T i s d a g

I lördags hade vi babyshower för en kär vän och hennes kommande bebis. Jag gjorde tårtan med både ljusa och chokladbottnar, fylld med hallongrädde och geischafluff. Utanpå är det grädde.

Hej tisdag!
Puuuh! Det är mycket nu! På söndag är det dags för mitt och Thereses event på Dömle Herrgård och det är minst sagt mycket att stå i såhär sista veckan. Känner mig otroligt nöjd över min del, med vad jag lyckats dra ihop för sponsorer och liknande och hoppas att gästerna kommer uppskatta dagen tillsammans med oss, men även de fina grejerna dom får med sig hem både via goodiebags och tävlingar. Ni kommer såklart få ta del av massor av bilder efteråt, men än så länge är det hemligt för alla gästerna också.
 
Inatt satt jag och jobbade med formeli ända till klockan 3. Förutom att det är mycket med eventet, så är det mycket jobbmässigt också och bloggmässigt såklart i och med julkalendern. På sätt och vis är det skönt när eventet är över och jag tar lite julledigt från formeli. Men jag ser verkligen fram emot söndagen först! Och tänker ha så himla roligt med alla andra härliga mammor : )
14
Johanna

Tårtan ser verkligen super god ut!

Anonyma Jag

Hej! Jag har en blogg om mitt liv med social fobi. Syftet är att öppna ögonen på folk om psykisk ohälsa och framförallt då om social fobi och för att folk ska ha mer kunskap och förståelse! Vi lever i ett samhälle där det varken finns kunskap, förståelse eller acceptans för psykisk ohälsa vilket förvärrar situationen, det är hemskt tycker jag! Kika jättegärna in på bloggen! www.ettlivmedsocialfobi.blogg.se

Milla

Tänk om man hade haft bott i Värmland och haft en stor blogg. Alla ni mammor verkar ha så himla roligt tillsammans. Blir lite avis :)
Har förövrigt dig som förebild, så mycket tid du lägger ner både på ditt företag och bloggen för att kunna vara hemma med Selma längre. Det kommer hon att vara så tacksam för när hon blir äldre. Jag hoppas jag kan göra likadant för min Mollie. Ville nog mest ge lite pepp - heja dig :)

Svar: Tack snälla för sååå fina ord <3
Linda Blom

Linda

verkar super mys

My

recept på tårtan snälla :)

Svar: Det kan jag ordna : )
Linda Blom

Linda

Fin tårta, såg god ut :)

Svar: Tack : )
Linda Blom

sandra - 21år, fru och mamma till 3 flickor

Ååhh vad jag blev sugen på tårta! ^^ kram

Cherie | Börja Spring

Vad god tårtan såg ut :)

Alltid kul att ha mycket att göra men samtidigt skönt när det lugnar ner sig ett tag igen :D

Emma

Tar gärna recept! :D

e

åh vilken fin tårta :)

Matilda Farkas

Du kanske ska bli festfixare på heltid! ;) Tårtan ser fantastisk ut!

Åsa Rindstål

Tårtan såg ju magisk ut!

Lovisa | The Ynghammars

Den här tårtan ser lite FÖR god ut för min hungriga mage, haha. Du fixar alltid så fint, det är väldigt mysigt att se. :)

Emiza

fin tårta