Lindas julkalender 2014 - Lucka 21 - AVSLUTAD!

I dagens pott ligger 4 underbara och ekologiska hårvårdsprodukter från MollisCare - Schampoo, balsam, arganolja samt hårolja. Förutom detta även en utredningsborste! Tack fantastiska och generösa MollisCare <3
 
För att delta - Skriv en kommentar och berätta gärna vem och varför just denna (kanske du själv?) behöver dessa.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 21 december klockan 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL : )
 
 
Ett stort grattis till Catrin.
289
Annica L

Jobbar som babysiminstruktör och mitt hår är helt sabb av allt klor efter många timmar varje vecka i vattnet.

Lisette Johansson

Jag hade gett produkterna till min syster, hon klagar alltid på att hennes hår är en katastrof & att hon lika med kan raka av allt. Men med lite nya produkter så kanske hon kan börja tycka om sitt hår igen!

Caroline

Egentligen skulle jag själv behöva detta fantastiska hår-kit. Men så här i juletider skulle jag ge det i present åt min fantastiska & omtänksamma nyfunna vän ❤️

Instagram: svenssoncarro

isabell.r

Jag skulle definitivt behöva dessa produkter. Känns som jag haft en dålig hårda sen jag födde mitt barn😀 Mvh isabell

Frida

Vinner jag så hade svärmor fått dessa i julklapp . Hon älskar hudvårdsprodukter och hade blivitså glad.

Jenny Bouse

Är med! Håller tummar och tår att väjas denna vinst får! Jennybouse på Instagram

Emilia karlin

Jag skulle blir överlycklig av att vinna detta kit! Mitt hår är i ett värdelöst skick nu efter min graviditet och jag skulle verkligen behöva något som piggar upp det! :)

Hanna-Sara

Å denna vinsten skulle jag faktiskt behålla självcensur. Mitt hår har varitristså och torrt i höst och
så detta skulle göra susen!

Jenny Bouse

Jag själv behöver detta till mitt slitna hår. Det har fått stå ut med några färgningar/blekningar för mkt...och efter två barn så har det blivit tunt och livlöst...

Katrin

Hej. Jag har länge, länge kämpat med mitt stora lockiga hår: Har gett upp plattång och stylingprodukter och övergått till ekologiska produkter mer och mer och håret verkar må bättre men har inte hittat favoritprodukterna ännu. Skulle bli himla glad om jag fick chansen att testa dessa fina flaskor på håret, kanske 2015 blir super hår-året :)

emelie wikefors

Skulle vilja ge detta till mej själv. Har frissigt och långt lockigt hår. Har svårt att hitta bra produkter och bostar som inte gör det värre. Kanske är det just ekologiskt ja behöver testa.

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Jag hade ju tur att få detta fina set i eran goodie bag men testar ändå lyckan att vinna ett set till som jag då ska ge bort till Elin :)

Catrin Wiberg

Som nybliven mamma, skulle jag ge detta till mig skälv. Efter just amningen har mitt hår definitivt sett bättre dagar, och det kan behöva lite lyx ;)

Marlene

Skulle gärna ge detta till min syster som.behöver lite hjälp med huvudet just nu. Trassligt på knoppen och i knoppen med stressigt jobb. Vem blir inte glad av gåvor?

Madeleine w

Har en dotter på 2 1/2 år och en dotter på 9 månader så jag hinner inte prioritera mig själv så mycket just nu! Så detta skulle jag behålla själv för det tycker jag att jag är värd!

Anna H

Den här luckans vinst skulle jag vilja ge till mig själv. Sist mitt hår fick nån kärlek var typ två år sedan och jag har sen dess hunnit med en graviditet och amning och nattvak så man kan lite lätt säga att de behöver det! Så nu håller jag alla tummar å tår som jag har.

Instagram: Setsuhen

Cilla A

Jag skulle behöva det underbara hårkitet själv till mitt torra trasselhår!

Queenie

Jag är så dålig på att ta hand om mig själv när det gäller allt. Mitt nyårslöfte i år är att sköta och ta hand om mig bättre när det gäller klädsel (försöka köpa plagg till mig också och inte bara till barnet) fixa naglarna varje månad, kanske ögonfransarna om plånboken tillåter och även mitt hår som har varit k.a.t.a.s.t.r.o.f.a.l.t i flera år. Orkar inte ha uppsatt 24/7 bara för att jag är missnöjd med mitt hår. de här produkterna kanske kan hjälpa mig på vägen. för nu är det skärpning som gäller! Nästa år ska jag få smeknamnet MILFen ;)

Fridah

Jag hade gett det till mig själv i julklapp! Ibland får man vara lite ego och efter det här året är det precis vad jag behöver...

Pernilla Persson

Min storasyster skulle nog bli glad över dessa! Hon har testat många olika produkter/kurer för att få liv i sitt hår men de fungerar inte. Dessa skulle nog göra hennes tjocka hår mjukt och följsamt igen :) min instagram; pernillap93

Camilla

Detta skulle jag behålla själv. Jag var nyligen hos min frisör som rekommenderade mig ekologiskt schampoo och balsam för min torra hårbotten. Eftersom jag är student har jag inte råd med dyra produkter till håret så jag skulle bli överlycklig om jag kamma hem vinsten.

Nathalie.

Sedan jag fick min andra son för 14månadwe sedan så har varje dag

Mio Johansson

Det där skulle min risbuske till hår behöva, har nästan gett upp hoppet över att finna en räddare. Kanske din julklapp är vad mitt hår behöver!?

Nathalie.

Jag födde min andra son för 14 månader sedan, och sedan den dagen har varje dag varit en "bad hair day". Mitt hår har blivit katastrofalt och är nästan omöjligt att kamma. Det sätts upp i en knut var eviga dag för att dölja allt trassel. Därför önskar jag vinna dessa produkter till mig själv så att jag kanske kan få bukt på mitt problem.

Ulla H

Då kvinnans främsta prydnad sägs vara håret vill jag vinna hårvårds-kitet till mig själv Jag vill bara använda BRA produkter till mitt hår

Linda

Håller tummar och tår för denna vinst som jag skulle ge mig själv i julklapp 😊
linda.magnusson@yahoo.se

Hedvig

Mitt hår skulle verkligen behöva det här fantastiska hårkitet då det är i väldigt dåligt skick, skulle bli jätteglad om jag vann :)
Håller tummarna och hoppas på tur! :)

Janina

I 5 år har jag kämpat med min sambos torra hårbotten, inget hjälper! Jag blir galen! Detta kanske fungerar, annars får vi nog gå till läkaren med detta, stackars karl!

anotsodesperatehousewife på instagram
janina.thersthol@gmail.com

Carro

Mitt hår är hemskt.. vill inte alls som jag vill efter dusch
Så jag hoppas vinna detta till mig själv :)

Instagram : Mamma_carro

Elin Sjölinder

Det är så sällan man unnar sig själv något extra. Så detta skulle nog få bli en födelsedagspresent till mig själv och mitt långa trassliga och torra hår.
Instagram, elinsjolinder

Anonym

Åhh dessa produkter skulle ju jag bli väldigt glad att ge mig själv i julklapp en ren dröm o kunna sluta tänka på vilket shampoo man ska testa nästa gång o vilken borste som kanske funkar bättre eller vilka produkter som är bättre än andra ... linn_stridh@hotmail.com

Kathrin S

Så slitet och frissigt liknar håret en kvast.
Inget man då fixar till i en hast.
Med "Marockos flytande guld för hälsa"
kommer "Hjärtligt Schampo" mitt hår kunna frälsa.
Lycklig jag blir om jag vinner dessa
För med lättskött hår jag slipper stressa.

Annelie - mamma till Tyra

Mitt hår är kaos! Verkligen kaos! Jag kommer mig aldrig för att köpa hårprodukter och mitt hår sitter ALLTID i en knut då jag inte orkar. Det är risigt, trött och uttorkat, så detta vore den perfekta julklappen till mig själv :)

Jessika

Tunt hår som bara faller av ..ett hårkit skulle vara som enlyxig spabehandling ;)

Lotta

Då mitt hår känns trött och slitet skulle jag behöva lite nya produkter. Fyller år den 22/12 så hoppas på en överraskning.

Susanne

Min dotter behöver detta!!
Hon har extension o det blir så tovigt,
bak i nacken. Hopplöst!

