmaarie på instagram

Elin Landén

Vi ska snart renovera vårt sovrum ovh förhoppningsvis kommer då vår lilla tjej få flytta in till sitt alldeles egna rum. Den här mamman vill nämligen kunna ligga i sängen och kolla på massa bra tv och serier, så detta är verkligen en drömvinst!

Anna

jag vill delta!

jag behöver denna klapp,
då vi utan tv vara slapp!
min son aldrig barnprogram kan se,
nu kanske du kan hjälpa han med de'!

Linnea Djurling

Åååh skulle gärna vilja vinna detta. Har tittat på en apple-TV tidigare men eftersom jag är student så finns inte riktigt pengarna till... Det skulle va skönt att kunna se netflix på TVn tillsammans med min sambo.

Dennis

En apple tv jag vill få
för att äntligen ha något att kolla på

Barnen blir glada med netflix till jul
I bästa fall så får jag det kul
när jag kan ägna mig åt min flickvän
utan att lägga ut en spänn.:)

Sara

Jag är absolut med och tävlar! Lite i sista stund men :-)
Vore en perfekt julklapp till mig själv och min sambo, vi har länge tänkt köpa Apple-tv men inte fått tummen ur, så en vinst skulle ju sitta fint. Och vem vill inte se på film nu om kvällarna? Netflix passar ju perfekt nu i dessa mörka tider :-)
Saraatterstig@hotmail.com

Anonym

Åh har kollat länge på en Apple tv, men inte haft råd att köpa en. Vore så kul om man kunde vinna en! Jag som aldrig vinner något:) marialev@live.se

Cassie

Jag skulle precis som alla andra gärna vilja vinna denna tv! Varför? Jo därför att jag och min pojkvän precis flyttat ihop och blivit sambos och det skulle passa perfekt med en sån fin tv i vårat nya vardagsrum!
Instagram : Ca22ie

Emma Henriksen

Är verkligen i behov av en ny tv! Min nuvarande är så gammal och liten att man nästan får kisa för att se bilden.. Skulle vara så himla kul att få en ny tv, och en apple tv no less! Min skoldator är från apple, och är super nöjd med den! Så jag vet att tvn är utav bra kvalité!

God Jul och kram!

Emma

@eemmmmaahenriksen på instagram

Chinni

Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att det är dags för mannen i detta hushåll att få något fint i julklapp. Och detta priset verkar helt oslagbart.
Instagram: teresacheh

sandra (blivande frisör)

jag vill jättegärna vara med och tävla om detta underbara pris!!
Är en riktig SUCKER för filmer och serier i alla dess former, är en sån person som skulle kunna ligga inne en hel helg med en chipspåse på magen och kolla filmmaraton med mina vänner :) eftersom att netflix har ett sådant bra utbud med en massa roliga och bra filmer så skulle detta passa alldeles utmärkt för mig, och dessutom appel-tv också?? herregud linda!! du har verkligen fått till en TOPPEN kalender i år :D
kram kram

kontaktuppgifter
mail: s_ullvin@hotmail.com
blogg: sandraullvin.blogg.se
instagram: sandraullvin

Jenny Hansson

Jag vill gärna vara med i denna tävling och om jag skulle vinna,så skulle min dotter Selma bli överlycklig,då hon önskar sig en appeltv....Det skulle vara så kul att få glädja henne med något som hon vill ha❤️
Älskar henne mest av allt...Tack för denna tävlig och jag hoppas inerligt att vi får tur.....God Jul🎅❤️✊

Sofie Pramgren

Ååååh skulle älska att vinna denna ursnygga Apple tvn och kika på film efter film med min underbara och vackra man. Att överraska honom är inte lätt men vill så gärna. Hjälp mig!!

Elin Edvardsson

Vilket pris! Perfekta julklappen till sambon också :) Hade varit så roligt att överraska med! :)

Angelica

Jag vill gärna vara med! Jag skulle ge prenumerationen till min kära mamma, så skulle hon slippa köpa dyra dvd-boxar varje månad.. Hon har inte riktigt vågat sig på Netflix än, men med denna lilla push vore det nog lätt fixat.

