T o r s d a g

Jag må ha otroligt konstifa skuggor i ansiktet, men som jag älskar denna bilden från i sensomras.
 
Hej vänner!
Puh.. Jag är villig att erkänna att jag är väldigt sliten just nu. Min kropp har börjat säga ifrån i mitt höga tempo och jag är darrig och sliten mest hela tiden. Kan absolut inte varva ned utan ligger steget före i tankarna hela tiden och jag inser att det är dags att tagga ned - ordentligt! Jag är så himla vilsen och glömmer saker mer än jag vanligen gjort. Det kanske inte var helt genomtänkt att slänga in ett event mitt i allting med massor av jobb, sjukdomar, julkalender och liknande, men som jag ser fram emot söndagen. Och med precis rätt tema "LuciaHarmoni" ett sätt att kunna koppla av och bara vara under en hel dag på en idyllisk plats som Dömle Herrgård faktiskt är. Det skall bli såå roligt!
 
Idag har jag gjort mitt första arbetspass på Headspot sedan jag gick hem på ledighet 2 veckor innan Selma föddes. Det kändes som att jag inte haft ett uppehåll alls, samtidigt som jag kände mig som en helt nyanställd. Jätte konstigt, men roligt! Tankarna var hemma med Selma och Jimmy mycket av tiden. Det känns inte riktigt naturligt att vardagen skall se ut så. Den 20, 21 och 22 december kommer jag att jobba 30 timmar och det är verkligen blandade känslor : )
19
Anna

hoppas det blir bra att gå tillbaka o jobba. själv har jag varit tvungen att säga upp mig från mitt fasta heltidsjobb eftersom jag blivit ensam med min lille son då pappan flyttade, och jag jobbade inom vården med oregelbundna tider o bor 3 mil från Karlstad där närmsta nattis finns. men jag ville ha nåt annat jobb sen flera år, men nu blev det liksom AKUT att säga upp sig. så nu har jag ingen aning var jag ska få pengar ifrån. känns ju lite sådär!

Svar: Ja.. Jag har ju jobbat hela tiden, men då har ju Selma sovit. Men nu kommer jag ju vara borta vissa helger och eftermiddagar och det känns såklart sisådär.. Men det är lite än så länge. Jag är inte redo för att gå upp mer i tid : )
Hemskt att höra om din situation.. Fy vad jobbigt.. Ledsen för din skull. MEN när allt kommer omkring - det löser sig!! Och kanske var det precis vad som behövdes för att du skulle ta steget att se dig om? : ) Förstår att det är svårt att se det så nu. Men skickar en kram till dig iaf!
Linda Blom

Anna

jadå, det ordnar sig säkert! jag har pluggat en del oxå så nåt jobb måste det ju finnas. men kan tänka att det kanske blir ett glapp innan man FÅR ett jobb, det är ju det. sen hade jag väldigt bra med att ha 1 km till mitt jobb ;)

Anna

tycker det är superbra att du oftast inte har en massa motivera-grejs på dina tävlingar/kalendern, för det är så många som är sååå duktiga o det är lite jobbigt att komma på nåt bra för att överträffa alla. visst jag har vunnit på sånt oxå nån gång, men tycker det är bättre med endera ingen eller nån kort kommentar :)

förut var jag med i massor av kalendrar men nu när jag har barn har jag verkligen inte tid. jag höll på i timmar varje kväll under december! och vann en del saker men det blev nog inte såå hög timpenning. man tycker att man skrivit jättebra motivation etc men ändå får man inte det där nya objektivet etc vad det nu är som tävlas ut! hehe =)

Eva Karlsson

lyssna på kroppen, ja gick ju in i väggen i höstas. är inge vidare det...kram kram bästa Linda. Tycker du verkar ha grymt bra själv disciplin och du verkar vara en smart tjej. Kram !

Milllans

Försök att varva ner lite efter jul, har för mig att jag läste att du skulle ta lite semester då. Ni har ju inte haft det lätt med sjukdomar denna hösten :(.

Anna: usch vad tråkigt men precis som Linda skriver så var det kanske precis detta som behövdes. Kan tänka mig att det är tufft att vara själv i början men var inte rädd för att be om hjälp. Det finns nog några som kan hjälpa till med barnpassning, bidrag till hushållskassan eller bjuda på middag. Håller tummarna för att du mår bra. Styrkekram

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

DU får försöka bli bättre och lyssna på kroppen och varva ner lite, jättesvårt jag vet. Kram på dig

Anonym

bristol rose* dam ska det såklart stå! /Linneakin

Helena R

Inte konstigt att kroppen säger ifrån med allt du har igång!
Mamma , formeli och nu också eventet. Du måste tänka på dig själv också och se till att göra det nu under jul. Kram på dig !

Anna Myrén

Jag vet hur svårt det är men försök att varva ner lite :) du får inte bränna ut dig! KRAM!

Annelie

Styrka till dig! Fantastiskt att du/ni pysslar ihop livet för att kunna vara så mycket med Selma. Er fina lilla tjej ❤️

Svar: Ja allt är värt det och vardagen i sig funkar så himla bra <3 men det är julruschen på formeli och mina andra idéer, samt vissa yttre faktorer som påverkar mig, som gjort mig väldigt sliten det senaste. Men efter eventet skall jag ta det lite lugnare :)
Linda Blom

ERINA - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer och Wilma

Så fina ni är 💕

kaffehörnan

Underbar header du har

Fröken M

Helt ärligt så fattar jag inte att du hinner och orkar, men jag är väldigt GLAD för vad du gör och som jag LÄNGTAR till på söndag :)
Kram

Svar: Hihi! En jäkla vilja kommer man långt på :D Jag hoppas ni kommer att tycka om söndagens lilla event!! :)
Linda Blom

Tove L

Fotot är helt underbart!!

Camilla

Minns själv känslan när jag började jobba efter mammaledighet, fylld med ångest och rädd att man skulle missa något som dottern gjorde. Men det "går" över och man lär sig handskas med det.
Tycker, precis som du säger, att du borde lugna ner tempot rejält! Va rädd om dig! Jobbet är inte allt!
Hoppas du tar ledigt juldagarna och bara njuter 💕

Saripari

Men då kan jag komma o hålla sällskap när du jobbar😃😘

Johanna

Så himla fint kort! Jag vet precis hur det är, jag har också så svårt att tagga ner. Jag har så många idéer och saker jag vill göra hela tiden, speciellt nu i juletid. Men med en liten bebis så hinner man inte allt, det är bara att inse. och när man ammar går det ju dessutom åt extra mycket energi så jag försöker prioritera mat och vila, men oj vad svårt det är!

Helena R

Vilket underbart kort på er !

Linda

verkligen super fin!