Pulka-premiär!


Selma kändes piggare imorse när vi vaknade och har lekt en del idag.. Men.. Febern är kvar och likaså snuvan och den hemska hostan. Trots det kände jag att det kunde vara bra med lite frisk luft - ett klokt beslut visade det sig. OJ vad roligt det var med säsongens pulka-premiär och att åka i både backe och efter en springande mormor. Efter en stund ute stoppade vi ned henne i vagnen och tog en promenad i den bitande kylan medans hon sov. Frisk luft gör gott det! : )
 
 
12
Frida

Så charmig hon är er Selma :) hoppas hon blir frisk snart :)

Svar: Tack! Hoppas också den : (
Linda Blom

Ida

Det är alltid kul att åka pulka. Hoppas Selma kryar på sig snart! Alice åkte skridskor för första gången idag, det var tydligen också kul. Hon har fått ett par med flera skenor, ett tips för Selma nästa vinter kanske? :)
http://hemmadrommar.se/alice/forsta-gangen-pa-skridskor/

Svar: Åh vad kul! : ) Det har vi tänkt faktiskt! Skridskor till nästa år. Började själv åka både skridskor och inlines tidigt och det är såååå kul : )
Linda Blom

s p i n d e l t j e j e n

Hoppas att hon blir bättre snart! <3
Albin har hostat i över en månad nu - mest på nätterna och när han ligger ner, men annars jättepigg och go. Det är många som har långa och segdragna förkylningar just nu =(
Kramis

Josefine

Jag tyckte det var er jag såg när jag var ute med hundarna :-) vi bor i huset mittemot dina föräldrar.. Märktes på långa vägar hur kul Selma tyckte det var :)

Svar: Jahaa :D Vad roligt! Haha! Ja hon tyckte verkligen att det var så roligt!! Och jag och hennes mormor också skall tilläggas :D
Linda Blom

Malin

Hoppas hon mår bättre snart, lilla skruttan! Kram

Svar: Jag hoppas också det! : ( Tack för omtanken! Kram
Linda Blom

Annster

Så fina bilder och mysigt med pulka.
Hoppas att lilltjejen snart blir bättre <3

Annie in Cali

Underbara bilder! Du har rätt du, frisk luft är viktigt när man är sjuk också. Så stor din lilla blivit, men lika ursöt som tidigare! Fantastiska ögon. Påminner om mormorns :-)

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Tror som du, feber och frisk luft är ingen fara så länge man märker att barnen mäktar med det. Hoppas hon är piggare idag, kram

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Hoppas hon mår bättre snart! :)

Helena R

Skönt med friskluft och pulkaåkning :) det behöver alla få och bli lite piggare.

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Men så mysigt, vi ska nog ta oss ut på första pulka turen imorgon om vi hinner. Tänk så många gånger man åkt första turen i backen utanför mamma när man själv var liten.

Svar: Det var precis den backen S fick premiära i också <3
Linda Blom

Jessica

Selma är sååå söt!! Kan du inte berätta vart hennes ytterkläder är från, speciellt mössan. Skulle gärna köpa en liknande till min Lilly :)