Anonym

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla , skulle vilja vinna detta så jag kan ha den i vårat sovrum :) har länge tjatat på mannen att vi ska tv där men han tycker inte likadant, men om Jag vinner en skulle han nog inte säga något :))

Nikoninan.webblogg.se

Huvaligen va två serienördar skulle bli glada över att vinna detta ! Vi har plöjt igenom det mesta i serieväg, men nu har vår tv börjat säga ifrån efter mångårig trogen tjänst. Den pallar liksom inte trycket längre och behöver skicka vidare stafettpinnen till en tv som kan skapa fredagsmys och härliga upplevelser 😊😋

Viktoria Carlsson

Detta hade varit en underbar julklapp till mig och min familj. Med så mycket att välja mellan på Netflix hade vi hittat nått som vi alla gillar. För de stunder man sätter sig framför tv finns det aldrig nått att se. Det problemet skulle ju vara ett minne blott..,
Hoppas hoppas hoppas
Brittis82
De_carlos@hotmail.com

Elin None

Ooh vilken dröm att vinna en sådan då skulle båda jag och min pryltokiga pojkvän bli glada. Och vad skulle vara roligare än att få netflix till också så man kan se på saker när man själv vill :D

Felicia Homuth

( vet ej om min första kommentar kom fram )

Jag flyttar hemmifrån i Janurai. Till mitt egna första boende men i med att jag lär vara utan möbler och en TV de första veckorna skulle det vara mysigt med filmer att mysa ner sig till!

Tack för en bra tävling!
Min instagram: feelices
Min mail: feliciahomuth@hotmail.se

Angelica

Åh vilket super pris. Så självklart vill jag vara med å tävla så jag håller tummarna:) vinner jag så ska jag ge bort den i julklapp till min Karl 👍

Alexandra Kullén

Hej! Jag vill gärna vinna! Vore kul att ha möjligheten att visa fina bilder på barnen på tv:n direkt ifrån mobilen så alla kära kan se. Hoppas, hoppas!

Alexandra Kullén

Hej! Jag vill gärna vinna! Vore kul att ha möjligheten att visa fina bilder på barnen på tv:n direkt ifrån mobilen så alla kära kan se. Hoppas, hoppas!

Anna ökvist

Julen är äntligen här,
med sin härliga atmosfär.
Efter julafton kommer juldagen,
det är då denna familj gör oss "upptagen".
Då myser vi och går i pyjamas hela denna d'a, umgås familjen och njuter av en riktig slappard'a.
Julen för mig är att spela spel, se film & mysa, samtidigt som vi äter gott och låter ljusen stämningsfullt lysa.
Så välj oss så vi i år kan få en roligt blandad mix, att kunna välja och vraka i utbytet med denna Appel Tv och Netflix.
Anna ökvist
anmaok@hotmail.com

Fredric Gustafsson

Jag är med.

Anonym

Jag skulle så gärna vilja vara med och tävla, och att vinna något sånt här när man bara har föräldrapenning att leva på så vore det underbart att få vinna detta😍😍

Johanna W

Tänk att vinna en apple-tv! Perfekt för att få ligga kvar i sängen lite längre på helgerna då vi kan ligga framför tvn i sovrummet med våra barn och se på barnserierna med dem. Också perfekt för kvällar när barnen sover och vi vill mysa framför en film eller serie! Det bästa är att man kan välja själv när det passar att titta :)
johannamwest på instagram :)

Emelie

Jag skulle så gärna vilja vara med och tävla, och att vinna något sånt här när man bara har föräldrapenning att leva på så vore det underbart att få vinna detta😍😍

Sarianne

En apple-tv skulle vara den perfekta vinsten att kunna ge till dottern som fyller 13 i början på nästa år. Man märker att hon mer och mer hänger på rummet när hon har kompisar över och att titta på olika tv-program hinner hon sällan när de visas på tv då det är läxor eller handboll som gäller därför tycker ja apple-tv är så bra så man kan kolla när det passar en själv:)

stinabjrk@gmail.com

Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann är aldrig den som gäller men att vara ensam stående är ibland tufft och sonen går alltid först så lätt man glömmer bort sig själv så att vinna denna fantastiska tv skulle göra mig så himla glad! !! Har alltid önskat mig att kunna ha tv i sovrummet! Håller alla tummar & tår :)

stinabjrk@gmail.com

Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann är aldrig den som gäller men att vara ensam stående är ibland tufft och sonen går alltid först så lätt man glömmer bort sig själv så att vinna denna fantastiska tv skulle göra mig så himla glad! !! Har alltid önskat mig att kunna ha tv i sovrummet! Håller alla tummar & tår :)

Ella

Vilket pris👏:) Vill såklart vara med och tävla:) KRAM

stinabjrk@gmail.com

Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann är aldrig den som gäller men att vara ensam stående är ibland tufft och sonen går alltid först så lätt man glömmer bort sig själv så att vinna denna fantastiska tv skulle göra mig så himla glad! !! Har alltid önskat mig att kunna ha tv i sovrummet! Håller alla tummar & tår :)

