Det närmar sig start..


Lite smått och gott i träningsgarderoben.
 
Först och främst vill jag verkligen tacka för den respons ni givit mig. Det var med blandade känslor jag publicerade det där utlämnande inlägget. Jag brukar ju ha en ganska så bra gräns när det kommer till min blogg, personlig men inte privat, och den texten klev över den gränsen. Jag vet inte varför, men jag var beredd på att en stor andel kommentarer skulle vara från människor som vill se mig misslyckas och resterande skulle vara ganska ointresserade av vad som väntar. Jag själv har nog inte varit nämnvärt intresserad att läsa om ämnet om jag skall vara helt ärlig. För mig har det funnits roligare saker att gotta ned mig i, i andras bloggar. Men när det kommer till ens egen resa och man, som jag, har ett behov av att skriva så blir det en annan sak på något vis. 
 
Jag överväger fortfarande det här med att blogga öppet om det. För jag vet ju att det kommer bli sjukt kämpigt, det blev det när jag körde igång sist. Och ännu kämpigare blev det när tusentals läsare vittnade till mitt platta fall. Blä så jobbigt det var! Men så gick det ganska fort över, eftersom att jag fick vårt plus på stickan ganska tätt inpå. Kanske är jag rädd för att göra det igen? Jag vet inte vad det är som tar emot. Kanske en kombination av flera olika faktorer. Att jag inte på något vis vill att människor skall tro att jag är för osunda ideal. Vissa som läser min blogg misstolkar saker och ting och en sund livsstil är ju knappast något som är fel, utan tvärtom. Men efter alla år så vet jag att människor ofta tolkar mina texter precis som dom själva vill.
 
Men som det känns just nu kommer jag nog kanske att publicera delar av resan här i bloggen ändå. Och det tror jag till stor del beror på den enormt positiva responsen jag fick från er, både här och på instagram. Ni verkar vekligen från hjärtat intresserade, både av att läsa om mig, men även för att få inspiration, information och allmän pepp från någon som gör det ni själva funderat på att dra igång. I helgen kör vi och vi får se om bloggen hakar på. Jag är så pirrig!
39
Maja

Du är en riktigt förebild för mig måste jag säga!
du säger så kloka ord, en superfin mamma, eget företag och allt annat du gör så bra! Och blir det jobbigt under din träningsresa framöver, finns dina bloggläsare där för att stötta och pusha på dig. Jag tycker bara det är starkt att man verkligen bestämt sig för att gå med i denna utmaningen, tror mig säkert att det finns personer som inte ens tar tag om de vill uppnå något. Bara det är ju en framgång och kommer du inte ända fram kommer du kanske längre än förra gången. Jag tycker helt enkelt du är så duktig hur långt du än kommer och jag tror säkert du kommer klara utmaningen! Du är en grym person Linda!

Carro

Hej Linda! Varifrån kommer de fina träningsbyxorna till höger? Sådana skulle jag vilja ha :)

Önskar dig all lycka i fitnessfighten. You go!

Svar: Dom kommer från Kappahl :D
Linda Blom

Alexandra

Jag tror på dig! Men om du inte skulle palla det, så är du inte sämre mamma/person än någon annan för det! Du kommer garanterat ändå få en sund relation automatiskt till mat, ju äldre Selma blir. För hon måste ju ha lagad mat, och trevligare är det ju naturligtvis att äta tillsammans :) du är en förebild för många Linda, kanske får du många knäppa kommentarer men det finns vi som är sämre på att kommentera som bara tycker du är en super söt tjej, och världens bästa mamma till Selma! Jag håller mina tummar för dig, du fixar det!

Carro/Storfors

Hej igen Linda!

Vill även tipsa om ett par korta hängselbyxor med spetsapplikation från cocoon.
Finns hos Ellos för 149:-
En ljuvlig sommaroutfit för alla små töser :)

Elina

Snygga!
kolla in vårens trend väskor på min nya mode blogg :D

elin

Hej! Jag håller just nu på med ett skolarbete om att flytta hemifrån. Jag undrar ifall du vill svara på en enkät ang. din egen erfarenhet ifall du flyttat? Det är helt anonymt och tar inte allt för många minuter. Tack på förhand och jag ber om ursäkt ifall du inte gillar sånhär reklam. https://www.surveymonkey.com/s/SFX8DMB

michaela- mamma till tre 💗

de högra tightsen är ju så snygga! jag tror att det kan vara en bra balans att skriva lite om det då och då. på så vis kan du dela med dig av utvalda delar utan några krav på att redovisa allt liksom :)heja, heja!

Sarah

Tycker det är så svårt det där. Har svårt för att det ska skrivas om träning och kost öppet eftersom vi lever i en tid av sjukt hets om hälsa och allt fler unga tjejer insjuknar i ätstörningar. Det kvittar om en går på en farlig diet eller bara äter nyttigt som livsstil - om någon med ätstörningsbeteende läser det så blir det ändå en hets. Jag har ingen känd blogg men lovade mig själv att inte skriva ett ord om min träning (tränar mycket) på varken Facebook eller Instagram. Stod inte ut med tanken på att bidra med hetsen.

