Luciaharmoni 2014 - Vår dag


I två dagar befann vi oss på Dömle Herrgård för planering, packande av goodiebags, ställa upp tävlingsbord o.s.v. När söndagen äntligen var här och alla tjejer (helt otroligt att ALLA som OSA:t verkligen kunde komma) samlades i salongen för en skinkmacka, kaffe och lite härlig historia av försäljningschefen Malin von Essen - vilken kvinna!!

 
 
Efter den lilla presentationen av Dömle Herrgård var det dags att få en rundvandring i den minst sagt fantastiska miljön. Ja.. Här kan vi snacka idyll. Vi fick se olika hotellrum, vinkällaren och för att inte tala om den helt enorma och så vackra sviten man kan hyra för bland annat bröllop. Den har verkligen allt. Inte bara ett nytt kök i lantlig stil, ett megastort badrum och kristallkronor - utan även ett vardagsrum och en miljö som bara andas historia. Det får magen att pirra på mig. Allt från spöket som vandrar på herrgården med hårknut och lång blå klännig, till de knarrande golven.
 
Efter rundturen på den stora herrgården knallade vi ned mot vattnet, där finns en nybyggd relax med två uppvärmda utomhusjacuzzi, lokad för ett pass yoga (där bjöds det på rejäl avslappning, men också en massa skratt åt och med varandra). Malin von Essen var vår yogalärare och ja.. Hon har kroppskontroll kan man säga. Jag vill även tillägga att tre galningar tog sig ett dopp i det istäckta vattnet varav en av dom brakade rätt igenom och det lämnades ett och annat sår och blåmärke på den mamman, aj aj aj! Vi andra stod chockade och tittade på.
 
 
Efter ett par timmar i relaxen var det dags att göra sig iordning. 15 morsor, 1 spegel och begränsat antal uttag för fönar och plattänger, men ja. Det märks att vi har system i vardagen för tjoff, tjoff så så var alla klara och möttes i biblioteket. Det var dags för mig och Therese att dela ut alla goodiebags och fina priser. Det var sååå roligt och jag kände mig lite som jultomten faktiskt, hihi.
 
 
Mammorna fick rota i sina många påsar en stund innan vi stal deras uppmärksamhet igen och det var dags att knalla ned till det stora, fina och goooda julbordet! Det var inte tyst en sekund under middagen och inte heller var det tyst under efterrättsbuffén en trappa upp. Det var knappt så jag kunde förstå när klockan slog 20:00 att det var dags att runda av. Så glad i själen av en dag tillsammans med helt fantastiska tjejer. TACK varenda en av er för att ni kom och tillbringade dagen med oss.
 
Alla bilder i detta inlägg är fotograferade av mig och fantastiska Malin Stolt.
7
Longevity - en blogg om hälsa

Ser trevligt ut :-)

Svar: Det var en hur mysig dag som helst : )
Linda Blom

Mikaela M.

Guu så härligt att kunna unna sig såhär och få skämma bort en massa mammor! Ser hur mysigt ut som helst!

Svar: Det vaaar det verkligen : ) Jätte jätte nöjd med dagen <3
Linda Blom

G I N A ~

Ser inte alls dumt ut! :) mysigt<3

Malin S

En riktig toppendag <3

Svar: Som du förevigade helt magiskt <3
Linda Blom

Annster

Vad roligt :)

Malin

Ser jättemysigt ut! Måste fråga var din ursnygga kavaj kommer ifrån? :) Kram

Svar: Det är faktiskt en helt vanlig kofta från Gina tricot : )
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vilken härlig dag!