Lycka är att ha en egen sparkbil

Ni kanske minns beslutsångesten när det kom till dessa bilar? Som jag velade!! Rosa, mintgrön, vit.. Kanske något helt annat? Men så gjorde vi det lätt för oss jag och Selmas pappa och valde den vita när vi beställde hos Bestkids. Den har stått i kartongen sedan vi fick hem den, då vi tänkte spara den till julafton. Men smulis såg kartongen och att det var en "diiiiil" på, så idag skruvade vi ihop den hon och jag. Succé! Lycka är att ha en egen bil, typ : ) Som hon åkt på den under dagen. Förutom att den är rolig för henne så jublar mitt inredningshjärta, för fy tusan så fina dessa plåtbilar är!!
 
Jag har fått ätan att ge er 200:- rabatt på just den modellen Selma har om ni anger rabattkod "LINDABLOM200". Dessutom får ni 15% rabatt på allt annat i sortimentet (även nedsatta varor) om ni anger rabattkod "LINDABLOM15". Rabattkoderna gäller hos Bestkids fram t.o.m. söndag 14/12.
11
Jenny Nilsson

Shit vad snygg

Svar: Visst är den? Helt otroligt fin : )
Linda Blom

tina

ÅH, YES!
Har alltid velat att min lilla ska få en sådan bil när han fyller ett(i mars) men har varit osäker på färg tills jag fick se den mintfärgade. Och trots att den varit nedsatt i pris så har jag tvekat, för tänk om han skulle få en i julklapp. Och så glad jag är för att ha tvekat, nu kommer jag absolut att beställa den. TACK!

Svar: Perfekt!! :D Då får du 15% extra på det nedsatta priset :D Happy shopping!! :D
Linda Blom

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Såååå fin, gäller rabattkoden för samma modell fast annan färg också?

Svar: 15% rabatt gäller på alla andra färger : ) 200:- rabatt gäller endast den vita : )
Linda Blom

Camilla Bengtsson

Men så fin! Kan tro att hon blev glad! :)

Hanna Karlsson

Vad cool den är!

Svar: Otroligt din och rejäl : ) Älskar den retro stilen på : )
Linda Blom

Matilda Farkas

Så himla fin den är!! Det får nog bli ett köp :)

emma

vilken fin bil.

Svar: Jaa :) superfin!!
Linda Blom

CAICAIS.BLOGG.SE ~

Superfin blogg! Blir verkligen inspirerad av designen :D kram

Frida

Ååååh så fin

Anonym

varför öppnar ni alla hennes julklappar i förväg!?

Svar: Inte alla, men några :) För att jag inte kan hålla mig..
Linda Blom

Anna

tack för rabattkoden! köpte ett lektält och en ekologisk bilbana till julklapp, en dragsnigel (som han fick idag! han älskar nämligen dragkaninen de har på öppna förskolan så jag ville ge honom denna direkt!). och en skottkärra och spade som han ska få till sommaren när han fyller 2 :) supertack! fick 179 kr i rabatt tror jag det var :)

får du reda på hur många som handlat med dina rabattkoder sen? alltså från företaget? mvh Anna

Svar: Vad roligt att du utnyttjade den!! : ) Nää! Det får jag inte.. Men det är VÄLDIGT roligt att få kommentarer som din som berättad att dom uppskattade det : )
Linda Blom