Svar: PRECIS på det där viset har jag tänkt och det är lite det jag syftar på i mitt inlägg. Sååå enormt svårt, samtidigt som man vill bidra med inspration och sunda levnadssätt liksom. SÅ SVÅRT!
Linda Blom

JUNITJEJ

Vilka snygga träningsplagg!

Carro

Vart kommer träningsbyxorna till vänster ifrån?
Supersnygga!

Svar: Gina tricot : ) Kedjorna levererar allt träningskläder också ibland :D Får se hur kvalitén är efter massa tvättar : )
Linda Blom

Sandra (blivande frisör)

har du provat ricinolja för håret någon gång?
snygga träningskläder by the way:)

Charlotte

Blir peppad av att läsa andra som tränar och går igenom samma resa som mig själv. Så för mig får du gärna dela med dig av den resa :) Lycka till!

Åsa



Viken otroligt mysig blogg :D

Mariana

Du peppar mig till att också köra detta!
Skulle va jätte kul om du kunde skriva sen hur du tycker att upplägget var. Om man fick ett bra matschema , träningsschema o bra cochning. Jag o min mamma funderar på att köra i april :)
Lycka till:)

Mariana

Du peppar mig till att också köra detta!
Skulle va jätte kul om du kunde skriva sen hur du tycker att upplägget var. Om man fick ett bra matschema , träningsschema o bra cochning. Jag o min mamma funderar på att köra i april :)
Lycka till:)

Malin

Jag skulle gilla det för inspirationens skull! Föresten så måste jag bara fråga, har du hittat några sportbhar som man kan knäppa antingen fram eller bak så man slipper dra hela över huvudet? Jag letar så mycket efter det men får inte tag på någon! Vill ju att de ska sitta tajt och har man strl 70 runt om i vanliga bhar så blir det inte sådär jättekul att kravla sig in och försöka få över den över axlarna..

Svar: Åh, jag är ju inte så liten runtom, men däremot har jag två sporttoppar (bland annat den ovan) som man kan spänna i ryggen! : ) Kolla på den! Gina tricot :D
Linda Blom

Sarah

Körde själv fitnesfighten i januari och kan varmt rekommendera det!! Det kommer gå finfint för dig:) kör hårt!

Tina

Hejar på dej! Detta klarar du. Bara ta det i sin egna takt! :)
Sen att folk ska vara dumma och trycka ner andra människor och skriva dumma saker kommer nog alltid vara en gåta för oss som inte gör sånt och inte suger ut energi i från en sådan underbar människa (fast jag inte har träffat dej) du är, snäll med att dela med dej av ditt liv med din familj och din vardag!
Det är så lätt och säga att man ska inte bry sej vad dom "dumma" människor skriver när man som jag vet mycket väl att man blir sårad och ledsen och arg när dom skriver sånt till dej.
Men vi är många som tror på dej tjejen! Ska själv sätta igång med träning snart (1 månad sen jag förlöste/snittad) så jag ska själv inhandla lite nya träningskläder:)
Stor kram och fortsätt att kämpa och vara en sån färgstark människa!!

J

Verkligen inspirerande! Hoppas att vi ska få ta del av en bit av din resa! Du gör mig verkligen peppad att träna! Det skulle vara väldigt kul om alla läsare kunde göra detta tillsammans och stötta varandra! Lycka till Linda!

Maja

Snygga byxor!

Emelie Ohlsson

Fast jag håller inte riktigt med om att det skulle uppmuntra ätstörda, det är ju såklart individuellt men jag har varit sjuk i MÅNGA år (dock frisk idag) och blir enbart peppad av denna typen av sunda inlägg. Jag tränar själv mycket och har valt att skriva lite om det på bloggen, och vara noga med att min träning handlar om styrka och välmående och inte kilo (har inte ens vägt mig på 2 år)

Tycker du är supergrym som ska köra, och det är bara jobbigast de första dagarna, stor peppkram!

Svar: Åh Gud vad skönt det var att läsa det Emelie!! :) TACK! För mig handlar det ju trots allt om att leva hälsosammare och inte i huvudsak att gå ned i vikt. Kram fina du!
Linda Blom

Emelie Ohlsson

Fast jag håller inte riktigt med om att det skulle uppmuntra ätstörda, det är ju såklart individuellt men jag har varit sjuk i MÅNGA år (dock frisk idag) och blir enbart peppad av denna typen av sunda inlägg. Jag tränar själv mycket och har valt att skriva lite om det på bloggen, och vara noga med att min träning handlar om styrka och välmående och inte kilo (har inte ens vägt mig på 2 år)

Tycker du är supergrym som ska köra, och det är bara jobbigast de första dagarna, stor peppkram!