Jeanette

Jag vill gärna vinna så kan jag och sambon titta på en varsin serie samtidig. Han på sin TV och jag på min.

stinabjrk@gmail.com

Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann är aldrig den som gäller men att vara ensam stående är ibland tufft och sonen går alltid först så lätt man glömmer bort sig själv så att vinna denna fantastiska tv skulle göra mig så himla glad! !! Har alltid önskat mig att kunna ha tv i sovrummet! Håller alla tummar & tår :)

Emma

Skulle vara ett perfekt sätt att avsluta en pluggdag på när den vanliga tv:s utbud inte är det bästa. Som fattig student är detta en vardagslyx som man tyvärr får avstå.

Emmely

Åh, vilken partylucka! Vad mer kan man säga än att det vore väl alla studenters (iallafall min) äkta vardagslyx att komma hem till en egen Appletv och bara kunna dra på en härlig film innan plugget!😍 håller tummar och tår!
insta: sigurdsson95

Mirja

Jag vill vara med!
Netflix skulle vara perfekt för två småbarnsföräldrar som inte vet när man har tid att kolla på något alls eller när man kan plöja tre avsnitt av en serie på samma kväll. Och med en AppleTV skulle jag enkelt kunna spela massor av musik på ljudanläggningen som nu bara finns på datorn och barnen kan dansa!

elsy olofsson

Jag vill så gärna vinna en apple-tv eftersom jag inte har någon tv.

Andreas Eklöf

Hej Linda! Efter att ha rimmat på julklappar hela kvällen så fortsätter jag i hopp om att vinna min egen (och barnens) önskejulklapp hos dig!

Min kasperteater blev en riktig flopp
barnen gick innan ridån gick opp
På instagram ser du beviset
lätt sårad stolthet blev priset
Högst på önskelistan om döttrarna får bestämma
står istället myskvällar med Netflixfilm här hemma
tänk vilken härlig hemlighet
att gömma i julaftons bästa paket


Ha en riktigt God Jul önskar Andreas som instagrammar på @andreaseklof74
Taggar dig på Kasperbilden :)

Fridah

Apple Apple överallt i mitt hem, men ingen liten apple-tv då pengarna inte längre räckte till. Som jag önskat mig en sådan! Och Netflix, min stora last som gjort distansplugget så mycket lättare ibland men som fick tas bort när utgifterna blev för höga. detta skulle verkligen vara en underbar julklapp så jag hoppas på vinst!

Anonym

Som den Apple nörd man är men ej har en tv så är drömmen stor!! Gör livet lite enklare att koppla ihop;) mellan nattningar och vila får chilla framför en sådan pärla med netflix och man är i himmelen;) @miaela87

Michaela

Som den Apple nörd man är men ej har en tv så är drömmen stor!! Gör livet lite enklare att koppla ihop;) mellan nattningar och vila får chilla framför en sådan pärla med netflix och man är i himmelen;) @miaela87

elsy olofsson

Jag vill gårna vinna en apple-tv eftersom jag inte äger någon tv

Sofia

Åhh vilken härlig lucka! Skulle vara så mysigt att sitta nu under den kalla delen av året under en filt bakom en dataskärm bredvid en glass. Men det går ju självklart inte men de lediga stunderna jag har skulle detta verkligen förgylla min vardag. Jag älskar att titta på serier och filmer med mina vänner och min lillebror tycker om att kolla på barn och disney filmer. Skulle vara ett fint paket för hela familjen!

elsy olofsson

jag vill gärna vinna apple-tv:n

Janina

Jag skulle vilja vinna denna och ge till min mamma i julklapp. Hon är värd allt det bästa och sliter varje dag på sitt jobb som hon älskar samtidigt som hon tar hand om mina småsyskon och hemmet. Hon är värd denna!
janinahoglind@gmail.com

Malin

Åh, vilket pris!!
Håller verkligen tummarna för att vinna detta!!!