Camilla Bengtsson

Detta hade varit underbart att få vinna!! Väl behövligt för min del! Är gravid och känner att håret verkligen inte är på min sida! 😠 Tovar sig och känns lustigt, nästan gummiaktigt. 😂 Blir "smått" galen på det!
Många brukar ju få bättre hår under graviditeten, men just den biten hoppade nog över mig!

Emma

Detta set skulle jag unna mig själv! När man är föräldraledig så har man inte den möjligheten att ta unna sig lite vardagslyx, så detta hade blivit en fin present till mig själv 😊😍
Instagram: emmmmzans

Susanne bengtsson

Om jag skulle ha turen att vinna dessa produkter så skulle jag ge de till mig själv, då håret blivit en katastrof efter graviditeten så hade det varit underbart med lite nya produkter som hinner göra håret bra tills dotterns dop nästa år.

Maria

Jag önskar denna julklapp till mig själv då jag är dålig på att unna mig saker.

Sofia

Det hade varit väldigt roligt att själv få prova dessa produkter då jag ännu inte hittat ett ekologiskt schampo som fungerar bra till mitt långa och torra hår. Det jag testade sist gjorde mitt hår ännu mer torrt och jag har nu ett icke ekologiskt schampo igen (vilket jag verkligen inte vill då jag strävar efter att byta ut alla mina produkter mot ekologiska).

Lisa

jag hade gett dessa åt mig själv! Med ett hår som aldrig gör som jag vill och för lite tid där till, en småbarnsmamma skulle bli väldigt glad för dessa och ett varmt bad!

Annster

Önskar vinna vinsten till mig själv.
Jag behöver produkterna, då mitt hår lätt blir torrt och slitet. Mitt hår skulle säkert älska oljan och utredningsborsten står på min önskelista.

Alexandra

Jag hade också gett detta fina kur till mig själv i julklapp <3 Med småbarn unnar man sig sällan någonting själv och man har sällan tid till att fixa håret så detta hade varit perfekt!

Anonym

Är självklart med o tävlar. Detta Blir till mig själv om jag vinner. Skulle verkligen behöva dessa produkter till mitt stackars hår som inte alls är sig likt nu när jag ammar. tullezz@hotmail.com

Linda

Åå jag skulle behöva det här kittet för att jag och min sambo håller på att byta ut allt i vårt hem mot eko stuff :)

Frida

Eftersom min son använder mitt stackars hår som snuttefilt, samt den dåliga nattsömnen nu under graviditeten.. (Vilket syns på håret). Så skulle mitt hår verkligen behöva lite extra kärlek.

Michelle

Efter en graviditet och månader av amning behöver mitt hår verkligen bra produkter för att återhämta sig så jag håller mina tummar :)

Emelie M

Detta hade varit perfekt att ge min syster i födelsedagspresent för hon älskar ekologiskt och skulle särskilt behöva nya hårprodukter då hon har väldigt fett hår.

Lina Sällberg

Det skulle jag vilja vinna till mig själv, då jag har svårt att unna mig något och jag klipper mig ca en gång om håret, har ofta uppsatt och håret nöts av såväl ridhjälm som jobbrock. Framöver kommer håret också börja ramla av igen, vilket även hände i början av graviditeten, så det vore perfekt att ha hemma.

Instagram: sallberglina

Pernilla Kilström

Med ett lockigt hårburr är det varje morgon svårt att få till en frisyr
Studentplånboken skriker tom och köpa nya produkter den avskyr
Detta är ett kit i min stil, rengöra, kamma och återfukta
och även väldigt gott lukta!

Hoppas på vinst
@lantfroken

Marie L

Vinner jag detta så skulle jag ge det till mig själv i julklapp och hoppas att mitt hår skulle uppskatta det :) Jag har så himla torrt hår och hårbotten speciellt nu på vintern med alla väderomslag! Håller tummarna ✊

Maria

Som nybliven tvåbarnsmamma behöver håret all vård och kärlek det kan få. Speciellt eftersom det inte finns tid att lyxa hos en frisör. Mitt hår är sjukt slitet och skulle må väldans bra av de fina produkterna =)

Mikaela

Efter 2,5 (småbarns-)år där håret prioriterats noll och fått leva sitt egna liv i en bulle på hjässan vill jag vinna dessa produkter till mig själv. Hihi så vill produkterna visa vad de går för ska de komma hem till mig:-D

Mikaela

... och instagram har jag också;) mikfors heter jag där

Emelie

Detta skulle bli en liten julklapp till mig själv : )

Kristin

Min dotter har, som mig, långt och tjockt hår och jag skulle gärna vilja dela detta kit med henne!

Anna Sixtensson

Jag är gärna med! Hade blivit bra att skämma bort min mamma med på hennes födelsedag.

Nathalie. R

jag själv skulle verkligen behövt dessa produkter, börja färga mitt hår för ett par år sen(flera gånger i veckan), men för ett par månader sen gick jag från riktig mörkbrunt till riktigt blont(gjorde de hemma själv), och ja jag fick klippa en bra bit men de är fortfarande jätte slitet, orrt, ja helt enkelt trasigt haha(men vågar knappt klippa mer på håret), men ändå lär man sig aldrig att man ska sluta färga håret. :p

Elin Jönsson

Graviditeten har satt sina spår,
Resulterat i torrt och tråkigt hår.
Hoppas att åter göra hårresande succé,
Att slitet och frissigt åter är passe!

Sandra Bratt

Jag hade så gärna velat vinna detta. Vi håller på och byter det mesta till ekologiskt och detta set hade varit en start på hårprodukterna :)

Instagram @sandraoeveline

Anna

Jag skulle själv behöva det! Var hos frisören igår och fick uppleva en katastrof i stolen. Skulle bleka slingor och nu är allt bara ett trassel (håret alltså) :) håller verkligen tummarna!

Annika

Jag har tappat sådana otroliga mängder hår sedan jag fick barn i april. Imorgon ska jag och klippa mig så att vinna lyxiga hårprodukter skulle vara pricken över i :t. annikasegolsson@hotmail.com

Angelica

Jag hade gett den till min allra bästa vän! Hon har haft det kämpigt det här året, så jag skulle verkligen vilja ge henne lite uppmuntran, det förtjänar hon

liselott

Mitt hår är helt kaos denna årstid så kanske dessa underbara produkter skulle få bukt på håret. Hoppas på vinst @frukimsater

AvantiLouice | Foto

Jag skulle ge det till mig själv då mitt hår har varit katastrofalt länge nu. Hårfärgningar och flera år av plattången så tar det ut sin rätt nu. Torrt och frissigt till tusen.
Sen har jag ganska nyligen glidit in på detta med ekologiska produkter och vill testa nya saker

Therese

Dessa produkter skulle jag själv få i julklapp. Mitt hår har blivit en mindre katastrof sedan jag födde barn och skulle behöva bli lite extra ompysslat nu. Och som nybliven mamma är det ju inte så att du tar dig tiden för att gå till frisören på samma sätt som förut heller, så detta kit skulle vara en "räddare i nöden".
Instagram : ThereseLonnberg

Sanna

Om jag har turen att vinna ska jag faktiskt unna mig själv lite lyx :)

Lisa Bergman

Jag skulle faktiskt behöva detta själv och det skulle vara passande att få ge något till sig själv för en gång skull. :) jag ska börja jobba efter föräldraledighet och håret skulle verkligen behöva lite omvårdnad.

Jessica Karlsson

Detta vill jag gärna vinna dels för att jag tycker att jag är värd det efter en graviditet som gjort att det har blivit allt annat än vad det tidigare var och dels för att jag är barnsligt förtjust i ekologiska produkter.

Elin

Jag skulle ge det till min bästa vän. Hon har alltid haft enorma problem med sin hud vintertid. Och jag tror att det är för att hon använder "vanliga". Framförallt hennes hårbotten. Så jag skulle vilja ge henne det här kittet. För jag tror helt klart att det lan hjälpa henne. Kanske inte lösa alla problem, men i alla fall underlätta enormt!

Magdalena

Jag skulle vilja ge detta till min bästa vän då hon alltid klagar på sitt lockiga hår och hur det alltid blir som en lejonman varje gång hon borstar det. Jag tror att dessa produkter skulle göra
henne jätteglad.

