Luciaharmoni 2014 - Presentbord och goodiebags


Den 14 december anordnade jag och Therese vårt första event. På en månad fick vi ihop något som blev betydligt större och härligare än vi trodde från första början. Nu har jag äntligen funnit tid att gå igenom bilder och skall sammanställa dagen och alla härliga grejer vi gjort/gett bort löpande under veckan.
 
Ovan ser ni det fantastiska presentbordet där alla mammor gick hem med minst en vinst var. Jag skall visa allting djupare och tydligare och berätta vart allting kommer ifrån också framöver. Nedan ser ni goodiebagsen. Inte nog med att tjejerna fick 4 påsar med sig hem, dullproppade med härliga saker för mammor, pappor och barn - dom fick en varsin teckningsportfolio från Sebra (Tack Bestkids!) med sig också.
 
Bilderna i inlägget har jag, men även fantastiskt duktiga Malin Stolt fotograferat. Jag kommer låna fler bilder av den otroliga fotografen som var en av våra speciellt utvalda tjejer.

 
5
Anonym

Jättefina saker! :) Men, hur kommer det sig att ni inte skänker alla pengarna som sakerna ovan kostade tillsammans eller själva sakerna till antingen någon förening för sjuka barn eller lämnar på barnsjukhus i Sverige? :)

Anonym

Jättefina saker! :) Men, hur kommer det sig att ni inte skänker alla pengarna som sakerna ovan kostade tillsammans eller själva sakerna till antingen någon förening för sjuka barn eller lämnar på barnsjukhus i Sverige? :)

Svar: Först och främst så är ju sakerna ovan sponsrade av företag och alltså ingenting som vi har betalat. Marknadsföring alltså! Men sedan är det ju faktiskt så att det ena inte utesluter det andra! Jag skänker otroligt mycket grejer, kläder, skor, leksaker, pengar till diverse olika, kyrkan o.s.v. Men man måste få unna andra människor något också.
Linda Blom

Sabina

Hallå hur blir man häftig nog att få komma på ett sånt event? :))

Anonym

Det var jag som var anonym ovan, och jag menade absolut inget illa med min fråga. Fick se av en vän med instagram att du lagt upp min fråga där med massa kommentarer om att jag var "egoistisk" osv. Men det var som sagt, inget illa menat alls, utan bara en fråga/undran.. Jag har ingen koll på hur sånt funkar till event därför jag frågade, av nyfikenhet. Men egoistisk är jag inte, ingenstans.

Svar: Hur visste din vän att det var du? Med tanke på att kommentaren var anonym ;) - och varför är du då anonym igen? Hur som helst så skrev jag bara om kommentarer överlag om detta - för du är inte sen enda som frågat (många har kritiserat dessutom) . Jag skrev ju inget illa om din kommentar heller.
Linda Blom

Anonym

Jag nämnde att jag hade skrivit en kommenterar och fått svar här på bloggen, då kopplade hon det till bilden på instagram. Jag försökte få med namn båda gångerna men blir bara anonymt om jag inte loggar on. Men jag heter Sara, är inte egoistisk utan det var bara en fråga. Och nej, du skrev inget illa, blev bara paff när jag såg alla kommentarer. För jag menade inget illa alls och tyckte att det kändes lite jobbigt när jag såg alla "du är egoistisk".

Svar: Människor skrev inte bara om din kommentar - utan precis som mig, överlag. Jag ville få fram hur det ligger till, inte mer än så :)
Linda Blom