K

Var inte rädd för att misslyckas, det är ju värt ett försök iaf! framför allt när man har varit gravid och kanske vill bli det igen i framtiden =) Det är inte världens enklaste uppgift, men vet du vad? du har ju klarat värre! Och viktigt att strunta i elaka kommentarer, läs inte dem! svara inte! En del vill trampa ner på folk när de själva inte vågar ta steget. Jag har ju fått höra en del sådant från nära vänner också, ganska trist. Så, lycka till!!

Ulrika

Du kommer att fixa det! Jag känner mig redan mer peppad inför min resa som börjar på måndag. Hoppas att du delar med dig lite (men bara så att du känner dig bekväm!) för det vore roligt att dela din resa i med- och motgång, för det kommer att bli tufft. Lycka till, önskar dig det bästa!

Hans

Besök gärna min blogg med!

Annster

Det kommer gå fint :)

Milla

Min PT som hjälpte mig ur min äts är grundaren till ff och själv testar det såklart,i början när detta precis slog igenom så många goda recept du kommer testa o man blir som en ny människa Heeeelt underbart all lycka till.

Elin

Härlig Blogg!
Kom gärna in i in blogg och kolla in min omvända frågestund :) .. Jag har ställt fem frågor som ni kan svara på i kommentars fältet och sen kommer jag länka er och era svar i ett inlägg i morgon :)

XoXo :)

Hanna

Jag har följt din blogg i några år nu, faktiskt närmare 5 år. Jag älskar dina inlägg och dina otroligt vackra bilder. Dina inlägg känns ärliga och inte skrytsamma som många andra bloggares inlägg gör.
Jag kommenterar på tok för dåligt och måste helt klart bättra mig. Du har väckt både intresse för kläder och heminredning hos mig som tidigare bara var skofantast! Jag skulle tycka det var otroligt roligt om jag och dina andra läsare iaf fick följa en del av din resa genom detta då jag är en av dom som länge funderat på att ta tag i min kost och träning, jag utbildar mig ju trots allt till undersköterska där dom tjatar varje dag om hur viktigt detta är.

Jag ville med detta inlägg tacka dig för all inspiration du gett mig genom åren! Tack Linda, din blogg är fantastisk! :)

Svar: Tack Hanna för din otroligt värmande kommentar!! : )
Linda Blom

Åsa



Jag har oxå det där behovet att skriva. På mig är de det som funkar bäst. Att skriva av sig lite, få saker och ting inte bort fråns en tankar men på nått sätt iaf lite bearbeta det

Svar: Ja, det är väldigt skönt att få skriva av sig många gånger : )
Linda Blom

Patricia Karlsson

Riktigt snygga träningskläder det där!!
Det är viktigt att man känner sig "snygg" då man tränar, mycket roligare då! :D


Svar: Hihi! Jaa, det blir ju ganska mycket roligare då. Och nog fasen är man bättre i snygga träningskläder också, haha! Nejdå : )
Linda Blom

Johanna

Du kommer fixa det ❤️ Inte lätt alla dagar, men det går. Är ju extremt i 30 dagar. Sen går man "styra upp" det lite själv ;) Jag har ju verkligen funnit mitt livs balans med hjälp av FF! Och har ändå kört på 5månader själv nu, där all grund fortfarande är ff-kost, fast jag har lagt till lite saker och väger inte allt. Nu har man ju en känsla och en uppfattning om alla näringsämnen 😊 Och du har mig vid din sida, ska hjälpa dej så gott jag kan! Kramar ❤️

Svar: Det är sååååå guld värt att ha dig genom det här Johanna! : ) Så tacksam!
Linda Blom

Mella - stolt medlem i PK-maffian

Gör det som känns bäst för dig! Och om du skulle misslyckas så är det faktiskt helt okej det med. Elaka människor finns det alltid men de flesta förstår trots allt att misslyckanden är mänskligt. Och bara för att man misslyckas betyder ju inte det att det är kört för all framtid, man kan ju alltid försöka igen.

Svar: Jaa : ) Det är väldigt sant! Bara påt' igen liksom. Det var lite mitt motto när jag höll på att ta körkort och hade det enormt kämpigt där : )
Linda Blom

Lizette Hult

Intressant blogg!!, Läs bloggen om hur du blir ung och rik. ungrik.blogg.se
/Lizette Hult

Anna

Hejja dig! :)
Är det knyt i midjan på tightsen från gina? Så snygga men jag måste ha knyt så de inte glider neråt när man springer! :)

Svar: Jajamensan! Det är knyt i midjan på dom : )
Linda Blom

Anna

Ååh tack för snabbt svar! Får bli ett klick på dom! :)

Svar: Det gör du rätt i!! : )
Linda Blom

emelie

hej, läs gärna min blogg om det underbara med att vara lite tjock.
boosta självförtroendet, kika in.
big is Beautiful!!

Flisan

Snygga :D

Camilla

Hejja dig! Du är asduktig =)
Vart ifrån kommer de svarta Nike skorna? Asgrymma kläder förövrigt!=)