Linda L

För en gångs skull låter jag här mitt eget behov gå först och skulle ge dem till mig själv. Jag har övergått till ekologiska produkter och ännu inte hittat något som passar mig. Som småbarnsförälder går alldeles för lite tid till mig själv, så det här paketet är jag värd :D

Frida

Detta skulle läggas under granen till mig själv, det är dags för mamma-lyx!

Maria

Mitt hår är just nu slitet och torrt
Så detta kit skulle jag till mig själv ge bort
Hoppas jag får ordning på mitt hår
Vill se lyxig ut när det blir vår

Håller tummarna för vinst :)

Maja Eliasson

Åh, jag skulle jättegärna vinna detta till mig själv. Som 15-åring så är håret en viktig del och jag har varit så trött på mitt hår stundvis så jag har velat klippa av det! Mitt hår blir alltid väldigt tovigt så fort jag kommer utanför dörren. Så därför skulle jag bli så himla glad om jag vann och fick prova detta! Kram

Sofia

Skulle vilja vinna detta till mig själv då jag är väldigt dålig på att köpa och unna mig saker 😊

Malin

detta hade varit fint att vinna och för en gångs skull få rå om sig själv.

Michaela

Min mamma skulle få detta! Hon är sjukskriven just nu pga att hon behöver en knäoperation. Hon har super ont och mår uselt och hennes självförtroende sviktar mer och mer varje dag... Därför vill jag vinna detta och lägga till hennes skönhetsgoodievag till jul :)

Therese

Hade jag haft turen att vinna detta hårkit så skulle jag ge det till mig själv. Ända sedan min dotter föddes har mitt hår varit en katastrof :-( kanske dessa produkter skulle rädda det, så hoppas hoppas hoppas :-)
e_tessan@hotmail.com
tessamoberg

qat

Jag vill ge denna klapp till mig själv eftersom att jag förmodligen har världens största, tjockaste och mest dumma skatbo till hår. Råd till en frisör har jag inte som det ser ut nu, så det skulle vara en riktig drömjulklapp att få börja det nya håret med lite normalitet i huvudet. :)

Ellen

Jag jobbar på förskola , där det brukar å löss men "peppar,peppar" så har jag klarat mig från det . Med detta kit tror jag att jag får ett härligt hår och där inga löss vill bygga bo kan jag tro .

Bitsk

Jag hade behållt det själv - känns som jag lever i en konstant bad hair day😂👍

Sandra

Jag skulle ge bort detta till en kär vän som just nu är lite deppig över att hon fått klippa håret rätt kort pga. att det gått av :O kanske skulle dessa produkter hjälpa henne och hennes hår till bättre välmående nu i juletider :)

Josefine

jag blekte mitt hår rätt länge innan jag bestämde mig för att färga till brunt. Mitt hår har gått av, är torrt och tråkigt och skulle verkligen behöva lyftas upp med bra produkter! Så om jag fick äran att vinna skulle jag vara lite egoistisk för en gångs skull!

Josefine@rappel.se
Instagram: josefinerappel

Josefine

Hej! jag är med och tävlar såklart! mitt hår är VERKLIGEN i behov av dessa produkter då mitt hår är så trassligt... häromdagen var det en stor hårtuss jag knappt kunde borsta ur :( inte så fint! skulle bli jätteglad över en vinst!! kram!

Angelica Andersson

Skulle verkligen vilja vinna detta för mitt eget hår, nått förändrade håret sen jag fick barn😊 Så jag skulle unna mig själv detta kitt 😊

Http://carroat.blogg.se

Jag tycker jag testat alla hårprodukter till mitt frissiga här, men har ännu inte hittar rätt. Kan detta vara rätt produkter?

sofia

hade gett det till mig själv. med två barn o sambo som jobbar o sover i en annan stad hinner man ärligt talat inte duscha så ofta. läste nånstans att "förr i tiden" då var man inte så noga med hygienen som idag - man badade bara en gång i veckan, o sen ett redigt julbad på det. jag är då lite mer som förr i tiden just nu o skulle gärna ha ett litet lyxigare mer ekologiskt redigt jul/nyårsbad att se fram mot!

Mirjam

Jag är gärna med och tävlar! Om jag vann hade jag faktiskt själv behållit dessa produkter. Sedan jag för nåt år sedan gick från svarthårig till blond genom att bleka håret 7 gånger under ca 2 månader är mitt hår riktigt slitet. Jag har nu börjat ta bättre hand om håret genom att färga och tvätta det sällan, aldrig platta eller locka etc. Några speciellt bra produkter till håret har jag dock inte råd med, så vore verkligen kul att vinna detta!
Ha det så bra! :)

Annette L

Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att unna mig själv lite, då jag sällan gör det.

Linnea j

Jag har en väldig hästman. Nästan så att jag gnäggar faktiskt. Det gör att mitt hår är väldigt känsligt. Behöver ta hårinpackningar dagligen för att kunna borsta ut det och måste sova med fläta. Så bra hårprodukter är a och o för att jag ska slippa bad-hair-day-mössa. Produkterna i denna luckan har jag aldrig testat men skulle gärna göra!

Marie mamma till 3

Efter tre barn på 5 1/2 år, vakennätter, amningshormoner m.m märks det på håret... Därför behöver jag det här så man kanske kan få tillbax lite liv i håret! =) För en dålig hårdag verkar mitt hår alltid ha!

Sandra

Dessa skulle jag ge mig själv i julklapp!

Lina

Jag behöver definitivt bra hårprodukter till mitt torra, tunna och risiga hår. Har det senaste året börjat med "riktiga" istället för de man kan köpa på ica, och märkte skillnad nästan direkt. Men de produkter jag har nu börjar ta slut och jag skulle gärna vilja prova något som är ekologiskt!

Sofia Skoog

Mitt hår är kaos och skulle behöva allt bra till håret!
Skoogen@live.se

vayleth

det här fina skulle jag ge till mig själv

Elin

Finns nog ingen annan anledning än att detta är precis vad mitt hår behöver. För en student som jag är skulle ett sådant här lyxigt kit med fina hårgrejer vara perfekt!

Sofia

Skulle vara jätteroligt o få testa dessa produkter! När man jobbar inom vården har man inte så mkt pengar..höhö..O skulle behöva bra produkter till mitt hår som jag brände sönder med plattången för några veckor sen=)

Helena R

Jag har långt och tjockt hår och får aldrig någon ordning på det... istället för att klippa eller skaffa bra produkter är jag tråkig och sätter upp i en slarvig tofs dag ut och dag in... skulle vara roligt att vara fin någon dag när maken kommer hem !

helena.rahlenius@gmail.com

Caroline

Förra söndagen klippte jag av en rejälbit av mitt hår då det var superslitet. Kanske inte så konstigt då jag "glömt" klippa mig i FYRA år! Har lite frisörskräck, men nu är det klippt och jag skulle behålla kitet själv ;)

Malena

Om jag vinner skulle jag ge det här till en av mina närmsta vänner. Hon har haft ett jätte tufft år och kämpat på trots väldigt många motgångar. Hon sätter alltid sin dotter och alla andra före sig själv, hon hade verkligen behövt få något som är bara för henne.

Malena

Om jag vinner skulle jag ge det här till en av mina närmsta vänner. Hon har haft ett jätte tufft år och kämpat på trots väldigt många motgångar. Hon sätter alltid sin dotter och alla andra före sig själv, hon hade verkligen behövt få något som är bara för henne.

Ida

Precis va denna slitna morsan skulle behöva nu när de är dags att återgå till arbetet den 2januari 😊

Yvonne

Den här graviditeten har tagit hårt på mitt hår. Helt klart värt det, men hade så klart varit himla härligt att få vinna detta till mig själv!

Robert

Perfekt present till min älskade sambo som slutat amma vår son. Hon skulle bli himla glad kan jag lova!

Sandra

Om jag vann skulle jag behålla det för mig själv. Jag ät höggravid och känner att jag behöver skämma bort mig själv lite :)

Camilla

Har långt och risigt hår och snart 40 år... Kanske är detta en mirakelkur för mig 😉

Emma

Jag är otroligt trött på mitt hår och känner att det skulle behöva lite mer liv. Därför vore dessa produkter perfekta och även utredningsborsten då mitt hår lätt trasslar sig!