Malin Svensson

Hej ! jag vill gärna vinna! Jag behöver en ny tv då min har gått sönder, har inte råd att köpa en ny eftersom jag har köpt så mycket julklappar till andra! : (

nina

Jag skulle så gärna vilja vinna. Har hört talas om massa bra serier å att Apple TV är så smidigt. Jag har aldrig dock haft möjlighet att kolla på det jag vill se men med denna så skulle de äntligen bli möjligt. Nu under jul skulle jag önska att få en egen Apple TV & netflix så jag en gång får se något för min skull, och självklart hade det blivit orange is the new black.

jessamy

Jag vill vara med i denna tävling.
Jag är en mamma som har tre barn. Jag hade en familj. Barnens pappa har valt att inte fortsätta som familj. I januari så flyttar han. Tvn är hans så jag och barnen blir tvlösa. Jag förstår att detta egentligen är ett ilandsproblem att man måste ha en tv men jag tänker hur kul kommer det vara för barnen att gå till skolan och inte kunna hänga med i den där coola serien etc.

Jag jobbar givetvis men även torktumlaren har gått sönder, dammsugaren är pappans så den tar han. Dottern ska gå på simskola så det gäller att prioritera. Ifall jag vann detta kunde vi fortfarande se på tv. Nu håller jag tummar och tår..

mvh jessamy

jessamy_@hotmail.com

Jenny Ternestål

Prövar min lycka jag med, håller tummar och tår för denna tävling!
Lissardo@hotmail.com
instagram: @TERNESTAL

Natalie

Jag är självklart med! Jag skulle vilja vinna eftersom jag faktiskt aldrig har testat Netflix själv. Har såklart hur många bekanta som helst som använder det flitigt och rekommenderar det!
Och en apple-tv, så lyx. Studentkassan min blir glad över att inte behöva lägga ut några pengar! :)

mirajen.blo.gg

Hade varit en fantastisk vinst då jag inte har några tv-kanaler hemma men är en riktig nörd som älskar att hänga framför tvn. Perfekt avslappning mitt i alla studier!

Anita

Av hundratals kommentarer så vågar jag knappast hoppas, att denna tv i just vår julklappssäck kommer stoppas. Men tänk ändå om tomten faktiskt ändå sett, att vi i år har varit väldigt snälla och gjort det mesta rätt.
Mest av allt skulle jag vilja överraska min karl, och säga "Varsågod älskling, tänka sig vilken underbar sambo du har!" Hans min när han får se att det är en äppel-tv, är nog något man bara en gång i livet får se. När han sen stakar fram "H.. Hu.. Huuur?" så säger jag lyckligt "Vi hade en väldans tur!" Han kommer knappt tro det är sant, och jag skulle känna exakt likadant.
Kanske ska nämnas att vår tv är svart i ett hörn, och även dosan har fått sig en törn. Ni förstår, vår valp tog lite fel på bollen, och smaskade istället i sig halva fjärrkontrollen.. Jaja, han är ju fortfarande vår trotjänaren, även fast en apple-tv hade varit mycket fränare. Att kunna se hela bilden vore ju också storslaget, men man har ju vant sig vid det här laget :p

Instagram: anqvi
Håller alla tummar och tår!!

Sofia

Wow vilket pris! Om jag hade turen att vinna, så skulle definitivt sambon få denna i julklapp, som den tekniknörd han är, och som alltid tänker på alla andra före innan han unnar sig själv något så skulle han vara väl värd en sådan klapp! Att man dessutom går i väntans tider med mindre än 3 veckor kvar till bf och ekonomin är påfrestad, men att då få möjligheten att ge honom en sådan gåva, det går inte att sätta ord på vad det skulle betyda! Kärlek går inte att mäta i materiella ting, men att få visa sin uppskattning till den man tycker om allra mest vore helt underbart :) håller alla tummar & tår!

Sette

Oh jag har velat ha en Apple-TV ganska länge nu. Sedan har jag nyligen sagt upp min TIVO från Comhem då jag har varit missnöjd med det så Netflix hade varit helt underbart att ha.

Sandra - mamma till Milla & Molly

Det här hoppas jag verkligen få vinna då vi länge sagt att vi önskar appel tv in till vårt tv-rum så att dottern kan få titta på Netflix och även vi föräldrar när barnen lagt sig. Finns många bra serier att följa därigenom. En grym julklapp till oss alla! Instagram-surrovich

Josefin

Wow!!! Tänk att jag nästan missa detta! Är självklart med & tävlar & hoppas på vinst!😃✊
j_w81@hotmail.com

Camilla Sjö

Min sambo påstår sig ha sett alla filmer, vi hittar aldrig nått som passar. Med hjälp av denna tjänst kanske vi skulle kunna hitta lite mystid tillsammans igen.

Sofia Björup (sofiabjorup@hotmail.com)

Jag vill vara med och tävla! Pm jag vann skulle jag ge detta till min mamma,pappa och tre yngre syskon. Skulle passa de perfekt!

