Love Your Imperfections

Ni vet den där ständigt flängande och tankspridda egenföretagaren? Hon som alltid har tusen bollar i luften, vill så himla mycket och som ofta tar på sig alldeles för mycket för sitt eget bästa? Ibland blir jag så trött på mig själv, jag glömmer saker och försvinner bort i tankarna. Har svårt att bara koppla av och sitta och se en film i soffan - det finns ju så mycket nytta man kan göra istället. Så många gånger jag tänkt tanken "vad håller jag på med egentligen? Folk måste ju tro att jag är totalt obrydd och som tror att jag struntar i saker, när jag i själva verket glömmer av.."

Men så visar det sig.. Människor ser mig inte alls som obrydd! Dom ser mig som driven och ambitiös och den lättnad som infinner sig när jag får detta bekräftat av familj och vänner fyller hela mig av ett lugn och en härlig glädje. Fasiken! Jag kanske inte är så tokig som människa ändå? Det är ju faktiskt det som gör mig - till MIG!

Match.com är i full gång med en helt fantastisk kampanj just nu. Tanken är att försöka röja undan den där perfekta personligheten som människor överlag gärna vill visa upp, kanske speciellt i dejtingsammanhang. Men ingen är ju perfekt! Alla har vi våra små egenheter som gör oss till precis dom vi är. Det man kanske inte riktigt gillar hos sig själv - kan vara precis det som en annan människa fastnar för. Kanske det där suuuperhöga skrattet, att du ständigt snubblar på dina egna fötter, att du inte alls kan laga mat - men trots det verkligen försöker. #LoveYourImperfections. Vilken jäkla bra kampanj!! : )

I samarbete med Match.com.