Alice

Skulle verkligen behövt en tidig julklapp till mig själv detta året! Mitt hår är torrt som Saharaöknen själv,speciellt topparna! Inte nog med det utan det blir tovigt HELA tiden,av att inte göra någonting,och det är inga små tovor heller...ser ut som ett riktigt kråkbo. För mig är det bad hair-day everyday helt enkelt och jag vill jättegärna få ordning på mitt hår!

Anna Kihlström

Med tre vildingar på morgon så skulle detta set vara helt perfekt :-) Klart jag vill vara med! Kram Anna

Carolina

Om jag skulle få turen att vinna detta fina hår paket så skulle jag ge bort det till min älskade mamna. Hon är väldigt insatt i att allt ska ekologiskt, både i matväg med också allt annat, men tyvärr så är det väldigt dyrt och ibland räcker inte alla pengar till. Min mamma förtjänar detta för hon är min hjälte.

Minna

Ja ja ja!
Ekologiskt är ju toppen, därav skulle detta vara underbart för mig och min 15 åriga syster att dela på :)
Vi båda två har en historia med dagar då man råkar vakna försent och ser att håret inte ligger som det ska, kommer på att vi bor på landet och därför måste vi alltid ta oss in till tåg/skola lite tidigare.. and this would be perfect för dessa stunder!

erikasblogg.se

Jag skulle absolut använda detta själv om jag vann. En sliten småbarnsmorsa kan allt få unna sig lite lyx ibland :) Kram!

johanna

Hej Linda.
Hoppas att er familj har en trevlig söndag :-) och att ni får en underbart mysig jul!

Jag skulle verkligen vilja vinna detta hårvårdskit. Jag är 24 år och av nån okänd anledning har jag extremt torr hårbotten. Var eviga dag kliar skallen som om jag har löss, vilket är jobbigt, men det som är värre är nog att jag börjar tappa håret och bli tunnhårig...24 år och snart flintis...jag skulle vilja testa om detta kit kan hjälpa mig :-)

Kram!

Natalie

Jag har två bonusbarn som skulle kunna testa dessa. Jag själv har krassligt hår eftwr min graviditet men de små liven är viktigare :-) så hade jag vunnit hade dom fått använda de mesta men jag hade lyckats låna lite.

LILITH - Numera diagnosfri

Det hade min dotter fått som har så trassligt hår.

ivana

Jag blev njursjuk i februari och tappade det mästa av mitt hår då, det lilla jag har kvar är ofta trassligt och svårt att kamma ut när det är blött för när jag kammar mig så blir borsten full av hår. Så det skulle jag ge till mig ajälv aåhär lahon till jul.

Anna

Den 12 december. Dagen innan jag skulle gifta mig tänkte jag slänga i lite slingor i håret. Slutresultatet blev en kanariegul kalufs. Jag lyckades efter mycket om och men få bort allt det gula men mitt hår är något av en risbuske sedan dess och behöver all kärlek och omtanke det kan få.

Ellen A

Åh vad fina produkter! De skulle vara exakt vad mitt hår behöver, eftersom det är väldigt känsligt och så. God Jul allesammans!

Camilla Wihlborg

Jag och vår minsta har trassliga hår
ibland kommer det en och annan tår
Kanske kan detta kitet bli vår bästa vän
att reda ut håret så vi blir glada igen :)

My

Som småbarnsmamma skulle jag behöva detta själv. Mitt hår tog enormt mycket stryk av amningen med den lilla.

Mikaela Isaksson

Detta set skulle min mamma verkligen behöva, hennes hår står åt alla håll och själv så märker hon inte det. Hehe. Sen när vi ska gå ut, och hon märker håret, sätter hon upp det i en snodd, så det ser lite bättre ut.
Men med dessa skulle hon vilja duscha och håret skulle se mycket bättre ut. :)

Amanda L

Jag hade delat setet med min syster. Vi båda är väldigt "elaka" mot våra hår som får plattas fönas utan värmeskydd, varje dag! Och ekologoskt är alltid bra!!

Theresia Vidén

En gåva till min syster som behöver lite mer tid till sig själv!

Filippa L

Jag är med och tävlar! Vinsten skulle gå till min mamma som är sjuk och får äta stora mängder medicin. Detta gör att hennes hår tar stryk och blir väldigt slitet! Hon skulle bli väldigt tacksam för något skonsamt och bra för håret! :)

Monika Johansson

Skulle unna mig skälv detta kit. Denna graviditet har inte gett mig samma hårkvalitet som tidigare, utan nu är det torrt och tråkigt.

Victoria

Jag skulle gärna vilja vinna detta kitet och ge det till min fina mamma. Hennes hår skulle behöva lite extra ompyssling nu i vintertider :)

emelie

Mitt gravidhår behöver all hjälp det kan få...

Mikaela

Jag skulle behöva det här till mitt blonda, långa hår som åker på en del färgningar med tiden.. Skulle va en lyx för håret att få dessa produkter!! :-)

Kram
(Instagram, miikaeelaa)

Maria Karlsson

Mitt hår blir alltid lika frissigt under vintern, elektriskt så håret ligger klistrat längs ansiktet, där av blir det ofta att håret bara blir uppsatt i en knut under hela vinterhalvåret. Tror att dessa produkter kanske kan hjälpa mig att återfå den härliga lyster som ofta återfinns under sommaren och att jag kan bl av med det statiska så jag kan ha lite roligare frisyrer nu även under vintern :)

elin

Till mitt råttbo till hår,
hade dessa behövts redan igår!
Med trassel hit,
och tovor dit,
hoppas jag nu på att bli en läckerbit!

liselotte

Jag är gärna med och tävlar. Skulle ge produkterna till min dotter, hon har problem med sin hårbotten så det är viktigt med bra produkter för henne.

Mari B

jag vill vinna detta då mitt hår är under all kritik.

Lotta Larsdotter

Mitt torra trötta slitna trassliga långa hår är i behov av proffsig mjukgörande utredande vård! No more bad hair med MollisCare!

Ida Lundström

Jag vill vinna detta till mig själv då jag som student dumt nog inte prioriterat ordentliga produkter till mitt hår. Det mår inte så bra just nu och skulle nog behöva lite ordentlig omvårdnad :)

Veronica Marie

Jag önskar detta till mig själv, då jag så sällan unnar mig något till eller för mig själv. Med en 4åring och en till påväg så blir det inte så att man prioriterar sig själv i första hand. Men det vore så härligt med lite bra produkter att få skämma bort sig själv lite med.

Hoppas! <3 Kram

Camilla Sjö

Jag, för att ge mig själv lite uppskattning, händer inte ofta.

Charlotte Therese Björnström

Mitt vintertrassliga hår skulle gilla dessa produkter!

Louise

Tappade mycket hår förut, så då klippte jag av mig det mesta.. tunt och trist hår nu, längtar efter mitt tjocka fina hår!
Kanske dessa produkter gör att mitt hår blir o måbra igen :)

Helene

Vore en underbar julklapp till sig själv :)

Instagram heleenenilsson

Frida Andersson

Sedan killarnas ankomst för lite drygt ett år sedan gick mitt hår från tjockt o friskt till tunt och frissigt. Så jag hade varit ego och behållt produkterna för mig själv :)

Mathilda Nilsson

ser man mitt hår live så förstår man att det är mindre "bad hair day" and mer av "bad hair year! så...

Monica

Sedan jag fick min dotter i januari har jag inte hunnit med mig själv. Duschar sporadiskt. Smink har jag inte hunnit tänka på. Håret är helt uttorkat och huden också.

Jonna Tiensuu

Skukke unna mig själv detta. Efter graviditet, förlossning och amning såär inte det lilla håret som finns kvar som det en gång var.

Jonna Tiensuu

Skukke unna mig själv detta. Efter graviditet, förlossning och amning såär inte det lilla håret som finns kvar som det en gång var.

Helena

Jag är jättegärna med! Dessa skulle jag ge till min kusin som fått tillbaka sitt hår efter att övervunnit cancer!

Ciccie

Jag skulle vilja vinna dessa till mig själv och bonusdottern (vi delar på skönhetsprodukter). Efter månader av inte stress och sjukdom så mår mitt hår inte alls bra, stress är mitt hårs värsta fiende. Håret är tunnt, sprött och livlöst, så tror att dessa produkter skulle kunna göra underverk :)

Liie

Jag skulle behålla detta själv, har hört att den där borsten ska vara grym, vill gärna testa den på mitt trassliga hår. Kanske kan naturliga hårprodukter hjälpa till att reda ut håret också.