Karolin Eriksson

Jag vill jättegärna vara med!! Jag och sambon saknar verkligen en TV i sovrummet, så att vi kan mysa och kolla på film på kvällarna! Just nu sitter vi och trängs i en 2-sits soffa!! Håller tummarna stenhårt!!

Emelie

Skulle jättegärna vilja ha en tv i sovrummet när sambon vill spela Xbox i tv-rummet. Sen skulle barnen gilla att se på barnfilmer i mamma och pappas säng också ☺️

Johan

Jag vill vinna en Apple tv för då kan jag titta på frukt tv :)

Leyla Lundqvist

Efter årets sämsta dag skulle verkligen denna lucka muntra upp. Bilen är trasig, gammelfarmor ligger på sjukhuset, sonen slog sig blodig i munnen och det var dubbla bajsostrofer som resulterade i tre tvättmaskiner idag. Lite too much och nära till tårar, men nu väntar iaf sängen. Håller tummarna!

Nathalie

Tävlar gärna om detta fina pris! Tänk vilken överraskning till mannen/pappan i huset på hans födelsedag i januari ❤️
nsandher@hotmail.com

Elin

Självklart vill jag vara med och tävla! Skulle vara superroligt att ha en sådan där lyxmackapär! Att man kan visa filmer och serier utan att sladdmonstret ska fram i en 24 kvm lägenhet skulle göra en stor skillnad!

Diana

MEd

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Inne i sista minuten och håller tummarna stenhårt, jag är ingen teknik nörd MEN just apple tv är tydligen nått som Tommy inte förstår sig på varför man ska ha det så att vinna detta vore ju bara för underbart.

Johan

Jag glömde min adress: johan_beyer@hotmail.com

Återigen, jag vill vinn en Apple tv för då kan jag se på frukt tv :)

Denisa

Med instagram: paskudenisa

Johanna

Vill gärna vara med och tävla! Detta hade varit en riktig rolig julklapp att ge till min mor och far som alltid ställer upp :)

Amanda

med insta: ammi1337

Linnéa Wiik

Det vore fantastiskt att få vinna en ny tv! Vår gamla tv går på sista versen och ekonomin är verkligen inte den bästa då jag är mammaledig. Så av rent ekonomiska skäl vore det fantastiskt! 😘

Sarah

Men ja, ja, ja!!
Tänk vilken present till min älskade mormor & morfar vars gamla tv sjunger på sin sista refräng.. Med en mormor som just nu går igenom en tuff sjukdomsperiod & därmed är mycket sängliggande (& dessutom en riktig tv-råtta :)) vore denna såååååå uppskattad & perfekt! Tänk om de på ålderns höst dessutom kunde få nåt så nymodigt som netflix, ja då blidde de nog kvarterets häftigaste & stoltaste pensionärer!!! :) åh vad jag skulle unna mina älskade morföräldrar detta fantastiska pris!!
rosa_sarah@hotmail.com

Anna L

Jag är med!

Här hemma råder frustration
över vår knaggliga television
vi behöver en ny version
då vår trotjänare vill gå i pension
skulle bli en härlig situation

Elin

Är med och tävlar

Anonym

Skrev en

Kristina

Ska flytta snart, behåller den själv så klart. Den kommer att användas till max, när vännerna kommer och det är kaffedags. ☕👍💞@kristinasemborg på Instagram
Tusen tack om jag vinner!!! 🌟😘💞

Liisa- Danniellas mamma

Glömde skriva min insta: liisa_maria23. Ha en toppen dag:)!

Anonym

Skulle vara en perfekt julklapp till mig eftersom jag sitter framför Tv:n nu med inflammation i höften. @evakje60

Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Skulle vilja vinna detta pris åt mej och gubben, skulle vara perfekt för oss och vår egentid när barnen sover. Oh så mys!

Ullis

Jisses vilken vinst! Självklart vill jag delta och håller tummarna hårt.
Detta skulle vara en perfekt julklapp till min älskade man som vissa nätter inte kan sova pga tinnitus och då gärna lägger sig i soffan och tittar på tv.

Jenny Hansson!

Hej...Vilken härlig tävling...Om jag har turen att vinna denna lucka,så skulle jag vilja ha sugröret harlequin i svart✊✊✊

Avva

Hittar inte mitt inlägg 😐😢

Avva

Hittar inte mitt inlägg, kom den inte med eller har den bara inte blivit godkänd ?

Mvh Avva