Sabina

Haha, mitt katastrof till efter-graviditets-hår skulle verkligen behöva detta. Jag skulle behålla det, lätt! Det är jag värd! Sabinaribba@gmail.com

Stina Polvi

Ajaj, så ljuvlig måste jag spontant säga,
jag ser ut som a bad-hair-do, behöver stylist leja <3
Detta vore ljuvligt, kanske blir jag en hår- prinsessa !
Jag håller min tumme för att just jag vinner dessa !

tess

jag skulle ge detta till min syster som skulle behöva unna sig lite pyssla om sig själv tid med produkter som dessa :)

Marie Olsson

Detta hade jag verkligen behövt själv!
@fliiine

Malla

Jag önskar vinna dagens lucka till mig själv :) Jag vill ha nått som är bra för håret så det fortsätter vara fint och glansigt efter jag slutat amma :)

Irene

Det vore något för min dotter och hennes otroligt långa hår! Det är tjockt, långt och ganska slitet.
Det här kitet skulle verkligen glädja, och hjälpa henne att få ordning på sitt hår. <3

Victoria

Har precis fått barn nr 2, och än en gång tappar jag håret pga amningen, så det vore guld värt med bra produkter som ger det lite lyster igen!

Hanna

Jag väntar mitt första barn och mitt hår har under graviditeten blivit tokslitet och frissigt! Hade blivit fantastiskt glad om jag fick chansen att vårda mitt hår med dessa produkter och hålla tummarna för att mitt hår ska få möjlighet att se ut som just hår och inte påskris ;)

Linnea

Detta behöver jag!! fy mitt hår är som en stor boll med svinto;)

Ida

Jag är med!
Skulle behöva detta för mitt hår är slitet och jag skulle gärna vilja uppfriska det.

LuckySafir

vill testa borsten på dottern som hatar att kamma håret

Anna

Brukar försöka köpa ekologiskt men på sistone har ekonomin inte tillåtit mer än första bästa(och billigaste...)så mitt hår skulle verkligen behöva lite kärlek och omtanke nu till jul<3

Jane Larsson

JAG behöver detta!!
Jag fick tvillingar 2012 och har sen dess tappat massor av hår, och än har det inte rättat till sig, snarare bara slitits än mer! Jag försöker verkligen ta mig i kragen och ta bättre hand om mig själv, men jag glöms liksom bort i allt runtomkring med barn, jobb och hem. Så lite extra lyx tycker jag faktiskt att jag kan vara värd!

Amanda

Jag skulle ha de själv, har alltid en bad hairday.. Har nyss testat att klippa av massa men det är fortfarande kaos ;)

Hanna

Jag skulle gärna ta emot det här till mig själv, just pga att jag aldrig gör någonting för mig själv

Madelene A

Min syster skulle behöva detta. Hoppas på att få vinna detta till henne.

jenny olsson

Bad hair day är ju ingen hemlighet, bebisspya och matklet! Frissan står åt alla håll, jag orkar inte stå framför spegeln och hålla koll. Ekologiska produkter som fixar glans och lyster behöver denna mamma när hon är lite dyster!

Johanna

Detta skulle komma som en gåva från ovan, till det galna hår jag fått nu under graviditeten. Vi behöver all hjälp vi kan få och just hårvård är något jag tyvärr snålar på. Vore en jättefin julklapp :D

MizzCilla

Hej!
Min vän hennes hår ser ut som zvinto, det är så synd för hon har långt fint hår men har inte råd att lägga pengar på bra produkter. Nu kanske jag kan få henne på andra tankar om hon får se själv hur bra det kan bli men bra produkter i håret.

Anja

Jag vill vinna för hårborsten är dotters högsta önskan till jul. Övriga saker skulle vi dela.

Ebba

Mitt hår är en enda stor röra och behöver något åt det.
Ett hårkit kanske ger mig orken tillbaka att faktiskt ta tag i det och sköta det igen :)

jossan

Har har flera som sagt att de får så fint och glansigt hår, och fin hy när de är gravida! Men för mig är det tvärt om, har hur mycket finnar som helst och fett hår! Min kropp kanske behöver lite hjälp på traven? haha

Emmy

Jag är med o tävlar till mig själv då de är min 21års dag idag 😄 mitt hår känns risigt och trist kanske kan dessa produkter göra succé, för vem älskar inte ekologiskt produkter 😊

Hanne

Min mamma fyller 50 nu i Januari och jag tror hennes hår hade älskat att få bli lite ompysslat. Det hade blivit en toppenpresent till henne!!

Amanda

Detta skulle jag vilja vinna till mig själv, som nybliven mamma känner jag att jag behöver skämma bort mig själv lite hehe :)

Sabine

Jag tävlar för min egen del! Mitt hår har tagit så mycket stryk utav allt ammande det här året, jag ska snart klippa det och vad vore inte mer perfekt än nya produkter till det nyklippta håret? Då kan jag definitivt säga hejdå till det slitiga och trötta håret =) instagram är sabineewelina

Hanna

Skulle ge de till Ella även kallad tovlisa (en av alla mina syskon) hennes hår är verkligen KATASTROF!!!
Detta KANSKE kan hjälpa, testat en massa produkter utan resultat..

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med. Gillar ekologiska produkter och tycker det är roligt att få prova ett för mig nytt märke.

Har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/21/lucka-21-hos-linda-2112-2/

Maria

Mitt hår är alltid så oredigt och behöver mycket produkter för att jag ens skall få kammen genom. Därför skulle jag gärna vinna detta :)

Elin!

Detta skulle jag ge till min storasyster,
Hon skulle få både spänst och lyster,
Hon skulle verkligen lukta gott
bästa julklappen hon skulle fått

Jul handlar inte bara om julklappar utan framförallt om familj och vänner! Och min syster är en av de som behöver ge sitt hår lite kärlek! :)

GOD JUL!

Anna

Lova att ge mig MollisCare så ska jag lova att ta hand om mig mer. Nästa jul kanske vi då har äran att vara fler.

Linda Pertell Hammarlöf

När det handlar om hårvård tänker jag på mig själv i skrivande stund. Här är den trötta småbarnsmorsan som inte ens kommit iväg till frissan för klippning pga sjuka barn en längre tid. Lite nya produkter piggar alltid upp. Iallafall känslan man får när man hinner ta hand om sig själv. Nu håller jag tummarna :-)
lindapertell@hotmail.com

Chasmine

Nu i julens tider skulle jag vilja ge detta kit till min mamma! En fin julklapp till en fin person med väldigt fint och lång hår, som knappt har tid att ge sig skälv då hon hjälper alla andra först!

Chasmine

Nu i julens tider skulle jag vilja ge detta kit till min mamma! En fin julklapp till en fin person med väldigt fint och lång hår, som knappt har tid att ge sig skälv då hon hjälper alla andra först!

Hedvig

Jag är så dålig på att ta hand om mitt hår, med dessa produkter så skulle nog mitt hår må mycket bättre.
Det hade varit jättekul att vinna och att äntligen ta hand om mitt hår :)
Håller tummarna och hoppas på tur! :)

Anonym

Jag hade använt dem till mig själv då samtidigt som jag räddar mitt hår, räddar jag också miljön!

freja

Jag hade gett det till mig själv då jag räddar mitt hår, samtidigt som jag räddar miljön!

rebeeeckahhh

Hej linda. Blev så glad när jag såg att du hade denna tävling på instagram. Mitt hår ser ut som en stor hårboll. Inte varit hos frisören på 6 år. Brukar klippa mig själv och min hår är super tjockt. Även jätte torr hårbotten så med dessa bra produkter hade mitt hår mått super. Har länge tänkt prova något annat än vanligt schampo men har inte haft råd med något dyrare om de inte skulle funka. Kram o god jul

Instagram rebeeeckahhh

Matilda Hjalmarsson

Skulle bli så himla glad om jag fick testa dessa produkter! Testar nya schampo och balsam för jämnan men har inte hittat några som funkar. Har kikat in på deras hemsida flera gånger och funderat på att klicka hem dem, för produkterna verkar så himla bra och tjejerna som driver så himla goa!
Kram och godnatt jul! :)

Alexandra Kullén

Jag vill tävla och efter de sista två veckorna med både influensa och magsjuka för mig och ungarna kan jag behöva all skönhets hjälp jag kan få!!! 😜😊😃🎄

Josefin

Mitt hår skulle verkligen behöva dessa produkter. Har varit gravid nu två år i sträck ungefär då vi ska ha ett barn tätt intill vår son. Håret är glanslöst och torrt och jätte tråkigt. Det behöver veklingen näring så de får lite liv igen. Håller tummarna för att turen är med mig :)
Instagram: jimjosefin

Lisa Persson

Jag skulle vara helt ego o behålla det själv då jag tappat sjukt mycket hår sen dottern föddes så mitt hår skulle verkligen behöva en liten kick

Patricia

Efter nio månaders graviditet,
håret på huvudet mig svek..
Hårborsten full av hår, babyfjun i pannan står.
Varje morgon jag vaknar med ett skrik,mitt hår är fasiken kalabalik!!

Som mitt rim lyder så skulle jag unna mig själv produkterna, det förtjänar det lilla hår som fortfarande finns kvar :)

Nathalie Andersson

Jag, precis som dom flesta andra småbarnsföräldrar, behöver detta! Så trött på mitt hår!

nathalie.braven@spray.se

Elida

Hade jag haft en syster skulle jag ha trott det var jag som var systern med det jobbiga håret andra vill inte ge till. Men jag har ingen syster så jag vill vinna åt mig själv. Jag är ovan vid att ha en massa hår men som en snabbväxande gräsmatta bara kommer det och till dess jag vet vad jag tänkt göra med det behöver den risiga busken hjääälp. Så jag vill vinna till mig.

Elida

Hade jag haft en syster skulle jag ha trott det var jag som var systern med det jobbiga håret andra vill inte ge till. Men jag har ingen syster så jag vill vinna åt mig själv. Jag är ovan vid att ha en massa hår men som en snabbväxande gräsmatta bara kommer det och till dess jag vet vad jag tänkt göra med det behöver den risiga busken hjääälp. Så jag vill vinna till mig.

Josefin

Detta set önskar jag vinna till min kära lillasyster. Som verkligen skulle behöva pigga upp sitt hår efter ett misslyckat frisörbesök.
Hon skulle bli så himla glad :)

Annika

Detta hade varit perfekt till mig själv ! Under amningen blev mitt hår så slitet och trassligt, trots en klippning är det fortfarande inte bra :(

Patrise

Jag har sånt där finhårigt hår som trasslar sig 50 varv bara jag tänker på att sätta på mig en mössa eller luta huvudet mot soffan så jag skulle behöva något som gör underverk! Hade blivit så glad om turen var min denna gång 🙋

Ida mamma till Collin

Jag skulle behålla dessa själv. Jag hittar aldrig något bra schampoo och balsam så det vore kul att få test detta! 😊

Sophie

Jag skulle faktiskt vilja ha detta kit själv. Då mitt hår har blivit knasigt och inte tycks gilla några av de produkterna jag provat hittills så vore detta perfekt :)

Ulrica Mickelsson

De skulle jag behöva själv💞 har varit korthårig och försöker spara ut mitt hår. Bra produkter är väl A och O, men väldigt dyra. Så nu håller jag✊✊

julianna fredriksson

Hej!
Är gärna med.


Mitt trista livlösa hår hade verkligen behövt några bra produkter. Slitet som det är så hade dessa från Mollis Care varit perfekt. Kanske är de en hjälp på vägen till ett friskt hälsosamt hår, så det får mer liv och glans.

Det är jättebra att de är ekologiska som är bra både för naturen och oss människor.

Delar gärna på FB


https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

Mvh Julianna
julianna@bredband2.com

Johanna Hall

Efter en graviditet och ett halvårs amning så har mitt hår gått och gömt sig nu. Skulle vara väldigt trevligt att få ge mitt hår (det som finns kvar) en riktig boost nu när ett nytt år börjar. :)

chantal

Min dotter föddes för ett år sedan. Jag har tappat så mycket hår. Mår så dåligt över detta. Bra hårprodukter skulle behövas, något som plånboken inte har råd med.

Irene Eliasson

Problem med torr hårbotten och risigt hår!
Av de flesta produkter jag dessa problem får.
Har ännu inte hittat nåt som ej ger mig besvär,
så jag testar gärna detta från Molliscare!

Frida

Jag hade gett mig själv detta paket. Det har jag förtjänat i år 😃

Kajsa

Jag är med och hade velat vinna detta till min syster eller till min mamma eftersom att de båda två gillar att ta hand om sina hår :)

Kram!

Gabriella Ekdahl

Vilken underbar vinst! Jag skulle faktiskt vilja vinna den till mig själv. Då min sambo är arbetslös har jag arbetat hårt hela hösten för att vi ska kunna betala räkningarna. Varit tufft med depression, ångest och ätstörningar som kommit tillbaka i och med all stress. Jag har nu ledigt över jul och nyår och behöver verkligen lugn och ro och försöka sköta om mig själv. Vore nästan för bra för att vara sant att få en julklapp! Och en sån julklapp som jag kan njuta så mycket av. Jag håller tummarna nu och önskar dig en skön och härligt god jul!
Mvh! /Gabriella

Frida

Jag hade faktiskt gett mig skälv denna fantastiska julklapp. Det tycker jag att jag har förtjänat i år 😊

Lydia Sleyman

Jag skulle vilja vinna detta till mig själv för att det är just det jag behöver. Lite omvårdnad är aldrig fel :)

Jennifer

Jag önskar vinna detta lyxiga paket till ingen annan än mig själv! I höstas tog jag ett stort steg och klippte av mitt långa hår, idag är det bara axellångt och på något sätt trivs jag ändå i det (förrutom att jag inte kan göra lika fina flätor längre...!) jag livade även upp det med härliga lingor och det har ändå hållt sig ganska fint, men nu börjar det bli dags att gå till frisören där en uppfräschning, vore roligt att få ge håret en julklapp med bra och dessutom ekologiska produkter!

annica la sundström

Det går löss på jobbet jag tror jag svimmar, nu har jag kammat håret, dagligen i timmar så det har blivit ännu tunnare och platt, utan bra produkter får jag snart fnatt.

Emilia

Jag har gått ner 52 kilo utan operation!!! Det har varit ett tufft år, men slutresultatet är fantastiskt. Dock har håret tagit stor skada av detta å behöver extra kärlek.

Vicky

Jag skulle inte tacka nej till dessa produkter. Lite lyx under mammaledigheten😊

Kristiina

Hej!

Jag är gärna med!

Vilket lyx till min dotter att få,
lite uppmuntran och omvårdnad skulle hon behöva få!
Perfekt till hennes hår,
som efter allt skulle behöva bättre må.
Hoppas på tur för henne nu!

Ha en fin dag och tack för chansen!
Med vänlig hälsning,
Kristiina.

Elin

Detta kit skulle verkligen mitt egna hår behöva vinna, för att någon gång komma ur den eviga snodden. Hoppas massa på turen nu

Hilda Fromm

Jag gör otroligt mycket olika frisyrer på mitt eget hår varjedag (twistmyhair på instagram) och jag är så dålig på att faktiskt ta hand om mitt hår. Jag lägger inte pengar på det, mycket annat går före mitt stackars hår. Med detta tror jag att mitt hår skulle må mycket bättre och se bättre och friskare ut! :)
Kram och god jul!

ida

Denna skulle jag nog behålla själv så jag kunde unna mig lite lyx i den stressiga vardagen :) håret är något jag liksom skulle vilja ha mer tid till, men bara ett frisörbesök får bokas, tja en månad i förväg :P

Emelie Eriksson

Jag hoppas att jag har turen på min sida och vinner detta till mig själv! Jag har tjockt och långt hår som är helt omöjligt, de spelar ingen roll vad jag har för hårprodukter, att reda ut efter jag har duschat och håret fortfarande är vått/fuktigt, så för att ha en möjlighet att reda ut det så måste jag låta håret torka och de tar en evighet.. Skulle så gärna vilja testa om en utredningsborste fungerar i mitt hår.

Cecilia Taube @septembermamman

Jag är med! Jag skulle önska dessa till mig själv! Har en bebis o en 3-åring här hemma och lyxar aldrig till det för mig själv!

husnr3

Perfekt för stressiga morgnar!

(instakonto @husnr3)

Johanna

Håller tummarna för detta fina set under granen i år! :) Min hårbotten är torr och fnasig och kliar mest hela tiden. Med milda lyxiga produkter skulle jag kanske få bukt med klådan en gång för alla!

Anonym

Jag skulle vilja ge detta till mig själv i julklapp. Lite ego, men mitt hår har blivit riktigt risigt den senaste tiden och jag behöver något som kan ge de liv igen. Älskar ju ekologiska produkter så dessa skulle jag bli överlycklig av!:)

My

Skulle ge dom till mig själv, som mamma till två små barn så är det inte lätt att hinna unna sig något :)

Elin

Just nu ser mitt hår ut som ett skatbo så lite hjälp på traven till ett mer välmående hår vore bra :)

Stina Johansson

Skulle ge dessa produkter till min älskade syster. Hon har tjockt, lockigt hår som brukar ställa till en del problem för henne. Tror hon skulle uppskatta om hon fick dom produkterna som kanske skulle kunna underlätta hennes vardag.

Wilma

Jag är med!
Ifall jag hade vunnit hade jag valt att behålla produkterna till mig själv då jag är den en av få tjejer i min släkt (enda tjejen med hår längre än till axlarna) & alla mina kompisar har gudomlig hårkvalité och är alltid snygga i håret.
Mitt hår är tunt, ganska långt och blir rufsigt två sekunder efter jag kammat det. Dessa produkter kanske är mina mirakelprodukter som kanske kan göra så även mitt hår ser grymt bra ut en dag!

Wilma

Jag är med!
Ifall jag hade vunnit hade jag valt att behålla produkterna till mig själv då jag är den en av få tjejer i min släkt (enda tjejen med hår längre än till axlarna) & alla mina kompisar har gudomlig hårkvalité och är alltid snygga i håret.
Mitt hår är tunt, ganska långt och blir rufsigt två sekunder efter jag kammat det. Dessa produkter kanske är mina mirakelprodukter som kanske kan göra så även mitt hår ser grymt bra ut en dag!

Mamma till fyra pojkar

Denna vinst hade jag verkligen behövt själv. Vet inte hur mitt hår har kunnat bli så torrt o fult... Behövs verkliget ngt!!!!! Har aldrig färgat eller ngt liknande men fått fyra barn. ;-)

MariaM

Dessa produkter skulle jag gärna ha i mitt eget hår, men borsten helt klart att storkillen får!

Hanna

Ego som jag är (trots att jag motsatsen blivit lärd),
Tycker jag att jag själv dessa produkter är värd.
Håret skulle nog behöva lite ekologisk glans,
Då det nu är helt ur balans.
Efter graviditeter och amning gånger flera,
Slutar mitt hår snart att existera.
Massa frisörvänner gör det bara värre,
Då mammakronorna bara tycks bli färre och färre.
Prioriteringar läggs på annat håll,
Dvs är mitt konto för håret ständigt på noll.
Håret är nu torrt, slitet och med en trasslighet så stor,
Därför önskar jag och mitt hår det av dig tomtemor! 😝😘

Jeanette

Jag är gravid och mitt hår är kaos (och det ska bli värre när man börjar amma) så jag skulle bli superglad om jag vann!

sandra

Jag är med! Skulle vara kul att testa ekologiskt :)

Lida

Jag är gärna med och tävla!
Jag vill gärna prova hårvårdsprodukter från MollisCare.

Kristina

💞🍀Denna vinst jag mig själv vill ge, kommer att förbättra min hårkvalite. Med ekologiska hårvårdsprodukter ska mitt hår återfå liv och glans,
tack så mycket om du ger just mig denna chans! 🍀💞@kristinasemborg på Instagram

Vera

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta kit precis som alla andra! :)
Mitt hår är långt, lockigt och tjock alltså med mycket volym haha vilket är rätt jobbigt ibland! Det börjar även bli slitet och då svårt att styla, den typiska frisyren blir då bulle eller annars platta det men det sliter ju tyvärr så mycket på håret..
Jag har läst att dessa produkter är superbra och det vore hur kul som helst att få testa dom själv, att inte behöva använda plattång/locktång längre utan bara använda dessa produkter som gör håret magiskt!

ida

Om jag vann, så skulle jag ge det till min älskade mamma som kan behöva bli lite bortskämd. Fick mig när hon var 17, fyra barn senare + två barnbarn så tänker hon inte på sig själv på samma vis längre.. <3

Emely

Härlig tävling!! Jag skulle behålla dem för jag ska börja plugga och kommer inte att kunna unna mig en massa lyxiga produkter till mitt hår. Nej, det få bli det billigaste skitet jag hittar :)ha det gott!

Cissi

Åhhh precis vad mitt svinto till hår behöver! Efter graviditeten bara rasar barret. Lite lyx för mamman helt enkelt! (Insta: cecilia_koch)

Emelie Nilsson

Skulle vilja ge detta till mig själv faktiskt. Jag har problem med mina sköldkörtlar och de påverkar att min hud blir torr och håret tar inte upp näring.
skulle vilja ha ett ekologisk schampoo och balsam för att jag vet att det skulle hjälpa mitt hur 50 gånger bättre än med de hårprodukterna jag använder just nu.

Emeli

Det skulle verkligen jag behöva till mitt risiga hår, lite nya bra produkter!

Sandra Örstadius

Här är en tvåbarnsmamma som knappt hinner kliva ur pyjamasen innan det ska göras frukost, kläs på kläder, lekas och åka iväg till förskolan. Att duscha på morgonen kan jag glömma. Så att få känna sig lite fräsch när jag väl hinner duscha på kvällen när mannen kommit hem vore guld!

Stella

Jag hade velat vinna detta set till mitt långa livlösa tråkiga hår. Dessutom är jag otroligt dålig på att unna mitt hår speciella produkter.

Instagram: stellaweronikaelena

Alexandra "axdal"

Jag behöver detta till min dotters långa hår som nästan varje morgon är som ett ända stort trassel. men med dessa produkter kanske jag slipper allt gråt för att få till hennes långa flätor ( 4,5 dm långa) vore otroligt skönt att kunna göra flätorna utan gråt.

ha fortsatt fin 4e advent.

LindaViola - Mamma till Svea!

Håller tummarna för att jag vinner detta till mitt trassel, 9 månader gravid och 9 månader helamning var gjort sitt med håret..

Anna Karlsson

Perfekt julklapp till min mamma.

Anna Malin R

Torrt och slitet med halvtaskig, utväxt blondering!
Mitt hår skriker efter en total renovering!
Med Linda och lite julledighet blir förutsättningarna bäst,
för att julen ska bli en omhändertagande hårfest!

Frida Karlsson

Mitt hår är i akut behov för jag kommer inte kunna klippa mig förens i februari

Delila Secerovic

Jag skulle vilja ge det till min syster som alltid har problem med att hitta shampo för sitt hår. Tror detta skulle hjälpa hennes livlösa hår som blir förstört av alla andra produkter som inte är ekologiska.

Mejl:delilasecerovic@hotmail.com

Johanna

Jag skulle gärna vinna produkterna till mej själv. Jag har långt hår som ofta trasslar till sig så det skulle vara skönt slippa det med bra produkter. :)

Sofia

Jag skulle vilja ge det till mig själv! :) håret har minsann hamnat i andra hand det senaste halvåret! Vor kul att unna det lite lyx! :)

Heter Sofiaernste på Instagram :)

Kristina Berg

Skulle faktiskt behålla produkterna själv om jag vann. Tycker det har varit så risigt efter sista klippningen. Vet inte vad som är felet. Kanske dags att byta schampo eller nåt? Så jag hoppas på tur så jag får chansen att testa dessa produkter;)

Fredric Gustafsson

Jag är med.

Åsa

Jag skulle behöva dem själv, mitt hår är bara hopplöst platt & elektriskt just nu....

Sofie

Det här skulle passa perfekt till mitt vinter trötta hår:)
Mail: sofie_karlsson_88@hotmail.com

veronica andersson

Nyförlöst efter 3:e graviditeten och med nu 3 små älskade barn i detta hus. Dagarna är fulla av lek, bråk och bus. Egna tiden för mig själv är ganska liten och lätträknad. Det blir en stund i badrummet när tillfälle ges. Försöker ha SPA LEK med äldsta dottern emellanåt. Just för att få tid både till lek och få ro om mig själv, för det är behövligt även som flerbarnsmamma. Håret är katastrof. Får absolut ingen fason på mitt hår. Blir en knut i nacken dagarna ut och in. Välkomnar verkligen ett kit som ger mig det där extra som jag så gärna skulle vilja ha och njuta av,

Jennie

Detta behöver jag efter allt hårtrassel och -tapp nu när jag ammar...

Nina Kops

Denna vinst skulle mitt skatbo till hår behöva ofantligt mycket!
För 2 år sedan förlorade jag min ena dotter i psd. Denna sorg satt sig i hela kroppen och konstigt nog även håret. Jag tappade stora tussar och håret blev torrt och sprött. Ungefär ett år efter vår förlust så upptäckte jag att jag började få massor av vita hårstrån i håret 29 år gammal! Lite fåfäng är man ju så nu har jag börjat en process med att gå från svarthårig till blond för att maskera det vita håret bättre och mitt tidigare redan slitna hår ser nu mest ut som svinto!
Och ingen inpackning i världen verkar tyvärr hjälpa!
Jag finns på instagram och heter där: ninakops

Jennifer Lindström

Jag hade gett det till min underbara syster, hon har problem med sin hårbotten (torr, exem och kliar) Hon har provat det mesta utan resultat, och med litet studiebidrag är det svårt för henne att prova nya, dyra produkter gång på gång. Kanske detta kunde hjälpa henne!

Sandra Carlsson

Jag skulle verkligen behöva detta! Är gravid och mitt hår känns ännu tråkigare än vanligt. Behöver pigga upp mig lite :)
(Instagram; sandra86c)

mikaela

jag skulle faktiskt ge den till mig själv. Med en liten dotter så käner man ofta att man borde lägga lite mer tid på sig sjölv ibland. kanske vore detta aett första steg!

Elin

Mitt hår är i katastrofalt skick efter två täta graviditeter. Tappat mängder av hår och det är stora hårtussar i avloppet efter att jag duschat :( Förhoppningsvis skulle dessa produkter få ordning på mitt hår igen, för nu börjar det bli riktigt tråkigt att ständigt tappa massa hår.

Johanna-mamma till L&L med lillasyster i magen

Jag skulle vilja ge det till min mamma som köper det allra mesta ekologiskt och nu har hon blivit sjukskriven och då finns inte riktigt ekonomin till det.Men allra mest för att hon är en helt fantastisk mamma som alltid finns i vått och torrt!
Kram Johanna

Lisa Dahlberg

Jag skulle vilja ge mig själv dessa produkter. Min son är 1 år och 8 månader och mitt underbara hår har inte återhämtat sig sen hans födelse. Dessutom har ett flertal gråa strån börjat dyka upp på mitt huvud, så en vinst skulle verkligen pigga upp :)

Becca

Jag skulle gärna vilja vinna detta set. med ett långt hår som ofta trasslar skulle jag behöva några produkter som verkligen funherar.

Anonym

Håret hinns inte med så ofta. Så lite lyxiga produkter hade man inte tackat nej till.

Maja.Johansson89@hotmail.com

Jag är gravid och har successivt börjat byta ut mina hud/hårvårdsprodukter till ekologiskt. Tror att både min kropp och bebisens utveckling mår allra bäst av att slippa konstiga tillsatser. Nu är snart mitt schampo och balsam slut så hade snart behövt köpa nytt så detta vore som en perfekt julklapp till mig själv och min dotter i magen 😃❤️

emmajohansson.agel@gmail.com

Vill jätte gärna prova på detta set då jag hört mycket bra om detta :) studerar just nu & har en liten att ta hand om & tyvärr glömmer man bort sig själv ibland så hade vart lyx att få vinna denna underbara lucka!! Kram Emma

Tanja

Skulle bli superglad om jag vann detta kit till mig själv. Kommer att fira jul ensam i år och i och med det förväntar jag mig inga julklappar. Vann jag dessa härliga produkter skulle det rädda min jul och få mig att känna mig mindre ensam.

Elenore

Vill gärna vinna detta till mig själv. Efter min första förlossning i augusti har mitt hår tagit stryk av hormoner och stress. Tappar mängder av hår och vågar knappt titta mig i spegeln, en smärre chock varje gång att håret kan fara så illa. Saknar mitt forna hårsvall så.

Isabella

Skulle behöva dessa själv efter en graviditet. Håller tummarna.

Amanda F

Åh, detta hade varit den ultimata julklappen till mig själv! Ser ut som jag har ett fågelbo på huvudet dag ut och dag in, speciellt nu i vintertider. Dock kan de lösas med bra produkter, vilket jag verkligen behöver! Hoppas och håller tummarna :D

amandafelicias@hotmail.com

maje

Till min fina dotter skulle jag ge dessa:) Bara för att jag älskar henne....

Chinni

Under graviditeten så var mitt hår wonderful. Men nu efter förlossningen så har jag tappat en massa och nu sticker det ut en massa små hårstrån och jag får inte ner det. Mitt hår har även blivit fattigare. Jag behöver verkligen dessa produkterna. Annars kommer jag dra avsökt då jag håller på att bli galen 😖

Laura

Om jag vinner kommer jag att behålla dessa produkter själv då alla mina hårprodukter börjar ta slut. Jag vill gärna byta ut alla mina skönhetsprodukter mot ekologiska som är snälla mot både mig och miljön. Dessutom så tror jag att dessa produkter skulle kunna rädda mitt stackars hår som har blivit så torrt och tovigt efter förlossningen, det känns som att jag har testat allt inklusive att klippa av en bra bit utan att något har hjälpt. Hoppas på lite tur!

Anonym

Det skulle nog mitt hår uppskatta, det blev / är en katastrof sedan jag fick barn för 1 år sedan. Nått hände där 😊 känns som jag har provat massa men kanske det är dags att prova eko? :) tummarna hålls!

Amanda lindblom

Åh som ensamstående tvåbarns mamma, till 1 flicka på 2,5 och en pojke på 11 månader så har man inte riktigt haft varken tid eller ekonomi att styra upp barret!! Men nu är det på tiden och känner att detta skulle vara en perfekt start:)

Anonym

Tusan också fick inte med mig vem jag var 😝 elinanilsson1@hotmail.com

Sandra Eriksson

Jag skulle ge detta till bästa svägerskan som alltid har ett enda stort trassel i håret. :kr

Amanda

Jag vill ha det eftersom jag har dåligt hår och skulle vilja ha dessa!

Denisa

Skulle verkligen behöva dessa :)

Cecilia

Jag födde en dotter för 6 månader sedan och har nu haft världens håravfall srnaste månaden. Skulle vara väldigt trevligt att få unna sig en rejäl hårboost med snälla produkter för håret så det återfår sitt forna jag.

Heléna

Jag har hår ner till rumpan, har inte klippt mig sen jag var gravid och nu är min dotter 1 år (på juldagen..) vilket lyx det skulle vara att vinna!

Anna L

En dröm för kropp och själ
som jag behöver väl
behovsnivån total
kassan skral
jag tar en chans
till glädjedans

God Jul!

MammaP

Ååå ja själv behöver detta.. Ja vill bara börja känna mej som Sandra igen å inte bara mammasandra😊 rå om mej själv! Hoppas!! Instagram:sandrasjalander

Kristina O

Hej! Tävlar om detta kit åt mig själv! födde min son i början av november och har sedan dess inte ägnat en minut åt mig själv, man börjar att känna sig liite halvrisig sådär ;p

Sofia

Om jag hade turen att få vinna detta hårvårdskit så skulle jag faktiskt unna mig själv detta, det är minst sagt välbehövligt då mitt hår har blivit så slitet under graviditeten så det skulle verkligen vara räddningen efter att ha sett ut som en risbuske i håret i snart 9 månader.. :)

*håller tummar & tår*

Frida

Detta skulle en sliten mamma som jag behöva, efter att ha varit gravid och ammat är håret inte längre vad det var.. Det behöver lite kärlek:)

Josefine

Åh detta skulle jag nog allt behålla för mig själv^^ Tyvärr har jag inte upplevt det många pratar om under graviditeten, det där med att håret mår bättre - mitt mår sämre än någonsin och kanske skulle detta kunna rädda burret =D